Siemens C72 - opinie
Telefony Siemens Siemens C72 Opinie o Siemens C72

Siemens C72

w sumie: 19
  • 0

    1. ~zwierzu[pl]  2005-11-08 17:28:43  host: 217.153.194.14

    Co to jest? Przeciez to jedynie C65 ze zmniejszonym wyswietlaczem o te 4 piksele! Niepoważny Siemens powtarza serię! C75=C65-4pix

  • 0

    2.  2005-12-02 18:27:09

    Zwierzu ślepyś? To jest C72 a nie C75.

  • 0

    3.  2006-02-08 10:49:44

    tu chodzi o poprawienia aparatu z CIF na VGA a tak pozatym te siemensy z Xx2 byly od poczatku poj****e :D

  • 0

    4. ~krzycho  2006-04-20 20:46:46  host: dzl210.internetdsl.tpnet.pl

    niech mi ktoś powie jak się włancza kamere w tym telefonie

  • 0

    5. ~karola  2006-05-23 18:30:59  host: bua42.internetdsl.tpnet.pl

    czy moze przy zakupie tego telefonu jest kabel usb??i czy ten kom ma kamere??a jakie robi zdjecia??

  • 0

    6. ~  2006-06-29 13:47:55  host: aanv155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest dobra ,ini mówią że kręci filmy a niektuży że nie i tak połowe śćem !!!!!!!!

  • 0

    7. ~  2006-07-15 18:33:49  host: xdsl-1161.zgora.dialog.net.pl

    telefon nie ma kamery, brak kabla usb a fotki ok... ma irde ja kupilem go za 299 w sklepie rtv i jak na taką cene to jest ok :P

  • 0

    8. ~gwym  2006-07-15 18:35:58  host: xdsl-1161.zgora.dialog.net.pl

    telefon nie ma kamery, brak kabla usb a fotki są OK... ma irde, ja kupilem go za 299zl w sklepie rtv i jak na taką cene to jest ok :P

  • 0

    9. ~  2006-08-03 12:47:47  host: aqf238.internetdsl.tpnet.pl

    filmy kręci jak się wgra soft przez USB

  • 0

    10. ~  2006-08-03 12:49:02  host: aqf238.internetdsl.tpnet.pl

    filmy kręci jak się wgra soft przez USB

  • 0

    11. ~gosi_aa  2006-08-08 09:33:40  host: dwf242.internetdsl.tpnet.pl

    Ja go jeszce nie mam, ale che go kupić i nie wiem czy mi sie opłaca?

  • 0

    12. ~dagmara  2006-09-22 21:34:19  host: 195.117.179.2

    a ja ten telefon wygrałam więc nic za niego nie płaciłam i nawet mi się podoba tylko ze cos nie moge znalezc w necie zadnych gierek ktore bylyby na niego dostepne

  • 0

    13. ~fan  2006-11-03 14:07:53  host: 80.54.35.253

    WEDLUG MNIE TO SWIETNY TELEFON. JEST 100 RAZY LEPSZY OD C65.JA MAM C72, SIOSTRA C65. JEJ FON JEST DO D***.CALY CZAS SIE ZAWIESZA PO PROSTU BADZIEWIE.C72 RULEZ!!!!!!!!

  • 0

    14. ~Cread  2007-01-09 19:14:53  host: 212.244.62.5

    tak na powarznie to nie ma się czym podniecać

  • 0

    15. ~zdebelo  2007-03-31 22:23:48  host: dns.ezbit.pl

    daj ci link na softy plissssssss np. z mp3.albo jakies inne

  • 0

    16. ~motorade  2007-08-16 22:34:57  host: ded161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest nagrywanie filmów; wystarczy wgrac EEPROM z SL65.

  • 0

    17. ~ert  2007-09-28 17:03:52  host: nat248.skomur.pl

    Kupiłem kabel usb ale nie chce się łonczyć z kompem pomocy!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    18. ~dexter  2007-11-06 15:08:06  host: ebp230.internetdsl.tpnet.pl

    jak sciagnac na niego t9 ratunku

  • 0

    19. ~ja  2008-07-09 15:16:48  host: abjj226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie kupować tego fona miałem go 2 miesiące kupiłem za 250zł nowego na gwarancji oddawałem go 4 razy na gwarancje po plyta siadała wogule siemense są słabe jeślichodzi o płyty główne to tyle z mojej strony aha po 2 miesiącach sprzedałem go za 120zł troche straty było :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-147-211-117.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet