Siemens CFX65 - opinie
Telefony Siemens Siemens CFX65 Opinie o Siemens CFX65

Siemens CFX65

w sumie: 9
  • 0

    1. ~baton_km  2005-06-20 21:58:00  host: cbn14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go od dzisiaj i jest super! Miałem wcześniej t610 i jest o niebo lepszy... kupiłem go na Allegro za 370 zł więc nawet taniej niż stoją 610-tki!

  • 0

    2. ~baton_km  2005-06-20 21:58:00  host: cbn14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go od dzisiaj i jest super! Miałem wcześniej t610 i jest o niebo lepszy... kupiłem go na Allegro za 370 zł więc nawet taniej niż stoją 610-tki!

  • 0

    3. ~baton_km  2005-06-20 21:59:00  host: cbn14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ale nagrywania filmów to on nie ma! Pozdrawiam

  • 0

    4. ~Hendryczek  2005-07-05 21:14:00  host: dhk201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefonik i jak narazie mało spotykany w polsce(i to mi się podoba). Nic dodać nic ując. Pozdro narty

  • 0

    5. ~rebelekt  2007-02-09 19:52:35  host: host-89-191-163-37.tvteletronik.pl

    super telefon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    6. ~Ada  2007-04-30 12:33:31  host: aakv84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go, jest ładny trzeba przyznac ale jakośc zdięć jest słaba a co do nagrywania filmów to oczywiście niema!

  • 0

    7. ~olique  2007-09-22 14:37:43  host: 83-238-232-199.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon ponad rok i w cale nie jest taki fantastyczny. Lubi mieć "humorki" tzn. przykładowo czasem nie wibruje chociaż ma włączone wibracje, czasami nie dzwoni chociaż ma włączony dźwięk. Zimą przy mrozie lubi sie sam wyłączyć. I w brew temu co można wyczytać na tej stronie nie ma opcji nagrywania filmów. No i jakość zdjęć jest nie ciekawa. Dużą zaletą telefonu jest latarka która naprawdę jest zadziwiająco mocna i bardzo proste menu.

  • 0

    8. ~olique  2007-09-22 15:30:55  host: 83-238-232-199.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon ponad rok i w cale nie jest taki fantastyczny. Lubi mieć "humorki" tzn. przykładowo czasem nie wibruje chociaż ma włączone wibracje, czasami nie dzwoni chociaż ma włączony dźwięk. Zimą przy mrozie lubi sie sam wyłączyć. I w brew temu co można wyczytać na tej stronie nie ma opcji nagrywania filmów. No i jakość zdjęć jest nie ciekawa. Dużą zaletą telefonu jest latarka która naprawdę jest zadziwiająco mocna i bardzo proste menu.

  • 0

    9.  2007-09-23 18:25:56

    Mam ten telefon już ponad rok i wcale nie jest taki super. Zdarza mu się mieć "humorki" tzn. przykładowo nie wibruje chociaż ma włączone wibracje, nie dzwoni chociaż ma włączony głos, a potem wszystko zaczyna działać nie wiadomo kiedy i dlaczego. Podobnie zimą lubi się bez powodu sam wyłączyć. Aparat robi bardzo kiepskie zdjęcia. Dużą zaletą telefonu jest natomiast lampka która w brew pozorom jest dość mocna i przydatna np. przy szukaniu kluczy w torebce (służy także jako flash). Osobiście mam zamiar w najbliższym czasie pozbyć się tego nie do końca dopracowanego telefonu. Moja kuzynka zrobiła to po kilku zaledwie miesiącach użytkowania go to jej egzemplarz był jeszcze bardziej zawodny...

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-198-71.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet