Siemens S40 - opinie
Telefony Siemens Siemens S40 Opinie o Siemens S40

Siemens S40

w sumie: 8
  • 0

    1. ~swallower  2006-01-03 20:25:10  host: host-81-190-216-74.wroclaw.mm.pl

    Jesli padnie Wam skrzynka odbiorcza, jedynym wyjsciem jest reset telefonu, poprzez wpisanie przy wyjetej karcie SIM kodu "*#337#". UWAGA! Skasujesz przy tym wszystkie informacje zapisane w telefonie i przywrocisz ustawienia fabryczne! Wszyskie wpisy na komorce zostana usuniete, telefon bedzie jak po wyjeciu z pudelka.

  • 0

    2. ~kopytko  2006-03-25 10:31:54  host: user-87-248-66-136.promax.media.pl

    telefon jest poprostu bezsensowny! obsluga jest tak trudna ze w ogole nie wiem o co chodzi! na szczescie mam go chwilowo jako tel zastepczy bo moj jest w servisie. nie wiem jak sie wlacza T9 bo tu psize ze jest cos takiego i w ogole caly telefon jest niezrozumialy np. pod przyciskiem menu kryją się ustawienia!! glupi telefon irde ma ale nie wiem po co zreszta wszystkie stare telefony maja irde nie wiadomo po co bo i tak nie da sie nia nic wyslac takze ogolnie nie polecam tego telefonu a nawet powiem wiecej- unikajcie go jak ognia!!!!!!!

  • 0

    3. ~andreas  2006-04-19 22:05:52  host: bth213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jedyna zaleto to że jest praktycznie bezawaryjny, ale obsługa pozostawia wiele do życzenia, menu jest spartaczone na maxa

  • 0

    4. ~  2007-06-12 22:01:58  host: 186-bem-20.acn.waw.pl

    jak odbiera sie w tym telefonie smsy???????????

  • 0

    5. ~  2008-02-19 19:38:20  host: cuj162.internetdsl.tpnet.pl

    wow, mój pierwszy telefon, mile go wspominam, miałam go jakieś 5 lat temu :)

  • 0

    6. ~olka  2009-06-16 16:38:45  host: ip-91.197.91.242.edial.pl

    on takze byl moim pierwszym telefonem (dostalam go od cioci), takze milo go wspominam, pamietam, ze z internetem nie bylo n nim problemu, ale sprzedalam, bo przyciski sie wyrobily i nie dalo sie blokowac klawiatury, chodz ciezko bylo sie z nim rozstac

  • 0

    7. ~Kjartan  2009-08-10 09:51:19  host: atropos.tpi.pl

    Też miałem ten telefon... Prawie nizniszczalny :) Menu trudne i nieintuicyjne, słaba bateria. Ale książka na 1000 kontaktów, 16 odcieni szarości na wyświetlaczu, aluminiowa obudowa. Wtedy to był naprawdę dobry telefon :) Miałem go jakoś w 2005 roku.

  • 0

    8. ~Deshawn  2011-01-08 14:48:20  host: 83.1.247.205

    I ja również miałem ten telefon. Matko, ile lat temu to było, 2002 rok bodajże. Telefon wspominam bardzo miło, fakt, na samym początku ciężko było ogarnąć menu i ogólnie interfejs, ale wszystko to kwestia przyzwyczajenia. Ogromna książka kontaktów, fajny wyświetlacz, dostęp do neta, bardzo ładny wygląd, no i największa zaleta. Niezniszczalność. Gdy ja miałem tego Siemensa, Mój Tata miał Nokię 3310, i na prawdę, nie ma żadnego porównania, ten Siemens deklasuję Nokię 3310 (nie żebym ją krytykował, bo również świetny telefon, ale po prostu tego telefonu nie da się rozwalić...). Bardzo miło wspominam ten telefon :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-147-238-62.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet