Siemens MT50 - opinie
Telefony Siemens Siemens MT50 Opinie o Siemens MT50

Siemens MT50

w sumie: 18
  • 0

    1. ~aga  2005-01-16 15:44:00  host: host-81-190-35-172.szczecin.mm.pl

    to jest dedilny telefon

  • 0

    2. ~michael  2005-09-30 10:10:46  host: pe82.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl

    Po roku intensywnego:) używania tego telefonu stwierzdam, że jest pomyłką. Odradzam zakup - po jakimś czasie zacina się, ma problemy z mikrofonem, klawisze odmawiają posłuszeństwa, ogólnie ma się go powoli dosyć. Szczerze nie polecam.

  • 0

    3. ~...  2005-11-25 21:56:25  host: 213-238-107-126.adsl.inetia.pl

    ogolnie to jak na struszka moze byc
    bylam w posiadaniu ok. 2 lat...
    plusem jest duza ilosc liter przy wiadomosciach
    nic specjalnego

  • 0

    4. ~super_electric  2005-12-01 17:41:34  host: akm243.internetdsl.tpnet.pl

    no wiecie co ?? moja kumpela miala taki sprzęt i stael jej się zawieszał,totesz odradzam akup :-------( . To tyle .

  • 0

    5. ~KTOŚ  2006-02-20 14:02:31  host: bastion.jsw.pl

    Ten fon jest spoko

  • 0

    6. ~  2006-08-03 11:09:21  host: 213-238-95-85.adsl.inetia.pl

    miałam ten tlkefon 4 lata.......jestem z niego zadowolona....wogole przez te 4 lata sie nie zawieszał ......polecam.....szczerze..;)

  • 0

    7. ~killer  2007-03-01 17:31:39  host: 217.153.84.254

    Telefon nawet, nawet. Jedyny mankament to menu-bardzo poryte.

  • 0

    8. ~  2007-06-21 12:56:18  host: domtel11.domtel.ptc.pl

    MIAłEM TEN TELEFON 2 LATA I STALE MI SIę WYłANCZAł I ZAWIESZAł JEST POPROSTU DO NICZEGO

  • 0

    9. ~  2007-08-31 08:45:41  host: 217.153.7.42

    Miałem go dwa i pół roku, wyładowywał się co chwila i się wyłączał. No i jeszcze głośnik szwankował.

  • 0

    10. ~mmichal  2007-11-05 17:58:54  host: edj158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mialem ten telefon od kiedy sie pojawil (5 lat lub cos kolo tego) i jestem w sumie z niego zadowolony. teraz sa juz z nim male problemy ale przez conajmniej 3 lata dzialal idealnie.

  • 0

    11. ~czech  2007-12-27 03:03:51  host: ciy206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałem go jakieś 4 lata temu (2002-2003??) i powiem że ten telefon to wspaniałe wspomnienia. Nigdy mnie nie zawiódł - wszystko działało ok i to przez niego kupowałem kolejne Siemensy w owym czasie. Fajny sprzęt i niedługo to będzie lans.

  • 0

    12. ~yacekte  2008-06-14 12:58:17  host: host-81-190-105-147.rzeszow.mm.pl

    Kupiłem go używanego na Aukcji.Jest z Danii. Brak "polaka" mnie akurat nie przeszkadza. W/g mnie jest to odpowiedź Siemensa na Nokię 3310.Menu trochę pokrętne.Ale mały i jak na razie znosi upadki na różne podłoża.Za ciche powiadomienie o SMSach.Szkoda,że brak Irda-y. Całkiem znośne narzędzie do codziennego porozumiewania się bez "wodotrysków". Mimo niezbyt ukrytych klawiszy ON/OFF i blokady klawiatury sam się nie włącza i nie zaczyna "żyć własnym życiem" na koszt właściciela, t.zn.wysyłać przypadkowych wiadomości lub dzwonić "losowo" "z automatu:-)". "Odpukać" na razie:-)

  • 0

    13. ~Ash  2008-06-16 15:41:41  host: 213.25.124.59

    Mocny ,cudowny telefon,niezniszczalny... Obudowa mocna!

  • 0

    14. ~tomo  2008-06-16 15:43:41  host: 213.25.124.59

    jest mocny pancerZ od szermana grubosc 2m

  • 0

    15. ~ricky  2008-09-23 16:15:29  host: dvm90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeden z bardziej udanych telefonow Siemensa. Zaoferowany na rynku jako model klasy nizszej-sredniej posiadal duzo funkcji w tym szybki gprs, gdzie u konkurencji mozna bylo miec podobna funkcjonalnosc ale tylko w modelach z wyzszej polki. Uzywalem z abonamentem Ery na gprs (10 zl/miesiecznie bez ograniczen). Telefon sprawowal sie swietnie.

  • 0

    16. ~rest  2011-01-16 16:09:20  host: dfd186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niestety jeden z gorszych jakie miałem.. uwielbiałem siemensy ale ten był słaby- zacinał się, klawisze też się zacinały ;p jedynie java świetnie działała- wszystko sie instalowało...

  • 0

    17. ~Cruis  2011-07-04 17:24:26  host: host-89-230-71-27.rzeszow.mm.pl

    Mam ten model 7 lat. Oryginalna bateria trzyma teraz jakieś 2-3 dni (wliczając 10 min. rozmów dziennie) Prosty, niewielki jak na takiego dziadka, dosyć wytrzymały, poza powolnym włanczaniem się nie mam zastrzeżeń. Prosty tel. do dzwonienia i pisania esów.

  • 0

    18. ~rychu  2014-03-08 17:32:08  host: 93.154.177.96

    mam ten tel od 10 lat. z nową baterią trzyma mi prawie dwa tygodnie. nigdy nie było z nim żadnych problemów. przeszkadza mi jedynie brak kalkulatora wbudowanego.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-171-35.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet