Siemens SF65 - opinie
Telefony Siemens Siemens SF65 Opinie o Siemens SF65

Siemens SF65

w sumie: 30
  • 0

    1. ~super_electric  2005-03-10 12:15:00  host: rtr.ilabs.pl

    A czy to na pewno ma Bluetooth???

  • 0

    2. ~Dawid  2005-04-22 18:28:00  host: ahy11.internetdsl.tpnet.pl

    Wstretny

  • 0

    3. ~  2005-08-13 21:20:54  host: 213.25.144.2

    Witam , mam telefon już pare tygodni i jestem naprawde zadowolony jest poprostu zaje.........

  • 0

    4. ~Tomek960  2005-08-28 17:06:40  host: aou82.internetdsl.tpnet.pl

    No widze swietne parametry. Szkoda tylko ze to Siemens. Cos co tak sie nazywa od razu zniecheca do kupna ;/ Siemens to synonim kiepskiej jakosci a nie solidnej niemieckiej marki jak bylo kiedys.

  • 0

    5. ~cinek  2005-11-29 14:14:39  host: ac10.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten telefon odtwarza pliki mp3 ??????????

  • 0

    6. ~redharry  2005-12-14 21:22:30  host: host-ip194-90.crowley.pl

    elo mam ten tel. od 8godz. i jestem bardzo zniego zadowolony jest świetny mało powiedziane jest zaczepisty kupujcie jak go tylko znajdziecie w sklepach jest super może i nie ma mp3 ale po co to komu telefon narazie nie dorównuje mp3 a do aparatu to nie mam zatrzeżeń to nie tosamo co w se k750i ale jest super
    POLECAM !!!

  • 0

    7.  2005-12-19 12:48:32

    chciałbym się pobawić i SEk750i i tą "CeFką" tj. cf65

  • 0

    8. ~Brain  2006-01-18 20:31:14  host: dzj166.internetdsl.tpnet.pl

    Tomek960 ty jesteś kompletnym idiota Siemensy sa najlepsze ze wszystkich komurek a napewno lepsze od tej szajskiej Nokii

  • 0

    9. ~nutty  2006-03-24 15:35:19  host: net3.pai.net.pl

    niech ktos mi wysle fotki z tego telefonu na emil nutty1991@o2.pl bo mam zamiar kupic ale nie wiem jakie fotki robi dzieki

  • 0

    10. ~lola  2006-04-14 22:21:06  host: gw.po.elpoinfo.pl

    suuper fonik.... mam zamiar go kupic ;) mam tylko pytanie : ile on kosztuje ale nie na alegro tylko ze sklepu?? z gory thx ;) :*

  • 0

    11. ~kamil  2006-04-16 14:28:58  host: wlan0-4.srem.net

    przeciez on ma mp3!!!

  • 0

    12. ~Bronek  2006-05-01 18:22:18  host: kamil2.zbuk.net

    ten telefon jak sama nazwa mowi sf65 - syf65
    nie ma mp3 a przeciez teraz mp3 to podstawa

  • 0

    13. ~  2006-05-19 15:56:21  host: bzy26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemens tzn. telefon niskiej klasy, który się wciąż zawiesza, mało funkcyjny, wyświetlacz nieskiej klasy, nie za łatwa obsługa. Czego chcieć więcej!!!

  • 0

    14. ~piter  2006-06-06 11:26:55  host: aiy250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wie ktoś może, czy ten telefon ma funkcje nagrywania filmów ??

  • 0

    15. ~skiptik  2006-06-06 15:34:58  host: aeg14.internetdsl.tpnet.pl

    Witam On ma dzwonki mp3 czy nie bo widze sprzeczne informacje

  • 0

    16. ~kruszyna  2006-08-18 10:32:17  host: CMPC001-063.CNet2.Gawex.PL

    siemak szczerze mam ten tel. 3 miesiące i odradzam kupno jego bardzo szybko sie zawiesz i jakies dziwne zdjęcia po pewnym okresie robi ale tak ogoelnie to jest git!!!

  • 0

    17. ~siemens:)  2006-09-03 19:45:45  host: efa66.internetdsl.tpnet.pl

    co to za buldożer:):)

  • 0

    18. ~taki  2006-10-14 10:05:25  host: apn-100-187.gprsbal.plusgsm.pl

    hehe to wy nie wiecie ze to philips tylko w obudowie siemensa nawet menu ma z philipsa lolki

  • 0

    19. ~DAniel  2006-10-15 18:08:25  host: eff34.internetdsl.tpnet.pl

    fajny jest:)ale Philips 760 jest o wiele lepszy i ładniejszy:)

  • 0

    20. ~  2006-10-31 23:31:36  host: ACCA558C.ipt.aol.com

    kupiem to zobaczymy co to bedzie ale kurde ladny jest :D

  • 0

    21. ~natis  2006-11-12 15:53:29  host: aib167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja też mam zamiar go kupić ktoś wie czy on ma mp3 czy nie bo jedni piszą tak a inni tak :)

  • 0

    22. ~Kuba  2007-01-25 13:57:43  host: dickensa.compi.net.pl

    telefon sam w sobie fajny i zdjęcia spoko ale po 2 dniach wylądował w serwisie bo nadajnik się popsuł :( rozdzielczość na ekranie jak sonym ericsonie t28 straszna jak na taki telefon. Ogólnie nie polecam. odp dla nati(nie ma mp3)

  • 0

    23. ~  2007-05-16 16:44:45  host: ffr34.internetdsl.tpnet.pl

    mało funkcji .... naprawde

  • 0

    24. ~  2007-05-16 16:46:25  host: ffr34.internetdsl.tpnet.pl

    mało funkcji .... naprawde

  • 0

    25. ~ja  2007-07-23 11:28:11  host: 80.50.254.46

    spoko telefon tylko mama mi nie pozwoliło i powiedział ze dupa i ma i nie i sie zwibruje nim i bedzie jej miło t tobie moze tez ale se kup i będzie fajnie

  • 0

    26. ~klaudyna  2007-08-12 22:36:49  host: host-89-228-69-170.olsztyn.mm.pl

    mam ten telefon już długo!jest fajny ale brak jemu kilku funkcji...;/

  • 0

    27. ~Gusto  2007-09-25 14:19:39  host: acnk244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pomocyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!Ja mam taki problem tasma mi poszla w tym modelu i niewiem jak zdjac obudowe wokół ekranu moze wie ktos z was jak to zrobic pisac na gg:2914689 lub kreska1024@interia.pl

  • 0

    28. ~malysh342762  2007-12-21 12:15:46  host: dynamic-81-168-143-250.ssp.dialog.net.pl

    Siemens to synonim dobrego wykonania i solidności niemieckiej marki tak było do pojawienia się serii x65 która była fatalnie wykonana. Serie x35/45/55 były najlepsze a jakość serii x75 była dość dobra. Mam ten telefon jest świetny mimo że to x65. Jest porządny i dopracowany tak jak np SK65

  • 0

    29. ~Science  2008-01-21 22:19:29  host: age203.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon mam ponad rok czasu, jestem naprawdę zadowolony. Kupiłem z uszkodzoną taśmą, naprawiłem w serwisie. Za telefon dałem 400 zł, naprawa 40 zł. Zdjęcia robi świetne!!! Polecam:)

  • 0

    30. ~clublife  2008-01-23 10:27:20  host: 87-205-210-103.adsl.inetia.pl

    Brain hahah czy ty masz pojecie o telefonach ?? chlopie idz lepiej jemiole z drzew pozrywaj !

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-227-17-101.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Red Bull Mobile?

Red Bull Mobile zaprezentował nową energetyczną ofertę

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet