Siemens CX70 - opinie
Telefony Siemens Siemens CX70 Opinie o Siemens CX70

Siemens CX70

w sumie: 129
  • 0

    1. ~WitekT  2004-09-15 22:33:00  host: pollux.ds.pg.gda.pl

    kazia: oczywiscie, ze ma, nawet pod spodem jest opis jego funkcjonalnosci (aparatu). Zwyly blad, dzieki za zwrocenie uwagi. :)

  • 0

    2. ~LEszek  2004-09-22 00:14:00  host: ban134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Aparat fotograficzny (param.) 640 x 480, zoom, liczne efekty, nagrywanie filmów - btw. Kazia patrz uważnie a nie po łebkach :P

  • 0

    3. ~  2005-01-04 21:15:00  host: dmm16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Gdzie się podziała opinia Kazi ??????

  • 0

    4. ~;-x  2005-01-25 14:28:00  host: proxy1.tkdami.net

    biedna Kazia wycieli Ja ;(

  • 0

    5. ~WitekT  2005-01-25 14:32:00  host: pollux.ds.pg.gda.pl

    Widocznie napisała jakieś przekleństwo - albo podała mail czy numer gg w treści komentarza. Mogła też czymś handlować. :) A jeżeli nie spełniała tych warunków, a mimo wszystko komentarza nie ma to najmocniej przepraszam - musiałem coś kliknąć nie tak. :) U nas nie ma cenzury opinii - usuwamy tylko komentarze z w/w rzeczami.

  • 0

    6. ~goniam  2005-01-28 18:36:00  host: ip-62-69-200-24.v.pl

    piszecie, ze cx70 nie posiada Listy zadan i Notatnika, Era podaje ze są. Czy ktoś kto uzytkuje ten telefon, może potwierdzic te informacje? Dzieki :-)

  • 0

    7. ~WitekT  2005-01-28 19:28:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    goniam: dzięki, poprawione! :)

  • 0

    8. ~ELKA  2005-02-21 18:46:00  host: client92-16.siec2000.pl

    Witam! Jestem w posiadaniu Siemensa CXT70. Z moich oserwacji i porównywania danych aparatu mogę stwierdzić, że aparat jest identyczny z CX70, różni się tylko obudową. Jeśli chodzi o notatnik i Listę zadań, to posiada funkcje o nazwie NOTATKI i ZADANIA. Nie wiem czy to to samo o co pytał goniam. Ponadto WitkuT, aparat posiad awewnętrzną pamięć wg producenta około 10MB.

  • 0

    9. ~Konrad  2005-03-10 07:50:00  host: dks165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a co lepiej wybrac T630 czy S CTX70 ? :) i czym rozni sie CX70 albo CTX70 ?

  • 0

    10. ~WitekT  2005-03-10 11:07:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    Konrad: z takimi pytaniami to raczej na forum. :)

  • 0

    11. ~Konrad  2005-03-11 09:02:00  host: dke28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sorka :) ale myslalem ze moze ktos mi tu podpowie :) ale i tak biore CXT70 :)

  • 0

    12. ~---  2005-03-12 17:50:00  host: 212.244.168.131

    duży wyświetlacz, nic poza tym. ;)

  • 0

    13. ~Gandalf  2005-03-13 00:47:00  host: host-ip198-145.crowley.pl

    CXT70 jest robiony dla ERY. Roznia sie klawiszem dostepu do internetu - w CXT jest taki klawisz pod joystickiem. Elektronika taka sama.

  • 0

    14. ~robo  2005-03-24 20:45:00  host: h170.smtvsat.pl

    cxt70 jest spoko a wy sie nie znacie

  • 0

    15. ~prawda  2005-03-24 20:47:00  host: h170.smtvsat.pl

    fajy jest cxt70

  • 0

    16. ~matrix  2005-03-26 13:35:00  host: bcn177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    slyszalem ze cicho slychac kogos po drugiej stronie

  • 0

    17. ~witold35  2005-03-29 19:41:00  host: witold8.net.autocom.pl

    Mam ten fon od tygodnia - panele trzeszcza, bateria kiepska ale ogolnie OK - dobrze wypasiony fonik choc jest z gatunku PRZEROST FORMY NAD TRESCIA ale to juz wszytskie fony maja. Brakuje mi opcji sniadania do lozka :-)

  • 0

    18. ~Marcin J  2005-04-03 00:43:00  host: pollux.ds.pg.gda.pl

    ma dyktafon ktory moze nagrywac do 130 min. Pojemnosc to okolo 10.3MB , klient e-mail jest, IrDA jest, bateria ma 750 mAh, nagrywanie niestety ale tylko 30s klipow. Polifonia aparatu 40 kanalowa jest raczej kiepska :/. Reszte oceny pozostawiam fachowcom :-)

    mam pytanie czy pasuja do niego baterie od CX65. Pozdrawiam

  • 0

    19. ~robak  2005-04-04 23:57:00  host: w3cache.hel.org.pl

    Mam putanie,potrzebuję panele do CXT70. Nigdzie nie widzę w ofercie. Czy może mi ktoś doradzić?

  • 0

    20. ~franek  2005-04-08 01:15:00  host: ejp100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam potrzebuje paneł do siemensa CXt70 lub sama szybke gdzie mozna to znalesc i ile to kosztuje.

  • 0

    21. ~Amaranth  2005-04-15 20:37:00  host: cfo91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ehhh ten tel słaby dzis go testowałem . . przy mojej Motce e398 wyglada słabo jedyne co ma wiecej to tylko własnie kamera i wygasajace podswietlenie . .jak zenowo macie wybierac polecam własnie troche sie kasy odłozyc i kupic Motorole e398 . . .przy tym komie inne wymiekaja :D

  • 0

    22. ~pomuszcie  2005-04-16 08:49:00  host: bbs57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CZy to prawda ze jest cicho slychac kogos po drugiej stronie

  • 0

    23. ~wer34  2005-04-20 09:25:00  host: dbs52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam ten aparat ,ale baterie starczaja mi tylko na półtora dnia ,co o tym sądzicie .

  • 0

    24. ~wer12  2005-04-20 09:27:00  host: dbs52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JaK DŁUGO powinna wystarczyc bateria przy normalnej pracy ,bo moja wystarcza tylko na jeden dzien -proszę o komentarz.

  • 0

    25. ~2313 rty  2005-04-20 09:29:00  host: dbs52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak można podłączyc aparat ten do internetu (mam stałe łącze radiowe)prosze o rade

  • 0

    26. ~yoyo  2005-04-26 13:21:00  host: doy51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktos mi moze doradic ktory fon jest lepszy??!! siemens cx65 czy siemens 70

  • 0

    27. ~ello  2005-05-04 11:51:00  host: ntwklan-81-219-131-138.devs.futuro.pl

    Telefon posiadam od 3 tygodni, z czego jeden dzień miałem go w domu, a pozostały czas spędza w serwisie (samoczynne wyłączanie się, nieskuteczna naprawa). Nie polecam...

  • 0

    28. ~Qrczak  2005-05-19 19:32:00  host: ip-127.system-net.pl

    Siemens CXT70 mmmmm piękny telefonik wręcz cudowny i wspaniały.

  • 0

    29. ~Qrczak  2005-05-19 19:36:00  host: ip-127.system-net.pl

    Może ktoś wie jak w nim uaktywnić raport dostarczenia wiadomości??? Będę wdzięczny za pomoc

  • 0

    30. ~Piotr W 27 Lodz  2005-05-26 01:34:00  host: host-116-64.rev.vline.pl

    CXT70 to super telefon kazdemu go polecam!

  • 0

    31. ~Kubza  2005-05-28 14:32:00  host: smrw-81-219-125-112.devs.futuro.pl

    Do Marcina J...polifonia w tym siemensie jest bardzo dobra jezeli wrzucisz tam plik wav. o zmniejszonym pasmie to efekt jest super.

  • 0

    32. ~Qrak  2005-05-30 17:01:00  host: ip-127.system-net.pl

    Telefon jest cudowny mmmm mm mm m m m m m m m m m mm

  • 0

    33. ~Mchood  2005-05-31 13:51:00  host: 80.249.4.169

    Mam ten telefon. Jest OK. Ale uderza słaba jakość zabezpieczenia (np. zatrzask lub tp.) pokrywy baterii. Kilka razy została mi w ręku, aż ją w końcu zgubiłem. I jest problem. Nie ma gdzie kupić nawet całej obudowy. Napisałem nawet do Siemensa - zero odpowiedzi.Na Allegro też puchy. Czyli teraz telefon wygląda mało zabawnie. :))

  • 0

    34. ~adamo  2005-05-31 23:57:00  host: dsc125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    proszę o pomoc nie wiem jakie oprogromowanie jest potrzebne by muc przesłać fotki z niego na kompa mam kabel

  • 0

    35. ~rau 3000  2005-06-02 15:12:00  host: cfs141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema nie dziwcie sie ze ten fonik tak malo trzyma to przez duzy wyswietlacz i tyle

  • 0

    36. ~Przemo  2005-06-06 21:13:00  host: w3cache.lama.net.pl

    Chłopie dodaj siemensa CXT70 do opisów komurek!!!!!!!!!!!

  • 0

    37. ~005  2005-06-11 17:02:00  host: aeg3.internetdsl.tpnet.pl

    czemu nie dacie na swoją stronkę opisu telefonu cxt70 ?????? przydałoby sie tu to!!!!

  • 0

    38. ~hostree  2005-06-13 20:37:00  host: 80.48.251.66

    (aparat CTX70) W jaki sposób ogladac nagrane filmy poprzez komputer

  • 0

    39. ~Boston  2005-06-15 09:32:00  host: rv26.internetdsl.tpnet.pl

    Hej mam zamiar kupić CXT70. Czy moge się tu dowiedzieć ile zazwyczaj trzyma bateria i czy polifonia jest znośna a i jeszcze czy ma tendencje do zawieszanis się oby nie tak jak to jest u C65 (C 65 mają zade oprogramowania).

  • 0

    40. ~ŻyDeK  2005-06-18 19:35:00  host: dvt245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludki pomozcie mi...czy do tego fona da sie wlozyc karty pamieci??128Mb i wieksze??a jak nie to czy do M65 albo CX65 da sie wlozyc??

  • 0

    41. ~Lauri  2005-06-25 18:29:00  host: host10.citinet.com.pl

    Polifonia jest spoko, bateria trzyma roznie, z włączonymi efektami świetlnymi trzymała mi 1,5 dnia a bez 3 dni... tyle że dużo z niego korzystam...
    Filmów raczej nie da się zrzucic do kompa, a przynajmniej ja nie potrefiłem choć kombinowałem...
    Mnie też gnębi ta kwestia z obudowami... porysowałóem wyświetlacz i chciałem nową kupić, ale nigdzie się nie da... jeszcze się w Erze zapytam... (:o) wszystko tu jest do siemensa cxt70.

  • 0

    42. ~Lauri  2005-07-02 13:19:00  host: host10.citinet.com.pl

    Nawet w erze nie mają pojęcia, gdzie można takie obudowy kupić... (:o/

  • 0

    43. ~hardsql  2005-07-02 23:29:00  host: bjm233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie wiecie czemu tak mało płaca za ten telefon mam CXT70 do sprzedanai za 400 zł i nikt nie chce wziąśc nawet na allegro. Dziwi mnie to bo CX65 to na allegro spokojnie po 400 chodzi.

  • 0

    44. ~Lauri  2005-07-06 20:06:00  host: host10.citinet.com.pl

    Wiesz... to zależy... niektórym udaje się go sprzedać nawet za 550zł !! To akurat ma związek ze szczęściem...
    A co do ery to nawet mi się ochrzan dostał, że oni za akcesoria nie odpowiadają !! Świństwo...

  • 0

    45. ~rav  2005-08-14 15:31:37  host: 217.153.109.26

    Mam problem z CX70, niezależnie czy telefon jest zablokowany czy nie to po kilku minutach się wyłącza? może ktoś wie czym to jest spowodowane? albo komuś się coś podobnego dzieje?

  • 0

    46.  2005-08-14 15:46:27

    rav: z takimi pytaniami to raczej na forum. :)

  • 0

    47. ~odp. franek  2005-08-28 15:18:50  host: c36-119.icpnet.pl

    na alllegro (nowe i używane) a jeśli nie to w sklepie jak nie wiedziałeś

  • 0

    48. ~grzesiek  2005-09-17 17:16:28  host: chello084010098244.chello.pl

    fajny ten telefon simens cxt70 mam go juz od pół roku i jest zajebisty miałem na nim ze 100 gier i miał jeszcze olne pamiec jes super

  • 0

    49. ~Piotras  2005-09-18 17:35:01  host: ags228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko czy ten fonik mma głośne dzwonki bo mój terażniejszy ma ciche (Sony Ericsson t300)co mnie bardzo denerwuje bo nie zawsze słyszę czy ktoś dzwoni.

  • 0

    50. ~Tobiasz  2005-10-24 19:50:03  host: 80.51.216.133

    jest glosny!! nie moge nigdzie znalesc obudowy pomocy!!

  • 0

    51. ~rafi  2005-11-06 21:47:17  host: tp173.internetdsl.tpnet.pl

    mam ogromny dylemat zastanawiam sie nad zakupem nowego tetelonu i mój wybór skierowany jest na siemensa jest tylko jeden problem-brak zdecydowania!! Waham się pomiędzy CYX-70 i C-75 !!!
    co byście mi doradzili??? POMOCY HELP!!!

  • 0

    52. ~Hotek  2005-11-19 22:42:12  host: bhx133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kóp sobie kabel. I sciagnij oprogramowanie z siemens .pl. odtwarzaj filmy w quickplayer

  • 0

    53. ~hugo  2005-11-27 11:38:51  host: bialapodlaska2-Exatel.bpl.vectranet.pl

    Niestety jeszcze nie wyszło zbyt bużo paneli spotyka sie je żadko sam potrzebuję .

  • 0

    54. ~klamor  2005-12-01 00:36:03  host: apa14.internetdsl.tpnet.pl

    a czy można jak se nagrasz juz coś tym dyktafonem, nie, dzwonek se taki ustawić??? :D da rade?????

  • 0

    55. ~znawca16  2005-12-04 20:56:55  host: ntwklan-62-233-189-150.devs.futuro.pl

    czy siemens cxt70 ma mp3?? bardzo potrzebna mi jest odpowiedz

  • 0

    56. ~ola  2006-01-05 21:51:29  host: alj230.internetdsl.tpnet.pl

    ile on może kosztować

  • 0

    57. ~Paulos  2006-01-06 18:38:48  host: absv101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajowa

  • 0

    58. ~speckomórkowy  2006-01-17 09:08:47  host: host-ip97-225.crowley.pl

    CX 65 tylko w ladniejszej (czarnej) obudowie!!!!!!!!!!!!!!!!:(:(:(:(

  • 0

    59. ~wieprz  2006-01-20 09:15:48  host: dvn95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam cxv70 od 2 miesięcy :) jest świetny. Zaspokaja moje wymagania co do telefonu.
    Osobiście polecam.

  • 0

    60. ~darek1992r1@wp.pl  2006-01-25 14:15:27  host: 82.160.122.204

    jak tos cosc mi powie ktury fon lepszy cx65 czy cx70

  • 0

    61. ~---  2006-01-25 16:25:13  host: acfo29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jestem w posiadaniu siemensa CXV70 moim zdaniem jest to słaby telefon....

  • 0

    62. ~Kelo  2006-02-15 12:13:45  host: 62.111.139.33

    Czy on jest lepszy od CX65...Mi wychodzi że tak ...ale.

  • 0

    63. ~  2006-02-23 19:07:05  host: abbu231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    OOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ocb o co biega z ta kazia ???

  • 0

    64. ~Criss  2006-04-07 11:14:16  host: bud146.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie odnośnbie tego Siemensa czy można jakoś usunąć kod aparatu bez kable lub odwiedzin w serwisie.Bo nie moge wyłączyć wygaszacza i po doblokowaniu klawiaturki pojawia mi sie komunikacik KOD TELEFONU WYŁĄCZ APARAT.Pomóżcie bo nie da się go użytkować. Pozdrawiam...

  • 0

    65. ~Lola  2006-06-15 13:34:25  host: dfr77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja osobiście jestem z tego fona zadowolona, mam gdzieś od 3 miesięcy CXV70 i sprawuje się świetnie. Szkoda, że nie ma bluetooth, ale trudno. Brakuje też Mp3, ale za to ma full pamięci.

  • 0

    66. ~  2006-08-04 17:46:40  host: 88.199.79.39

    jak usunac kod aparatu w cxt 70

  • 0

    67. ~!!!!!!!!!!!!!!!  2006-08-24 10:16:57  host: ayh245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie kupujcie tego padła! Jestem niezadowolony z zakupu tego telefonu.Mało nagrrywa i mało pamięci jest tylko 10 mb. Wole już SonyEricson K800i. tam jest bardzo duża pamięć!

  • 0

    68. ~-=4r3k=-  2006-08-31 12:16:36  host: eef130.internetdsl.tpnet.pl

    słaby z ciebie speckomorkowy, ma duzo lepszy aparat od c65, lepszy wyswietlacz, obsluge, brak. to jest wróg c65

  • 0

    69. ~Misia  2006-09-15 18:27:05  host: edw82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko czy można coś zrobić żeby telefon ten odtwarzał mp3?? bo bardzo jestem ciekawa!!

  • 0

    70. ~  2006-09-21 17:55:07  host: host-195-66-73-134.leon.com.pl

    nieda sie zrobic by odtwarzał mp3 a co do nagrywania filmu mozna go rozszerzć do 1 min wgrywając odpowiedniego patcha ale ma .Słyszałem że mozna w niekturych komach podmienic fabrycznom pamięć ale niejestem pewien. Ino ma słaby soft zapraszam na forum www.siemensy.pl

  • 0

    71. ~Tomek  2006-09-25 16:35:33  host: cjw102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A Simens CXT70 jest słabszy od Simensa M65 (wydaje mi się ze tak, ale pytam się tych którzy już je mieli) ?

  • 0

    72. ~Klezo  2006-10-12 20:29:45  host: os-karolina.bochnia.pl

    czesc jutro bede miał ten telefon czyli 13.pazdziernika.2006. lubie ten telefon tylko szkoda ze on nie ma bluthu

  • 0

    73. ~misza  2006-10-14 22:50:56  host: asc194.internetdsl.tpnet.pl

    ten fon jest extra mam go gdzies od 2-4 miesięcy ;P jest extra szkoda tylko że nie ma mp3 ;( ale ogólnie jest spox niektórzy pisza ze tylna klapka sie nie trzyma a to nieprawda :D wszystko jest ok tel kosztuje 560 zł

  • 0

    74. ~k  2006-10-26 21:22:43  host: 88-199-89-130.tktelekom.pl

    mam ten telefon jest fajny wprost wypasniony szkoda ze mp3 nie ma :(

  • 0

    75. ~Andrew  2006-11-01 10:15:17  host: bpl206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    narazie nie wiem czy ten jest dobry bo mam go 1/2 miecha i zawiesil sie juz z 1000 razy

  • 0

    76. ~Marse  2006-12-01 13:42:40  host: cfg216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej.Mam telefon nie CX70 tylko CXT70, telefonik jest super, bardzo ładne foty z niego wychodzą, szkoda tylko ze ma mało pamięci, mógłby nie mieć kamery a mogli mu wsadzić z 30mb:-). Szkoda że też niema Mp3-jek. Tel mam juz 6 miesięcy i nigdy mnie nie zdenerwował. :):)

  • 0

    77. ~MARTIN  2006-12-20 08:12:16  host: host-538eaeb2.elsat.net.pl

    CZESC WAM MAM ZAMIAR SIE ZAMIENIC NA TEGO FOA ALE NIEWIEM CZY MI BEDZIE SIE KALALO BO MAM MOTKE C651 I NIEWIEM CZY JEST LERZA OD TEGO SIMENSA ??? PLOSE O POMOC

  • 0

    78. ~Ja1  2007-01-06 16:51:47  host: 82.177.16.204

    Ile ten simens kosztuje ?;>

  • 0

    79. ~ziom  2007-01-12 18:13:23  host: bcl82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam cxt70 i jest po prostu świetny, brakuje mu jedynie mp3 ALE I NA TO SĄ SPOSOBY (ściągnąć mp3 i zmienic w nazwie na wav, mid czy co tam chcecie. ale nie zawsze działa) to jest chyba najbardziej wszechstronny telefon jakiego miałem, wchodzi do niego bardzo dużo róznych gier, nawet jak nie są na ten model. POLECA?M!!:)

  • 0

    80. ~milvi  2007-01-18 21:20:43  host: host-81-190-29-73.torun.mm.pl

    a ja mam ten fonik (CXT70) juz prawie 2 lata i jest ok nic się z nim nie dzieje tylko bateria krótko trzyma - 2 dni jak go zawiele nieużywam a tak to spoko, tylko mi się już znudził...

  • 0

    81. ~elo  2007-02-07 22:56:30  host: staticline13666.toya.net.pl

    mam cxt70 od 2 lat i nie narzekam,ma przydatna funkcje licznik polaczen,wiadomo kto puscil sygnal a kto dzwonil.oceniam na dobry choc sa lepsze,,

  • 0

    82. ~darek  2007-02-10 17:23:10  host: 195.205.23.2

    zajefajny telefonik mam go i jest najlepszy z tych co miałem polecam kupujcie go !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    83. ~Peter  2007-02-13 16:35:15  host: acot41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @!!!!!!!!!!! co ty kretyn jesteś:/ A nie zauważyłeś może , że niektórzy biorą pod uwagę również cenę telefonu?! Co ci wpadło do łba żeby porównywać te dwa modele? Gratulacje:/

  • 0

    84. ~ahan  2007-02-22 08:18:23  host: apn-100-185.gprsbal.plusgsm.pl

    a ja sobie go właśnie kupiłem, już kiedyś miałem taki fon, a teraz za taką cenę to naprawdę dobry tel.

  • 0

    85. ~filip  2007-03-12 12:52:13  host: abkr227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go teraz i narazie mi sie bardzo podoba ale znając mnie pewnie znudzi mi sie za 2 miechy ... poZZdro

  • 0

    86. ~RADASS  2007-03-13 15:41:32  host: ip-80.54.191.5.eltronik.net.pl

    nie prawda ze nie mozna w nim zainstalowac mp3 wystarczy wgrac odpowiedni program ktorygo niestety nie moge podac ale po wgraniu programu mozemy sie cieszycz mp3 ;] mozna w nim powiekszyc pamiec do 15 mb mozna wgrac divix player mozna w nim zrobic bardzo duzo rzeczy tylko trzeba sie troche znac i miec odpowiedni sprzet ktory kosztuje i w tym jest problem ale fon jest w 1005 zajefajny a wszstko przez to ze ma very big wysietlacz i to jest jego wielki plus

  • 0

    87. ~Szymon  2007-03-20 18:16:58  host: ip-80.54.185.56.eltronik.net.pl

    Można zrobić w tym ffonie mp3! Wystarczy wgrać nowego softa obsługującego mp3...

  • 0

    88. ~Quattro  2007-04-13 22:27:26  host: xdsl-16349.lubin.dialog.net.pl

    też nie dawno go kupiłem,faktycznie fajny tylko bateria kiepska trzyma trzy dni.

  • 0

    89. ~milenk@  2007-04-16 13:10:55  host: axb226.internetdsl.tpnet.pl

    elo mam pytanko on ma yojstic?

  • 0

    90. ~kooba  2007-04-23 19:24:57  host: gir154.internetdsl.tpnet.pl

    aktualnie mam sx1 a le zamieżam sobie kupić drugiego tela właśnie cx70 czytając wasze posty to wydaje mi sie że telefon jest godny !! to sięciesze aaaa mam pytanko z kąd można do niego oprogramowanie skombinować??

  • 0

    91. ~Mainvegeta  2007-04-25 13:34:29  host: c30-192.icpnet.pl

    czy mozna mic w telefonie Siemens CXT 70 mp3???

  • 0

    92. ~znudzony simensem  2007-04-29 18:00:48  host: aai133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten teo od 2 miesiecy i ciagle mi sie wyłacza. nie radze kupowqa simensów. ta marka tyo totalna porażka

  • 0

    93. ~michu  2007-04-29 19:10:38  host: 2.174.unknown.vectranet.pl

    ja miałem cx65 ale mi sie znudził to wgrałem na niego soft cx70 i jest jak nowy

  • 0

    94. ~  2007-05-07 12:16:52  host: cks92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    simens cx70 jest dobry tylko niema mp3

  • 0

    95. ~tencookradłbiedronkę  2007-05-17 21:30:09  host: 088156065007.bsk.vectranet.pl

    Ja mam cxt70 ogólnie jest fajny, ma duży wyświetlacz, tylko że szukam softa aby odtwarzał mp3

  • 0

    96. ~Mam Pytanie  2007-06-03 14:51:01  host: chello087207230067.chello.pl

    Ej ludzie !! czy ten telefon obsluguje audio chociaz ??

  • 0

    97. ~Betsy  2007-06-05 11:03:40  host: bww70.internetdsl.tpnet.pl

    Jak wyjąć kartę sim? Nie mam przy sobie instrukcji obsługi a sprawa pilna. Dzięki!

  • 0

    98. ~felo  2007-06-06 17:55:06  host: cgy132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemens kosztuje 180zL-ok 2000kć

  • 0

    99. ~Siemens CXT 70  2007-06-10 20:53:31  host: 195.117.96.2

    TELEFON JEST POPROSTU ZAJEBISTY MEGA WIELKI MONITOR DOBREJ KLASY APARAT I KAMERA. JEST TO NAJLEPSZY FON JAKIEGO DOTĄD MIAŁEM I NIE ZAMIERZAM SIĘ GO POZBYWAĆ... POZDRO

  • 0

    100. ~Olguś  2007-06-21 16:55:02  host: abhs206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel ok latka był momęt ze faktycznie mi sie sam wył i nie mogłam go włączyć ale jest już oki samo sie naprawiło :p ja swojego musze łądowac co noc ale nic dziwnego skoro robie dość czesto zdiecia i co dziennie gadam przez niego ok 2 godz.. kazdy by sie tak rozładowywał he he ale ja ten mi sie zepsuje kiedyś to kupie znów simensa cxt70 :D napewno!! super kom

  • 0

    101. ~  2007-06-21 21:21:41  host: eff210.internetdsl.tpnet.pl

    ja mysle moja nokie uszkodzzona wymienic zza takiego siemensa i chyba dobrze zrobie kiedys mialem podobnego(cx65) i wydawal mi sie zajebisty wiec polecam wszystkei siemensy sa spoooooko bo maja w *** bajerow

  • 0

    102. ~  2007-06-27 11:52:18  host: 88.156.80.7

    Ja zamieniłem ten telefon na taki z aparatem 2 mpix i odtwarzaczem mp3, ale jeszcze waham się czy go sprzedać, tak się z nim zżyłem. Bardzo fajny telefon.

  • 0

    103. ~  2007-07-09 19:45:25  host: acqd30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie nie nie juz mam dosc tego telefonu sam sie wylacza juz nie moge sie doczekac kiedy zmienie tego zloma !!!!!!!!!!

  • 0

    104. ~Paulina  2007-07-12 10:05:45  host: efl10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie dawno kupiłam ten telefon, jak mozna zainstalowac to mp3? , i takie tam.. gdzie ten program moge kupic do instalowania i jak on sie nazywa..?

  • 0

    105. ~JayJay  2007-07-18 13:33:18  host: static-81-219-148-151.devs.futuro.pl

    Używałem tego telefonu (w wersji CXT70 z Ery) przez ponad dwa lata. Jedynie na samym początku nie zapamiętywał ustawień GPRS'u dla MMS'ow ale wymiana softu w Erze (na gwarancji) rozwiązała problem i następne dwa lata słóżył mi bez NAJMNIEJSZEGO problemu. Polecam każdemu szukającemu telefonu taniego, ładnie wyglądającego (robi bardzo dobre wrażenie) i nawet nieźle wyposażonego. Co do odtwarzania mp3 to śmiem wątpić czy ten telefon jest do tego zdolny. Jestem przekonany, że jeżeli Siemens zrobił by jakiś porządny telefon to bym został przy tej marce ale mariaż z Benq wyszedł im bokiem a ja się musiałem przesiąść na SE K800i. Mimo wszystko polecam CX(T)70 bo w tych pieniądzach lepszego telefonu nie znajdziecie.

  • 0

    106. ~krzychu 114431  2007-07-20 10:55:46  host: 82.160.17.98

    jak nazywa się program dzięki któremu możemy ustawić mp3 w siemensie cx70??????? dzięx

  • 0

    107. ~carljohnson  2007-08-26 14:00:57  host: 62.233.231.58

    Jak dla mnie, telefon jest naprawdę super (zresztą w ogóle sobie cenię Siemens'y). Ma naprawdę super wyświetlacz, szkoda, że taka jakość, ale i tak nie narzekam. Ni i jak przystało na Siemensy, polifonia i jej jakość są rewelacyjne

  • 0

    108. ~rexio  2007-09-05 21:39:52  host: inet20908nb-1.eranet.pl

    moj CXT70 wł. i wył, się jak mu jest troszkę zimniej niż temp. pokojowa, czy jest na to jakaś rada?

  • 0

    109. ~Kamil  2007-09-07 15:03:00  host: ip-89.171.162.70.crowley.pl

    Czy ten telefon ma kamerę????...

  • 0

    110. ~ha to ja %-)  2007-09-12 18:08:12  host: enb218.internetdsl.tpnet.pl

    Zawalisty fonik!!! mam go 2 lata i nie mysle zmieniac :D:D:D ma wszystko czego mozna od komory oczekiwac. nawet MP3 po zmianie softu :D i to za jaka cene :D

  • 0

    111. ~Kamil  2007-09-26 17:37:51  host: 212.244.19.186

    Ludzie...Kurwa...Według was w tym telefonie jest dobrej kasy aparat i kamera ? Ja jestem fotografem i generalnie to byle jakim aparatem typu małpa można zrobić zdjęcie o takim samym rozmiarze a jakości zajebistej... a w tym telefonie ? To huj nie zdjęcia są... Kurwa jeszcze nie widziałem plastikowych obiektywów które dawały by jakieś zdjęcia na które da sie patrzyć... Chcąc robić w miare dobre zdjecia trzeba poświęcić choćby te 150 pln i kupić na allegro aparat foto a nie telefon... Bo jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego... Nie można porównywać telefonu do aparatu...

  • 0

    112. ~Michał Z  2007-10-13 11:13:41  host: dynamic-62-87-218-68.ssp.dialog.net.pl

    SIEMENS CXV70 TO NIE JEST TELEFON TYLKO KUPA ZŁOMU Z KOSMOSU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,PONIEWAŻ NIE MA MP3,NIE MA BLUETOOTH,FILMY NAGRYWA TYLKO 30SEC,KIEPSKO ROBI ZDJĘCIA (WIECZOREM WIDAĆ ZAMGLENIE NA ZDJĘCIU),KIEPSKIE MENU,CEGŁA,ZŁĄ JAKOŚCIA FILMY NAGRYWA,WYŚWIETLACZ MAŁO KOLORÓW MA,CICHO GRAJĄ DZWONKI,KIEPSKO SIĘ PISZE SMSA,KIEPSKO WIDAĆ TAPETY.TEGO TELEFONU NIE POWINI PRODUKOWAĆ,TO JEST WYNALAZEK 18 WIEKU.KUPA ZŁOMU I TYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    113. ~_qwerty_  2007-10-20 23:19:22  host: nat-n-172.tsi.tychy.pl

    Używam CXV70 juz ponad 2 lata, jak dotąd brak awarii. po przestawieniu podswietlania na 10% bateria trzyma prawie tydzień. duży wyświetlacz i możliwość zmiany rozmiaru czcionki sprawia za czytanie dłuższych sms'ow staje sie wygodniejsze. Aparat w nim traktuje jako dodatkowy (zbędny) bajer, choć jakość zdjęć nie jest aż taka zła. Telefonik dość odporny na uszkodzenia mechaniczne, wiele razy latał i raz pływał a dalej działa i niema z nim zadnych problemow. Ogólnie telefon do używania, a nie do szpanowania.

  • 0

    114. ~Jax  2007-10-23 01:39:46  host: m.aij.pl

    Mam CXV70 od ponad 2 lat i zupełnie NIC SIE NIE ZEPSUłO i nie zawiesza sie (może 3 razy sie sam wyłączył w ciągu tego czasu), jest naprawde ładny, fajnie są te diódki na górze co migają w rytm muzyki, wszystkie przyciski i dżoj działają bez problemów, wyświetlacz 132 x 176 jest całkiem niezły, kolory są ładne (czarny jest czarny a nie brązowy jak w MC60), fotki 640x480 są takie sobie, troche zamglone, filmiki sie troche zacinają ale od czego sie ma prawdziwą cyfrówke 6 MPix :P, to jest telefon a nie multimedialny kombajn jak niektórzy by chcieli...szkoda że pralki jeszcze w nim nie ma... wytrzymuje 2 dni na oryginalnej baterii a czasem nawet 3, zmieniłem w nim niemal wszystko co sie da zmienić przez co mam unikatowy i oryginalny telefonik (nowe ikonki menu, nowe czcionki, nowy zegar, nowe animacje wysyłania smsa, "myślenia", wpisywania pinu, mnóstwo nowych styli - które sam sobie robie). Pod względem możliwości przeróbek siemens nie ma sobie równych!! w tym telefonie można usunąć wszystko (nie ma żadnych blokad jak np w nokii), zmienić wszystko i jest ogromna ilość programów do głębszego tuningu telefonu (mam nawet program do zdalnego sterowania fonem - można na kompie robić WSZYSTKO co normalnie na telefonie ale bez dotykania go :D !! jedyne czego mu brakuje to bluta, slotu na karty i odtwarzania mp3 (ale z tym trzecim to da sie zrobić - wgrać odpowiedni patch i po sprawie). Jutro kupuje nowego fona ale tego siemensa sobie zostawie bo jest naprawde fajny i szkoda go sprzedawać. jestem jego pierwszym właścicielem i dbałem o niego, na wyświetlaczu praktycznie nie ma ryski (ani nigdzie indziej), nic nie jest uszkodzone, nie trzeszczy, nie rozpada sie, a bezduszni "oszuści w komisach" daliby za niego grosze...

  • 0

    115. ~Anonim  2007-11-04 10:31:51  host: azs114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefon cx70 jest spoX ma duży wyświetlacz aparat jest wmiare.Polecam telefo do zakupu

  • 0

    116. ~jaa  2007-11-10 09:23:06  host: 209-196.is.net.pl

    Telefon jest zajebisty ! mam go juz 2 lata jestem z niego naprawde zadowolona ! . Bateria trzyma koło 3-4 dni . Zdjecia robi dobre , pamiec ma dobra na fonie mam około 100zdjec +film + dzwonki :D . Jest wytrwały tyle razy co on mi spadł na ziemie to sie dziwie ze ona jescze chodzi :D .. Szkoda ze nie ma mp3:(.. jednym z - jest joist kotry mosiałam 2 razy naprawiac.. i jescze jeden - to ze sie zwiesza albo wyłancza sam no ale to juz moja wina ;)obudowa tez jest super ani razu nie wymieniałam ;) Polecam heh naprawde warto:)

  • 0

    117. ~EmC  2007-12-24 10:14:44  host: abhh15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tel Supprr. Szkoda ze p trzaska nie ma ale ogólnie Okk

  • 0

    118. ~CXT70  2007-12-25 22:24:38  host: 87-205-223-64.adsl.inetia.pl

    Mam CXT70. Niestety wyłącza się jak jest zimno - podobno wada lutowania w tej serii. Robi kiepskie zdjęcia i fatalnie nagrywa VIDEO. Uważam że aparat foto i Video to tylko bajer marketingowy. Wolno działa menu, brakuje mi sygnalizacji dźwiękowej nieodebranych połączeń. Ma trochę bajerów i ładny wygląd, bateria trzyma 5 dni. Fajny aparat ale niedopracowany i nie kupie już komórek SIEMENS / BENQ. Motorola i Nokia są bardziej niezawodne.

  • 0

    119. ~  2007-12-25 23:01:47  host: aamk247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CX70 JEST DOBRY SŁUŻY MI PONAD 2 LATA BEZ AWARI JESTEM Z NIEGO ZADOWOLONY ZROBIŁEM NIM TYSIĄCE ZDIĘC I MUCHA NIE SIADA DOBRA MASZYNA:-D

  • 0

    120. ~cxt70  2008-02-02 16:38:06  host: 81.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl

    ten fon jest super mam go 2 latka i jestem z niego barzo zadowolona bateria mi trzyma do 7dni jest super tylko szkoda ze nie ma mp3 ale poza tym ma bardzo duzo funkcjii zdjecia wychodza super

  • 0

    121. ~DONATA  2008-02-24 14:00:49  host: ip-83-238-214-135.netia.com.pl

    A KTO WIE JAKIE OGRANICZENIE PAMIECI MA CX 75?

  • 0

    122. ~marpil  2008-04-07 17:42:06  host: asl9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tel bardzo na tak...ale gdyby miał mp3 bbył by o wiele lepszy!!! pozdro dla użytkowników tego tel i wogóle wszystkich. buziaki :*

  • 0

    123. ~  2008-11-15 23:02:40  host: chello087207246119.chello.pl

    przy wgraniu do telefonu odpowiedniego softu np. windows vista, jest juz mozliwosc wgrywania mp3.Działa szybciej, ma dodatkowe patche, nowe szaty graficzne i wiele innych nowych funkcji. Posiadam taki telefonik po tuningi i jest mega wypas :)

  • 0

    124. ~Rexus  2008-12-26 19:25:50  host: ger154.internetdsl.tpnet.pl

    ja kupilem swojego Siemensa CXT70 za 50zł

  • 0

    125. ~Ania  2009-04-17 14:56:05  host: host8925159178.dsi.3s.pl

    Telefon jest naprawdę w deskę,mam go od 3 lat i jest naprawdę super.Polecam

  • 0

    126. ~aga  2009-05-25 20:09:10  host: 217.98.102.9.ip.airbites.pl

    ja se go mam 2 lata, i pragnę, po prostu pragę wymienić go na jakikolwiek inny! zdjęcia nie są dobre, kamera max 0:30 po dłuższym użytkowaniu chodzi jak żółw, bateria się gruchocze, często się zacina. nie polacem

  • 0

    127. ~wiktor  2009-06-06 18:14:23  host: 94.254.244.172

    taż go mam ale niewiem jak zegar ustawić . pomorzecie?

  • 0

    128. ~dext  2009-09-14 18:00:08  host: 80.48.185.7

    Mam ten telefon 5! lat i nadal działa bez żadnych usterek i mimo wielu upadków. Polecam ogromnie.

  • 0

    129. ~  2009-11-07 19:24:20  host: 88-199-93-3.tktelekom.pl

    Mam ten telefon. Kupisłąm sobie samsunga, jednak tego nie sprzedałam, samsunga ponosiłam niecale 5 miesięcy i dzięki wielkie. Nowoczesny samsnug się przy nim chowa. Może nie ma tych bajerów typu mp3 ALE JA KOCHAM TEN TELEFON. PO PROSTU CUD! mam go 3 lata i polecam każdemu.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-185-107.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet