Siemens S35i - opinie
Telefony Siemens Siemens S35i Opinie o Siemens S35i

Siemens S35i

w sumie: 11
  • 0

    1. ~  2005-07-24 20:21:00  host: pf37.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl

    Bardzo dobry i funkcjonalny telefon brakuje tylko slownika t9

  • 0

    2.  2006-03-01 10:44:43

    tego telefonu sie nie da zniszczyc, gralem nim w hokej, spadl z 2 pietra i kopnolem nim w sciane po tych wszystkich przezyciach jedynie porysowal sie troche, pekla szybka na wyswietlaczu, i urwal sie przycisk.Najlepsze w tym wszystkim jest to ze dziala, czasem wyskakuje tylko komunikat "blad karty". Tym telefonem mozna gwozdzie wbijac.

  • 0

    3. ~Niewiedza  2006-03-21 19:26:03  host: 62.141.227.153

    Miałem go 2 lata , naprawde dobry telefon choc juz bardzo stary.

  • 0

    4. ~zdzisiu  2006-04-12 14:36:06  host: gateway.wifi-networks.pl

    mam go fest dlugo u mnie tez spadl ze sporej wysokosci 3 pietro tylko pekla obudowa ale tylko taka spora ryska ale z wyswietlaczem wszystko w porzadku sie dziwie pozdro

  • 0

    5. ~zdzisiu  2006-04-14 19:38:57  host: gateway.wifi-networks.pl

    no tak a teraz obudowy z siemensow takie cienkie jak by teraz przykladowo C65 zlecial to by sie rozleciaj na strzepy nie rozumie jednak nadal sa najlepsze nokie pozdro

  • 0

    6. ~Dziki Indyk  2006-12-18 09:31:49  host: staticline826.toya.net.pl

    Ten telefon ma wymienne obudowy i mp3 tez mona na nim sluchac po podlaczeni odpowiedniego sprzetu=P niestety odtwarzacz ma tylko 32 mb

  • 0

    7. ~fork  2007-11-03 02:03:19  host: 77-253-250-243.adsl.inetia.pl

    kiedyś miałem ten telefonik, jak na swoje czasy był całkiem w porządku

  • 0

    8. ~chester  2008-04-10 23:18:02  host: abre134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moj pierwszy telefon szkoda ze musiałem go sprzedac bo był naprawde rewelacyjny

  • 0

    9. ~Ministry  2008-11-09 18:20:55  host: apn-77-112-208-216.gprs.plus.pl

    Miałem go przez jakieś 2 lata, mimo iż każdy psioczył wtedy na siemensy ja byłem z niego na prawdę zadowolony. Nie wieszał się, przez długi czas był po prostu niezawodny. Niestety razu pewnego zaczął mieć problem z anteną, nie znajdywał zasięgu. Po dwóch latach mojego użytkowania (a kupiłem go w serwisie) stwierdziłem że nie opłaca mi się go naprawiać, mimo tego jednak wspominam go bardzo dobrze, na prawdę dobry telefon- duży wyświetlacz jak na tamte czasy:)

  • 0

    10. ~wiking  2012-08-28 12:05:16  host: adgu102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To był mój pierwszy telefon komórkowy. Dostałem go od swojego pierwszego pracodawcy, gdzie on używał go 2 lata, a ja przez 2 kolejne. Miło go wspominam, nie miałem z nim żadnych problemów. Służył mi tylko do rozmów i smsów i dobrze spełniał swoją rolę.

  • 0

    11. ~jackP  2013-11-29 19:08:24  host: cotel.pl

    Mój pierwszy telefon z moim pierwszym numerem. Zniósł każdy upadek. Niestety poległ pod prysznicem :/ Z sentymenty leżyw szafie :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-185-107.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet