Siemens S65 - opinie
Telefony Siemens Siemens S65 Opinie o Siemens S65

Siemens S65

w sumie: 279
  • 0

    1. ~  2004-09-07 13:47:00  host: avh179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Z funkcji i wyglądu super ale kiedy u nas będzie i za ile?

  • 0

    2. ~DUCH  2004-09-16 18:10:00  host: proxy233.net.pulawy.pl

    już jest w polsce za około 1,500 zł

  • 0

    3. ~evad  2004-09-24 14:30:00  host: 212.158.249.73

    telefonu uzywam juz od ponad 2 tygodni, jest naprawde zacny. polecam!

  • 0

    4. ~DUCH  2004-10-05 18:32:00  host: proxy233.net.pulawy.pl

    EVAD naprawdę go masz ??? Jeżeli tak to napiszjak się sprawuje czy się zawiesza i jakie robi fotki...PLES planuję kupno i chcę zasięgnąć opini...aa napisz też czy masz z nim jakieś problemy np. czy się zawiesza, jakieś błędy w oprogramowani i jak się sprawuje.Pisz tu na stronce ;-) z góry THX

  • 0

    5. ~DUCH  2004-10-10 14:18:00  host: proxy233.net.pulawy.pl

    Jest już w POLSCE ten telefonik za od 1.300 do 1.600 na Allegro.I wiecie co CHYBA SE GO KUPIĘ :-).Jak bedę go miał to dam Wam znać...

  • 0

    6. ~Pocahontas  2004-10-10 18:11:00  host: dial-1445.lodz.dialog.net.pl

    Szkoda ze nie ma mp3 jak moja nokia 7610 :]

  • 0

    7. ~DUCH  2004-10-12 14:28:00  host: proxy233.net.pulawy.pl

    CIEKAWE CO NA TO SAMSUNG TEŻ MAJĄ FAJNE FOTKI

  • 0

    8. ~janusz  2004-10-26 14:25:00  host: awa105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefon w użytkowaniu 3 tygodnie. Duży pobór prądu,wytrzymuje max 2 dni.Brak możliwości nagrywania sentencj video na kartę pamięci, hałaśliwy dzwięk przy robieniu zdjęć nie do wyłączenia,kłopotliwy przy przerzucaniu zdjęć z pamięci telefonu na kartę pamięci,brak możliwości nagrywania rozmów -tylko dyktafon. Pozostałe parametry ok. dość dobre zdjęcia 1,3 Mpix.czytelny wyświetlacz. Bardziej przyjazna w obsłudze multimedialnej Nokia 6600 niż S65.

  • 0

    9. ~DUCH  2004-10-26 19:51:00  host: 212.182.88.233

    JANUSZ.......naprawdę go masz napisz coś więcej bo planuję sobie go kupić i zastanawiam się czy warto wydać 1,300zł

  • 0

    10. ~mati2390  2004-11-08 16:26:00  host: 80.51.233.90

    jednym słowem ten telefon jest super tylko gdyby miał 262144 kolory

  • 0

    11. ~kis  2004-11-29 13:27:00  host: 217.97.164.190

    jest super mam go chodzi dobze nic sie nie robi mam baterje 1900mah polymerowoł mam
    jeszcze siemens SX1 motorola E398 nokia 6230,7610 sonyericson p910i

  • 0

    12. ~kis  2004-11-30 07:27:00  host: 217.97.164.190

    ziomale dziś się dowiwdziałem że za dwa miesiące wyjdzie siemens s75 ma kosztować ok 3000zł bendzie miał mp3 pamięć wb 40
    i w zestawie124mg

  • 0

    13. ~kis  2004-12-04 13:11:00  host: 217.97.164.190

    złomy jes podobno siemens s66 w usa kosztuje ok 750$ jest super ma mp3 i 100mg
    wygląda tak samoooooooooooooooo;O

  • 0

    14. ~kis  2004-12-07 19:59:00  host: 217.97.164.190

    złomy mam s66 jes super kupilem we wlosech za 980 euro ma mp3 i 512 mg jest superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

  • 0

    15. ~felipe  2005-01-11 18:03:00  host: sub134-104.elpos.net

    tzw kis jest nienormalny to ze fantazja go ponosi szczególnie e tym dziale to juz przesada .naprawde go popierdzieliło.mam znajomego ,który pracuje w niemczech w siemensie takze wiem co bedzie w nowej serii75 to co pan kiss lub pani bo to nigdy nie wiadomo to fikcja

  • 0

    16. ~Jooboo  2005-01-18 14:44:00  host: ayw181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pytanko: pomijając klawiaturę, który jest lepszy: S65 czy SX1 (bo mogę kupić oba). Miał ktoś może szansę porównać?

  • 0

    17. ~Kolega23  2005-01-22 04:14:00  host: pa195.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl

    Slyszalem ze ponoc ma wbudowanej 40 MB pamieci. Czy ktos moze to potwierdzic?
    Na stronie producenta nic o tym nie pisza

  • 0

    18. ~sti  2005-01-24 14:59:00  host: dial-5737.wroclaw.dialog.net.pl

    Nie ma 40MB pamieci... wbudowanej ma 11MB.

  • 0

    19. ~ja  2005-01-26 18:57:00  host: afg250.internetdsl.tpnet.pl

    900ZŁ

  • 0

    20. ~Vivo  2005-02-06 11:24:00  host: bxi129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do Jooboo: Zależy do czego chcesz używać fona jezeli do codziennego(słuchanie muzy radia, ogladanie pełnometrażowych filmów) użytku polecam SX1 natomiast do robienia fotek to S65. Ja sam mam do wyboru Siemensa S65; SX1; M65; LG L5100; Motorole E398; Samsunga E820 i SE K700i. Najprawdopodobniej wybiore SX1 jest on sprawdzony przez moich kumpli. Pozdro

  • 0

    21. ~kusy  2005-02-07 13:12:00  host: awh108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile czasumozna nagrac wideo na ten tel se k700i napisz ktos i jakie robi zdjecia

  • 0

    22. ~joker  2005-02-13 09:06:00  host: tb242.internetdsl.tpnet.pl

    Do tych co go mają ten telefon napewno niema odtwarzacza mp3?? to poc ota ktarta zewnetrzna 32 MB ????

  • 0

    23. ~Buliasz  2005-02-19 01:32:00  host: bx254.internetdsl.tpnet.pl

    Już jest u nas ;] W idei do kupienia w idei dla firm .. niestety narazie dosyć drogi ..ale stanieje :P

  • 0

    24. ~www.negocjator.biz  2005-02-19 13:25:00  host: azw251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest blad w opisie, bo telefon posiada notatnik. poprawcie to ;)

  • 0

    25. ~WitekT  2005-02-19 18:40:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    negocjator: dzięki, poprawione! :)

  • 0

    26. ~Kochas  2005-02-20 07:37:00  host: apd42.internetdsl.tpnet.pl

    mi się podoba!! mam zamiar taki sobie sprawić!

  • 0

    27. ~deSnajpa2k4  2005-02-24 20:21:00  host: ph43.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl

    gdzie mozna kupic s65 jesli nie od ery, plusa czy idei?

  • 0

    28. ~haha  2005-02-28 14:51:00  host: bnh135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma 11 mb wbudowanie plus karte 32 mb w zestawie

  • 0

    29. ~norbert  2005-03-02 11:40:00  host: nat01.scinawa.gigabit.net.pl

    a co sądzicie o telefonach marki SHARP (GX-30, TM-200). Podobno robią fotki, które z nóg zwalają...

  • 0

    30. ~Terrorist :)  2005-03-05 10:27:00  host: terok.osk.enformatic.pl

    Ja też ZASTANAWIAŁEM sie czy kupić s65 czy sx1 ale 100x lepszy jest s65 mam go już dłuuuugo i ani razu nie zawiudł a sx1 ma moja "SIOSTRA" czasem zamienialiśmy sie i ciągle sie zacinał aaaa jakie fotki robił (to chyba niebyły zdjęcia) a radio i MP3 SZKODA MÓWIĆ nie że jestem jakiś krytyk ale serio według mnie to s65 bije rekordy wsrod komórek!!!!!!!!..... POZDRO

  • 0

    31. ~Oskar  2005-03-05 10:30:00  host: terok.osk.enformatic.pl

    Popieram terrorist. S65 ma bardzo zaawansowaną technologie!

  • 0

    32. ~deSnajpa2k4  2005-03-10 17:21:00  host: pi238.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl

    czy s65 jest gdziekolwiek do sprzedania za cenę

  • 0

    33. ~norbert  2005-03-11 07:31:00  host: nat01.scinawa.gigabit.net.pl

    jasne deSbajpka2k4, na allegro:) jesli trafisz na rzetelnego sprzedawce to kupisz dobry i naprawde swietny telefonik

  • 0

    34. ~max  2005-03-16 12:00:00  host: dte56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wypasik telefon. Idealnie dobrane funkcje . Łatwość obsługi, wiele przydatnych funkcji biznesowych, świetny kalendarz a polifonia to już dzieło sztuki.
    Kobiety na dyskotece miękną na sam jego widok. Wyświetlacz jak monitor - wyjątkowo czytelny.

  • 0

    35. ~norbert  2005-03-16 15:03:00  host: nat01.scinawa.gigabit.net.pl

    a czy ktos z Was wie jaki symbol ma lampa blyskowa dolaczana do s65?

  • 0

    36. ~MGCOP  2005-03-18 18:41:00  host: cb194.internetdsl.tpnet.pl

    Mam go 2 dni. No cóż. Przesiadłem się z N6600, potem był SX1. Porównanie jest niemozliwe, poprzednie telefony działały na systemie ten na zwykłym sofcie. Do normalnej codziennej eksploatacji, czyli telefonowania i smsowania najlepszy jest właśnie S65

  • 0

    37. ~  2005-03-29 14:36:00  host: agw122.internetdsl.tpnet.pl

    LUDZIE HELP!!!!
    A raczej trzy razy HELP
    Mam do wyboru S65, SX1, M65 i wszystkie mają przydatne dla mnie funkcje PROSZĘ O RADĘ!!!

  • 0

    38. ~WitekT  2005-03-29 15:19:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    Z takimi pytaniami to raczej na forum - tam jest stosowny dział. :)

  • 0

    39. ~bogdan  2005-04-04 00:15:00  host: nat23.piotrkow.net.pl

    ma ponad 40Mb !!! bo 11 Mb wewnętrznej i na dołączonej karcie 32Mb, razem ponad 40Mb.
    Karty można oddzielnie kupić już 1Gb.

  • 0

    40. ~bogdan  2005-04-04 00:19:00  host: nat27.piotrkow.net.pl

    SX-1 to nic nie warta cegła, natomiast s65 mniejszy od sx-1 i ma aparat o matrycy 1.3Mp to powoduje, że bije wszystkie inne komórki z aparatami które mają 4x mniejszą rozdzielczość. SX ma za to radio stereo i MP3, czego s-65 nie ma. Natomiast w s-65 można oglądać filmiki i nagrywać do skończenia pamięci.

  • 0

    41. ~RAMBO  2005-04-21 21:32:00  host: agb80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludkowie...to jest telefon!!!Nie mieszajcie pojec!!!Zdjecia super,ponad 40MB pamieci wewn.+na karcie,znakomity wyswietlacz a przede wszystkim...znakomita jakosc polaczen,prostota i wygoda obslugi i w zasadzie wszelkie dostepne funkcje jak IRDA,Bluetooth i inne pierdoly sluzace do KOMUNIKACJI. Kupilem nowiutki z gwarancja za 800 PLN i jest to cena zacna jak n taka jakosc i mozliwosci.S65 to prawdziwy asystent a gdy trzeba zrobi foto o jakosci absolutnie wystarczajacej do wydruku pocztowki.Czego jeszcze? No tak..nie na tostera,tunera TV,niszczarki dokumentow i wbudowanego kalasznikowa.Straszne!!!Czy Wy uzywacie telefonu do komunikacji czy do szpanu?? Ten wystarczy i do tego i do tego, a jak Wam malo to rozbudujcie nie display czy pamiec w s65 tylko wlasne polkule mozgowe. Powodzenia :)

  • 0

    42. ~  2005-05-06 19:46:00  host: dtb97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tam nie zgrywam fotek na kompa. Mi zalezy na tym, zeby zdjecia ładnie wygladały na wyswietlaczu a ten tel ma nienajlepszy wyswietlacz(132x176 to w tej klasie telefonów troche mało) wole sx1 - ma 176x220 :):):):):):):):)

  • 0

    43. ~Campi  2005-05-11 17:01:00  host: 217-153-241-130.zab.nat.hnet.pl

    Mp3 to żaden problem przecież za 50zł jestdo niego odtwarzacz mp3 z dodatkowym gniazdem MMC a 4h słuchania muzy to 10% czasu czówania telefonu.

  • 0

    44. ~pet3r  2005-05-13 20:52:00  host: host-62-141-226-176.kalisz.mm.pl

    Campi - moglbys powiedziec gdzie mozna kupic takowy odtwarzacz???

  • 0

    45. ~dark  2005-05-15 14:29:00  host: w3cache.lama.net.pl

    ktory lepszy: cx65 czy s65(do codziennego stosowania tzn.czesciej sie zawisza, bateria dluzej wytrzymuje,latwosc w obsludze,lepsze zdjecia)

  • 0

    46. ~Rafal  2005-05-15 15:52:00  host: 212.122.214.204

    Co tam funkcje - design!!! Jak dla mnie najładniejszy telefon świata!

  • 0

    47. ~Junior  2005-05-23 15:40:00  host: linux.pwr.legnica.pl

    Zamierzam kupić ale nie wiem ile działa dni
    Niech ktoś napisze ile on działa, najlepiej kto go ma dzięki :)

  • 0

    48. Yezior  2005-05-30 12:49:31  host: chello062179000004.chello.pl

    Witam.
    Od kilkunastu dni posiadam ten telefonik.Kupiłem go za 700 (nówka/12mcy gwar.komisu)
    Jeśli chodzi o baterie to fakt - trzyma trochę krótko - za względu na sporych wymiarów wyświetlacz.Telefon nie posiada software'u obsługującego format mp3/ Być może coś da się wgrać - ale tego nie wiem.
    Fotki - robi całkiem niezłe ale tylko przy dobrym świetle.Posiada 5cio krotny zoom optyczny - jednak jest to raczej nieprzydatny bajer przy takich "aparacikach"
    i +/- trzy zakresową skalę balansu bieli.
    Tak jak mówiłem przy dobrym świetle kiedy nie musi zmniejszać "ziarnistości" - zżuty na kompa wychodzą całkiem całkiem.Problemem jest tylko nie dający się wyłączyć dzwięk flesha.Wbudowane dzwonki aparatu są słabe, a raczej denerwójące. Od razu polecam kupno kabelka i wgranie sobie czegoś z sieci/ewentualnie stworzenie czegoś samemu.
    W sieci całkiem sporo skórek, tapet itp.
    Jak narazie nie zawiesza się.Telefon jest raczej exclusive :) Wygląda bardzo ładnie. Szybka wyświetlacza wydaje się trwała na zarysowania - ale to dopiero wyjdzie w praniu. Jednak tylnia klapka stanowi raczej ahillesową piętę aparatu. Wydaje się niezwykle krucha. Joistict jest dokładny, nie zdażają się pomyłki w nawigacji. Byłem wcześniej posiadaczem Soniacza (tego z rolką) i brakuje mi pojedńczego przycisku blokady klawiatóry i szybkiej możliwości zmiany dwonka na wibrację. Telefonik jest ok, ale wyznawczy nokii napewno mili by sporo więcej do zażucenie...
    Swoje pytania kierujcie na mojego mejla...mam nadzieję że będę mógł pomóc w dokonaniu dobrego wyboru. Te kilka stów to zawsze kilka stów... Pozdrawiam...

  • 0

    49. ~Wojtek R9  2005-06-02 17:25:00  host: abt74.internetdsl.tpnet.pl

    mam niesamowita przygode z tym tel!! kupilem go w piatek przez ten czas naprawde uznalem iz ten tel jest bardzo fajny! napisalem przez ten czas poniewaz w niedziele z niewiadomych przyczyn napewno nie z winny mojej ani telefonu tylko raczej poczty ukrychnal sie kawalek plastiku od plytki glownej i nie czyta karty SIM. jezdze z telefonem po serwisach i staram sie go jakos naprawic. naprawa to okolo 1000zl. ale mam male problemy nie wiem czy mi uznaja gwarancje tz czy stwierdza iz to nie jest moja wina i mi go naprawia. bo trzeba wymienic plyte glowna praktycznie caly tel oprocz wyswietlacza i obudowy heh. moze za jakis miesiac bede go mial dobrego

  • 0

    50. ~Pawel  2005-06-09 14:49:00  host: art198.internetdsl.tpnet.pl

    Mozecie mi powiedziec jak w telefonie aktywuje sie wybieranie glosowe? Bo ani w menu, ani w instrukcji nic na ten temat nie znalazlem :(

  • 0

    51. ~z-b-i-k-u  2005-06-11 16:16:00  host: an154.internetdsl.tpnet.pl

    jest juz on po 600 zl. i brechtam z tych co wyżygali za niego ponad 1000 zl. HAHAHAHAHA

  • 0

    52. ~lugi  2005-06-15 22:12:00  host: aot244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej to prawda ze krotko batria trzyma???? odpiszcie please !!! Kupiłem go i własnie sie bateria formatuje...

  • 0

    53. ~SLAVUS  2005-06-17 08:02:00  host: auk162.internetdsl.tpnet.pl

    Najgorsze w nim jest to że pamięć zewnętrzna rs mmc sie do końca w nim nie chowa :/ Potrzebna jest metalowa osłonka żeby nie połamać niechcący karty :/

  • 0

    54. ~cycu  2005-06-28 16:24:00  host: ahh230.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest super bardzo warto go kupić mam go to wiem tylko podajcie mi strony z których mozna pobrać dzwonki tapety lub coś innego przez podczerwień BBAARRDDDDZZZZOOOO GGGOOORRROOONNNNNCCCCCOOOO PPPPPPOOOOOLLLLEEECCCCAAAAAMMMM

  • 0

    55. ~iglasty  2005-07-13 11:36:00  host: bay174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka mam ten telefon od miesiąca i jedynym bólem jest to ŻE NIE MA MP3!!! GDZIE MOŻNA KUPIĆ DO NIE GO ODTWARZACZ??????????????????

  • 0

    56. ~Wojtek R9  2005-07-18 01:25:00  host: abt74.internetdsl.tpnet.pl

    na allegro!! tam to niedlugo bedziesz mogl nawet kobiete kupic heheh jest wszystko!! nie kupuj do odtwarzacza karty 32mb bo to za malo!!

  • 0

    58. ~wqq  2005-07-18 20:38:00  host: 82.160.28.131

    Hmmm

  • 0

    57. ~ja wiem  2005-07-18 20:38:00  host: 82.160.28.131

    wezcie sie ludzie uspokójcie, Siemens S65 jest zajebisty wlasnie go kupilem i gites! Więc prosze bez zbędnych komentarzy!

  • 0

    59. ~wertka  2005-08-08 20:12:10  host: pa117.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl

    WOJTEK R9!!!!!!!
    Uznali ci gwarancję??????

  • 0

    60. ~  2005-08-22 19:15:29  host: dn170.internetdsl.tpnet.pl

    po defragmentacji telefon stracił mi słownik T9.Odnowości mam wgrane inneoprogramowanie prawdo podobnieodcx65,ale czy to prawda to jeszcze nie wiem.Oddajego do naprawy !!!

  • 0

    61. ~Misza  2005-09-02 21:49:54  host: d213-102-144-244.cust.tele2.pl

    Prosiłbym użytkowników o opinie bo zastanawiam sie czy warto wydac 8 baniek kiedy zapewne mozna kupic cos nowoczesniejszego. ale stylistyka tego fona jest zajefajniasta.... :)))

  • 0

    62. ~haha  2005-09-03 18:22:52  host: dsl185016.ostnet.pl

    jak długie filmiki moze nagrywac

  • 0

    63. ~Wojtek R9  2005-09-05 17:07:04  host: abt74.internetdsl.tpnet.pl

    mam tego fona wszystko jest nawet oki ale zdjecia niby 1,3 pixela lecz sa jakies ciemne!! jak jest malo swiatlo to sa do bani!! i kolory nie sa tak wyraziste jakie sa w rzeczywistosci!!

  • 0

    64. ~chce go miec  2005-10-01 13:14:53  host: aeg3.internetdsl.tpnet.pl

    Czy s65 obsluguje karty pamieci wieksze niz 32mb??? Np. 1gb albo 512mb???

  • 0

    65. ~chce go miec  2005-10-01 13:22:06  host: aeg3.internetdsl.tpnet.pl

    i jeszcze jedno WAZNE pytanie czy podczas polaczenia wyswietla sie czas rozmowy???

  • 0

    66. ~TEL DO BANI!  2005-10-12 14:16:48  host: aeg3.internetdsl.tpnet.pl

    Ten fon jest do kitu, mój kolega go ma i będzie sprzedawał. Kupuje cxt70 i ja chyba tez kupie cxt70 bo on jest najlepszy z siemensów!

  • 0

    67. ~~Vander~  2005-10-16 17:53:58  host: aaw159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam duży problem: jak wyłaczyć dzwięk przy robieniu zdięć w tym telefoniku????????????????????????? Proszę o odpowiedz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    68. ~Misza  2005-10-19 19:19:11  host: d213-102-137-186.cust.tele2.pl

    Mam go.
    Musze stwierdzić ze funkcji jest w nim aż zadużo :)))) łatwo sie pogubić... ;) design bardzo efektywny, przyciąga uwagę.
    ale mam zastrzeżenia dotyczące polifonii: jak dla mnie telefon za cicho odtwarza niskie tony. prawie w ogóle ich nie słychać!!! dżwięku przy robieniu zdjęcia nie można wyłączyć. chyba że taka opcja dostępna jest w nowszym sofcie. ale tego nie wiem. zdjęcia w sumie wychodzą całkiem dobre ale tylko przy dobrym swietle. telefon nie obsługuje kart wiekszych niz 32 MB. przynajmniej w mojej wersji softu.

  • 0

    69. ~Misza  2005-10-23 15:09:20  host: d213-102-137-156.cust.tele2.pl

    Telefon posiada jeszcze wbudowany zestaw głośnomówiący. A co do pytania o wyswietlanie czasu rozmowy to tak. wyswietla się. Można również włączyć sygnał informujący o upływie kolejnenych minut. Co do wypowiedzi SLAVUSa z 2005-06-17 08:02, to karta RS MMC chowa sie w nim cała. (w koncu to karta o zredukowanej wielkosci), a ta metalowa osłonka to Adapter który mozna zdemontowac. Służy jako przedłuzenie np. do standardowych gniazd w aparatach cyfrowych. Orginalna Siemensowska lampa błyskowa do tego fona ma symbol IFL-600.
    gdyby ktos mial jeszcze jakies pytania to służe pomocą... :))

  • 0

    70. ~Misza  2005-10-23 20:01:09  host: d213-102-142-78.cust.tele2.pl

    telefon obsługuje karty RS MMC o pojemności do 256 MB. przepraszam za pomyłkę.

  • 0

    71. ~Grucha  2005-11-02 15:08:44  host: xdsl-5188.wroclaw.dialog.net.pl

    Mam problem !! Telefon kozacki i chyba se go kupie ale nie wiem JAK DLUGI MOZNA NAGRYWAC FILM ??? POMOCY !! :)

  • 0

    72. ~kck  2005-11-02 19:37:43  host: abp118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go 2 tygodnie i jest extra!!! a film można nagrywać 30 sek i nie wiem jak to zmienić. Powiedcie jak???????? plsss.

  • 0

    73. ~din  2005-11-07 19:49:36  host: 213-238-96-224.adsl.inetia.pl

    co mi radzicie s65 czy SE K300i????

  • 0

    74. ~ifar  2005-11-09 16:42:21  host: bdz151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon już z 3 miesiące od sierpnia 2005r na pierwszy rzut oka wypasiony. Naprawdę zdjęcia robi dobre no funkcja dyktafonu nie jest super ale jest! Bloototh & Irda sprawują się bez zarzutu, niestety tzreba kupic sobie etui silikonowe co naprawdę pogarsza wyświetlacz ale gdy ktos chce sie pochwalic cudenkiem to moze z niego wyjac co nie jest prooste!! Ale ekran wielki, w muzyce piekne basy, wyglada bardzo powaznie i od tych 3 miesiecy tylko 1 mi sie zaciął gdy szalałem w ksiązce tel ale to była moja wina mozna go defragmentować!! Jak mały komputerek. Kamerkę też ma niezłą ale naprawdę zdecydowanie dobre zdjęcia robi w dzień a nizeli jest troche ciemniej szkoda ze nie ma wbydowanej lampy blyskowej ale to nic. A z tym klikiem podczas robienia zdjec to mozna go wyłączyc ze specjalnym programem. !!!!

  • 1

    75. ~Wojtek R9  2005-11-10 22:00:41  host: abt74.internetdsl.tpnet.pl

    mi sie wydaje ze obsluguje karty do 1 GB

  • 0

    76. ~vander  2005-11-11 16:24:16  host: aax71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ifair powiedz jakim tym programem można wyłączyć to kliknięcie przy robieniu zdięcia??

  • 0

    77. ~RaMzEs18  2005-11-12 13:48:02  host: dhost-57.mtm-info.pl

    ja mam telefon juz prawie ROK!!!!!!!! i nienazekam na niego zajefajne zdjecia robi mowie wam WYMIOT rozdzielczosc zdjec jest 1280#960 hehe co daje nieziemskie wrazenie szczegulnie na kompie filmiki dobrze wygladaja na dobrym oswietleniu i pozatym jest fajowa

  • 0

    78. ~kck  2005-11-17 18:25:46  host: aag15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Aby wydłużyć czas nagrywania filmu:
    Należy wejść w menu -> wiadomości -> ustawienia -> ustaw MMS -> ust. użytkow. -> tryb tworzenia: wolne -> wskazanie rozmiaru: wpisać wszędzie po trzy zera i ustawić przy rozmiarach trzy razy Ogr. Później należy wejść w aparat, przełączyć na kamerke i opcje -> ustawienia i czas nagrywania ustawić na „zgodny z MMS”.

  • 0

    79. ~kck  2005-11-17 18:29:01  host: aag15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Program, który wyłącza kliknięcie przy robieniu zdięć to open disc i następnie usunąć plik CameraClickMelody.wav, który jest w katalogu config/default. Aby przejrzeć zawartość telefonu należy mieć specjalny program oczywiście :). ja mam Mobile phone manager.

  • 0

    80. ~Bartek  2005-11-19 13:43:19  host: bcy242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaki jest ten telefon dobry czy nie dop

  • 0

    81. ~SuSESuSE  2005-11-20 20:52:51  host: priv1.ikatel.pl

    Bardzo dobry...

    Pozdrawiam ;-)

  • 0

    82. ~maciej  2005-11-26 21:43:19  host: pb218.pila.cvx.ppp.tpnet.pl

    ludzie napisane jest ze ma on funkcje głosowe i wygieranie glosowe tylko ja nie moge znalesc:( pomocyyy!!

  • 0

    83. ~maciej  2005-11-26 21:51:11  host: pb72.pila.cvx.ppp.tpnet.pl

    gdzie sa funkcje glosowe i wybieranie glosowe w tym telefonie odp pomocyyy

  • 0

    84. ~cosmo  2005-11-27 21:18:40  host: herkules.trynek.gliwice.pl

    Witam. Mam takie pytanie: na zdjeciach tego telefonu klawiatura wydaje sie dosyc mała jak to sie ma w rzeczywistosci do pisania sms'ow? czy jest to jakos utrudnione czy jednak wygodne w uzywaniu?
    Pozdrawiam

  • 0

    85. ~maciej  2005-11-28 19:26:35  host: pb134.pila.cvx.ppp.tpnet.pl

    jest to latwe w pisaniu pozdro:)

  • 0

    86. ~mirek  2005-12-02 20:24:53  host: gw.bajtnet.lca.pl

    ten fon jest extra wypasiony!!!

  • 0

    87. ~slawek  2005-12-06 13:39:11  host: klienci-alfasky.pai.net.pl

    czy ktos ma jeszcze na temat tego fona jakies wiadomosci bo chce go kupic a niewiem czy warto BOponoc sa problemy z przekopiowaniem na karte w fonie sekwencji wideo czy to prawda chyba ze ma ktos jeszcze jakies uwagi na jego temat dzieki

  • 0

    88. ~Waski  2005-12-16 17:44:47  host: chello084010194117.chello.pl

    siemka ja mam pytanko zastanawiam sie miedzy 3 telefonikami nie wiem który wybra Nokie 3660 czy 3230 czy moze Siemensa S65 to naprawde trudny wybór potrzebuje jak najwiecej informacji o tych telefonikach kto bylby tak upzejmy mi ich udzielic??no i jaki telefon byscie wybrali??z gory dzieki

  • 0

    89. ~Kamileczka:)  2005-12-17 12:39:16  host: chs59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ziomki mam właśnie zamiar sobie kupić ten telefon ale narpeiw musze sprzedać swój (nokie2600:/) Podobno S65 jest wyjechany. A jak tu czytam to co piszecie to chyba naprawde go sobie kupie:)

  • 0

    90. ~Kamileczka:)  2005-12-17 12:41:12  host: chs59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ziomki mam właśnie zamiar sobie kupić ten telefon ale narpeiw musze sprzedać swój (nokie2600:/) Podobno S65 jest wyjechany. A jak tu czytam to co piszecie to chyba naprawde go sobie kupie:)

  • 0

    91.  2005-12-17 19:21:28

    Mam ten telefon. jak dla mnie udany. Brakuje odtwarzacza mp3. plus za wymienne karty pamieci. Przy slabszym swietle gorzej wychodza fotki. aparat dobry. jakos zdjec super. pozdrawiam

  • 0

    92. ~tatar  2005-12-17 23:02:14  host: bnu29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    minusy: ergonomia klawiatury - bardzo przydatne paznokcie do pisania, bateria jest porazka - co noc musze ladowac jesli pobawie sie troche tel. polifonia wydaje mi sie ubozsza w porownaniu z S55,czyzbym sie mylil? aparat praktycznie nie do uzytku przy slabszym swietle, brak mozliwosci nagrywania rozmow, brakuje mp3. Poza tym bardzo dopracowany, funkcji ogrom, wg mnie bardzo dobry telefon, polecam z czystym sumieniem.

  • 0

    93. ~tatar  2005-12-17 23:27:07  host: bnu29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    minusy: ergonomia klawiatury - bardzo przydatne paznokcie do pisania, bateria jest porazka - co noc musze ladowac jesli pobawie sie troche tel. polifonia wydaje mi sie ubozsza w porownaniu z S55,czyzbym sie mylil? aparat praktycznie nie do uzytku przy slabszym swietle, brak mozliwosci nagrywania rozmow, brakuje mp3. Poza tym bardzo dopracowany, funkcji ogrom, wg mnie bardzo dobry telefon, polecam z czystym sumieniem.

  • 0

    94. ~  2005-12-26 00:10:05  host: apn250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiecie co mnie denerwuje w tym fonie...miałam go..ale wole motorolke v3 denerwuje mnie to ze jest w wygladzie nie proporcjonalny ma malutka klawiature i jest rzydki ale funkcje sa wypasiste!!!

  • 0

    95.  2005-12-27 12:23:21

    nie ma mp3??

  • 0

    96. ~Mazter  2006-01-17 17:42:22  host: pa96.ksiezpol.sdi.tpnet.pl

    Który simens z MaxProfitu w plusie jest tani i najlepszy. Jaki polecacie jaki jest dobry i sprawdzony? aby nie zadrogi :) (ps. a jeśli jest toć w Maxproficie lepszego od simensów i niedrogiego piszcie bo ja niezbyt jestem w temacie telefonów)

  • 0

    97. ~seb@  2006-01-27 19:39:41  host: abog209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam taki telefon i chcę wiedzieć ile kosztuje karta pamięci 256mg?????????????

  • 0

    98.  2006-02-03 11:09:44

    osiem dyszek z kingstona

  • 0

    99. ~  2006-02-06 11:23:51  host: gprs9.orange.pl

    Miałem SX1 i niwe polecam, zawiesza się, dwa razy zmienialem soft w serwisie i nic to nie dalo, bateria po roku trzymala 2 dni. Jeżeli chodzi o funkcje, wygląd i możliwości to super, ale niestety nie dopracowany technicznie.

  • 0

    100. ~TWEETY  2006-02-11 21:41:30  host: nat1.daminet.pl

    Ej co wy gadacie ze przy aparacie nieda sie wyłączyć dźwieku jakos mój może...Jeśli go niemacie to niegadajcie...Jest rox!!

  • 0

    101. ~Mangu  2006-02-20 19:34:24  host: ebx226.internetdsl.tpnet.pl

    szkoda że nie mp3 a bym se go kupił

  • 0

    102. ~motorek  2006-03-11 19:20:05  host: 82.160.53.130

    mam ten tel od 3 miechów i sprawuje się ok. wytrzymały- wczoraj troche popiłem, wypadł z kieszeni na śnieg a następnie na niego stanołem:) wysechł i po krutkich problemach z klawiaturą dalej hula jak nowy

  • 0

    103. ~nieznajoma  2006-03-13 19:12:54  host: ect54.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od piątki i ma dużo funkcji nawet ma pociski z przodu i z tyłu jestem z niego zadowolona a jest on taki chudy że pod łóżko sie zmieści i od tego czasu wiem że siemens to najleprzy telefon komórkowy. Pozdro dla Karoli, Kaśce i Ali !!!

  • 0

    104. ~t78  2006-03-13 22:29:45  host: nat3.wtknet.pl

    Zawsze miałem Siemensy (C35i, SL45i, S55), miały one plusy i minusy, ale ten rozczarował mnie kompletnie. Aparat w pomieszczeniu praktycznie nie istnieje. (Dołączany do S55 robił super fotki nawet bez lampy. Znam ludzi którzy mają SE, na nich nawet w półmroku wychodzą fajne foty). Telefon lubi się zawiesić. Obudowa trzeszczy już po kilku dniach. Z organizera znikają notatki i przypomnienia, od tak same sobie. Po każdym włączeniu pojawia się katra MMC nie sformatowana lub uszkodzona - z tego co czytałem to standard bo soft jest fabrycznie spieprzony. Dżojstki działa nieprecyzyjnie - łatwo wdusić coś przypadkowo. Po czterech miesiącach klawisz „zero” przestał działać i musiałem go oddać do serwisu. Jestem fanem tej marki, robi zmyślne i funkcjonalne menu, ale jakością wykonania ciągle daleko za konkurencją. Szkoda.
    PS. Do wszystkich którzy narzekają na baterię. Zmieńcie sobie podświetlenie na 10% !!! Przez pierwsze parę minut wydaje się za ciemno, ale potem wzrok się przyzwyczaja, a bateria trzyma o wiele dłużej. No chyba, że używacie telefonu jako latarki.

  • 0

    105. ~Kiks  2006-03-18 19:16:00  host: 213.155.175.74

    A ja uzywam telefonu do rozmawiania, dzwonienia i odbierania jak ktos do mnie dzwoni.

  • 0

    106. ~  2006-03-23 13:27:01  host: abrv237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    oplaca sie go kupic za 400zl??? czy lepszy jest K700??

  • 0

    107. ~pacic  2006-04-06 16:18:36  host: ip2.pyskowice.jota.digi.pl

    mam pytanko... probuje ustawic zeby ten fon nagrywal filmiki ponad 1,30 min ale jak ustawiam na 000 i ogr. to mi sie 000 przestawia na 030.. jak to zrobic?

  • 0

    108. ~Siemens s65  2006-04-16 22:49:44  host: p54BCEC41.dip.t-dialin.net

    Mam siemensa s65 od roku. Jest zajefajny ale niema odtwarzacza mp3. Kto by go tam w telwfonie potrzebowal. chociaz istnieje UPDATE programu systemu telefonu, który
    umozliwia odtwarzanie tych dzwieków.
    Update jest nieoficjalny, znaczy nie jest od siemensa, kto ten update zainstaluje, traci gwarancje (dziala zajebiscie)

  • 0

    109. ~odoxey  2006-04-20 23:59:19  host: 213-238-64-253.adsl.inetia.pl

    Czy warto kupowac ten telefonik? Czy nie zawiesza się? Czy nie będzie tak że po miesiącu mi sie rozwali? Moze ktoś podesłac jakies fotki i filmiki robione tym fonem?
    Piszcie na maila: odoxey@o2.pl Z góry dziekuje :)

  • 0

    110. ~pablo$  2006-04-23 16:15:16  host: gw3.24.net.pl

    Sieee. Mam pytanko do jakiegoś użytkownika Siemensa s65.
    Ile czasu można nagrywać filmiki ???
    I czy gdy podłączasz telefonik do kompa to czy np.tapety,dzwonki mozesz wrzucić na telefon lub na krte MMC ???
    Czy telefon czyta zwykłe kary MMC czy tylko RS-MMC ???
    A czy moge nagrać filmik na koma a póżniej przerzucić go na karte MMC ???

    Z GÓRY THX ;))))

  • 0

    111. ~pablo$  2006-04-27 14:38:47  host: gw14.24.net.pl

    telefon się nie zawiesza , robi dość ładne fotki i filmiki tylko szkoda , ze nie ma mp3 :( . Ale przekonwersowałem sobie dość dużo piosenek z mp3 na format GP3(1 piosenka zajmuje bardzo mało miejsca około 0,2 mb) który odtwarza ten telefon i gitara gra ;) Jakość dziwęku dość dobra a program do konwersji z mp3 na gp3 to : Xilisoft 3GP Video Converter (wersja trialowa jaką posiadam przerabia mptrójki tylko do 2 minut ;( POZDRO ALL !!!!!!!!!
    A tak przy okazji to telefon nabyłem NOWY ZA 430 zł Z CAŁYM ZESTAWEM ;)POLECAM !!!

  • 0

    112. ~~Artur  2006-05-02 19:55:06  host: eod140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest zajebisty. Uzywam go juz kolo 2 tygodni.Prosty w obsludze. Ale w polsce nie warto go kupowac bo jest za drogi. Sprobujcie w Angli, tam sa juz po 200Euro!!!!!!!!

  • 0

    113. ~Happy :)  2006-05-12 19:48:16  host: egi154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witajcie :) Gorąca prośba.
    Prześlijcie zdjęcia robione tym telefonem.
    Już powoli zaczynam się zastanawiać czy nabyć owy produkt :)

  • 0

    114.  2006-05-21 10:30:53

    Happy zapraszam na forum do tematu "foty z komów" w dyskusji ogólnej. Znajduje się tam kilka fot z mojego S65

  • 0

    115.  2006-05-21 10:41:13

    @siemens s65@ Nie da się w tym telefonie odtwarzac plików MP3... No chyba, że odkryłes cos wspaniałego i nowego... Mozesz sie podzielic tym na forum

  • 0

    116. ~przemekb  2006-05-25 13:32:23  host: bks71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak mozna wgrac jakiegos softa lub cos w tym stylum zeby dzialaly mp3?
    jesli ktos wie prosze o odpowiedzi ;)

  • 0

    117. ~marcin  2006-05-29 15:02:05  host: bpm225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    2 pytania:
    ma opcje wyświetlane zdjęcie jak ktoś dzwonii,i czy można słuchać mp3?? bo tu piszą że nie ma odtważ.więc jak wkońcu jest??.

  • 0

    118. ~znawca  2006-06-14 09:27:34  host: bgi6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon nigdy nie bedzie odtwarzal mp3 nawet jak sie przerobi soft, poniewaz nie ma chipu dekodera mp3.

  • 0

    119. ~meteo  2006-06-14 12:06:11  host: db83.internetdsl.tpnet.pl

    spoko tel. Mam go od roku i chyba tylko 5 razy sie zawiesił. Aparat z 1.3Mpx rpobi super zdjęcia.pozdro

  • 0

    120. ~izunia  2006-06-29 22:37:41  host: h226162.net.pulawy.pl

    mam ten telefon od kilku miesiecy i co do tego ze sie zawiesza to sie zgadzam a czasami nawet sam wyłącza:/ nie da sie robic zdjec przy sztucznym swietle;/ i zero tez mi sie cos wali i czasami nie da sie wcisnac:/ ale ogolnie reszta jest ok i wiecej zastrzezen nie mam heh:]

  • 0

    121. ~cool  2006-07-17 09:38:56  host: pd128.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl

    Telefon mam od kilka tygodni i narazie jest O.K. ale słyszałem że są problemy z kartą pamięci

  • 0

    122. ~Mugen  2006-07-23 19:06:43  host: 68.76.classcom.pl

    hej czy ktos wies skaąd można ściągnąć to Update do tych mp3 do tego fona ;]

  • 0

    123. ~buziaczek  2006-07-26 18:56:50  host: czk130.internetdsl.tpnet.pl

    siemka mój brat chce m dac ten telefonik ale sama niewiem bo ma duży ekran ale mysle że jest w pożo myśle że go wezme jak myślicie brac czy nie opłaca sie

  • 0

    124. ~Maverick  2006-08-03 18:20:24  host: abqg10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon super,bardzo go chciałem i mam 18 miesiecy juz.Wiadomo jak wszystko ma wady i zalety-one przewyzszaja!!Robi bardzo dobre zdjecia,tylko w ciemnych pomieszczeniach cezko,ale da sie życ.Kompatybilny z komputerem,bez problemu mozna samemu tworzyc dzwonki,tapety wklejac.Pomocny jest mi na zajciach w szkole.Aparatem cyfrowym nie wypada, ale telefonem mozna ukradkiem robic zdjecia.Tylko nie mozna usunac głosnego dzwieku flesza.Bateria troche mała, próbuje siły na 105zobaczymy dopiero zaczałem tak sprawdza.Smsy ławo wstukuje i szybko w poróananiu z nokia i sagemem.Miałem w naprawie gwarancyjnej(az w niemczech-w polsce nie potrafiono naprawic) poniewaz zawieszały mi sie czasem klawisze 4,0 i 9.A teraz bez porównania,lepiej jak fabrycznie-szybciej litery "wskakuja".Polecam go, tym bardziej,ze jest porównywany z SEk700i-nie ma co porównywac,SE kazdy ma, a ten ma łatwiejsza obsługe i menu.Z rezta wybór nalezy indywidualnie do kazdego.Konczy mi se umowa,wybiore nastepnego Siemensa-Nokia-zbyt popularna i nie tylko.Jesli jesli ktos chce jakiejs porady postaram sie odpowiedziec moje gg: 5105629

  • 0

    125. ~Maverick  2006-08-03 18:25:50  host: abqg10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeszcze jedno-to,ze sa "problemy"z karta pamieci to normalna sprawa,jak kazda karta lubi byc od czasu do czasu zformatowana.Wystarczy(jezeli sa zdjecia)przeniesc na kompa, zformatowac, wkleic ponownie i przy uruchamianaiu komórki nie powinien wyskakiwac polecenie błedu. Polecam równiez robic co jakis czas defragmentacje telefonu-duzo pomaga,nawet w predkosci właczania telefonu.Najlepiej "pobawic" sie samemu twlefonem,zeby go całkowicie poznac, wiadomo jak samchód,kazdy wymaga indywidualnego traktowania.

  • 0

    126. ~Maverick  2006-08-03 18:31:09  host: abqg10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jezeli chodzi o odtwarzacz mp3 to obsługuje dzwonki mp3 i wszelkiego typu real tone. Jak czytałem opinie to po co do telefonu "dawac"odtwarzacz mp3, od tego jest odtwarzacz profesjonalny.Z resza, telefony by znacznie zwiekszyły swoja obietosc ze wzgledu na pamiec.A prawde powiedziawszy mozna troche posłuchac muzyki jak jest co najmniej 256MB, 32karta standardowa , a juz 64-ka nie miesci sie całkowicie w gniezdzie.

  • 0

    127. ~gucio9377  2006-08-16 08:40:56  host: awa158.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie zkad mozna pobrac ten upadate bo moj telefon i tak jest po gwarancji wiec chetnie bym go wyprobował

  • 0

    128. ~Maverick  2006-08-19 19:32:39  host: absz151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Update znajdziesz wszedzie w necie wystarczy dłuzej poszperac, i znac numeracje oprogramowania(chodzi o wersje jezykowa)warto właczyc strony fanklubów

  • 0

    129. ~michal  2006-09-21 15:30:27  host: abrc101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik jest superowy tylko ma jedna wade nie ma mp3!!!!!! prosze jezeli ktos wie czy mozna wgrac jakiegos softa czy program aby mial funkcje mp3 to niech sie odezwie!!!!!!!

  • 0

    130. ~Dvdu$  2006-10-02 21:48:16  host: abej69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Istnieje oprogramowanie w javie, acz w jezyku ruskim i nie udało mi się dojść do sposobu obsługi.Poszukaj w Googlach. Ogółem z telefonu nie jestem zadowolony. nigdy więcej siemensa! nie jest wart swojej ceny! Wiesza się, ma słabą baterię (wyświetlacz jest duży,więc prądożerny)i plastiki łatwo obić. Trzeba przyznać,że to jeden najbardziej funkcjonalnych telefonów, jednak to mój trzeci siemens i co nowszy, to gorszy i ma więcej błędów! Nigdy Więcej! polecam SE z którymi też mam doczynienia :)

  • 0

    131. ~Dvd  2006-10-02 21:49:35  host: abej69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ach i jeszcze jedno! karta 64 MB wchodzi bez problemu, tylko trzeba posiadać małą (krótką) wersje karty (nie znam profesionalnej nazwy). tylko trochę się muli, jak ma więcej pamięci...

  • 0

    132. ~RAdZio  2006-10-10 21:45:46  host: eec2.internetdsl.tpnet.pl

    Kocham Ole:)aha i telefon to jest zajebisty,mam go od pary miesięcy,bardzo wytrzymały bo mi już wpadł do wody(ale zdzierstwo zapłaciłem w sklepie 30 zł za naprawe!!)a tak pozatym to super ,podoba mi sie aparat,Ja chce Mp3.A wiecie co??ja bede miał niedługo nazwe tego programu do mp3...hihih to wa, dam,,,,,.....Kocham Ole!!!

  • 0

    133. ~132  2006-10-12 09:34:45  host: aamd127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon bardzo fajny ale czasem szfankuje aparat

  • 0

    134. ~  2006-10-14 19:23:52  host: px120.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl

    czy odywarza mp3 jako dzwonek?????????

  • 0

    135.  2006-10-19 21:50:54

    Ten telefon nigdy, nigdy, ale to nigdy nie bedzie odtwarzal dzwieku w mp3 i trzeba sie z tym pogodzic

  • 0

    136. ~Marcino  2006-10-27 08:15:22  host: dvn59.internetdsl.tpnet.pl

    LOL ktowam takich bajek naopowiadal z tymi mp3?? :/ W tym telefonie nigdy niebedzie chodzic mp3 mozecie zmieniac softy i nic wad to nieda !!! ~~PozdrO~~

  • 0

    137. ~żbiku  2006-11-03 08:03:07  host: 120-167.espol.com.pl

    wypas telefon jak na tą cene

  • 0

    138. ~Macieju  2006-11-04 19:32:02  host: eml113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam takie pytanko!! kto wie gdzie jest zawarty kod aparatu bo chce sformatowac siemensa co dam formatuj to potrzebny jest kod aparatu i nie wiem gdzie jest on zawarty czy jest gdzies napisany na telefonie i czy jest do tego potrzebne polaczenie z komputerem?

  • 0

    139. ~Rużka  2006-11-08 17:19:43  host: egw50.internetdsl.tpnet.pl

    wogłule sie nie znaće mam ten telefon od 1 roku i jest zajebist kilka razy mi sie przyciął ale poza tym jest zajebisty.a wy piszecie że sie zawiesza wyłancza , no pewnie czemu nie jak kupiliście bubla to wasza sprawa.tak jak ten koleś co na samym początu jest wpisany pisze że sie zawiesza i sam wyłancza i mówie że ma go kilka tygodni a ja mam 1 rok i nie mam z nim problemu a więc chyba kupił bubla jak frajerowi takiego wciśli

  • 0

    140. ~ziomek  2006-11-08 21:39:47  host: byd199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kumpel miał ten fon i mp3 mu odtwarzało ale odtwarzacza nie było chce go kupic ale chce sie jeszcze dwiedziec czy ma mp4

  • 0

    141. ~tysia  2006-11-12 20:40:05  host: 82.160.224.11

    mam ten tel od 6 mesiecy jes beznadziejny ma malą pamiec a karta pamięci jest jak do aparatu cyfrowego ten tel jest beznadziejny

  • 0

    142. ~wyw25  2006-11-17 21:59:40  host: cjr97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam zamiar kupic tego fona tylko niech tkos mi powie jak dlugo mozna nagrywac filmy??

  • 0

    143. ~syki1  2006-11-30 13:05:09  host: gw1.fanet.pl

    Gdzie mozna znależć ten cały program od odtwarzania mp3??

  • 0

    144. ~syki1  2006-11-30 19:46:48  host: gw1.fanet.pl

    Dowiedzialem sie mniej wiecej o odtwarzaniu mp3 w siemensie co prawda sam siemens nie dotwarza(chyba) ale istnieje osobny odtwarzacz do siemensa wraz z kompletem z telefonem ktory znalazlem na jednej aukcji na allegro (S65 + MP3 PLAYER + MEGA ZESTAW ! ZOBACZ ! OD 1ZŁ (numer 144687086)) problem w tym gdzie mozna dostac ten odtwarzacz wiec prosze o pomoc!Moze jednak da rade suchac mp3ujek na naszym siemensie:)

  • 0

    145. ~sneps  2006-12-11 18:34:14  host: 195.136.53.2

    Mam ten telefon od 5 miechów i sądze,ze jest to fajny telefon tylko niestety porównując go do najnowszych cacek traci na blasku,brak mp3,nagrywania rozmów,słabość zdjęć w nocnym świetle,słaba bateria,oprogramowanie(często pada jak to w siemensach bywa)a tak pozatym jego plusem jest bloototh,irD,duży wyświetlacz,wiele funkcji.Robi dobre wrażenie,ale traci na wartości z tego powodu,że rownolegle nokie i sony ericsony w swych telefonach zamontowaly te bajery,których brak w siemensie,choć wcale te telefony nie są lepsze...

  • 0

    146. ~  2006-12-15 21:12:49  host: dyo26.internetdsl.tpnet.pl

    Miałem siemensa przez miesiąc s65 i dziadosko robi zdjęcia a mp3 ja mogłem mieć jako dzwone a karty sie tna jak niewiadomo co juz nigdy nie kupie siemensa tylko NOKIA lub Sony ericson znam sie troche na telefonach wiec nie polecam siemensów tylko Nokie i sony ericsony Lepiej kupić w tej samej cenie nowego sony ericsona K300i

  • 0

    147. ~Tele maniak  2006-12-15 21:14:09  host: dyo26.internetdsl.tpnet.pl

    Miałem siemensa przez miesiąc s65 i dziadosko robi zdjęcia a mp3 ja mogłem mieć jako dzwone a karty sie tna jak niewiadomo co juz nigdy nie kupie siemensa tylko NOKIA lub Sony ericson znam sie troche na telefonach wiec nie polecam siemensów tylko Nokie i sony ericsony Lepiej kupić w tej samej cenie nowego sony ericsona K300i

  • 0

    148. ~Andrew  2006-12-21 18:22:56  host: dfl45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest zajebisty ma wav to prawie to samo co mp3 ma dobry aparat idzie dokupić do niego lampe błyskową.

  • 0

    149. ~bugas  2006-12-24 14:04:21  host: dyp2.internetdsl.tpnet.pl

    powiariowaliscie od robienia zdjec sa cyfrowki a od sluchani muzyki wieza hi fi lub mp3 player szkoda ze nie napiszecie jeszcze ze jest badziewny dlatego ze nie ma w nim podlaczenia do pada i gierek 3d loooooool ludzie ogarnijcie sie to jest telefon do dzwonienia a nie wszystko majaca zabawka dla ludzi ktory jaraja sie gierkami java czy nagrywaniem filmikow.kupuje ten telefon fajnie wyglada i napewnio nie bedie sie wieszal podczas dzwonienia czy wysylania sms-ow,nie dziwie sie ze wam muli jak nawzucacie na niego z dupy nie potrzebnych nikomu do szczescia animacji czy jakis do kitu dzwonkow,ja osoboiscie planuje przerobij 1 dzwonek na wav ustawic jako dzwonek i gra gitara a nie produkowac sie tak jak wy to nie gra nie ma tego czy tego jeszcze raz podkreslam to jest urzadzenie do komunikowanie sie miedzy soba nie zabawka

  • 0

    150. ~JoeVega  2006-12-24 19:16:53  host: dhv173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zgadzam się w 100% ze telefon nie jest do muzyki ani zdjec. Jak może coś robić badziewne zdjęcia, skoro ma aparat 1,3Mpix :PP

  • 0

    151. ~Karol  2006-12-27 11:18:10  host: big210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam zamiar sobie kupić ten telefonik.Pomóżcie mi czy ten fon odtwarza mp3??? Teraz mam p800 i jest fajny zamieniam sie wlasnie na niego

  • 0

    152. ~ere  2006-12-27 19:07:48  host: 82.139.62.185

    Kupcie sobie nokie 1600 bateria trzyma 18 dni,a jak chcecie aparaciki mp3 to do fryzjera niech wam jaja ogoli i do piaskownicy

  • 0

    153. ~bryx  2006-12-28 01:40:22  host: dco160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tej ruzka ty jestes debil... ten tel tez mam rok a wiesza sie non stop bateria trzyma 1 dzien zdjecia do dupy a tel kupilem nowiutki w salonie ORANGE i nie sap bo to gowno jest nigdy w zyciu nie kupi siemensa teraz sie przesiadam na SE d750i pozdrawiam

  • 0

    154. ~kryha@pl  2006-12-28 16:48:29  host: c79-67.icpnet.pl

    co wy pieprzycie s65 moze nie jest rewelka ale BEnq-siemens s65 special edytion ma wszystko Mp3 Mp4 java bloutotha irda umts edge Poprostu a jak kupujesz ma karte 2 giga w prezenicie a doplacisz e Erze 100 masz kolumki ....Mozesz dokupic glosniki do komki wiec:)?...

  • 0

    155. ~maniek  2006-12-30 10:32:59  host: ccm235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale z was frajer mam ten telefon jest zajebisty otwarza mi mp3 wszystko rozbudowałem go do 512mb:D telefon jest lepszy nisz sek700i ma większy lcd i wogóle pozdro dla frajerów którzy nażekają na tego fona

  • 0

    156. ~kapsel  2006-12-30 13:26:04  host: chello087207255007.chello.pl

    jeżeli ktoś lubi czesto bawic sie ... telefonem :D i często go łądować niech naprawde zainwestuje w tego fona :) pozdrawiam

  • 0

    157. ~kapselll  2007-01-04 18:07:19  host: chello087207255007.chello.pl

    siemens jest wpożadu tylko ten ekran strasznie dużo bateri pochłania :) polecam go wszystkim tym ktorzy lubia czesto ładowac telefon :)

  • 0

    158. ~kapselll  2007-01-04 18:19:54  host: chello087207255007.chello.pl

    siemens jest wpożadu tylko ten ekran strasznie dużo bateri pochłania :) polecam go wszystkim tym ktorzy lubia czesto ładowac telefon :)

  • 0

    159. ~Popo  2007-01-08 19:10:41  host: dlt192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon ma przypomnienie (tutaj nic o tym nie ma) ?

  • 0

    160. ~mandos  2007-01-14 19:37:02  host: sowinskiego.piekary.net

    Mam ten telefon rok. Co do baterii to jak się gra albo ogląda filmiki to trzyma max. 2 dni, normalnie ok. 5 dni. Aparat mógłby być trochę lepszy - ten wymaga bardzo dobrego oświetlenia inaczej zdjęcia są słabe jakości. Przypomnienie posiada, cały terminarz zresztą. Przez rok zdarzyło mu się zawiesić może ze trzy razy. Telefon mogę spokojnie każdemu polecić. To mój trzeci Siemens i kolejnym telefonem tez będzie prawdopodobnie Siemens.

  • 0

    161. ~szczurek  2007-01-15 13:50:14  host: dgf182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten fon od roku i uwarzam że jest świetny.Co prawda zdjęcia w pomieszczeniach nie są najlepsze to zdjęcia na dworze są świetne.baterie ładuje co dwa dni A co do zdjęć w pomieszczeniaczach to wystarczy kupić lampe błyskowom i będzie ok.

  • 0

    162. ~  2007-01-17 20:30:03  host: fanet-b1.resetnet.pl

    mam problem nie moge w swoim s65 przy pisaniu smsow wlaczyc slownika t9 czym to moze byc spowodowane?Albo jeszze do ksaiazki adresowej jak robie wpis to moge go tylko umiescic w grupie (brak grupy) lub vip i w zadnej innej co to moze byc??

  • 0

    163. ~szczurek  2007-01-19 13:18:22  host: dgy228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie możesz włączyć słownika poniewarz w standardzie s65 nie ma akurat polskiego(jest angielski niemiecki itp.) jak chcesz to widziałem słownika pl do pobrania na www.pasjagsm.pl mi nie chciał diałać. a co do książki to mam taki sam problem tylko że w telefonicznej w adresowej jest ok.

  • 0

    164. ~misiekr801  2007-01-22 16:16:26  host: dua188.internetdsl.tpnet.pl

    Witam!!! Zastanawiam się nad tym telefonem, od robienia fotek to są aparaty cyfrowe a nie telefony ja mam w staym telefonie NOKIA 6610i 0,1 mpix. HEHE!!! A mp3 da ie wgraz przez jakis program a waw prawie jest taki sam jak mp3!!!

  • 0

    165. ~  2007-01-24 16:13:10  host: public-gprs18402.centertel.pl

    jest jakis program do mp3 do tego fona zeby odtwazal mp3

  • 0

    166. ~CICO  2007-01-27 23:21:21  host: p548ed47e.dip.t-dialin.net

    hey telefon jest ok, tylko w moim "rzadaL" wpisania ciagle kodu telefonu,(aby to odblokowac nalezy dodatkowo 120 zl placic , nieco przesadzaja !!!!)niewiedzialem przy zakupie ze takie cos bylo wiec go z powrotem oddalem i kupilem inny model, ale w gruncie rzeczy tel jest super !!!!!!!!!!

  • 0

    167. ~maciassc  2007-02-06 21:08:39  host: cgl237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z tym kodem to różnie bywa, raz rząda go raz nie, a kod to 12345 :)

  • 0

    168. ~tycu  2007-02-10 18:39:48  host: 88.156.69.81

    Ja mam ten telefon siedem miesięcy.Jestem zadowolony.Bateria trzyma 4 do 5 dni.Nic się nie dzieje,może na jakiś dobry model trafiłem.Bo tu koledzy piszą że sie często zawiesz.Ja jeszcze nie miałem takiego przypadku.

  • 0

    169. ~  2007-02-10 19:06:21  host: acrq93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej ziomy ten fon odtwarza mp3 ?? bo wszedzie pisze ze nie ma

  • 0

    170. ~aro  2007-02-11 21:39:58  host: blm9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak wszędzie pisze ze nie odtwarza MP3 to znaczy ze nie odtwarza:D. Ale mozna sobie zrobić ze odtwarza:PPJa np. tak mam:PP PZDR

  • 0

    171. ~donkelek  2007-02-15 22:47:57  host: ewk198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja moze niedługo kupie siemensa s65 i chciałbym wiedziec jak zrobic w nim zeby odtwarzał mp3. a i ile orientacyjnie kosztują do niego słuchawki jezeli są dostępne

  • 0

    172. ~rado  2007-02-18 11:47:18  host: 145.155.97.217.interkam.pl

    czy ten telefon ma odtwarzacz mp3?? i czy ma dzwonki mp3??

  • 0

    173. ~tomek  2007-02-18 18:29:23  host: router.tvgawex.pl

    ten telefon nie mial nie ma i nie bedzie mial mozliwosci odtwarzania mp3 chyba ze kupicie sluchawki z wejsciem na karte pamieci wtedy jest mozliwosc odsluchy mp3 na zasadzie prad z telefonu a muza z sluchawek

  • 0

    174. ~T0//eK  2007-02-19 18:26:44  host: aapg174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zamierzam sobie kupić ten telefon...Czy sie opłaca go kupić bo funkcje ma spoko =) moze nie ma mp3 ale ma wav..to prawie to samo..

  • 0

    175. ~zib  2007-02-20 15:07:01  host: host8925150187.waldex.net

    Jednym słowem wspólczuje wszystkim telefon do Bani jak i producent niedbający o swoich klintów 3 naprawy bez skutku ODRADZAM

  • 0

    176. ~----  2007-02-21 16:08:35  host: drs245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kto zna ten program do wgywania mp3 a może ktoś ma do sprzedania aparat od niego bo uszkodziłem go

  • 0

    177. ~szczurek  2007-02-21 22:05:20  host: dfr197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Z tym MP3 to gówno prawda!!!!!!!!!!!!!!! Jeśli ktoś chce sobie zepsuć tela to proszę bardzo! Po wgraniu softa tel co chwilę się wieszał a póżniej pisało "błąd karty"

  • 0

    178. ~manius  2007-02-22 16:16:18  host: cue122.internetdsl.tpnet.pl

    telefon spoko szkoda że nie ma funkcji wysyłania sms-ów i wyświetlacza kolorowego

  • 0

    179. ~robert  2007-02-23 15:19:43  host: chello089078103097.chello.pl

    kto wie jaki kod telefonu maja siemensy ?? pilne pisac

  • 0

    180. ~Słaby  2007-02-24 17:38:56  host: ghh250.internetdsl.tpnet.pl

    Jak kto chce to mam na sprzedaż siemensa S65 papiery, pudełko, karta pamięci sd 32mb, słuchawki. moje gg 4610037 pisac nawet jak nie będę dostępny postaram się szybko odpisac

  • 0

    181. ~Słaby  2007-02-24 17:42:08  host: ghh250.internetdsl.tpnet.pl

    Jak kto chce to mam na sprzedaż siemensa S65 papiery, pudełko, karta pamięci sd 32mb, słuchawki. moje gg 4610037 pisac nawet jak nie będę dostępny postaram się szybko odpisac

  • 0

    182. ~rasta  2007-02-26 20:59:57  host: second.tom-net.pl

    jak zrobic zeby w tym telefonie chodzily mp3 ?

  • 0

    183. ~dodo  2007-02-27 19:22:38  host: dgz231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    rasta i wszyscy ci któży mówią tu coś o mp3 niech wbiją sobie do głowic że ten tel nigdy nie miał i nigdy nie będzie miał mp2!!!!!!

  • 0

    184. ~  2007-02-28 20:06:04  host: bgt102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    maialem ten telefon i stwierdzam ze byl bardzo dobry.Teraz mam nokie n70 i troche zaluje tej wymiany...;-[ naprawde!!!!!!!!!!

  • 0

    185. ~gucio  2007-03-05 22:33:25  host: 87-205-42-83.adsl.inetia.pl

    co wy gadacie.... juz jest soft na mp3 ale po co wam mp3 do tego telefonu dla szpanu?... telefon niezly... tylkoo sie sam wylaczza..xD hahha aparat zajebisty jak zgrasz fotki na kompa..

  • 0

    186. ~  2007-03-06 19:35:57  host: host-89-228-136-224.gorzow.mm.pl

    Telefon wyczepisty ma fajne opcje dużo bajerów nigdy się nie zawieszał robi dobre foty ale przy dobrym świetle. PoZdRo :D :D PoLeCaM :D :D :D :D

  • 0

    187. ~lol  2007-03-12 17:25:35  host: dep70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NIE MA SOFTU Z MP2 i MP3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEŚLI KTOŚ ZNALAZŁ SOFT TO NIECH PODA LINK!! P.O.W.O.D.Z.E.N.I.A!!!!!!!!!!che,che

  • 0

    188. ~marwlo  2007-03-12 17:27:46  host: dep70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Powiem że ten tel ma mp4 i odczytuje pliki z notatnika(w formacie txt)!!

  • 0

    189. ~maja  2007-03-12 17:29:07  host: dep70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupcie sobie lampy błuskowe na allegro!!! Będom świetne

  • 0

    190. ~marines  2007-03-17 22:14:05  host: amf181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od roku. bardzo go sobie chwalę. wbrew opiniom innych telefon sprawuje się bardzo dobrze. nie przeszkadza mi brak mp3 (mam od tego odtwarzacz mp3).

  • 0

    191. ~Bartix65  2007-03-18 21:22:43  host: aaaq135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co wy gadacie!!!!Mozna miec w im mp3 normalnie tylko tzreba miec program Mp3 palyer i wgarc go do aplikacij i pzrez neigo odtwrazacz Mp3 i jest normalnie miodzio.Polecam ten fon w 100%

  • 0

    192. ~  2007-03-19 10:12:01  host: bne202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy telefon ma symbian?

  • 0

    193. ~gincio  2007-03-22 18:27:06  host: dbl187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy on może mieć dzwonki MP3???

  • 0

    194. ~gincio  2007-03-22 18:58:29  host: dbl187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Gdzie można znaleźć softa, który dzięki któremu będziemy mogli odtwarzać dzwoniki MP3? Bardzo prosze o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    195. ~anonimowy  2007-03-26 10:46:40  host: bfu221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mialem ten telefon przez niecale dwa lata dzialal jak nówka!!według mnie fana siemensa siemens byl najlepsza firma produkujaco telefony komókowe.Teraz mam nokie n70 i troche załuje tej decyzji.Naprawde;-]

  • 0

    196. ~dominikuus  2007-03-26 11:32:44  host: 82.160.38.75

    SUPER telefon, SUPER wygląd, SUPER funkcje,APARAT też jest fajny ale podobno trochę śnieży. NARA

  • 0

    197. ~s216  2007-03-27 18:04:27  host: afi18.internetdsl.tpnet.pl

    Jak się nie znacie to się nie wypowiadajcie. NA TYM TELEFONIE MOżNA SłUCHAć MP3 tylko trzeba się z tym trochę "pobawić" Aby to zrobić trzeba mieć softa SW:58 (na tym sofcie telefon wogóle się nie wiesza, szybciej chodzi i wolniej zużywa się bateria) I nie piszczie że MP3 na S65 to ściema to u mnie chodzi i sobie słucham. A odtwarzacz jest lepszy w obsłudze od tych z SonyEryków i słuchanie wcale nie zżera tak szybko baterii! Pozdrawiam

  • 0

    198. ~A  2007-04-03 16:15:30  host: dhd98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i chce go sprzedać mam jeszcze 1 miesiąc gwarancji papiery pudełko karte pamięci 32mb słuchawki stan idealny piszcie na gg nawen jak nie będe dostępny 8004994

  • 0

    199. ~Wojtek  2007-04-06 20:51:36  host: home.taboo-inc.com

    Ten telefon ma Symbiana .plz odpowiedzcie szbko

  • 0

    200. ~MaTeK  2007-04-14 22:48:50  host: 87-205-217-143.adsl.inetia.pl

    czy w tym telefonie będzie działać karta pamięci od siemensa sx1??? proszę pomóżcie!!!

  • 0

    201. ~Wojteczek  2007-04-16 14:45:02  host: w3cache.azartsat.pl

    Prosze pisać na gg:965495. Z kond pobrac softa i jak go zainstlaowac na telefonie i uruchomić. Co trzeba zrobic aby potem telefon odtwarzał mp3.

  • 0

    202. ~s65  2007-04-20 07:53:26  host: acfq236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłem go za 250 zł zmieniłem softa żeby odtwarzał mp3 i sprzedałem go za 350 zł

  • 0

    203. ~zaqwsx  2007-04-23 12:39:16  host: nat.pwsz-kalisz.edu.pl

    jaka nazwe ma ten programik do odtwarzania w s65 mp3 a tak wogole to telefonik jest super:))))

  • 0

    204. ~totek  2007-05-06 14:26:23  host: boi205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    elo.... "s216" powiedz mi z jakiej strony mozna sciagnac ten soft SW:58 albo podaj mi link.... ok.

  • 0

    205. ~  2007-06-18 18:06:10  host: xdsl-2635.lubin.dialog.net.pl

    Telefon do d.. w porównaiu z moim EF 81

  • 0

    206. ~rudy  2007-06-25 17:35:53  host: chello087207021119.chello.pl

    za 4 dni bede mial tego fona to jakbym kogos mogl prosic zeby mi dal linka do softa please :)

  • 0

    207. ~WaLdEk  2007-06-27 19:28:10  host: 221-122.is.net.pl

    witam wszystkich. mam prosbe czy moze mi ktos powiedziec jakiego formatu pliki dzwiekowe moze dotwarzac siemens s65. pomozcie

  • 0

    208. ~~zymon  2007-07-02 11:36:09  host: bpn155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    doradźcie mi który telefon mam wybrać siemensa S65 czy sony ericssona k300i ?? bo już nie wiem

  • 0

    209. ~milka  2007-07-10 13:45:52  host: dqt106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do zymon. zdecydowanie siemens. k300i też niczego sobie, ale s65 zdecydowanie lepszy.

  • 0

    210. ~  2007-07-12 02:16:26  host: p03-13.opera-mini.net

    Wgraj nowy soft a dopiero MP3 ruszy...

  • 0

    211. ~rad  2007-07-13 13:48:26  host: acrh24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wy to ale jestescie smieszni ten telefon dziala ja brzutwa a ma ocene 6.60 hehe smieszne a taki se k700 co sie non stop psuje ma 7.5???haha ja mam siemensa s65 i ciesze ze sprzedalem k700 pozdro

  • 0

    212. ~pomocy  2007-07-15 09:50:22  host: xdsl-3365.bielsko.dialog.net.pl

    mam tego fona od tygodnia i niewiem jaką tu można dać kartę pamięci (mb)32 napewno 256 chyba też a 512 lub 1 gb

  • 0

    213. ~oRkiSz  2007-07-19 17:44:34  host: acoj76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy można kupić gdzieś orginalną obudowę Siemensa? Bo na Allegro np. są obudowy, ale to chiński szmelc. A ja chciałbym mieć orginalną obudowę Siemensa

  • 0

    214. ~kartta  2007-07-22 15:22:32  host: nat-1.elb.vectranet.pl

    ten telefon otdczytuje rs-mmc czy tez mmc???

  • 0

    215. ~samsung S65  2007-07-26 10:55:37  host: aawp253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To najgorszy telefon jaki miałem. Był 4 razy w naprawie i w dalszym ciągu jest z nim nie tak.Bzdury pisze poroducent jeśli chodzi o ładowanie baterii.Trzeba je ładować co 24, maksymalnie co 36 godzin.Nigdy więcej SIMENSA, Zadnego simensa

  • 0

    216. ~Frycu  2007-08-01 18:40:38  host: gif66.internetdsl.tpnet.pl

    Dajcie link i instrukcje do tego softa z mp3:> bardzo prosze:D

  • 0

    217. ~malutka  2007-08-13 10:43:43  host: dza132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik od 2 lat nie mam z nim zadnych problemow :P a zeby sluchac muzyki konwertuje pliki mp3

  • 0

    218.  2007-08-31 17:42:06

    miałem okazje mieć ten telefon w ręce i sie nim pobawić wszystko ok ale ta klawiatura to jakaś porażka chcąc wcisnąć 1 klawisz możemy wcisnąć 3 inne i ma za duży wyświetlacz czasem wygląda jakby miał 4k kolorów w sumie dałbym 7 ale za te wady tylko 4

  • 0

    219. ~  2007-09-07 21:46:30  host: xdsl.129.c89.petrotel.pl

    ty samsung s65 ty weź nie kłam bo moze miałes jakis model dla buraków hahaha ja mam siemensa s65 i jest super bateria mi trzyma 5 dni z zabawą tyko co jakis czas trzeba mu formata strzelic a w jego przypadku jest proste a jak chcecie bajery na niego to se wejdzcie w www.siemensy.pl i jest wszystko .jedyna wada to to ze siemens splajtował i trzeba sie liczyc z tym ze telefon nie bedzie juz wiecej naprawiony a tak to ma wszystko jak chcesz mp3 to se wgrywaj softa i masz a jak nie to se sciagnij sox gui i konwertuj se ja tak robie i jest fajnie ale teraz bym go zmienił na s75 bo juz ma te mp3 ale nie widziałem go w sklepach chyba ze dawno temo ale nie marzyłem jeszcze o takim ;D pozdro dla siemensiaków trzeba wierzyc w siemensy bo nie sa takie złe;p

  • 0

    220.  2007-09-13 21:15:55

    CZy ten kom ma mp3. Bo piszecie tu że trzeba wgrać softa ale jakiego z jakiego modelu lub jakies wskazówki odpiscie Pozdro

  • 0

    221. ~D.O.M.I.N.  2007-09-22 11:05:53  host: tf218.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam tego siemensa i ani razu mi sie nie zacioł jeszcze a ma prawe 2 lata no tylko raz jak nim zaczołem zucac troszke to mu wyswietlacz wariował ale chodzi dalej. Sooper tel jak na siemensa. Ale go zmieniam:( niestety nokia 6630

  • 0

    222. ~niezadowolony  2007-09-22 12:34:02  host: grg218.internetdsl.tpnet.pl

    miałem s65 rok i jestem szczęśliwy że się go pozbyłem :D soft do bani! prostata modelu załamująca! jakość głośnika tragiczna! Szkoda grosza na ten telefon

  • 0

    223. ~siemens  2007-09-23 11:06:58  host: chl245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tez uwazam ze s65 jest super. tylko nie wiem czy ten telefon pociagnie jkarte pamieci 512 ?? albo 1gb zeby nie bylo tak ze ja mu wloze 512 a on zacznie sie pamiecia dlawic i zacinac czasem tak jest w telrfonach jak by mugl ktos napisac czy pociagnie ten kom 512 i/lub 1gp ;p pozdro

  • 0

    224. ~styśka  2007-10-08 19:57:38  host: ccx107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej ludzie tez mam ten telefon skąd mam wziąść tego softa.. pomóżcie.

  • 0

    225. ~vb  2007-10-09 08:48:15  host: 83.238.147.135

    nawet fajny. szkoda że nema mp3.

  • 0

    226. ~Freak  2007-10-18 13:11:17  host: 82.160.16.2

    Witam, mam s65 i muszę powiedzieć, że po tuningu tego fona grają na nim MP3 na słuchawkach prawie tak samo jak na zwykłych przenośnych playerach MP3 typu KORR na przykład:) Pozdrawiam:)

  • 0

    227. ~Mafyn12  2007-10-20 21:41:08  host: ggp74.internetdsl.tpnet.pl

    ja tez mam tego siemensa i musze powiedziec ze to byl najlepszy tele jaki mialem... do wytrzymałosci mozna go porównać do starych nokii ;) a co do karty pamięci ja mam 512 mb i wszystko pięknie chodzi :)Pozdro

  • 0

    228. ~jorgu  2007-10-22 10:02:44  host: dvq102.internetdsl.tpnet.pl

    a co zrobiles ze ci gra mp3

  • 0

    229. ~matri  2007-10-24 17:53:21  host: cfl182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam juz 4 fony ten mam 4 lata pomiwm wam moje fony:siemens s 65, Samsung ale nie wiem jaki po mi przwiozą z dani, noki 6125 wyjebista koma i sony ericson z800i

  • 0

    230. ~donatka  2007-10-28 21:35:53  host: staticline17064.toya.net.pl

    siemakno! chce go kupic na allegro tylko nie za bardzo rozumiem co z tym softem? i mowicie o kartach pamieci a przeciec ten fon nie ma slotu ;/ wiec jak to jest?

  • 0

    231. ~mleczasz  2007-10-30 16:30:12  host: abqi95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    teleon taki sobie słaba bateria szkoda rze niema MP3

  • 0

    232. ~  2007-11-01 18:14:55  host: edx178.internetdsl.tpnet.pl

    Mam do sprzedania simensa s65 za 120 zł w bardzo dobrym stanie z kablem usb i pudełkiem wysztkie papiery

  • 0

    233. ~S65  2007-11-02 13:16:00  host: cdj51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam s65 i nie moge narzekac :) nokie po 1 zalaniu moglem wyrzucic do smietnika moj siemens juz 3 razy byl zalany w tym raz lezal 30 minut na deszczu i dalej dziala :) rzucac tez nim mozna bo ma przykrecana obudowe i sie nie rozwali :) ogolnie dobry telefonik w dobrej cenie :) pozdro

  • 0

    234. ~osssama  2007-11-14 20:56:08  host: dns2.wicom.pl

    super telefon bardzo wytrzymaly:)) enie bede narzekac nigdy na ten model

  • 0

    235. ~kupiec  2007-11-15 15:13:59  host: dvq100.internetdsl.tpnet.pl

    hej jestem na kupnie tego fona ale nie wiem z kad wziasc odtarzacz mp3 do niego help czekam na odp:

  • 0

    236. ~johnytg  2007-12-06 17:06:03  host: 088156096019.stk.vectranet.pl

    ten telefon jest the best :) zawsze zmieniałem telefony jak rekawiczki a przy nim chyba zostane az sie rozpadnie:)

  • 0

    237. ~lllll  2007-12-10 21:04:51  host: abki46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    donatka>> a masz okulary ?! slot jest na spodzie tam gdzie jest podłączenie pod ładowarkę i kabel.

  • 0

    238. ~wiencus1988  2007-12-19 16:59:33  host: 213-238-95-43.adsl.inetia.pl

    oczywiście są tez minusy tego telefonu... największy to chyba to ze nie idzie schować karty pamięci.. tzn wystaje do połowy poza telefon... TANDETA !!

  • 0

    239. ~runooit  2007-12-21 21:32:20  host: aedm90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czemu jest tyle pytań dotyczących oprogramowania dla odtworzenia MP3, a jednak nigdzie nie ma info, gdzie można ściągnąć? Jestem zainteresowany!

  • 0

    240. ~bioly107  2008-01-03 22:04:09  host: ip-89-174-242-202.static.system-77.net

    przezucilem sie na ten telefon z siemensa m65 i jestem zachycony. mam dorobiony odtwarzacz mp3, zmienione ikony, kolory podswietlania klawiatury i karte 512MB. SUPER TELEFON ZA NISKA CENE

  • 0

    241. ~barti  2008-01-04 20:35:15  host: xdsl.140.c93.petrotel.pl

    do donatki:ty to chyba jesteś inteligentna inaczej pisze czarno na białym ze ma rs-mmc a ty twierdzisz ze nie ma sloty a ja nadal jestem zadowolony z niego bo mam na nim gg ;D jak bym miał kabel to cuda bym z nim robił ;D a tak to . . . IrDA wwwooolllnnnooo idzie szkoda

  • 0

    242. ~barti  2008-01-04 21:43:34  host: xdsl.140.c93.petrotel.pl

    chcecie w nim mieć odtwarzacz muzyki(ale nie mp3) oto program LyricShow wejdźcie na Google i se ściągnijcie ;d

  • 0

    243. ~barti  2008-01-06 15:15:12  host: xdsl.229.c78.petrotel.pl

    kupiłem se czytnik kart pamieci i idzie szybciej niz kablem by szkoło mam pełno piosenek;D 480 mb/s zajebiście ;D

  • 0

    244. ~adonim  2008-01-18 20:15:18  host: 213-92-177.serv-net.pl

    fajny fonik ale ma tendencję do żadkiego ale jednak wieszania się i ma także trochę zbyt powolną technologię przesyłania danych Bluetooth :/ -> jest to dosć ironiczne i denerwujące przy przekazywaniu sobie z fona na fona różnego rodzaju dłuższych MP3-jek lub WAV-ów np., ale ogólnie fon godny polecenia. Daję ocenę 4/6

  • 0

    245. ~kifu  2008-01-25 16:29:32  host: ehr66.internetdsl.tpnet.pl

    fonik fajny:P ale klawisze cięrzko chodzą

  • 0

    246. ~ktos  2008-02-07 20:02:59  host: duo5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do barti: LyricShow to ma być odtwarzacz muzyki do s65 chyba cie straszy to zwykly program(choćby winamp) do odtwarzania tego co masz na telefonie wow to tak samo moge sobie normalnie puścić

  • 0

    247. ~ok  2008-02-22 07:26:01  host: ip-83-238-68-200.netia.com.pl

    fajny telefonik a aparat i kamera nie jest najgorsza na dworzu robi doskonałe zdjęcia

  • 0

    248. ~bartii  2008-02-25 22:57:03  host: xdsl.059.c69.petrotel.pl

    ktos :to jest programik do siemensa chyba wiem bo mam go na tym telefonie...widać ze masz tego siemensa ten program jest coś pod jave wiec nie wiem jak bys chciał na takim czymś słuchać mp3 na kompie..pomyśl ok

  • 0

    249. ~barti  2008-02-25 22:59:38  host: xdsl.059.c69.petrotel.pl

    ktos:ten program na tym telefonie pozwala na pisanie sms jak nawet gra sobie ale jest mały haps bo jest po angielsku czemu?? nie wiem xD pozdro

  • 0

    250. ~nagato  2008-02-28 16:03:56  host: aadb126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten tel od ponad roku.Jest do bani.Przesyłanie danych przez bluetooth okropnie powolne.Telefon wiesza mi się,wyłącza.Bateria słabo trzyma.Odtwarzanie dźwięków niezadawalające.

  • 0

    251. ~DZIKI  2008-02-28 16:34:37  host: eiz211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka powie ktoś mi jak zrobić rzebt ten fon czytał mp3??

  • 0

    252. ~Fasci13  2008-03-04 20:55:58  host: chello089076157069.chello.pl

    Swietny telefon sam uzywam go prawie juz trzy lata i przezyl nie malo i ciagle dziala nie zawodnie. uwaga na te softy mp3!!!! nie sa stabilne. Aparat na tak wiekowy to chyba i tak jest swietny. Wersje niemieckie sa owiele lepsze niz te polskie. Ale polskie tez sa calkime wytrzymale. Polecam ten telefon dobry wspoczynik jakosci do ceny

  • 0

    253. ~martiii  2008-03-06 16:41:10  host: cej235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest wg mnie bardzo dobry... tylko teraz po 3 LATACH zaczyna się czasem zacinać /ostatnio klawisze się psują/ ale od początku był niezastąpiony, przeżył liczne upadki, zachlapania, nawet nurkowanie w jeziorze :) bateria wytrzymywała przy max. użytkowaniu stosunkowo dużo czasu, aparat dobry, po wgraniu nowego softa i kombinowaniu ze stronką o siemensach dało się nawet odtwarzać mp3 /chociaż ja wolę słuchać muzyki z mojego odtwarzacza Creative/. Teraz przyszedł czas na nowy fonik :P będzie Sony Ericcson, Nokia albo Samsung :))

  • 0

    254. ~nick  2008-03-09 14:35:11  host: aeb11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ktoś wyżej napisał, że trzeba go ładować co 24-36 godz. Ja ładuję co 5 dni luzem. A poza tym jak ktoś chce żeby długo bateria trzymała to można podświetlenie zmniejszyć.

  • 0

    255. ~bart18  2008-03-10 11:34:19  host: apn-77-114-116-124.gprs.plus.pl

    Telefon fajny tylko co mp3

  • 0

    256. ~człowiek  2008-03-24 21:55:31  host: ns1.elsat.net.pl

    CZy można do niego wgrać program UltraMp3 i mp3 będą chodzić ? POZDRAWIAM I CZEKAM NA SZYBKĄ ODPOWIEDŹ !

  • 0

    257. ~PAcmaN  2008-04-23 23:01:57  host: acvv194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po dwóch latach uzywania tego telefonu mogę duzo o nim powiedzieć. Ogólem? Jest beznadziejny! tragiczny aparat, czesto się zawiesza, albo sam wylacza, ma strasznie mała pamiec sms, przesył danych przez bluetooth okropnie powolny, ostatnio gubi zasięg, bateria trzyma 1,5 dnia. Plusy? Jakość rozmów dobra, system głosnomowiacy i to by było na tyle :D goraco odradzam.

  • 0

    258. ~bartii  2008-05-04 21:54:16  host: xdsl.125.c84.petrotel.pl

    nie wgrasz ultramp3 bo to program do symbiana człowieku xD

  • 0

    259. ~  2008-05-05 17:17:50  host: chi144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam a jak aparat w nim dziala fotki jak wychodza licze na szybka odpowiedz. Pozdrawaiam

  • 0

    260. ~treba  2008-06-26 13:51:43  host: aani148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak to wystaje karta pamięci u mnie jest tak głęboko że musze nożem wyciągać

  • 0

    261. ~robson  2008-07-10 16:17:44  host: adae90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jesli ktos uzywa karty CD to normalne ze wystaje s telefonu. Mini SD ma być. Minusem jest slabe 3GP,brak odtw na pelnym ekranie, wyswietlacz za ciemny(serwisowy to juz calkiem). Plusy: wytrzymały na uderzenia i upadki, slownik t9 bez polskich znakow, ladna jakosc midi itd.

  • 0

    262. ~Ulcia  2008-07-11 21:40:20  host: apn-77-113-239-123.gprs.plus.pl

    Koszmar.Mam go chyba trzy lata!I dośc tego!!Bateria do niczego, nie ma żadnych ciekawszych bajerów np.mp3,mało odporny tyle że gg można na nim ale i tak się przycina ogółem NIE KUPUJCIE absolutnie!

  • 0

    263. ~brutek24  2008-07-27 15:00:48  host: bec11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy można mieć mp3 w simensie S65???? bardzo proszę o odpowiedz.

  • 0

    264. ~anonim  2008-08-20 11:47:24  host: afx89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest nie do rozwalenia a bateria trzyma mi maks tydzień

  • 0

    265. ~  2008-09-08 16:38:03  host: router.globalpolska.pl

    Wie ktoś czy będzie działać 2gb? bo inni mówią że się zawiesi jak będzie 2gb może być minimalnie 200mb co wy na to?

  • 0

    266. ~  2008-09-17 23:21:06  host: 87-205-71-40.adsl.inetia.pl

    Super fon ...kupilem ostatnio na allegro bez simlocka z angielskim menu za smieszne 45zł hehe Telefon wypasik ,aparat1,3mpx karty pamieci i bluetooth polecam :)

  • 0

    267. ~Pio  2008-09-20 15:16:44  host: router.globalpolska.pl

    Ten telefon jest do niczego guziki nie łączą trzeba mocno wciskać bateria trzyma zaledwie 15 minut ....SZAJS

  • 0

    268. ~seeba  2008-09-21 11:32:14  host: alj196.internetdsl.tpnet.pl

    raczej nie da rady 2gb

  • 0

    269. ~cinek  2008-11-12 18:05:00  host: pronet.jasman.pl

    to telefon do tuningu polecam dla majsterkowiczów naprawde mozna z nim zrobic wszystko

  • 0

    270. ~perzan  2009-03-17 16:43:48  host: pc-nest02-55.sikornik.net

    widze ze cinek sie odezwal ;p cinek ma racje :-) sam mialem ten telefon, jest ekstra ale trzeba sie troche orientowac. ja pozbylem sie swojego ze wzgledu na to ze strasznie podobal mi sie s75 ktory w sumie funkcjami nie przewyzszal stuningowanego s65. chodzilo o wyglad. a podoba mi sie tak bardzo ze dzisiaj kupilem sobie wlasnie drugiego s75 :-) teraz bede chodzil z dwoma :D dwie sieci.. wiecie jak jest. pozdrowionka!

  • 0

    271. ~bike  2009-04-05 23:54:29  host: bke219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kiedyś to może i był dobry ale teraz już nie, fotki robi kiepskie, wyświetlacz ma grubą ziarnistość jak by ktoś lupkie przyłożył do ekrana tv, przesył danych przez irde lub blu trwa latami, ni ma mp3, nagrywki z dyktafona to same trzaski i szum, bidny t9, natrętne wibracje, kalkulator rodem z atari, szybko sie nudzi, tyle że wmiare solidny, nadaje sie dla nerwowego niemca na wakacjach

  • 0

    272. ~sebekk  2009-04-30 18:19:16  host: 213-238-70-41.adsl.inetia.pl

    dobry telefon kupilem 2letni i mam go pół roku i jest ok

  • 0

    273. ~Hazael  2009-05-11 01:25:24  host: nat-91-12.staszica.trustnet.pl

    mam go od nowości niemalże 4 lata i jest prosty i wygodny w obsłudze. Troszkę przymula czasami ale można się przyzwyczaić. Przestrzegam Was przed jednym - NIGDY nie kupujcie baterii-zamienników!! Ja kupiłem "TEL1" 700mAh i telefon nawet 18h nie trzyma. Tyle, pozdrawiam

  • 0

    274. ~majster  2009-06-04 22:44:34  host: afg11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema mam ten tel od 3 lat i nie nazekam jest bardzo wytrzymaly przezyl liczne upadkiale z niska i wysoka ale zawsze wychodzil z opresji calo.Poleca go napewno dla nerwowych osob bo on duzo zniesie. Bateria trzyma mi 4-5 dni zalezy jak dzwonie no ostatni klawisze i joystick nie domagaja ale to wina wieku. Ogulnie polecam ale ja zmieniam na cos innego ale pamiatka zostanie dla potomstwa :P

  • 0

    275. ~pawboch  2009-07-13 18:30:43  host: host-123-148-niepodleglosci.igloonet.pl

    Również go polecam mam go 3 lata do ,,wieszania się'' już się przyzwyczaiłem nie jest częste jest tani ale warty swojej ceny, podatny na tuning ale wolny procesor;/ btw. jak by ktoś nie wiedział ma procesor 104 Mhz i 8 MB Ram, jest wytrzymały jednak trzeba kupic już coś innego oczywiście nie zamierzam się go pozbyć ;)

  • 0

    276. ~us_strike  2009-08-22 08:49:52  host: t07-01.opera-mini.net

    Zeby na tym fonie mieć mp3 trzeba zainstalować kilka pathów (elfloader) i odpowiednie mp3 player (np zenplayer). Wszystko mozna łatwo w necie znaleść :D

  • 0

    277. ~us_strike  2009-08-22 08:51:53  host: t07-01.opera-mini.net

    I jeszcze jedna sprawa te programy do podkręcania cpu nie deziałają, ale zato mozna miec więcej ramu chyba 11mb po odjęciu udziału przeglądarce i javie :D

  • 0

    278. ~Damix  2010-02-12 15:46:52  host: ebs117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wiecie może jaką maksymalną pojemność może mie ć karta rs-mmc? P.S. Moge też włożyć normalną kartę mmc?

  • 0

    279. ~karmaj  2011-02-20 17:00:42  host: 212.2.126.225

    ja mam 1GB

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet