Siemens CL75 - opinie
Telefony Siemens Siemens CL75 Opinie o Siemens CL75

Siemens CL75

w sumie: 59
  • 0

    1. ~Kolorek  2005-03-13 09:55:00  host: aphel.ltd.pl

    troszke babski .. ej czy moze mi ktos wytlumaczyc na czym polega ten push to talk ??

  • 0

    2. ~frasio  2005-04-07 21:08:00  host: NAT-4.autocom.pl

    Kolorek wejdź na forum to się dowiesz

  • 0

    3. ~sola  2005-09-22 18:42:10  host: nat-mo4.aster.pl

    Moja kobieta oszalała na jego punkcie.

  • 0

    4. ~  2006-05-02 11:29:52  host: public-gprs16702.centertel.pl

    co to jest push to talk ??

  • 0

    5. ~mucia  2006-05-03 13:52:31  host: public-gprs18493.centertel.pl

    push to talk to jest w nowszych tel naciśnij i mów

  • 0

    6. ~justyna  2006-07-13 10:41:52  host: cf62.internetdsl.tpnet.pl

    hejka powiedzcie mi czy ten telefon jest juz w Polsce ??????

  • 0

    7.  2006-08-04 00:08:15

    jak wygladaja zdjecia z tego telefonu? bo gdzies przeczyalem ze on ma tylko 0,3 Megapixela ;/

  • 0

    8. ~justyna  2006-08-17 19:17:20  host: fbk2.internetdsl.tpnet.pl

    zawalisty ten telefon

  • 0

    9. ~Dejzi  2006-08-26 00:21:48  host: xn202.internetdsl.tpnet.pl

    śliczny:*:* ile kosztuje????

  • 0

    10. ~anonim  2006-09-20 14:57:05  host: awl162.internetdsl.tpnet.pl

    dam wam dobra rade niekupujcie tego telofonu nawet jakby to bylby ostatni telefon na swiecie!!!!

  • 0

    11. ~kati  2006-09-28 15:57:34  host: 217.153.82.242

    czy przez irde w tym telefonie mozna przesylac dane na wszystkie inne modele? bo cos mi nie chca go wykryc...

  • 0

    12. ~ja  2006-10-06 17:08:09  host: xdsl-3537.wroclaw.dialog.net.pl

    Przesyłałam przez irdę na inny model siemensa i też pobierałam pliki bez problemów. Telefon kupiłam w sklepie nowy za 369zł. (Używany pewnie znajdziesz taniej). Czemu anonim twierdzi, żeby go nie kupować? Ja jestem zadowolona. Bateria trochę krótko trzyma przez te 2 wyświetlacze (oba są kolorowe) i aparat ma tylko 0,3mpx, ale za tą cenę warto :) Pozdrawiam :)

  • 0

    13. ~ja  2006-10-07 14:59:54  host: xdsl-3537.wroclaw.dialog.net.pl

    Używał ktoś w tym telefonie "push to talk"? Ma w końcu, czy nie, bo producent się do tego nie przyznaje i nie wiem, czy jak kupię zestew startowy plusa albo orange, to czy będę mogła to urchomić? Bardzo proszę o odpowiedź, bo w instrukcji nic na ten temat nie ma.

  • 0

    14. ~nefretete  2006-11-20 10:34:40  host: a82.net144.okay.pl

    ile trzyma bateria w tym telefonie?????????????????????????????

  • 0

    15. ~wojdy  2006-11-29 20:30:20  host: bxd133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon i mi sie bardzo podoba. mam liliowy a nie brazowy i z jedna rozowa roza!! wiem ze pewnie wszyscy sobie wyobrazaja ten telefon jako oblesny ale jest fafny. i ma lusterko:P:P

  • 0

    16. ~ja  2006-12-26 14:49:24  host: xdsl-3537.wroclaw.dialog.net.pl

    Nie brązowy, tylko t koloże ciemnego żerwonego wina. Rózowy jest paskudny w środku.

  • 0

    17. ~ja  2006-12-26 20:53:29  host: xdsl-3537.wroclaw.dialog.net.pl

    Przepraszam za błędy: "...w kolorze ciemnego czerwonego wina. Różowy..."

  • 0

    18. ~ja  2006-12-26 21:27:36  host: aff151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale co sadzice ze nie warto go kupic ?

  • 0

    19. ~ja  2006-12-28 23:20:26  host: xdsl-3537.wroclaw.dialog.net.pl

    Drugi raz bym go nie kupiła... chyba. ;) Bateria bardzo krótko trzyma. Ma problemy z dużymi plikami, przesyłanymi kablem i irdą. Aparat ma marniuteńki i nie ma PTT!!! (To jest plotka rozpowszechniana przez polskie strony, m.in tą).

  • 0

    20. ~marta  2006-12-29 18:56:27  host: byq83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłam go wczoraj i jestem bardziej niż w niebo wzięta tylko 299zł nowy na allegro gratis wisiorek od parandowskiego

  • 0

    21. ~parandowski  2007-01-01 14:05:23  host: xdsl-3537.wroclaw.dialog.net.pl

    Oświadczam, ze nie robię wisiorków do komórek hahaha

  • 0

    22.  2007-01-17 19:22:21

    Mojej żonie się podoba. A wisiorek nie jest od parandowskiego tylko Swarovskiego -kryształ.

  • 0

    23. ~  2007-01-21 17:09:56  host: 194187182137.os2.kn.pl

    Kolejna wada tego telefonu. Gry można pobierać tylko przez wap. Przez irdę i kabel się nie da. Tylko malusieńkie pliki można (jak np. zdjęcia, czy dzwonki).

  • 0

    24. ~eklerka  2007-01-23 22:32:37  host: 194187182137.os2.kn.pl

    Telefon jest śliczny, oryginalny, funkcjonalny, (ekran podłuży za lusterko, minutnik odmierzy czas pieczenia ciasta, organizer przypomni o łyknięciu tabletki, korepetycjach 2 razy w tygodniu, urodzinach przyjaciół i czwartkowej imprezie). Strasznie podoba mi się, że smsy mają inne dźwięki niż raport o ich dostarczeniu, że ma bogatą książkę adresową, gdzie można każdej osobie inne zdjęcie wyświetlać, gdy dzwoni, itp. Ale telefon jest też niedorobiony. Miał mieć PTT, ale twórcy nie zdążyli i chaotyczny, (pół godziny szukałam GPRSu, który jest w ustawieniach w "możl.dol." :evil: Nie daje rady z większymi plikami i katalogi nie są poprawnie obsługiwane przez komputer, bo do gier nie można się dostać przez kabel, czy irdę, tylko przez wap. T9 pisała chyba osoba z dysortografią. Bateria jest tragiczna. Podsumowując, warto, ale za niską cenę. Płacąc ponad 300zł za nowy na gwarancji ... przepłaciłam trochę.

  • 0

    25. ~ktos;p  2007-01-25 14:58:01  host: hb118.internetdsl.tpnet.pl

    kupilam ten telefonik nowy, ale ma kilka wad zawiesza sie filmiki sa taniej jakosci wylacza sie sam bateria kiepska, malo miejsca i nie chce z innymi telefonami innych prodcentow nawet zdjec przesylac irda, ale ma kilka plusow:P ladny wyglad, lusterko, duze guziczki,ladne zdjecia na portrecie i mozna przypisywac fotki i dzwonki do roznych osob jest OK:)

  • 0

    26. ~vegeta  2007-01-30 16:01:57  host: acgc220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    anonim to kwach.bo wgraniu nowego softa,telefon jest boski.trzeba troche czaic co i jak poustawiac,ale pozniej chodzi bombowo.POLECAM go wszystkim kobietom!!

  • 0

    27. ~jamajka2007  2007-01-31 18:12:36  host: eni11.internetdsl.tpnet.pl

    ja wczoraj zamowilam na allegro za 220 ,ale zaluje podobno kiepski zdjecia robi

  • 0

    28. ~daytek@wp.pl  2007-02-05 21:54:12  host: chello087207115029.chello.pl

    Niedawno kupiłam ten telefon. Ogólnie to jest ok, ale przez te bajery bateria trzyma krótko (1-2 dni). Mam problem z internetem, IRDĄ oraz z wysyłaniem mmsów. Mógłby mi ktoś pomóc i wysłać jakąś radę na maila?

  • 0

    29. ~wialka  2007-02-15 20:10:49  host: fiq244.internetdsl.tpnet.pl

    Kupiłam ,dzisiaj ten telefon i nie potrafię go uruchomić ,a instrukcja nie jest podana w języku polskim :/ , narazie ładuje baterie ,ale nie potrafię dostać się do menu. Proszę o pomoc , z góry dziękuję

  • 0

    30. ~guska  2007-02-19 17:23:30  host: twierdza-gw-nat.quest-net.pl

    ja wlasnie chce kupic ten telefon i tak sie zastanawiam ale chyba zrezygnuje poszykam lepszego pod wzglendem funkcjonalnosci i jak bateria tak slabo trzyma to troszeczke nie dobrze...

  • 0

    31. ~Ania  2007-02-19 20:23:29  host: aaig213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar kupic ten telefon... tylko nie wiem czy mi sie opłaca za 280 zł za niego dawać?? A najgorsze jest to ze nie ma mp3!! nie wiem.... =(

  • 0

    32. ~Fanatyk  2007-03-12 18:36:09  host: a220.net130.okay.pl

    Dlaczego nie moge ściągać tapet ani dzwonków na siemensa cl75

  • 0

    33. ~  2007-04-12 13:24:21  host: nat7.sysnet.pl

    Wie ktos moze jaki jest kod uaktywniajacy pobieranie MMS i dzwonkow ..?

  • 0

    34. ~Ona  2007-04-12 13:31:56  host: nat7.sysnet.pl

    wie ktos moze jaki jest kod uaktywniajacy pobieanie i wysylanie MMS..?

  • 0

    35. ~hguohe4fw  2007-04-12 14:29:38  host: ablg181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tez nie moge uaktywnic mmsow ;/

  • 0

    36. ~Sol83  2007-04-20 13:07:31  host: router.omeganet.net.pl

    Również mam ten telefonik i jestem bardzo zadowolona. Dostałam go ze względów wizualnych- jest typowo kobiecy:) bateria nie trzyma długo, jesli jej się dobrze nie sformuje, czyli 3-5 razy rozładowujemy tel. do końca i ładujemy min.12 godzin na wyłączonym tel. dzieki temu bateria tryma mi 5-7 dni, normalnego użytkowania. Oczywiście, jesli ktoś często gra, itp. nie dziewić nikogo powinno, ze tel. łatwo się rozładowuje. W instrukcji jest napisane, że 1 min. wyswietlania, otwarcia klapki skraca czas bateri chyba o 40 min. Dla mnie te. służy do telefonowania, wysyłania sms-ów i jako budzik:) kupiłam z Allegro za 250 z przesyłką. jestem mega zadowolona, polecam:)

  • 0

    37. ~Kasia  2007-04-20 22:13:39  host: abtp185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu. Z wygladu bardzo mi sie podoba, ale poza tym czy jest funkcjonalny? Doradzcie mi czy warto go kupic. Czy to prawda ze czesto sie zawiesza??? ODPISZCIE PROSZE

  • 0

    38. ~anschen  2007-04-27 22:18:23  host: bir126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! mam pytano w jaki sposób w Siemensie cl 75 ustawić raport przyjęć sms proszę o odpowiedź nawet na gg 2626032. Dzięki z góry

  • 0

    39. ~Barbi:):)  2007-05-05 21:17:53  host: chello089079161133.chello.pl

    Ten telefon jest bardzo delikatny zybko sie psuje oze nie od razu psuje ale mam go miesiac i jest caaaaly zrysowany:/:/:/:/

  • 0

    40. ~....  2007-05-19 11:51:53  host: chello087206160214.chello.pl

    ten tel ... jest do dupu .. mam go juz długo .. i do tej pory nigdzie nie moge ustawic mms i gprs .....moye ktos mi pomoze_

  • 0

    41. ~mischa  2007-05-29 14:51:44  host: bvk248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dostałam ten telefon i bardzo mi się podoba wizualnie, ale to tylko tyle!!!!Bateria,pomimo tego,że była formatowana trzyma jeden dzień!!!!! Tragedia!!!

  • 0

    42. ~Kasia  2007-06-14 23:11:50  host: 91.189.16.18

    mam zamiar kupic ten ten telefon ,podoba mi sie ale nie wiem jak jest z nim we wnetrzu czy mozna na niego sciągac tapety i dzwonki??prosze o odpowiedz na nr gadu gadu 854285 czekam

  • 0

    43. ~Madzia  2007-06-19 14:18:12  host: fas162.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon jest świetny,jestem bardzo zadowolona,ładny,mały,lekki,ma dużo pierdół,jest wyjątkowy.polecam dla malo wymagajacych.

  • 0

    44. ~vv.  2007-06-21 17:59:01  host: eig61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    on jest ogromny..! alez bylo moje zdziwienie gdy go zobaczylam.. ciezko pisac sms'y jedna reka ; poza tym klawisze zostawiaja slady na wyswietlaczu. a tak ogolnie jest boski ;)

  • 0

    45. ~aga  2007-06-25 21:43:44  host: abal131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dlaczeg nie mogę ściągać tapet z gazet

  • 0

    46. ~Kamikadze  2007-07-10 20:10:11  host: abnd54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od paru miesięcy .ogólnie rzęch jakich mało .na początku oczywiści było wszytko git....teraz mam 3razy dziennie SIM ERROR poza tym nie można sie do mnie dodzwonić , brak konfiguracji mms ....jest powolny .ma mało pamięci i ogólnie beznadzieja !!!!

  • 0

    47. ~gt one  2007-08-25 14:21:01  host: 213.199.228.26

    jak do huja pana zrobic te mmsy jesli nie to ze zbychem sie zamienie na nikie stara

  • 0

    48. ~posiadacz  2007-10-07 16:38:33  host: ear27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel od ponad pół roku. na początku byłam zadowolona ale teraz już nie. nie mogę dostawać mmsów, ściągać tapet itp. bateria trzyma najdłużej 2 dni. szybko sie rysuje. menu bardzo wolno chodzi (czasem się zacina). z wyglądu super... nie polecam

  • 0

    49. ~ania384  2007-11-30 20:44:01  host: public-gprs93554.centertel.pl

    podtwierdzam ze szajs jakich mało . Na początku podobał mi sie z wygladu, ale nie moge go skonfigurować przez co nie moge wysyłać/dostawać mmsów, sciagac tapet itp. Kilka razy sie juz zawiesił i nieźle juz porysował. Z plusów to jedynie ten ekran z lusterkiem ale i tak też sie porysowało :/ nie polecam.

  • 0

    50. ~  2008-01-12 10:15:08  host: d90-129-65-53.cust.tele2.pl

    telefonik super znam osobe ktutej on sie podoba co prawda troche mu brakuje ale jest fajny co prawda ta osoba (kobieta):D woli muj i sie często zamieniamy ale tamten jest supcio

  • 0

    51. ~goszka  2008-01-15 21:28:33  host: gamow.wszia.opole.pl

    a jak macie z smsami? nie pamietam jak bylo na poczatku ale tera cos mi sie chyba przestawilo i zapisuja sie tylko na sim wiec moge miec ich tylko 10 a tamte 100 z pamieci telefonu nie chca sie zapelniać:/ czy wie ktos jak to zmienic?

  • 0

    52. ~niestety zły telefon..  2008-01-17 15:13:36  host: ciu147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeżeli miałabym komuś polecić ten telefon, to zdecydowanie tego nie zrobię... jedynymi jego plusami jest wygląd i funkcja lusterka. A Wady? Słabo trzymająca bateria, codzień trzeba ładować, po to by tylko na parę godzin trzymał, brak połączenia Irdowego z niektórymi telefonami. Kiedyś ustawiłam sobie przypomnienie a gdy je skasowałam to pomimo że go już nie było w pamięci telefonu o północy telefon mi dzwonił, nawet jak wyłączyłam baterię czy telefon. To bywało straszne... W środku nocy budzi Cię coś, czego nie ustawiałeś/aś. Jest też spory problem z MMsami itp.

  • 0

    53.  2008-02-07 21:41:35

    ja znalazłem ten telefon w sierpniu 2006 w górach.Spodobał mi sie na począdku ale gdy chcialem przesłac pliki(zdjecia i dzwonki) nie chciało wykryc drugiego telefonu.Bateria trzymała 2 dni.Zamieniłem sie z jedna dziewczyna na SE k300i.W poruwnaniu do simensa do był 100 razy lepszy!Nie polecam

  • 0

    54. ~zainteresowana  2008-03-24 16:13:07  host: apn-77-113-45-89.gprs.plus.pl

    hej może ktos mi doradzić czy za 100zł opłaca się kupić ten telefon poniewaz mam taką propozycję od kumpeli no i nie wiem czy warto bo opinie różne są na jego temat????

  • 0

    55. ~anetka  2008-04-19 15:38:11  host: 84-38-23-77.metrolink.pl

    mam ten fon za 150 zł jak nowy. Fakt ma pare wad.... no ale jest git.

  • 0

    56. ~monia555  2008-10-11 22:06:40  host: 81.219.10.150

    Ja tez go mam. już od ponad roku.. jest śliczny.. ale tez ma kilka wad.. odbijają sie klawisze na ekranie... zostają ślady po przyciśnięciu paznokcia na klawiaturze, ale mi jeszcze nigdy nie spadł ;) Wogóle jak ustawilam sobie GPRS kodem z internetu, to bateria trzymala z 1.5 dnia. Aparat słaby, i nie ma radia a ni Mp3 :| Ale ogólnie jestem pozytywnie do niego nastawiona. A i mam ten różowy z bordowym kwiatem :)

  • 0

    57. ~kardaszka  2008-11-25 12:08:02  host: 77-253-120-251.adsl.inetia.pl

    kiedyś to on może był i fajny ale na obecną chwile jest on zacofany... dobry dla osób które wiele od telefonu nie oczekują...

  • 0

    58. ~~Klaudia  2009-03-15 10:33:15  host: cbw105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Też mam ten telefonik ;) Ma parę wad, np.: odbijają się klawiatura na wyświetlaczu, nie umiem skonfigurować mms, krótko trzyma bateria i w słońcu źle widać z powodu lustrzanego wyświetlacza. Ale za to: ma lusterko^^, aparat, kamerę, i inne :) Ja jestem zadowolona, bo nie zależy mi z grubsza na bajerach byle zadzwonić i napisać eska :)

  • 0

    59. ~olineeek  2010-01-02 20:08:12  host: host-81-190-193-167.gizycko.mm.pl

    Ja takze mam tego simensa.! Jednym słowem jest do du**! Teraz nie rozumiem czemu go wogule kupiłam .NIe nadaje się do niczego.! NIGDY W ŻYCIU GO NIE KUPUJCIE!!!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet