Siemens M55 - opinie
Telefony Siemens Siemens M55 Opinie o Siemens M55

Siemens M55

w sumie: 28
  • 0

    1. ~agat.  2005-02-07 16:50:00  host: pe214.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl

    on w koncu ma aparat wbudowany czy nie?Na innych stronach pisze ze tak,prosze o odpowiedz!A jesli nie czy pasóje do niego aparat taki jak do S55???????

  • 0

    2. ~sasza  2005-02-10 17:31:00  host: apv178.internetdsl.tpnet.pl

    Nie ma wbudowanego aparatu. Ale faktycznie ten od S55 pod niego "podchodzi" więc to nie problem.Pozdro

  • 0

    3. ~henio  2005-02-16 18:56:00  host: gw-21.lublin.enterpol.pl

    telefonik mam od 2 lat, wg mnie na swoje czasy robil i robi jedne z najlepszych zdjec 640x480 z lampa !! Ma ekstra klijenta e-mail a po tuningu softu wiele nowych ekstra funkcji, pamiec 3,6 MB

  • 0

    4. ~  2005-03-03 15:38:00  host: espol2-nat.espol.com.pl

    witam telefonik jest ogoilnie spoko szkoda ze tylk0o nie ma IrDA :/

  • 0

    5. ~Bialy Wilk  2005-03-03 15:40:00  host: espol2-nat.espol.com.pl

    Witam telefonik jest ogolnie spoko tylko szkoda ze nie mma IRDA :/

  • 0

    6. ~Marceleq  2005-05-31 21:22:00  host: nat1.azartsat.pl

    640x480??? Myslalem ze aparat CIF moze max robic 352x288. Serio M55 robi 640x480????

  • 0

    7. ~Qbiq  2005-07-03 22:41:00  host: nat-241-227.man.bydgoszcz.pl

    ja niestety trafilem na beznadziejny model...2 razy byl w naprawie, baterie musialem zmienic po roku bo trzymala jakies 4 godziny a klawiatura czesto przycina wiec trzeba lekko puknac telefon zeby dalej mozna bylo pisac:/ telefon mi nigdy nie spadl i raczej nie zdarzylo mi sie nim rzucac:P mam uraz do siemensow i szczerze watpie ze kiedykolwiek kupie tel. tej firmy! z tego co wiem z nowymi modelami tez nie jest lepiej..kumpel musial C65 po 2 tygodniach oddac do serwisu...odradzam ta marke!!!

  • 0

    8. ~Bartek  2005-08-19 21:13:28  host: 213.199.201.231

    Mam ten telefonik i raczej nie narzekam. A ten jego dołanczany aparacik robi lepsze zdjęcia niż k700i.Szkoda, że ma tak słabiutki wyświetlacz bo zdjęcia dobrze wyglądają tylko na kompie.

  • 0

    9. ~bgs  2005-09-02 17:50:08  host: avw80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik wypasiony i bardzo odporny na upadki itp.!! mam go dwa lata i POLECAM ten telefon

  • 0

    10. ~villaneuva  2005-09-16 17:58:44  host: cjs48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon mam 2,5 roku sformatowana bateria trzyma 5 dni (od nowosci) mam 3 telefony i m55 s55 i k700i wydaje mi sie ze jest jak na swoja wartosc dobrym zakupem

  • 0

    11. ~dera wita  2005-09-18 13:08:52  host: ail234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest cool

  • 0

    12. ~docia  2006-04-29 16:45:00  host: ajf244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam m55 od 2 lat, jestem z niego nawet zadowolona. bateria nadla trzyma około tydzień, a ma kompatybilny aparat tak jak s55 (plus aparatu to to ze ma flesz). tylko 4 tys kolorow to jednak torche malo, zdjecia srednio wychodza na nim.

  • 0

    13. ~ever  2006-06-17 11:20:10  host: proxy3.tkdami.net

    miałem ten telefon dwa lata. Nie narzekałem na niego. Klawisze sie przycinały i nie ma podczerwieni. Ale polecam go

  • 0

    14. ~IARO  2006-06-17 11:34:19  host: abvy186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeden z niewielu fajnych i ladnych siemensow ogolnie marka do dupy ale m55...calkiem fajny 3,6mb sporo...

  • 0

    15. ~king  2006-07-13 21:25:55  host: host-ip184-131.crowley.pl

    super phon,tani, ma wszystkie potrzebne rzeczy do tego aparat(ale juz przestarzały to sprzęt(takie dołączanie), mam swojego juz z pół roku, bateria 3ma ok 6 dni,za tę cenę super sprzęt i nowoczesny desing

  • 0

    16. ~Scigacz  2006-08-13 22:15:31  host: host-81-190-202-56.gorzow.mm.pl

    gdzie moge sciągnąć orogramowanie do M55 może ktoś wie bede wdzięczny o podanie linka

  • 0

    17. ~Anka1111  2006-10-15 01:11:47  host: chello083144096137.chello.pl

    JA DZIKEUJE! mam ten szajs od 2 lat i mam od niego chorobe narwową! wiem ze nie est nowy ale od nowosci sprial problemy. cholernie sie wiesza!! powinien miec funkcje ctr+alt+del bo poaznie nie ma na niego lekarstwa, ostatnio chciałam odchytac ms i wczytywał mi sie przez 9minut! pranoja!! strasznie szybko sie niszczy obudowa.Klawisze prawie nie działają - pisanie smsa to katorga. nikomu tego szajsu nie polecam- swoj chciałam sprzedac ale nigdzie go nie chcą - juz nawet na allegro nikt nie chce słyszec o takim telefonie... Szkoda ze jest taki słaby bo wizualnie naprawe mi sie podoba.

  • 0

    18. ~Aluś  2006-11-09 20:12:20  host: chello087206119175.chello.pl

    ten telefon mam ponad 3 lata ;/ i nigdy go nie chcialam miec;/ od poczatku sie wieszal(umrzec mozna bylo przy otwieraniu gier,albo wiekszych plikow). Pisanie sms'ow jest to najgorsza rzecz jaka moze byc w tym telefonie, choc smsy ogolnie pisze dosc sprawnie, to na tym telefonie nad krotkim smsem mecze sie 5 min, poniewaz tak bardzo wieszaja sie klawisze;/. Klapka od baterii(z tylu telefonu) odpada mi po raz 2 (po 2 obodowie, gdzie wydalam na nia 20 zł, a przydala sie tylko klapka, poniewaz zmiana reszty obodowy, jest za bardzo skomplikowana i to nie tylko dla mnie). Telefon spadl mi pare razy na ziemie i sa po tym dosc mocne wgniecenia;/. Ekran zaczal sie rysowac od kad zeszla mi folia ochronna i jak zaczely schodzic po woli kolory w okol niego, tak nadal schodza;/. Najelszpa rzecza w telefonie jest bateria, ktora jakims cudem utrzymuje mi sie do 6 dni(niestety efktowne diody z boku telefonu zabieraja tyle czasu czuwania telefonu, ze prawie na kazda funkcje mam wylaczony ich podswietlenie, a bateria trzyma przez to ok. polowy swojego czasu). Trudno jest go sprzedac (allegro). Jakos zdjec mozna okreslic na beznadziejna, poniewaz ten telefon ma za mala rozdzielczosc, by zdjecia wychodzily dobrze i do tego jeszcze ten obciachowy i dość duzy dolaczany aparat... Dzwieki w telefonie nie sa tragiczne, nawet nie zle, ale mogly by byc lepsze. Nawet wibracje sa dosc slabe, poniewaz czasem trzymajac telefon w kieszeni(majac wylaczone przy tym dzwieki), nie czuje, ze ktos dzwoni. Malo smsow miesci sie w skrzynce i dosc czesto trzeba je kasowac (120). Nie narzekam na pamiec (3,6 mb), to jest dosc sporo i rownoczesnie wystarczajace. Podswietlenie klawiatury czasem dziala czasem nie ( zalezy od humoru fona ;). Duzym minusem jest brak kabla USB. Telefon moze i byl (!) fajny jak na rok 2003-2004! Jak na dzisiejsze czasy, jest za bardzo przestarzaly i propowalabym za przejzeniem innych ofert telefow, a ten po prostu omijac z daleka! Jestem zdecydowanie na NIE!

  • 0

    19. ~telefoniara  2007-03-07 18:34:45  host: hyp-net-74-49.lodz.msk.pl

    mam ten telefon 3,5lat.ani razu sie nie zepsoł działa po rostu jak nowy,bateria trzyma 7dni moze 6.łatwo pisze sie smsy jest cool.Qbik moze trafił na niewypał ale ogolnie wszyscy co maja siemensy nie narzekaja,bo są superanckie!!

  • 0

    20. ~:)  2007-03-08 12:28:38  host: aic157.internetdsl.tpnet.pl

    jest git chodzi bajka z uwzglednieniem mojej tasmy klejacej trzymajaca obudowe

  • 0

    21. ~monisia  2007-07-09 18:07:21  host: ip-213-17-152-174.netia.com.pl

    a wiecie jak sie zmienia obudowe, bo probowalam sciagnac ale cos sie nie dalo;/ i ile wogole kosztuje obudowa?

  • 0

    22. ~Tomek  2007-07-18 18:58:46  host: dynamic-62-87-218-108.ssp.dialog.net.pl

    Jak ściągnąć przedni panel wnaszym simensiku M55? Trzeba odkręcać śróbki czy da rade normalnie?

  • 0

    23. ~maaat  2007-07-30 01:28:19  host: xdsl-3883.lubin.dialog.net.pl

    jaki on zaiscuie piekny podoba mi ise do ... od 4 lat mam samsunga x700 ale ten jest o niebo piekniejszy!

  • 0

    24. ~paszaWW  2007-08-20 14:29:27  host: nat-sr-200-23.globalconnect.pl

    Siemensy to g***o!!! miałem z 3lata temu tego M55 i zepsuł mi się po 5-ciu miesiącach miałem też C65 i też sie okazało że to WIELKIE G***O nigdy już nie kupie SIEMENSA teraz kupuje tylko NOKIE =)

  • 0

    25. ~mat  2008-08-23 18:15:11  host: cfi130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pasuje do niego aparat tez od a65, ale i tak fotki robi tragiczne.

  • 0

    26. ~niteawke  2010-10-28 22:26:51  host: 212.160.172.70

    mam ten telefon od 2004 roku, czyli przez 6 lat, obecnie leży w domu, cały czas w gotowości z kartą sim w środku jako komórka stacjonarna. bateria w trybie czuwania trzyma około 3-5 dni w zależności od rozmów (oryginalna bateria). jest nieprawdopodobny, przeżył masę upadków rekord z 2 piętra na chodnik (rozpadł się na części, ale po złożeniu działa nadal). na codzień używam w890i, a tego siemensa po prostu... mam

  • 0

    27.  2011-01-16 15:08:15

    Polecam telefon jest idealny dla ludzi którzy chcą mieć telefon, z prawdziwego zdarzenia, jak dla mnie jest piękny zasięg mam wszędzie, prosta obsługa bez żadnych bajerów, z dobrą baterią trzyma 5-6 dni.Minus to dla ludzi z paluchami może się im pisać gorzej sms. Ktoś kto szuka prostego telefonu z kosmicznymi mrugającymi lampkami jest idealny :]

  • 0

    28. ~niteawke  2011-10-27 13:46:35  host: host-89-228-142-10.lublinlidl.mm.pl

    od około pół roku znów zacząłem nosić go przy spbie z innym numerem. szok. działa nadal, nie zawiesza się, nie gubi zasięgu, bateria trzyma około 4 dni... chyba zostanie ze mną już do końca... ;-)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet