Siemens CF62 - opinie
Telefony Siemens Siemens CF62 Opinie o Siemens CF62

Siemens CF62

w sumie: 103
  • 0

    1. ~baribal  2004-10-02 11:08:00  host: 159-134-232-66.as1.cbr.castlebar.eircom.net

    ładny design, solidne wykonczenie,bardzo dobre rozwiazanie klawiatury, maly ekran ale dobra rozwalka.jezeli szukacie bogatego menu ten telefon was nie zadowoli.baterka slaba, pani w sklepie powiedziala ze 6 dni.mi trzyma 2 doby przy sporadycznym uzywaniu. ogolnie telefon nie jest najlepszy, dobry by conajwyrej za stosunkowo niska cene zaimponowac paniom:).

  • 0

    2. ~:-X  2005-01-25 14:25:00  host: proxy1.tkdami.net

    heh.ten telefon jest tylko ładny....chociaz lepszy od nokii 2650(i to duzo razy)

  • 0

    3. ~hans  2005-01-25 20:24:00  host: host-81-15-143-37.kalisz.mm.pl

    nieścisłość ma wybieranie głosowe minutnik i stoper

  • 0

    4. ~WitekT  2005-01-25 21:12:00  host: pollux.ds.pg.gda.pl

    hans: dzieki, poprawione! :)

  • 0

    5. ~  2005-02-18 14:25:00  host: ajk225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co wy tu walicie???ten telefon jest calkiem w porzadku!!!

  • 0

    6. ~:)  2005-03-11 16:38:00  host: ad1.medycyna.luc.lodz.arges.net.pl

    Telefon jest OK. Niestety bateria trzyma tylko 2 doby przy sporadycznym używaniu

  • 0

    7. ~jaras  2005-04-27 17:35:00  host: 210-ds1-oginskiego.host.ab.edu.pl

    Moze ktos wie ile ma on pamieci??
    Chcialbym go kupic

  • 0

    8. ~Dabram  2005-05-02 15:23:00  host: pf149.rury.sdi.tpnet.pl

    Telefon ten jest w Germanosie po 499 zł.bez sima.Uważam po miesiecznym jego uzytkowaniu,że jest to bardzo sympatyczny telefon.Co do opisywanej przez poprzedników zywotności baterii to mam jakieś mieszane uczucia czy ci co piszą, że ta bateria jest taka nędzna nie popełnili jakiegoś błędu przy jej formowaniu lub piszą bzdury co im jakaś pani powiedziała a wogóle nie maja tego telefonu.U mnie bateria po solidnym uformowaniu i przy normalnej zabawie i normalnym uzytkowaniu wytrzymuje 4 dni bez wyłączonych efektów świetlnych na obudowie i klapce.I gdzie tu prawda?Poza tym jest to telefonik bardzo praktyczny i zrobiony z dobrej jakości materiałów (szczególnie obudowa sprawiająca wrażenie w dotyku jakby była zrobiona z czarnego zamszu lub aksamitu).Klawiaturka idealna nawet dla moich grubych paluchów.Menu typowo Siemensowskie,czyli intuicyjne i proste.Wyświetlacz mały ale ostry i wyraźny z 65 tys.kolorów.Telefon ogólnie bardzo lekki.Nie ma pierdół typu pseudoaparat fotograficzny lub inne niepotrzebne i pożerające prąd gadżety dla małolatów.Jest to solidny,ergonomiczny i ładny aparat do prowadzenia rozmów i pisania SMS-ów i MMS-ów z dodatkiem niezbędnych funkcji takich jak:kalkulator,notatnik,zakładki głosowe i dobra polifonia.Szczerze polecam osobom nie zakompleksionym w kwestii błyskotek!

  • 0

    9. ~a.  2005-05-11 17:00:00  host: beq118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chyba go kupię, a czy one są w tej promocji zamień stary na nowy w germanosie???

  • 0

    10. ~Getsu  2005-05-23 16:25:00  host: 213-238-114-203.adsl.inetia.pl

    telefon bomba...polecam,bardzo ładny,mięciutki w dotyku,przejżyste menu, duże, wygodne klawisze. ma wszystko to co niezbędne dla telefonu .. bateria trzyma mi jakeś 3-4 dni... ale ma jedną wade a mianowicie są z nim jakieś problemy przy ściąganiu tapet i gier java. wiec jezeli ktoś lubi se pograć na telefoie to niech go nie kupuje. całej reszcie szczerze polecam

  • 0

    11. ~Q  2005-06-14 22:27:00  host: dps88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Odradzam tego złoma. Nie mam go z Germanosa tylko z Niemiec więc nie jest "aksamitny" czarny a szary.
    To jest jakaś 50tka w nowej obudowie. Jest tak wolny, że można się wściec przy pisaniu SMSów - zanim przewinie opcje w T9 albo w klawiszach z wieloma znakami to już dawno się mi udaje przeskoczyć wymagany znak/słowo.
    O grach Java można zapomnieć - porażka.
    Wyświetlacz - marny szczególnie w słoneczne dni.
    Chętnie bym go zamienił (z dopłatą 1k) na Samsunga D500

  • 0

    12. ~wimis  2005-07-15 21:50:00  host: ajz52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiecie ile ma pamięci

  • 0

    13. ~Grzesiek  2005-08-29 21:11:17  host: alh166.internetdsl.tpnet.pl

    Ja właśnie mam zamiar kupić ten telefon w Erze i nie wiem w końcu czy jest dobry czy nie bo czytałem już różne opinie na jego temat. Nie którzy piszą że SuPeR a nie którzy że ..::GÓWNO::.. :P Proszę o to aby ktoś napisał czy wystarczy jak dla mnie :

    wiek:13
    użycie:w skali od 1-10 to jakieś 6 :P

    Proszę o szczere wypowiedzi z Waszej strony


    Pozdro for all ...:-D

  • 0

    14. ~k-k (prosze o odpowiedz)  2005-09-01 00:46:38  host: ako137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czesc!
    Prosze o wypowiedz jakiegos uzytkownika takiego telefonu.
    Co z dzwonkami? Czy polifonia jest 16-głosowa? Aktualnie mam 32-glosowa polifonie w SE t630, czy bede zawiedziony dzwiekiem tego telefonu? Jak sie poza tym sprawuje? Czy zauwazyliscie jakies wady/zalety? Prosze o wypowiedz.
    Pozdrawiam

  • 0

    15. ~squik  2005-09-06 17:12:15  host: w3cache.lama.net.pl

    mam ten telefonik od paru dni.Z wyglądu jest bardzo dobry,rzeczywiscie obudowa sprawia wrażenie jakby byla z aksamitu lub pluszu. Bardzo dobry wyswietlacz wewnętrzny,zewnetrzny też wyraźny.Mankamentem jest jego szerokość i niezbyt wygodne pisanie sms jedną ręką. trzeba nieźle nagimnastykowac kciuk, gdyż jest szeroki i po prostu za cienki.Natomisat sama klawiatura w dotyku i wykonaniu jest wprost rewelacyjna. Duże wyraźne klawisze, o rewelacyjnej czułości.Kolory wyświetlacza wyraźne i bardzo bogate.Klaszyczne menu siemensa( czyli najlepsze),kalendarz,pojemna książka,duzy magazyn sms stawia go moim zdaniem w wysokiej półce za niską cenę. Smarkaczom się nie spodoba raczej ten telefon,ale nie tylko oni kupuja nowe maszyny. Dla przeciętnego użytkownika, który ceni elegancje i rozbudowany telefon, bez wodotrysków w postaci aparatów czy kamer to produkt w sam raz.Jedynym znaczącym minusem jest polifonia.Tylko 16 tonów i jak już to jest w tradycji chyba siemensa,brzmią bardzo metalicznie( móie o pogłosie a nie rodzaju muzyki ;))

  • 0

    16. ~Narou  2005-09-10 21:41:03  host: bhm25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! 3 dni temu nabylem nowego cf62 - bardzo mi sie ten aparat podoba wizualnie i funkvjonalnie posiada wszystko co potrzeba... a nawet pare ciekawych dodatkow. Jedynym mankamentem jest to ze ladowalem go juz 3 razy! nie wiem gdzie jest problem, siemensy raczej krotko trzymaja ale 24 godziny !!! to troszke przesada? i to bez tzw "bawienia", tylko lezy sobie... bede reklamowal ale nie wiem czy to cos da, coraz czesciej natrafiam na info co do takiego stanu baterii :/ nawet producent podaje min 2 dni...
    a jak by ktos chcial info, to ze strony siemensa do pobrania instrukcja.

  • 0

    17. ~gregor  2005-10-22 14:48:36  host: 213.199.241.10

    Telefon na wygląd SUPER Najwieksza wada BATERYJKA Formatowałem 3 x 15 godz i nic Trzyma dzionek przy ostrym gadaniu a na noc trzeba ładować Jak by nie ta bateria to by był umm miodzio ale cóż troche to przeszkadza

  • 0

    18. ~Dawid  2005-11-01 13:00:21  host: 217.97.232.130

    Jedyna zecz jaka mi się podoba w tym telefoniku to efekty świetlne wokół klawiatury... i podświetlane na czerwono klawisze wygląda to bardzo ciekawie...

  • 0

    19. ~patka  2005-11-06 00:08:34  host: ahi162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam nat telefon jest super brakuje mu tylko fajnych dzwonków aparató i mp3 tak jest ok. koniecznie polskie meni bo bez polskiego meni nie można się połapać

  • 0

    20.  2005-11-06 08:49:20  host: 120-167.espol.com.pl

    Witam, posiadam tego siemensa juz 2 tyg. i nie narzekam, jest elegancki każdemu sie podoba ma super efekty świetlne, bateria hmmm 2 dni przy normalnym dzwonieniu (ok 5-6 telefonów dzienie)ale baterie można zawsze kupić na allegro taką o zwiększonej pojemnosci i bedzie ok -ogólna ocena 8 na 10 PS. czarny jest ładniejszy

  • 0

    21. ~Daniel  2005-11-10 16:26:31  host: 82.139.30.17

    Mam go 3ci dzien. co do baterii formatowalem juz 2razy i trzyma dluzej ale nieznacznie... bede formatowal jeszcze dwa razy moze cos da... Jezeli nie to chyba reklamacja bo na stronce Ery jest napisane ze powinien trzymac 5dni wiec ja na to licze...

    Co do design to dla mnie spox-czarny kolor,aktywna klapka,klawiatura bardzo dobra->spokojnie pisze jedna reka mesa,

    Menu ubogie... jak dla mnie + telefon sluzy mi tylko do dzwonienia i mesow :)

    zobaczymy jak to bedzie z ta bateria...

  • 0

    22. ~kaczka  2005-11-11 18:17:34  host: buw2.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten tel od ponad pol roku bateria do kitu trzyma 1 dzien gora 2 ale kupuje nowa i nowa obudowe bo ta juz zdarlam zeszla z niego gumowa powloka kupie teraz srebrna bo jest ladniejsza tel jest spoko bardzo sie wieszal ale troche nim porzucalam i mu przeszlo spadl mi na chodnik ale nim mu sie nie stalo nie psuje sie ma fajne efekty swietlne i dzwiekowe jest troche powolny ale wystarczy zmienic softa lub pisac smsy ze slownikiem t9 wtedy pisze szybciej jest bardzo odporny kiedys go upralam ale jeszcze dziala wpadl mi do wody przez przypadek:)polecam

  • 0

    23. ~siemens żadzi  2005-11-12 15:59:03  host: dyb54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik nie widzialem mam zamiatr kupi =c ipowiem wam tak zq taka kase to jest dobry telefonik...za 499zł ja na allegro normalnie nie widze po 320 ze sklepow ...nara

  • 0

    24. ~dany  2005-11-28 19:40:32  host: host-ip194-90.crowley.pl

    Witam
    telefonik pierwsza klasa (zwłaszcza czarny).
    Jednak w użytkowaniu bardzo czuć jego "kwadratowość", nie przylega zbyt przyjemnie do ucha. Mi to jednak nie przeszkadza. Myśle, że ze względu na bardzo prostokątne kształty jest bardziej odpowiedni dla mężczyzn.
    Jeśli chodzi o baterie to faktycznie trzyma bardzo krutko. Ostatnio wytrzymywała mi ok 12h, ale oddałem do serwisu i dostałem nową. Teraz trzyma jakieś 72h, ale bez częstego dzwonienia.
    Co moge mu zarzucić to nie dopracowany soft. Czasami nie chce mi zapisać terminu do kalendaża i tym podobne ekscesy. Bardzo wolny. Oststnio sie troche wnerwiłem bo budzik raz mi dzwoni, a raz nie. W serwisie wymienili mi soft i dalej to samo. Troche dziwaczna przypadłość. To tyle

    PS
    jak ktoś ma podobny problem z budzikiem w tym telefonie to prosze by dal znać.

  • 0

    25. ~Asgareth  2005-12-07 22:07:40  host: klienci-net.pai.net.pl

    Witam,
    czy da się w nim przypisywać wybrane funkcje do danych klawiszy jak w cx65 i jaką ma polifonię?

  • 0

    26. ~Doktor  2005-12-09 16:34:00  host: pb221.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl

    Telefon jest ogólnie OK. Ma 1,5 MB pamięci. Jet też maa nieścislość. Mój ma notatnik. Bateria naprawde slaba. To prawda. Kupilem go we Wloszech za 90 euro. Bez simlocka ale bez polskiego menu. wpolsce wg mnie za drogi. Szkoda, Ze nie ma aparatu.

  • 0

    27. ~mariano  2005-12-22 15:44:58  host: ntwklan-81-219-215-186.devs.futuro.pl

    mialem ten telefon 2 miesiace i oprocz ladnego wygladu to oceniam go jako kiepski, wolalbym 100% nokie, ten telefon siezawiesza i strasznie wolno chodzi - tak jak wszystkie siemensy,nie polecam ;)

  • 0

    28. ~funia  2005-12-22 18:38:18  host: 193.24.220.58

    halo halo czy ten telefonik ma terminarz badz notatnik cosik pomagajace pamietac o waznych sprawach:) ?? bede wdzieczna za odp bo zamierzam go kupic jutro i nie wiem czy warto

  • 0

    29. ~Esiu  2005-12-26 21:12:36  host: wi242.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon jest ogólnie słaby po dwóch misiącach opyliłem go za 220 zł. Bateria cienizna 2-3 dni, może i do 4 dojdzie jeżeli powyłancza się wszystko. Wolny obrazek otwiera sie ok 30 sek, gry beznadziejne, do tego czas ich uruchomienia, heh od czasów Comodore C 64 nie czekałem tak długo na wgranie się gierki, nie polecam, wyjątkowo nieduany model

  • 0

    30.  2005-12-27 15:02:03

    Telefon mam dopiero tydzień, ale jestem dosyć zadowolona. Klawiatura świetna, wyślwietlacz malutki, ale bardzo wyraźny, kolory super. Menu jak we wszystkich siemensach, dla mnie bardzo logiczne. Dźwięki ok, chociaż ja jestem zwolenniczką monofonii, ale zawsze moge sobie coś ściągnąć:) Bateria hmm... trzyma 3 dni. Ale jeszcze jestem przed 3 ładowaniem, może będzie lepiej. Ogólnie rzecz biorąc, nie wymagam zabawki, tylko telefonu do pisania i dzwonienia[ładnego, jak na kobietę przystało;)]... a tu mam i małą zabawkę (dynamic lights) i stosunkwo dobry telefon. Na moje potrzeby oceniam na 8, o ile nie więcej. I polecam;)

  • 0

    31. ~zuziowata  2006-01-06 19:04:29  host: bdl200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon nie jest dobry mam go 4 miesiace i juz mi sie popsul sam naciskal klawisze a po drugie bardzo wolny gdy sie oglada animowana tapete to zeby sie poruszyla to trzeba czekac do smierci ogolnie beznadziejny i odradzam jego kupno a bateria rzeczywiscie trzyma bardzo krotko okolo 2 dni.

  • 0

    32. ~Rozik  2006-01-31 18:25:36  host: acow99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam 16 lat i jestm malolatem i nie mam zadnych kompleksow .. telefon fajny i 5 dni trzyma .. dzwoni pisze smsy i mmsy i w ogole kul .. pozdro dla staruchow

  • 0

    33. ~ShIn  2006-02-02 00:48:43  host: dyb41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CF62 jedyne co zwraca uwage na ten telefon to efekty swietlne i ciekawy wyglad zew. Ktos pytal o polifonie jezeli posiadal wczesniej t630 to pewnie bedzie rozczarowany lecz w telefonie mozna ustawic dzwiek typu wav po odpowiednim skonwertowaniu. Lecz duzo tych dzwiekow sie w telefonie nie zmiesci poniewaz jego pamiec to 1.56Mb . Jeszcze trzeba napisac conieco o bateri ktora w zasadzie nie ma pojemnosci bo porownujac ja do baterii oferowanych w innych modelach latwo jest sie zorientowac ze czas czuwania telefonu przy 2 wyswietlaczach i efektach swietlnych bedzie mizerny. U mnie bateria trzyma ok 2 dni. I nie jest to wina zlego formatowania baterii . Podobno zdazaja sie przypadki ze telefon sie sam wylacza u moich znajomych sie to dos czesto zdarza ale to chyba zalezy od egzeplazu bo u mnie jest wszystko ok. Ogolnie tego telefonu nie glownie z powodu baterii.

  • 0

    34. ~  2006-02-13 13:23:59  host: aeh50.internetdsl.tpnet.pl

    jak najbardziej jestem na tak!!!polecam....

  • 0

    35.  2006-02-16 23:24:04

    mysle ze nie jes zly baterie mozna dokupic z wieksza pojemnoscia i jest git ogolnie moze byc ale napisze cos o nim za m-C jak go troche przetestuje:)

  • 0

    36. ~  2006-03-05 09:10:49  host: dzg50.internetdsl.tpnet.pl

    tel mam od pol roku. bateria tragedia trzyma ok 20 godzin,nawet gdy telefon lezy sobie i nikt z niego nie korzysta.ide z tym do serwisu, niech kopsaja nowa.poza tym to samo co we wczesniejszych modelach- tel zawiesza sie, buczy a potem wylancza,alarm czasami dzwoni czasami nie,czasami nie mozna zapisac notatki alebo terminu.bylam fanka siemensow(to moj 8) ale mam dosc.

  • 0

    37. ~Wolfius  2006-03-11 17:18:17  host: acsx14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon już prawie 3 miesiące i jestem z niego bardzo zadowolony tym bardziej, że trafiła mi się wersja limited o mocniejszej baterii i zwiększonej pamięci w czarnej obudowie. Obudowa jest rewelacyjnia! Chyba nic nie może jej zarysować. Podobnie jest z wyświetlaczami. Do tego są one (wyświetlacze) bardzo czytelne nawet przy mocnym świetle. Z obserwacji znajomych, którzy też mają ten telefon wiem, że jest on bardzo odporny na wstrząsy i upadki. Bardzo żywa kolorystyka wyświetlacza wewnętrznego. Świetnie leży w dłoni, choć jeśli jest to pierwszy telefon z klapką trzeba się do niego przyzwyczaić. Duże wygodne klawisze z czerwonym podświetleniem i boczne niebieskie efekty świetlne dają ciekawy kontrast, który mnie osobiście bardzo się podoba. Chromowane elementy nadają mu poważnego stylu zwłaszcza w czarnej obudowie. Ciekawe tapety i miła 16-tonowa polifonia, która brzmi bardzo czysto. Bardzo przydatną funkcją, o której mało kto wie jest automatyczny USB-Boost, który bardzo znacznie przyspiesza transfer danych. Jest to chyba jedyny, albo przynajmniej jeden z niewielu telefonów z klapką z wymiennymi obudowami. Fakt faktem, że w celu dokonania wymiany obudowy należy udać się do serwisu, ale ponoć trwa to niedługo - nie wiem - nie próbowałem, bo uważam, że czarna jest najładniejsza.

  • 0

    38. ~Premas  2006-03-15 23:08:21  host: apn-99-89.gprspla.plusgsm.pl

    Kupiłem tego simensika żonie na gwiazdkę, więc mamy go już ponad trzy miesiace. Ogólnie jest bardzo fajny, co prawda nie ma np. irdy, ale wystarczy kabelek i mozna wszystko wgrać. niestety największym minusem jest bateria. Zaczynam już się zastanawiać, czy z nią wszystko ok. Była kilkakrotnie formatowana, a i tak telefon właściwie bez dzwonienia i bawienia się nim trzyma dobę. Może to dlatego że tam gdzie jest przez większośc czasu, nie ma zasięgu lub jest słaby?! W każdym bądź razie dziwi mnie to, bo np S55 w tych samych warunkach potrafił trzymać parę dni...

  • 0

    39. ~karolciiia  2006-04-11 15:09:22  host: czf130.internetdsl.tpnet.pl

    witam mam telefonik od 2 miesiecy i nie narzekam jestem zadowolona ma super efekty swietlne:) tylko troszke sie muli...POZDRAWIAM

  • 0

    40. ~kapa  2006-04-13 16:39:40  host: aon13.internetdsl.tpnet.pl

    ten fonik ma 11 mb pamięci.Ja mam tyle w nim i bardzo mało moge wgrac z kabla USB do niego.Jednym słowem nie polecam go.Uwieżcie mi.

  • 0

    41. ~niesia  2006-04-15 21:37:00  host: chello084010213036.chello.pl

    mam ten telefon pół roku i uważam ze jest najbardziej zjebanym komem jakiego miałam wyglad jest zajebisty ale funkcje i inne tam....do dupy!

  • 0

    42. ~kapa  2006-04-16 15:56:06  host: aon13.internetdsl.tpnet.pl

    On ma 11 mb pamięci ale bardzo mało mozna na niego sciągnąc z kabla USB nie polecam tego fona.Mam go i jest po prostu beznadziejny nie radze go kupować.

  • 0

    43. ~Miro  2006-04-29 00:42:49  host: w3cache.mt.pl

    Cześć ! Mam sprawe do was ! Dostałem prawie nowego Siemensa CF62 i to był prezent tylko nie wiem jak go odblokować !! Wiem że ciamajda ze mnie ale nie chcę go od razu popsuć! Jak ktoś będzie tak łaskawy to proszę o podpowiedz ! Z góry dzięki !!

  • 0

    44. ~marko  2006-05-18 13:12:55  host: z.lodzkie.do.lodz-r1.tpnet.pl

    czy CF62 ma funkcję odtwarzanie plików typu wave lub avr, a jeśli tak to jak wgrać taki plik jako powiadomienie o połączeniu?

  • 0

    45. ~robsonn  2006-06-03 12:06:21  host: c57-195.icpnet.pl

    Witam
    Mam jedną WAŻNĄ radę dla wszystkich posiadaczy CF62, którzy mają problemy z krótkim czasem życia baterii i wyłączaniem się telefonu. Jest to spowodowane tym, że często karta SIM traci kontakt ze stykami. Wystarczy wyciąć mały kawałek kartonu lub bloku technicznego (kwadrat) i włożyć między baterię (pod baterię) a miejsce, gdzie jest SIM. W tym momencie wszystkie problemy znikają, bateria działa normalnie, a telefonik się nie wyłącza. Wtedy jest to naprawdę niezły fonik za przystępne pieniądze :D
    Pozdrawiam

  • 0

    46. ~  2006-07-18 20:59:03  host: epa106.internetdsl.tpnet.pl

    fajny telefonik tylko wyświetlacz się trochę rysuje , ale na ogół fajna komóreczka :)

  • 0

    47. ~kiwi  2006-07-19 16:19:13  host: egb2.internetdsl.tpnet.pl

    To ja mam chyba jakis wyjątkowy egzemplarz. Telefon mam od pół roku a kupiłam juz używany. Bateria trzyma tydzień, nic sie nie zawiesza. Po prostu jest extra! Z żadnego telefonu nie byłam taka zadowolona, a juz na pewno nie z nokii !!!

  • 0

    48. ~sebek  2006-07-20 16:04:57  host: dxy34.internetdsl.tpnet.pl

    wszyscy z tego co widzę narzekają na ten telefon, a ja mam go od niedawna, ok. miesiąc, naprawde zajebisty telefon, na poczatku bateria trzymala mi 1-2 dni, ale teraz juz sie unormowało i trzyma nawet 6 dni!! to bardzo dużo bo przeciez ma aż 2 wyswietlacze i efekty swietlne zajefajny telefonik naprawde polecam!!

  • 0

    49. ~:D:D:D:D  2006-07-24 12:30:31  host: n23.pro-internet.pl

    Nie no co Wy tu wypisujecie??Ludzie!!ten telefon jest poprostu swietny!!bardzo go lubie nie zamula wszystko jest ok i bateria trzyma ponad 5dni.Czego chciec wiecej:D polecam:D

  • 0

    50. ~HAKER  2006-08-11 01:42:25  host: aamb246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAM TEN TELEFON OD PAZDZ 2005 POWIEM TYLE CO JEST PRAWDA ONIM TELEFON JEST WOLNY TO FAKT GRY LADUJA SIE 1.5 MIN NA EMULE MORZNA SE JE POSCIAGAC DA SIE ZROBIC NA KOMPUTERZE PLIK MP3 ZEBY CONWERTOWAC GO DO ODPOWIEDNIEGO FORMATU ZE BY DZIALAL NA FONIE FON MA POJEMNOSC 1.56MB ALE STYKA MI MAM APARAT CHOCIAZ JEST PRZENOSCNY ALE ROBI LEPIEJ ZDJECIA NIZ ZWYKLY DZIEKI FLESHU BATERIA NO Z BATERIA JEST DAREMNIE PO PARUCH MIESIANCACH DZIAL TELEFON 1 DZIN ALE NAJLEPIEJ JEST GO NA NOC PODLACZAC ZE BY NA DZIEN STARCZYLO ZDJECIA MAKS ROZ 640x480 wiec wychodza dosc fajnie aparat dziala np z c65 siemens co jeszcze mozna se kupic nowa baterie o wiekszej pojemnosci i co wrzne telefon potrafi sie nawet wyladowac przy wyclonczeniu polecam sposub wyciagnac baterie i poczekac 5 sek i wlozyc to sie nie rozladuje

  • 0

    51. ~Fred  2006-08-16 21:10:24  host: eav130.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten tel. od około 4 miesięcy i mimo wszystkich negatywnych recenzji telefon okazał się naprawdę bardzo fajny. Bateria trzyma około 3 dni, chociaż dzwonię i piszę kilkanaście razy dziennie. Zawiesił się zaledwie 4 razy od nowości. I wcale tak wolno nie reaguje!!! Długo jedynie wczytuje obrazki. Do tego bardzo ładnie wygląda i za taką cene naprawdę warto go kupić.

  • 0

    52. ~Fred  2006-08-16 21:18:38  host: eav130.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten tel. od około 4 miesięcy i mimo wszystkich negatywnych recenzji telefon okazał się naprawdę bardzo fajny. Bateria trzyma około 3 dni, chociaż dzwonię i piszę kilkanaście razy dziennie. Zawiesił się zaledwie 4 razy od nowości. I wcale tak wolno nie reaguje!!! Długo jedynie wczytuje obrazki. Do tego bardzo ładnie wygląda i za taką cene naprawdę warto go kupić.

  • 0

    53.  2006-08-20 13:29:26

    Telefonik fajny ale długo się nim nie nacieszyliśmy. Kupiłem dziewczynie na gwiazdkę i wielkie rozczarowanie. Zadzwoniłem, ona akurat wychodziła z łazienki, miała lekko wilgotne włosy, odebrała i załatwiła telefon. 2 minuty rozmów od nowości, w serwisie powiedzieli zalany i nie podlega gwarancji.Nie wiedziałem, że ktoś może produkować tak delikatne aparaty. JUż NIGDY SIEMENS'a Z KLAPKą.

  • 0

    54. ~daniel  2006-08-30 14:15:52  host: efa66.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten tel ma dyktafon?? jak tek to ile mozna najdłuzej nagrywać??z góry dziex za informacje:) ile taki kosztuje w niemczech:)

  • 0

    55. ~MatiS  2006-08-31 19:33:19  host: alf162.internetdsl.tpnet.pl

    a myslałem ze jest ok!sam mi pieniadze zabiera w dzien 6 zł !!boże boje sie nawet patrzec ile teraz ma a wogole to ok tylko gprs nie działa bo nie umiem uruchomic i nie moge tapet ani dzwonkow sciagac

  • 0

    56. ~KarOoL  2006-08-31 20:30:38  host: kopalnia.proton.net.pl

    mam ten telefon od pół roku. jest beznadziejny, bateria trzyma jakieś 3 dni ma słabą polifonie, klapka się rusza. Nie polecam.

  • 0

    57.  2006-10-11 22:23:39

    Owszem, jest śliczniutki, ale z baterią walczę już od długiego czasu. Trzyma 1 dzien, nie ładuje sie do pełna. Za radą ~robsonna włozyłam kartonik pod baterię, i czekam co się stanie...

  • 0

    58. ~Natuś  2006-10-23 21:46:54  host: ebn114.internetdsl.tpnet.pl

    wiecie co sa tu ruzne o[pinie i sama nie wiem w co wierzyc z chcialam go kupic ale siemense podobno strasznie zamulaja??? juz sama nie wiem co robic doradzcie mi:D:D:D:D

  • 0

    59. ~mieciu  2006-10-30 16:28:18  host: aoj154.internetdsl.tpnet.pl

    gdzie mam wgrywac jawe przez kabelek??. wgrywam do pliku java i nic, zadna gra sie nawet nie wyswietla ze jest wgrana. tylko pamiec zajmuje????

  • 0

    60. ~ana  2006-11-17 19:35:55  host: arkus.prz.edu.pl

    jak sciaga sie obudowe z klapki??

  • 0

    61. ~keiti  2006-12-29 20:48:52  host: aczh161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja ten telefon mam od 3 dni nowka ale gdzy tylko otworzylam klapke i go wlaczylam po 5 minutach sam sie wylaczyl. a jak wlacze gre to odrau mi sie zwiesza co jest grane. a w sklepie powiedzieli ze to nic takleigo

  • 0

    62. ~ker-----5264  2007-01-07 14:12:42  host: xdsl-7356.wroclaw.dialog.net.pl

    Ja kupiłam sobie ten telefon ...dopiero dostane go w tym tygodniu i po waszych opiniach niewiem co mam sądzić o tym telefonie czy dobrze zrobiłam....no ale jesli ktoś naprawde dba o ten telefon ..a nie rzuca wszędzie to chyba nic złego niepowinno się stać..moja koleżanka kupiła nokie 6103 było duzo komentarzy negatywnych na temat wyswietlacza że jest do dupy i że strasznie się psuje ..spytałam się jej czy rzeczywiście tak jest ..pooiwedziała że z jej wyslwietlaczem jest wszystko ok ..niegdy się niepsuje...no i właśnie niewiem czy dobrze zrobiłam..jestem jak narazie pozytywnie nastawiona :-

  • 0

    63. ~elmirka  2007-01-14 19:15:42  host: chello089078056063.chello.pl

    wiecie co chce kupić ten telefonik i nie wiem co mam robić, bardzo mi się podoba bo jest ładny i zgrabny, a nie chce z aparatem bo mi się już znudził chciałabym taki najzwyklejszy, mam nadzieje ze dobrze wybiorę.... dzięki papa bużki i pozdrofka :*

  • 0

    64. ~;)  2007-01-20 20:14:54  host: chello089078127097.chello.pl

    mam ten telefon od roku.... wyswietlacz wewnetrzny porysował się już po miesiącu, a po 3 zaczęły schodzić srebrne wstawki(mam czarna obudowe-zdaje się, że ten jasny model takich nie ma) do tego wolno chodzi...gdyby nie to byłby całkiem fajny

  • 0

    65. ~arts91  2007-02-15 19:49:18  host: aej190.internetdsl.tpnet.pl

    siema mam pytanie czy mozna gdzies znalesc kabel do tej komorki i czy wogule jest do tej komurki mozliwosc podlonczenia kabla chocby na USB czy COM pls o szybko odpowiedz

  • 0

    66.  2007-03-18 14:03:38

    Czy jest do niego podpinany aparat foto?

  • 0

    67. ~maaxx  2007-04-20 21:32:02  host: host-n1-114-87.telpol.net.pl

    ten telefon jest beznadziejny ludzie nie kupujcie , po 3 miesiąciach od nówki do serwisu i po 3 miesiącach to samo wyłacza sie nie ładuje normalnie cyrki jak bym miał dawać ocene to tylko -0 siemen to g...o !

  • 0

    68. ~ZłaMaryŚ  2007-05-28 17:19:05  host: abgd107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do ~maaxx człowieku po 1. nie da się dać -0 :D:D:D. Moim zdaniem Siemensy są bardzo fajnymi telefonami, ale trzeba o nie dbać, bo w końcu nie od tego jest komórka, żeby nią rzucać wszędzie...Mi się osobiście podoba i cieszę się, że go mam...

  • 0

    69. ~Damian  2007-06-04 19:51:04  host: terminal-1-140.retsat1.com.pl

    Mam ten telefon od 1 czerwca.Spełnia on moje wymagania lecz mam problem z tym ze dostalem wiadomosc MMS i nie moge jej odtworzyc. Czy ktoś wie jak moge to skonfigurowac? Czekam na odpowiedz .

  • 0

    70. ~Kamyk  2007-06-15 00:06:13  host: gw.artronik.net

    mam ten telefon od 2 lat na poczatku wszystko ok bateria trzymala 4 dni a pisalem dziennie ponad 200smsow ale potem wyszla tandeta z jaka go wykonano srebrne wstawki zaczely schodzic, na ekranie odily sie guziki caly trzeszczy, telefon czesto sie zawieszal, gry laduja sie wolno... a teraz pozytywy no coz wiele razy upad i dziala, prosty w obsludze latwo siepisze na nim smsy ogolnie nie kupil bym uzywanego ale nowy czemu nie po roku bym go sprzedal

  • 0

    71. ~DORUś  2007-06-24 22:32:42  host: f72.osiedle.net.pl

    uważam,że to beznadziejny telefon prawie nic w nim nie ma dawniej jak go dostalam to bylam zadowolona ale teraz juz nie naszczęście niedlugo wymieniam telefon uff co za ulga ...

  • 0

    72. ~Anusia  2007-06-26 14:34:37  host: chello084010030037.chello.pl

    mam ten telefon od roku.Z tym ,że ja mam go z ANglii więc mam model Siemens CF62T Szczerze mówiąc jest on fajny , ładny ,ale nie ma mp3 , aparatu , Bluetootha ,a nawet podczerwieni. Technicznie jest beznadziejny.

  • 0

    73. ~Elest  2007-07-02 20:37:14  host: acfx102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Widziały oczy co brały, więc nie wiem co to za pretensje, że nie ma mp3, itp... telefonik mam od 2 lat, jeszcze kilka dni temu działał bez zarzutu aż tu nagle pewnego dnia po prostu padł :) Rzadko się zawieszał i nie wiem co Wy robicie z nim, że srebro Wam schodzi po miechu :) U mnie wygląda jak nówka, szkoda tylko, że już nie działa :) Ale sądzę, że 2 lata działania bez zarzutu to wielki sukces tej komórki.

  • 0

    74. ~kasiX  2007-07-13 23:45:20  host: chello089078087253.chello.pl

    ma ten telefon ponad poł roku i to jest totalna porazka z nim..:( zawiesza sie, bateria trzyma gora 2 dni, schodzi srebrny kolor, na ekraniku odbily sie slady klawiszy i na dodatek jak zamykam klapke to sie sam wylacza:|z wygladu jest ok.. ale nic nie ma w nim ciekawego..

  • 0

    75. ~kobos  2007-07-30 23:14:51  host: aamh195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon okolo roku i jestem zadowolony. Mi zupelnie nie jest potrzebny telefon z aparatem, blutoothem,irda,mp3 itd. Telefon jest zeby rozmawiac a nie robic zdjecia (od tego sa aparaty cyfrowe) co wy z tymi fonami robicie ze wam srebro po mi9echu schodzi?Ja ten telefon rok mam a wyglada wprost jak nowy. O siemensy trzeba dbac, komorka to nie jednorazowa rzecz...

  • 0

    76. ~lukia  2007-07-31 20:36:41  host: fic146.internetdsl.tpnet.pl

    te same obiawy co kasi, wylaczanie 5 razy dziannie bez powodu (bateria pelna) to normalka

  • 0

    77. ~natula  2007-08-23 16:33:23  host: 87-205-224-225.adsl.inetia.pl

    szczerze mówią...mam ten telefonik od niedawna, ale jest spoko...mały, praktyczny, nie zamula...

  • 0

    78. ~aneta  2007-08-24 23:06:10  host: 42-196-149-91.cpe.marton.net.pl

    mam ten telefon 2 lata nikomu nie polecam telefon koszmar ciagle sie zawiesza sam wyłącza bateria tragedia kilka godzin trzyma nic w sobie nie ma strasznie sie rysuje robi jakies mi dziwne spiecia po czym nie dziala kilka minut

  • 0

    79. ~ekskluziff  2007-08-29 16:37:32  host: drn58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktoś nawijał że można otwarzać tym fonem piki wav.mozna ustawić go na dzwonek??a propos aparatu, na allegro widziałem aukcje z cf62 i dołączanym nim aparatem usb

  • 0

    80. ~  2007-08-30 17:15:16  host: host-81-190-74-68.gdynia.mm.pl

    najgorszy na swiecie...nigdy wiecej nie kupie sobie zadnego siemensa nigdy i nie wazne co mowia inni ten telefon jest najbardziej gow...... telefonem jaki mialem w reku jak zreszta kazdy inny siemens...nic dziwnego ze splajtowal:) pozdrawiam wszystkich:)

  • 0

    81. ~maron  2007-09-08 12:07:24  host: acox20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Z tym samoczynnym rozłączniem jakoś sobie poradziłem.Wsadziłem kawałek tektury pod przykrywke baterii i się uspokoiło .Docisk jest za słaby i bateria często traci kontakt.To jest również przyczyna płytkiego ładowania i krótkiego trzymania baterii .Teraz jest wszystko ok.Ten telefon ma jedna ważną zaletę.Jest tepy i dobrze leży w dłoni.Żona ma Samsunga X640 który wyślizguje się z łapy i ma dodatkowe przyciski na bokach.Trzeba się z nim obchodzić jak z niegotowanym jajem.Koszmar.

  • 0

    82. ~  2007-09-16 15:00:20  host: 209-61.compnet.com.pl

    Bardzo dobrze, że Siemens nie produkuje już telefonów, ten model jest tego dowodem. W telefonie z dobrze uformowaną baterią po półtory roku przy wcale nie częstym użytkowaniu trzyma dwie doby. Telefon był dwa razy w serwisie, za każdym razem usterki powracają. Główna wada to wyjątkowo wolne działanie, telefon wiesza się non-stop przy tak prostych operacjach jak pisanie SMSów. Z pamięci ma wyrzuconą zdecydowaną większość dzwonków i tapet, nawet fabrycznych... Niestety nie nadaje się nawet do podstawowych operacji, jeśli ktoś poszukuje prostego telefonu zdecydowanie lepszym wyborem będzie jakaś stara, niezawodna Nokia.

  • 0

    83. ~ulik  2007-09-24 14:07:31  host: tetra96.netpower.pl

    Witajcie! Oczywiście jestem też posiadaczką tego modelu i muszę powiedzieć,że jest taki sobie.Ma parę wad mianowicie: baterię trzymają bardzo słabo ,czasami sam się całkowicie wyłączy a nawet dwa razy mi skasował wpisy w książce telefonicznej co bardzo mnie zezłościło.Co do zalet to : jest bardzo zgrabny i dobrze się go trzyma w dłoni jak się telefonuje,dobrze się pisze SMS,hm to wszystko mało co? Pozdrawiam

  • 0

    84. ~NIGDY  2007-10-04 20:58:36  host: 209-61.compnet.com.pl

    Po około 1,5 roku mówię NIE. - kilka razy w serwisie - po 2 tygodniach poprawy znowu to samo - czasami nie działa zewn. wyświetlacz - to samo z wewnętrznym - zawiesza się kilka razy dziennie (aż do wyjęcia baterii) - TEMPO! smsy z T9 piszą się bardzo powoli, bez T( prawie wcale (wisi) - obudowa - totalo shit - czarna powłoczka cała zeszła, chromowane elementy obskurnie schodzą

  • 0

    85. ~Vikki  2007-10-04 21:21:15  host: dcf23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon ogolnie do dupy. moze fajny jest z wygladu ale po jakims czasie ekranik wewnetrzny sie strasznie rysuje od klawiatury i sreberko zlazi i wogole szajs jest jednen plus tego tele jest odporny na upadki i na zadrasniecia... ludzie nie kupujcie go. a pozatym nic nie ma, ani irdy ani bluetooth ani aparatu ani kamery nic po prostu nic. jedynie mozna z niego eski i mms wyslac i ewentualnie budzic sobie w nim ustawic i nic wiecej. tylko na to sie wam moze przydac. a wiec radze go wam nie kupowac!!!

  • 0

    86. ~PTRSS  2007-10-10 15:49:46  host: acdo192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go za 2 dychy i jest wporzo. Tylko jeszcze simlock i jest. A co do waszych opinii na temat zawieszania się to muszę was odświerzyć - jest w telefonie opcja "defragmentuj" - i to zajebiście wpływa na szybkość aparaciku.

  • 0

    87. ~marcin1996  2007-11-28 09:27:59  host: host-ip19-133.crowley.pl

    cze miałem tego fona polecam ale nie za gorąco bo ma to stare menu z simensa i mało bateria trzyma z 2 dni z telefonowaniem i pisaniem sms-ówz wyglądu jest bardzo ładny najbardziej mi się podoba ten pomysł simensa z tymi świecącymi bokami!!!

  • 0

    88. ~paulinkaaa  2008-01-04 16:21:10  host: emu20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miro sprobuj przytrzymac # ale niewiem czy to zadziala.zawsze wychodzisz czerwonym.pozdro!!!

  • 0

    89. ~pauletta  2008-01-11 23:06:00  host: apn-77-114-29-155.gprs.plus.pl

    Nie wiem co wy robicie z ty telefonem, telefon mam prawie od trzech lat, nosiłam go jakiś czas w pokrowcu, fakt bateria słaba, ale jeżeli chodzi o obudowę to trzyma się bez zarzutów. Obecnie trochę się wiesza, dlatego niestety muszę go wymienić. Telefon został kupiony w Niemczech i może dlatego tak dobrze się trzyma:)

  • 0

    90. ~monika:)  2008-02-06 15:47:28  host: accu157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 2 lat i sondze że jest fajny i wytrzymały ale nie ma w sobie niczego co mogło by zwrócić uwage..

  • 0

    91. ~  2008-03-11 15:32:44  host: chello062179039090.chello.pl

    MAM GO! BEZNADZIEJA I JESZCZE OPROGRAMOWANIE SIADA. A OBUDOWA WCALE TAKA PIĘKNA NIE JEST. PO MIESIĄCU ,,SREBRNE'' ELEMENTY I RESZTA ŚCIERAJĄ SIĘ I ŹDZIERAJĄ! NIE POLECAM!

  • 0

    92. ~mistrz  2008-03-15 12:23:32  host: nat.ip-point.pl

    mnie sie podoba .tylko nie ma mp3 ale można sie obyć.ładna obudowa i łatwy w opsłudze.:)

  • 0

    93. ~Basia1603  2008-03-16 13:25:02  host: aeax121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Słuchajcie... ściągałam simlocka na ten telefon ale nie moge teraz korzystać z Neta i MMS-ów. Kto pomoże???

  • 0

    94. ~Zabus  2008-06-26 11:49:37  host: 195-246-224-17.netpark.pl

    Sluchajcie bardzo chciala bym nabyc ten telefon,moze nie jest on zbyt funkcjonalny ale bardzo kobiecy i podoba mi sie poprostu czy moze mi ktos powiedziec gdzie moge go nabyc i za jaka cene poniewaz w mojej miejscowosci nie ma takich tel nigdzie po komisach:( moze ktos z was ma do sprzedania??

  • 0

    95. ~pawelknop  2008-08-22 20:35:08  host: icm26.internetdsl.tpnet.pl

    fajny fon tyle ze do dupy. jedyny bajere to efekty swietlne.

  • 0

    96. ~MARLEN  2008-11-08 14:11:52  host: 194.181.128.170

    MAM PYTANKO GDZIE MOGE ZNAJSC KOD APARATU?? TAKIE COŚ MI SIE WYSWIETLA PROSZĘ ODPISAC

  • 0

    97. ~Izaa  2008-12-28 12:36:35  host: 92.19.60.127

    Ten telefon nie ma nic... Jest do dupy. Bateria trzyma jeden dzien. Telefon sie ciagle wiesza. Nie radze kupowac!!!

  • 0

    98. ~KTOŚ  2009-01-06 20:31:10  host: abrd13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon mam od 6 lat...pomimo ciągłych upadków działa ok..czasami sie zawiesza ale wystarzczy wyjac baterie i jest ok...nawet po tylko latach mnie zaskakuje...rozładowuje sie po 1 godz.wkladam beterie i pełna...jesli chce ktos prostote to polecam...jest bardzo wytrzymały...fakt teraz sa lekkie problemy...musze go ładować na jak jest wyłączony...jednak nie żałuje zakupu...bateria trzyma długo...fajne efekty świetlne...przed nim miałam inne telefony..nie były tak wytrzymałe...fakt obudowa jest zdarta ale mozna wymienić....polecam dla ludzi którzy czesto rzucaja swoim telefonem...odpoweim na kazde pytanie...bede tutaj czesto...pytac

  • 0

    99. ~LOLEK  2009-02-13 14:48:47  host: 87-205-148-218.adsl.inetia.pl

    TEN TELEFON JEST LEBSZY NIRZ NOKIA N95, MA KLAPKE A NOKIA JEJ NIE MA I MA 2 WYSWIETLACZE A NOKIA JEDEN . MAM JUZ GO ZE 3 TYGODNIE. KUPILEM GO ZA 60 ZŁ A NOKIA KOSZTUJE 800

  • 0

    100. ~  2009-03-02 16:39:27  host: aeen128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hehe a ja swój kupiłem w szkole za 8 zł. Bajer w nim to te diody dookoła klawiatury. Wszystko działa,polecam.;]

  • 0

    101. ~kto$  2009-05-11 17:29:49  host: 088156112234.stk.vectranet.pl

    ja mam ten telefon już od 3 lat był raz w naprawie bo pękła mi ta szybka na której wyświetla się godzina. czasem się zawiesza ;/ długo trzyma bateria :D ale te srebrne paski i "gumowa antenka" zdzierają się ;|bardzo fajne są efekty świetlne i obrazki chociaż się bardzo długo ładują oceniam ten telefon na 3/5 chce teraz sobie kupic Nokie 3510 co o niej myślicie?

  • 0

    102. ~  2009-10-04 15:05:00  host: fcn122.internetdsl.tpnet.pl

    ogólnie jestem zawiedziony tym telefonem, musiałem mieć jakiś prądożerny model bo bateria z wyłączonymi wszystkimi efektami świetlnymi , jasność wyświetlacza na minimum, trzymała góra trzy dni przy małym używaniu, musiałem kupić nową ale nie wiele to dało. No i te ładujące się po kilka minut gry java, koszmar...

  • 0

    103. ~l  2010-01-17 21:40:09  host: eda163.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik fajny,mam go kilka lat i leży sobie w szufladzie,co jakiś czas go odkurzam i włączam na kilka dni. Niestety tego modelu siemensa nie da się normalnie używać. Jest strasznie wolny - muli się. Z biegiem czasu starły się z niego srebrne elementy,zeszła guma z obudowy i odbiły się klawisze na wewnętrznym ekranie...ale mam do niego sentyment - nie oddam g do utylizacji :PP co kilka lat wymieniam tylko baterię ehhh...

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-83-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet