Siemens CC75 - opinie
Telefony Siemens Siemens CC75 Opinie o Siemens CC75

Siemens CC75

w sumie: 9
  • 0

    1. ~Maciek  2005-08-19 12:28:53  host: bpy219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Samsung C100??

  • 0

    2.  2005-08-19 22:22:32

    Samsung C100 w dobrym niemieckim wykonaniu. Jesli komus przpadl do gusty tamten telefon powinien zainteresowac sie tym modelem.

  • 0

    3. ~Dawid  2005-08-21 18:12:21  host: ahy11.internetdsl.tpnet.pl

    Drugi samsung C100!!!Czy siemens kiedyś będzie potrafił stworzyć coś samemu.

  • 0

    4. ~  2005-08-24 10:55:20  host: bni89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi sie samsung c100 podobał ale 2 lata temu a siemens dopiero teraz to daje

  • 0

    5. ~Tomek960  2005-08-28 13:14:14  host: aou82.internetdsl.tpnet.pl

    Wolalbym nabyc staruszka C100 niz to badziewie.

  • 0

    6. ~Rafał  2005-09-21 21:54:16  host: 212.122.214.204

    Nie wiem czemu Siemens unika na siłę standardu Bluetooth. Jak widzę te telefony z wymyślnymi funkcjami ale bez BT to tylko o ścianę je. Bo w końcu nie po to kupiłem BT do komputera i słuchawkę do samochodu, żeby teraz wisiało na ścianie i dyndało.

  • 0

    7. ~szymon_z  2005-11-01 13:09:27  host: pa204.iwonicz-zdroj.sdi.tpnet.pl

    O matko...Więcej kantow nie mogli mu wcisnac...Wole juz C100 jak Tomek,niz to badziewie...Siemens schodzi na psy......

  • 0

    8. ~kotinka  2005-12-07 17:09:26  host: user18.11.udn.pl

    mam pytanie: czy wam tez często jak włączacie kamere to wam wystakuje "bład" i ona nie chce działać? wyłączam wtedy koma i jak właczam to znowu działa. tylko nei wiem czy mam zepsuty telefon czy to tak w każdym jest?

  • 0

    9. ~KORNIK  2006-05-30 19:56:22  host: 82.146.255.158

    od samsunga c-100 różni go jedynie to, że tu działa port a w samsungach nie!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-147-69.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet