Siemens CX75 - opinie
Telefony Siemens Siemens CX75 Opinie o Siemens CX75

Siemens CX75

w sumie: 102
  • 0

    1. ~Matek  2005-04-10 11:22:00  host: dqi70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik zajebisty!!!

  • 0

    2. ~Wojtek R9  2005-05-07 21:40:00  host: abt74.internetdsl.tpnet.pl

    gdyby wyswietlacz bylo wiekszy to bym go ocenil na 10 ale jest maly tak wiec 7

  • 0

    3. ~Gassus  2005-07-14 21:36:00  host: pitr.miechow.com

    Szkoda ze Siemens sprzedal dzail komorkowy BenQ... siemensik zawsze mial swoj styl...Za Wyswietlacz (256tys Kol.)i usb-10

  • 0

    4. ~ZiOmUś  2005-07-17 14:41:00  host: ntwklan-62-233-188-241.devs.futuro.pl

    a ile kosztuje ten telefonik nie ma podanej ceny a obecnie w erze idei i plusie nie ma go w ofertach

  • 0

    5. ~Leszek  2005-07-25 19:43:00  host: 212.244.123.126

    Bardzo ciekawe jaka będzie cena, telefon zapowiada sie naprawde interesująco

  • 0

    6. ~matej122  2005-08-26 16:16:20  host: fl26.internetdsl.tpnet.pl

    Na allegro mozna znaleźć od 1000 do 1500 zł

  • 0

    7. ~hardsql  2005-10-11 20:27:44  host: bkx235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak dla mnie spoko..teraz mam CX65 ale jak tego rzuca z polskim menu to sobie chyba kupie, 65 jest spoko mimo że tak narzekają, a ten zapowiada sie naprawde fajnie i bedzie pewnie w przystepnej cenie na allegro widziałem już takie z angli po 650 zł!!!

  • 0

    8. ~stanley  2005-11-06 13:21:45  host: pc197a144.interpc.pl

    fon super...nie ma co firma nieźle sie postarała...cena nawet przyzwoita 899 zł :)

  • 0

    9. ~zgrywus  2005-11-17 22:57:22  host: bct69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon wyglada przyzwoicie, funkcjonalnie bardzo zaawansowany... tylko ze to siemens : siemensy niegdy nie były przyjazne w obsłudze i niezawodne. Mam nadzieje, ze ta nowa seria jest bardziej przyswajalna od swoich poprzedników. Wie ktos czy i kiedy bedzie on dostepny u polskich operatorów?

  • 0

    10. ~kamil  2005-11-19 19:44:41  host: wlan0-4.srem.net

    telefon wspanialy =] mam cx65 na pewno godny nastepca super

  • 0

    11. ~carmel  2005-11-25 13:50:09  host: 80.50.169.226

    ile czasu może na tym fonie filmik trwać?

  • 0

    12. ~tomyboi  2005-11-28 22:43:13  host: masq23.stk.net.pl

    telefon jest ok.A ten wyświetlacz 250 tyś kolorków-odjazd,mam go od miesiącai troche już go pomęczyłem wiec oto pare minusów bo plusy to podano u góry hehe.brak słuchawek w zestawie,a orginały są w cenie
    kamerka nie daje rady na imprezach w słamym oświetleniu i niepewnej ręce no i bateria nie daje rady przy intensywnym uzytkowaniu(film,rozmowy,smsy)24 godz.!!!:-(Poza tym to napewno sa profile,dyktafon,notatnik i książka w fonie na 1000 wpisów.

  • 0

    13. ~Izunia  2005-11-29 18:32:48  host: terc.internet.radom.pl

    Ktoś nie wie czy ten telefon jest drogi czy nie? Fajniusi jest Bradzo tylko kiedy sie w sklepekch pokaze słyszałam że już niedługo tylko wypchną C75 to ten wejdzie a czy ktoś wie czy ma radio?!

  • 0

    14. ~Tarantul  2005-12-03 19:11:34  host: 82.160.9.163

    kupiłem dziś ten telefon w Erze, w salonie Mixelectronics w Zamościu (dostałem gratis odtwarzacz mp3!!!) za 79 zł w abonamencie 40zł. W tej kategorii cenowej to bardzo dobry telefon. Super wyświetlacz, dobry aparat i naprawdę wygodna klawiatura. Nie zdążyłem jeszcze poznać wszystkich jego funkcji ale w tej kategorii abonamentowej jest dużo lepszy niż nokia 6020, którą era oferuje za 29 zł. Na plus: profesjanalna i miła obsługa w salonie Mixelectroniks!

  • 0

    15. ~zgrywus  2005-12-03 22:54:35  host: bcf207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TARANTUL!!! Mam pytanie, co dostałeś w zestawie? Byl zestaw sluchawkowy albo kabel do kompa?

  • 0

    16. ~Tarantul  2005-12-04 14:52:02  host: nat4.krasnystaw.net

    Niestety, zestawu słuchawkowego i kabla do transmisji danych nie było (trochę szkoda). W pudełku była jedynie ładowarka i płytka z oprogramowaniem (Mobile Phone Manager + prezentacja telefonu). Niemniej jednak to naprawdę fajny telefon!

  • 0

    17. ~Iz  2005-12-06 11:57:56  host: terc.internet.radom.pl

    A za ile go kupiłeś na abonament? a ma radio czy nie bo wyżej nie ma nic o tym napisane

  • 0

    18. ~zgrywus  2005-12-06 20:52:17  host: bcc52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wlasnie wyszedlem z tym telefonem z salonu Mix-electronics i niestety nie zrobił on na mnie wrażenia. W zestawie BRAK: zestawu sluchawkowego, kabla, karty pamieci a nawet instrukcji po Polsku! Telefon bardzo toporny, swoimi gabarytami dalece odbiega od konkurentów. Co prawda dosc lekki, jednak wymiary telefonu psuja ogolny efekt. Ogolnie nie polecam tego telefonu. Pozdrawiam

  • 0

    19. ~Piotrek  2005-12-06 20:52:23  host: qz2.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czy odtwarzacz m3 ma wbudowany ?? Jeszcze jedna sprawa czy ten siemens jest taaki supoper ze sie zwiesz wolno chodzi lub cos takiego ??

  • 0

    20. ~zgrywus  2005-12-06 23:23:46  host: bcc52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zwiesza sie i to ostro, czasami doprowadza to czlowieka do szalu, mp3 ma wbudowany.

  • 0

    21. ~marci007  2005-12-07 00:08:46  host: bdv28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajebisty telefon zeby sie nie wieszal wystarczy nowe wgrac sw ja mam 13 i chodzi slicznie do pelnej perfekcji pewnie jeszcze pare Sw zrbia np C65 dziala fajnie od SW43 wiec troche przed nami siemens dopracuje to a nie to co inne firmy robia mialem SEK700i i to byla niezla kicha a siemensem robisz co chcesz i mozesz w nim wszystko zmienic i ustawic pod siebie

  • 0

    22. ~marci007  2005-12-07 00:09:04  host: bdv28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajebisty telefon zeby sie nie wieszal wystarczy nowe wgrac sw ja mam 13 i chodzi slicznie do pelnej perfekcji pewnie jeszcze pare Sw zrbia np C65 dziala fajnie od SW43 wiec troche przed nami siemens dopracuje to a nie to co inne firmy robia mialem SEK700i i to byla niezla kicha a siemensem robisz co chcesz i mozesz w nim wszystko zmienic i ustawic pod siebie

  • 0

    23. ~marci007  2005-12-07 00:25:21  host: bdv28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajebisty telefon zeby sie nie wieszal wystarczy nowe wgrac sw ja mam 13 i chodzi slicznie do pelnej perfekcji pewnie jeszcze pare Sw zrbia np C65 dziala fajnie od SW43 wiec troche przed nami siemens dopracuje to a nie to co inne firmy robia mialem SEK700i i to byla niezla kicha a siemensem robisz co chcesz i mozesz w nim wszystko zmienic i ustawic pod siebie

  • 0

    24.  2005-12-07 08:15:31

    telefon jest dostępny w sieci ERA w salonach firmowanych przez Mix Electronics, w ofercie świątecznej abonament 20zł tel. 539zł, a z abonamentem 40zł tel. za 79zł.

  • 0

    25. ~Izunia  2005-12-07 11:03:34  host: terc.internet.radom.pl

    hej czyt wreszcie mi ktoś powie ile kosztuje na abonament albo w tym mix elektronix

  • 0

    26. ~zgrywus  2005-12-07 15:48:37  host: bbo215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    marci007: a rozkminiles jak zrobic zeby dzwonek nie byl narastajacy? i jak wykorzystac to USB?

  • 0

    27. ~tommyboi  2005-12-08 22:16:19  host: masq23.stk.net.pl

    zgrywus to polecam ci liczydło,tego nie zawiesisz,zamiast narzekać na fajny telefon.Mam go już prawie 2mce i nie było problemów, wiec nie siej zamętu,co prawda bateria to przydała by sie mocniejsza.W zestawie nie ma karty mmc ani słuchawek i radia fm,a instrukcja po polsku jest na dołączonej płytce.pozdrawiam.

  • 0

    28. ~zgrywus  2005-12-09 23:18:04  host: bcv63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    znaczy to tylko tyle, ze nie wiesz co to jest dobry telefon. Po tygodniu uzytkowania dodam pare rzeczy. kolega tommyboi laskawie zgodzil sie co do baterii, ktora jest beznadziejna, przy uzytkowaniu odtwarzacza mp3 albo bluetootha wytrzyma niecaly jeden dzien. Glosnik: porazka - musi sie "rozgrzewac" przy kazdym uruchomieniu czego efektem jest narastajacy dzwiek, bardzo czesto nie slysze puszczanych mi sygnalow i nie moge ustawic zbyt krotkiego dzwonka dla sms-ow bo zwyczajnie go nie uslysze! do tego charczy przy sluchaniu mp3. zaleta jest aparat, robi bardzo ladne duze zdjecia, do tego ma funkcje robienia zdjec o wymiarach wyswietlacza dzieki czemu mozna je ustawic jako tapete i nie ma zadnych pasow. szanowny kolega tommyboi uwaza iz zamulanie telefonu nie jest niczym strasznym, otoz jezeli porowna sie ten telefon z np. starszymi SE k500i czy k700i albo nokia 6230(i) to taki szczegol jak 5sekundowe oczekiwanie na zaakceptowanie PINu albo jeszcze dluzsze wlaczenie piosenki w mp3 moze byc uciazliwe! podsumowujac: typowy siemens, uciezaly i maloprzyjazny w obsludze. zaleta jest wyglad, co prawda jest duzy ale prezentuje sie bardzo ladnie. nadmienie ze wyswietlacz (256tys. 132 x 176) jest w rzeczywistosci bardzo maly, jego wymiary to 28x38mm (porownajcie z konkurencja).

  • 0

    29. ~  2005-12-12 00:20:49  host: 243.cache1.n1.isko.net.pl

    zmien soft na nowy siemensa i telefon ci sie nie bedzie przycinal

  • 0

    30. ~Kaśka  2005-12-12 15:09:10  host: dsg245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czy ten telefon ma radio, Mp3 i czy można ściągać różne gry, tapety, dzwonki itp.?

    Proszę odpiszcie!!!!!!!!!!!!!
    Wacham się między AX75 a CX75!
    Który am wybrać ( uwzględniając cenę)

  • 0

    31. ~zgrywus  2005-12-13 19:32:05  host: bdg173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mozna samemu wgrac ten soft? skad go pobrac?

  • 0

    32. ~ewwa  2005-12-14 13:13:25  host: ady218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile kosztuje takie cacko?

  • 0

    33. ~Airoquai  2005-12-14 13:32:13  host: atu248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ehh to buraki ze nie daja w zestawie karty pamieci :-/ zeby to jeszcze byla MMC zwykla, a nie RC...

  • 0

    34. ~paffel  2005-12-16 09:08:25  host: clt251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie można zaprzeczyć ten telefon zawiesza się (ale zawieche złapał tylko przy grze w WORMSY :D:D:D) no i bateria troche którtko trzyma :( Tak pozatym to złego słowa na ten telefon nie można powiedzieć... W tej kategorii cenowej no to sorry ale ciężko będzie znaleść lepszy - z ta ilością kolorów, z mp3(szkoda tylko że taka mała pojemnośc:() ;) ;) ;)

  • 0

    35. ~ace  2005-12-17 15:35:44  host: aragorn.ghnet.pl

    niektóry mówią że telefon się zawiesz itd. ale sorry, jak nie umiecie sobie z tym poraadzić to wasza sprawa(wystarczy soft nowy) a poza tym w tej cenie to jeden z najlepszych telefonów na rynku, bo ma karte pamięci mp3 co oznacza że można w nim odtwarać wszystko.Jak ktoś chce telefon który sie nie zawiesz to niech kupi sobie telefon stacjonarnya cx75 bardzo polecam

  • 0

    36. ~Piotrek  2005-12-18 12:03:39  host: qz2.internetdsl.tpnet.pl

    Myślałem że benQ poprawi coś w siemensie ale jeżeli tak wyglada sytuacja to ja dziękuje .....

  • 0

    37. ~Piotrek  2005-12-19 18:47:59  host: qz2.internetdsl.tpnet.pl

    Jakies jeszcze minusy? Myślałem ze benQ zrobi cos z tymi systemami ale lipa. No có to se kupuje nokia albo SE

  • 0

    38. ~zgrywus  2005-12-20 17:18:35  host: bcd72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Piotrek: dobry wybor, lepiej doplacic i cieszyc sie naprawde dobrym telefonem. Przeciez jak w ogole moznabylo zrobic takie menu, ja w swoim t310 mialem lepsze, wystarczy spojrzec na nokie albo jakiegos nowszego SE i od razu widac roznice, az sie chce tych ikonek... 256tys. kolorow zeby dac maly beznadziejny obrazek, ktory sie lekko powiekszy jak na niego najedziesz... porazka

  • 0

    39. ~sebaszw  2005-12-23 16:56:20  host: abqv10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzisiaj kupiłem ten telefon na allegro (przez kup teraz, bez simlocka, z pl menu i na gwarancji) za 600zł
    to chyba najtańszy telefon który ma tyle bajerów:D

  • 0

    40. ~piotrek  2005-12-26 11:36:02  host: qz2.internetdsl.tpnet.pl

    sebaszw: Dobra cena ale zobaczysz ile będziesz miał problemów.
    zgrywus - Wiem jak to jest! Sam mam Siemensa ! CX 65 !!! Boże jak go widze to che go rozwalic. Naszczeście kupie sobie SE K750i w erze. O ile się nie myle jest super. @giga w karcie 64 mega w telefonie 2 mega pixele no i boshe 2656 tysiaków. Ja się nie dziwie że siemesn zbankrótował i teraz Benq go kupił za marne grosze ( kilka set milionów euro ;)
    Od teraz mam zasade niegdy Motorola i nigdy Siemens. SonyErikson robi dobre telfony. K700i świetny telefon a K750i to jego kontynuacja i tez jest świetna. Kupił bym sobie w 800i ale nie mam tyle kasy;/ Pozdro

  • 0

    41. ~ink  2005-12-29 11:42:54  host: 195.116.43.115

    Hmm z tego co widze w mixie sprzedawane sa 2 wersje tych telefonow... wieszajaca sie i nie wieszajace. Mam mojego od jakiegos czasu (kupowany oczywiscie w mix) i dziala wszystko ok! nic sie nie przycina, nic nie wiesza a zgrywam na tel dosc duzo, tapet, muzy, dzwonkow itp! Zapytacie pewnie czym rozni sie cx75 od cx75 w mixie? Na pewnym forum sprawdzalismy z ludzmi i okazuje sie ze.. opisem na naklejkach pod bateria. Wynika z nich ze fon z opisem "S30880-S7428-A305-1 TO" (tak jak u mnie) dziala ok. Moze mix mial jaka felerna partie tych fonow, w kazdym razie moj dziala jak nalezy! :]

  • 0

    42. ~tommy  2006-01-04 22:56:38  host: masq23.stk.net.pl

    No tylko przyklasnąć tej opini INK ,ale to nie zależy od nr telefonu.W opcji ustawienia>ust.aparat>ident.tel>wiecej można sobie sprawdzic status telefonu,co z pewnością wyjaśnia problemy z "wieszaniem sie" u mnie sw13 i powtarzam telefon"zasuwa"jak szumacher:-),a co do pierdzącego głosnika to chyba mp3 są fatalnej jakości(słaby bitrate,przesterowane?).Faktycznie na SE te same utwory grają ciut lepiej(sporany lepsze)i tyle.Za to pokazał sie super sprzęt dla sinozębego"motorolla ht820"super tylko 300złociszy i żadnych kabli:-).pozdrawiam

  • 0

    43. ~ink  2006-01-07 11:24:10  host: 195.116.43.115

    @tommy no tak tyle ze ja mam sv12 ale Variant: A 305 i tez wszystko ladnie smiga :]

  • 0

    44. ~K  2006-01-30 20:03:47  host: ems179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny telefon: dużo ciekawych funkcji, dobry aparat i za przyzwoitą cenę

  • 0

    45. ~SE k 750  2006-02-01 17:47:28  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Podoba mi się.Ale jest trochę zadrogi na to co ma ! Pozdro !

  • 0

    46. ~RaideR  2006-02-02 21:06:55  host: apd35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś sie orientuje po ile stoi teraz w salonach ery w abonamencie 40min-20zł?

  • 0

    47. ~zgrywus  2006-02-04 11:49:59  host: bbg72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    RaideR: a moze poprostu zadzwonic jakiegokolwiek do salonu mix-elektronix i sie spytac? telefon znajdziesz na ich stronie

  • 0

    48. ~kania  2006-02-26 16:23:28  host: ecs125.internetdsl.tpnet.pl

    Jak dla mnie Siemens to po prostu porażka i oprócz słynnej „SL” nie stworzyli nic co by się nadawało do czegokolwiek… No może jeszcze SX1 Maclaren. Jednak CX75 mnie o dziwo zainteresował a to, dlatego ze mogę go mieć za 450zł. Jak widać cena tego telefonu na przestrzeni 6 miesięcy spadła niesamowicie ale to normalne w przypadku Siemansa. Teraz moje pytanie do posiadaczy tego telefonu: Czy nagrywanie filmów ograniczone jest do 30s. czy może jednak Siemans się postarał i wreszcie można nagrywać tyle ile fabryka nam dała pamięci wbudowanej + wartość karty pamięci? Pytanie drugie: Wie ktoś w końcu czy ten telefon ma wbudowane radio czy nie? Osobiście wydaje mi się, że nie ma, bo dodaliby wtedy słuchawki do zestawu… Jednak wole się upewnić. No i może jeszcze tak ogólnie czy ten telefon się „nadaje” i czy się fest zawiesza (muli jak odpływ ścieków z dużego miasta)?

  • 0

    49. ~kamil  2006-02-28 20:28:00  host: wlan0-4.srem.net

    jak nie wiesz to nie gadaj ten telefon jest super... a ze tani to dobrze ;P a radia nie ma, po co ci masz w aucie nawet w autobusie puszczaja.. a co do kamery to jak chcesz kamere to sobie kup cyfrowa lub analogowa kiepie.

  • 0

    50. ~Mae  2006-03-28 23:01:59  host: 088156015246.ols.vectranet.pl

    Brak karty pamięci, zestawu słuchawy, cieniutka bateria (wyświetlacz jest dla niej katem),budzika nie można ustawić na wibrę -> tylko dźwięk porażka!!!, z intuicynnością na kolana przed nokią !!!, pozostałe kwestie mocno pozytywne (warta słuchawka polecenia), estetyka rewlacja (oczywiście rzecz gustu)

  • 0

    51. ~Mae  2006-03-28 23:04:59  host: 088156015246.ols.vectranet.pl

    o wbudowanym radyjku w cx75 należy pomażyć

  • 0

    52. ~marcin  2006-04-04 19:15:56  host: 240.nat7.g2.isko.net.pl

    w abonamencie za 35 zl telefon kosztuje 99 zl :)

  • 0

    53. ~user  2006-05-09 07:46:17  host: bed179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lepsza jest motka c980!!! a ile tańsza.. nie kupujcie tego złomu.

  • 0

    54. ~kamil  2006-05-12 22:52:15  host: wlan0-4.srem.net

    swietny telefon pelen bajerow!!! polecam kazdemu

  • 0

    55.  2006-05-23 19:09:06

    Telefon tragedia...juz wolę swojego cx65
    dzieki,ale nie chcem miec smieci w domu.

  • 0

    56. ~herka99  2006-05-31 18:09:25  host: bkx96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoko telefonik. kupiłem sobie go tydzień temu. Jak na razie śmiga dobrze. Nie wiem tylko ja się wkłada kartę pamięci. Nie chce pasować sandisk. nie wiem czy to ja zle cos robie czy jest po prostu uszkodzone wejscie na karte rs-mmc. niech mi ktos pomoze plz

  • 0

    57. ~Panda122  2006-06-03 16:38:46  host: 194.126.164.5

    ten telefon jest super tylko co za ciu... pisze ze tam jest pamięć 14 mb a jest 8mb
    poza tym ten telefon jest super

  • 0

    58. ~kunich  2006-06-04 23:03:29  host: router.omeganet.net.pl

    Te wszystkie opine tutaj to chyba pisały jakieś dzieci z przedszkola. Telefonik jest wyrąbisty, mp3 chodzi idealne szczególnie na głóśno mówiącym, super fotki k700i i k750i nigy nie stało przy tym siemensie, karty rs-mmc obsługuje do 1GB. Słuchawki oddają efekt przestrzenności, wystarczy nowy soft ver25 z www.siemensmania.cz. Miałem k750i i to jest gówno do CX75.

  • 0

    59. ~do sebaszw  2006-07-31 12:03:44  host: agd218.internetdsl.tpnet.pl

    Tańszy jest sagem my x6-2 a funkcje ma prawie takie same a niektore nawet jeszcze lepsze np zoom ten siemens ma5-krotny a sagem 8-krotny tez ma zlącze karty pamieci tylko ma micro sd ja go mam i jestem bardzo zadowolony polecam go wszystkim ktorzy potrzebuja cegos dobrego za rozsadna cene:))

  • 0

    60. ~migon  2006-08-20 11:45:21  host: c-62-40-64-41.rtr-lena1-1.Cieszyn.sgi-net.pl

    Witam czy era bendze miała 11 urodziny.prosz o otpowiec

  • 0

    61. ~Mistrz  2006-09-28 13:36:16  host: eaq122.internetdsl.tpnet.pl

    może wiecie ile min. można nagrywać film na cx75 ???????????

  • 0

    62.  2006-10-07 18:58:07

    "mistrz"- 1:30

  • 0

    63. ~volt  2006-10-29 13:52:48  host: cfm83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam mam ten telefonik i ogólnie jest ok.Mam pytanie odnośnie karty MMC.Jak włączam tel to wyskakuje informacja że karta jest uszkodzona albo niesformatowana ale tel sie włącza i karta chodzi.Po jakimś czasie np.dzień/dwa chce wejść w karte pamięci albo np. w obrazki i nie da się bo wyskakuje "uszkodzony plik opisu".Po wyłączeniu i włączeniu tel.karta chodzi itp... CO mam zrobić ?? wybrać w opcjach tela formatuj kartę czy zostawić tak jak jest?? Jeśli jezcze moge prosić to niech mi ktoś powie czy przy wysyłaniu piosenek przez kabel zapiszą sie odrazu na karcie MMC ?? jeśli nie to czy da sie to ustawić ? Za pomoc z góry dziękuję i pozdrawiam !!!!!!!

  • 0

    64. ~bronk  2006-10-29 14:49:50  host: 86-63-107-44.asta-net.com.pl

    Mam zamiar kupi sobie ten tel. I dlatego mam pytanie.Przy odtwarzaniu mp3 dźwięk jest płynny głośny czy może cichy,charczący ?? Plz.fest odp :) Z GORY THX :)

  • 0

    65.  2006-11-05 10:21:47

    volt- Jak masz MMC Mobile to się nie dziw. Na jednovoltowej RS-MMC się coś takiego nie dzieje :) bronk- dźwięk na głośniku jest kiepski, głośny bez basów- az bolą uszy. Za to na słuchawkach pełny looooz 8)

  • 0

    66. ~syki1  2006-11-30 10:39:41  host: gw1.fanet.pl

    Mam zamair kupic telefon ale nie jestem pewny ktory!Zastanawiam sie nad SX1, S65 lub CX75 ktory jest najlepszy jesli chodzi o granice cenowa 450 zlotych??Czekam na opinie!

  • 0

    67. ~SmOg=4  2007-02-12 20:56:19  host: awf186.internetdsl.tpnet.pl

    syki1 jak chcesz kupic zaje..sty telefon to kup sobie nokie 6630 jest spoko !!! Ja tez mysle nad CX75 ale jak to w simensach bateria trzyma 2 dni chyba ze lezy :) Mam pytanko przy tym wyswietlaczy to ile bateria wytrzyma ?? PoZdRaWiAm!!

  • 0

    68. ~enio  2007-02-24 16:28:04  host: eck122.internetdsl.tpnet.pl

    NIE LUBIE SIEMENSÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (wszystkich)

  • 0

    69. ~krzychol  2007-03-06 18:00:54  host: ebn226.internetdsl.tpnet.pl

    najlepszy telefon jaki miałem bije na kolana nokie 6230i która jak ma dużo zdjęć na karcie poprostu się tnie, a z siemensem takich problemów nie mam:))

  • 0

    70.  2007-03-12 16:31:08

    Jest on dostępny jeszcze w abonamecie ? Jak ktoś znajdzie niech napisze jego cene w poszczególnych abonamentach.

  • 0

    71.  2007-03-20 18:01:59

    Nie, nie oferuje się go już w abo.

  • 0

    72. ~PTASZEK  2007-04-04 19:00:46  host: feg147.internetdsl.tpnet.pl

    Jeden z lepszych Simensów ale nie idealny. Mój kolega go ma nawet dobrze chodzi. Lepsze są tylko sony-ericssony i Nokie!!!!

  • 0

    73. ~Rojson  2007-05-14 09:28:16  host: aqv50.internetdsl.tpnet.pl

    Cx75 jest zajebisty i koniec

  • 0

    74. ~  2007-05-28 22:29:31  host: geg220.internetdsl.tpnet.pl

    mam cx75 wszystko super tylko bateria licha...

  • 0

    75. ~zasada  2007-06-23 23:17:54  host: nat1.netmaniak.net

    Gdzie się wkłada kartę pamięci ? powiedzcie dokładnie prosze...

  • 0

    76. ~Johnny  2007-06-28 13:49:24  host: host-89-228-196-34.kalisz.mm.pl

    Do: Kunih. Stary, mam sdo Ciebei prosbe.Możesz wejść na strone z tym softem i podać mi dokładny link, bo ja nie znam jęz. Czeskiego... lol Chodzi mi o to, żebyś dotarł na tej stroniedo zakładki z tym softem i zapodał mi dokładny adres...Jak wgrać softa??Pozdrawiam

  • 0

    77. ~aiko  2007-07-14 15:09:38  host: aiw154.internetdsl.tpnet.pl

    w odniesieniu do komentarza 58 musze przyznac ze prawdziwe dziecko to pisalo :] dajcie ludzie spokoj,telefon ma taki joy ze prawie wogole nie mozna go obslugiwac.Muli sie strasznie,wykonany z niespecjalnie wygorowanych plastikow,poza tym to SIEMENS! jest do D***! Obsluga trudniejsza niz w innych terazniejszych telefonow.Aparat?Porażka!Porownanie do k700i lub "k750"!! haha to juz bzdura.zdjecia z siemensa wychadza serio nedzne.sam mam w810i i taki telefon moge polecic kazdemu.muzyka gra ale czy to wystarczy?jak dla mnie Siemens to zlom. ps. zazdroszcze gosciowi od 58 komentarza pomyslowosci,sam bym tylu glupot nie wymyslil :] pozdro

  • 0

    78. ~M_a_RT_I  2007-07-17 19:29:55  host: chello087207114202.chello.pl

    Niestety ale ten gosc z 58 komentarza....Ma racje...i mało tego Siemensy sa bardzo wytrzymałe! Spadł mi ze schodow z 3 pietra na kafle z 1 m..... i to był Siemens CX 65!!! A tu jest mowa o modelu wyzszym czyli CX75!! "aiko" daruj sobie ten komentarz i nie badz smieszny!

  • 0

    79. ~bateria  2007-07-29 10:44:50  host: ebv114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bo baterie trzeba najpierw naładować. rozładowac do końca i tak 3 razy. kazde dziecko to wie i potem bateria długo trzyma

  • 0

    80. ~z-i-u-t-ek  2007-08-02 23:59:42  host: ekn43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam się nad kupnem cx75 i wydaję mi się dobrym nabytkiem...Pozdro

  • 0

    81. ~daniel  2007-08-19 12:27:10  host: host133.stimo.net

    czy ten telefon odtwarza mp4?? a jaka jest jakosc mp3? ocencie w skali 1 do 6 :)

  • 0

    82. ~zastanawiajacy sie :)  2007-08-30 10:57:03  host: acxd15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon posiada radio?:)

  • 0

    83. ~heroofoldtrafford  2007-08-30 12:42:59  host: nat-n21-019.tsi.tychy.pl

    ~daniel w zadnym telefonie nie ma zadowalajacej jakosc odtwarzacza mp3. od cx75 az po najnowsze se z serii w. jesli chcesz porzadnej jakosci dzwieku to tylko iriver lub cown(iaudio) + porzadne sluchawki. sluchalem juz muzyki na kilku telefonach (m.in. w800) i wszystkie mialy wieksze badz mniejsze mankamenty (mowie o dzwieku). nawet w iriverach i iaudio (nie mowie o najlepszych modelach) trzeba uzywac equlizera zeby otrzymac oczekiwane brzmienie dzwieku. wiec co tu dopiero mowic o telefonach gdzies jest jeszcze kupa innej elektroniki... to jest moja opinia ale wiele osob ja potwierdzi. osobiscie uzywam t30+sennki mx55 i nie slyszalem jeszcze zadnego telefonu ktory gralby lepiej... i watpie zebym uslyszal predko. pozdro :)

  • 0

    84. ~Bob36  2007-09-21 19:17:28  host: czp58.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten tel. od 2 lat i jestem z niego bardzo zadowolony a mianowicie - plus za wytrzymałość kurz , i pył , upadki na beton z kieszeni wszystko wytrzymuje , bateria od nowości trzyma 4 dni ( bez bluetooth ) ,książka telefoniczna pierwsza klasa , jedyne co jest słabe to dźwięki przez głośnik - słaby bas i na najgłośniejszym nie za czysty , aparat lubi przebarwiać zdjęcia choć to może od tych upadków.Ogólnie polecam

  • 0

    85. ~Dawid  2007-10-04 20:51:51  host: 088156096018.stk.vectranet.pl

    na początku telefon wydawał sie fajny ale z czasem sie zawieszal i ma straszne problemy z łaczeniem sie przez blutacza albo irde koniec

  • 0

    86. ~  2007-10-22 20:24:41  host: 87-205-238-242.adsl.inetia.pl

    ale głupoty piszecie ja polecam w 100% bardzo fajny fotki robi ok mam kartę pamięci 512 i wsio gra :D . mp3 gra czyściutko . bluetooth i irda działa ok . minus to kiesko kreci filmiki klatkuje no i każdy wie co to uszkodzony plik opisu :] ale wył i wł telefon i gitara .ogólnie polecam a dałem za nowy 255zł z allegro pozdro gg 7086025

  • 0

    87. ~cris_stg  2007-10-23 16:33:26  host: ip-83-238-208-242.netia.com.pl

    cx75 jest nawet fsjny mam go 2 lata i sie jeszcze nie rozjebał to cud wszystkie ine sie rozjebałe w 1,5 roku a ten sie jeszcze trzyma polecam wszystkim

  • 0

    88. ~heartagram  2007-10-26 21:03:07  host: host-n3-82-199.telpol.net.pl

    Mam pytanie, ile tutaj trzyma bateria na odtwarzaczu mp3, dobry w nim jest dzwiek, w ogolnie fajny on jest?

  • 0

    89. ~stalewiak  2007-11-22 17:43:05  host: 87-205-224-140.adsl.inetia.pl

    buhehe po wgraniu odpowiedniego pacza słuchawki tak nawalają że aż głowa boli buhehe rulez cx75 :D

  • 0

    90. ~kubica  2007-11-24 20:26:23  host: acyf211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon obsługuje kartę pamięci 1gb??

  • 0

    91. ~banan  2007-12-07 17:45:26  host: apn-77-115-188-53.gprs.plus.pl

    Spoko fonik mam i nie narzekam:> A jak komus brakuje funkcji to zawsze patche sa

  • 0

    92. ~małysz19  2007-12-23 11:41:48  host: gsv44.internetdsl.tpnet.pl

    komóra nawet nawet ma wszystko przyjmuje rs-mmc do 1 gb i 1,3mpx aparacik, odtwarzacz mp3 i nawet odtwarza filmy mp4,a w słuchawkach na sofcie dodatkowym to tak dają basy ze uszy odpadają a karta pamięci wchodzi obok gniazda słuchawek i ładowania jedna wada siemensy sie częto psują i bateria nie trzyma zbyt długo, ale ogólnie dla funkcji polecam.

  • 0

    93. ~:D  2007-12-26 09:30:52  host: abkh168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko czy wyswietlacz od tego siemensa bedzie pasowal do siemensa c75

  • 0

    94. ~olisadebe  2008-02-02 22:43:31  host: 212.244.47.6

    Mam pytanie,nie moge przesłać mp3 które zajmują powyżej 1000kb.Może mi to ktoś wytłumaczyć?

  • 0

    95. ~PETER PL  2008-04-01 17:41:31  host: abad16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niestety jeżeli ktoś go nie miał to gówno wie cytuje wypowiedz : Brak karty pamięci, zestawu słuchawy, cieniutka bateria (wyświetlacz jest dla niej katem),budzika nie można ustawić na wibrę -> tylko dźwięk porażka!!!, z intuicynnością na kolana przed nokią !!!, pozostałe kwestie mocno pozytywne (warta słuchawka polecenia), estetyka rewlacja (oczywiście rzecz gustu) zestaw słuchwkowy jest bateria trzyma 1 tydzien (wyświetlacz smiga na niej jak na torpedzie)budzik ma i wibrę i dzwonki do tego mp3 z dobrą jakością dzwięku i blokadą klawietury w odtwarzaczu mp3 (świetni zastępuje dziadowe radio ktore w nokii wogule nie łapie fali i trzeszczy przy karzdym ruchu ręką a tu słuchasz to czego chcesz)intuicyjność świetna równo z nokią polecam każdemu jeszcze ten slot kart pamięci (można walnąć aż 4 GB i powyżej)piękny stylowy wygląd z chromem obudowa nie do zdarcia no i nie rozwala sie przy upadku jak motorolle

  • 0

    96. ~  2008-04-07 21:36:06  host: f143-058.opera-mini.net

    Słuchajcie Siemensy to b.dobre fony moj cx65 upgradowalem net gprsem 80kb/s odtwarzacz mp3 a jakze!! Filmy do 3min ale fakt bateria do dupy, jednak

  • 0

    97. ~darek997  2008-05-14 19:25:41  host: ip-83-2-211-21.static.xcore.pl

    Witam mam ten telefon jakieś 7 miesięcy.działa mi bez zarzutów nie raz mi spadł a nawet zuciłem czy kopnąłem a nawet nie chcąco przejechał go na drodze Fiat Ducato!i odziwo telefon mi działa bez zarzutów.nigdy mi sie nie zawieszał chyba że korzystałem z aplikacji Winamp i to czasami się wyłączał.Ten telefon jest zawalisty co ciekawe porównywałem go z SEK500i i nokią 3500.Mój siemek nie ma radia ale zwaliście grają na nim mp3 ale i także robi lepsze zdjęcia niż wymienione wyżej telefon.POprostu Telefon Marzeń polecam wszystkim:)

  • 0

    98. ~mati  2008-06-23 23:27:48  host: dvj163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiecie jaka jest średnia cena tego fonika, bo bardzo mi sie podoba a nigdzie nie moge znaleźć ceny, i jeszcze jedno produkują go jeszcze bo jakoś ich mało jest??

  • 0

    99. ~unia  2008-07-24 20:08:48  host: 195.205.238.218

    Mam ten telefonik i moge go naprawde polecic jest bardzo wytrzymaly ( przezyl dwa podtopy :D) zaleta to napewno karty pamięci i obsługa mp3 mankamentem telefonu jest na pewno bateria trzyma strasznie krotko, a pozatym te telefon to naprawde świetny wybór i można go dostaćza niewielkie pieniadze...

  • 0

    100. ~???????  2008-07-25 21:09:27  host: hmo250.internetdsl.tpnet.pl

    czy odtwarzacz MP3 jest tak samo rewelacyjny jak w SL45i. Ten w SLce to jeden z najlepszych w telefonach. Jak jest w CX75?

  • 0

    101. ~maupa  2008-08-21 14:25:44  host: nat-n21-019.tsi.tychy.pl

    jesli ktos pisze, ze odtwarzacz w tym telefonie gra czysciutko to albo mu slon na ucho nadepl albo nigdy w zyciu nie slyszal niczego innego. generalnie odtwarzacze mp3 w komorkach to porazka, poza moze jakimis soniaczami, ktore sie jeszcze jakooos bronia (jak na urzadzenie wielofunkcyjne, bo z porzadnym mp3 playerem typu iaudio, iriver czy niektore modele ipoda nie ma szans najmniejszych jesli chodzi o jakos brzmienia)... jak ktos chce sluchac muzyki to niech sobie kupi markowy odtwarzacz na allegro i telefon za 100 zlotych. lepiej na tym wyjdzie. i bedzie o wiele bardziej zadowolony.... co do samego cx'a mam go od ponad roku i generalnie jest do dupy. w zasadzie to i w ogole i w szczegole. zdjecia - kit. wytrzaskalem cala mase. nigdy zadne ostre nie wyszlo - niezaleznie od warunkow oswietleniowych. jedynymi telefonami w ktorych jako takie zdjecia wychodza to SE z autofokusem. mp3 jak juz wyzej mowilem. mozna powiedziec ze odtwarza. i to tyle jesli chodzi o zalety mp3 na tym fonie. klawiatura przycina sie - chociaz kupilem nowke... a sam telefon potrafi sie zawiesic przy pisaniu smsow (rzadko co prawda, ale jednak. natomiast przy grach java wiesza sie caly czas...). tak wiec ~????????? proponuje jakiegos irivera t30 z allegro za 100 1gb... i jakas niepsujna nokie do tego.... pzdr

  • 0

    102. ~Bugi  2009-09-28 22:02:11  host: ip-79-175-216-33.cable.smsnet.pl

    Siema Koleś mi go chce sprzefa za 20 zł w sumie to go nie testowalem jutro przetestuje jak będzie wszystko ok to go wezme. Ma tylko ryse z ttyłu na obudowie ,ale jedno mnie zastanawia dlaczego on chce za niego tylko 20 zł troche podejrzane no ,ale cóż chyba go wezme jednak.mam nadzieje że te karty pamięci ta co do niego wchodzi to że sa np.1GB albo 512 mega to bym był zadowolony.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-175-236.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet