Siemens M65 - opinie
Telefony Siemens Siemens M65 Opinie o Siemens M65

Siemens M65

w sumie: 98
  • 0

    1. ~Kuba  2004-09-06 17:01:00  host: azg88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kiedy zrobicie test?

  • 0

    2. ~kefir  2004-11-01 12:06:00  host: proxy0-ndm.unicity.pl

    zarąbisty telefonik nie ma co ja go bede mial za tydzien to zobaczymy

  • 0

    3. ~RAV4  2004-11-25 13:03:00  host: armasan.c.wavenet.pl

    przerombany telefon !!!™ można powiedziec że idealny !!!™ kupuje go !!!™

  • 0

    4. ~RAV4  2004-11-25 13:46:00  host: armasan.c.wavenet.pl

    też sobie taki kupie !!!!!!!!!!!!!!™

  • 0

    5. ~super_electric  2004-12-07 15:56:00  host: cache.ilabs.pl

    No...jak tylko skończy mi się "kontrakt" z Ideą to wezmę go(choćby używany z Allegor)ale czas pokaże ...

  • 0

    6. ~Gonia  2005-01-05 19:15:00  host: ip-62-69-200-24.v.pl

    Jak to jest z tym notatnikiem? JEST czy NIE MA??

  • 0

    7. ~  2005-01-22 16:16:00  host: aae224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi sie wiesza ma ktos taki problem?

  • 0

    8. ~maxik  2005-02-10 01:25:00  host: pb90.gorzow.sdi.tpnet.pl

    A jaki masz soft? wgraj wersję V25,jesli masz starszą,powinno pomóc!

  • 0

    9. ~mtwal  2005-03-04 14:57:00  host: os-witosa.bochnia.pl

    telefon wrecz zajbisty i notatnik to chyba oczywiste ze jest ładne zdjecia i agresywny wyglad Testu nie przeprowadzalem ale czytałem ze potrafi wytrzymac wiele brakuje mu jedynie mp3 albo radia jedyna wada poza tym zadnych no moze czasem sie przywiesi

  • 0

    10. ~evil  2005-03-06 14:23:00  host: pk225.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl

    super fonik szkoda ze ni ma bluetootha

  • 0

    11. ~joł joł  2005-03-12 16:45:00  host: gornik.broker.com.pl

    ile to kosztuje ?

  • 0

    12. ~simet  2005-03-30 14:52:00  host: aik22.internetdsl.tpnet.pl

    wie ktos jak dlugo nagrywa filmy ????????

  • 0

    13. ~michu  2005-04-24 13:27:00  host: awj194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to kosztuje 500-700

  • 0

    14. ~=)  2005-04-26 22:09:00  host: 83.68.66.84.kutno66.tnp.pl

    CX65 w fajniejszym opakowaniu

  • 0

    15. ~Panda  2005-05-04 20:23:00  host: bqk83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Aaa aparacik to dobry ma??

  • 0

    16. ~ziom  2005-05-11 14:34:00  host: dny114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej ktory tel radzicie m60 czy cx 65??

  • 0

    17. ~lejdi  2005-05-15 17:00:00  host: zm66.internetdsl.tpnet.pl

    ktory jest lepszy cx 65 czy ten a ile on trzyma

  • 0

    18. ~Mielec  2005-05-15 20:32:00  host: abi174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest naprawdespoko bo mam juz taki i jest suuuuuper

  • 0

    19. ~Wojtek R9  2005-05-21 15:35:00  host: abt74.internetdsl.tpnet.pl

    tel zajebioza! ale ma 3 wady ktore sprawiaja ze wole s65! brak zlacza kart pamieci, rozdzielczosc, i to ze s65 ma 1,3 pixela

  • 0

    20. ~TO JA  2005-05-30 16:03:00  host: posejdon.netrox.pl

    Cze ludki,
    to pomarańczowe to Joystick?
    Bo tak troche nie przypomina. Fajny wyglad. Nie wiecie co to jest?

  • 0

    21. ~LION  2005-06-01 21:42:00  host: host138-217-173-176.tvk.torun.pl

    fajny telefonik kupię go sobie za tydzień albo za dwa to znaczy rodzice mi kupią na dzień dziecka ten prezent będzie trochę spóżniony ale zawsze coś. Więc wiecie telefon zawsze dobry. On kosztuje 800zł w Germanosie BEZ AKTYWACJI a karte będę miał ze starej motoroli c200.

  • 0

    22. ~zgadnij kto to??  2005-06-04 22:32:00  host: chy73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zajebisty telefonik!! ocena [w tym momencie to 6.16] jest śmieszna!! Zasługuje conajmnej na 8. Co do rozdzielczości: jak komuś na tym zależy niech kupi aparat a nie narzeka na tel.

  • 0

    23. ~ZIBI16  2005-06-24 13:25:00  host: aab90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    WIECIE CO WGRAŁEM SOBIE NOWEGO SOFTA I NIE MAM POLSKIEGO T9 I NIE DOBRZE BO NIE WIEM JAK GO WGRAC NAPISZCIE CO MAM ZROBIC:(

  • 0

    24. ~Freeek  2005-06-30 20:01:00  host: prosie4-1.aster.pl

    Uwaga! Siemens M65 posiada notatnik z podfolderem poufne(kod zabespieczajacy dane notki) Telefon idealnie spasowany! Zawiesza sie czesto kiedy zainstalujemy mu aplikacje dziwnego pochodzenia lub przeladujemy pamiec ktorej fizyczna wartosc to 12MB ale bespiecznie jest traktowac go jako 11MB. Wiele zeczy mozna zrobic bez kabla! - GRY, FOTKI, DZWONKI, APLIKACJE, ADRESY I NR.TEL, MOTYWY, FILMY. Mozna ładto zmienic kamere na 3min prace a nie jak to ustawia fabryka na 30 sek. jak macie pytania lub jestescie ciekawi co jeszce to szukajcie stron z opisem CX65 i M65. jest sporo stron z darmowymi aplikacjami.

  • 0

    25. ~camikazee  2005-07-04 09:58:00  host: px-ww.telsten.com

    ja bralbym m65, wygladem powala mnie na kolana, moze dlatego, ze mam do tej czesci modeli siemensow slabosc :P

  • 0

    26. ~Lesiu  2005-07-15 11:21:00  host: ntwklan-81-219-164-132.devs.futuro.pl

    NO więc nie byłabym zachwycona tam tym fonikiem... Ma fajny wygląd ale nie brakuje w nim wad. 1. bateria trzyma krótko 2. Brak Radia/ MP3 3. Filmiki nagrywa 30 sek. :/ 4. Często się wiesza
    Tak więc nie radziłabym kupna tego tele chociażby ze względu na baterie (kiepścizzna :[)

  • 0

    27. ~paka  2005-07-28 17:05:00  host: proxy.uznam.net.pl

    to joystic ale moze tez byc czarny zalezy jaki kolor chcesz:D, a telefon mam i nie ma problemow jest naprawde dobry:D

  • 0

    28. ~cyborg  2005-07-30 21:38:00  host: 210_183.compnet.com.pl

    Mam ten telefon od kilku tygodni - jest naprawde zajebisty. Solidna konstrukcja. Bateria trzyma czasem i kilka dni, ale kiedy się ktoś bawi grami itp. to nie dziwne ładowanie codzienne ;) Nie miałem ani jednego zwisu - soft v50. MP3 i radia mi nie brakuje, jeśli chodzi o aparat - wystarczy, przecież to tylko telefon ;)

  • 0

    29. ~Gabi  2005-08-02 22:21:00  host: host-81-190-37-237.szczecin.mm.pl

    mam ten telefon i bardzo sie ciesze, ze go kupilam!! to bardzo dobry, porzadny tel., zaskakujaco wygodny w uzytkowaniu.. Pomijajac brak mp3, najprosciej mowiac jest idealny! Polecam go wszytskim, nie pozalujecie!

  • 0

    30. ~kaziu  2005-08-11 20:47:44  host: pb11.radom.cvx.ppp.tpnet.pl

    fonik zajefajny!!!!!!!! tylko szkoda że nie ma mp3 i radia

  • 0

    31.  2005-08-12 23:55:45

    mam ten telefon kilka tygodni i jestem z niego bardzo zadowolona. Jest dobry i porzadny POLECAM

  • 0

    32.  2005-08-15 14:05:49

    Wyśmienity tlefon, kocham go :) Nic dodać nic ująć :)

  • 0

    33. ~adam  2005-08-16 18:12:31  host: ayp101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moze mi ktois powiedziec jak sie wyciaga karte z tego tel

  • 0

    34. ~ill  2005-08-29 22:22:03  host: cai208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoko telefonik, mam go i sie chwale, polecam.

  • 0

    35. ~  2005-09-05 18:45:18  host: proxy0-ndm.unicity.pl

    niech ktos po nim poskacze i powie mi czy dalej tak zajebiscie wygląda

  • 0

    36. ~kadan  2005-10-08 23:23:11  host: ludwik.warynski.net

    poskakałem działa dalej

  • 0

    37. ~kubcioo  2005-10-12 16:14:49  host: host-81-190-196-205.gizycko.mm.pl

    jasne ze dżojsytik :) fajny telefonik może bede miał w sobote

  • 0

    38. ~marik  2005-11-17 12:38:56  host: 212.244.84.169

    mam i sprawuje sie świetnie.duzo ciekawych opcji, piekne fotki, filmy troche słabsze ale gorąco polecm :D

  • 0

    39. ~arbuz  2005-11-21 22:16:24  host: sn-krakowiakow.ramtel.pl

    czy ten telefonik ma funkcje głośnomówiącą? jak tak to gdzie się to włącza? z góry THX

  • 0

    40.  2005-11-21 22:22:31

    czy ten telefonik ma funkcje głośnomówiącą? jak tak to gdzie się to włącza? z góry THX

  • 0

    41. ~mariusz  2005-11-25 06:46:58  host: host-81-190-135-147.olsztyn.mm.pl

    Eee, mam wrażenie, ze to to samo co cx60 tylko ze z wodoodporną obudową :-( Co wy na to?

  • 0

    42. ~TO JA  2005-12-12 20:28:53  host: 213.199.201.56

    Ten telefon mam 5 dni jest super ma wszystko oprucz mp3 .Ird jest bardzo urzyteczna ma durzo pamięci.Zdjęcia super i filmy 30 siek też dobre ostatni jak jechałem na rowerze wypadł mi z kielni i nic jest ok
    kupujcie puki morzecia

  • 0

    43. ~zadowolony  2005-12-17 13:20:10  host: abbn19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest zajeb****!!!!! te funkcje no i oczywiscie ten wygląd...!!! :))))) i jeszcze na dodatek kupiłem go w Mix Plusie za 1 zł!!!!!!!! :) polecam

  • 0

    44. ~Bartek  2006-01-13 11:23:48  host: 212.106.17.135

    Używałem M65 wprawdzie jedynie 3 miesiące (niedawno zmienił właściciela)ale to wystarczy, żeby wyrobić sobie o nim zdanie. Otóż telefon jest niczego sobie, sprawdza się w codziennym użytkowaniu zupełnie przyzwoicie. Zalety: zapewne będzie nią wzmocniona obudowa, co dla niektórych z Was może mieć znaczenie, zupełnie dobry wyświetlacz, logiczne (nie zgadzam się, że jest inaczej) menu, foto-video na poziomie. Wady: częste (niestety) wieszanie się oprogramowania - w moim przypadku szczegónie po wyłączeniu tel. i ponownym włączeniu trzeba było wykazać się nie lada cierpliwością, żeby w końcu móc podać PIN, bateria - no cóż... pomimo (jak sądzę) poprawnego sformatowania nie zapewnia długiego odpoczynku od ładowarki, ubogi zestaw w pudełku - nic poza tel. i ładowarką (kabel i oprogramowanie we własnym zakresie). Podsumowując: tel. niczego sobie, ale nie daje podstaw do wyboru kolejnego aparatu tej firmy (w moim przypadku nastąpił powrót do często nielubianej Nokii, dokładnie model 6630).

  • 0

    45. ~dziku  2006-01-17 16:19:17  host: ahn238.internetdsl.tpnet.pl

    Mam takie pytanie wiem ze siemens m65 moze odtwarzać dzwięk w formacie wav ale nie wiem jakie jeszcze formaty odtwarza pomocy!!!

  • 0

    46.  2006-02-01 21:43:51

    Ej, wie ktos może czy mozna do niego wgrywac chociaz dzwonki mp3?? Bo piosenek to wiadomo ze nie ma mowy. A tak wogole to znalazlem go wlasnie w simplusie za 459zl. Chyba sie opalaca ;)

  • 0

    47. ~st0pka  2006-02-04 09:09:30  host: host-n3-80-13.telpol.net.pl

    niedlugo powinnam go dostac z allegro. zajebisty

  • 0

    48. ~gracekxp@wp.pl  2006-02-21 15:33:12  host: dch25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy fon M65 jest naprawde odporny na wstrząsy,pył i wilgoc !!!!!!!!!!!!
    musze sobie taki kupic !!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    49. ~~Elo  2006-02-21 15:34:13  host: dch25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy fon M65 jest naprawde odporny na wstrząsy,pył i wilgoc !!!!!!!!!!!!
    musze sobie taki kupic !!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    50. ~indor  2006-03-16 21:43:07  host: abnt49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy do simensa m65 mozna dokupis karte pamieci

  • 0

    51.  2006-03-18 09:13:46

    Indor jest napisane "Złącze kart pamięci nie"

  • 0

    52. ~waluś  2006-03-20 19:47:17  host: host-81-190-145-53.olsztyn.mm.pl

    Niestety z przykrością stwierdzam że telefon ten mnie zawiódł.Słabo trzyma bateria.Nie raz się przycina itd.Jedyne co pozytywne to jest to telefon masywny.Nie raz lądował na twardym podłożu i .... nic

  • 0

    53. ~zaybast  2006-04-03 15:40:51  host: cft117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go od roku i jest zajebisty, nic sie nie psuje i sie nie wiesza

  • 0

    54. ~wit35  2006-04-09 09:58:22  host: sdferwer148.net.autocom.pl

    uzywam go od pól roku i mogę powiedzieć, że:
    - nigdy się nie poowieśił,
    - jest wytrzymały na zachlapania
    - bardzo dobra jakość głośnego mowienia
    - obraz ok
    jest jedno ale 6 dni to max na baterii

  • 0

    55. ~maciok  2006-04-17 15:47:46  host: cjd128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon spoks tylko bateria mogła by dłuzej trzymać
    kto wie jak ustawiać kamere na 3 min?

  • 0

    56. ~marrok  2006-04-18 21:06:26  host: cyq98.internetdsl.tpnet.pl

    posiadam ten fon od grudnia, nie mam zastrzeżeń, wszytsko na swoim miejscu nie wiesza się i robię z nim co chce, podsatwa to kabel serwisowy-zmiana softu, dzwonki, zdjęcia i filmiki jest już potem proste no i oczywiście kąpał się już kilka razy, spadał z dużych wysokości, nic go nie bierze.

  • 0

    57. ~nabiał WROC  2006-05-01 14:50:40  host: router-gw.finemedia.pl

    Spoko telefonik tylko szkoda że można nagrywać filmiki tylko 30sek.

  • 0

    58. ~sla  2006-05-13 21:41:01  host: abui82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chciełbym kupic ten telefon, ale jak wychodzą w nim zdięcia?

  • 0

    59. ~Dobry  2006-05-16 09:05:21  host: xdsl-3140.zgora.dialog.net.pl

    Prosze doradzcie mi co sobie kupić Siemensa M65 czy Motorole E398 ?? z góry THX :)

  • 0

    60. ~sla  2006-05-17 19:08:47  host: abuq110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Motorola jest do niczego (ze względu na wygląd). Nie miałem jej nigdy i nie chcę mieć siemens m65 jest o wiele ładniejszy i wygodniejszy w obsłudze!!

  • 0

    61. ~kassor  2006-05-23 11:43:31  host: acxp64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moze i jest fajny, ładny, odporny, ale oprogramowanie jest do kitu. nieraz sie wiesza i strasznie powoli reaguje. sa problemy z wlaczaniem go a takze z panelem wiadomosci, ktory musi sie...ladowac :|

  • 0

    62. ~milkor  2006-06-26 11:05:23  host: abqk206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Użytkuję ten telefon już drugi rok, a uwierzcie mi w moim przypadku to bardzo długo! Tel jest poprostu rewelka, jak narazie jestem z niego najbardziej zadowolony spośród kilkunastu aparatów jakie już miałem. Jest twardy jak skała, już nawet przestałem liczyć ile razy zaliczył mi przysłowiową glebę i cały czas się trzyma, działą w 100%, żadnych zwiech nie łapie, generalnie polecam ten model ludziom aktywnie spędzającym czas. Ma niestety wadę, trzeba pamiętac żeby zawsze zabrać ze sobą ładowarkę, ponieważ początkowo bateria trzymała bardzo dobrze, ale jest mało odporna na nieregularne ładowanaia, miałem już bardziej "elastyczną" baterię w tel na tego typu zabiegi. Tel oceniałem na 9. Pozdrawiam

  • 0

    63. ~mominfo  2006-06-26 17:00:26  host: xdsl-118-148.wist.com.pl

    nie ma go w plusie!!!!!!!!! jaki pech!!!!!!

  • 0

    64. ~wrobi  2006-07-12 22:18:32  host: xdsl-3549.walbrzych.dialog.net.pl

    ja mam go miesicac. jak dlamnie baba. zgodze sie z tym z potrwafi baterie zdewastowac w 4 dni. jak sie gra non toper to i w dzien ale to normlalne. jak sie ma kabel (a w szczegolnosci serwisowy do zmiany softu0 mozna z nim zrobic wszystko. zmiana zalego interfejsu to kilka minut robory. ne upadl mijeszcze ze zbyt wielkiej wysokosci ale raz przelecial pokuj bo sie wkurzylem na kogos. bez ryski. jesli ktos narzeka ze sie wiesza to ma poprotu bardziewny egzemplasz. mi t wojarzach z kablem ani razu nie zawiesil sie.

  • 0

    65. ~Smokozord  2006-07-24 10:25:24  host: 195.116.81.178

    nie polecam tego telefonu do bani mam go juz pol roko i co chwila w serwisie laduje jak nie soft to cos innego a teraz jeszcze bateria trzyma mi jeden dzien ..... kpina po prostu... a na wode i wstrzasy odporny...guzik prawda....!!!!

  • 0

    66. ~  2006-08-01 21:53:28  host: ald222.internetdsl.tpnet.pl

    Mam tego siemensa 1 dzień:) nigdy nie byłem przekonany do siemensów ale postanowiłem go kupić.Pierwsze wnioski: klawiatura mogłaby być wygodniejsza(ale nie jest taka zła) duży czytelny wyświetlacz, bateria nie jest taka tragiczna jak tu wszyscy piszą, filmy i zdjęcia są dobrej jakości,te 11mb w zuoełności wystarcza.CDN:)

  • 0

    67. ~  2006-08-06 11:20:22  host: bnd19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Osobiście nie nawidzę Siemensów,a le tego ubostwiam

  • 0

    68. ~gacek  2006-08-12 16:14:33  host: w3cache7.zwm.punkt.pl

    cesto mi sie zawiesza twierdza ze to wirus gdy pobieram cos z internetu

  • 0

    69. ~  2006-08-30 15:55:32  host: ald222.internetdsl.tpnet.pl

    po miesiącu nie jestem tak szczęśliwy jak po 1 dniu:( ta odpornośc na wstrząsy jest mocno kontrowersyjna potrafi spaść z dużej wysokości i nic mu nie jest ale potrafi również spaść z pół metra i już miałem pierwszą wizyte w serwise:(dlatego nie polecam tego telefonu ludziom którzy licza na jego wytrzymalosc

  • 0

    70. ~~devil  2006-09-13 10:47:30  host: bbo82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hm...czytam i czytam i...nic nikomu wpierać nie będe.mam go dopiero 10 misięcy,ale m65 naprawde warto posiadać jezeli będzie się go urzywać w ekstremalnych warunkach.utpił się w kubku GORĄCEJ herbaty i heh...jak nowy.apdał i dalej nic.a do tego jest całkiem ładny i bateria też niczego sobie 6-7 dni
    DUŻO DZWONIE!nie ma co narzekać.a dla tych co narzekają-kupcie sobie nokie.to dopiero zabawki.dla 5 letnich dzieci.miałem i nie byłem zadowolony.pozdrawiam

  • 0

    71. ~darkgor  2006-09-23 17:46:30  host: abpl149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon ponad rok jako zawodowy strażak przetestowałem go na wytrzymałoś, zdał egzamin na 6, służy mi też jako licznik rowerowy funkcje super ale bateria wytrzymuje przy godzinnej jeździe tylko jeden dzień. Świetniespisuje się na codzień. Bateria trzyma tylko 3-5 dni. A najwiękrzą wadą mojego telefonu jest to że 5 raz oddam go jutro do naprawy, wymienili już mi całe wnętrze ale znowusz sam się zaczoł wyłanczać i mam duże problemy z ponownym uruchomieniem i tak już 5 raz, gwarancja siemensa przewiduje 4 naprawy to może dostane nowego pancernego m65 bo z tego co czytałem o M75 to dopiero wadliwy model.Najleprzy z pancernych modeli to siemens ME45 który użytkuje do dziś i tyle chwały siemensa.

  • 0

    72. ~SnoopY  2006-10-29 08:07:32  host: aeh50.internetdsl.tpnet.pl

    Maa ten tel gry 3D ??? Pilne !!

  • 0

    73. ~Godemi  2006-11-25 11:19:15  host: acq91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemens powinien sie postarac o złącze kart pamięci do tego telefonu. Funkcje ma fajnie tylko ytyle ze to Siemesns ( w siemensach bardzo szybko cos sie psuje np. bateria, wyświetlacze)

  • 0

    74.  2006-12-20 14:08:41

    Ciagle sie wylacza i zawiesza ale dopiero po 2 latach:(Tak czy siak polecam...

  • 0

    75. ~mati  2007-01-19 20:48:51  host: acua2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jest też czarny rózni się czymś???

  • 0

    76. ~creativ20  2007-02-10 23:05:27  host: adamw.infinity.net.pl

    ja tez posiadam M 65 i nie nazekam.chciałem go jakos podrasowac jezeli chodzi o soft czy jakies programy na niego moze mi pomozecie? gg 195356

  • 0

    77. ~relo  2007-02-12 18:31:20  host: bzf146.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon posiada motywy czy tylko wzory wyglądu?

  • 0

    78. ~  2007-02-20 00:27:48  host: ejy242.internetdsl.tpnet.pl

    Najbardziej podoba mi sie jego wygląd. NIe wiesza się, nie wylącza. Fajny w obsłudze. Łatwy do zmiany softu czy ikonek itp.

  • 0

    79. ~tomasz79  2007-02-24 16:42:10  host: h238141.net.pulawy.pl

    czy w Siemensie M65 jest możliwość zlikwidowania opcji " dzwonek narastający" , czy wymaga to zmiany w oprogramowaniu.

  • 0

    80. ~ola xD  2007-03-21 20:47:21  host: m202.c243.petrotel.pl

    telefon zajefajniutki troszke małofunkcyjny ale nadrabia giga wyświetlaczem !!! xD jest naprawde super super super...i aparat ma cudny polecam bo jestem szczęśliwą posiadaczką już od roq!

  • 0

    81. ~tomek  2007-03-24 15:43:09  host: apg242.internetdsl.tpnet.pl

    telefon mam od pół roku (kupilem uzywany) i moim zdaniem jest to dobry telefon jak ktos ma kabel to mazna dużo zdzialac nawet takie zeczy zeby odtwarzal mp3!!ale ma wady jest powolny...słaba bateria...i przez pewien czas gdy mialem go w kieszeni caly czas sie wylanczal ale jusz jest wszystko O.K PoleCam!!

  • 0

    82. ~krupski  2007-04-06 00:17:32  host: efx114.internetdsl.tpnet.pl

    witam mam ten telefon ok pol roku i jestem z niego dosc zadowolony, jest bardzo wytrzymały na uszkodzenia, rzuciłem nim z całej siły o podłogę bo sie zdenerwowałem (a biedaczek byl pod reka :P ) jeżeli chodzi o stabilność to mogłoby byc lepiej czasami zdarza się mu ze poprostu sie zawiesi czy to podczas pisania smsa czy robienia zdjecia które sa całkiem przyzwoite jak na aparat w telefonie, jeżeli chodzi o baterię to tutaj telefonik wypada cieniutko 2 dni max przy moim uzytkowaniu duzo pisze, troche dzwonie, czasami nawet po 1 dniu bateria lezy, plusem jest to że dżojstik sie nie zabrudza tak jak to jest np w SE i nie psuje sie. Ogólna ocena 7/10. Pozdro

  • 0

    83. ~torpeda  2007-06-10 20:56:15  host: ayd78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kocham ten telefon ale mam z nim problem bo wada tego telefonu jest słabo przylutowany procesor przez co sie wyłancza juz 2 raz oddaje go do serwisu przez tego procka ale ten telefon i tak jest ekstra goraco polecam :-)

  • 0

    84. ~torpeda  2007-06-10 21:01:50  host: ayd78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kocham ten telefon ale mam z nim problem bo wada tego telefonu jest słabo przylutowany procesor przez co sie wyłancza juz 2 raz oddaje go do serwisu przez tego procka ale ten telefon i tak jest ekstra goraco polecam :-)

  • 0

    85. ~pawelss  2007-06-15 17:21:44  host: 213-238-94-111.adsl.inetia.pl

    nie mam tego fona ale zamierzam go sobie kupić (czy wie ktoś za ile można go kupić,tylko szybko napiszcie

  • 0

    86. ~kaha  2007-06-28 14:55:42  host: abvc238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon ponad 2 lata...jest świetny!! nic sie nie psuje,wytrzymaly, po prostu cacko!!za nic go nie zamienie;))

  • 0

    87. ~tristan  2007-06-28 21:37:27  host: 212.160.172.70

    Mam ten telefon od jakiegoś czasu i jestem zadowolony. Wytrzymały, robi całkiem zadowalającej jakości zdjęcia, ale joistic jest troche zwodny. ogólnie polecam ten telefon

  • 0

    88. ~Columbus  2007-07-05 16:25:57  host: 87-205-239-9.adsl.inetia.pl

    Kupiłem ten telefon 21 miesięcy temu. Nic się nie psuło i nie psuje, wytrzymały. Polecam ludziom aktywnym. Teraz kupiłem sobie nokię e50 (do pracy raczej), ale jak tylko będę wybierał się poszaleć na rowerku, na nurkowanie, czy na łażenie po górach przekładam kartę do siemensika i w drogę. Praktycznie niezawodny. Jedyne co to literki na bocznych przyciskach mi się powycierały od pisania smsów, poza tym rewelacja.

  • 0

    89. ~...:::MaRcElInA:::...  2007-08-03 18:18:00  host: bwa108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon już 2 lata i nie zamieniłabym go na żaden inny,chociaż był 2 razy w serwisie bo się zacinał.Licznik rowerowy jest super.Szkoda tylko że ma tak mało pamięci.Ma szczelną klawiatura(była cała ubrudzona w roztopionej czekoladzie) W skali do 10 daje 10

  • 0

    90. ~meetalda  2007-12-16 11:19:52  host: 82-40-5-55.cable.ubr01.uddi.blueyonder.co.uk

    mam ten telefon od ponad 3 lat i tak mi odpowiada, że niedawno zakupiłem dwa kolejne. Ma wszystko czego potrzebuję, jest niezawodny i solidny wiec mi odpowiada.

  • 0

    91. ~mp3  2008-01-13 16:17:18  host: staticline18614.toya.net.pl

    jak chcecie w nim mp3 to wgrajcie sobie elfa przez kabel

  • 0

    92. ~natalia  2008-01-24 14:43:23  host: chello089076162215.chello.pl

    wśród tych pozytywnych opini musze dodać moją negatywną. Otóż po jakimś czasie użytkowania w siemensie M65 urwał mi sie dżojstik i na dodatek w żadnym serwisie nie można naprawić tej usterki

  • 0

    93. ~ładna  2008-03-07 16:08:40  host: bvq113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tego fona od 3 lat i jestem z niego bardzo zadowolona.Szkoda że nie odtwarza mp3 i nie ma blootouch ale i tak jest super.Naprawde jest wytrzymały testowałam przypadkiem :DJako licznik rowerowy spisuje się też an medal.Wady:czasem się zawiesza,czasem czyli nie często i słabo trzyma baterie jakieś 3 dni.Zależy jak długo się go użytkuje.Polecam

  • 0

    94. ~bankier 411  2008-06-04 23:17:47  host: 88-199-115-161.lukman.pl

    posiadam 2 numery gdzieś od 5 lat jeden jest w M65 od początku drugi przechodzi z aparatu do aparatu "M" przeżyła już dwie nokie 6310 i 6530 se k300 i k700 samsunga e250, a teraz samsung g600 tamte telefony padły używam z taką częstotliwością telefonów ze są ładowane codziennie przez noc tak że baterie dla mnie są wszystkie takie same.

  • 0

    95. ~koles0105  2009-12-08 17:06:45  host: 92-55-195-22.net.pbthawe.eu

    mam pytanie czy tel obsluguje aplikacje gadu-gadu??

  • 0

    96. ~szmit  2010-05-07 23:30:20  host: 77-253-16-171.adsl.inetia.pl

    Z czego co się orientuje to koszt nowego z Niemiec to aż 120 euro .Uzywane są do dzis w Policji w Niemczech isłuzbach rządowych . Polecam ten tel.

  • 0

    97. ~bubr  2010-09-15 17:18:03  host: 83.230.5.92.gl.digi.pl

    Mam go sporo ponad 5 lat, wciaz dziala bez zarzutu - sporadyczne zwisy, bateria trzyma 3-4 dni, obudowa w b. dobrym stanie (choc przezyl naprawde niemalo). Az strach go wymieniac na cos nowego, choc korci...

  • 0

    98.  2011-05-30 12:15:35

    Eh... to byl telefon... łezka się człowiekowi w oku kręci, gdy wspomni swój sprzęt sprzed kilku lat v:)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-147-238-62.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet