Siemens M35i - opinie
Telefony Siemens Siemens M35i Opinie o Siemens M35i

Siemens M35i

w sumie: 28
  • 0

    1. ~  2004-09-23 23:10:00  host: aho194.internetdsl.tpnet.pl

    Trwały i nie do zdarcia jeżeli tylko wymieni mu sie baterię

  • 0

    2. ~Vanclaw  2004-10-21 11:03:00  host: dial-1527.lodz.dialog.net.pl

    Po dwóch latach użytkowania stwierdzam,
    że nie był aż taki najgorszy -wbrew temu co inni o nim mówili. No cóż, czasem się lekko zawiesił.
    Do wykonywania rozmów jak również posyłania SmS-ów -doskonały. W sumie 3+

  • 0

    3. ~Comandos  2005-02-13 14:46:00  host: ek22.internetdsl.tpnet.pl

    Mam go 4 lata i musze powiedziec, ze jest bardzo dobry. Bez bajerow, ale wytrzymaly. Jedynie po 2 latach wymienilem bateryjke (zreszta ta teraz powoli tez bedzie trzeba wymieniac).

  • 0

    4. ~yaku  2005-03-08 17:56:00  host: ajz42.internetdsl.tpnet.pl

    mam juz ponad 2 lata i coz moge powiedziec - bardzo dobrze mi sie sprawuje... aczkolwiek troche wioska sie z nim teraz pokazac i dlatego zastanawiam sie nad jakims superswietnym fonikiem :)

  • 0

    5.  2005-08-19 12:45:15

    cegła i siks. Nie pokazałbym sie z nim gdziekolwiek. Nawet na rodzinnym party.

  • 0

    6.  2005-08-19 12:46:17

    Ja wale ten telefon!

  • 0

    7. ~gofer  2006-03-20 21:44:55  host: aatk157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mój telefonik mam prawie 6lat i nigdy mnie nie zawiódł, wymieniłem tylko 2 lata temu bateryjke na 1000mAh Li-ion i większość telefoników nie mgogła się z nim równać (trzymał nawet 11 dni)a w dodatku jest niezniszczalny i zawsze ma zasięg! Nie zmienie go jeśli nie będe musiał!

  • 0

    8. ~młody  2006-12-20 14:47:14  host: ip-62-148-80-68.netia.com.pl

    Takiego telefona miałem za komuny i wszyscy mi go zazdrościli!!!

  • 0

    9. ~Kayo  2007-01-18 10:01:44  host: 195.150.224.81

    Nie wspominam tego telefonu zbyt dobrze. Pamietem ze czesto sie zawieszal a twarda gumowa klawiatura sprawiala ze pisanie SMSa było jednym z gorszych przeżyć. Wodoodporny nie byl ale mozna go bylo zakopac w piasku i nic mu sie nie dzialo. Plus za menu.

  • 0

    10. ~szczurek  2007-01-19 13:30:23  host: dgy228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałem go przez 2 lata i twierdzę że dobrze mi służył. jak na owe czasy był świetny. Pamiętam jak w skepie rzucałem nim o podłoge a wiara patzała z podziwem że było na nim żadnej ryski. Pamiętam że kumple któży mieli 3310 zazdrościli mi go.

  • 0

    11. ~qsky  2007-04-08 16:52:44  host: bjj93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoko fon działał mi przez 6 lat aż wpadł do kibla i sie zamoczył :)))

  • 0

    12. ~adidos  2007-04-17 18:33:28  host: area56.kutno67.tnp.pl

    Miałem taki telefon i jest do dupy,bo poszła słuchawka głosowa

  • 0

    13. ~grubas  2007-05-06 11:13:46  host: dgp159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sam jesteś do dupy

  • 0

    14. ~orange  2007-06-29 08:54:25  host: host-81-190-247-163.malbork.mm.pl

    Prosty, niezawodny , ale troszkę siara!!!!

  • 0

    15. ~Łoki  2007-08-02 15:06:20  host: de4.tcompressor.com

    Mam ten telefon 15lat i go tak stuningowałem ze ma MP3 kolorowy wyswietlacz i wyscie na betoniarke po prosu kosmos tel 4 generacji...

  • 0

    16. ~ko  2007-10-24 22:41:24  host: abng162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Po 7 latach nadal działa niezawodnie. wymieniłem tylko akumulator. Jest pyłoszczelny (takich już dziś nie robią)

  • 0

    17. ~Marcin  2008-01-18 19:58:58  host: elf1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo dobry telefon jak na owe czasy,po mnie miało go (mój egzemplarz) jeszcze 2 moich kolegów i ten tel. żyje do dziś.Szczerze powiem,że niedobrze mi się robi jak czytam tak durnowate dziecinne teksty w stylu "cegla","wale ten telefon".Kolego,na "walenie" to trzeba sobie zasłużyć,a Ty podejrzewam jeszcze nie osiągnałeś wieku dojrzałości seksualnej,także idź już lulu.

  • 0

    18. ~bratek_rk  2008-03-31 15:30:39  host: host-89-229-195-84.gizycko.mm.pl

    świetna klasa,mimo,że poszła mi guma z tyłu to telefon jest jak wino-im starszy tym lepszy.

  • 0

    19. ~sth  2008-04-24 21:55:59  host: aave3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo dobry Bateria trzyma prawie tydzien ..pozatym niezniszczlany-setki upadkow i nic -pamiec 10 smsow...

  • 0

    20. ~Adrjanek13  2008-05-24 14:39:52  host: chaos.tpnet.pl

    Telefon dobry lecz miałem kłopoty z baterią.

  • 0

    21. ~krzysiek  2008-08-05 19:08:15  host: acnv197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dobry do obrony

  • 0

    22. ~nick cave  2009-02-14 10:58:28  host: mail.pow.mil.pl

    Pierwsza moja kom. Generalmie obecnie może nieco "trącić myszką" ale przyznaje nie do zajechania.Proste rzeczy(urządzenia,narzędzia) są na ogół bardzo trwałe. ...czasami tylko występował "błąd karty" a to wymagało resetu kom. :-/

  • 0

    23. ~Pavulon  2009-02-21 15:14:37  host: ajw9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    U mnie w rodzinie działa od siedmiu lat - w tym czasie trzeba było jedynie wymienić baterię i gumową klawiaturę. To niezawodny telefon, niezwykle solidny i zasługujący na uznanie.

  • 0

    24.  2010-01-12 23:18:22

    właśnie dziś sobie go kupiłem. Będzie jako awaryjny i na wyprawy w teren

  • 0

    25.  2010-05-03 11:18:18

    Miałem go gdy miałem 6 lat. Grałem w jakieś gry na nim. Telefon super, ale bateria padła. Miałem go z rok.

  • 0

    26. ~superburba  2010-05-10 19:38:08  host: 088156015026.olsztyn.vectranet.pl

    super fotki robi ten siemens, a ten dotykowy ekran :)

  • 0

    27. ~grochu  2010-05-23 21:53:34  host: static-ip-77-89-114-206.promax.media.pl

    to duma wyjmować z kieszeni ten niezawodny, reliktowy model. Wywołuje poruszenie i zazdrość wśród większości społeczeństwa stąd nieprzychylne opinie. Każdy gangster go ma. Każdy szanowny obywatel, dżentelmen wyjmuje spod pazuchy.. co? myx-1:)

  • 0

    28. ~do - groochuu (27)  2010-09-19 23:56:44  host: public63760.xdsl.centertel.pl

    NIE PRAWDA KAŻDY SZACOWNY OBYWATEL WYJMUJE JESZCZE BARDZIEJ OLDschooLOWY MODEL MW 3026, ALBO MC815 (KONIECZNIE Z ANTENKĄ). A SIEMENSA TO UŻYWA TYLKO HANS I BRUNER.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet