Siemens CF110 - opinie
Telefony Siemens Siemens CF110 Opinie o Siemens CF110

Siemens CF110

w sumie: 71
  • 0

    1. ~pwluc  2005-08-16 21:40:07  host: host-D9ADAAA9.elsat.net.pl

    koniec ery Siemensa,bo z tymi fonami to sie uwstecznili !!

  • 0

    2. ~pawel  2005-08-16 22:10:48  host: ams72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    o nie!!!! znowu jakiś szrot siemensa

  • 0

    3. ~badziew  2005-08-16 23:13:11  host: bmo238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To już nie są dawne siemensy

  • 0

    4.  2005-08-19 22:20:25

    nic ciekawego... kopia noki (do tego nieudana) kontynuacja SL`ki ale nic ciekawego... telefon dolnej polki.

  • 0

    5.  2005-08-20 10:52:09

    Co to za telefon niech lepiej robia sprzet kuchenny bo to im dobrze wychodzi !!!!

  • 0

    6. ~Dawid  2005-08-21 18:14:47  host: ahy11.internetdsl.tpnet.pl

    Myślałem, że Siemens już gorszy nie może być, ale widać, że wszystko jest możliwe.

  • 0

    7. ~Tomek960  2005-08-28 13:08:15  host: aou82.internetdsl.tpnet.pl

    Moze po przejeciu przez Azjatow tej marnej marki cos wreszcie ciekawego zaprezentuja bo jak narazie to zdecydowanie bardziej wolalbym kupic Alcatela albo Sagema PS. mialem kiedys Alcatela i wedlug mnie to calkiem fajne telefony, nie wiem czego ludzie od nich chca.

  • 0

    8. ~Nemesis  2005-08-29 08:49:46  host: awz250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Popieram to z tymi alcatelami !! Mnie sie kiedys podobał s45 tylko (siemens oczywiscie) i to wszystko...

  • 0

    9. ~elvis  2005-08-30 15:53:03  host: host-ip194-90.crowley.pl

    to cos zwane siemensem wyglada jak samsung d500.....

  • 0

    10. ~hmmm  2005-08-30 22:41:22  host: aob226.internetdsl.tpnet.pl

    ludzie!!! ten fon jest dla ludzi ktorym nie potrzebne sa bajery typu aparat, mp3 czy takie tam. napewno bedzie tani. mialem kiedys m65 i byl nawet dobry jak na tamte czasy;] ale z czasem zaczelo mi brakowac pamieci i przerzucilem sie na se k750i. siemens robi tez nawet dobre fony. popatrzcie na sxg75. telefon ten nie jest zly powiem nawet ze bardzo dobry.

  • 0

    11. ~Tomek960  2005-08-31 13:42:36  host: aou82.internetdsl.tpnet.pl

    Moze i niektore Siemensy maja fajne bajerki ale sa kiepskiej jakosci.

  • 0

    12. ~zoim  2005-09-03 11:41:18  host: bgq195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemensy i nokie mnie dobijaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    13. ~TomKs  2005-09-14 09:52:08  host: klienci-net3.pai.net.pl

    Mam Siemensa Me-45 i do dziś nie widzę lepszego telefonu. Mały, lekki, bateria trzyma tydzień, słownik T9, świetna klawiatura, odporny na upadki (w granicach rozsądku, oczywiście), skróty klawiszowe do czegokolwiek. Naprawdę znakomity.

  • 0

    14. ~quaris  2006-02-13 20:35:40  host: c55-33.icpnet.pl

    moje zdanie: ogladałem ten aparat i faktycznie nie ma wodotrysków ale jak na telefon...to jest ładny, mały, zgrabny i przyznaje, że mi się spodobał. Zastanawiam się nad kupnem go jako 2-ego tel. bo wszędzie palfona brać nie chce. Sądze, że jest on dobrą propozycją dla osób szukających zwykłego a jednocześnie ładnego aparatu i nie chcą "odpasionych" samsungów czy kosmicznie wycenionych nokii.
    pozdrawiam:)

  • 0

    15. ~mirusiek  2006-04-21 08:01:24  host: kuz.telnet.krakow.pl

    bardzo ładny telefon. Jak dla mnie wystarczający, tylko dlaczego nie ma bluetooth. Szkoda nici z kożystania ze słuchawki.

  • 0

    16. ~buncol  2006-04-28 14:18:31  host: pa11.zelow.sdi.tpnet.pl

    Witam. Wczoraj zakupiłem tego fona i jestem mile zaskoczony. Chciałem telefon do rozmowy i sms a nie do jakis multimedialnych zabaw. Zastanawiałem sie jeszce na motorolą l6 ale wybrałem ten model który kosztował mnie nóweczka 419 zł w Germanos.Telefon ten osiada bardzo dobry wyświetlacz oraz bardzo korzystny wyglad ( oczywiescie kazdy luvi co innego). Na pierwszy rzut oka jest fajny . Zobaczymy jak dalej . narka

  • 0

    17. ~lolek  2006-05-23 16:59:21  host: system858917570.mtvk.pl

    jest piękny i nadaje się do biznesu chociaż nie ma Bluetootha le duże guziki i wyświetlacz to wynagradzają

  • 0

    18. ~natka123  2006-06-25 22:08:22  host: bvr142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos z uzytkownikow moze podac jak dlugo trzyma bateria w tym fonie?? bo rozne opinie slyszalam na temat siemensow.

  • 0

    19.  2006-07-03 10:19:03

    w ogole co to za wyświetlacz... 130x130 teraz to standart 176x220 w tej klasie telefonów!

  • 0

    20. ~MSTHBob  2006-07-22 13:47:16  host: zx179.internetdsl.tpnet.pl

    ehh tragedia, wiekszosc z tu piszacych nawet na oczy nie widziala tego fona. Wyswietlacz 130x130 niby to nie duzo, ale biorac pod uwage wymiary calego telefonu.. widac ze popracowali nad softem - nic sie nie wiesza, bateria u mnie bez problemu wytrzymuje 3-4 dni , fonik jest naprawde malutki :D i moge go z czystym sumieniem polecic osobom ktore wiedza do czego telefon ma słuzyc :) do tego cena jest swietna :D:D 350zł za nowke + kabel do kompa

  • 0

    21. ~Nigdy więcej Siemensów  2006-08-09 19:50:23  host: bmw130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka. Nie polecam tego telefonu..! Siemens'y są baardzo delikatne i nie nadają się dla nastolatki!! On tylko ładnie wygląda, a w sumie żadnych bajerów nie posiada. Aparat-nie , IrDa- nie, Bluetooth- nie, Aparat-nie =/ Mialam ten telefon jakies 5 miesięcy i byle upadek rysował obudowe,której sie nie da wymienic.. Jeden poważniejszy upadek i nie dziala!!!!! Wiem ,że niektórzy myślą ,że komentujący czasem kłamią, ale ja wiem ze swojego doświadczenia ,że ten telefon nadaje sie tylko do tego aby lezal w domu na półce... Pozdrawiam.

  • 0

    22. ~Justin  2006-08-10 19:17:14  host: cwb162.internetdsl.tpnet.pl

    A ja mam takie drobno techniczne pytanie. Czy ten telefonik posiada alarm wibracyjny? Prosze o szybka odpowiedz, bo mam zamiar sprawic sobie ten maly telefonik :)

  • 0

    23. ~falko  2006-08-11 16:07:08  host: dvu11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak posiada alarm wibracyjny i ciekawy wygaszacz co kilka sekund pokazuje godzine

  • 0

    24. ~Justin  2006-08-13 09:36:55  host: cwb162.internetdsl.tpnet.pl

    Falko taka sprawa do Ciebie: co sadzisz o tym telefonie?

  • 0

    25. ~luka  2006-08-21 12:54:20  host: 217.153.162.42

    ktory byscie woleli AF51 czy CF110?

  • 0

    26. ~Justin  2006-08-27 13:53:01  host: cwb162.internetdsl.tpnet.pl

    Jak dla mnie lepszy jest telefon bez klapki, dlatego wole cf110. Wiem z doswiadczenia ze komorki z klapka czesto sie psuja, po prostu kabelki, ktore lacza wyswietlacz z klawiatura sie przecieraja przy ciaglym otwieraniu klapki... Polecam cf110 :) Pozdrawiam :)

  • 0

    27. ~BM  2006-08-27 22:03:34  host: avt166.internetdsl.tpnet.pl

    Witam
    Żal mi niektórych bajerantów którzy kupują telefon ze wszystkimi bajerami a nie mają pojęcia do czego połowa z nich służy lub nigdy ich nie użyją bo nie ma możliwości albo sieć na wsi nie przystosowana, a dla czego nie macie bluta czy aparatu przy lodówce ;) ja wyrosłem z bajerów przy telefonie, miałem K700 i sprzedałem to gówno. Telefon powinien służyć do rozmawiania, do zdjęć są aparaty a od słuchawki na bluta mózg wam się rozlasuje. Stawiam na tego fona podoba mi się.

  • 0

    28. ~Przemo  2006-08-28 20:44:39  host: fck10.internetdsl.tpnet.pl

    Pytanie do użytkowników GF 110-jaka jest słyszalność w hałasie -dworzec,bus,ruchliwa ulica, itp. W Siemensach z tym bywa różnie.

  • 0

    29. ~Justin  2006-09-05 21:54:40  host: cwb162.internetdsl.tpnet.pl

    Zgadzam sie z Toba BM. telefon powinien sluzyc do rozmow i smsow, a nie do robienia zdiec czy sluchania muzyki. A ten fonik jest idealny do tego, jest maly i poreczny, pisanie nim smsow to naprawde frajda :) szybko i bez problemowo, a co najwazniejsze nie wiesza sie nigdy i bardzo zadko gupi zasieg, ale to tylko jak jestesmy na jakiejs odludnionej wsi :) Pozdrowki

  • 0

    30. ~frau_didi  2006-09-14 18:26:44  host: dyj90.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie poniewaz moj brat mi ma z Wloch przywiesc ten tel czy on posiada dzwonki tylko polifoniczne czy ma mozliwosc dzwonkow real?

  • 0

    31. ~Justin  2006-09-19 19:47:57  host: cwb162.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon posiada dzwonki poli i ono foniczne, zadnych innych

  • 0

    32. ~  2006-09-22 07:37:46  host: bwj170.internetdsl.tpnet.pl

    Mnie troszkę denerwuje, że w siemensach tak dużo czasu zajmuje odczytywanie smsów. Nadół, przesuń, zobacz itd. Telefonik amm od tygodnia (przeszedłem z samsunga na siemensa, takze narazie nie jestem zadowolony).

  • 0

    33. ~joas89  2006-10-05 14:06:22  host: 84.38.95.201

    Mam zamiar kupić sobie tego fonika a sprzedać mojego philipsa 362? Myślicie że warto ? A jeszcze mam pytanko czy trzeba za każdym razem gdy ktoś dzwoni czy przychodzi sms wysuwać to COŚ=) dzienxy za info!

  • 0

    34. ~maq  2006-10-12 20:19:11  host: fgv218.internetdsl.tpnet.pl

    Kilka istotnych pytan: Dolaczam sie do kolegi joas89 - czy mozna odczytywac bez zbednego wysuwania klawiaturki? Ile na dobra sprawe trzyma bateria, bo rozne opinie slyszalem (najlepiej jak sie wypowie kilka osob)? Jak jest z awaryjnoscia.. slyszal ktos o usterkach w tych telefonach - tez spotkalem sie z opiniami ze np glosniczki padaly. Telefon ogolnie ladny, nieduzy.. a przede wszystkim bez wodotryskow.. takie egzemplarze juz wymieraja. Pozdrawiam.

  • 0

    35.  2006-10-20 11:56:11

    Ja się zastanwaiam nad tym telefonikiem bo mi się podobaz wyglądu,bajerów nie potrzebuje bo z nich nie korzystam. Tylko mam dylemat mam teraz AF51 i czy warto zamienić na CF110 ??

  • 0

    36. ~strefa 691  2006-11-06 11:30:29  host: 213.25.189.50

    hej czy moze ktos wie gdzie mozna kupic kabelek do tego fona albo czy wogole mozna dostac taki bajer :-)))

  • 0

    37. ~mlody  2006-11-15 16:55:15  host: bod226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witamm... Mam obecnie wypasionego simensa a jednak go sprzedaje i kupuje cf110. Co do bateri w Simensach wszystko zalezy jak przeprowadzimy jej format, moj poprzedni bez problemu trzymał do 5 dni a telefon mial rok.A wracajac do cf110 bardzo mi sie podoba, nie potrzebuje tych wszystkich bajerów bo przez nie to tylko telefon sie wali. Szpan na dzwonki, czy krecenie filmów na którch nic nie widac tez mnie nie interesuje... Najwyrazniej jestem za stary... Tak mozna kupic do niego kabel poszukaj na allegro ;-)))

  • 0

    38. ~natalia_15  2006-12-29 23:08:41  host: abmt170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tez mam ten telefonik i jestem z niego zadowolona,jest naprawde super.Jednak mam takie małe pytanko:czy ten telefon ma podczerwień??

  • 0

    39. ~  2006-12-30 15:28:49  host: fce194.internetdsl.tpnet.pl

    a jak tu uaktywnić mms jeśli nie mają go w plusie:P

  • 0

    40. ~dirtybug  2007-01-07 21:01:16  host: chello062179095130.chello.pl

    Najpierw trzeba uaktywnić GPRS/MMS, potem go ręcznie skonfigurować wg. instrukcji poddanych na stronie Plusa do np. Siemensa CX65 - u mnie zadziałało.

  • 0

    41. ~lalala  2007-01-26 20:28:29  host: 85-31-239-60.marsoft.net

    ej BM a po co mam kupowac oddzielnie aparat fotogr+radio+odtwarzacz mp3+ kamere skoro moge miec to wszystko w jednym malym porecznym urzadzeniu? i za duzooo nizsza cene.. argument ze telefon jest do dzwonienia pisza jacys niemajetni frustraci ;)

  • 0

    42. ~pst  2007-01-29 18:07:08  host: acpk184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam kupilem sobie wlasnie ten tel i mam takie pytanie: jak poprawnie sformatowac przy nim baterie pzdr

  • 0

    43. ~sonny  2007-01-29 19:30:43  host: bzj138.internetdsl.tpnet.pl

    Witam, mam pytanie odnośnie mms-ów, a mianowicie jak mam je uaktywnić dla ery? Bardzo proszę o wskazówki. Z góry dziękuję. Pzdr

  • 0

    44.  2007-01-29 19:55:21

    Witam, mam pytanie odnośnie cf110, a mianowicie jak mam aktywować mms-y. Bardzo proszę o jakieś wskazówki. Z góry dziękuję. Pzdr

  • 0

    45. ~  2007-02-19 14:33:26  host: acon155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś wie jak uaktywnić uśługę MMS-ów w sieci PLUS?? POMÓRZCIE!! plx

  • 0

    46. ~blondas  2007-02-19 20:51:18  host: accb159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon wery fajny zadowolony jestem z niego :)

  • 0

    47. ~Kasia_gdynia  2007-02-23 18:05:19  host: dyj90.internetdsl.tpnet.pl

    Hej Wam kupiłam sobie ten tel jest super.Oczywiscie tel jest bez bajerow no i dobrze bo to tylko baterie zera.Glownie zalezalo mi na dzwonieniu i sms no i na dzwonkach true tone ktore ten tel posiada.Mowie Wam dla mnie ten tel to rewelacja jestem bardzo zadowolona a jesli dobrze sformatujecie baterie to bedzie trzymac i tydz takjak mi :]

  • 0

    48. ~maggy  2007-02-24 15:07:47  host: rev-182-14.ramtel.pl

    czesc mozeci mi powiedziec gdzie moge sciagnac sterowniki to CF 110 by moc na niego sciagac muzyke. Mama kabel do potepiecia USB

  • 0

    49. ~paliic  2007-03-09 23:37:28  host: c-b7a470d5.031-48-73746f23.cust.bredbandsbolaget.se

    mam pytanko czy ten tel posada podstawowe funkjcje takie jak: wibracja , buzdzik...itd

  • 0

    50.  2007-04-20 18:58:57

    chcialbym sie dowiedziec jak ten telefon sie otwiera lub rozsuwa

  • 0

    51.  2007-04-20 19:02:54

    jak sie rozsuwa ten telefon

  • 0

    52. ~karolina  2007-04-25 09:39:19  host: 212.2.101.30

    ile mieści sms'ów?

  • 0

    53. ~kamil  2007-05-06 13:38:16  host: w3cache.cypel.pl

    Nie wiem co się dzieje z baterią właśnie 2 gi raz ja formatuje trzyma może z 12 godzin , chyba ze po 3 cim formacie będzie działać normalnie bo ponoć trzyma 3-4 dni a nie 12h.A wam ile dni bateria trzyma i czy mieliście na początku tak samo jak ja ??

  • 0

    54. ~Janek  2007-06-05 22:42:28  host: bkr116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jesteście beznadziejni ludzie! To forum jest po to aby zmieszczać w nim recenzje i wrażenia z użytkowania a nie "100 pytań do"! Cholery można odstać jak się czyta w kółko te same powielane pytania a nie recenzje telefonu który aktualnie człowieka interesuje!!! Precz debile z forum!~P.s. mam nadzieję że nikomu nie strzeliłem komplementu ;-)

  • 0

    55. ~mmonroe@o2.pl  2007-08-02 14:26:46  host: aki37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od pół roku... i tak... bardzo mi sie podoba bo jest malysprytny a jak upadł to sie czasami wyłączał sam to trzeba go jeszcze raz w sciane rzucić i bedzie wszystko okej!! poza tym ten telefon słuzy tylko do pisania smsow mmsow i dzwonienia.. zero bajerow... to przeciez telefon ..wlasnie kupiłam nokie 7360 i moge sprzedac tego simensa za 100 zł...

  • 0

    56. ~blace  2007-08-06 18:10:39  host: fce194.internetdsl.tpnet.pl

    Ja was nie rozumię. Ludzie! Każdy ma prawo do własnego zdania u gustu. gdyby wszyscy mieli miec taki sam gust nie oprodukowli by tyle rodzajów telefonów. Mi osobiscie bardzo sie podoba mimooze jstem nastolatką. nie potrzebuję bajerów;) Pozdrowienia szczefgólnie dla osoby o nicku 'lalala' żałsona jest twoja wypowiedź:)

  • 0

    57. ~mona  2007-08-06 18:11:25  host: fce194.internetdsl.tpnet.pl

    U mnie niestety opcja podana przez "dirtybug " nie zadziałała. czy ktoś moze podać mi od początk do końca jak uaktywnić mmms w plusie? Z góry dziękuję.

  • 0

    58. ~marcin  2007-09-11 20:32:45  host: aabj95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile ten telefon moze byc wart??? prosze o odpowiedz bardzo prosze pomuzcie mi bo mam dosprzedania

  • 0

    59. ~Kropas  2007-10-31 20:04:19  host: bss75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam zamiar kupić ten tel :) i chciałbym tylko wiedzieć ile mniej więcej mieści smsów ? bo to dla mnie najważniejsze... Pozdrawiam

  • 0

    60. ~IZULA  2007-12-10 19:50:20  host: chaos.tpnet.pl

    MAM PYTANIE!!!CZY TEN TELEFON JAK SIE GO WYSUNIE MA 83 CM CZY NIEWYSUNIĘTY MA TYLE???PROSZE JAK NAJSZYBCIEJ ODPOWEIDZIEC

  • 0

    61. ~eeeeeee  2007-12-11 15:31:18  host: axi242.internetdsl.tpnet.pl

    jak zmienia sie na polskie menu

  • 0

    62. ~josi  2007-12-14 16:17:29  host: csknet-84-234-44-96.csk.pl

    Posiadam ten telefon 1 rok!!!. Muszę powiedzieć że to jest super telefon, dobry wyświetlacz, wysuwana klapka, wbudowany głośniczek, dobra klawiatura, a bateria trzyma ok 4-5 dni. Jak komuś trzyma 1 dzień to ma uszkodzony telefon ;/ a takie dylematy jak "on nic niema" to niech kupuje telefon za 800 zł mający aparaty itd... i będzie wtedy miał! Pozatym telefon służy do dzwonienia a nie do "zaparzania kawy", otwieracza do piwa, i jako mydła pod prysznic. PS. Blokada klawiatury następuje po zamknięciu klapki i naciśnięciu czerwonego przycisku - bardzo przyjemnie ;) (dla tych co się wahają nad kupnem)

  • 0

    63. ~jaśka  2008-01-02 13:16:03  host: proxy2a.interkam.pl

    elo wszystkim;] potrzebuje telefonu dobrego , nie drogiego i wizualnie ładnego poznieważ zgubiłam na sylwestrze swojego Sagema my411x!!! Zastanawiam się nad tym Siemensem i Motorola W375. Oba te telofony są ładne , nie drogie. Aparat mnie nie interesuje bo i tak nie robilam tel zdjec;] Zgadzam się że teelfon jest po to żeby dzwonić ale troche bajeru tez się przydaje a nie chce z Sagem'a my411x przerzucac na byle co. Poradzcie;p yoł

  • 0

    64. ~665  2008-01-10 02:19:58  host: aarw1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dwie sprawy: - Jak jest z wyświetlaczem? Widać na słońcu? - Jak jest z dzwonkami? Słychać je w ogóle? Bo miałem 2 siemensy, które były tak ciche, że jak dzwoniły w kieszeni to się nie usłyszało dzwonka. Paranoja!

  • 0

    65. ~zapek  2008-01-24 23:23:08  host: gdi234.internetdsl.tpnet.pl

    Moja mama go ma i jest spoko do smsów,i dzwonienia ;)

  • 0

    66. ~isachunia  2008-01-26 13:07:17  host: gun82.internetdsl.tpnet.pl

    No ja dopiero drugi dzien mam ten telefon...ale jest spoko. Ladny wyglad i ...super sie pisze smski :P A i glosny jest :O

  • 0

    67. ~eloo  2008-09-20 16:13:55  host: elu226.internetdsl.tpnet.pl

    mam problem z tym fonem...Fajny jest ale nie wiem jak mam ustawić CSD :( cały czas jak próbuje odebrać tapete z internetu to pojawia się BŁĄD POŁĄCZENIA CSD :(:(:( POMÓŻCIE pliiiis ja niewiem jak to ustawić

  • 0

    68. ~elek  2009-01-09 19:39:56  host: bza154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam już 5 siemensa i nie mogę narzekać!!! Nigdy żadnego nie oddawałem do naprawy bo pracowały bez zarzutu.

  • 0

    69. ~kwiat  2009-04-05 17:25:29  host: aog138.internetdsl.tpnet.pl

    to jest bardzo dobry telefon sama mam taki i wiem ze komentarze które dają są aby nnie kupowac bo poprostu oni zazdroszczą.!

  • 0

    70. ~orczyk113  2009-07-04 00:24:46  host: apn-77-112-236-68.dynamic.gprs.plus.pl

    zaówiłem właśnie taki tel na allegro!!!jak na razie to jestem z ceny zadowolony czy bede z telefonu to zobaczymy!!!

  • 0

    71. ~gigi  2009-12-26 12:00:36  host: aog138.internetdsl.tpnet.pl

    mam taki ale jak wysylac mms bo jak tsm daje to cos pisze aby sprobowac jeszcze raz

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-8-87.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet