Siemens CF75 - opinie
Telefony Siemens Siemens CF75 Opinie o Siemens CF75

Siemens CF75

w sumie: 40
  • 0

    1. ~TUBUS  2005-03-13 09:57:00  host: aphel.ltd.pl

    fejny telefonik raczej nie bedzie drogi taka klapka za zlotowke o ile wejdzie na nasz rynek :D

  • 0

    2. ~frasio  2005-04-07 21:06:00  host: NAT-4.autocom.pl

    Co to pierwsza klapka siemensa?

  • 0

    3.  2006-01-16 20:29:35

    Calkiem fajny jak za 549zl :P

  • 0

    4. ~N-GAGE QD  2006-01-29 18:50:03  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Fajny Phon.Widziałem go i mogłem się nim pobawić.MENU jak w każdym SIEMENSIE.Jedno mnie dziwi.Jak już się biorą do robienia aparatu to mogli zrobić lepszy.A oprócz phon może być.Oceniam na 6.Pozdro !

  • 0

    5. ~grzes  2006-02-05 16:30:40  host: 81-219-215-194.futuro.kielce.msk.pl

    spoko phone, tylko ze po 24h klapka zaczela skrzypiec ;/ poza tym wszytko (jak narazie) ok

  • 0

    6. ~ana  2006-02-14 17:48:58  host: sr3.interplanet.pl

    czy ktos wie czy da sie i jesli tak to jak zdjac obudowe z tego tel?? wybrudzil mi sie aparat cyfrowy pod spodem i chce go wyczyscic...

  • 0

    7. ~Boston  2006-03-11 16:31:10  host: rv26.internetdsl.tpnet.pl

    Hej ludziska gdzie moge kupić tego fona bo widzi mi się szkoda, że ma małą pamięć ale na to przymkniemy oko :D

  • 0

    8. ~Boston  2006-03-14 18:32:55  host: rv26.internetdsl.tpnet.pl

    Jeszcze małe pytanko czy to prawda, że po ciągłej zabawie klapką bateria szybciej pada i czy wystąpuje to w każdym fonku z aktywną klapką ???

  • 0

    9. ~CRunchips  2006-03-15 13:48:50  host: dvl250.internetdsl.tpnet.pl

    NO niezbyt fajne ale niech bedzie dla mnie to jest kupka złomku

  • 0

    10. ~CRunchips  2006-03-15 13:50:19  host: dvl250.internetdsl.tpnet.pl

    Ale ja jestem wymagający ale niech bedzie dobra

  • 0

    11.  2006-03-24 11:40:36

    Boston, w salonie Ery, Germanosa sa dostepne. oczywiscie allego, czy u innych operatorow to nie wiem.
    ana, tak jak sie non-stop otwiera klapeczke to bateria potrafi trzymac nawet 2 dni ;/. ale jak skonczysz zabawe w ten sposob to trzyma zdecydowanie dluzej :P.
    ps. klapka przestala sama z siebie skrzypiec po kilku dniach :)

  • 0

    12. ~Boston  2006-04-10 19:25:59  host: rv26.internetdsl.tpnet.pl

    Serdeczne thenks za odpowiedzi na moje pytania Pozdrawiam :D

  • 0

    13. ~Boston  2006-04-17 13:26:30  host: rv26.internetdsl.tpnet.pl

    Jak tylko coś kasmi mi przybędzie to kupie tedo Siemensa. Dla mnie jest świetny i tym sposobem będę mieć już 2 Siemensy : )

  • 0

    14. ~elo3123  2006-04-19 15:25:56  host: host-81-190-172-233.lomza.mm.pl

    Mam pytanie co do klapki czy to prawda, że bardzo szybko są z nimi problemy? Nigdy nie miałem telefonu z klapką a ten mi się podoba jedynym moim problemem jest to czy klapka nie zacznie skrzypić, machać się czy coś.

  • 0

    15.  2006-04-21 11:41:15

    mam ten tel od 7 lutego (dzisiaj jest 21 kwiecien) i jak narazie nie mam z klapeczka zadnego nawet najmniejszego problemu. BOSTON ten tel naprawde jest swietny, i jesli komus nie przeszkadza ze bateria trzyma dwa dni to polecam go z calego serca :)

  • 0

    16. ~Boston  2006-04-22 20:04:35  host: rv26.internetdsl.tpnet.pl

    Witam mam pytanko do Grzemach'a. Czy jak wymienie baterie na taką w zwiększą pojemnością to czy zdoła rade wytrzymać więcej niż 2 dni. Mam też Siemesa CXT70 czy moge w tego modelu przełożyc ją do CF75. Czekam na odp i pozdrawiam.

  • 0

    17.  2006-05-02 11:58:40

    boston, szczerze mowiac to nie mam pojecia, ale powiem tak :), jesli to bedzie bateria ktora jest sprawdzona i jest pewne ze ma wieksza pojemnosc ("lepiej trzyma") to wytrzyma dluzej, ale wydaje mi sie ze max to jest 3-4 dni (4 przy znikomym uzytkowaniu), co do drugiego pytania to na allego znalazlem baterie ktora pasuje do cxt70 i cf75, z tego wnioskuje ze bedzie pasowala (ale glowy sobie nie dam uciac).pzdr

  • 0

    18. ~Boston  2006-05-04 18:25:12  host: rv26.internetdsl.tpnet.pl

    Serdeczne Thenks za odpowieć i rozwianie moich watpliwości. Pozdrowionka (^_^)

  • 0

    19. ~ponio  2006-08-04 14:38:00  host: lan-0.elomza.pl

    siema ten telfon jest duzy bop nie wiem czy go kupic ile cm ma z otwarto klapko pomóżcie plis

  • 0

    20. ~  2006-08-04 16:20:13  host: podolszyce-pn-s.plock.msk.pl

    siema jak ustawic aby wyswietlał sie numer telefony osoby ktora dzwoni do mnie na przednim wyswietlaczu??

  • 0

    21.  2006-08-18 01:03:51

    on sie przeciez wyswietla jak masz zlozona klapke. po rozlozeniu klapki pojawia sie logo siemensa, ale tego sie zmienic nie da. czy to rozwialo Twoje watpliwosci?

  • 0

    22. ~siemensiak  2006-08-27 12:23:07  host: dxc244.internetdsl.tpnet.pl

    jesli nie wyswietla sie tobie numer na zewnetrznym wyswietlaczu to pewnie masz ustawiony motyw PATTERN. Zmien go na inny. Jesli masz oprogramowanie v.10 to motyw PATTERN ma bledy i nie wyswietla numeru na zewn. wyswietlaczu oraz nie ma nazw dni w budziku. A jesli tel jest na gwarancji to wymien oprogramowanie. Bedzie chodzil znacznie lepiej i bez zadnych bledow. Pozdro

  • 0

    23. ~  2006-09-04 12:41:11  host: host-89-228-220-152.kalisz.mm.pl

    czy ma bluethutha
    ????????????

  • 0

    24. ~jurek  2006-10-04 08:54:02  host: emh10.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon jest ok ale bateria naprawdę słaba

  • 0

    25. ~SnoopY  2006-10-29 07:51:49  host: aeh50.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam pytanie czy ma on gry 3D ?? Bo na jednej stronie pisało że ma !! Jakby miał to bym se NFS:Most Wanted i Carbon na nim pograł !!

  • 0

    26. ~SnoopY  2006-10-29 07:52:48  host: aeh50.internetdsl.tpnet.pl

    A i jeszcze jedno gdzie on ma aparat bo na zdjeciu go niewidze !! ??

  • 0

    27. ~taki4  2006-11-01 13:22:27  host: 212.2.99.33

    male sprostowanie ten tel ma 10 mb pamieci i nie ma edge'a co do baterii to nie wiem skkad takie wyniki macie u mnie 4 dni spoko smiga:

  • 0

    28. ~franek  2006-11-15 14:29:41  host: 80.54.5.196

    Czy ktos mi powie czy ma on mp3 dzwonki?? bo na stronkach nie zawsze wiarygodne dane podaja.

  • 0

    29. ~cinek  2006-12-16 11:48:19  host: xdsl-9778.lubin.dialog.net.pl

    właśnie ten telefon m a mp3??bo juz sam nie wiem . na jednej stronie pisze ze mam a na rugiej ze niema , sam juz niewiem :/

  • 0

    30. ~kudłaty  2007-06-28 14:15:15  host: duh226.internetdsl.tpnet.pl

    A jak dopasować nową baterię. Bo chcę dokupić??? taką dobrą, jaki to model??? na co zwracac uwagę???

  • 0

    31. ~kudłąty  2007-06-28 14:17:36  host: duh226.internetdsl.tpnet.pl

    a jak dopasować Baterię, co zrobić, żeby lepsza była, jaki model??

  • 0

    32. ~kama  2007-07-08 12:37:42  host: dcw204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefonik ma dzwonki mp3 czy nie?

  • 0

    33. ~  2007-07-09 10:20:29  host: staticline10531.toya.net.pl

    ile ten telefon kosztuje i gdzie można kupić najtaniej?

  • 0

    34. ~marysia  2007-10-12 12:37:32  host: bhy198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Boże mam ten telefon już 1,5 roku i nie polecam nikomu .. nie dość, że bateria trzyma 1 lub 2 dni to dodatkowo, w sumie jak każdy siemens, często się wiesza. Porażka. Niby ma funkcje fajne, ale one są bardzo podstawowe, kamera bardzo słaba, aparat również. Jedyny plus to to, że klapka się nie rozwala ani nic ;) ale polecam inne modele. A co do mp3 to faktycznie NIBY ma tą funkcję, ale trzeba kupić oprogramowanie specjalne. odradzam :]

  • 0

    35.  2007-11-05 15:56:22

    czy on ma dzwonki tune tone

  • 0

    36. ~vito  2007-12-06 13:06:52  host: kazia7-2.zax.pl

    zgadzam się z marysią.Mam ten tel. prawie rok i po 15min rozmowy prawie cała bateria pusta.Wytrzyma pare esemesów i stanu czuwania do końca dnia ale na więcej nie można liczyć.Okropnie mnie wnerwia ten tel. bo jeszcze dodatkowo ciągle się wiesza.Nie polecam.Teraz kupię nokię.

  • 0

    37. ~colo12wp  2008-01-31 21:26:13  host: chello087207015174.chello.pl

    on ma 10 mb pamieci nie cztery a aparat ma 1,3mpix

  • 0

    38. ~bluetooth  2008-03-08 11:24:53  host: proxy1.telkonet.pl

    fajny telefon,łatwy w obsłudze,aparat 1,3 mpix,pamieć 10MB,irDA,

  • 0

    39. ~agata  2008-05-24 23:45:17  host: dfr154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy wie ktos moze czy ten telefon ma zalacznik kart pamieci??

  • 0

    40. ~  2008-11-09 12:40:09  host: 87-205-203-69.adsl.inetia.pl

    aparat vga 0,3 skad wy te info bierzecie? 10mb pamieci nie ma dzwonkow mp3 i zaden prog tego nie zmieni bateria po 2 latach trzyma 3 dni nic sie nie wiesza klapka ani klawiatura sie nie sypia a jak ktos nie umie sformatowac bat to potem niech nie placze aha i jeszcze jedno wbrew zapewnieniom baterie najlepiej ladowac po rozladowaniu a nie kiedy sie chce bo to skraca zywotnosc pozdro

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-8-87.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet