Siemens M75 - opinie
Telefony Siemens Siemens M75 Opinie o Siemens M75

Siemens M75

w sumie: 47
  • 0

    1. ~TUBUS  2005-03-09 08:35:00  host: aphel.ltd.pl

    wow ! naprawde dobry telefon jesli ma on dyktofon i radio oraz tak jak jego poprzednicy seri M ma zwiekszona odpornosc na kurz i wode itp. to wlasnie widzicie telefon moich marzen !!

  • 0

    2. ~BKX18  2005-03-09 16:20:00  host: bvz53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na pierwszym zdjeciu spoko, ale jak zobaczylem to drugie... to wyglada jak... no ale nie ma sie co dziwic - to siemens :)

  • 0

    3. ~LEO  2005-03-13 22:55:00  host: aff74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam poprzednika M65 a nowy M75 przypomina mi za bardzo Nokie, której nie lubie. Reszta: funkcje, wymienna karta pamięci i aparat fotograficzny stawiają go na wysokim poziomie wśród najnowszych telefonów. Czekam na TEST.

  • 0

    4. ~Ha  2005-03-22 20:25:00  host: alu5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wygląda jak czołg

  • 0

    5. ~NickTom  2005-03-28 23:40:00  host: porsche02.eranet.pl

    Dosc fajny model. Jego parametry i funkcje bardzo mi odpowiadaja. Ale wyglad.. Sa gusta i gusciki.. :) Taki troche "kanciasty" jak na obecne trendy w gsm. Ale.. kiedys go kupie. /zadowolony uzytkownik CXT65

  • 0

    6. ~Boria  2005-04-20 15:11:00  host: tc226.internetdsl.tpnet.pl

    Przerąbany, wygląd oryginalny, mnie się podoba, a przy funkcjach to po prostu telefon marzenie.

  • 0

    7. ~Dawid  2005-04-22 18:27:00  host: ahy11.internetdsl.tpnet.pl

    Wyglada jak radio a nie telefon, kolejna porazka siemensa, wszystkie siemensy to porazki, niech sobie zmienia projektanta, bo z tym wygladem to szalu nie zrobi. Nie licza sie tylko funkcje

  • 0

    8. ~bad_boy35  2005-04-23 11:30:00  host: 212.182.93.91

    Siemka prosze mi powiedzieć CZY TEN FONIK MA KAMERE??

  • 0

    9. ~MIKE  2005-05-31 18:37:00  host: aje175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Na to czekałem w serii M. Ma wszystko co oczekuje od telefonu. Jest troche za bardzo "uspokojony" jak na serie M co dla mnie jest minusem (zmienić obudowę i wygląd!!!). Miałem M35i, teraz mam M55 i przymierzam się do kupienia M65. Super seria telefonów, Nokie odpadają. Ktoś wie kiedy będzie dostępny M75 w Polsce?

  • 0

    10. ~real  2005-06-24 16:09:00  host: l141.elpos.net

    wejdz na strone www.club-siemens.com z tamtad mozesz zakupic sprzeta w dobrej cenie

  • 0

    11. ~Agent AK47  2005-07-01 23:35:00  host: chello084010102086.chello.pl

    Używam go od kilku dni i jestme w nim zakochany! MP3 player gra jak trzeba, o niebo lepiej niż w SX-1. Niestety, soft ver.00, a więc prototyp. Aprat robi dobre fotki, chociaż balans bieli czasem "nie zdąża". Ogólnie rzecz ujmując: najlepszy heavy duty na rynku! Nokia sucks!

  • 0

    12. ~  2005-07-04 10:50:00  host: aob226.internetdsl.tpnet.pl

    mialem siemensa m65 czekalem na ten telefon z nadzieja ze bedzie kontynuowal stylistyke m65 ktora podobala mi sie a tu CEGLA!!! Obecnie mam juz se k750i(spoko telefon)

  • 0

    13. ~Fragger  2005-07-28 01:01:00  host: akq202.internetdsl.tpnet.pl

    Dla mnie to chała. Czekam na poprawę siemens, bo jak nie to przestawiam się na stałe do nokii! :P

  • 0

    14. ~Paku  2005-07-28 05:39:00  host: ara229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mnie to przypomina wierzowiec:)

  • 0

    15.  2005-08-06 10:38:25

    Kto chce pooglądać test tego telefonu (raczej crash test) to zapraszam na http://allsiemens.com/reviews/view.php?id=61
    stronka w języku ru, ale zdjęcia duuużo pokazują...


    [Źródło: WitekT]

  • 0

    16.  2005-08-06 10:38:59

    "Twoja opinia została przekazana do moderacji. Dziękujemy!
    " Co to oznacza???

  • 0

    17.  2005-08-06 10:39:24

    jakikolwiek post teraz napisze to sie to pokazuje...

  • 0

    18. ~Azazel  2005-08-08 00:35:58  host: chello084010247040.chello.pl

    wiecie może kiedy ten telefon będzie miał premiere w Polsce?? Na stronie Siemensa jest cały czas w zapowiedziach - ile moze potrwać zanim wejdzie na rynek?? Jak ktoś z Was ma jakieś tajne dojścia to napiszcie :)

  • 0

    19. ~anakin  2005-09-28 13:02:46  host: 212.33.82.141

    Czy ktos zna jakis adres w sieci gdzie moge znalezc soft z jezykiem polskim do tego sprzetu? z gory dziekuje .

  • 0

    20. ~kurak  2005-10-18 18:46:02  host: 80.51.241.206

    świetny telefon najlepsze w nim jet to że jest odporny na zalanie ŚWietny już go mam

  • 0

    21. ~Matii  2005-10-30 13:45:45  host: xm166.internetdsl.tpnet.pl

    spoko fon musze się go kupić

  • 0

    22. ~Grubass  2005-11-01 18:37:48  host: civ26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja czekam tylko na kase i już lece go kupować , od zawsze miałem siemensy i teraz sie zakochałem w m75 poprostu jest boski.
    a nich ktoś napisze czy on ma to co w opisie jest podajne jako brak danych

  • 0

    23. ~  2005-11-03 16:22:54  host: aeh21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy on jest na rynku polskim na pewno będzie drogi!!!!!!!

  • 0

    24. ~duRin  2005-11-15 15:01:26  host: proxy.in.net.pl

    Mi się podoba. I z wyglądu i opcji.

  • 0

    25. ~HeAVenlY  2005-11-27 13:28:06  host: cjl229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik bardzo zacny, po latach uzywania Ericssona powiedzialem ze SE nie kupie bo mi sie nie podobaja i zdecydowalem sie wlasnie na Siemensa M75 - dobry wybor. Brakuje mi w sumie tylko podwojnego budzika (jest taki codzienny, ale brak szybkiego jednorazowego alarmu), oraz radia bo skoro ma mp3 playerek to moglby miec to nieszczesne radio;-) Jako dzwonek mozna ustawic mp3, wyswietlacz duzy i czytelny, szybko dziala menu, w sumie po 3 godzinach czulem sie jakbym go znal od lat (a tak mialem jak do reki bralem dowolnego ericssona). Jestem zadowolony i to bardzo.

  • 0

    26. ~Mat  2005-12-14 17:58:22  host: xm166.internetdsl.tpnet.pl

    lubię siemensy , i dlatego chcialbym kupić ten telefon jest super !!!!!!!!!

  • 0

    27. ~Rozum  2005-12-18 00:30:51  host: dxl168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bezwzględnie najlepszy fonik na rynku w klasie outdoor!!! Mam go 3 tyg. Wsadzałem go pod kran z wodą, zaliczył kilka upadków na asfalt z wys. ponad 1,2 m i nie ma śladu zużycia.Jest naprawdę niezniszczalny!!!Do tego jak na tę klasę maaasa funkcji, nieporównywalna z niczym książka telefoniczna (nawet lepsza niż w Smartphonie - SE P910i),lepszy niż w S65 aparat fot. i super jakość dźwięku podczas rozmowy.Jednym słowem-niemiecki producent znów pod nadzorem benQ odzyskuje dawny blask.Do tego o niebo lepsza jakość wykonania niż serii 65.

  • 0

    28. ~el_perus  2006-02-02 20:48:07  host: w3cache.piotrkow.net.pl

    a ktoś wie,czy jak się filmiki kręci to podobnie jak w noki z pauzami można?czy ciurkiem wszystko

  • 0

    29. ~brain  2006-03-11 19:32:30  host: dzj166.internetdsl.tpnet.pl

    telefon odlot. Będe miał na niego kase jak sprzedam swojego CXT70 :D

  • 0

    30. ~cxt70  2006-04-19 14:53:14  host: aci138.internetdsl.tpnet.pl

    miałem siemensa cxt70 i to był najlepszy tel jakiego miałem w ręce, miał super menu. sprzedałęm cxt70 i kupuje tego siemensa. jest super a mi zależy na mp3 i dobrym aparacie jak na telefon. cxt7 robił super zdjęcia ostre były, mam nadzieje że ten też takie bedzie robił. czy wie ktos może czy można tam wsadzić karte rs-mmc 512mb albo 256mb????

  • 0

    31. ~Sn  2006-10-29 08:05:48  host: aeh50.internetdsl.tpnet.pl

    Ma ten tel gry 3D ??

  • 0

    32. ~seb  2006-11-26 22:10:08  host: 206.84-48-70.nextgentel.com

    czy ten telefon ma wymienom karte pamięci

  • 0

    33. ~piotr_wik  2006-12-07 19:21:53  host: eal6.internetdsl.tpnet.pl

    ma gry 3d i ma wymienna karte pamieci jest super i sobie go kupie

  • 0

    34. ~piotr_wik  2006-12-07 19:24:28  host: eal6.internetdsl.tpnet.pl

    ma gry 3d i ma wymienna karte pamieci jest super i sobie go kupie

  • 0

    35. ~Siemens  2007-01-21 23:05:44  host: 62.29.133.84

    Używalem trochę telefonów a ostatnio M65 i zakupilem następcę M75. Pierwsze wrażenie mniej czadowy (z wyglądu) i mniejszy wyświetlacz. Jednak zdecydowanie lepszy. Male ale bardzo wygodne i trwale klawisze (nie ścierają się) wyświetlacz bardzo wyraźny i lepszej rozdzielczości - zrobil na mnie wrażenie, szybkość dzialania menu - bez porównania (nie trzeba czekać), dobra jakość dźwięku. Solidna obudowa, karta pamięci 32MB, MP3, rozsądny aparat 1,3 Mpix, zestaw sluchawkowy - jakość dźwięku na bardzo wysokim poziomie, menu wystarczająco bogate - przeciętny użytkownik nie zużyje wszystkiego. Brakuje świecących diod (M65 mial, a na początku się śmialem, że po co to) informują gdzie leży zguba albo czy ktoś dzwonil, kilku alarmów, radia no i niestety Siemensowa bateria - trochę za malo trzyma. Boczna gumowa obudowa po jakimś czasie się ściera (no cóż). Pomijając to godny polecenia twardy czolg, wygodny w dloni nawet w ciężkich mokrych warunkach, wytrzymuje niepoprawne traktowanie i upadki. Konkurencja niestety nie proponuje nic równie wytrzymalego. Polecam dla zainteresowanych.

  • 0

    36. ~szok  2007-03-12 19:08:51  host: bhm247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten Tel od 3 tygodni i ogólnie jaest zaje**st* ale ma jedną wade - BATERIA!!

  • 0

    37. ~brain1990  2007-03-26 15:16:18  host: dzj166.internetdsl.tpnet.pl

    do telefonu wchodzi karta 512MB na upartego nawet 1GB ale chodząc po karcie telefon się mooli polecam 512Mb sam miałem taką w tym telefonie

  • 0

    38. ~atomowka1994  2007-06-09 20:53:45  host: sub225-200.elpos.net

    Mam telefon od 2 tygodni. Upadł mi z pierwszego piętra na chodnik i nic ! Casłąy i zdrowy. Ej jaką do tego telefoni dokupić karte pamięci. Ja kupiłam normalna i mi nie wchodzi.

  • 0

    39. ~bartek  2007-07-25 14:39:33  host: csknet-84-234-32-190.csk.pl

    czym sie tu zachwycac gruby brzydki i wogle do dupy

  • 0

    40. ~Czarna  2007-08-18 11:14:40  host: 212.160.172.70

    Ojej, ale marnoctwo. Gdybym miała wybrać telefon z takimi fajnymi funkcjami, to na pewno nie wybrałabym tej paskudy. Na rynku jest dużo o wiele ładniejszych telefonów z podobnymi funkcjami, np. Sam.e250. A kto w ogóle zaprojektował to coś?

  • 0

    41. ~lorak  2007-10-07 13:10:47  host: dum11.internetdsl.tpnet.pl

    no telefonik wydaje się spoko:) tylko zastanawia mnie jak oni upchneli w tym malutkim wyświetlaczu 1,3mpx :o pozdro

  • 0

    42. ~pop  2007-10-15 20:28:03  host: ewh97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    trzy słowa: tra-ge-dia brzydki, nieestetyczny, nieładny, szpecący: po prostu paskudny

  • 0

    43. ~m0ck  2007-11-02 17:48:33  host: dis130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bo to jest telefon dla ludzi, którzy telefony używają, a nie dla tych co tylko pokazują innym jaki to nowy sprzęt mają. To jest czołg. Czołgi nie muszą być piękne :) Mam takiego już 1,5 roku i chodzi ekstra. Choć fakt, że okrycia gumowe na klapce od baterii po około roku się zdarły.

  • 0

    44. ~m0ck  2007-11-02 19:19:41  host: dis130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bo to jest telefon dla ludzi, którzy telefony używają, a nie dla tych co tylko pokazują innym jaki to nowy sprzęt mają. To jest czołg. Czołgi nie muszą być piękne :) Mam takiego już 1,5 roku i chodzi ekstra. Choć fakt, że okrycia gumowe na klapce od baterii po około roku się zdarły.

  • 0

    45. ~Biały:D  2007-11-08 17:42:22  host: aaaw85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    HEj a Ty na allegro nie jest podane ile wysyłaka to podaj

  • 0

    46. ~wlascicielka  2008-01-19 13:48:32  host: eaw175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zawiesza się od czasu do czasu;oryginalna bateria trzyma 2 dni a zakupiona przeze mnie bat.maxxsimus -3,5 dnia- co przyznam szczerze najbardziej mnie wkurza w tym telefonie; powoli się wlącza i wyłącza-w ogóle jakiś taki flegmatyk z niego, poza tym same plusy.A wygląd?-"widziały gały co brały" ;-)-mnie się podoba.Pozdrawiam.

  • 0

    47. ~kgsz  2009-10-01 12:13:36  host: ip-83-238-66-49.netia.com.pl

    Po około 2 latach użytkowania muszę powiedzieć: jestem zawiedziony. Moje oczekiwania po poprzedniku (ME45) były może nieco wygórowane - chciałem równie dobrego telefonu, zawiodłem się. Projekt był prawie dobry, ale wygląda jakby porzucono go w połowie: menu super wygodne, klawiatura - marzenie, ekran OK, bateria (jak to w siemensach) - słaba. Gumowe okładziny - najsłabsza rzecz - zaczęły się ścierać i marszczyć po 3 miesiącach noszenia go w kieszeni; telefon resetuje się w 3 przypadkach na 4 przy włączaniu aparatu, obudowa (to coś co wygląda jak metal) - porażka - po rozbiciu jednego orzecha laskowego jest duże wgłębienie - to ma być telefon do zadań specjalnych? :) Anyway - telefon byłby mistrzowski gdyby go dopracowano.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-141-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet