Siemens S55 - opinie
Telefony Siemens Siemens S55 Opinie o Siemens S55

Siemens S55

w sumie: 61
  • 0

    1. ~Rechu  2005-01-22 17:49:00  host: qu158.internetdsl.tpnet.pl

    To bardzo fajny telefon choć już teraz trochę leciwy

  • 0

    2. ~AGA  2005-02-13 15:52:00  host: cih37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    słaby.kiepski wyswietlacz,zdjec nie da sie oglądać bo nic na nim nie widać,mało pamieci i co najwarzniejsze guziki wypadają

  • 0

    3. ~Pk  2005-02-14 02:38:00  host: nat-003.p-s-inter.net

    Aga transferuj zdjecia na komputer(zrobione aparacikiem dolaczanym)- jakosc b. dobra. Co do pamieci faktycznie malutko

  • 0

    4. ~Michał  2005-02-28 18:44:00  host: chello084010055031.chello.pl

    Super telefonik, mam go ponad rok i ani razu mi sie nie zepsół jest dobrze spasowany ale gdy podłącze aparat to nietrzyma się i niekontaktuje jak ma sie do wyboru aparat lub Bluetooth to radze wybrać to drugie ale sam telefon jest super

  • 0

    5. ~  2005-03-23 18:34:00  host: btl143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam telefon od roku, klawisz ,,2" ciągle sie psuje, pamięci mało ze jak sciągniesz jkąś gierke i ze 2 tapetki to o uzywaniu dyktafonu i aparatu mozna pomazyc, bateria trzyma krótko, wyswietlacz to badziewie, jak upadnie to się rozkłada na części pierwsze.
    Ja osobiscie załuje ze go wybrałem, ale za pare dni go sprzedaje i kupuje jkąś nokie albo moptorole

  • 0

    6. ~virus  2005-04-20 16:24:00  host: pa87.zabor.sdi.tpnet.pl

    to spoko telefon mam go od 4 dni

  • 0

    7. ~Piniu  2005-04-25 14:04:00  host: pa87.zabor.sdi.tpnet.pl

    spoko tylko mało pamięci

  • 0

    8. ~Biedrona  2005-06-08 17:13:00  host: au131.internetdsl.tpnet.pl

    mysle ze to b. fajny telefonik. nie rozwala mi sie a jesli wam tak to niezle z was wandale. mi sluzy jush ponad 2 lata i jest spox. wyswietlacz ma niczego sobie a jak wam sie nie podoba to se inny kupcie. a jeszcze najwazniejsze telefon jest przede wszystkim do dzwonienia!!=] hehe

  • 0

    9. ~sisi  2005-06-23 20:44:00  host: acl160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten fonik ponad rok...Mimo tego, iż ma mało pamięci i słaby wyświetlacz jestem z niego zadowolona.Jakośc zdjęć po wrzuceniu ich na kompa jest naprawde bardzo dobra!:)Przyjemny w dotyku:D Jak najbardziej polecam!

  • 0

    10. ~carlos  2005-07-08 11:38:00  host: pc_71_179.smrw.lodz.pl

    Mam telefon 2 lata i sobie go chwalę. Ma wszystko co potrzeba (no nie mam aparatu bo w telefonach to tylko namiastka, a i pamięć aparatu do tego za mała). Klawisze nie wypadają, bateria trzyma 7-10 dni (niewiele gadam), wyświetlacz czytelny, menu mogłoby być troszke lepsze. Za wadę uznaję białe podświetlenie klawiszy co przy jasnej obudowie powoduje, że są słabo czytelne - przy pisaniu smsów lepiej iść wtedy do ciemnego miejsca. Jedynie popsuł mi się klawisz boczny od "podgłaśniania" głośnika więc muszę wytężać słuch (może to wina softu? nie wiem). Mimo tego, gdy przy przedłużeniu umowy dostałem Nokię 3120 to zostałem przy wysłużonym Siemensie.

  • 0

    11. ~Barr_y  2005-08-08 23:35:19  host: px-os.telsten.com

    mialem ten telefon 2.5 roku bardzo fajny gdyby nie to ze wymnienilem w nim 3 razy klawiature(wypadly klawisze) a pod koniec bateria trzymala 2-3 dni. bede go milo wspominal!

  • 0

    12. ~Zbyszek  2005-08-21 11:33:37  host: dd114.internetdsl.tpnet.pl

    Bardzo jestem zadowolony z tego telefonu,a wcześniej miałem Nokię.Mam już go prawie 2 lata.Bateria trzyma 6 dni.Noszony był w pokrowcu,może dlatego nie ma żadnej ryski,ani otarć lakieru.Wygląda jak nowy,a przeżył parę upadków z wysokości.Jest zawsze pewny i niezawodny,pamięci ma za mało,robi ładne zdjęcia,a to dopiero widać w kompie,bo na wyświetlaczu 256 kolorów niewiele widać.Bardzo przydaje się mu lampa błyskowa ,jest wygodny i mały.Za miesiąc dostaję nowy telefon,ale nie wiem,czy przy nowym zostanę.

  • 0

    13. ~pawllo  2005-08-23 15:40:59  host: ij74.internetdsl.tpnet.pl

    daremny telefon niepolecam..to jest szajs ten wysfietlacz wogle jest do dup*

  • 0

    14. ~bosik  2005-09-05 16:02:08  host: c41-140.icpnet.pl

    zajebisty telefon!!mam go 2lata i oprócz tego że wypadły klawisze nic sie niepopsuło!!wiele razy mi upadł i nic się neistało!!POLECAM!!

  • 0

    15. ~Buczek  2005-10-18 20:11:39  host: bdr21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super tel!!

  • 0

    16. ~tomski  2005-10-22 20:10:47  host: 202.mazol.com

    Telefon taki sobie. Mam go już chyba ponad rok. Błędy wg mnie: mało pamięci, słaby wyświetlacz, brak aparatu, czsem się zacina.

  • 0

    17. ~zelcia  2005-11-19 14:29:41  host: avw146.internetdsl.tpnet.pl

    miałam ten telefonik. dziś zrobiłam zakup ax72 też fajny. szkoda tylko że nie ma Irdy ani Bluetootha. S55 naprawde fajny. Świetne zdjecia. Wart kupna. szkoda że malo kolorów!

  • 0

    18. ~Ola  2005-11-20 11:33:50  host: cqv220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam go półtora roku raz musiałam go oddać to naprawy po rozwalił mi się klawisz i głośnik.Jedyne zastrzeżenia moje do niego to słaby wyświetlacz i mała pamięć..ale telefonik ogólnie spx

  • 0

    19. ~Kaczy  2005-11-20 21:35:41  host: host-81-190-127-42.stargard.mm.pl

    Miałem ten telefon prawie 2 lata. Kupiłem go pod koniec 2003 roku. Wtedy to był hicior. Mój ojciec też miał taki.
    Oto co o nim mogę napisać:
    -rozwalająca się klawiatura (mi poszedł klawisz '2', w 2 telefonie 2 razy wymieniałem całą klawiaturę)
    -bateria (mi trzymała całkiem długo- 6 dni przy wyłączaniu na noc, w 2. telefonie po 1.5 roku bateria nie nadawała się do użytku).
    -256 kolorów to strasznie mało :/

    Podsumowując: swego czasu był to fajny telefon. Teraz jest o wiele więcej lepszych telefonów.

  • 0

    20. ~Calm  2005-12-12 01:10:08  host: bxa35.internetdsl.tpnet.pl

    Jest ok polecam

  • 0

    21. ~DZARO  2006-01-01 21:42:58  host: abwd129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ZAJEBISTY TELEFON DASIE NIM POBAWIC

  • 0

    22. ~black_angel  2006-01-23 09:49:53  host: aed18.internetdsl.tpnet.pl

    ja naprawdę niewiem co w tym telefonie jest fajnego:/ na wyświetlaczu nie wiele widać i mozna się tylko domyślać co jest na zdjęciach robionych tym telefonem.Klawisze najpierw latają,potem całkiem wypadają.Polifonia jest beznadziejna,w sumie trudno ją rozróżnić od monofoni,ale nie da się ukryć,że jakieś 2-3 lata temu to był bajer...

  • 0

    23. ~sad  2006-01-23 20:57:41  host: 213.199.198.114

    ten telefon jest o niebo lebszy od nokii 6610 :) nokie wogule są gów**a drogie mało funkcji i ta polifonia lolowata aż wstyd :)siemens s55 panuje :D

  • 0

    24. ~jaaaaaaa  2006-01-23 20:57:48  host: 213.199.198.114

    ten telefon jest o niebo lebszy od nokii 6610 :) nokie wogule są gów**a drogie mało funkcji i ta polifonia lolowata aż wstyd :)siemens s55 panuje :D

  • 0

    25. ~arti  2006-01-25 23:14:42  host: ask1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To racja że guziki wypadają bo ja już pare zgubiłem i trochę wiesz i ten wyświetlacz jest po prosty de best a tak to polifonia jest dobra

  • 0

    26. ~Norwik  2006-03-24 05:18:53  host: cjp177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To jest telefon dla komandosa a nie zwykłego śmiertelnika... poprostu nie do zniszczenia:)

  • 0

    27. ~scratch  2006-04-29 17:59:49  host: b1b7.krak.tke.pl

    mam ten telefon 2 lata i ogólnie to szydera. wielokrotnie spadł mi z dużych wysokości (2-3m) i przestały działać niektóre przyciski (np. od 7-9), później obczaiłem, że jak się znów nim rzuci, to się sam naprawia. :D
    Ogólnie podoba mi się. Chuj z tym, że mało miejsca, kilka pikselów na krzyż, ale jest mały i poręczny. Polecam. :-)

  • 0

    28. ~jerzy  2006-05-08 17:59:32  host: lesna1-1-128-255.euro-net.pl

    Bardzo fajny telefon ... ani razu mi sie nie popsół oprucz klawiszy do podgłaśniania i ściszania ale je sie mało używa ;)) Za dwa dni zmieniam go na Samsunga Z-300 :D Ale ten telefon był bardzo dobry ... Pozdrawiam :)

  • 0

    29. ~schutze_ryann  2006-06-24 14:50:13  host: daq48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No cóż, mam ten telefon od... 2 lat.Ani razu żaden klawisz mi nie wypadł, tylko ta srebrna pokrywka od głośnika (ten mały kawałek w kształcie elipsy), co w ogóle nie zmienia jakości dźwięku. WPrawda wyświetlacz ma cienki, ale polifonia wcale najgorsza nie jest. Jak samemu się do niego dzwonki robi, to jest dobra.

  • 0

    30. ~..::marta::..  2006-06-29 12:47:24  host: tc2.internetdsl.tpnet.pl

    mam go 2,5 roku i sobie nawet go chwalę:)tylko klawiatura kiepska- musiałam wymieniać:( i aparat robi takie zdjęcia, że dajcie spokój:/
    poza tym super:)

  • 0

    31. ~MiChAl  2006-06-29 12:52:18  host: aec218.internetdsl.tpnet.pl

    telefon spox zdjecia na nim nie wychodza za pikenie ale gdy sie je wzuci na pc to super POZDRAWIAM

  • 0

    32. ~sylka  2006-07-04 21:56:29  host: 16-244.89-161.tel.tkb.net.pl

    Ja ten telefon miałam jakiś czas i był fajny :) Chwalę go sobie nie ma co ;D Ładnie wygląda, ma duzo funkcji, zdjęcia na ekraniku komy nie wyglądają pięknie :/ ale po wrzuceniu na kompa są bardzo dobrej jakości :) Klawisze... no w sumie może trochę lecą (u mnie wypadała ciągle dwojka i ósemka :P) ale zawsze można wymienić klawiaturkę no nie ;)? Ii powiem wam, ze moj terazniejszy fon jest chyba slabszy od tego a zakupilam niby nowy bajerancki model ;/ No coz :P Zmienię go sobie w najblizszym czasie ;]Polecam eskę55 :D

  • 0

    33. ~Dino  2006-07-24 15:16:29  host: bdq223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik super bardzo dobry miałam go 2 lata bardzo duzo funkcji teraz mam SE k300i nie nazekam jednak pomimo lepszego ekranu i pamieci ma mniej funkcji ogolnie to siemensy maja bardzo duzo funkcji i sa fajne ale czesto psuja sie. obecnie posiadam rowniez cx65 rowniez psuje sie a szkoda

  • 0

    34.  2006-08-08 11:03:53

    Dobry telefon ale słaby wyświetlacz ma

  • 0

    35. ~Mati  2006-08-31 10:14:18  host: proxy.perfect.net.pl

    Mam ten telefon od dwóch miesięcy i stwierdzam że to niejest takie g**no ma bluetooth irde to są zalety a wady to :
    -wypadające guziki
    -mało kolorów
    -mała pamięć
    -zacina się
    -ma słabą polifonię
    -niewiem czy na innych takjest ale żeby apliukacja java działała to mu si być folder storage
    Aby zapobiec wypadaniu klawiszy kupcie silikon i po problemie
    przed zrobieniem zdjęcia nie widzi się zdjęcia też minus ale kupujcie go :):):)

  • 0

    36. ~marcin  2006-09-12 10:22:26  host: eds138.internetdsl.tpnet.pl

    Mialem ten telefon ponad rok, z czego nie byl kupiony od nowosci, ale nie polecam go nikomu. Tak jak wszyscy pisza, klawiatura jest bardzo wygodna, ale po czasie guziki zaczynaja wypadac, wiesza sie strasznie, bateria mi trzymala ok 2-3 dni (ale nie byla nowa), wysowietlacz kipeski. To ze ma bluet-a i irde to nic nie zmienia, bo i tak w takim tel na nic sie to zdaje...Nie polecam, bo duzo nerwow mozna przy nic stracic (czeste wieszanie sie)

  • 0

    37. ~m&m  2006-09-19 20:27:54  host: awq91.internetdsl.tpnet.pl

    całkiem spoko telefon...jecyny minus to to, że ma malutko kolorów na wyświetlaczu. Ale poatym to telefon godny polecenia.

  • 0

    38.  2006-10-21 12:25:32

    czy on przypadkiem nie ma 40-głosów na polifoni? bo ma identyczna poli jak c65

  • 0

    39. ~Bartek  2006-11-18 08:29:29  host: cbg22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie dawno sprzedalem ten telefon, ale musze powiedzieć ze wogóle nie zacinał mi sie i jest ok. ylko w serwisach nie ma szans go sprzedać

  • 0

    40. ~1123446  2007-03-04 15:27:18  host: dsh6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    te cos ma bluetotha??!!

  • 0

    41. ~Haniczka  2007-04-05 18:59:44  host: c3.czuchow.mikemi.net

    Fajny telefon, ma bardzo dużo funkcji:) Łatwy w obsłudze, a polifonia świetna - słychać każdy ton, a nie tak jak w niektórych nokiach;] Jedyne minusy, to ta klawiatura no i mało kolorów na wyświetlaczu :( Ale polecam! :)))

  • 0

    42. ~s55  2007-04-20 07:46:38  host: acgm45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ma i irdę i bluetooth mam dwa tel s55 i k600i s55 telefon nie do zniszczenia dwa razy się kąpał i wszystko działa spadł nawet ze 2 metrów na beton to tylko obudowa pękła warto go kupić

  • 0

    43. ~mlodziak  2007-05-23 11:35:06  host: 212.106.131.164

    mam tego fona juz 2 lata, ani razu sie nie popsul, moze ma malo miejsca, ale taki telefon duzo tego niepotrzebuje, plusem jest IrDA i Bluetooth, ale nieukrywam ze wyswietlacz moglby byc troche lepszy np. 4096 kolorow... PoZdro

  • 0

    44. ~  2007-06-28 10:54:04  host: aaad89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten fonik i NIE jestem zadowolony, ponieważ dzwonki są tak ciche, że trudno je usłyszeć, a jak wgram nowe to nie da się ich ustawić na dźwięki połączeń. A tak poza tymi dźwiękami to ok.

  • 0

    45. ~glazerasss  2007-07-06 21:24:21  host: gw-lan.mcon.pl

    Ten telefonik jest bardzo fajny .Ma irde i bluetooth!Polecam go . Ze wzglę du na wyświetlacz dam mu 9/10

  • 0

    46. ~  2007-07-09 14:14:08  host: ell122.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanko. Gdzie w tym telefonie jest bluetoch i IRDA? Bo nie potrafię znaleźc.

  • 0

    47. ~2222  2007-07-11 15:01:09  host: ahn234.internetdsl.tpnet.pl

    szkoda ze jak sie nagra na dyktafon top nie mona dzwieku se zrobic :((((

  • 0

    48. ~Merope  2007-07-18 00:42:28  host: hakone.magma-net.pl

    Mam ten tel od trzech lat... Dopiero teraz zamierzam go wymieniĆ, ale to tylko dlatego, że odpało mu kilka klawiszy i nie mogę na niego patrzeĆ. Ogólnie jednak chwalę sobie te 3 lata z nim. Ani razu się nie popsuł, jedynie zawiezał się czasami, ale za to moża nim swobodnie rzuca o ściany, spuszczac w kiblu i po schodach, nigdy Cie nie zawiedzie zawsze doleci do celu i jeszcze do tego się nie popsuje, nie ma szans:) Jego niedyne wady, to "podłanczany aparat, zamiast wbudowanego, kiepskie, odpadające klawisze oraz niewielka pamięĆ. Ale ogólnie to tel. na lata :)

  • 0

    49. ~Mariusz  2007-08-03 14:51:01  host: cdc79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, telefon ten mam od ponad dwóch lat, kupiłem go używany, zawiesił się może raz, poza tym działa super, teraz go wymieniam również na Siemensa (właściwie na BenQ-Siemensa), a tego daje matce. Wadą w tym telefonie są wypadające klawisze, ale ja nie miałem tego problemu, gdy tylko jeden klawisz się poluźnił rozebrałem telefon i podkleiłem klawisze na przeźroczystej taśmie, trzymają do dzisiaj. Pamięć w tym telefonie da się zwiększyć dwukrotnie, poza tym nie wiem czemu narzekacie na pamięć i wyświetlacz jak chyba powinniście wiedzieć co kupujecie, a nie kupować w ciemno i potem narzekać. Pozdrawiam

  • 0

    50. ~Khaled  2007-08-04 10:20:20  host: apx36.internetdsl.tpnet.pl

    Poprostu genialny fonik dla osób, które nie potrzebują żadnych bajerów. Ja mam go już 4 lata i nie mam z nim problemów, pierwsze słysze, żeby w nim klawisze, czy cokolwiek wypadało, zawsze mi się wydawało, że jest niezniszczalny^^

  • 0

    51. ~ignis  2007-08-06 21:41:23  host: abnn73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja ten telefon mialam 4 lata i byłam bardzo bardzo z niego zadowolona! przyznam że przyciski odpadały, ale to dpoiero gdzieś po 3 latach, ostatnio wrpadł do rzeki i niestety po jakims czasie pzrestal dzialać...no coż...wielka szkoda bo naprawdę lubiłam ten telefon

  • 0

    52. ~Shelby  2007-09-14 20:42:05  host: aaze113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeden z ostatnich usanych simensów (ostati był c65)

  • 0

    53. ~Ray  2007-11-17 15:52:57  host: ggc42.internetdsl.tpnet.pl

    Miałem ten telefon dwa razy. Byłem z niego bardzo zadowolony. Nie psuł się a IrDA i bluetoch bardzo dobrze działały. Polecam go ludziom którzy nie potrzebują bajerów w telefonie. PS. Klawisze nie odpadają jak to niektórzy piszą.

  • 0

    54. ~janekdvd  2007-12-25 20:22:05  host: abyk89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja miałem go ponad 3 lata, jestem zadowolony. Jedyne co się przytrafiło to to, że wypał jeden przycisk. Szkoda, że nie ma już w sprzedaży ani Siemensów, ani Benq-Siemensów (które odziedziczyły tylko nazwę). To co nam teraz pozostało to już tylko Nokia...

  • 0

    55. ~rafał  2008-01-08 14:19:32  host: caq208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niesamowita wytrzymałosc - mam go chyba ze 4 lata - swoje przeszedł - i wszystko działa- ma swietny budzik mozna ustawiac na caly tydzien a nie codziennie jak w nokii (MOZNA ZAPOMNIEC) - dla mnie troche ciche smsy - ogólnie SUPER !

  • 0

    56. ~weroN80ika  2008-02-16 13:53:07  host: aih8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to mój pierwszy telefon. miałam go ponad...5lat! Mimo częstych turbulencji, działał nieźle. tylko że miał strasznie, ale to strasznie mało pamięci... a co do klawiszy to Ray ma rację nie odpadają!teraz mam nokię n80 i nie mogę uwierzyć że tak długo przeżyłam z S55 :P.

  • 0

    57. ~men19  2008-04-12 11:11:27  host: bhj89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo fajny tel dla kobiety :P jest lekki bardzo mały i ładny,funkcji to on prawie nei ma ale ogólnei spoko - to słąba bateria podczas pisania smsów trzyma 1 dzień -wolne oprogramowanie jak to w siemensach gdy piszemy smsa szybko to nie nadążają litery wyskakiwac :D

  • 0

    58.  2008-04-27 10:36:40

    Ja również miło wspominam ten telefon, przeszedł on bardzo dużo i kupiłbym go jeszcze raz jak miałbym się wrócić w czasie....:P

  • 0

    59. ~petrescu  2008-09-10 12:50:47  host: abxk121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema czy kto mze siciagal kod aparatu lub wie jak zwiekszyc jeg pamiec???

  • 0

    60. ~snakew  2009-03-05 17:23:26  host: 77-253-183-11.adsl.inetia.pl

    Też miło go wspominam, fon cięzki do zajechania ( poza klawiaturą ), resetnął się w ciągu 6 lat 3 razy, upadł wiele razy, miał nawet kąpiel w piasku, teraz pare elementów w nim lata ale działa świetnie, mi wypadły zielona i czerrwona słuchawka, softkeye ( obsługiwałem fona długopisem ) i klawisz 1. Do wad słaby wyświuetlacz i fakt, że słabo słychac rozmówce. Po upadkach klapkę i przód i klawisze muszę kleić plasteliną i/lub tasmą klejącą, ale można z nim wszystko... A ta radość z możliwości przerwania dwum osobom gry przez bt czy wykrycie znacznei większej ilości osób niż taki se c702... i zasięg bt ogólnie. A i menu testowe jest przydatne, można wziąść pae siemensów ( bąź innychg telefonów ) i urządzić wyścigi, który dalej zajedzie na wibratorku

  • 0

    61. ~Stefan.  2009-09-14 00:22:33  host: host-5db0d59e.sileman.net.pl

    największy minus to wypadające sporadycznie klawisze. Tak po roku intensywnego uzytkowania trzeba wymieniać klawiaturę razem z płytką elektroniczną do ktorej jest przymocowana. Zaczepy, przyczepy klawiszy bardzo filigranowe, delikatne. Poza tym świetny. Grubiutki ale malutki. W swoim czasie dobry GPRS class 10. Wytrzymał kilka upadków na beton z 1-2 metrów.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-147-69.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet