Siemens MC60 - opinie
Telefony Siemens Siemens MC60 Opinie o Siemens MC60

Siemens MC60

w sumie: 71
  • 0

    1. ~Zuzia  2005-01-28 20:24:00  host: pd96.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl

    czy oplaca sie kupic ten fonik?Za 390 zl.nowy...w renomowanej sieci marketow?Nadaje sie dla nastolatka?

  • 0

    2. ~michu  2005-02-04 11:09:00  host: ave82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spox fonik tylko szkoda ze nie ma IrDY ale zdjęcia na fonie kijowo wychodzą ale jak sie wrzyci na kompa to eleganckie jak prawdziwa cyfrówka :D

  • 0

    3. ~hanys  2005-02-18 18:02:00  host: 217.153.83.98

    fonik fajny ale czy wychodzą na nim fajne zdięcia bo jak tak to kupuje :)

  • 0

    4. ~ralf  2005-02-25 17:26:00  host: apt232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny, szkoda ,ze nie ma irdy, aparat tesz nienajgorzej robi zdjęcia.

  • 0

    5. ~kaszel31  2005-03-03 12:41:00  host: pa153.czarna-gorna.sdi.tpnet.pl

    pomocy!!!! jak się formatuje nową baterie,nie mam instrukcji obsługi.

  • 0

    6. ~WitekT  2005-03-03 15:47:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    kaszel31: z takimi pytaniami to raczej na forum. :)

  • 0

    7. ~Gosia36  2005-03-10 18:02:00  host: xdsl-277.jgora.dialog.net.pl

    W wielu ofertach sprzedarzy MC60 widnieje informacja ,że telefon ma dyktafon jak to w końcu jest??!!!!!

  • 0

    8. ~st0pka  2005-03-13 20:02:00  host: s30.telpol.net.pl

    zdjecia kiepskie...nawet jak sie na kompa wrzuci to niewiele lepsze. Telefon taki sobie:)

  • 0

    9. ~Mr Q  2005-03-24 16:31:00  host: 195.205.124.9

    z tymi MB to lipa bo ja mam 1.87 MB

  • 0

    10. ~bombi  2005-04-29 07:02:00  host: user-193-151-96-192.promax.media.pl

    Tak telefon ma dyktafon (tylko na 30 sec.). Wiem bo sam mam :D

  • 0

    11. ~WitekT  2005-04-29 19:41:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    bombi: dzięki, poprawione! :)

  • 0

    12. ~yetti  2005-06-23 18:18:00  host: W3Cache.elektron.com.pl

    telefon beznadziejny. drugi raz bym nie kupila :(

  • 0

    13. ~michal  2005-08-16 12:01:27  host: w3cache.mt.pl

    beznadziejny fon , strasznke na niem stracilem

  • 0

    14. ~Matik  2005-08-30 15:14:10  host: iB1.rudanet.pl

    siemka wszystkim wy nażekacie na aparat w tym telefonie no fakt nie robi szałowych zdjęć no ale jak chciecie mieć fajne zdjęcia to sobie kupcie aparat fotograficzny albo cyfrowy jak chodzi o sam telefon to taki sobie ale ja wole Sagema my x-7 jest lepszy moim zdaniem ps. i robi lepsze zdjęcia :P:P:P

  • 0

    15. ~marta  2005-09-27 17:20:40  host: host-83-238-28-33.alpha.pl

    spoko fonik ale nie ma nigdzie oprogramowania d sciagniecia zdjęć:(

  • 0

    16. ~Ewita  2005-11-03 16:25:49  host: aeh21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon mozna juz tanio dostać nowy ok.300 zyla

  • 0

    17. ~DanIEl  2005-11-29 11:01:48  host: 195-150-178-66.jtb.pl

    mAm ten telefon. Powiem wam że jest całkiem ok fonik, fakt nie robi zbyt rewelacyjnych zdjęć ale jest raczej prosty w obsłudze(jak dla mnie) i dobrze mi sie go urzytkuje. Wcześniej miałem tylko jednego Siemensa(A52) i dobrze mi sie go użytkowało i na kolejnym modelu który mam teraz też sie nie zawiodłem:).Dałem za niego 195 zł (używany z kwietnia 2004) w dobrym stanie.

  • 0

    18. ~Piątek  2005-12-24 15:09:17  host: 80.50.53.174

    Dzisiaj dostałem ten fonik, aparat kijowy ale ogólnie jestem zadowolony!

  • 0

    19. ~paulinka  2005-12-30 14:03:24  host: acgh214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoczko fonik! mam go i mi sie podoba zjecia niezbyt ale ogolnie jest spoxik! fajnie sie pisze smski na tej klawiaturze:D pozdro

  • 0

    20. ~paulinka  2005-12-30 14:04:29  host: acgh214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoczko fonik! mam go i mi sie podoba zjecia niezbyt ale ogolnie jest spoxik! fajnie sie pisze smski na tej klawiaturze:D pozdro

  • 0

    21. ~karolcia  2006-01-14 14:56:55  host: bl254.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik jest superr mam go!!No co prawda nie robi rewelacyjnych zdjęć ale przecież telefon jest po to żeby z nigo dzwonić i wysyłać sms a nie robić zdjęcia!TAkie jest zdanie moje ale wasze zawsze może być inne!

  • 0

    22. ~carol  2006-02-09 18:36:42  host: bvn188.internetdsl.tpnet.pl

    miałem telefonik rok czasu , nie jest zły chociaz teraz mam zamiar zmienić na sagema myx5-2 .Co do dyktafonu można zrobić zeby nagrać ponad minute ale nie chce mi sie pisać :P

  • 0

    23. ~piotrek~  2006-02-11 13:32:00  host: staticline10719.toya.net.pl

    bardzo ch...y , kipiłem go i bardzo żałuje !!!!!!!!!!

  • 0

    24. ~Chudini  2006-02-19 19:03:01  host: bastion.jsw.pl

    TEN SIEMENS JEST NAWET FAJNY JA MAM GO JUZ PRAWIE 1,5 ROKU NIE NARZEKAM NA NIEGO ALE CHYBA GO SPRZEDAJE.POZDRO DLA WSZYSTKICH KTORZY LUBIĄ TEN FONIK




  • 0

    25. ~TiNkA  2006-02-21 11:45:50  host: dze4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fonik taki sobie...miałam i nie polecam... lipne zdjęcia, sms-ki tylko fajnie się pisze... NIE POLECAM!!!

  • 0

    26.  2006-03-01 10:39:41

    moj brat mial ten telefonik, straszna lipa, aparat moze sluzyc jedynie do ozdoby, nie ma zadnych funkcji i jest strasznie delikatny, latwo go zniszczyc

  • 0

    27. ~miarczek  2006-03-23 14:28:50  host: komp57.polfa.pabianice.com

    Ja mam ten telefon od 2,5 roku z pełnym wyposażeniem. Zdjęcia? Beznadziejne. Jako telefon, bez zarzutu. Dobrze się pisze smsy. Słownik T9 nie obsługuje polskich znaków, co mnie bardzo cieszy, gdyż smsy są wtedy tańsze. Świetnie sprawdza się jako modem do bezprzewodowego internetu. Chyba jeden z najlepszych telefonów na tamte czasy stworzonych do tego celu. Bateria nadal trzyma jak nowa. Co do wytrzymałości: użytkuję go cały czas w futerale, nie ma na nim ani jednej ryski.

  • 0

    28. ~zergling777  2006-03-27 15:36:58  host: tw42.internetdsl.tpnet.pl

    rany boskie co za trup

  • 0

    29. ~ziom  2006-03-31 17:14:15  host: abxf101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z wygladu zajebisty podoba mi sie ale parametry nieszczegulne:/

  • 0

    30. ~  2006-04-02 19:18:20  host: proxy.idealan.pl

    fajny telefon! a zdjecia takie sobie..

  • 0

    31. ~whasssssssssup!!!  2006-04-04 18:19:36  host: abww236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajnie wyglonda ale ma badziewiasta polifonie wolalem SE T230 z przystawka gorzej wyglonda ale jest lepszy

  • 0

    32. ~tomek  2006-05-01 13:52:57  host: abdn190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Opyla sie wymisnic M55 na tego. .. ? w

  • 0

    33. ~pati  2006-06-06 18:24:34  host: proxy-I-B.bsk.vectranet.pl

    mam ten telefon rok no i nie narzekalam ale od niedawna cos mi wyswietlacz pada rozmazuje sie wszystko albo migac zaczyna albo wogole sie wylacza :/ moze ktos wie co z tym zrobic? a tak pozatym to dzwonki sa spoko a zdjecia nie najlepsze...

  • 0

    34. ~zzz  2006-07-07 19:13:45  host: act143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tem telefon to smiec wylacza sie sam jak robisz zdjecia jak chcesz wyslac mmsa to sie tez wylacza albo trzeba czekac 12min zeby doszedl i do tego nie ma gier

  • 0

    35. ~karoola  2006-07-21 00:52:14  host: 194.126.164.5

    Nie wiem jak pozostalym uzytkownikom,ale moj MC60 robi zdjecia superowe,moge poazac kilkanascie sztuk,jesli ktos nie wierzy, mam go 2 lata i nie narzekam na niego,T9 nie ma PL slownika ale wole sklepac cos normalnie:)naprawde nie mam zastrzerzen do telefonu!

  • 0

    36. ~..:::MaJu:::..  2006-08-10 08:56:17  host: 80.48.159.230

    Miałem ten telefon Przez jakis 5 miesiecy I zegralem sobie przez dyktafon 3 mp3 i zabralo mi calusie miejsce w telefonie zdjecia robi do niczego niema podczerwieni 4096 koloruw no a jedyno jego cecho było tylko to że miał fajne klawisze ! Nieoplaca sie go kupywac bo to najwiekszy badziaw jaki mialem w rekach a kupilem to gowno za 200 zeta na allegro ! Teraz Mam Sony Ericsona K300i i jestem bardzo z niego zadowolony (Pozdro dla fanów k300i)

  • 0

    37. ~Gajek  2006-08-16 09:17:13  host: CLIENT-prograk-12.zgora.dialog.net.pl

    Telefon jest do bani!!! miłem go prawi rok i załowałem że go kupiłem. teraz mam sagema my400x i jest całkim spoko

  • 0

    38. ~szymon_z  2006-08-29 11:48:08  host: pa204.iwonicz-zdroj.sdi.tpnet.pl

    Hej mam pytanko czy normalnie samemu do niego idze wgrać nowego softa? Bo chce kolega mój u mnie sobie zamówić na Allegro a jest fajny tylko że bez PL-menu... Znacie jakiś progos?
    A poza tym... Mam K300i i jest 100 razy lepszy

  • 0

    39.  2006-10-13 18:12:50

    qrwaaaaa co za shit!!!!!!!!!!fotki z tego shitu wychodzą tak że ja narysuję i to będzie lepiej wyglądało na compie to już wogóle tragedia zawiesza się syf wiem bo znam ludzi co go mają!!!!dużo lepsza jest mota c550 bo ma aparat vga a nie jakiś shit 352x288 i ma dobrą polifonie nie to co ten zjebmens jakieś brzęczenie mc60 szajs lepszy jest SE T310 bo ma irde...

  • 0

    40. ~pawello  2006-10-13 19:16:44  host: dtg213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema mialem ten telefon przez tydzien wychodzu hujuowe zdjecia polifonia dzidowa ten telefon nadaje sie tylko do dzwonienie spadl mi na podloge z szawki co ma matr i sie popsul polecam motorole v525 jest 1110000 razy lepszy ten telefon ma m93 aparat 65 tys kolorow bloototha itp polecam v525

  • 0

    41. ~lipa  2006-11-27 14:52:37  host: fhd186.internetdsl.tpnet.pl

    strasznie do dupy ten fon lipne zdjecia i zadnych szczególnego wyposazenia jednym słowem lipsko nie kupujci etego fona bo bedziecie załowac!!!!!!!!!!!!

  • 0

    42. ~syki1  2006-11-30 16:44:08  host: gw1.fanet.pl

    Telefon mam juz 2,5 roku!Co do uzytkowania nie narzekam smsy pisze sie ekspresowo dodatkowym atutem jest to ze po zrobieniu zdjecia mozna je przyblizyc co przydaje sie do nie wyraznych zdjec wysylanych mmsami z innych telefonow!Takze wiele razy mial kontakt z ziemia oraz raz plywal ale dalej chodzi:)Zreszta jak na swoje czasy jeden z najlepszych telefonow!Jesli chodzi o wspolcze czasy no coz technika idzie do przodu ale jesli chodzi o zlykłe uzytkowanie typu dzwonienie smsowanie telefon jest bez zarzutu

  • 0

    43.  2006-12-16 10:01:57

    telefonik dobry aczkolwiek to cos co ma w srodeczku tak zwany aparat fotograficzny chyba zostal tam zamątowany przez pomylke;)

  • 0

    44. ~xxxx  2006-12-22 09:15:22  host: m254.c153.petrotel.pl

    mam ten fonik od 2 lat i po tym okresie moge stwierdzic ze jest to telefon dla mniej wymagających. Do dzwonienia i pisania smsów jest wporządku ale fakt...zdjecia beznadziejne:)

  • 0

    45. ~kamilka lw  2007-01-28 19:25:36  host: 80.54.232.206

    mam taki tel nawet spoko tylko aparat zwalony hehe pozdro for all:*:*:*

  • 0

    46. ~demon  2007-01-30 15:47:04  host: chello084010199112.chello.pl

    JAKIE FORMATY OBSŁUGUJE TEN TELEFON

  • 0

    47. ~krzywy  2007-02-03 15:26:33  host: docsis-21.nat.tvk.wroc.pl

    U mnie w rodzinie ten telefon jest juz od samego początku jak pojawił sie na rynku czyli od 2003 roku. Urzywała go moja mama a teraz mam go ja. Miałem wiele telefonow z tzw "bajerami" ale przy moim trybie zycia ich zywotnosc to było około 3 miesiecy... W moim Siemensie wymieniłem baterie ale okazało sie ze stara wbrem moim pozorom nie była zuzyta!! Co mnie zdziwiło... mam nową obudowe ale nie z tego powodu ze sie połamała tylko dlatego ze podoba mi sie telefon jak ma przezroczyta obudowe :D Szkoda ze firma Siemens upadła... bo nie spotkałem sie z tak duzymi mozliwosciami modyfikacji oprogramowania itp u innych producentow! Sam ścigam simlocka, zmieniam oprogramowianie itp... Dla mnie MC60 rewelacja nie potrzeba mi nic innego... :) Jak sie zepsuje (co napewno szybko nie nastąpi) to wymienie na nowy - jak narazie nie mam najmniejszego zamiaru :D Jezeli chodzi o aparat - nie rozumiem czemu poruwnujecie go do tych aparatow z duza rozdzielczoscia... MC60 był reklamowany w TV jako telefon do cykania zdjec i wysyłania ich przez MMS i jako stylowy telefon! Pozatym w tamtych czasach nie wiele komorek miało aparat... :P Teraz jak zrobie zdjecie w rozdzielczosci takiej jaki robi siemens telefonem mojej mamy (k700i) to zastanawiem sie czemu jest taki "bym" na te telefony... zdjeci atakie same... no ale to juz tez pozostawiam pod waszą ocene :) Ogolnie najbardziej lubie Motorole ale uszkodziłem ich tyle w swoim zyciu ze wole nieśmiertelenego Siemensa ;) Peace!

  • 0

    48. ~Mlka  2007-02-16 22:17:22  host: 241net130.net.zeork.com.pl

    Rany nie ma gorszego złoma wśród dostępnych telefonów....Aparat zupełna pomyłka, nie można ściagać dzwonków,wysyłać mms itd. Odradzam!

  • 0

    49. ~Yo-asia  2007-02-24 16:01:09  host: cxy10.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od roku, jeśli chodzi o smsy i dzwonienie, to naprawde spoko, tylko głośniczek przy trybie głośnomówiącym trochę brzęczy. Aparat - lepiej, żeby go tam nie było. Grafika taka przeciętna, no i rozmiary za duże. Nie narzekam na telefon, ale ostatnio coś się muli i zacina, a nie mam wgranych aż tak dużo grafik czy dzwonków, więc to jest dziwne troche... Wymieniam na Nokię 2610 Pozder

  • 0

    50. ~  2007-03-10 17:21:16  host: ya26.internetdsl.tpnet.pl

    jako telefon fajny , ale ze strony multimedialnej bardzo słaby

  • 0

    51. ~enro  2007-03-25 14:44:33  host: n01.satfilm.pl

    Miałem go dwa lata (do czerwca 2006) i uważam że był fajny. Oprogramowanie trochę się muliło, a aparat był bardzo słaby. Ale zato miał niepowtarzalny design. W swojej klasie, 2 lata temu był super.

  • 0

    52. ~kasik16  2007-04-11 09:31:40  host: adaa253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja nmam ten telefon ponad 2 lasta jest badziewny ale wpadl do wanny z woda i nawet dziala spadl mi ze schodow i tez nie jest tak zle ale ogolnie wyglada tragicznie i go nie polecam

  • 0

    53. ~miki  2007-04-28 17:02:05  host: xdsl-7440.elblag.dialog.net.pl

    ten telefon to gówno. Gry sie laduja ze 5min a wychodzic z nich trzeba poprzez wyjęcie baterii. Nie polecam. Mam c65 z softem 25 i sie nie wiesza a inne sie tną. Zdjęcia z niego sa takie same jak z c60.

  • 0

    54. ~koza bee  2007-05-02 12:29:55  host: acbz133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik boski, mam teraz Se w300, ale z chęcią sie zamienie spowrotem na mojego siemensa :)

  • 0

    55.  2007-07-21 13:48:18

    No to zobaczcie na Benq-siemensa ef81 to jest telefon!

  • 0

    56.  2007-08-10 22:59:39

    Badziew nad badziewiami nie kupować pod żadnym pozorem!!! najbardziej wkurza klawiatura. Najgorszy telefon jaki miałem a miałem sporo!

  • 0

    57. ~joakuf  2007-08-22 09:35:21  host: host84-38-87-253.tvkdiana.pl

    najgoroszy telefon pod sloncem. w ciagu 2 lat w naprawie byl chyba 7 razy:/ zepsul sie juz po miesiacu uzytkowania

  • 0

    58. ~adaz666  2007-10-01 14:53:54  host: dev97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny telefonik tylko jak piszecie brzydkie robi zdjecia :(((((

  • 0

    59. ~ziom  2007-10-06 21:51:45  host: acte3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałem go 1 rok temu, aparat do dupy, mały wyświetlacz i kolorów zajebiście mało

  • 0

    60. ~blablullahhhakumatasakiwashi  2007-12-09 02:03:04  host: p57ba7fcc.dip.t-dialin.net

    Nie mogę z kilku komentarzy xD Telefon ma naprawdę kilka dobrych lat a ludzie piszą , że ma aparat do.... i w ogóle jak wyszedł kilka lat temu to był nawet dobry a teraz to wiadomo , że sie nie nadaje :)

  • 0

    61. ~male oko  2007-12-13 12:23:55  host: adcj233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tam go mialem prawie 4 lata i mi sie ani razu nie zepsul :D :D w sumie to jest do dupy

  • 0

    62. ~limka  2008-01-31 20:13:21  host: adoy103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aparat jest jaki jest ale przy dobrym świetle słońca wychodzą wyraźne zdjęcia. a poza tym kupcie sobie aparat a nie będzie narzekać xDD hm, jeden problem który mnie denerwował to waga i rozmiar no i to że sie często zacina. i przy przeglądaniu zdjęć to masakra ładuje się z pół minuty... ale zainwestowałam w se w300i - polecam telefon super. a tak na marginesie - siemensy są do bani.

  • 0

    63. ~ema  2008-02-01 20:53:11  host: aehd202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    beznadziejny telefon za jakis miesiac siadzie wam bateria i gdy odczepicie folijke nawet sama wam sie zerwie aparat i tak do dupy lepiej kupcie lg kg130 jest o wiele lepszy robi wiele zdjec i ma 15 mln kolorow ma ponifonie i jest ogolnie o wiele lepszy ale niewiem dlaczego lg ma tak mala srednia

  • 0

    64. ~ja  2008-03-31 22:51:37  host: chello089079192224.chello.pl

    kuźwa telefon wypas, mam go dużo czasu i przeżył 4 utopienia. Niezly :D

  • 0

    65. ~znawcatematu  2008-07-19 00:53:38  host: user49.189.udn.pl

    haha niketórzy mnie rozmieszają czegy wymagacie od telefonu który ukazał się dokładnie w grudniu 2003 roku to prawie 5 lat , jaja sobie robicie .Przecież teraz ten telefon to zabytek a niektórzy piszą miałem go rok temu , firmy siemens nie ma dwa lata (chodzi o dział telefonów) . Benq nieprodukuje na europe od roku .Ludzie opamiętajcie się .

  • 0

    66.  2008-08-09 23:18:42

    To jest niedościgniony mistrz pod względem designu. Wiele obecnie prodkuowanych telefonów mogło by brać z niego przykład, zwłaszcza kwadratowe, brzydkie i bryłoate z zasady SE.

  • 0

    67. ~maniek  2008-08-23 13:08:41  host: public55062.xdsl.centertel.pl

    witam posiadam ten telefon od kwietnia 2004 roku - wtedy drogi wydatek na kartę ponad 500zl - z perspektywy czasu - bardzo dobry zakup do dzis dziala telefon wydzwonił ponad 25 tysięcy minut oraz wypisałem około 30 tysiecy smsow - telefon nadal sprawny wymieniłem tylko baterie mimo iż poprzednia jeszcze działała przy tym wszystkim zawsze korzystałem z najatrakcyjniejszych dla mnie stawek na połączenia w promocjach na kartę - gdzie w ta,tych czasach abonamenty były dość drogie i nie opłacalne - z perspektywy czasu mogę powiedzieć - TEN TELEFON ZARABIA NA SIEBIE :)))

  • 0

    68. ~  2008-11-26 16:16:28  host: ema202.internetdsl.tpnet.pl

    słaby procesor i wolno chodzi albo sie zacina

  • 0

    69. ~klippi  2009-09-07 14:52:26  host: ip-83-238-161-145.netia.com.pl

    A ja go wyciagnalem z szafki po 4 latach ... wymienilem baterie i hula :)) musialem bo w N5310 padl mi soft a zgubilem gwarancje , a do konca umowy mam jeszcze pol roku.. jeszcze mam gdzies w szafce siemensa s10 chyba pierwszy z "kolorowym" wyswietlaczem :)) ale juz nie zyje i bateria nie do kupienia ..

  • 0

    70.  2012-08-02 14:32:48

    Dla mnie fajny telefon. Miałem go parę lat temu i mam do niego sentyment ;)

  • 0

    71. ~JanosiQ  2014-02-07 14:26:42  host: 89-67-44-226.dynamic.chello.pl

    Czy on odtwarza pliki .wav?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-65-227.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet