Siemens SF65 - opinie
Telefony Siemens Siemens SF65 Opinie o Siemens SF65

Siemens SF65

w sumie: 30
  • 0

    1. ~super_electric  2005-03-10 12:15:00  host: rtr.ilabs.pl

    A czy to na pewno ma Bluetooth???

  • 0

    2. ~Dawid  2005-04-22 18:28:00  host: ahy11.internetdsl.tpnet.pl

    Wstretny

  • 0

    3. ~  2005-08-13 21:20:54  host: 213.25.144.2

    Witam , mam telefon już pare tygodni i jestem naprawde zadowolony jest poprostu zaje.........

  • 0

    4. ~Tomek960  2005-08-28 17:06:40  host: aou82.internetdsl.tpnet.pl

    No widze swietne parametry. Szkoda tylko ze to Siemens. Cos co tak sie nazywa od razu zniecheca do kupna ;/ Siemens to synonim kiepskiej jakosci a nie solidnej niemieckiej marki jak bylo kiedys.

  • 0

    5. ~cinek  2005-11-29 14:14:39  host: ac10.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten telefon odtwarza pliki mp3 ??????????

  • 0

    6. ~redharry  2005-12-14 21:22:30  host: host-ip194-90.crowley.pl

    elo mam ten tel. od 8godz. i jestem bardzo zniego zadowolony jest świetny mało powiedziane jest zaczepisty kupujcie jak go tylko znajdziecie w sklepach jest super może i nie ma mp3 ale po co to komu telefon narazie nie dorównuje mp3 a do aparatu to nie mam zatrzeżeń to nie tosamo co w se k750i ale jest super
    POLECAM !!!

  • 0

    7.  2005-12-19 12:48:32

    chciałbym się pobawić i SEk750i i tą "CeFką" tj. cf65

  • 0

    8. ~Brain  2006-01-18 20:31:14  host: dzj166.internetdsl.tpnet.pl

    Tomek960 ty jesteś kompletnym idiota Siemensy sa najlepsze ze wszystkich komurek a napewno lepsze od tej szajskiej Nokii

  • 0

    9. ~nutty  2006-03-24 15:35:19  host: net3.pai.net.pl

    niech ktos mi wysle fotki z tego telefonu na emil nutty1991@o2.pl bo mam zamiar kupic ale nie wiem jakie fotki robi dzieki

  • 0

    10. ~lola  2006-04-14 22:21:06  host: gw.po.elpoinfo.pl

    suuper fonik.... mam zamiar go kupic ;) mam tylko pytanie : ile on kosztuje ale nie na alegro tylko ze sklepu?? z gory thx ;) :*

  • 0

    11. ~kamil  2006-04-16 14:28:58  host: wlan0-4.srem.net

    przeciez on ma mp3!!!

  • 0

    12. ~Bronek  2006-05-01 18:22:18  host: kamil2.zbuk.net

    ten telefon jak sama nazwa mowi sf65 - syf65
    nie ma mp3 a przeciez teraz mp3 to podstawa

  • 0

    13. ~  2006-05-19 15:56:21  host: bzy26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemens tzn. telefon niskiej klasy, który się wciąż zawiesza, mało funkcyjny, wyświetlacz nieskiej klasy, nie za łatwa obsługa. Czego chcieć więcej!!!

  • 0

    14. ~piter  2006-06-06 11:26:55  host: aiy250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wie ktoś może, czy ten telefon ma funkcje nagrywania filmów ??

  • 0

    15. ~skiptik  2006-06-06 15:34:58  host: aeg14.internetdsl.tpnet.pl

    Witam On ma dzwonki mp3 czy nie bo widze sprzeczne informacje

  • 0

    16. ~kruszyna  2006-08-18 10:32:17  host: CMPC001-063.CNet2.Gawex.PL

    siemak szczerze mam ten tel. 3 miesiące i odradzam kupno jego bardzo szybko sie zawiesz i jakies dziwne zdjęcia po pewnym okresie robi ale tak ogoelnie to jest git!!!

  • 0

    17. ~siemens:)  2006-09-03 19:45:45  host: efa66.internetdsl.tpnet.pl

    co to za buldożer:):)

  • 0

    18. ~taki  2006-10-14 10:05:25  host: apn-100-187.gprsbal.plusgsm.pl

    hehe to wy nie wiecie ze to philips tylko w obudowie siemensa nawet menu ma z philipsa lolki

  • 0

    19. ~DAniel  2006-10-15 18:08:25  host: eff34.internetdsl.tpnet.pl

    fajny jest:)ale Philips 760 jest o wiele lepszy i ładniejszy:)

  • 0

    20. ~  2006-10-31 23:31:36  host: ACCA558C.ipt.aol.com

    kupiem to zobaczymy co to bedzie ale kurde ladny jest :D

  • 0

    21. ~natis  2006-11-12 15:53:29  host: aib167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja też mam zamiar go kupić ktoś wie czy on ma mp3 czy nie bo jedni piszą tak a inni tak :)

  • 0

    22. ~Kuba  2007-01-25 13:57:43  host: dickensa.compi.net.pl

    telefon sam w sobie fajny i zdjęcia spoko ale po 2 dniach wylądował w serwisie bo nadajnik się popsuł :( rozdzielczość na ekranie jak sonym ericsonie t28 straszna jak na taki telefon. Ogólnie nie polecam. odp dla nati(nie ma mp3)

  • 0

    23. ~  2007-05-16 16:44:45  host: ffr34.internetdsl.tpnet.pl

    mało funkcji .... naprawde

  • 0

    24. ~  2007-05-16 16:46:25  host: ffr34.internetdsl.tpnet.pl

    mało funkcji .... naprawde

  • 0

    25. ~ja  2007-07-23 11:28:11  host: 80.50.254.46

    spoko telefon tylko mama mi nie pozwoliło i powiedział ze dupa i ma i nie i sie zwibruje nim i bedzie jej miło t tobie moze tez ale se kup i będzie fajnie

  • 0

    26. ~klaudyna  2007-08-12 22:36:49  host: host-89-228-69-170.olsztyn.mm.pl

    mam ten telefon już długo!jest fajny ale brak jemu kilku funkcji...;/

  • 0

    27. ~Gusto  2007-09-25 14:19:39  host: acnk244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pomocyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!Ja mam taki problem tasma mi poszla w tym modelu i niewiem jak zdjac obudowe wokół ekranu moze wie ktos z was jak to zrobic pisac na gg:2914689 lub kreska1024@interia.pl

  • 0

    28. ~malysh342762  2007-12-21 12:15:46  host: dynamic-81-168-143-250.ssp.dialog.net.pl

    Siemens to synonim dobrego wykonania i solidności niemieckiej marki tak było do pojawienia się serii x65 która była fatalnie wykonana. Serie x35/45/55 były najlepsze a jakość serii x75 była dość dobra. Mam ten telefon jest świetny mimo że to x65. Jest porządny i dopracowany tak jak np SK65

  • 0

    29. ~Science  2008-01-21 22:19:29  host: age203.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon mam ponad rok czasu, jestem naprawdę zadowolony. Kupiłem z uszkodzoną taśmą, naprawiłem w serwisie. Za telefon dałem 400 zł, naprawa 40 zł. Zdjęcia robi świetne!!! Polecam:)

  • 0

    30. ~clublife  2008-01-23 10:27:20  host: 87-205-210-103.adsl.inetia.pl

    Brain hahah czy ty masz pojecie o telefonach ?? chlopie idz lepiej jemiole z drzew pozrywaj !

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-17-16.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet