Siemens C75 - opinie
Telefony Siemens Siemens C75 Opinie o Siemens C75

Siemens C75

w sumie: 599
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1. ~wendzior  2005-06-16 19:52:00  host: aiv74.internetdsl.tpnet.pl

    ale badziewie na maxa juz cx65 jest lepszy lub NAJLPSZA NA SWIECIE NOKIA 3220

  • 0

    2. ~manfred  2005-06-16 21:01:00  host: auj244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Boże...Czy wszystkie fony SIEMENSA muszą mieć to wyjście na antene zew.?? A tak po za tym to naprawde nic ciekawego i trpoche przypominami sony ericssona

  • 0

    3. ~axel xD  2005-06-18 18:43:00  host: dns1.techmedia.com.pl

    wendzior: haha co za lamka "NAJLEPSZA NA SWIECIE NOKIA 3220" :D a co do fona to siemens zaczyna robic podobne foty do SE

  • 0

    4. ~pueblo  2005-06-23 15:21:00  host: n44.krak.tke.pl

    Ale sie czepiacie. Moim zdaniem jest rewelacyjny. Tylko zeby cena byla adekwatna

  • 0

    5. ~deSnajpa2k5  2005-06-24 21:06:00  host: 217.153.194.14

    Czy będzie kiedyś siemens z wbudowanym w aparat optyczny-zoom ?

  • 0

    6. ~osk92  2005-06-26 16:01:00  host: c122-252.icpnet.pl

    Co wy gadacie ?? To jest mój następny telefon (aktualnie mam C65 i jestem całkiem zadowolony)!! Ma wszytsko czego mi potrzbea. Ten telefon przypomina nokie 32x0(chyba 3260 ale nie jestem pewien) A cena ma być dobra. Myśle że zdobędzie Polski rynek tak jak C65 ;)

  • 0

    7. ~lesenus  2005-07-01 16:25:00  host: aen134.internetdsl.tpnet.pl

    Dla mnie złącze kart pamięci to podstawa. Mam telefon Nokia 6600, na początku (zanim kupiłem ten telefon) myślałem, ze pamięć 32MB w zupełności wystarczy, a 128MB to już za dużo!
    Teraz wiem, że 512MB dopiero wystarczy!
    Nie zauważyłem również, żeby ten telefon miał symbiana. Dla mnie lipa

  • 0

    8. ~EnZo  2005-07-11 16:24:00  host: chulak.osk.enformatic.pl

    Java - brak danych :/ no comments

  • 0

    9. ~kielbasa  2005-07-21 11:16:00  host: aob226.internetdsl.tpnet.pl

    zauwazylem ze ten siemens serii 75 ma takie same funkcje co cx65/m65!!!! jest daleko w tyle!!!! teraz aparat o rozdzielczosci 1,3 mpx to podstawa. ale z reszta po co mu dobry aparat jesli to telefon dla kobiet a one jaraja sie byle aparatem.

  • 0

    10. ~k-myk  2005-07-21 18:19:00  host: cfu199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ONI TU KLAMIA!!!!! Przeciez S65 posiada zlacze kart pamieci i modul Bluetooth!!! Takie same bledy zauwazylem przy innych modelach innych producentow! TA STRONA TO LIPA!

  • 0

    11. ~WitekT  2005-07-21 19:25:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    k-myk: myślę, że najbardziej to Cię okłamał okulista bo Twój wzrok to LIPA. ;) Popatrz jaki model komentujesz, a o jakim piszesz...

  • 0

    12. ~djdj  2005-09-02 15:39:49  host: cca112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aahhahahahahaha n/c

  • 0

    13. ~FARNIR  2005-09-03 23:08:30  host: gprs6.idea.pl

    Przed chwila dostalem tn telefon do ręki, pierwsze wrazenia w rzeczywistosci wygląda lepiej niż na zdjeciu. Ale menu pozostaje bez zmian jedynie ikony sie zmienily na głównym panelu tak szczerze to cx65 mial fajniejsze. Nowoscią jest to z tyłu zdejmuje się cały tylny panel a nie tylko klapke od baterii dzięki temu w końcu bedzei można dopasować cała obudowe do swojego stylu. Fajnym dodatkiem są nowe wyścigi 3D które chodzą lepiej niż 3D RALLY na S65. Ogólnie fajny telefon dla dzieciaka, jak dla mnie to mogli się bardziej wysilić ale siemns wesje x75 już spalił bo lepiej wypada SE ze swoimi nowinkami które naprawde są fajne
    DO MODERATORÓW - uzupełniające wiadomosci do danych technicznych - są gry JAVA, wymienne panele, kontakty w telefonie

  • 0

    14.  2005-09-05 16:49:25

    Telefonik jest genialny lepiej wyglada live niz na zdjeciach, menu tez ma ladne bo przejrzyste, zdjecia sa sliczne , a was chyba pogielo zeby fonik mial MINIMUM 1,3mpx !! Ludzie opamietajcie sie !! To jest telefon a nie aparat cyfrowy, jak czytam co tu niektorzy pisza to na prawde zal (_!_) sciska

  • 0

    15. ~ella  2005-09-06 11:28:00  host: aac197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a moze ktos wie jak go otworzyć!!!!!!!!!!jeśli tak to piszcie proszę!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    16. ~Pablo  2005-09-06 22:43:24  host: uh162.internetdsl.tpnet.pl

    Otwierasz go naciskając przycisk na tylnej sciance obudowy. Mam go i jestem "nawet" zadowolony, gdyby nie to, że fonik ma takie napady i wylancza sie po 10 minutach bezczynnosci (mimo wyłączonej tej opcji) i jeszcze nie działają obie aplikacje java, oraz gra SpeedChaser3D, wyświetla sie komunikat: "Instalacja nieudana - nieważny certyfikat". Czy ktoś moze mi powiedzieć jak wyeliminowac te błędy?? A może zostaje tylko serwis, ale wolałbym nie, bo mam go od poniedziałku.

  • 0

    17. ~ella  2005-09-07 09:44:29  host: aag201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pablo ale ja próbowałam w ten sposób go otwierać i się nie da ty go otworzyłes czy tylko podajesz zasadę bo to że trzeba nacisnąc przycisk to ja wiem ale on nie chce się otworzyć w ten sposób????????????czekam na odpowoedź!!!!!!!!!!

  • 0

    18. ~Pablo  2005-09-07 14:20:57  host: uh162.internetdsl.tpnet.pl

    Ja go tak otwaorzyłem. Oto instrukcja prawidłowego otwierania telefonu Siemens C75:
    Łapiesz telefon 4 palcami - 3 u góry, a kciuk od dołu,
    Paznokciem u kciuka naciskasz na przycisk,
    Zginasz palce trzymające górną część telefonu, tak by kciuk wraz z wciśniętym przyciskiem poszedł do góry.
    Mam nadzieję, że nie zepsułeś telefonu i go wreszcie otworzyłeś.
    Nie wiem czy dobrze widzę, ale przednia część obudowy jest chyba przykręcona.
    Pozdrowienia!

  • 0

    19. ~ella  2005-09-07 15:01:23  host: aag201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sorry probowałam na wszystkie sposoby ale nic z tego jaśniej proszę bo dalej jest zamknięty no chyba że ten akurat tak ma daj jeszcze jakąś podpowiedź?????????!!!!!!!!!!!czekam

  • 0

    20. ~Pablo  2005-09-07 15:21:42  host: uh162.internetdsl.tpnet.pl

    Ja go tak otwaorzyłem. Oto instrukcja prawidłowego otwierania telefonu Siemens C75:
    Łapiesz telefon 4 palcami - 3 u góry, a kciuk od dołu,
    Paznokciem u kciuka naciskasz na przycisk,
    Zginasz palce trzymające górną część telefonu, tak by kciuk wraz z wciśniętym przyciskiem poszedł do góry.
    Mam nadzieję, że nie zepsułeś telefonu i go wreszcie otworzyłeś.
    Nie wiem czy dobrze widzę, ale przednia część obudowy jest chyba przykręcona.
    Pozdrowienia!

  • 0

    21. ~posiadacz c75  2005-09-12 10:54:03  host: awr195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiekszosc z was pewnie ma jeszcze nokie 3310,albo cos w tym stylu, a komentujecie ze ten telefon to kicha, da sie zauwazyc ze kto ma ten telefon jest z niego zadowolny i ja takze nie mam do niego zadnych zastrzezen, dalem za niego 200zl i dla mnie to jest smiesznie niska cena jak za taki fajny telefonik

  • 0

    22. ~mloda  2005-09-13 11:23:27  host: aig136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik od wczoraj i nawet mi sie podoba.denerwuje mnie tylko to ze sa krotkie wiadomosci.napisze 2 zdania i juz wlacza sie 2 sms.u was tez tak jest??

  • 0

    23. ~EKU  2005-09-13 12:32:46  host: bjs197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten fon to po prostu CX65 w nowej obudowie. Siemens sie nie postarał

  • 0

    24. ~paulo  2005-09-14 18:37:56  host: cdz95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zamierzam sobie kupic taki telefon i niewiem czy dobrze robie dajcie jakas podpowiedz ;]

  • 0

    25. ~sokol  2005-09-14 19:34:06  host: bal83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja ten telefon mam juz od 12 dni. ogolnie jestem zadowolony z niego. tylko nie moge sie doczekac kiedy kupie wkancu do niego kabele aby zobaczyc czy zdjecia beda dobrze wygladaly na kompie p.s. w grze "SpeedChaser3D" zamiast omijac to lepiej wjezdzac w du*e przeciwnika - pewna wygrana w trybie - wyscigu.

  • 0

    26. ~gosc  2005-09-23 09:48:17  host: zamosc.one.pl

    ej to oplaca kupic sie ten telefon??

  • 0

    27. ~megi:]  2005-09-24 11:37:50  host: host-81-190-85-87.gdynia.mm.pl

    Telefonik jest super!Ma prawie wszystko co jest potrzebne(oprócz radia i mp3)...Kupilam go dwa dni temu i NIE ŻAŁUJE!Polecam go bardziej niż telefony nokia i sony ericsona..jest lekki, ma ładny kształt, duzy wyswietlacz, robi ladne zdjęcia, ma fajne dzwonki i tapety:Łatwy w obsłudze!:DI PROSZE WIĘCEJ TAKICH NEGATYWNYCH OPINI NA TEMAT MOJEGO NEW TELEFONU(MÓWIE DO TYCH, KTÓRZY GO NIE MAJA I KOMENTUJĄ:P)NIE ZAMIESZCZAĆ!

  • 0

    28. ~chino  2005-09-29 18:13:22  host: bw186.internetdsl.tpnet.pl

    tak na marginesie ten telefon to nic innego jak CX65 w nowej obudowie i z nowszym softem, chcialem go kupic w erze ale jest tandetnie wykonany (chociaz design ma wyjebisty) wiec wybrałem SE K700i

  • 0

    29. ~poz  2005-10-02 20:27:40  host: bvl60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    istny sony ericsson

  • 0

    30. ~user  2005-10-04 20:59:56  host: xy50.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon 2-gi dzień i póki co uważam że za taką cenę lepiej wybrać nie mogłem:P Telefon ma przejrzyste menu, dobry- bardzo czytelny wyświetlacz i wiele przydatnych funkcji (budzik, konwerter, listę zadań, i wiele innych). Nie ma bluetooth ale jest IrDA. Nie rozumie ludzi na tym forum, którzy twierdzą że "fonik powinien mieć kamere MINIMUM 1,3mpx" i przyrównują go do Nokii 6600. To jest chore! To telefon a nie aparat Fuji FinePix!!! Telefony po to są tak bardzo zróżnicowane żeby były dla różnych użytkowników (zaawansowanych/początkujących, bardziej zasobnych w "środki"/lub mniej) Dla mnie np. w zupełności wystarcza 10 MB pamięci które posiada ten telefon. Jestem z nigo zadowolony i za cenę 129 zł z abonamentem 20 zł w Erze myślę że jest dobrym wyborem. Polecam go w szczególności użytkownikom średniozaawansowanym ze "średnimi" portfelami:P :)

  • 0

    31. ~Marxin  2005-10-04 21:34:55  host: bll157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej
    Mam sobie kupić "to" albo SE 508i co wybrać???
    Prosze o odpowiedź.

  • 0

    32. ~Tomcio  2005-10-06 15:57:36  host: 213.199.212.176

    toż to kopia SE K700i, no i przez to świetnie wygląda :] hehe

  • 0

    33. ~Filio  2005-10-12 14:41:30  host: dwk179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej no ludzie mi sie podoba tylko nie wiem czemu nie ma blutoof:( ale okej a jkto sie wylacza!!!!! wiesz ja mam zamiar go kupic;/

  • 0

    34. ~matman  2005-10-13 21:12:36  host: bme40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tez mam ten problem z java :/ i nie chce mi sie isc z tym do serwisu, moze ktos wie jak to usunac

  • 0

    35. ~IKOOO  2005-10-15 17:22:30  host: aok90.internetdsl.tpnet.pl

    Między SE K300i a Simensem C75 (ma on dyktafon,system głośnomówiący???Napiszcie co wiecie na temat tego telefony PLZZZ

  • 0

    36. ~Z4T4N  2005-10-17 11:37:12  host: 80.48.253.210

    ten telefonik ma IrDE ?? i gdzie ona jest ]:P

  • 0

    37. ~emotka  2005-10-21 13:54:20  host: w3cache.tvkdiana.pl

    Mam pytanko do osób, które brały ten telefon w Urodzinowej promocji w sieci Era. Czy te 80 minut rozmów wymienne na 320 smsów to są do wszystkich sieci czy tylko do Ery? To bardzo pilne, bo zamierzam kupić ten fonik, a rodzice mówią, że to tylko do Ery...Plosę o odpowiedź..:) pozdrooo :* Dzięki!

  • 0

    38. ~me3k  2005-10-24 20:35:55  host: staticline23081.toya.net.pl

    mam mały problem...mam ograniczoną ilość znaków do chyba 60 czy 65 w smsie...napisze ponad 65 to wysyłane są 2 esy...podobno to przez polskie T9...czy ktoś wie jak to zmienić(dokładnie w tym siemensie)?????????????? :/

  • 0

    39. ~siemens  2005-10-28 21:50:52  host: apy137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja moge powiedziec tyle - po tygodniu nie przestaly dzialac klawisze 3 6 9 # - 2 razy się zawiesil - sam wylaczyl - co do sms z polskimi znakami - szkoda słów - jest super :):):):)

  • 0

    40.  2005-10-28 23:54:05

    do emotki - smsy są do wszystkich sieci oprócz tych 0700.... :) do me3k musisz wyłaczyć ta opcję T9 w ustawieniach w wiadomościach

  • 0

    41.  2005-10-28 23:55:40

    dziś kupiłem ten siemensa jestem bardzo zadowolony bo wczesniej miałem SE t310 wiec teraz mam lepszy sprzęt wszystko chodzi jak potrzeba teraz akurat ładuje te baterie przez 12 h jak kazali w ERZE !!! pozdro

  • 0

    42. ~Kamil  2005-10-31 12:38:23  host: wlan0-4.srem.net

    TElefon rewelacja - bateria 12dni mi trzyma serio... lepszy od kazdej zjechanej nokii a zwlaszcza od tej lipnej n 3220 z odpustowymi lampkami heh

  • 0

    43. ~LECHMMM  2005-11-02 07:34:55  host: ahh146.internetdsl.tpnet.pl

    a ja tak po 3 tygodniach użytkowania: Zawiesił się już 3 dnia podczas usuwania wpisu z kalendarza było potrzebne wyciągnięcie baterii.Siostra ma taki sam od miesiąca.2 razy trafił już do serwisu.Na wyświetlaczu pojawiła się jakaś dziwna ramkja i nic z nim nie można było zrobić.Ogólnie telefon fajny.Dobrze współdziała z irdą.Ale czy te wady to błędy konstrukcyjne czy po prostu przypadek??

  • 0

    44. ~uuu  2005-11-02 17:15:00  host: pn75.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl

    fajny jest

  • 0

    45. ~łukasz  2005-11-06 19:46:47  host: ayq108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co lepiej wybrać c75 czy sony eriksona k300i doradzcie mi prosze

  • 0

    46. ~igorex1  2005-11-10 19:31:20  host: cik74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi bateria trzyma 4 dni,.... czy nie za krótko???
    odpiszcie prośba

  • 0

    47. ~maiki  2005-11-11 16:20:36  host: 209-30.is.net.pl

    dobre ze tak trudno, klapka sie ruszac nie bedzie jak w innych telefonach, telefon spelnia swoje funkcje zwyklego uzytkownika (dzowni, wysyla sms/mms, ma grupy uzytkownikow, dobra jakas rozmow, niezly organizer, wygodna obsluga i dobry software zewnetrzny). Wady, bateria troche siada. IMO polecam.

  • 0

    48. ~tofik  2005-11-12 18:34:03  host: clo175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zajebisty telefom. Uweażam, że już dawno nie stworzono czegoś tak genialnego!!!

  • 0

    49. ~Pawe2lo  2005-11-12 21:26:55  host: f157.osiedle.net.pl

    no to ja mam takie pytanie ktory fonik jest lepsiejszy siemens c75 czy sagen myx-5-2v?????? mam zamiar ktorys z tych kupic POMOCY!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    50. ~Kaszubia  2005-11-12 22:50:41  host: 80.51.167.94

    Mam ten telefon jest on super. wy się tylko czepiacie sie

  • 0

    51. ~gibon  2005-11-12 23:07:50  host: ludwik.warynski.net

    wie ktos moze czy da sie zwiekszyc dlugosc nagywania sekwencji wideo w tym telefonie ?

  • 0

    52. ~lolz  2005-11-15 19:34:27  host: xdsl-7172.wroclaw.dialog.net.pl

    co Wy gadacie nie mam tego telefonu ale sądze że jest lepszy od CX65 jak porownalłem odbydwa to nieby wychodzi ze jest lepszy :d

  • 0

    53. ~morales  2005-11-18 20:20:15  host: nat01.rtk.net.pl

    takie otwieranie jest bez sensu.najlepsze otwieranie ma cxt70

  • 0

    54. ~blablabla  2005-11-18 21:57:51  host: nat01.rtk.net.pl

    Mam nadzieje że seria 80 będzie lepsza........

  • 0

    55. ~geniuś  2005-11-21 11:08:32  host: pd64.bielawy.sdi.tpnet.pl

    co wy macie do tego telefonu ja go posiadam i jest super, może nie najlepszy ale jest cool:-)????????????????? siemka

  • 0

    56. ~Jajużwiemkto  2005-11-23 19:50:38  host: ajc202.internetdsl.tpnet.pl

    Ty upośleddzony kretynie cx65 jest gorszy a nokia 3220 jest masakrycznie gówniana to co ty porównujesz

  • 0

    57. ~HT  2005-11-26 11:26:52  host: nat-pra.aster.pl

    Mala cena w Erze 129zl w abonamencie 20zl miesiecznie. Tylko brac! Kolega ma cx65 i nie narzeka, a wiadomo ze c75 to technologicznie prawie to samo tylko wyglad sporo ladniejszy. Cena jest naprawde niska jak na telefon z takimi funkcjami. Mozna tez go wziac w Erze i opchnac a 400zl i zarobic na tym interesie:D

  • 0

    58. ~lechu  2005-12-01 18:56:13  host: pb134.pila.cvx.ppp.tpnet.pl

    mam ten tel. ale nie jestem zachwycony wolał bym sx1

  • 0

    59. ~Sqall  2005-12-02 18:41:11  host: 225-9.81-161.gts.tkb.net.pl

    syf, syf ijeszcze raz syf, 10 mb pamieci i kto tu mowi o podobieństwu do SE?? z k500-k700 nie ma co sie rownac
    nie polecam!! SDAM NIESTETY GO MAM

  • 0

    60. ~cezar  2005-12-02 23:06:52  host: aff23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile kosztuje ten siemens c75 w abonamencie 40 za 20 w erze

  • 0

    61. ~misiu  2005-12-05 15:27:09  host: 195.116.1.1

    mam problem jaki telefon kupić SE k300i czy siemensa c75? pomóżcie

  • 0

    62. ~Andzia_house  2005-12-06 17:13:47  host: serwer.sejnet.pl

    Popiera k-myka. Na tej stronie jest sporo niedociągnięć związanych z parametrami.Nie ma podstawowych informacji na temat aparatów, takich jak dostępność JAVY, czy dyktafonu.Mogę sprostować,że obie funkcje są dostępne.Za około 2 tygodni spodziewam się telefonu w domu,więc zobaczymy jak będzie.Interesuje mnie tylko jedna rzecz, czy klawiatura jest ergonomiczna i czy obudowa metalowa, czy z plastyku, bo zdjęcie daje wiele do myślenia.pozdrawiam.

  • 0

    63. ~cinek  2005-12-09 21:00:38  host: aiy45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    całkiem niezły tylko ciekawi mnie czy ma java ,dyktafon i czy ma system głośnomuwiacy

  • 0

    64. ~note  2005-12-11 12:56:07  host: xdsl-2153.lubin.dialog.net.pl

    mam ten telefon od 2 m-cy i uważam go za solidny produkt

  • 0

    65. ~Izunia  2005-12-13 12:18:37  host: terc.internet.radom.pl

    wczoraj kupiłam sobie ten telefon jest zajebisty jest stoper minutnik konwenter i wszystkie inne bajerki telefon jednym słowej jest bajką zdjęcia robi jak na telefon to zajebiste ale przecież od robienia zdjęć mamy cyfrówki:P a nie komóreczki

  • 0

    66. ~mp  2005-12-14 15:49:02  host: user18.11.udn.pl

    mam pytanie- mam telefon od tygodnia i często mi sie w nim zawiesza kamera tzn jak ją włączam to wyskauje mi "błąd"i działa dopiero jak go wyłącze i włącze iśc z tym do operatora czy to "naturlane'':)?

  • 0

    67. ~kid_a  2005-12-15 20:36:58  host: 82.160.141.253

    szczerze mówiac jestem zadowolony z tego telefonu. Jest prosty w obsłudze co mnie bardzo cieszy, szkoda tylko, że nie odtwarza dzwonków mp3. Pozdrawiam

  • 0

    68. ~pawel  2005-12-18 13:16:45  host: achb243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ejj oze wieci czy się do przedluzyc dlugosc filmu:/30 sekund to zdeka malo a sluszalem ze podobno mozna

  • 0

    69. ~kroliczek022  2005-12-19 21:10:12  host: m060.c158.petrotel.pl

    Witam pomocy kto zna stronę z oprogramowaniem do siemensa c75

  • 0

    70. ~genius  2005-12-22 18:11:15  host: ard152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jest najlepszy telefon na świecie. ja go mam 3 miesiące i dobrze się sprawuje. polecam wszystkim. pozdro!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    71. ~Leny  2005-12-26 16:54:45  host: gw.lesnica.net

    Jest odporny na wstrząsy i upadki

  • 0

    72. ~illegal  2005-12-27 00:10:27  host: acgh13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik jest naprawde w porzadku zawiesil mi sie raz, teraz nie mam z tym najmniejszego problemu, wizualnie wyglada swietnie, dzwonki sa tylko troche lipne,a aparat jest niezly ! jak ktos tu napisal-> to nie jest aparat cyfrowy, tylko komorka! :P aha i jeszcze jedno, mam maly problem ze zdejmowaniem, obudowy, mysle ze to kwestia wprawy ;]

  • 0

    73. ~Arla  2005-12-28 17:47:07  host: pc241.wandy.silesianet.pl

    Hejka mam taki problem, że jak włączam grę coś tam 3D lub photo editor na komórce to wyskakuje: instalacja nieudana nieważny certyfikat! bardzo prosze napiszcie mi dlaczego tak sie dzieje!!!!!!

  • 0

    74. ~jaaa  2005-12-28 22:03:27  host: user18.11.udn.pl

    mi tak wyskakuje jak chce włączyć ten program dowload assistant. chyba trzeba z tym isć do serwisu twojego operatora. a tak własciwie to co to jest za program ten dowload assistant?

  • 0

    75. ~omg  2005-12-30 10:54:28  host: 62-29-147-89.ols.vectranet.pl

    n/c troche samodzielnosci ... ella ;] od czego masz instrukcje obsługi? nie, nie to nie papier toaletowy...

  • 0

    76. ~Arla  2005-12-30 19:15:50  host: pc241.wandy.silesianet.pl

    jakoś dziwnie bo w instrukcji nic na ten temat nie pisze!! i bardzo prosze o pomoc

  • 0

    77. ~lopez  2005-12-31 08:57:00  host: host70-33.master.pl

    hej, sprzedaje te fony i czasem faktycznie jest problem z pierwszym otwarciem -> Pablo faktycznie radzi dobrze. Jednak jak nie idzie idź tam gdzie go kupiłeś, niech pomogą. pozdro

  • 0

    78. ~Pawcio  2005-12-31 09:13:01  host: server1.netbase.pl

    Ej ludzie mam problem kupiłem kabel USB do tego telefonu i niewiem jak go zainstalować.To znaczy mam płyte instalacyjną do kabla i komputer wykrywa mi telefon tylko że koleś w salonie telefonów mówił mi że trzeba jeszcze ściągnąć oprogramowanie siemensoskie czyu coś takiego poradził mi to ściągnąć ze strony siemensa ale ja niewiem gdze to znależć skąd to ściągnąć.Prosze pomóżcie mi plis.

  • 0

    79.  2005-12-31 10:55:37

    Ej ludzie mam problem mam tego siemensa i kupiłem do niego kabel USB.Facet w salonie mówił mi że jest do niego płyta instalacyjna no i była w pudełku narazie jest git.Ale powiedział że musze ściągnąć jakiś program ze srony siemensa czy coś takiego i powiedział że mam to ściągnąć ze strony siemensa .Ja niewiem gdzie to nawet jest pomóżcie mi.Ale sprzęt(kabel USB)jest dobry bo jak włączam program który był w pudełku to pisze że rozpoznano telefon a zachwile pisze cytuje"C75 is not supported'"czy coś takiego błagam pomóżcie mi skąd mam ściągnąć ten program.

  • 0

    80. ~kuba92  2005-12-31 19:33:27  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Ja Mam pytanie czy telefon ma wymienne obudowy?????????

  • 0

    81. ~MacIek  2005-12-31 19:43:18  host: acz133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefonik i jestem baaaaardzo zadowolony z niego zdjecia ma ladne polifonie ladno i ci ktorzy piszo zeaparatem robi brzydkie zdjecia to sami so brzydcy
    ale zreszto telefon ma bc do dzwonienia ale i tak jestem z niego zadowolony!!!

  • 0

    82.  2006-01-01 11:31:03

    tak ten telefon ma wymienne obódowy ale ich wogóle jeszcze niema na rynku.To znaczy możesz z niego zdjąć obudowe ale jakbyś chciał zmienić na inną to nie możesz bo wogóle nie ma innych na rynku

  • 0

    83. ~paras  2006-01-03 18:04:07  host: aaf50.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest super zdjecia doskonale i ogólnie jest super pozdrowienia dla wszystkich

  • 0

    84. ~paras  2006-01-03 18:09:00  host: aaf50.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefonik jestem bardzo zadowolony
    jedyne co mi sie nie podoba to wejscie na antene zewnetrzna i niezbyt ładna polifonia ale jest cooooooooool mozecie bez obaw kupowac

  • 0

    85. ~Arla  2006-01-03 20:13:19  host: pc241.wandy.silesianet.pl

    Hejka mam taki problem, że jak włączam grę coś tam 3D lub photo editor na komórce to wyskakuje: instalacja nieudana nieważny certyfikat! bardzo prosze napiszcie mi dlaczego tak sie dzieje!!!!!!

  • 0

    86. ~Sarkotka  2006-01-04 17:30:41  host: cpj242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja mam pytanie: czy Wam też się zdarza coś takiego, że aktywujecie animacje startowe i końcowe, a i tak Wam to nie działa? U mnie tak jest. Nie mam pojęcia co z tym zrobić. Po prostu przy włączaniu/wyłączaniu telefonu jest gładki ekran, a nie ma animacji, np. z delfinami. Pomóżcie!!!!!!!!!! Z góry dzięki!

  • 0

    87. ~tynka  2006-01-05 22:28:31  host: net.mediastar.pl

    Powiedźcie mi proszę dlaczego na wyświetlaczu nie pojawia się, że mam nieodebrane połączenie?

  • 0

    88. ~Arla  2006-01-06 22:50:54  host: pc241.wandy.silesianet.pl

    Prosze! Musi ktoś wiedzieć dlaczego wyskakuje mi "instalacja nieudana nieważny certyfikat!"

  • 0

    89. ~iza  2006-01-07 16:57:17  host: afl82.internetdsl.tpnet.pl

    Mam zamiar kupic SIEMENSA C75 .. on si epsuje czy nie ??

    Bo kraza plotki ze sie psuje .. pomozcie mi .. czekam do wtorku na odpowiedzi !!


    PROSZE

  • 0

    90. ~Iwa  2006-01-07 17:32:32  host: ecs202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko!!! Jak zapisac dzwonek ktory przyszedl mi MMSem, tak zeby szlo go ustawić jako np sygnal polaczen???????? Ogółem telefonik spoko:) Nie wiem czego wy chcecie...

  • 0

    91. ~Lenaaa  2006-01-08 11:51:32  host: aou202.internetdsl.tpnet.pl

    może ktoś mi napisać jak zrobić zeby sie połączenia nieodebrane wyśiwtlały??

  • 0

    92. ~czajen  2006-01-08 21:06:19  host: 80.53.11.238

    Czy możne tym telefonem nagrywać krutkie filmy??

  • 0

    93. ~  2006-01-08 21:53:38  host: pc241.wandy.silesianet.pl

    Można nagrywać nim filmiki 30sek. Ale ja dalej czekam na odpowiedź!!dlaczego wyskakuje mi "instalacja nieudana nieważny certyfikat!"

  • 0

    94. ~cemil  2006-01-10 14:30:32  host: dslb-084-059-050-107.pools.arcor-ip.net

    no mam ten telefon dostałem go pod choinke troche sie mogli przyłożyć do niego ale trudno nie będe robił przykrości starym bo w końcu to prezent . pozdrawiam

  • 0

    95. ~matiz44  2006-01-11 19:58:59  host: nat1.azartsat.pl

    w tym telefonie jedynie mi brakuje ze nie otwarza mp3

  • 0

    96. ~adiva  2006-01-12 15:27:17  host: jod.atol.com.pl

    Mam ten telefon.Jest bardzo fajny.Ktos napisał ze długo sie włacza.A właczaliscie SEk700i????No to sie nie wypowiadajcie bo 50% mojego siedzenia w salonie to było własnie proba obsługi tego telefonu.Masakrycznie wolno.Co do C75 robi dziwne fotki.Na wyswietlaczu jest pełno kaszy mannej ale potem fotka wyglada bardzo dobrze.A wideo na kompie sa tez rewelacyjne.Ogolnie moge powiedziec ze jestem z niego zadowolona.
    Pozdrawiam

  • 0

    97. ~kotinka  2006-01-12 16:05:43  host: user18.11.udn.pl

    WŁAŚNIE! ja mam taki sam problem ze mi sie na wyświetlaczu nie pokazują połączenia nieodebrane. poszłam z tym do ery. facet najpierw mnie wysmiał:>. potem pogrzebał coś pogrzebał i mi oddał. ale to dalej nie działa:/ CO ZROBIĆ???? jest tu ktoś komu się to w ogóle wyświetla???

  • 0

    98. ~kamil  2006-01-15 18:03:14  host: wlan0-4.srem.net

    normalne ze cie wysmial bo jestes slepa.. rozejrzyj sie po ekranie wcisnij lewy klawisz funkcyjny i otworz oczy ... dziwisz sie jeszcze ze cie wysmial... ale ciemnota... i pewnie z nokii sie przesiedliscie..ludzie po co wam cala tapete zaslaniac nieodebranymi...

  • 0

    99. ~  2006-01-16 14:25:22  host: pc241.wandy.silesianet.pl

    Ale ja dalej czekam na odpowiedź!!dlaczego wyskakuje mi "instalacja nieudana nieważny certyfikat!"

  • 0

    100. ~kamil  2006-01-16 19:51:29  host: wlan0-4.srem.net

    skad mam wiedziec!!! idz z tym do serwisu.. mi nic takiego sie nie dzieje... masz w erze? to idz do ich salonu...

  • 0

    101. ~mrówka  2006-01-17 09:06:14  host: amo18.internetdsl.tpnet.pl

    co sie czepiasz Manfred !! telefon jest spoko...tylko moze sie wkórzasz za to że nie stac cie na niego :P

  • 0

    102. ~dziamber007  2006-01-17 21:14:42  host: dfl121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik jest zarąbisty!!! A co do tego że telefon liczy calego sma za 60 znaków to dzieje sie tak wtedy gdy wprowadzimy polskie litery ą,ę,ł,ś itd. Jestem zachwycony tlefonem :D Pozdrawiam

  • 0

    103. ~SIEMENS  2006-01-18 08:35:05  host: abqj26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To super fon tylko szkoda ze nie ma do niego kart pamieci.JEST SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    104. ~Misiek  2006-01-18 18:05:29  host: pluton.czajen.pl

    badziewie

  • 0

    105.  2006-01-19 18:44:46

    moj kolega ma ten telefon ... ne jest najgorszy ale o wiele bardziej podoba mi sie model S65

  • 0

    106. ~Pomocy !!  2006-01-19 22:37:58  host: qp18.internetdsl.tpnet.pl

    Ludzie mam nadzieje ze czasem zaglada tu ktos madrzejszy ode mnie. Kilka osb pisalo i polaczeniach nieodebranych. Jakis debil napisal nawet ze ktos nie umie oblugiwac telefonu ale ja go dziada mam ponad pol roku i nagle przestal mi zapisywac polaczenia. Teraz pol. nieodebrane = pol. stracone bo nie oddzwonie. Co z tym Qr..a zrobic??

  • 0

    107. ~sazabm  2006-01-23 13:14:29  host: db83.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten telefon moze nagrywac filmy?

  • 0

    108. ~mati  2006-01-23 15:10:00  host: host-1.nowadeba.net

    telefon boommba

  • 0

    109. ~kotinka  2006-01-23 20:25:53  host: user18.11.udn.pl

    kamil naprawde bardzo mądra uwaga:> naprawde cenna rada:> JAK MI SIE NIE WYSWIETLA k**A NIGDZIE POŁĄCZENIA NIEODEBRANE TO PO c** MAM LEWY KLAWISZ FUNKCYJNY NACISKAĆ JAK TAM SA ODEBRANE?:] doszło do tego ze jak nie ejstem dłuzszy zcas przy telefonie to wchodze w nieodbrane z menu i sparwdzam czy ktoś nie dzownił:]

  • 0

    110. ~kamil  2006-01-25 18:22:43  host: 217.153.55.74

    jak sa polaczenia nieodebrane (ktos dzwonil) to wciska sie lewy klawisz i wyskakuje "okienko" kto dzwonil i ile sekund a co wy chcecie??

  • 0

    111. ~arla  2006-01-27 19:33:03  host: pc241.wandy.silesianet.pl

    a może bedzie ktoś wiedział czemu mi sie wyswietla "Instalacja niudana nieważny certyfikat" jak włączam grę...

  • 0

    112. ~drogi93  2006-01-31 22:22:45  host: aje38.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest kozacki ma java odtwarza 3gpp srt wav true tone mid ma 11 mb aparat robi swietne zdjęcia i wogule ma praktycznie wszystkie funkcje. jest mały i lekki.ci co mówia że telefon minimalnie musi mieć 1.3 megapixele w aparacie są pojebani bo nieduzo telefonów ma tyle pixeli ten telefon jet w pożo

  • 0

    113. ~kotinka  2006-02-01 15:16:26  host: user18.11.udn.pl

    no dobrze to skąd mam wiedzieć ze ktoś do mnie dzwonił skoro mi się to nie wyśiwtla na wyświtlaczu? nie ma nic co by mnie informowało ze mam połączenia nieodebrane;] to wg ciebie za każdym razem jak biore swój telefon kiedy nie byłam przy nim to musze sprawdzać czy nikt nie dzwonił bo samo mi sie nie wyswietla. szalenie praktyczne;]

  • 0

    114. ~żb  2006-02-06 01:14:50  host: 120-167.espol.com.pl

    ten telefon to straszny kał, nie chciałbym go za darmo-zdjecia bardzo bardzo słabej jakości

  • 0

    115. ~diabel  2006-02-08 22:09:00  host: ALagny-151-1-33-215.w83-114.abo.wanadoo.fr

    Jak ktos zmienia telefon co miesiac to dla niego taki siemens c75 to badziewie. Bylem wczesniejszym posiadaczem nokii 3410. A to jest moj drugi czy trzeci telefon i jestem z niego bardzo zadowolony. Teraz to siemens wedlog mnie przoduje na rynku. Popieram Neuratic-a w sprawie tego telefonu. Pozdrawiam

  • 0

    116. ~  2006-02-10 16:56:33  host: wlan0-4.srem.net

    swietny telefon!! pomimo kolorowego wyswietlacza i mnostwa bajerow bateria trzyma mi ponad tydzien... naprawde polecam. a zdjecia jak na telefon sa bardzo ladne.. polecam

  • 0

    117. ~Arcash  2006-02-12 13:05:30  host: nat-192-44.internet.v.pl

    Co wy gadacie aj wprawdzie mam ten telefon od wczoraj ale jest super i jak narazie mi wystarcza TELEFON MA BYC DO DZWONIENIA A NIE ZABAWY

  • 0

    118. ~abc  2006-02-12 15:08:07  host: host-62-141-229-31.kalisz.mm.pl

    jak przez ten telefon przesłać komuś grę java??? bo probowalem i nie moge

  • 0

    119. ~kamil  2006-02-13 20:15:42  host: wlan0-4.srem.net

    gry mozna tylko przesylac pomiedzy siemensami. normalnie przez podczerwien.

  • 0

    120. ~~marek  2006-02-13 21:56:34  host: adap153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go od 2 tygodni. Pierwsze zaskoczenie to bateria: 840mAh, dla porównania C65 ma tylko 600 mAh. Jedna wada przy pomarańczowym podświetlaniu słabo widoczne litery, ale reszta jest ok, batria trzyma tydzień przy normalnym użytkowaniu, świetny ekran.

  • 0

    121. ~ewlina  2006-02-17 15:41:56  host: 83.238.236.136

    Własnie dostałam ten telefonik i przyszłam tu sprawdzic moim zdaniem jest super. I wogóle super, super:) Ładne zdjęcia robi, filmiki... Dzwonki piekne:)

  • 0

    122. ~Sarkotka  2006-02-17 17:50:14  host: cpu46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Droga Arlo! Ja też tak miałam z tym "nieważnym ceryfikatem" i "nieudaną instalacją". Trwało to tak do czasu, jak weszłam do internetu (akurat potrzebowałam ściągnąć dzwonek). Od tamtej pory wszystko działa, włączają się gry i aplikacje. Spróbuj tak, a jak nie zadziała, to idź z tym do serwisu albo do Ery. Pozdrawiam!

  • 0

    123. ~Tatar  2006-02-22 14:43:22  host: proxy1.tkdami.net

    ten telefon jest super i ci co tak nie myslą to idio........ci jestsuper

  • 0

    124. ~  2006-02-22 15:13:04  host: pc241.wandy.silesianet.pl

    Sarkotka dzięki za rade :p Już jest wszystko wporządku :)

  • 0

    125.  2006-02-25 16:30:33

    ma jave i dyktafon :d

  • 0

    126. ~burak  2006-02-25 22:02:57  host: ajq166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Drodzy internauci:)
    Powiedzcie mi z czego jest wykonana obudowa?Jest metalowa, czy z plastiku?

  • 0

    127. ~Adw 88  2006-02-28 08:05:58  host: 80.50.59.242

    ej ludzie ja mam problem!!!!! zastanawiam się który kupiś telefon Siemensa c75 czy Nokie 3220 w końcu c75 ma więcej pamięci i ma podczerwień a 3220 nie ma i chciałby się dowiedzieć która z nich łapie jakieś bloki albo soś takiego????? z góry dzięki za pomoc

  • 0

    128. ~turzanin  2006-02-28 17:38:10  host: cff158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    radze ci siemensa c 75 sam go bede miec w tym tygodniu z niemiec i mialem ten sam dylemat mi wlasnie najbardziej zalezalo na podczerwienie albo na bluetoohu i dlatego biore tego siemensa dobra jakosc zdjec dzis sprawdzalem

  • 0

    129. ~22  2006-03-01 16:54:19  host: acse153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tandeta osobiscie odradzam

  • 0

    130. ~kamil  2006-03-01 19:02:41  host: wlan0-4.srem.net

    swietny telefon mam go prawie pol roku. bateria mi trzyma roznie ale 6-9dni
    zdjecia dobre robi i sie nie zawiesza jak SE i ma swietny wyswietlacz. polecam

  • 0

    131. ~turzanin  2006-03-01 19:07:53  host: cfo182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak sie nie znasz na siemensach to lepiej nie miej go nie go trzeba umiec obslugiwac a beedzie ci dobrze sluzyl

  • 0

    132. ~DJ_Pipol  2006-03-01 20:37:27  host: dtj236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupić, nie kupić, kupić, nie kupić, kupić, nie kupić... Kupię flaszkę, wypiję i się zastanowię czy warto inwestować w ten telefon ;)

  • 0

    133. ~Ekwadorczyk_2005  2006-03-04 12:06:01  host: c2-kuhisa-055.tosa.pl

    Siemens C75 to jeden z najlepszych telefonów. Miałem wcześniej kilka innych modeli takich jak SE K300i, siemens CX65, oraz nokia 6020i. Moim zdaniem modele, które wyminiłem wcześnie mogą się wstydzić w porównaniu z C75. Gdyby nie brak mp3 w tym telu to mógłby on uchodzić za najlepszy telefon pod względem estetyki, funkcjonalności oraz ceny. Negatywne opinie na temat tego tela są poprostu śmieszne. Przykro mi się wypowiadać na temat tych ludzi. Pozdrawiam !!

  • 0

    134. ~ziom  2006-03-05 14:16:06  host: klient-236-213.petrus.com.pl

    super telefon może nie doruwnuje SE ale napwno lepszy od durnych nokii

  • 0

    135. ~LiL@  2006-03-06 21:10:05  host: 213-238-92-87.adsl.inetia.pl

    jak stoi cenowo Siemens C75 na karte??bo nie moge znaleźć tutaj jego ceny...

  • 0

    136. ~d3ro  2006-03-10 23:02:20  host: acrx247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    widze ze niektorzy to zwykli szpanrzy, dzieciaczki, prawde mowiac, nie jest to moze najlepszy telefon ale jest w sam raz. Po drugie, kolega parowka czy tam kielbasa nie patriarchalizuj tak bo na to masz miejsce w kosciele, nie jest to tylko telefon dla kobiet. Mam ten telefon i jestem zadowolony, to co on ofruje w zupelnosci mi wystarcza, karte pamieci i 1,3 mpix aparat to mozecie w cyfrowce miec, ale zrozumcie ze to tylko telefon, bardzo dobry telefon. Wygodny , ladny i funkcjonalny. Aha i nie zacina sie jak to w zwyczaju maja sony ericssony ( mialem t610 i k700i ).

  • 0

    137. ~ja  2006-03-14 21:56:53  host: tmnet.pl

    dla mnie ok

  • 0

    138. ~pacic  2006-03-15 17:44:15  host: pyskowice.jota.digi.pl

    wy macie problem. kupcie sobie s65 tak jak ja bedziecie zadowoleni. :D

  • 0

    139. ~eda  2006-03-17 19:26:10  host: 62.29.133.86

    wejscie w internet kosztuje osobno czy pobiera mi jakos z darmowych minut?

  • 0

    140. ~big dane  2006-03-19 16:32:05  host: dfl4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wybrzydzacie tyle wam powiem ja chciałbym mieć ten telefon a nie moge. Próbuje namówić starszych. Ktoś go chce sprzedać? JA go kupie chętnie

  • 0

    141. ~stam  2006-03-22 22:29:04  host: riviera.nat.student.pw.edu.pl

    Mam ten telefon już od dwóch miesięcy. Moim zdaniem telefon jest bardzo mizerny. Po kilku dniach zaczął mi się zawieszać, najczęściej przy robieniu zdjęć, dość często zdarzyło się to w trakcie pisania smsów co było bardzo denerwujące. Tylna część obudowy lata, przyciski klawiatury zbyt głośno klikają. Całkiem niedawno telefon upadł mi z wysokości ok 5 cm, co nie jest dużo, ale efektem jest źle działający dżojstik. Jeśli chodzi o jakość zdjęć to nie jest to rewelacja, ale przecież to telefon ..., o filmikach już nie wspomnę. Jedna i najważniejsza cecha, która sprawia, że mimo wszystko w miarę mi się podoba to estetyczny wygląd. Moja rada: NIE KUPUJCIE, SZKODA KASY!!! Miałem w ręku mororole e398 i muszę przyznać, że pośpieszyłem się z zakupem siemensa c75. Pozdrawiam.

  • 0

    142. ~DAWID111  2006-03-24 08:36:04  host: proxy.debacom.pl

    ale sie czepiacie, to jest super telefon

  • 0

    143. ~kotinka  2006-03-25 22:30:29  host: user18.11.udn.pl

    stam lata ci tylna częsc obudowy? to masz szceście bo ja np. nie moge tej części za cholere ściagnać, do tego stopnia że musiałam raz jak mi sie poważnie zawiesił iśc do salonu żeby mi tam zdjęli ta obudowe;/

  • 0

    144. ~****  2006-03-26 23:58:00  host: 213-238-83-15.adsl.inetia.pl

    moim skromnym zdaniem telefonik jest O.K.Mam go od niedawna ale zdjęcia sa śliczne.Tylko trzyma chyba krótko,chyba że z moją baterią jest coś nie tak,bo trzyma mi 2dni.Robie dużo zdjęć.A Wam ile trzyma???????

  • 0

    145. ~kamil  2006-03-28 20:43:28  host: wlan0-4.srem.net

    mi trzyma 6-8 dni przy kilkunastu smsach dziennie i paru minutach rozmow... no i czasem w autobusie gra java... zrob soebie podswietlanie na 10% albo wiecej zalezy ile potrzebujesz.. ogolnie swietny telefon...

  • 0

    146. ~diabel  2006-03-29 20:12:28  host: dvm142.internetdsl.tpnet.pl

    wszystko byłoby dobrze od momentu gdy zablokowałem kod aparatu, puzniej zaczęły się inne problemy przy zmianie ikon przypadkiem wyjebalem pare ikon z ustawien teraz nie moge wejsc do ustawien itd. wiem ze to moja wina , tel jest ogulnie wporzadku, jesli ktos moze mi pomuc to czekam , pisz diabel02@autograf.pl

  • 0

    147. ~  2006-04-03 18:49:48  host: 34.85-237-180.tkchopin.pl

    apropos obudowy, sciaga sie ja tak samo jak w nokii 3310, trzeba ten naciskator przycisnac i popchnac obudowe do gory. Ale dzieciaczki problemy macie ...

  • 0

    148. ~alksa  2006-04-04 10:03:26  host: bvl42.internetdsl.tpnet.pl

    ludzie ile to cos ma pamieci ale ogolnie taki sobie

  • 0

    149. ~nalka  2006-04-14 10:48:33  host: 252.nat.ino.tvknet.pl

    mam tą kome i jak dla mnie jest super! w zupełności mi wystarczają te funkcje...Podoba mi sie też z wyglądu a to dla dziewczyny ważne. A co do tych BRAK DANYCH to ma: profile, EMS, notatnik, stoper, minutnik, głośnik, dyktafon, wibracje, liste zadań i JAVE. Możecie mi wierzyć ponieważ mam go od miesiąca i wiem dokładnie gdzie to wszystko się znajduje i juz używałam tych funkcji, które określiliście jako BRAK DANYCH:)

  • 0

    150. ~mal3nstwo  2006-04-17 11:30:37  host: 80.48.171.13

    a aj wam powiem ze to jest za bardzo delikatny telefon trzymalam go w kieszeni i wyswietlacz sie zepsol znaczy sie po prostu sie "wylal" i to nmie moja wina a gwarancja go nei obejmuje :/ blehhh

  • 0

    151. ~sonik  2006-04-17 16:02:23  host: podolszyce-pn-l.plock.msk.pl

    ja juz wole swojego spv 6mpx optycznego zoomo karta pamieci 1giga mp3,3 formaty nagrywan kamera,itp cena jak na polski rynek okolo 3000zl

  • 0

    152. ~rossman  2006-04-19 19:18:59  host: xk162.internetdsl.tpnet.pl

    Powiem tyle, że trzeba go kupić z pewnej ręki żeby dobrze chodził. Telefony z wgrywanym amatorsko softem zawieszają się i ogólnie źle działają. Telefon bardzo dobry, świetny wyświetlacz. Jak na dziś i za te pieniądze to zakup jest najlepszy. Dodam, że filmy nagrywa z dźwiękiem.

  • 0

    153. ~pirass  2006-04-21 21:05:03  host: ahx73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej czemu w tym siemensie jak ktos dzwoni to zaczyna od cichego dźwięku a nie od razu głośno mimo że opcją narastania jest wyłączona. po prostu odtwarza od cichego wzwyż

  • 0

    154. ~kotinka  2006-04-23 14:06:46  host: w3cache.daminet.pl

    ja nie moge... on jest chyba zespawany:>

  • 0

    155. ~Anka:)  2006-04-24 18:23:00  host: acp43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    prosze napiszcie mi czy ten telefon ma potwierdzenie dostarczenia wiadomosci jak to zrobic i czy mozna zwiekszyc długosc nagrywania do 10 minut tak jak niektórzy pisali i jak ?

  • 0

    156. ~Anusia:)))  2006-04-24 18:29:38  host: acp43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    prosze napiszcie mi czy ten telefon ma potwierdzenie dostarczenia wiadomosci jak to zrobic i czy mozna zwiekszyc długosc nagrywania do 10 minut tak jak niektórzy pisali i jak ?

  • 0

    157. ~  2006-04-25 15:19:19  host: 86-63-119-37.asta-net.com.pl

    Mam ten telefon od wczoraj i nie wiem dlaczego nie moge odbierac ani wysyłaś MMSow Czy po zakupie telefonu ustawialiscie cos w nim zeby mozna było odbierac MMSy? Prosze o odpowiedz!

  • 0

    158. ~xxx  2006-04-26 11:40:24  host: abwo68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    za 2,50zl niewzialbym tego gowna
    siemens to szajs produkuja takze pralki i to im zdec.lepiej wychodzi

  • 0

    159. ~c75  2006-04-26 19:41:46  host: dynamic116-182.tvk.torun.pl

    Dajecie za niego jednego zeta i jeszcze wybrzydzacie. Ludzie kupcie sobie kompa pentium 3 lub mocniejszy i aparat cyrak ,kamerkę a będziecie zadowoleni .A tel służy do rozmowy

  • 0

    160. ~paciop  2006-05-03 13:19:08  host: server1.netbase.pl

    ej chce się was zapytać. Może ktoś wie jak zdjąć przednią obudowe bo dostałem od rodziców fajną obudowe i niewiem jak zdjąć tą przednią bo tylną od baterii łatwo jest otworzyć ale tylniej nie wiem jak

  • 0

    161. ~blondas  2006-05-05 17:14:28  host: host-80-51-46-2.bilgoraj.mm.pl

    Czy moze ktos mi wytlumaczyc jak pisze sms i zawiera dwa zdania to wlancza mi sie ze to juz idzie drugi sms-ik i nastepna sprawa czy da sie ustawic tak kamerke ze bedzie nagrywala wiecej niz 30 sek.i ostatnia sprawa czy da sie przesylac wiadomosci z kamerki na inny telefon jesli tak to bardzo prosil bym o wytlumaczenie mi jak to wszystko ustawic.A tak na marginesie to telefonik niczego sobie.

  • 0

    162. ~tomasz  2006-05-08 14:46:17  host: edx134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest to kitu wyłocza sie 4 razy dziennie muli sie jest to klcha

  • 0

    163.  2006-05-10 11:35:58

    Ile w tym telefonie trzyma bateria??

  • 0

    164.  2006-05-10 11:36:43

    I jaka jest jakość zdjęć bo na tym mi najbardziej zależy??

  • 0

    165.  2006-05-10 11:38:19

    I jeszcze jedno:d:d Czy można ustawić piosenkę w formacie wav na dzwonek?? Napiszcie!! Please:d:d

  • 0

    166. ~Rob  2006-05-12 09:59:16  host: host-81-190-144-36.olsztyn.mm.pl

    Mam prosbę czy mozna zdjąć logo ORANGE????/

  • 0

    167. ~marko  2006-05-12 11:50:53  host: ath42.internetdsl.tpnet.pl

    jak dla mnie ten telefon jest ok

  • 0

    168. ~kamil  2006-05-12 22:44:28  host: wlan0-4.srem.net

    telefon wporzo-nie zawiesza sie bateria trzyma mi 6dni i robi swietne jak na telefon zdjecia... a do tego glosna polifonia i bardzo ladne dzwonki wav

  • 0

    169. ~anka  2006-05-16 16:54:59  host: chello087207023142.chello.pl

    powiedzcie prosze jak włączyć potwierdzenie dostarczenia smsa?

  • 0

    170.  2006-05-17 23:49:09

    Zeby wlaczyc raport wchodzimy w wiadomosci,nast.ustawienia, ustawienia sms, profile sms, sms, edytujemy ustawienia sms i na dole zaznaczamy cos takiego jak raport przyjec. I po bólu:)

  • 0

    171. ~fazic  2006-05-19 13:37:44  host: cfh160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak chcesz wylaczyc logo to wgraj sobie w telefon pusty obrazek ( poszukaj w necie to napewno znajdziesz:))i ustaw jako logo i bedzie oki:) ja tak mialem w swoim s55:) a od dzisiaj mam c75:D i zaraz to sobie zrobie

  • 0

    172. ~  2006-05-19 18:49:28  host: azt227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten tel to jakas kiszka nagrywalem film i padlo oprogramowanie koszt naprawy 55zł

  • 0

    173. ~  2006-05-21 19:14:51  host: squid.veranet.pl

    hahaah ładna lipa z tym oprogramowaniem;]
    Właśnie do mnie jedzie ta kom. za 4lub5 dni będe ją miał w rekach i zobacz jak się sprawuje;> Mam Nokie 6020 ale ze względu na przedłożenie będe miał tą c75 porównam je bo jeśli chodzi o funkcje to widze że są identyczne.Wiadomo jednak że ma leprzy większy ekran i leprze meni.Okaże się jednak czy funkcjonalnie sie będzie sprawować jak NOKIA( 4 razy ją upuściłem i od roku ani raz się nie zawiesiła wszystko gra ;] )
    Ale dodam ocene jak tylko ją obejże w rękach :D POZDRO;]

  • 0

    174. ~maziula  2006-05-23 17:52:08  host: azr10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hey czy ten teefon jest naprawde taki dziadoski jak o nuim piszecie?? czy naprawde cały czas sie psuje, zacina dzojstik, lata klapka?? własnie miałam go sobie kupic ale jak tak piszecie to mam obawy wiec powiedzcie jak to z nim jest
    aha.. a czy moecie mi polecic jakis telefon w mixie(20-30zł- nie wiem jak w erze;) obojetnie w której sieci zeb był dosc dobry,nie za wielki raczej z aparatem no i nie tak cholernie drogi;) z góry dzieki! pozdrawiam

  • 0

    175. ~blondas  2006-05-23 18:01:28  host: host-80-51-46-246.bilgoraj.mm.pl

    anka
    Jak chcesz wlaczyc potwierdzenie sms musisz wejsc w ta fukcje wysylania,potem przesunac na ustawienia i tam kliknąc,dalej bedzie fukcja ustaw sms tam wejdz sobie,potem kliknij na profile sms nie przesowaj nic tylko dalej edytuj zjedz sobie nadul gdzie bedzie pisalo raport przyjec i tam zaznacz i zapisz i masz gotowe.Licze ze nie jest nie skaplikowalem ci tego.licze ze dasz rade pozdrawiam.

  • 0

    176. ~blondas  2006-05-24 17:19:49  host: host-80-51-46-246.bilgoraj.mm.pl

    maziula
    Ja osobiscie teraz nie kupil bym simensa C75 i Tobie tez odradzam jak pisza tutaj czesto sie wylacza,zawiesza i klapka sama sie otwiera.polecil bym ci jak juz sony ericson K750i,on jest umnie w sieci plus fakt ze abonamet bierzesz za 50zl i musisz dac za niego 100 prawie ale dlamnie ten telefonik jest super,masz kamerke mozesz nagrywac bardzo dlugie filmiki mozesz robic w nocy zdjecia bo jesl lampa blyskowa,radio.mp3 masz,ale zobacz go sobie poszukaj w necie i poczytaj,ja osobiscie chcialbym miec ten telefonik.pozdrawiam i zycze udanego zakupu.

  • 0

    177. ~lolek  2006-05-25 20:21:13  host: un-1-138.domainunused.net

    mi sie podoba i jest spoko ja na niego nie narzekam

  • 0

    178. ~radzio  2006-05-25 22:19:15  host: acwa7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja posiadam telefonik siemens c75 i jest spoko a wy to jestescie wszysscy udani niedogodzi wam niczym chcecie cos innego to zainwestujcie i kupcie dlamnie jak zate pieniadze to telefonik jest niezly pozdraawiam

  • 0

    179. ~klopsik  2006-05-27 13:32:23  host: awu207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko.czy z tym oprogramowaniem to lipa czy nie??Bo mam ten fonik w orange ale chcialbym sobie simlocka sciagnac bo wole z plusa.ale boje sie ze jak sciagne simlocka to jednoczesnie grwarancja dwuletnia pujdzie sie ..... a fonik mi sie zepsuje.:(czy ten fonik naprawde jest taki slaby??słabo wytrzymały??

  • 0

    180. ~klopsik  2006-05-27 14:04:38  host: awu207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko.czy z tym oprogramowaniem to lipa czy nie??Bo mam ten fonik w orange ale chcialbym sobie simlocka sciagnac bo wole z plusa.ale boje sie ze jak sciagne simlocka to jednoczesnie grwarancja dwuletnia pujdzie sie ..... a fonik mi sie zepsuje.:(czy ten fonik naprawde jest taki slaby??słabo wytrzymały??

  • 0

    181. ~Najt  2006-05-27 20:28:27  host: CMPC005-219.CNet2.Gawex.PL

    Rob, można, wystarczy, że na kompie, w paincie zminimalizujesz maksymalnie okno rysowania i zapiszesz taki rysunek a nastepnie wrzucicsz tyo na fonai ustawisz jako logo

  • 0

    182. ~blondas  2006-05-28 08:54:31  host: host-80-51-46-246.bilgoraj.mm.pl

    ~klopsik
    simloka zawsze mozesz sobie zdjac,ale musisz sie liczyc ze jak cos ci sie zepsuje to nie bedziesz mial za darmo juz naprawy,ja tez sobie zdjolem i mam inna karte wlozona z innej sieci,ale musze i licze sie z tym ze jak cos sie stanie to sam bede ponosil koszty naprawy.Zreszta pisze w regulaminie ze nie wolno zdejmowac,bo tracisz darmowa naprawe.

    Z telefonami to jest tak!!jest fajny nie ma co marudzic i zaprzyslowiowa zlotowke nie ma co wymagac.Wydaje mi sie ze z czasem telefonik nam sie nudzi i chcielibysmy go zastapic innym jakims lepszym,jak chcemy to zawsze znajdziemy jakis feler,ja osobiscie tez chcialbym miec inny niz ten bo mi osobiscie podoba sie inny.

  • 0

    183. ~kicia****  2006-05-28 19:53:44  host: w3cache.n.INTELINK.pl

    ja kupuje ten telefon w orange na abonament 25zl za 66zl heh jak za ta cene to sie oplaca

  • 0

    184. ~iza  2006-05-31 21:21:11  host: ati104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam c75 od trzech miesięcy....szczerze nie jest najlepszy...odradzam...dzis wlasnie sie popsuł....po kilku sekundach od wlaczenia zawiesza sie i nie mozna nc zrobic,klawisze nie dzialaja , nie da sie wyłaczyc....klapa ogólnie...

  • 0

    185. ~Kleszczyyk  2006-05-31 23:20:34  host: ip-213-17-223-227.netia.com.pl

    Ludzie To jest Super Telefon.Niektórzy mówą że w siemensach sie zle pisze sms.Pisze Sie Znakomicie.To jest Super telefon Nie Zamienił bym go na żadnego innego.Śliczna Polifonia.Super Kolory i Duzy Wyślietlacz!Poprostu Git!!

  • 0

    186. ~blondas  2006-06-03 10:25:30  host: host-80-51-46-246.bilgoraj.mm.pl

    ~iza
    zgadzam sie z toba w 100% ja na cale szczescie juz sie go pozbylem i zakupilem sobie taki jaki chcialem i jestem zadowolony,lepiej wydac troszke wiecej kaski i byc zadowolonym niz potem kląc na niego.

    ~Kleszczyyk
    widocznie to jest twoj najlepszy telefon jki miles wiec nic dziwnego ze ci sie tak podoba,ale to jest najwazniejsze ze sie podoba Tobie bo mi nie musi.pozdrawiam

  • 0

    187. ~MC18  2006-06-04 21:23:44  host: 195.85.229.2

    Hey! Doradzcie mi, ktory telefon jest lepszy - ten czy motorola L6?

  • 0

    188. ~oliwka  2006-06-05 09:51:20  host: 217.96.23.187

    Hey!Ja mam ten tel i jak narazie nie narzekam.Pozdro

  • 0

    189. ~nalii  2006-06-05 18:18:46  host: 62.141.222.236

    mam ten telefon od pazdziernika.. kupiłam go tylko dlatego że była urodzinowa promocja z ery i się opłacało, kosztował 129 zł i płace tylko 20 zł abonamentu co miesiąc przez 2 lata... a tak ogółem to narazie dobrze się sprawuje, tylko te przyciski mnie denerwują... narazie nie narzekam, jak za te pieniądze jest okk... pzdr =D

  • 0

    190.  2006-06-08 17:19:50

    myślałem o nim... ale się już rozmyśliłem : problem z grami , gorszy czas czuwania i opinie w necie i brak bluetooth'a. Miałem też kłopot z odsłuchaniem dzwonków , a w Sony Ericssonie Z52 i który mam - żadnych !!! . Ergonomia - nawet niejest_ przeciętna :( . ...ale dobrze ze go nie wzialem. :)); )

  • 0

    191. ~ana  2006-06-09 23:46:35  host: chello083144087214.chello.pl

    niech mi ktoś odpowie bop poprostu padne!jak zmienić ustawienie smsów zeby nie było polskich tylko normalne bo mi zezera i trzy linijki tekstu wysyla w 3 esach!

  • 0

    192. ~blondas  2006-06-14 17:11:04  host: host-80-51-46-246.bilgoraj.mm.pl

    ~ana
    ana ten telefon tak ma,ja osobiscie jak go jeszcze posiadalem tez napisalem kilka zdan a wysylal krotki sms jako w postaci trzech.ten telefon jest do kitu jak mozesz to sprzedaj go jak najpredzej ja tak zrobilem doplacilem kilka zloty i mam ten ktory chcialem.nie polecam simensa C75 nikomu fakt ze na poczatku moze wydawac sie fajnym ale tak naprawde ten telefonik jest do kitu.

  • 0

    193. ~motylus21  2006-06-15 15:12:21  host: acqh152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i uważam, ze wasze opinie są grubo przesadzone.

  • 0

    194. ~kaciaa  2006-06-15 22:30:22  host: cab72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i jak na razie mi sie nie zepsuł.. faktem obudowa z tyłu troche lata ale bez przesady. tylko strasznie krótko trzyma mi bateria (góra 3 dni a dużo go nie używam). Najbardziej przy tym telefonie denerwuje mnie mała ilość pamięci przy tak dobrym aparacie =/ ale mimo wszystko polecam bo jest tani a dobry :] Oczywiście jak kogoś stać na lepszy to niech sobie lepiej kupi lepszy :]

  • 0

    195. ~yhm  2006-06-16 18:46:09  host: host132-30.crowley.pl

    o jakiej otwierającej sie klapce wy mowicie ??? ;/ przeciez on nie ma klapki ;/

  • 0

    196. ~  2006-06-17 13:33:37  host: host-80-51-46-246.bilgoraj.mm.pl

    ~kaciaa
    Powiedz jaki on fajny,napiszesz trzy lenijeczki sms a wysyla ci jako kilka sms-ow.Fakt co w nim jest dobre to cena bo kupisz go za przyslowiową zlotowke.I tak na boku lepiej wydac pare groszy wiecej ale wiesz co ze masz dobry telefon.Wiem co mowie bo go sam mialem,ale na cale szczescie pozbylem sie go,narazie tylko klapka ci lata a poczytaj innych wypowiedzi to zobaczysz ze jest wadliwy.Pozdrawiam

  • 0

    197. ~sliczna13  2006-06-17 17:52:19  host: eks10.internetdsl.tpnet.pl

    pomocy nie wie jak zdjąć obudowe do siemensa c75 napiszcie

  • 0

    198. ~misia  2006-06-18 13:35:16  host: adwa-wylatowo1.mogilno.com.pl

    mam pytanie... niedlugo kupuje sobie nowy telefon i nie wiem czy kupic c75 , sony ericssona k300i czy motorole v235... doradzcie bo zastanawiam sie juz od 2 tyg. i nadal nie wiem ktory wybrac :(

  • 0

    199. ~hmmm.  2006-06-19 16:21:18  host: xdsl-118-148.wist.com.pl

    misia ja bym sie wachała nad c75, a sony eri.... k300i!! ten drugi to moja koleżanka ma i jest zadowolana z niego bardzo!! ale to przecież twój wybór.

  • 0

    200. ~morka  2006-06-20 14:00:54  host: acgf56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej mam ten telefon od 7 miesięcy.Ogólnie jest w porządku tylko często się zawiesza i trzeba wyjmować baterię żeby się z powrotem włączył.Nie jestem zbytnio z niego zadowolona bo ma słaby głośnik, dyktafon i polifonia jest do kitu.Nie ma dzwonków mp3.Znajomi mówią, że ta polifonia przypomina tłuczenie garów ;)i wogóle lewo odtwarza pliki amr.Zdjęcia robi nawet dobre, ma bajery typu IrDA ;) ale coraz więcej znajomych ma w telach bluetooth więc... mam w planach kupno SE Z520i bo jest z klapką i ma to, czego nie ma siemens C75 ;D

  • 0

    201. ~Ecia  2006-06-20 15:37:36  host: cbu238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten fonik i jest suuper:P

  • 0

    202. ~Kaha  2006-06-21 12:29:10  host: bcs89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jaki wziąsc sobie lepiej telefon Siemensa c75 czy Motke V235 ewentualnie L6

  • 0

    203. ~macko  2006-06-21 15:17:32  host: exf156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tego siemensika i cos w nim zaczyna nawalac.. Caly czas mam "szukanie sieci" ..Mam ten kom w sieci ERA i karta w innych komach dziala normalnie..Mozna to samemu naprawic??dzieki z gory

  • 0

    204. ~  2006-06-21 15:24:48  host: n01.satfilm.pl

    mam Siemensa C75 od wczoraj i uważam że to najlepszy telefon w swojej klasie, tak więc misia, kup c75, żadnego sony ericssona, czy tym bardziej motorolę

  • 0

    205. ~ANKA  2006-06-21 16:31:28  host: c148-245.icpnet.pl

    MAM PROBLEM CHCE KUPIC NOWY FONIK I NIE WIEM CZY WARTO KUPIC SIEMENSA C75 JEST TERA ZA 400 ZL W POPIE ALE JA MAM ERE I BOJE SIE ZE JAK ZDEJME BLKOADE TO SIE POPSUJE A JUZ RAZ TO PRZERABIAłAM

  • 0

    206. ~kamilaaa:)  2006-06-21 19:43:34  host: zdnet.azartsat.pl

    spoczko jest telefonik mam go od 2 miesięcy i nienażekam:)

  • 0

    207. ~aga  2006-06-22 12:10:51  host: host-ip218-122.crowley.pl

    który lepszy c75 czy se k300i ??

  • 0

    208. ~misia  2006-06-22 19:22:21  host: adwa-wylatowo1.mogilno.com.pl

    dzienki... juz wiem ktory telefonik kupie:)ale napewno nie SE bo podobno jest wadliwy i sie czesto psuje.

  • 0

    209. ~blondas  2006-06-24 09:29:50  host: host-80-51-46-246.bilgoraj.mm.pl

    Odradzam kupna simensa c75 moze na poczatku wydac sie fajny ale tak naprawde to ten telefonik nie jest dobry jest bardzo wadliwy.

  • 0

    210. ~ona ona ona  2006-06-26 09:06:32  host: xdsl-3085.lubin.dialog.net.pl

    jest bardzo wadliwy, a poza tym bardzo niewygodne przyciski i joy

  • 0

    211. ~morka  2006-06-26 11:01:31  host: acfk85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aga zdecydowanie se k300i moja kumpela ma juz go okolo roku i jest zadowolona.Se moze i robi gorsze zdjecia niz c75 ale ogolnie bardziej mi sie podoba pod wzgledem funkcjonalnosci.Tylko z biegiem czasu dzojstik sie wyrabia i dziala z opoznionym zaplonem na ale skoro jej soniak przetrwal szalonego sylwestra to i tak podziwiam go za to ze tylko tylna obudowa sie nie domyka ;) sama mam tego durnego siemensa c75 caly czas lapie zawiechy, wylacza sie aj nie ma co pisac. Takze radze ci wziac se k300i bo niektore osoby sa jeszcze w stanie zauroczenia siemensem.Sama planuje zmienic fonik w te wakacje tylko ze na se z520i. Ale twoj wybor. Pozdro

  • 0

    212. ~moninfo  2006-06-26 17:05:38  host: xdsl-118-148.wist.com.pl

    no niewiem jaki mam sobie kupić fonik, tak sie zastanawiam nad tym, ale niewiem podobno sie wiesza itp. zastanawiałam sie nad simensem M65, ale już nigdzie go niema, nieprodukują go, jaki pech!!!

  • 0

    213. ~tyson  2006-06-26 19:50:09  host: dyl202.internetdsl.tpnet.pl

    ja do swojego siemensa c75 nic nie mam, nie zawiesz się nic, nie wyłącza się, bateria 4 dni (jak na siemensa to dobrze) ale mam problem bo ostatnio dostalo się trochę pyłku pod klawisze i blokuje mi troche, wie ktos moze jak zdjąć przednią obudowę????????

  • 0

    214. ~boro  2006-06-26 19:54:49  host: nat0.gress.com.pl

    mam szkoda ze ma malo pamieci niema mpp3 i sie strasznie zacina dlatego taz oddaje go do gwarancji ciwekawe czy go nsprawia

  • 0

    215. ~blondas  2006-06-27 21:14:32  host: host-80-51-46-246.bilgoraj.mm.pl

    Ja oczywiscie ze swojej strony polecam sony Ericsson K700i jest naprawde bardzo fajny i wart kupienia.Oczywiscie kazdy ma swoje zdanie na temat.Posluchajcie ci pisze "~ona ona ona"i ona ona ma racje jak widze kazdy doswiadcza tego ze C75 nie jest wart uwagi.Pozdrawiam wszystkich.Przed kupnem warto sobie sprawdzic w necie poczytac i porownac.

  • 0

    216. ~  2006-06-28 09:16:31  host: aqn178.internetdsl.tpnet.pl

    Widzę ze juz dwie osoby sie o to pytaly ale nie dostaly odpowiedzi, wiec ja ponowie pytanie bo tez mam z tym problem:jak zdjac przednia obudowe??Jesli ktos wie to baaaaardzo prosze o info...

  • 0

    217. ~artur  2006-07-01 21:07:05  host: proxy-14.tvk.torun.pl

    mój tata ma ten fonik i szczeże mówiąc SE są lepsze ja polecam osobiście K750i który mam ale to dość droga impra, w Orange kosztuje 1200zł na karte

  • 0

    218. ~krzysztof  2006-07-02 10:38:49  host: w3cache1.icm.edu.pl

    Mam pytanie-ten telefon ma dyktafon ?,a jeżeli tak,to jak jest z czasem i jakością nagraywania ?

  • 0

    219. ~Łuki  2006-07-03 20:41:12  host: dcf243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Suuuuper fonik-zdjęcia robi miodzio,do tego jest w dostępnej cenie.Minus to słaba bateria i brak mp3.Ogólnie dobry telefon.Polecam

  • 0

    220. ~simensiak  2006-07-04 22:55:41  host: dyx96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MaM C75 jest super miałeem do wybory SE K300i lub Siemensa C75 i wybrałem C75 bo ma wiekśczy wyświetlach i aparataparat tylko trohe lepszy ale zawsze coś Aale mam pytanie jak ściągnąć przednią obudowe??? Zgóry dzienki!!!

  • 0

    221. ~Karo(L)  2006-07-05 16:23:04  host: dpz138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chce go se kupić ale mam jedno pytanie: ile rzeczywiście wytrzymuje bateria bo u simensów z tym słabo? Z gróy dzięki i chodzi mi o średnie eksploatowanie

  • 0

    222. ~luck  2006-07-07 13:30:28  host: net132-53.4web.pl

    siemanko!mam pytanie który telefonik mam wybrać nokie 6630 czy siemensa C75.który jest lepszy??podajcie mi plusy i minusy obydwu foników.będę wdzięczny

  • 0

    223. ~milusia  2006-07-08 15:04:17  host: r1.interspes.pl

    chce kupić ten fonik ale nie wiem czy warto. moja siora ma lepszy i z tego powodu mam problemik:( niech ktoś doradzi i powie czy telefon jest warty uwagi

  • 0

    224. ~ewelinka  2006-07-08 15:11:41  host: r1.interspes.pl

    nech ktos tak szczerze napisze czy c75 jest b. dobry czy wogóle do kitu. chciałam sobie kupić ale teraz mam juz mętlik w głowie po niektórych opiniach

  • 0

    225. ~SylwuuuNi_A  2006-07-09 02:24:13  host: 80.244.150.67.ostrow2.tnp.pl

    ja mam siemensa C75 i narazie jestem b. zadowalona, choć mam go dopiero miesiac:P:P
    polecam wszystkim, bo jest praktyczny i łatwy w obsłudze:)

  • 0

    226. ~xdx  2006-07-09 12:58:29  host: nat0.gress.com.pl

    a moj telefon oddali mi przedwczoraj i okazało sie ze ma popsuta płyte główna telefon wogule niewyjmuje z pudełka i to niepodlega wymiania wiec sprzedaje telefon w komisie i kupuje nokie 3510i ona sie napewno niepopsuje

  • 0

    227. ~xdx  2006-07-09 13:00:37  host: nat0.gress.com.pl

    a moj telefon oddali mi przedwczoraj i okazało sie ze ma popsuta płyte główna telefon wogule niewyjmuje z pudełka i to niepodlega wymiania wiec sprzedaje telefon w komisie i kupuje nokie 3510i ona sie napewno niepopsuje

  • 0

    228. ~kamil  2006-07-12 00:34:02  host: wlan0-4.srem.net

    3510i mam od nowosci dabam o nia i teraz mi wyswietlacz przestal dzialac a pare mies wstecz wibra umarla... i to legenda nokii... jako drugi mam ten tel i jest w nim wszystko ok... wart uwagi i wile super funkcji..

  • 0

    229. ~kamil  2006-07-12 08:10:30  host: dhost-83.mtm-info.pl

    Karo(L) bateria jest słaba. Mam takiego siemensa i trzyma mi przy normalu 2 dni.

  • 0

    230. ~kamil7899  2006-07-13 10:00:57  host: dhost-83.mtm-info.pl

    Karo(L) bateria trzyma na normalu 2 dni czyli słabiutko. mam go i wiem.

  • 0

    231. ~iga  2006-07-13 22:27:44  host: oo6.ipartners.pl

    telefon jest super bateria wytrzymuje 6 dni. Do ks. telefonicznej można wpisać dużo różnych danych na temat jednego człowieczka. Polecam!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    232. ~Maja  2006-07-14 09:59:10  host: cvj2.internetdsl.tpnet.pl

    MAm ten telefonik od miesiaca, jak narazie mnie nie zawodzi. Wg mnie jak za te kase nie znajdziecie nic lepszego! Naprawde model godny polecenia!!!! pozdro dla uzytkownikow C75! :P

  • 0

    233. ~Adi  2006-07-15 09:52:42  host: klient-75-239-95.petrus.com.pl

    Dostałem go jakieś dwa tygodnie temu, na razie jest świetny, nie zacina się, dobre fotki robi, Irda jest w Siemensach NAJLEPSZA!
    Polecam! Naprawdę warto jest go mieć.

  • 0

    234. ~Chic  2006-07-15 21:28:57  host: w3c-2.f-net.pl

    Jak długo można kręcić filmy na tym fonie ??

  • 0

    235.  2006-07-16 10:29:59

    Chic - do 30 sekund może mieć jeden film, mieśli sie kilka

    @Redakcja -> TAK ten telefon ma javę [u góry jest znak zapytania]
    EMS Brak
    Profile. Zadania, Minutnik, Stoper, notatki - SĄ

  • 0

    236. ~ola*************  2006-07-16 10:59:43  host: eno100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy siemens c75 ma aparat cyfrowy czy foto? ma mp3? co to jest bluetooth?

  • 0

    237. ~Chicken  2006-07-16 11:46:37  host: w3c-2.f-net.pl

    1. Jak długo można kręcić film na tym fonie ??
    2. Jak się zrobi zdjęcie i da się go na tapete to wychodzi na cały ekran ??

  • 0

    238. ~Betty  2006-07-16 12:41:14  host: abno216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon juz pół roku i jestem z niego zadowola... nic sie nie zawiesza - co czesto slysze od innych ludzi. Mój tel jest jak najbarsdziej ok :) jestem z niego zadowolona :)

  • 0

    239.  2006-07-16 20:10:39

    foniak jest super. mam go 3 miesiace i bryka aż miło patrzeć. mała wada to słaba bateria.

  • 0

    240. ~Mario13  2006-07-17 09:51:59  host: bid56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chcę go kupić w zetafonie. POPłaca się???

  • 0

    241. ~kas666  2006-07-17 13:49:46  host: apn-99-90.gprspla.plusgsm.pl

    no wlasnie mario13 ja tez chce kupic w zetafonie tylko ***** bo nie mozna zmienic sieci nie lubie tak!;p2 lata ten sam telefon;/no ale ja nie umiem zbierac kasy zeby od razu kupic bez simlocka;pwiec nie mam innego wyjscia:]moim zdaniem oferta Popa jest ok:) [Od Admina] Przekleństwo wygwiazdkowałem, prosze na przyszłość nie używac takiego słownictwa...

  • 0

    242. ~...  2006-07-17 19:58:43  host: adar89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem- telefon nie sygnalizuje w żaden sposób nieodebranego połączenia, można coś z tym zrobić ?

  • 0

    243. ~ilka  2006-07-19 07:33:09  host: rybnicka.gl.digi.pl

    Z opinii wnioskuje ze to dobry telefon, a baterie jak sie dobrze sformatuje i nie bedzie sie klikac non stop to nie bedzie trzymala 2 dni tylko dluzej. Czekam az bedzie w zetafonie bo w wiekszosci salonow jeszcze wogole nie bylo! A w jednym tylko 2 sztuki.. Trzeba dzwonic dzien w dzien i sie pytac :) Ja narazie nie odpowiem na pytania bo jeszcze fonika nie mam i nic nie wiem procz danych technicznych :P

  • 0

    244. ~Chicken  2006-07-19 12:39:08  host: w3c-2.f-net.pl

    Odpowie mi ktoś wkońcu czy jak sie zrobi zdjęcie aparatem i da sie na tapete to wyjdzie na cały ekran czy nie ??

  • 0

    245. ~muszka  2006-07-20 08:55:31  host: eka214.internetdsl.tpnet.pl

    u mnie wysakuje brak pamięci przy prawie braku danych.nie wiecie co jest?napiszcie jak coś

  • 0

    246. ~czerwony kapturek  2006-07-21 13:29:39  host: evr33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to wywal wszystkie standardowe animacje i zobacz na fotki.ogólnie tel jest spox ale niepodoba mi sie w nim jedna rzecz wypadający silikon z dżoja i co oddam do serwisu i włozą nastepny on i tak wypada.Po pewnym czasie stwierdziłem że sprzedam go ale ogólnie tel jest godny polecenia

  • 0

    247. ~yelonka20  2006-07-21 20:31:38  host: abfg63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak zdjąć przednią obudowę siemensa c75?????????????? prosze o szybka odp :)

  • 0

    248. ~kinaa  2006-07-21 21:51:48  host: lan.smtvsat.pl

    a jak sie formatuje baterie w tym telefonie??:P trzeba ja rozladowac ajak ja rozladowac bo w przyszlym tyg bede miec ten tel w era fun za 119 zł na 36 msc ;D

  • 0

    249. ~  2006-07-23 18:45:42  host: public-gprs24027.centertel.pl

    jak myslicie? c75 lepszy czy czy cx65??

  • 0

    250. ~xxl  2006-07-24 13:22:20  host: 213-238-85-233.adsl.inetia.pl

    zrobili w orange oferte w której nie ma telefonów wiem bo chodze już za tym tel trzeci tydzień :)i chyba zrezygnuje bo to jest pic na wode na początku oferty ten tel był po 79 zł a teraz niedość że go niema to już zdążył podrożeć .Chyba pujde do ery bo tam przynajmniej jak robią jakomś oferte to tel są !!!!!!!!! a nie tak jak w orange

  • 0

    251. ~@d@m  2006-07-25 01:01:47  host: saturn.czajen.pl

    mam ten tel. prawie rok i jedyną rzeczą która mnie denerwuje w nim to luźna obudowa z tyłu. Próbowałem już podłożyć kawałek papieru miedzy baterie a obudowę i jakiś czas to sie sprawdzało ale później i to nie pomagało. Co do reszty, wszystko w nim jest git:)

  • 0

    252. ~rafałek  2006-07-25 10:39:45  host: w3cache.abp.pl

    ja tak wogole to sie wysrac na was moge i chuj wam w dupe lamuchy nie znata sie nic a nic

  • 0

    253. ~  2006-07-26 12:13:22  host: bog130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dokładnie
    nigdzie go nie ma
    wogóle nie ma żadnych zetafonów
    orange sobie leci w c...

  • 0

    254. ~ilka  2006-07-26 14:02:47  host: rybnicka.gl.digi.pl

    W orange podrozal? Nic o tym nie wiem a tez chodze za tym wlasnie fonem. Ile teraz kosztuje?

  • 0

    255. ~marcin  2006-07-27 15:32:17  host: host-89-228-34-166.elk.mm.pl

    telefon zajebisty !!
    zdjęcia na tapecie nie są na całym wyświetlaczu !!
    ale to nie robi problemu !!
    pozdro dla użytkowników siemensa C75
    macie spoko gust tak jak ja
    hehe

  • 0

    256. ~marcin  2006-07-27 15:33:25  host: host-89-228-34-166.elk.mm.pl

    telefon zajebisty !!
    zdjęcia na tapecie nie są na całym wyświetlaczu !!
    ale to nie robi problemu !!
    pozdro dla użytkowników siemensa C75
    macie spoko gust tak jak ja
    hehe

  • 0

    257. ~mada  2006-07-27 17:23:42  host: proxy.speedway.lublin.pl

    Jutro mam dostać ten telefonik czy jest fajny mam wontpliwości co do bateri.

  • 0

    258. ~pawel  2006-07-27 17:37:58  host: 82.160.77.197

    irda w tym telefonie jest do d*** naprawde kupcie sobie sagema myx7 to jest komóra i robi 100x lepsze zdjęcia od tego durnego telefonu miałem więc nie polecam i nawet dobrze zrobiłem że wymieniłem bo bym nerwicy po tygodniu dostał to tyle na temat tego feralego telefony NIE KUPUJCIE GO !!! broń was BOŻe

  • 0

    259. ~Danielek  2006-07-27 20:19:38  host: unregister027009144195.c9.msk.pl

    siemka a ma on nagrywanie video ????czy tylko aparat??bo chce go kupic w zetafonie:Dtylko go nigdzie niema jak gdzies jade;/moze ktos wie gdzie jest w katowicach??

  • 0

    260. ~daniele  2006-07-27 20:23:55  host: unregister027009144195.c9.msk.pl

    no k**** zrobili oferte a c**** jest w tych salonach orange;/

  • 0

    261. ~cxv70  2006-07-27 21:37:54  host: 80.54.90.56

    a czy w tym telefonie jest funkcja ze można do zrobionych zdjęć dorabiać brody, nocy idt?? bo w cxv70 jest:)

  • 0

    262. ~  2006-07-28 13:45:20  host: rybnicka.gl.digi.pl

    zgadzam sie.. co to za oferta jak nie ma telefonow :/

  • 0

    263. ~Kaśka  2006-07-28 13:46:59  host: akq146.internetdsl.tpnet.pl

    A da się zrobić zdjęcia na cały wyświetlacz. Tylko trzeba sie pobawić i zmienic w ustawieniach ;) Ja sie bawiłam za dużo i mi się coś... zepsuło i nie moge filmików kręcić... hmmm... 3ba to rozkminić :P

  • 0

    264. ~  2006-07-28 21:48:20  host: nat1.bitech.krakow.pl

    Nie mogę ustawić poczty emaill,w sonny ericssonie nie było problemu..Pocztę chcę odbierać z onetu i nijak nie mozna skonfigurować.W pomocniku napisane jest "błąd longinu lub hasła" a to nie prawda,wszystko wpisane jak należy.Może ktoś wie w czym problem?

  • 0

    265. ~joane388  2006-07-29 16:44:04  host: polsl2-65.rybnet.pl

    mam problem z zrzucaniem zdiec z c75 na kompa,czy moze mi ktos pomoc?mam kabel usb do c65,ktory komunikuje sie z tel.c75,ale poza tym nic wiecej.podobno brakuje mi jakiegos oprogramowania badz sterownika.jesli ktos wie cos na ten temat to piszcie

  • 0

    266. ~Paaulusiaaa  2006-07-29 19:47:57  host: aanu68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no to lkadnie namiezylam sie na ten teleon wlasnie w zetafonie i z waszych oopini wynika ze moge se pogwizdac...

  • 0

    267. ~kasiaczek  2006-07-31 19:02:13  host: 195.116.183.87

    Czy można ustawić tak telefon żeby na ekranie zostawał komunikat że było jakieś połączenie nieodebrane???? Pod lewym klawiszem funkcyjnym mam cały czas taki sam znaczek czy oktoś dzwonił i nie odebrałam czy nikt nie dzwonił jest ciagle taki sam!!! Można coś z tym zrobić???

  • 0

    268. ~orzell  2006-08-01 00:17:03  host: tj18.internetdsl.tpnet.pl

    a ja go dzis kupilem w orange i jestemm bardzoo zadowolony mialem juz 12 telefonow i ten jest chyba najfajniejszyy :D nie lubialem siemensow ale teraz juz lubie polecammm

  • 0

    269. ~brilliance  2006-08-01 11:59:12  host: f73.osiedle.net.pl

    cześć mam pytanie, czy w tym telefonie mozna zdjąć panel przedni bez rozkrecania go czy nie?

  • 0

    270. ~opeeres  2006-08-01 17:45:47  host: public-gprs11780.centertel.pl

    w tym zestawie orange mozna zostawic moja karte ze nie bede musial kupowac karty co miesiac?? napiszcie

  • 0

    271. ~magda2210  2006-08-02 14:48:03  host: aclr6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    orange leci sobie w gumki !!! po c... ciągle nadaja w tv reklamy o zetafonach skoro nigdzie nie mozna dostac tego tel ?? żenada :/ pięknie traktują klientów ... nic dodac nic ująć...a reszta to o kant dupy potłuc !!!

  • 0

    272. ~Aga  2006-08-04 22:49:46  host: aaxt62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dla niedoinformowanych : ten telefon jest dostępny w ofercie Twój Plan, a nie w zetafonach

  • 0

    273. ~diabollo  2006-08-06 11:21:51  host: ip83-230-17-218.debacom.pl

    no dobry nie powiem :PP eLO

  • 0

    274. ~sylwek  2006-08-07 12:30:08  host: c158-173.icpnet.pl

    jak wyslac emaila?

  • 0

    275. ~kat  2006-08-07 16:25:10  host: 212.106.24.106

    w zeta fon jest C75 Aga dla twoje wiadomosci!!! al eniegdzie go niema . ta promocja jest tylko w Tv a w salonach brak:( czekam juz 4 tygodnie i co tydzien slysze to samo brak telefonow. :( czy ktos kupil ten telefon w promocji zetafon w Lublinie?????

  • 0

    276. ~saga  2006-08-07 18:11:32  host: abzo241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar kupic ten telefonik z opisu wynika ze jest fajny ;p ale nie wiem czy mam se go kupic ;(

  • 0

    277. ~cyb  2006-08-07 23:54:43  host: 80.244.148.131.ostrow2.tnp.pl

    w zetafonie w Bstoku-Łapach sa tylko te po złotówie

  • 0

    278. ~Aga  2006-08-08 01:15:03  host: aaye58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja mam tego tela tydzien i jestem zadowolona :) Tylko szkoda ze Mp3 nie ma...Rozne sa opinie na jego temat ale mi pasuje,polecam kazdemu :)

  • 0

    279. ~ada  2006-08-08 19:34:13  host: bloki3.nasze.pl

    hej mam pytanko co zrobic zeby połaczenie nieodebrane wyswietlały mi sie na wyswietlaczu np.1 poł.nieodebrane. bo teraz musze wchodzic w poł.i patrzec kto mi puszczał dzwonki.

  • 0

    280. ~gosc1991  2006-08-11 00:22:38  host: aip34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilem go na allegro mam nadziej ze sie zajebiscie sprawdzi bo na to licze :):):)

  • 0

    281. ~  2006-08-12 08:29:38  host: abrc126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TEN TELEFON JEST DOSTęPNY W ORANGE ZETAFON! "PROBLEM" W TYM, ZE SPRZEDAJE SIę SUPER I ORANGE NIE NADążA Z DOWOZENIEM GO DO SWOICH SALONOW.

  • 0

    282. ~  2006-08-12 12:53:42  host: router.tvgawex.pl

    Co zrobić, żeby pisać smsy dłuższe od 65 znaków, używając jednocześnie T9???

  • 0

    283. ~bla  2006-08-14 12:23:58  host: bib36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    280. ~gosc1991 2006-08-11 00:22 aip34.neoplus.adsl.tpnet.pl
    kupilem go na allegro mam nadziej ze sie zajebiscie sprawdzi bo na to licze :):):)



    281. ~ 2006-08-12 08:29 abrc126.neoplus.adsl.tpnet.pl
    TEN TELEFON JEST DOSTęPNY W ORANGE ZETAFON! "PROBLEM" W TYM, ZE SPRZEDAJE SIę SUPER I ORANGE NIE NADążA Z DOWOZENIEM GO DO SWOICH SALONOW.



    282. ~ 2006-08-12 12:53 router.tvgawex.pl
    Co zrobić, żeby pisać smsy dłuższe od 65 znaków, używając jednocześnie T9???



    Zobacz wszystkie opinie (282)

  • 0

    284. ~KamilJaw  2006-08-14 12:33:31  host: ebj10.internetdsl.tpnet.pl

    Nie wiem co od niego chcecie?Telefon jest zajebisty tylko trzeba umiec sie nim obsługiwać.Nawet to 10 mb wystarczy bez problemu.Daje mu 10p.

  • 0

    285. ~RoCk7GiRl  2006-08-14 23:13:28  host: ejy10.internetdsl.tpnet.pl

    Nie mogłam się zdecydować czy mam brać tego fonika ale widze ze więcej jest pozytywnych komentarzy na niego ... Dzięki wam będę miała fajny telefon =D ... Bo się na niego zdecydowałam

  • 0

    286. ~rataxas  2006-08-16 09:48:11  host: user-87-248-77-81.promax.media.pl

    dzisiaj go dostałem i już na starcie miałem problem ze zdjęciem tylnej obudowy :PP ale w końcu po półtorej godziny się udało :) teraz ładuje baterie. ogólnie jest super, dobre foty, wystarczająca pamięć... za taką cenę warto.

  • 0

    287. ~mefik  2006-08-16 13:01:51  host: due138.internetdsl.tpnet.pl

    a jave ma??

  • 0

    288. ~on  2006-08-16 14:50:16  host: due138.internetdsl.tpnet.pl

    pomozcie szybko plisssss!!! ktory lepszy ten siemens czy sony ericsson K310i???

  • 0

    289. ~Johnny_92  2006-08-17 12:16:54  host: gts8-22.rybnet.pl

    Ten telefon jest zajebisty, mam go od 1,5 miesiąca! :)

  • 0

    290. ~Johnny_  2006-08-17 12:18:11  host: gts8-22.rybnet.pl

    Lepszy jest od K310i

  • 0

    291. ~RadZiu  2006-08-17 22:27:52  host: 212.14.53.1

    Dzis z kolega bawilem sie telefonami ja mam S C75 on ma SE k310i! Siemiens c75 jest o NIEBO lepszy! A porownujac aparaty to skzoda slow k310i = szjass!

  • 0

    292. ~uszol  2006-08-17 22:49:54  host: gniezno4.serv-net.pl

    Polowałem na niego w zetafoniei wkońcu upolowałem. Jak narazie spoko fon, ale mota e770 jest lepsza (miałem ja wczesniej)

  • 0

    293. ~natala  2006-08-19 13:04:22  host: c158-173.icpnet.pl

    hej!mam pytanie : na wyświetlaczu chce miec pokazaną nazwe miasta w ktorym sie znajduje ! gdzie sie to ustawia ? bede wdzieczna jak mi ktos odpisze..

  • 0

    294. ~lolek  2006-08-21 06:58:57  host: aem42.internetdsl.tpnet.pl

    Jak byście mieli wybierac to co wolelibyście SIMENSA C75 lub NOKIE 6610I

  • 0

    295. ~Sarkotka  2006-08-22 12:42:52  host: aapq3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Aby pisać smsy dłuższe niż 65 znaków, nie można używać polskich znaków (wynika z tego, że nie można wówczas za bardzo używać T9). Ja rozwiązałam ten problem tak: mam telefon już 9 miesięcy; przy każdym pisaniu smsa z wykorzystaniem T9 zapisuję do słownika kolejne słowa, tyle że bez polskich znaków, np. "przyjezdzam" itp. Nagromadziło mi się w słowniku już tyle tych słówek, że mogę pisać całe smsy z T9 bez przeszkód :)

  • 0

    296. ~  2006-08-22 12:55:22  host: aapq3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @natala: Z tego, co mi wiadomo, nie można tak ustawić, żeby pokazywała się na wyświetlaczu lokalizacja. Przynajmniej u mnie to nie działa, chociaż wydaje mi się, że taka opcja istnieje... Pozdrawiam.

  • 0

    297. ~Sarkotka  2006-08-22 12:55:36  host: aapq3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeszcze jedna sprawa: jedyna sygnalizacja, że są nieodebrane połączenia, to ta mała, różowa strzałeczka w lewym, dolnym rogu ekranu - przy włączonym wygaszaczu (pojawia się ona również wówczas, gdy przyszedł nowy sms lub dzwonił przypominacz i nikt go w porę nie wyłączył) lub mała ikonka niebieskiego telefonu/kopertki/wykrzyknika. Aby ikonka zniknęła, należy wcisnąć lewy klawisz funkcyjny, a następnie:
    1)kliknąć na niodebrane połączenie, tak, aby uzyskać widok szczegółowy (razem z czasem dzwonienia tej osoby);
    2) odczytać smsa;
    3)zobaczyć, co to za przypomnienie (kliknąć - wyświetli się opis szczegółowy).
    Mam nadzieję, że powyższe instrukcje okażą się Wam pomocne :) Pozdro dla wszystkich użytkowników Siemensa C75!

  • 0

    298. ~ELO  2006-08-22 13:19:22  host: 212.106.26.106

    LEPSZY JEST c75 NOKIA NIC FAJNEGO NIEMA TO SZAJS. APARAT DO DUPY ITP.:)

  • 0

    299. ~ATI  2006-08-22 20:30:59  host: ace82.internetdsl.tpnet.pl

    jakbyście mieli wybierać co lepsze sonyy ericsson k 700 i czy ten tylko fakt faktem tel jest tańszy.

  • 0

    300. ~ManiA  2006-08-26 13:49:26  host: wipll-226-58-static.12g.piotrkow.pilicka.pl

    Mam ten teleVon od ok. 8 miesięcy i jest niezły...nie ma tak dużo miejsca ale spoX...filmy takie sobie ale polecam

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-247-205.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet