Siemens C65 - opinie
Telefony Siemens Siemens C65 Opinie o Siemens C65

Siemens C65

w sumie: 302
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1. ~anarki18  2004-08-31 11:20:00  host: CMPC001-154.CNet2.Gawex.PL

    Mam ten telefon juz 1 miesiac sądze ze jest dobrym telefon moze dlatego ze wymagam za duzo tak jak ini uzytkownicy telefonow kom.Telefon ma jedną wade dla mnie ma za małą rozdzielczosc zdjec.Jakies pytania prosze kierowac na mojego meila.Narx

  • 0

    2. ~usper_electric  2004-11-02 13:24:00  host: cache.ilabs.pl

    Yoł!! To już mój lepszy - Siemensy właśnie mają skłonności do zawieszaniia się (ten sądzę że też) ale mój telefon dłużej wytzyma (SE t230 ma 300h a ten 270h). Wolę SonyEricsson...

  • 0

    3. ~ADRIAN  2004-11-07 23:58:00  host: 212.182.42.65

    TELEFON FAJNY,ALE RZECZYWIŚCIE KIEPŚCIUCHNA TA ROZDZIELCZOŚĆ :(

  • 0

    4. ~Nec  2004-11-12 11:01:00  host: host-217-172-249-7.lodz.mm.pl

    Ej myslicie ze Sagem my x-5-2 jest od niego lepszy? bo wybieram pomiedzy tym a tym, a nie znam sie az tak bardzo na komach...

  • 0

    5. ~basia  2004-11-13 22:46:00  host: awb91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    napewno lepszy od sagema sa bledy
    w powyrzszych danych sa drobne bledy
    jedyne czego mi brakuje w tym fonie to albo adio albo mp3 a poza tym wszystok jets ok
    no i zdjecia wychodza dosc kiepsko przy sztucznym swietle ale to ormalne w aparatach w telefonie

    i mam pytanie w jaki sposob moge wylaczyc dzwiek aparatu

  • 0

    6. ~WitekT  2004-11-14 12:07:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    basia: jakie sa bledy w w/w danych?

  • 0

    7. gandzik  2004-11-17 00:02:45  host: lord.uz.zgora.pl

    SE T610 vs Sagem MY X-5-2 vs Siemens C65 vs Nokia (dowolna do 100zł w promocji) - wszystkie testowałem osobiście, przeglądałem grupy dyskusyjne, rankingi, porównywałem parametry, pytałem w sklepach o awaryjność... wybrałem Sagem'a. Wsie Nokie mają ten sam design, Siemensy prawie też, SE zbyt awaryjny (soft) a Sagem... nie podobały mi się te telefony dopóki nie sprawdziłem MY X-5-2 - dam mu szansę-:))

  • 0

    8. ~MAteusz:_@  2004-11-22 20:56:00  host: avd101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon do d... kupiłem go w idei trzy miech temu, na początku był fajny ale... po dwóch dniach okazał się klapą (kompletną), zdjęcia jak bym robił przez folje rozdzielczość z 200x180, bateria ze dwa dni trzyma, i w dodtku na dwa lata go mam, HELP!!!odradzam kupna

  • 0

    9. ~SPEC  2004-11-22 20:59:00  host: avd101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fon jest niczym siemens A52 z kolorowym wyświetlaczem, zdjęcia robi jak by miał 4 tys kolorów, a rozdzielczoś lepiej nie mówie :-), kto kupił ten wie hehe, chcem się go jak najszybciej pozbyć pozdr.

  • 0

    10. ~  2004-11-22 21:00:00  host: avd101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś mi powie jak wyłącza sie ten cholerny dzwięk apatru !!!!!!! wkurza mnie to niesamowicie nara...

  • 0

    11. ~martin  2004-11-30 21:06:00  host: zw230.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon to kompletna klapa. może to ja miałem pecha ale wyłącza się podczas: odbierania i wysyłania sms-ów, odbierania rozmów, włączaniu gier. Traci kontrast i kolory i wiele innych usterek

  • 0

    12. ~radek  2004-12-02 19:40:00  host: 80.51.244.14

    Może ktoś wie czy do tego telefonu można zamontować mocniejszą baterie np 900 (liIon)

  • 0

    13. ~radek  2004-12-02 19:41:00  host: 80.51.244.14

    Może ktoś wie czy do tego telefonu można zamontować mocniejszą baterie np 900 (liIon)

  • 0

    14. ~ff  2004-12-03 15:29:00  host: avw124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak bym to dostał (nie kupiłbym tego) to bym od razu sprzedał i kupił n7650.

  • 0

    15. ~radek  2004-12-05 21:19:00  host: 80.51.244.14

    do ff: Nokia 7650 ciężko porównać do tego fonu. Przedewszystkim CENĄ!!!!!!

  • 0

    16. ~zic  2004-12-07 17:25:00  host: 82-160-35-227.ols.vectranet.pl

    Przeicez telefon jest od gadania, a nie robienia zdjec.. Do mmsow i tak ta rozdzielczosc za duza. Pzdr.

  • 0

    17. ~radek  2004-12-08 15:34:00  host: 80.51.244.14

    zic:zgadzam sie z tobą.Ale moim zdaniem bateria słabo trzyma

  • 0

    18. ~neo  2004-12-08 21:32:00  host: pa154.rudna-wielka.sdi.tpnet.pl

    HAHAHA dobry format i bateria trzyma 4 dni pewnie bateri nie umiesz formatowac! mi trzyma 3.5 dnia z dobra zabawą. Gierki full wypas z softem 1.6 !! rozdzielczosc spox jak na telefon wszedzie sa takie same rozdzielczosci za ta cene!! telefon ponad 1tys zl ma rozdzielczosc wieksza! a do 1tysiaka cieszczie sie tylko 640x480 co wam wiecej trzeba?

  • 0

    19. ~neo:)  2004-12-08 21:33:00  host: pa154.rudna-wielka.sdi.tpnet.pl

    sorki pomylka:D:D:D nie ten fonik :D zgadzam sie z wami://

  • 0

    20. ~  2004-12-09 20:50:00  host: az122.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon z wygladu jest fajny. Aparat fotograficzny(nie najgorszy), przy maksymalnie ustawionej glosnosci mikrofon trzeszczy. Bateria do d..y(trzyma 2 dni), a byla dobrze formatowana, jeszcze sie spytalem nawet sprzedawce w salonie ile formatowac. Obudowa po pierwszym pelnym zdjeciu zaczela latac. ogólnie telefon oceniam na 4-.

  • 0

    21. ~kwiecien  2004-12-22 11:02:00  host: atj36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon do d**y ja mam 3510i i jestem zadowolony

  • 0

    22. ~Maczepu  2004-12-22 19:20:00  host: W3Cache1.Gawex.PL

    YoYo!! Jak można wyłączyć dźwięk aparatu w simensie cx65?? Proszę niech ktoś mi napisze...

  • 0

    23. ~  2004-12-22 21:50:00  host: 80.51.244.14

    może ktośm wie czy szybciej chopdzi od SE T610 bo tam sie strasznie przycina(w tym SE)

  • 0

    24. ~pati  2004-12-28 09:19:00  host: cmm133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupuje ten telefon i ciekawe czy będe zadowolona :) ale mój kolega go ma i się z niego cieszy myśle że ja też się będe z niego cieszyć :) PS.GDZIE WY TETELEFONY KUPUJECIE ŻE SIĘ TAK PSUJĄ :) pozdro

  • 0

    25. ~Jerry  2004-12-28 19:28:00  host: awk118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do zic: zgadzam sie z tym co powiedziałes ale jak juz montuja takie bajery w telefonie to powinny chociaz działac poprawnie no nie?:)

  • 0

    26. ~kowal  2005-01-05 10:49:00  host: 195.117.28.215

    telefon jest wporzo trochesie tne

  • 0

    27. ~Madziewka  2005-01-06 12:13:00  host: ama194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem telefon jest wypas mam go 3miechy i jest spoko.Bateria trzyma 3 i pół dnia wszystko cool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    28. ~kubasias  2005-01-08 18:06:00  host: gi178.internetdsl.tpnet.pl

    jak chcecie aparat z dobra rzodzielczoscia to bierzcie siemensa cx65 mam go i powiem wam ze zdjecia wychodza podobne do slabej cyfrowki aparat ma 5 x zoom cyfrowy (1 2 8) iregulowanie swiatla od -3 do +3 balans bieli i samo wyzwalacz
    aparat naprawde dobry

  • 0

    29. ~Zimenz  2005-01-11 14:40:00  host: pb164.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl

    Telefon zacinca mi się na aparacie a nawet w menu :(

  • 0

    30. ~Mać  2005-01-11 15:33:00  host: nat-p1.e-net.pl

    TELEFON JEST SUPER!! MA DUŻO FUNKCJI, I JEST ZAJEBICHO!! A JAK KTOŚ MA PROBLEMY Z ZAWIESZANIEM SIE WYSTARCZY ZE STRONY SIEMENSA POBRAĆ NOWE OPROGRAMOWANIE!! POLECAM WSZYSTKIM TEN TELEFON

  • 0

    31. ~Alex  2005-01-12 19:05:00  host: 82.209.216.136

    Kurcze! Juz mialem jechac po niego! Ze tez musieliscie mi wszystko zepsuc... Nie chce juz tego tel.

  • 0

    32. ~mała wiedźma  2005-01-13 20:48:00  host: host138-217-173-176.tvk.torun.pl

    Siemka!!! Mam ten telefon juz 3 miesiące i jest bardzo fajny ale ma zle oprogramowanie:( zawiesz sie czsami wyłącza i przy ladowaniu podswietlenie sie nie wyłącza... Oddałam telefon salonu i wprowadzili nowe oprogramowanie i chodzi bardzo dobrze... innym tez to proponuje:) Mam jeszcze jedno pytanko jak skonfigurować WAPA??? Prosze o odp.

  • 0

    33. ~balik  2005-01-19 22:32:00  host: alh235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam wszystkich, mi telefon nawet się podoba kupiłem go miesiąc temu i jestem z niego dumny, rzeczywiscie zdjecia wychodząsłabo, ale cóż co wy byście chcieli najlepszej jakości???, bateria mi trzyma jakoś dobre 5 dni :) i chociaz to w moim jest dobre :D, a co do dźwięków przy robieniu zdjęc, zapraszam na www.c65.prv.pl tam w artykułach jest opisane, jak ten dźwięk wyłączyc.

  • 0

    34. ~hej  2005-01-21 19:03:00  host: hq162.internetdsl.tpnet.pl

    W ksiażeczce którą dostałem w pudełku pisze że jest tu 16 tonowa polifonia, a na oficjalnej stronie siemensa że 40 tonowa. Postarajcie sie upewnić kto ma racje!

  • 0

    35. ~kroman  2005-01-25 19:24:00  host: 83.68.66.48.kutno66.tnp.pl

    mam do wyboru motorole c651, se t610 i wlasnie tego i nie wiem na ktory sie zdecydowac. mozecie...??:)

  • 0

    36. ~***  2005-01-27 16:56:00  host: 83.68.66.18.kutno66.tnp.pl

    ja uwazam ze to jest fajny telefon. ma to co potrzebuje kazdy telefon: mmsy(niewazne jaka jest jakosc wazne zeby cos widziec:)) trojzakresowy, i wygodny w obsludze. jak ktos ma pretensje co do wyswietlacza to mu powiem "czlowieku telefon przeciez jest do gadania!!" :)

  • 0

    37. ~:D  2005-02-02 19:44:00  host: bay220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem telefon jest super!!! :) Zdjęcia na komputerze wychodzą całkiem nieźle!!! Ma wiele różnych, ciekawych funkcji!!! Jednym słowem polecam go :D

  • 0

    38. ~hepi  2005-02-05 11:44:00  host: theta.pikonet.pl

    totalna klapa odradzammmmmmmmmmmmm

  • 0

    39. ~djadmin  2005-02-08 00:02:00  host: aar114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wymincie sobie soft ja mamgo i chodzi super napoczątku tez miałem problemy ale po wymianie softu chodzi super

  • 0

    40. ~pati  2005-02-08 15:20:00  host: cmi100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    POWIEDZCIE MI CZY WAM TEŻ ROBI CIEMNO ZDJĘCIA CZY TYLKO MÓJ JEST JAKIŚ PRZYCIEMNIONY??? PLISKA ODPISZCIE CZEKAM!!!!!!

  • 0

    41. ~Pracuś  2005-02-10 18:18:00  host: don90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do BANI!!!!!!!! Wole Motorole C651!!!!!!!!

  • 0

    42. ~Kultura  2005-02-11 14:24:00  host: aps218.internetdsl.tpnet.pl

    Jestem z telefonu zadowolona. Troche się wiesza i bateria krótko trzyma, ale ogólnie jest ok.Polecam!

  • 0

    43. ~Guzio  2005-02-12 14:55:00  host: ahp154.internetdsl.tpnet.pl

    Mam telefonik 3 miesiące i wydaje mi sie ze jest taki sobie często mi sie zawiesza aparat taki sobie zdjecia przy sztucznym świetle wychodzą do bani ale to chyba normalne;/ bateria trzyma mi 1 dzień max;/;/ a wcale tak dużo z niego nie kożystam ale po za tym jest spox;]

  • 0

    44. ~smerfetka  2005-02-12 22:12:00  host: pb229.konin.cvx.ppp.tpnet.pl

    Właśnie kupiłam ten telefon i mam problem z wysyłaniem i odbieraniem MMS. Jeśli ktoś wie jak mam to udostępnić to dajcie mi znać tu lub e-mail. Dzięki

  • 0

    45. ~paulina  2005-02-14 09:52:00  host: 195.136.247.162

    kupiłam ten telefon bo mi się wydawał fajny... w rzeczywistości jest do niczego... zawiesza się zaraz po włączeniu... często się wyłącza podczas robienia zdjęć... ODRADZAM

  • 0

    46. ~Misiael  2005-02-14 22:58:00  host: internet-radom.info

    Wszystko super, tylko niech mi ktośpowie jak się pozbyć dźwięku aparatu fotograficznego!?!
    Z góry Dzięki.

  • 0

    47. ~WitekT  2005-02-14 23:32:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    Misiael: najprawdopodobniej się nie da. W nowych telefonach jest to zabezpieczenie przed robieniem zdjęć z ukrycia. :)

  • 0

    48. ~smerfetka  2005-02-15 15:51:00  host: pb170.konin.cvx.ppp.tpnet.pl

    Hejo!!! Prosze powiedzcie mi co zrobić żeby wysyłać wiadomości MMS. Nie mogę ich odbierać ani wysyłać, proszę.

  • 0

    49. ~ziom  2005-02-16 16:38:00  host: 82.160.7.130

    mam go tydzien, bareris serio klapa ale jest spox, juz zrobili na niego soft na ktorym mozna ogladac filmy. dzwieku aparatu raczej sie wylaczyc nie da, jak chcecie dobre zdjecia to se kupvie cyfrowke, a ten aparat jak na kome i tak jest dobry. wyswietlacz mocny w przeciwienstwie do SET610 i SAgema myX5-2 na tych komach zdjecie sa rozmazane i zbyt jasne. Jak se wgracie nowy soft v41 to cenA telefony rosnie. nie w kazdym mozna fily ogladac :]zachecam do kupna

  • 0

    50. QbuS  2005-02-23 17:39:11  host: 82.115.66.169

    Ej ludzie nie chrzańcie !! Ten telefon jest zaj****sty , nie po to zeby robić zdjęcia (bo od tego jest aparat) , tylko zeby dzwonic , wysylac sms'y , mms'y , a do tego jest wspaniały...z tego co widze , to już coraz większa liczba ludzi patrzy tylko , zeby tel miał aparat jak najlepszy , polifonie , gry , i inne bajery...ludzie , opanujcie sie !
    A C65 jest wypasionym telefonem...jedyna wada to słaba bateria..nic więcej...
    Pozdro:)

  • 0

    51. ~  2005-02-27 16:01:00  host: tx19.internetdsl.tpnet.pl

    jest super

  • 0

    52. ~loop  2005-03-10 21:23:00  host: hq162.internetdsl.tpnet.pl

    ile moze kosztowac wgranie najnowszego softa v41 w salonie siemensa? Jak ktos sie orientuje to niech napisze.

  • 0

    53. ~pejcz  2005-03-10 21:25:00  host: hq162.internetdsl.tpnet.pl

    po pierwsze to ten telefon ma liste zadan i terminy wiec poprawcie to

  • 0

    54. ~viola  2005-03-10 21:51:00  host: adu2.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy mozna zmienić główne menu ns siatke bez tych głupich ikon

  • 0

    55. ~WitekT  2005-03-10 22:07:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    loop: z takimi pytaniami to raczej na forum. :)

  • 0

    56. ~atom84  2005-03-13 22:41:00  host: 213.134.171.187

    Misiael: zeby usunac dzwiek przy robieniu zdjec musisz miec kabel lub podczerwien do kompa. potem musisz miec program OpenDisc. nastepnie po podlaczeniu telefonu do kompa uruchamiasz ten program potem phone explorer i szukasz folderu config potem katalog default i tam jest plik o nazwie "CameraClickMelody.wav" i go usuwasz. od tej pory cieszysz sie cichym apratem :). pozdrawiam

  • 0

    57. ~zbulwersowany  2005-03-18 18:58:00  host: xy86.internetdsl.tpnet.pl

    moim zdaniem ten telefon jest z deka do d... a to dlatego, ze ma wpsomniane wczesniej wady, potrafi sie sam wylaczyc w malo oczekiwanym momencie, traci kontrast, robi naprawda chamskie zdjecia, mozliwe wychodza na powietrzu, przy dobrym swietle (mozliwe, co nie znaczy dobre) nie jestem zadowolony z tego fona, a mam go niestety na 2 lata, i jeszcze ten beznaidzejny dzwiek przy robieniu zdjecia, a jak go usune to podobno trace gwarancje, super :|
    STANOWCZO ODRADZAM

  • 0

    58. ~jutynka  2005-03-20 13:03:00  host: ain27.internetdsl.tpnet.pl

    myslice ze powinnam zamienic t230 na c65?

  • 0

    59. ~WitekT  2005-03-20 21:05:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    jutynka: z takimi pytaniami to raczej na forum. :)

  • 0

    60. ~AŚKA16  2005-03-23 21:07:00  host: 82.177.77.8

    przestan czerstwy ten telefon jest!mam go juz od 2 miesiecy i jest tak brzydki aparat trobi okropne zdjeciia musze sobie kupic jakis nowy.

  • 0

    61. ~SZETYN  2005-03-27 17:39:00  host: pa205.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl

    ZAJE...........ISTY I TYLE DLA MNIE W SAM RAZ POLECAM NARKA

  • 0

    62. =)  2005-04-04 10:23:08  host: dial-587.wroclaw.dialog.net.pl

    hey... telefonik jest w sumie ok. elegandzkie wykończenie, duża pamięć, jak na takiej klasy telefon. Jesli chodzi o "promocyjną" cenę u operatorów sieci niepolecam. Jest wiele lepszych, i tańszych modeli od tego, posiadających bardziej rozbudowany, funkcjonalny soft. minusami tego telefonu jest aparat w rozdzielczości CIF, bardzo mała pojemność baterii a dla bardziej wymagających użtkowników brak dzwonków mp3 i bluetooth'u. Jeśli się państwo jeszcze niezdecydowali na zakup tego modelu polecam motorolę C650/C651, ktora robi trzy razy większe zdjęcia(VGA), posiada dzwonki mp3, Video MMS-z możllwością pobierania i wysyłania nowych filmów(formaty: mpeg4, 3gp), jenak ma 3x mniejsza pamięć:(, Telefony takie jak Sagem MY X 5-2, czy SONYERICSSON T630 również godne polecenia, choć w moim rankingu za funkcjonalnośc i młodzieżowe wykończenie wygrała motorolka(C650/C651) pozdrawiam

  • 0

    63. ~Alka  2005-04-04 20:13:00  host: ahb254.internetdsl.tpnet.pl

    Chcialam taki telefon ale skoro tak...A jakie sa lepsze zeby mialy aparat i te inne bajery???

  • 0

    64. Zioooooom  2005-04-10 11:53:17  host: 82.160.7.130

    nie jest zly. gdyby zdjecia mialy wieksza rozdzielczosc to bylby idealny. jednak przy takiej 352x288 tez wychodza niezle. bardzo realne kolory. pamiec-sami wiecie :D wyswietlacz- napewno lepszy niz w t610, s myx5-2, widac ze kazdy pixel jest perfekcyjnie dopracowany. co do aparatu to uzywajac photo editor'a mozna zrobic zooma nawet do 10x ale wtedy lepiej nie mowic o jakosci zdjecia. polifonia spoko. jest Irda, ktora w przeciwienstwie do sagemow pasuje do kazdego innego fona. dla zaawansowanych mozliwa jest zmiana formatu dziewku (np. z wav. na mid.) i obrazku (z jpg. na bmp.). glosnik calkiem niezly. dyktafon do dupy!!! nawet przy najwiekszej ciszy slychac szum, nie mozna nic "czysto" nagrac. ogolnie fajny, jedyna wady jakie widze to rozdzielczosc zdjec, bateria i dyktafon

  • 0

    65. ~mohiko  2005-04-15 09:29:00  host: agd42.internetdsl.tpnet.pl

    Słyszałem że przy nowy msofcie ten fon moze mieć odtwarzacz mp3. Czy to prawda???? Jakos w to nie wierzę...

  • 0

    66. ~xxx  2005-04-16 13:23:00  host: pa183.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl

    ja wgrałem sobie opr. do mp3 tylko szkoda ze głośnik jest kiepski i trzeszczy a pamięć ok i tak nie wgrywam do niego bdobrej jakości muzy bo głośnik (4min/300kb)

  • 0

    67. ~RANDALL  2005-04-26 19:04:00  host: 81.15.226.3

    mowicie ze slaba rozdzielczosc zdjec. to jest telefon wiec czego sie spodziewacie. chcecie robic zdjecia to kupcie normalny aparat cyfrowy.

  • 0

    68. ~adamss1  2005-04-27 10:22:00  host: dial-2803.zgora.dialog.net.pl

    przy parametrach aparatu mozna dodac,ze ma samowyzwalacz,zoom(ale nie wiem ilokrotny), tryb nocny.Muj kolega skompresował mp3 na jakis inny format i uzyl 40 tonowej polifonii do odsluhiwania ich na telefonie ;];];]

  • 0

    69. ~Alka  2005-04-30 20:45:00  host: ahb254.internetdsl.tpnet.pl

    no to jak ten tki dziadoski to jaki jest lepszy ale zeby mial te bajery??

  • 0

    70. Emka  2005-05-01 15:36:48  host: tt82.internetdsl.tpnet.pl

    Po co Wam mp3 skoro macie wav'a? Troche wiecej zajmuje ale z 6 piosenek sie powinno zmieścić i jeszcze nie musicie mieć słuchawek do tego :). Telefon mi się podoba, mam go jakieś 4 mies. i jeszcze mi sie nie znudził. Fajny bajerek to np. podczerwieńi ten wav :). Po wgraniu softa v43 możecie oglądać filmiki :) Ludzie co Wy chcecie? Za taką cenę taki telefon? Pozdro 4 all :).

  • 0

    71. ~grucha  2005-05-19 11:36:00  host: pa193.medrzychow.sdi.tpnet.pl

    TElefon jest full wypas!!!!!!!!!!!!

  • 0

    72. ~Zolty  2005-05-21 13:47:00  host: dgg247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Widac jak sie znają na tym telefonie...nawet wiarygodnych informacji nie moga podac(mam ten telefon i to nie prawda ze np. nie ma notatnika, ba wlasnie ze ma):-(((((((((i do tego bateria trzymie mi ok. 5 dni

  • 0

    73. ~WitekT  2005-05-21 21:00:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    Zolty: rozumiem, że Ty wypełniając katalog z 700 telefonami nie popełniłbyś żadnego błędu? A wiesz, że nawet na stronie producenta zdarzają sie błędy, a często informacje są niepełne? To co my wtedy mamy powiedzieć? Myślę, że nie musisz tak o nas mówić - wystarczyło zwórcić uwagę i sprawa zostałaby poprawiona. Za każdą uwagę jesteśmy wdzięczni i nigdy nie mówiliśmy, że jesteśmy idealni. Poza tym jeden błąd na tyle parametrów to i tak uważam za sukces...

  • 0

    74. ~ucho  2005-05-31 18:37:00  host: ebc168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jakie wychodzą zdjęcia ale w komórce nie na kompie??

  • 0

    75. ~Wizor  2005-06-09 17:49:00  host: bmi46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon to jednym slowem zlom.Bateria siada po 1 dniu,zdjecie slabej jakosci i jeszcze w dodatku praktycznie z niczego mi wyswietlacz pęk.Koles z komisu powiedzial mi ze to zdaza sie w tym modelu ze poprostu sie "obudowa wykrecila przez co byl nask na wyswietlacz"nigdy wiecej siemensa!!!

  • 0

    76. ~MatiuX  2005-06-14 14:37:00  host: aaw228.internetdsl.tpnet.pl

    Siemens C65 jest ogólnie extra gdyby nie stare oprogramowanie montowane fabrycznie.Lekko się przycina, wyłącza,wiesza, ale ogólnie spox.

  • 0

    77. ~Mada__17  2005-06-27 22:53:00  host: host85146598.galileusz.3s.pl

    Mam telefon od pol roku i jest taki sobie... mam nowego softa i juz sie nie zacina i nie wylancza sam, ale zdjecia nadal sa marne ;)

  • 0

    78. ~  2005-07-04 17:42:00  host: aid96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest the best!!!

  • 0

    79. ~  2005-07-08 12:47:00  host: cim191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wszystko by bylo ok, gdyby nie to ze nie moge odbierac MMS-ow,czy ktos wie jak sobie z tym poradzic???

  • 0

    80. ~zagubiona  2005-07-17 14:15:00  host: vz214.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ktos mi powie jaki telefon jest fajny bo czytam i czytam opinie i na kazdy ktos narzeka. Ogladnelam chyba 20 telefonow i kazdy ma wady i nie wiem juz sama. Interesuja mnie nokie(6610 7210) siemensy(m55 c65) i motorolki(c650 a835) i ogladalam tez se 630 i ktory bylby najrosadniejszy

  • 0

    81. ~rysio  2005-07-20 12:47:00  host: atd158.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ten telofon ma zoom???????????

  • 0

    82. ~boguś_zgora  2005-07-20 13:58:00  host: dic91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam problem. Chcę kupić telefonik i wybieram między Siemensem C65, a Nokią 6100. Co mam wybrać???

  • 0

    83. ~nicki  2005-07-24 15:56:00  host: aie186.internetdsl.tpnet.pl

    telefon to kompletna pomyłka... może służyć jedynue do rozmowy i to nie ze - jeśli się nie zawiesi... nie polecam nikomu

  • 0

    84. ~Kaktusia  2005-07-31 21:05:00  host: host-195-82-180-194.nowiny.net

    Ej jeżeli uważacie że ten fon jest taki zły , to jaki będize od niego lepszy?

  • 0

    85. ~ziom  2005-09-03 20:55:45  host: ayd10.internetdsl.tpnet.pl

    strasznie wadliwy:-(

  • 0

    86. ~Psipsiorek  2005-09-07 17:32:05  host: bmk76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon do bani soft skopany wolno chodzi slabo bateria trzyma nie trwala obudowa to jest jeden z najbardziej awaryjnych telefonów jakie sa odradzam

  • 0

    87. ~KACZKA:)  2005-10-01 10:17:27  host: staticline803.toya.net.pl

    FAJNY TELEFON LEPSZY6O0=

  • 0

    88. ~Canada  2005-10-01 22:20:59  host: canada.georaf.net

    Telefon do Bani wyłacz sie co chwila sam.

  • 0

    89. ~max weber  2005-10-30 15:33:08  host: ue166.internetdsl.tpnet.pl

    Polecam każdemu ten telefon. Jest prosty w obsłudze, funkcjonalny. Posiada ogromną pamięć - aż 10mb czym bije konkurencję na głowę. W internecie dostępna jest (bezpłatnie) ogromna liczba gier , aplikacji, muzyki, motywów, tapet, itd.. Tak więc jest czym tę pamięć zapełniać. Pojawia się tutaj motyw zawieszania telefonu- to wina starego oprogramowania, stąd zalecałbym jego wymianę na nowsze. Poprawi się wówczas także jakość zdjęć i czas pracy baterii.Pojemność baterii to jedyna wada C65(wytrzymuje ok.3-4dni),jednak biorąc pod uwagę jego zalety uważam go za jeden z najlepszych o ile nie najlepszy w swojej klasie.

  • 0

    90. ~Daria  2005-11-13 14:59:02  host: 81.15.135.3

    telefon jest do bani!!! zawiesza się podczas robienia zdjęć i puszczania sygnałków *sic*,a bateria trzyma w porywach 2 dni :/ !!! mam go serdecznie dosyć...

  • 0

    91. ~LIS  2005-11-25 00:03:19  host: arx246.internetdsl.tpnet.pl

    TE TEL. SA LIPA WIESZAJA SIE MAJA SOFTA ZJEBANEGO.TRZEBA WGRYWAC PO 10 MIESIACACH WIESZAJA SIE bateria jest,kicha na mazxa

  • 0

    92. ~KERMI  2006-01-02 02:53:01  host: cjo82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    totalny syf. wogole ten model siemensowi nie wyszedl.

  • 0

    93. ~Alka  2006-01-13 16:05:00  host: cyx162.internetdsl.tpnet.pl

    Musze przynac,że to zwalony telefon.Ja go nie mam,ale znam pare osob ktore mają.
    Wylatuje joystick,mały wyświetlacz,okropne zdjęcia.Oprócz tego wiesza sie i wyłacza.Jeśli chcecie z dobrą rozdzielczością(w przystępnej cenie ;))to polecam:

    *Sagema myX5-2v - sama go mam u jestem baaaardzo zadowolona.Zdjęcia super,fajne menu,możliwość nagrywania wideo,samowyzwalacz,duży ekran,fajna polifonia i podczerwień.Nie wiesza się i nie wyłacza.Naprawde polecam.

    *SE T630-duży ekran,fajna polifonia i podczerwień,nawet spoko zdjecia,blotooth.

    *Motka C651-fajna.zdjecia spox,extra polifonia.Joystick.Tylko jak dla mnie nie wygodna klwaiatura.

    A jeśli chcecie do dzownienia to polecam jakąś Nokie,np.6100,6610,6030.TE telefony naprawde przejdą wszystko.
    A Siemensy naprawde odradzam.

  • 0

    94. ~Madzia  2006-01-18 11:55:40  host: cij77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie no, fajny telefon =). Mam zamiar go sobie kupić :)))))

  • 0

    95. ~Grzechu77  2006-01-22 18:08:19  host: masq7.meganet.pl

    Ja mam ten telefon od roku i uważam że jest on do dupy!! Bateria trzyma mi ok. 2 dni i jestem nim bardzo zawiedziony. Mi zawieszał się ale z softem v54 już jest ok ale i tak nie polecam tego telefonu! Baterię mam nową dobrze formatowaną

  • 0

    96. ~kasiUla  2006-01-28 15:36:34  host: abqa100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Słuchajcie!!Zależy na jaki telefon się trafi!! Niektóre są dobre rzeczywiście , a niektóre niee!Miałam sagema myx5 i też był gówno,a koleżanki sprawuje sie dobrze!!

  • 0

    97. ~Aneta  2006-01-30 13:33:49  host: cfr166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tez goi mam na dwa lata tak jak ty ateusz! juz mi rok minal dostalam go na tamte swieta...ehh naprawde ta rozdzielczosc jest okropna!! telefon szybko sie psuje juz dwa razy byl oddawany do serwisu za pierwszym razem caly sie zawieszal, nie szlo czasami odczytywac smsow,gdy ktos do mnie zdwonil nie pokazywal mi kto nawet numeru nie wyswietlal tylko sluchawke! teraz mikrofon mi nie dziala gdy ktos do mnie dzwoni prawie mnie nie slyszy mowia ze slysza jak bym byla na drogim koncu swiata lub siedziala w studni;) i ie wiemczemu nie czasami nie potrafie nasiska na klawisz 6 musze wtedy wylaczyc telefon na chwile odczekac i dopiero wlaczyvc ten telefon jest do dupy i tyle ale za dwa tyg bede miec nowy sony ericsson k700i a simensika dostanie pyskaty barciszek:P

  • 0

    98. ~łukasz  2006-02-12 19:31:38  host: awt1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kto wie jak sie sciaga panel

  • 0

    99. ~Grzechu92  2006-02-17 19:17:14  host: masq7.meganet.pl

    Musisz mieć kluczyk do zdejmowania obudowy:/ to właśnie siemens:/ siemens C65 jest do dupy! Mam teraz nokie 6020 i jestem bardzo zadowolony=) bateria trzyma bardzo długo jak nim się bawię:)

  • 0

    100. ~  2006-03-02 20:45:53  host: 212.106.26.59

    a ja mam ten telefon i nie żyje! Z wygladu jest ok, ale zdjecia... krzywda, juz cx65 robi lepsze, no w koncu to lepsza wersja mojego koma:D chciałabym sobie wymienic go na jakiegos SE ale te chociaz sa za***biste to nie podobaja mi sie z wygladu... CHYBA NIGDY NIE STWORZA TELEFONU DLA MNIE!!! i co zawale ojcu cegłe i to bedzie najlepsze wyjscie!

  • 0

    101. ~kris  2006-03-05 19:00:33  host: 82.160.135.3

    jak myślicie kupić ją za 200zł czy nie (nową)

  • 0

    102. ~Dami  2006-03-10 18:20:03  host: snake.dziesiata.com

    A wlasnie, jak najelpiej formatowac baterie?

  • 0

    103. ~brudzik  2006-03-13 13:42:00  host: abrw237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi tel dziala prawidlowo,bez zarzutow.Mam pytanie,czy da sie do niego podlaczyc karte pamieci,obojetnie jaka??

  • 0

    104. ~Martaa  2006-03-15 22:39:01  host: c90-230.icpnet.pl

    nec wybierz lepiej te ponieważ ma więcej pamieci ten ma 10mb a tamtem ma tylko 3mb naprawde doradzam ten!!!! pozdrawiam papa

  • 0

    105. ~eed17  2006-03-26 12:01:46  host: bic122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon kiepsciutki... fakt ze ma pare ukrytych zalet - np odtwarzanie wideo (na nowszych softach - uruchamianie filmu przez MENU>USTAWIENIA>UST.APARATU>ASYSTENT PAMIĘCI)ale ma cienka baterie, slaby aparat. Lepiej chyba kupic Philipsa 362 - oryginalniejszy i lepszy (+ lampa blyskowa!)

  • 0

    106. ~Coolio  2006-04-08 15:55:56  host: k43.klik.net.pl

    A czego spodziewasz się po aparacie w telefonie komórkowym. Jak chcesz miec lepsza rozdzileczosc to kup se SE K700i, a jak chcesz robic dobreh jakosci zdjecia kup se aparat cyfrowy. I juz. Ja tez mam C65 i nie narzekam.
    Ten telefon odtwarza nawet Real Musik i True Tone!

  • 0

    107. ~Guwno  2006-04-24 17:25:57  host: efm42.internetdsl.tpnet.pl

    Masz Oprogramowanie do Siemens AX 72. Jak nie to przyjadę do ciebie

  • 0

    108. ~SE rzadzi  2006-04-26 11:33:06  host: abwo68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest do dupy!Polowa mojej klasy go ma i nie sa zadowoleni.Soft jest potwornie zj**any po pul roku sam sie wylacza do tego non stop ma zwiechy,ciongle sie psuje,aparat robi chu**we zdjecia,dotego jest wielki i brzydki jak zreszta wszystkie siemensy(oprucz MC60 i M55-sa ladne).A jezeli ta polifonia jest 40glosowa to ja jestem ksiadz proboszcz bo jush nawet w noki3100 jest lepsza:P.Ogolnie odradzam tego fona bojest do dupy jak wienkszosc siemensow lepiej qpic SE T610,albo K300,albo Sagema X52V.

  • 0

    109. ~jaskół  2006-05-18 11:54:12  host: 122.85-237-181.tkchopin.pl

    telefon ogólnie do bani w serwisie wylądował ze 5 raz.Fachowcy doradzali go soprzedać bo zapłace za niego grube pieniądze. Tele działał dobrze aż do czasu kiedy zaniosłem go pierwszy raz do serwisu ggdzie mi go zjeb.. muwiąc że to nie ich wina i zaczeły się kłopoty te frajery odstawiły mnie do wiatru mój tele rozwalili i skombinowali inny niedość że niedziałał poprawenie to jeszcze kradziony dowiedziałem się to od policji.POwiedziałem to policji,ale "fachowcy " się wyparli. Przez ten telefon miałem same nieprzyjemności,niepolecam go nikomu

  • 0

    110. ~Iza  2006-05-28 16:59:43  host: iB.rudanet.pl

    Nie mam tej komy ale mam zamiar se ja kupić. Mój brat ja ma i jest sprawuje sie dobrze. Mam fajna polifonia.

  • 0

    111. ~kaloo  2006-06-02 15:42:58  host: ip-213-17-153-34.netia.com.pl

    Iza nei kupuj. ja to coś mam i to jest okropne. wiesza się. a aparat i ta rozdzielczosc jest wstrętna.. brrr i fuj. jeszcze roczek zostal i moge to cos zmienic...

  • 0

    112. ~~buli  2006-06-19 17:54:47  host: il226.internetdsl.tpnet.pl

    co wy czczecie od tego telefonu ja go mam i mi robi zdjecia zadymiscie wy chyba nieumicie robic zdjec

  • 0

    113. ~damians8  2006-06-24 23:01:59  host: ool-4573c034.dyn.optonline.net

    ja chcialem sie zapytac czy siemens C65 ma zewnetrzna karte pamieci ???

  • 0

    114. ~Dysia  2006-06-25 22:48:05  host: 213-238-87-218.adsl.inetia.pl

    Ja mam pytanie do urzytkownikow takich telefonow jak np. Siemens C75 i Siemens C 65...Ktory jest lepszy??Prosze odpowiedzccie mi....A Nokia 6020 jest dobra?? Ktory fonik jest najlepszy:) Prosze odp....

  • 0

    115. ~H.W.D>P  2006-06-30 21:36:12  host: chello084010225057.chello.pl

    a ja mam simensa me75 i jest lepszy

  • 0

    116. ~madzia  2006-07-09 22:47:28  host: chello084010185075.chello.pl

    mam ta kome od pol roku i jakos wszystko jest ok...zdjecia sa super..wy chyba jakos nie umiecie sie obslyzyc ta komorka !! Ona jest zajeeeeee...jest mala ladna i ma wiele funkcji..czego Wy jeszcze chcecie ? a w ogole jak chcesz seby telefon robil takie zdjecia jak cyfrowka to powiem ci ze jeszcze takich fonow nie maaaaa...zachecam do kupna..ten fon jest swietny :P

  • 0

    117. ~DIDI  2006-07-11 13:31:16  host: acsh243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest spox :) mozna sobie przesylac przez IRDE rozne fajne tspatki ja mam laptopa dlatego tak jest lepiej, POLECAM :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :) :P

  • 0

    118. ~radzio  2006-07-13 14:46:10  host: dsy55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie czy go kupic... teraz jest dostepny w zetafonie na 3 lata za 29 PLN... mowicie ze sie wiesza-a skad wziac nowe oprogramowanie??

  • 0

    119. ~zbych3333  2006-07-21 10:29:03  host: cyj42.internetdsl.tpnet.pl

    padaka nie z tej ziemi,,, gowno normalnie to jest... odradzam każdemu kto chce kupic ten telefon..

  • 0

    120. ~zenek3579  2006-07-21 13:22:17  host: cyj42.internetdsl.tpnet.pl

    Zamierzam go kupic bo moj Sony ericsson sie rozwalił. Czy rzeczywiscie c65 tak sie wiesza?I jeszcze jedno. czy robi ładne zdięcia? Z gory dziekuje.

  • 0

    121. ~crack  2006-07-25 12:07:25  host: acti47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest całkiem zajefajny- ale dość często niszczy się mikrofon. Zdjęcia robi średnie ale nie jest najgorszy. Musiałem go sprzedać bo dynerwowały mnie ciągłe usterki!

  • 0

    122. ~Bez komentarza9  2006-07-26 18:49:54  host: bwl250.internetdsl.tpnet.pl

    Ta komórka jest słaba mam taką i żałuje że kupiłam takie padło!!!!!!!!

  • 0

    123. ~  2006-08-01 09:57:34  host: h-82-177-134-126.dolsat.pl

    Ta koma jest zarom..... Świetne zdjęcia, fajny wygląd. Jest jakościowo napewno lepszy niż SE K300i!

  • 0

    124. ~gość :D :P  2006-08-03 10:57:22  host: egj138.internetdsl.tpnet.pl

    Mam fona od wczoraj i narazie nieco denerwuje mnie słaba bateria ale jeszcze ja ładuje od nowa, pozatym jest nieco wolny :/ chciałem C75 ale już nie było ;(

  • 0

    125. ~KaŚka  2006-08-03 11:49:42  host: cam214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go od roku i nic mi sie nie zacina jest wszystko Ok

  • 0

    126. ~Ziutka  2006-08-06 12:56:36  host: 86-63-110-20.asta-net.com.pl

    Mialam ten fonik od 2 lat i 4 dni temu go sprzedalam....poobaly mi sie zdjecia ale bateria krotko trzymala i sie zwieszal troszke....

  • 0

    127. ~Karol  2006-08-06 20:26:47  host: abbm109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel ok roku i nic mi sie nie dzieje spawuje sie idealnie ja nie nazekam

  • 0

    128. ~lola  2006-08-09 20:29:27  host: ckj11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To badziewie rozładowywuje się po 2 dniach
    pomocy!

  • 0

    129. ~Grzesiek  2006-08-16 14:42:13  host: edw186.internetdsl.tpnet.pl

    generalnie to ten fon wcale nie jest taki zły, foty nie są najlepszej jakości ale to w końcu tylko telefon nie??? plus to pamięć - naprawde dużo można tu napchać. jednak chciałbym go sprzedac - wolę coś z klapką

  • 0

    130. ~daraszka  2006-08-23 20:26:49  host: 229-0-2-83-gd.marton.net.pl

    mam ta kome juz 2 lata i chociaz ja zmieniam to jest super. praktycznie sie nie zawiesza a zdjecia sa oki. naprawde polecam

  • 0

    131. ~adik  2006-08-25 19:11:11  host: ddr222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a więc ja mam ten telefon od roku i jestem z niego zadowolony a jak komuś sie wiesza lub psują jakieś duperele to znaczy że kupił używany i nie dokońca sprawny albo poprostu trafił na żle wyprodukowany model bo ja nie mam zadnych problemów z nim podobno słabo bateria czyma w nim oturz ja nie narzekam nie czyma 7 dni ale te 4 napewno na początku trzymała mi 1 dzień ale potem sie rozruszał kolega też kupił takiego siemensa to musiał jechać do salonu bo mu bateria nie trzymała nawet 4 godz ale okazało sie że to wina bateri kilka razy sam mi sie wyłączył ale potem okazało sie że złącze bateri nie było czyste i czasami prąd nie stykał przeczyściłem go i nie mam z nim problemu co do zdięć to można je rozjaśniać przyciemniać telefonik ma też 3-krotny zoom jestem z niego zadowolony choć tak wiele ludzi na niego narzeka a jak kupujesz w salonie to nie musisz sie obawiać bo masz na niego gwarancje a jak trafi ci sie słaby model to po trzech wizytach ci go wymienią.mam jedną uwage do tego modelu nie wiem czemu ale nie można dzwonić do kogoś pod zastrzeżonym numerem telefon niby ma tą funkcje ale nie idzie jej uruchomić i jest to chyba w wszystkich modelach c65 ale nie jestem pewien.Macie jakieś pytanka chętnie odpowiem

  • 0

    132. ~Grzesiek  2006-08-29 18:49:24  host: edw186.internetdsl.tpnet.pl

    oczywiście że można dzwonić do kogoś pod zastrzeżonym numerem telefonu z tego siemensa tylko że usługa ta jest dostępna w zależności od operatora. ja mam simplusa i po włączeniu opcji "Ukryj ID" moge dzwonić do znajomych i mieć zastrzeżony numer bez żadnego problemu

  • 0

    133. ~dela  2006-09-09 13:39:41  host: abui61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go od 1,5 roku. ciagle mi sie wiesza i ma slaba baterie.. na szczescie za pol roku wymieniam ;p odradzam kupno tego badziewia ;-)

  • 0

    134. ~k0n1u  2006-09-12 16:19:23  host: abzv158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego fona pól roku ;] już trzeci raz jest w servisie bo sam sie wyłącza ;] pomijając to że sie wyłącza, że jest wolny, że sie zawiesza i ma lipny wyświetlacz i jest to siemens to może być ;]

  • 0

    135. ~Alicja  2006-09-13 09:06:05  host: ns2.res.pl

    ODRADZAM wszystkim kupowanie tego telefonu!!!!!!
    Mam go od roku. Kupiłam nowy i z wejścia był zepsuty. 2 miesiacte trwała naprawa, wymienili płyte główną i za przeproszeniem gó***o to dało. Jego plusem jest to że ładnie wygląda i ma fajne rzeczy w srodku ale co z tego jeśli nei daje sie go uzywać. Bateria do ładowania codziennie, a i nie polecam grać w gry bo można z nich wyjsc tylko przez wyłączenie komórki
    pozdrawiam

  • 0

    136. ~Siemesn c65  2006-09-16 14:37:20  host: dir23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Następna wersja fajnego telefonu który za 2 miesiące nie będzie znany Siemens zawsze tworzył coraz lepsze telefony i stare zostawiał z tyłu

  • 0

    137. ~!  2006-09-18 19:00:43  host: sniezka.bmj.net.pl

    nie jest aż taki zły jak tu niektórzy piszą. wiesza się tylkoprzy zapełnionej pamięci, z gier da się wychodzić nie wyłączając telefonu(no chyba że może ktoś nie umie;]). A bateria około 3 dni

  • 0

    138. ~Oluś  2006-09-24 12:27:05  host: dys34.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon ogółem spox! Ale STRASZNIE DUŻO osob ją ma. Wieć to mała wada:)

  • 0

    139. ~kasiaczek051  2006-09-25 13:39:55  host: host-81-190-243-75.malbork.mm.pl

    pomocy nie wiem jak ustawic mms zeby wysylac prubowalam wszystkiego.BŁAGAM WAS

  • 0

    140. ~justa  2006-09-28 17:17:27  host: aboo52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefonik jest zarąbisty mam go juz od 2 lat i nic mi sie nie zawieszało jeszcze a zdjecia robi fajne naprawde jest baniowy

  • 0

    141. ~Spidey xP  2006-09-29 19:10:42  host: 87-205-92-4.adsl.inetia.pl

    ktoś napisał że c65 jest lepszy niż k300i? muahahah! internet powinien być dozwolony tylko dla osób przynajmniej od 18 roku życia:PP zdjęcia z k300i oglądane na komputerze są prawie dwa razy większe niż z c65. do tego trza dodać mp3, a nie denerwujące Wave które naprawde ciężko zgrać na kom. (czyt. denerwujące kompresje) k300i jest lepszy pod każdym względem:)

  • 0

    142. ~nianio  2006-10-07 09:59:33  host: host-81-190-115-127.gdynia.mm.pl

    mam tego siemensa co tu duzo gadac jest cienki. Aparat lepiej aby nie istnial. Dzwonki hmmm no coments. Fakt ma 10mb pamieci i irde ale tak ogolnie to znudzil mi sie po 3 tygodniach. Ale juz niedługo zamienie go na SE K700i ahhh to jest maszynka...

  • 0

    143. ~k0n1u  2006-10-07 16:18:33  host: abxg175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sorka :D już 4. raz w servisie :D nie chce sie włączyć lol :D powinni napis na obudowie zmienić na zjebens

  • 0

    144. ~ewa  2006-10-12 17:59:14  host: dwo147.internetdsl.tpnet.pl

    co do wyłączenia dźwięku aparatu to nie ma takiej opcji z poziomu telefonu tylko trzeba mieć do tego kabel serwisowy i program open disc noi mpm lub sam VNavigator bo tak zwyczajnie się nie da ale można stracić gwarancję

  • 0

    145. ~Maniek  2006-10-12 22:09:58  host: fr138.internetdsl.tpnet.pl

    Handluję telefonami i co tu dużo mówić po prostu sie sypią.Jeśli chcesz siemensa to kazdy inny model,tylko nie ten.Spotkałem wiele uszkodzonych egzemplarzy.Godne polecenia są tylko tel z sim lockiem bo bez sima gubia zasieg.Ma słaby wyswietlacz a co za tym idzie podobnej klasy aparat.

  • 0

    146.  2006-10-13 18:05:57

    ten tel.jest do d... jak każdy zjebmens nie ma to jak motorola albo sagem ew.alcatel zjebmens nawet do tych ostatnich sie nie umywa

  • 0

    147. ~marrr  2006-10-19 10:02:41  host: afb50.internetdsl.tpnet.pl

    mam go juz pół roku teal jest supper nic mi sie przede wszystkim nie wiesza zdjecia robi cienkie ale to siemens takze nie mozna sie wiele spodziewac, morzna dzwonic z zastrzezonego numeru pod funkcja ukgyj ID ma duzo pamieci wiec morzna duzo wepchac. jak sie ma DUZO wolnej pamieci morzna miec MP3 wystarczy ja tam dac przez IrDA nastepnie opcje, zmien nazwe, i na samym koncu zmienic z MP3 na wav i dziala. Polecam.

  • 0

    148. ~gosc  2006-10-20 11:48:58  host: feb205.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest super. Ostatnio wlecial mi do do umywalki a pod wyswietlaczem byla woda. Później go wysuszyłem suszarką i po niecałej godzinie go załaczyłem i działał.

  • 0

    149. ~k0n1u  2006-10-25 21:30:55  host: abyc103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    część kolejna :D zjebofon nie chciał się włączyć i znowu do servisu :P

  • 0

    150. ~DAreX  2006-11-09 15:07:53  host: dyq210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kurcze sluchajcie mam problem... kupilem wczoraj ten telefon uzywany i wkladam karta sim i... nic nie chce mi sie zalaczyć .Co mam zrobic??!!

  • 0

    151. ~justynka  2006-11-10 12:10:53  host: aalm45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od pół roku .i coż wiele mówić ten telefon jest spoksik. może ma kilka wad ale przeciez każdy telefon ma wadyy.jezeli się nie zdecydujecie na ten model to prosze was bardzo popierzcie inny model (-:

  • 0

    152. ~mati  2006-11-13 17:58:45  host: pm248.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl

    telefon spoko ostatnio wyladowal na mojej scianie kit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    153. ~aX  2006-11-15 21:46:06  host: abw6.internetdsl.tpnet.pl

    był w serwisie pare razy ;/słaba bateria co noc ładuję. zdjecia (przynajmniej w moim telefonie) wychodzą dobrej jakości. klapka od baterii sie ciagle odpina. naszczescie zmianim go na nokie 6103

  • 0

    154. ~adas ziom  2006-11-19 16:37:05  host: ego10.internetdsl.tpnet.pl

    siema wrzystkim no i mam tego ziebenza kupiłem go 3mieśiące temu za 220 dobry tel irda 10mb pamięći bateria 2,3 dni i nadal chodzi spadł mi z 2 metruf na kafelki idziała to mocny tel leprz od k300i to gufno

  • 0

    155. ~kłapołuszek;-))  2006-11-24 18:22:55  host: 213.25.189.50

    hej1co do odporności na wstrząsy to jest zaje...!!!no ale niestety zdarzaja mu sie zawiechy i kilka razy zdarzyło mu sie że się włączył i nie chciał wyłączyć.Aparacik moze być...gdyby nie to ze często odmawiał posłuszeństwa zawieszając się to bym go raczej nie sprzedała.pozdroofka;-)))

  • 0

    156. ~Lol  2006-11-24 20:28:09  host: db173.arreks.com.pl

    Alicja jestes typem kompletnego bezmózga. nie znasz sie nawet na prostych telefonach to Cie bardzo prosze nie odzywaj sie w ogole

  • 0

    157. ~justynizzle  2006-12-01 15:41:50  host: atg188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałąm ten telefon dwa lata. Nie pwoiem, że był nadzwyczajny ale dobrze mi się go używało aczkolwiek mógłby być lepszy... Zdjęcia wychodziły beznadziejne... strasznie ciemne... często mi się zawieszał i to mnie strasznie wkurzało... Ogólnie telefon jest dobry, ale mógłby być lepszy...

  • 0

    158. ~Justyna:)  2006-12-01 20:44:57  host: ali21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hey! Mam Siemensa C65 od września 2005 i nie narzekam. Ogólnie telefon jest dobry. Wygodny i łatwy w obsłudze. Nie zawiesza sie. ( może czasami.. góra raz na 2 m-ce.:P) Bateria trzyma 3-4 dni (przy normalnym używaniu. Zdjęcia nie są najlepszej jakości :/ Telefon już wielokrotnie wylądował z dużej wysokości na ziemię i nic sie nie stało. Nigdy nie był w serwisie z powodu niesprawności. Oczywiście są telefony dużo lepsze, ale SiemensC65 nie jest zły!!! Jaka cena taka jakość.. nie ma co wymagać od tego fonu zbyt wiele :P Pozdro wszytkim właścicielom SIEmENsów!!!!!!!!

  • 0

    159. ~elo elo  2006-12-02 12:27:39  host: abzt3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy on ma mp3 ?????????????????

  • 0

    160. ~ziomek  2006-12-03 15:12:39  host: ain242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon ma zjeba**** nagrywanie dzewkow :D i tyle powem :D aparta tez mogłybc lepszy :D

  • 0

    161. ~Nokia  2006-12-10 11:08:23  host: pradniki.gemini.net.pl

    Moj telefon to simens c65. Jest wyrabisty ! :)

  • 0

    162. ~zeus  2006-12-11 14:05:11  host: cwd250.internetdsl.tpnet.pl

    mały wyświetlacz i , słabo trzuma baterja i często siada płyta głuwna!!!!!!!!...

  • 0

    163. ~zeus  2006-12-12 13:57:52  host: cwd250.internetdsl.tpnet.pl

    jednym słowem złom!!!!

  • 0

    164. ~skrzynia  2006-12-13 20:59:46  host: xdsl-244.elblag.dialog.net.pl

    mam ten telefon od poczatku jak tylko pojawil sie na wystawie elbląskiej placowki ery :) mam go do teraz i chce sie z wami podzielic moja opinia na temat tego telefonu. Fakt nie ma mp3 ale odtwarza dzwieki w wavie wiec prawie to samo tylko czesc piosenki :) hehe ma duza pamiec wewnetrzna jak na telefony z okresu pojawienia sie c65 w Polsce czasami sie zawiesza, nie pokauje numeru kto dzwoni, wylacza sie sam ale to nic, jest pare dobrych sposobow by tego nie bylo. Ja do tej pory jak te problemy mi sie pojawialy szybko je likwidowalem tanim bardzo kosztem. Usuwalem z tela rzeczy by miec ok 60% wolnego miejsca zalaczalem oszczednosc baterii podswietlenie zmiejszalem do 10%(w zupelnosci wystarcza) i robilem defragmentacje dysku, po czym restartowalem go i juz na pol roku znow spokuj mialem. W chwili niedlugo obecnej pozegnam sie z nim, a szkoda bo to bardzo dobry telefon mimo wielu wad. pozdrawiam

  • 0

    165. ~zaklina  2006-12-15 11:33:26  host: ege51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon juz 2 i pół roku i nadal działa, jestem z niego zadowolona. Wiele razy mi upadł, wpadł do kałuży jednak mimo tego nic mu się nie stało.

  • 0

    166. ~aprilka  2006-12-23 19:41:33  host: aasy200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak można z niego wyjąć kartę SIM? już bardziej to nie mogło być pogmatwane :/?

  • 0

    167. ~Ruda  2006-12-26 15:22:48  host: bhl68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon to jedna wielka porażka. Mam już go 2 rok,po krótkim czasie klapka zaczęła się sama rozsuwać, bateria wypadać - przez to cały czas mi się wyłączał. W trakcie robienia zdjęcia które też zresztą są marnej jakości cała komóra się zawieszała, trzeba było żąglować baterią żeby ją zrestartować. Marna jakość nagranych dźwięków. Już kilka miesięcy męcze sie z czerwoną słuchawką która często odmawia posłuszeństwa, troche mi farba odchodzi z boku z tego klawisza. Z czasem te usterki są tak irytujące że mam ochote rzucić tym telefonem o ściane!!! Nie polecam. Kiedyś miałam cegłe Nokie 3210 i wiecie co!? BYŁA WIECZNA, żałuje że nie kupiłam sobie nokii. Nokie to najulepsze, najbardziej trwałe telefony pod słońcem. Jeżeli zależy wam na wytrzymałości to stawiajcie na nokie. Simens to pic na wode!! Poza ładnym wyglądem to bitumia.

  • 0

    168. ~Denio  2006-12-26 21:40:20  host: 213.155.170.201

    Ludzie wchodcie na http://www.centrum-c65.yoyo.pl/ Codziennie nowe gry java na siemensa c65 które możecie ściągnąć na swojego koma bez użycia kabla usb i to za grosze(JAKIEŚ 20gr za NAJNOWSZĄ GRE!!!). jak?? Wszystko macie na stronce w prawym dolnym rogu!!! KONIECZNIE ZAJRZYJCIE

  • 0

    169. ~Justys  2006-12-27 09:53:09  host: f73.osiedle.net.pl

    Ja własnie mam zamiar kupic ten telefon za 200zł w komisie i nie wiem czy mi sie opłaca, ale patrząc na te wsystkie komentarze to ja juz sama nie wiem, połowa osób mowi ze jest fajny, a połowa wręcz odwrotnie. Juz nie wiem co robic...

  • 0

    170.  2006-12-28 17:41:09

    Witam Mam ten tel od 2lat i osobiście powiem, że to jest badziewie.Po prostu bateria trzyma 1 dzień aparat do kitu co do obudowy to ok nie rusza się ani nic.ale ogólnie to porażka tak jak wszystkie Siemensy.teraz mam zamiar go wymienić na SE K800i to jest dopiero maszyna :p Pozdrawiam

  • 0

    171. ~Michał  2007-01-03 14:05:20  host: bvq44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Też uważam że to klapa mam go 8 miesięcy i gdy go włącze wpisze pin wjde do menu to się sam od razu wyłancza...Niewie ktoś czemu tak jest??Proszę o odpowiedź

  • 0

    172.  2007-01-05 14:50:29

    do Michał: ja tez tak mialem ze mi sie wylanczal ale zawiozlem go do serwisu i cos tam zrobili i teraz dziala i sie tak nie dzieje

  • 0

    173. ~Przem@s  2007-01-10 20:23:24  host: aaps213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem ten telefon w kwietniu 2006 bo mialem dosc tej male gownianiej padliny SIEMENSA M55! Przez pierwszy miesiac dobrze sie sprawowal i bylem z niego(jak to na poczatku bywa)bardzo zadowolony ...:) Jednak po miesiacuy zaczely sie schody :( zaczal sie wylaczac IrDa zaczela sie psuc . Tak ogolnie to zdjecia sa sredniej jakosci polifonia fajna ... wavy tez nie kulawe ... najbardziej denerwowal mnie klawisz od wapu nad "2" - ile to ja razy przez niego musialem przerywac gre albo np smsa ! Nie moglem go tez skonfigurowac w orange ... Pozbylem sie go pod koniec czerwca kiedy matka wziela mi NOKIE 6020 ... po 2 miesiacach a moze nawet po miesiacu zaczelem zalowac ze zmienilem siemensa na to gowno ....... Niebawem sie jej pozbede i kupie SAGEMA my401X . Mam nadzieje ze o bedzie trafny wybor ... Siemensowi C65 daje 6 na 10 ...

  • 0

    174. ~djcj10  2007-01-15 14:20:16  host: etl94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam siemensa c65 jest fajny ma aparat,true tone,motywy ogulnie telefon jest bardzo dobry+!!! Szkoda że niema MP3

  • 0

    176. ~edek - q  2007-01-18 09:35:38  host: euk97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To super fon nawet odtwarza filmy formatu 3gp. Jest gites miałem go rok temu. Jest super!

  • 0

    177. ~KPOIK  2007-01-18 17:07:49  host: nat-sr-200-22.globalconnect.pl

    zamówilem go na allegro zajebisty tel choć nie ma mp3 ale ma za to dyktafon switnej jakosci 10 mb!! a to bardzo dzuo irde jav i wiele innych zajbistych rzeczy polecam w 100% dla niepewnych!! :))

  • 0

    178. ~BeReK  2007-02-02 23:26:21  host: abno3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie nie bierzcie tego badziewia!! Miałem go 2 lata i się ciesze, że to już koniec bo biore sobie innego fona. A to gówno to tylko na złom sie nadaje. Bateria trzyma 1,5 dnia. Kupowałem nową (niby o większej pojemności)bo niemogłem w to uwierzyć i lipaaa to samo. Czasem coś na tej cegle robisz a to ci sie nagle zawiesza i żeby się odwiesiło najlepiej rzucić o ścianę albo wyjąć kartę. Aparat mógłby być spoko ale jeśli chcemy nim robić zdjęcia musi być BARDZO dobre oświetlenie. Dyktafon ?? Trudno to nazwać dyktafonem. Jeśli myślicie, że się czepiam bo mam jakieś kompleksy to se go weźcie i udawajcie, że jest dobry.......

  • 0

    179. ~cypis  2007-02-03 10:14:02  host: 213.76.167.33

    witam wszystkich telefonik jest fajny podoba mi sie nie mam zadnych zasczezen moze jedynieco do aparatu ale nie jest zle ma irde i wyjebista pamiec 10 mb to jak na ten fon to znakomicie teraz wiekszosc tych nowych nie ma takiej pamieci

  • 0

    180. ~  2007-02-06 15:34:53  host: aakm196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy wiecie może czy można na nim odtwarzać filmy???????

  • 0

    181. ~damian  2007-02-06 15:39:15  host: aakm196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chcesz na tym siemensie odtworzyć film zapisz go w dowolnym folderze np.obrazy wejdz w ustawienia daj ustawienia aparatu potem zarządzanie plikami wybierz folder w którym go zapisałeś [nazwy folderów są po angielsku] a potem naciś na filmik który zapisałeś i oglądaj jakość nie idealna ale ważne że jest!!!!!!! sam na to wpadłem :p

  • 0

    182. ~ziom  2007-02-06 20:49:43  host: aaly90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do KPOIK nie wciskaj ludziom kitu ok?bo to badziewie jest. do przem@s: nie kupuj sagema bo to też padliny a z tego co czytałem wywnioskowałem że już miałeś dwa chaszcze to co chcesz mieć trzeci?? zastanów sie ja ci radze kupić nokie ale jakąś lepszą a w ostateczności sony ericssona ale bez dżoistika bo sie psuje mam nadzieje że docenisz moją rade.

  • 0

    183. ~przemo :D  2007-02-17 10:19:42  host: diq164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego fona od jakiegoś czasu , bardzo mi sie podoba , ale bateria trzyma przy dobrym układzie 1,5 dnia i to mnie w nim wqrwia . ale narazie mi sie podoba :P

  • 0

    184. ~R_U_D_I  2007-02-17 18:58:39  host: abfj238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałem tego fona i nie byłem zadowolony. Po 1,5 roku sprzedałem za grosze. Nie chcą brać w komisach bo mówią, że nie schodzą. Psuć mi się zaczął. Kupie sobie teraz SE k510i.

  • 0

    185. ~MAdzik6a  2007-02-23 20:01:12  host: 209-190.is.net.pl

    Tez go mam nie jest taki zły w komisie biora mi za niego 180zł.A mam go rok.Chociaz zdjecia robi do dupy...Takie rozmazane i nie wyrazne...Najbardziej lubie Sony Erikson K700i i inne...Sa bez zarzutu,raczej na poczatku...Ale w Simensie przynajmniej goj sie nie zacina ani klawisze nie wchodza do srodka...Dla mnie nawet moze byc!!!!

  • 0

    186. ~kamikaze  2007-02-27 16:24:42  host: fbk242.internetdsl.tpnet.pl

    Mialem ten fon.Przeczytalem wszystkie opinie i ktos sie pytal czy mozna na nim odtwarzac filmy.Owszem mozna.Wrzuc film na komorke.Wejdz do:menu/ustawienia/ustaw aparat/asystent pamieci.I otworz katalog w ktorym sie znajduje filmik.PAMIETAJ filmiki nie moga byc zbyt dlugie!!!

  • 0

    187. ~kamikaze  2007-02-27 16:28:48  host: fbk242.internetdsl.tpnet.pl

    MP3 mozna tez na nim odtwarzac.Wystarczy miec odpowiednie programy.Podalbym stronke, ale pewnie i tak nikt nie zajrzy.I w koncu zeby nie ten aparat 0.2mpx :( .To juz calkiem tandeta...

  • 0

    188. ~hak  2007-03-06 19:50:45  host: bgf166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupuj!! w realu kupisz za 250ZL

  • 0

    189. ~ja...  2007-03-15 19:26:43  host: s182pc39.mmj.pl

    Jest do niczego!!! psuje sie bardzo czesto! Mialem go rok temu a takze miala taki sam tez kolezanka i znajomy i zepsul sie bardzo szybko! Osobiście nie polecam... osoby które miały w moim gronie szybko zrezygnowały..

  • 0

    190. ~VADER  2007-03-16 19:41:32  host: bfz194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten djci ma racje do berek hahaha nie wciskaj ludziom kitu

  • 0

    191. ~VADER  2007-03-16 19:42:12  host: bfz194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    u mnie w budzie co 2 osoba go ma

  • 0

    192.  2007-03-17 08:31:57

    Jakie zdjęcia wychodzą tym telefonem?

  • 0

    193. ~VADER  2007-03-20 17:42:20  host: bgv18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do pawelcz3 Niezbyt ladne :( ale reszta OK możesz se ustawic jasnosc i ciemnosc

  • 0

    194. ~  2007-03-24 23:16:51  host: p09-12.opera-mini.net

    Jak ktoś się nie zna to narzeka. Bardzo dobry telefon tylko trzeba się oswoić z niektórymi wybrykami (typu zawieszanie itp.). Jak ktoś lubi się bawić telefonami to na ten jest kupa aplikacji w sieci,więc można poszukać:) Ja polecam,ale tym,którzy mają trochę cierpliwości;)

  • 0

    195. ~IGOR ;]  2007-03-28 18:43:54  host: alpha.earth.pl

    TELEFON SPOKO :) ZDJĘCIA NAWED NAWED MOZNA W NIM ODTWAZAC MP3 :) TRZEBA MIEC TYLKO ODPOWIEDNIE PROGRAMIKI :):):) JA MAM MP3 ;] ŁADNIE GRA I W OGOLE ZGRAMNY :) I ŁADNY NA ZDJĘCIACH WYCHODZI TROCHĘ LIPNIE ALE NA REAL JEST ZAJEFAJY :D !!!!!!!!!! POLECAM WSZYSTKIM KTORZY NIE SĄ ZDECYDOWANI !!! NAPRAWDĘ SUPER MOZNA, SOBIE PRZEZ NP.IrDE PRZEESYŁAC ROZNEGO TYPU MP3,OBRAZKI , PLIKI VIDEO :) , DZWONKI ITP :p POLECAM NAPRAWDE :):):)bardzo fajny fonik funkcjonalny :) gdyby nie ten aparat : to by był w cenie minimum z 300 zł od kopa!!!!!!!

  • 0

    196. ~AdziaGGGGG  2007-03-28 20:10:35  host: alpha.earth.pl

    Hahaha ja kupiłam ten telefon (używany) za 250 zł !!! dobry telefon za dobrą cene ;] !!

  • 0

    197. ~KAKA  2007-04-04 19:06:46  host: feg147.internetdsl.tpnet.pl

    nie ma mp3 i w ogóle wszystko jest o du... potóc!!!!

  • 0

    198. ~David66  2007-04-09 10:32:25  host: fcb122.internetdsl.tpnet.pl

    Ja chce kupić ten telefon za 100zł i nie wiem czy mi się opyla?????

  • 0

    199. ~Pamka  2007-04-14 17:07:24  host: siec.realestate.net.pl

    Ludzie nie kupujcie tego telefonu miałam go półtora roku i zacina się jak cholera..po za tym tel od początkuprodukcij ma wygiętą płytę główną i byłó bardzo ciężko go sprzedać także nie polecam go :(

  • 0

    200. ~mini  2007-04-28 11:10:29  host: 213.25.189.50

    Główną zaleta tego phone jest ładny wygląd i to iz jest niewielki..i na tym niestety się kończy..baterie do kitu,często się zawiesza..nie wyzedł im ten model...

  • 0

    201. ~vxq  2007-05-10 22:10:40  host: abbk156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Też miałem ten tel. i muszę powiedzieć że początkowo byłem zadowolony. Po roku zaczął się wieszać, na miesiąc przed końcem gwarancji zawieszał się już tyle razy że w końcu nie wstał. Dali mi z nową płytką i kazali zapłacić po dwóch miesiącach znowu padł i znowu kasa. PS po 2 naprawie padł po 2 tyg i już go nie naprawiam. Moim zdaniem benq dobrze zrobił odchodząc od spółki z siemensem. Siemens ma dobre tylko monitory i tylko z fujitsu. Zraziłem się do tej marki i już Ich telefonów kupować nie zamierzam. Miał c70 ale też padł po pół roku po upadku z łóżka z 0,5m na drewnianą podłogę. Sagem wytrzymał kilkakrotnie. Nie wiem jak stare modele ale nowe, to nieporozumienie.

  • 0

    202. ~RazieL  2007-05-12 22:36:24  host: sub244-190.elpos.net

    nie kupujcie tej komy zacina sie i oglonie jest nie dopracowana

  • 0

    203. ~oczko:D  2007-05-16 16:53:31  host: ffr34.internetdsl.tpnet.pl

    hehehe moze ie wszyscy wiedza jakie mozna czary robic z siemensami:] miał ktos kiedys odtwarzanie filmow w c65 ?? odtwarzacz mp3 ?? a ja miałem:P kilka sofow i jest :P ikonki tez mozna zmieniac bez koniecznosci zmiany softu;] wystarczy odpowiedni kabel i program ;pp

  • 0

    204. ~DANDA  2007-05-16 20:43:15  host: 212.160.172.70

    SIEMENS - NIGDY WIECEJ!!!

  • 0

    205. ~Iv  2007-06-02 12:40:56  host: acfc147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon ponad 2 lata i działa tak jak nowy (wygląda prawie też) ma swoje wybryki: niekiedy nie działa mu wibracja, ma dni kiedy potrafi się wyłączyć pare razy dziennie, ale późnej wszystko wraca do normy. Sprzedaję ten telefon tylko z powodu kiepskiej baterii, codzienne ładowanie po 2 godzinach używania :/

  • 0

    206. ~dexx  2007-06-03 19:13:25  host: bmt28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na jakich stronach szukać jakichś dodatków???????????????

  • 0

    207. ~DANDA  2007-06-05 17:45:03  host: 212.160.172.70

    mnie denerwuje ten telefon wyłącza się gdy ktoś dzwoni lub jak przyjdzie sms lub mms do tego raz nie działa wibracja i raz wykasowala mi sie cala lista kontaktów a po miesiącu sie sama przywróciła... do bani z tym telefonem!!! do tego czasami działa jak stodoła!!!

  • 0

    208. ~Mlodziak  2007-06-06 13:53:09  host: 212.106.131.164

    hehe... mp3 mowicie... programiki jakie do tego?? gdyby ktos mógł podać nazwe, albo link do tych programow byłbym wdzieczny Pozdro ;) ogólnie fon fajny

  • 0

    209. ~bzyk  2007-06-07 23:09:35  host: bmt179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jaki jest potrzebny program, żeby działało mp3??? z góry wielkie dzięki:)))

  • 0

    210.  2007-06-09 23:26:21

    Posiadam ten telefonik już trzeci rok i z ręką na sercu przyznaję, że nie miałam z nim praktycznie żadnych problemów (no chyba ze zbaterią :P). Moze teraz to troche smieszne kupowac ten telefon, bo ceny duzo lepszych sa naprawde niewielkie, jednak polecam! Na ziemi lądował niesłychanie często i nic sie mu nigdy nie stało - śmigał jak zawsze! :) jest to moj pierwszy telefon, ktory posiadalam tak dlugo, ale chyba najwyzsza pora sie z nim rozstac, poluje na SE K750i ;)

  • 0

    211. ~ok  2007-07-06 21:27:21  host: gw-lan.mcon.pl

    Niezbyt ładny ten telefon poza tym bardziej lubię telefony bez wielkich bajerów.poleca samsung sgh x 200.Jest super.

  • 0

    212. ~pietrek  2007-07-09 12:25:24  host: public-gprs22667.centertel.pl

    telefon jest super. to zacinanie sie to sprawka starego softu. proponuje wgranie najnowszego softu i tel od razu stabilniejszy. nawet filmy 3gp odtwarza na nowym opogramowaniu

  • 0

    213. ~andrew  2007-07-10 12:09:45  host: byu19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chciałem sobie kupic ten telefon na Allegro za 120 zł ale jak przeczytałem opinie to się zniechęciłem kupuję sobie SE k300i w tej samej cenie

  • 0

    214. ~;)  2007-07-12 18:55:45  host: aahb212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam ten telefon od 2 lat. Powiem tak, ma swoje wady i zalety, z resztą jak każdy aparat. ZALETY - mimo bardzo wielu "lądowań" na ścianie, podłodze działa bez większych zarzutów, mimo wszystko dużo opcji jak na taki tel, np. stoper, kalkulator, przelicznik walut, strefy czasowe, WADY - niestety często sie wiesza, kiepski aparat. Myślę, że gdyby ten telefon miał odtwarzacz mp3, kamerę i nieco lepszy aparat, bez zastanowienia zatrzymałabym ten telefon, ale postanowiłam zmienić aparat na lepszy model ;] Bardzo polecam go osobom, które potrzebują wytrwałego telefonu ;)

  • 0

    215. ~daruś  2007-07-13 12:48:44  host: chy126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałem taki fon tylko mi sie popsuł, dla mnie wypas teraz zmieniam na sony ericsson w300i WYPAS za pare dni bedę go mniał polecam

  • 0

    216. ~Black Eagle  2007-07-14 19:28:24  host: cba22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej ludzie witam serdecznie...mam ten fon i jestem z niego zadowolony kiedyś też mi się zawieszał ale jak poszedłem do naprawy dali mi nowy soft i wszystko gra...jedynie z czym jest problem to bateria która trzyma bardzo krótko...ale wszystko inne w tym telefonie jest bardzo dobre mam go już 2lata i parę miesięcy...jest tani a wygląd też całkiem całkiem chciałem kiedyś go zmienić na w300i bądź w810i ale zmieniłem zdanie...Siemens wystarcza do moich potrzeb i nie chcę go zmieniać...szkoda pieniędzy...wolałbym bym kupić gitarę lub oszczędzać na studia...a nie bawić się w małe dziecko co potrzebuje bajerów w telefonie...starczył by mi nawet bez kolorowego...troszkę się rozpisałem to jest tylko moja opinia i nie musicie się z nią zgadzać...cześć wszystkim!!!pozdro dla wszystkich

  • 0

    217. ~bartek  2007-07-15 20:55:20  host: 47.85-237-187.tkchopin.pl

    mam ten telefon dwa lata i ani razu mi sie nie zawiesił działa bez zarzutu ma irde aparat super telefon wogule sie nie psuje a bateria długo trzyma:):) przynajmniej mi

  • 0

    218. ~MIKI  2007-07-20 11:03:37  host: xdsl-7440.elblag.dialog.net.pl

    Mam ten tel od 11.06 na początku mnie sie od podobal. Nie ciął się bateria 3-4 dni na czuwaniu a na graniu 5h ;D. Teraz laga się on w 3dupy, sam wyłącza i jak do neta wchodze to sie wyłącza i przy nie których aplikacjach. To chyba soft pada. Poradź ktos co z tym zrobic PZDRO 4 ALL

  • 0

    219.  2007-07-21 04:04:29

    SIEMENS jest do kitu. Mialem c-25 wymiana baterii, informacje ze nie ma karty sim. Sprzedalem i kupilem NOKIE3210, potem 3310 no i powrocilem do C65. Wielki blad po kilku latach myslalem ze siemens uporal sie z tymi problemami a tu lipa 6m-cy i bateri zdycha, kupilem nowa ale po jakims czasie SIM ERROR, wylaczal sie kilka razy dziennie najczesciej jak zaczynal dzwonic, bateria po 13godzinach ladowania wytrzymywala 7-8 jesli nikt nie dzwonil. NIE POLECAM MARKI SEIEMENS

  • 0

    220. ~dagmarka  2007-07-22 20:51:59  host: aaqf246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niestety jestem posiadaczką tego fona ale na szczęście już nie długo chce sobie kupić samsung sgh e570:D:D:D:D:D:D:D nie polecam tego siemensa !!!!!!!!!! jest do bani!!!!!!!!!!

  • 0

    221. ~czarna  2007-07-27 15:01:49  host: ip-83-2-96-56.static.xcore.pl

    siemanko wszystkim ja tez mam ten telefon od 2 lat. jest calkiem wporzadq :P no moze bateria ;/ no i rzadko ale sie zawiesi..;/ ale wytrzymaly jeju ile on razy na ziemi wyladowal...i nic!! naprawde polecam

  • 0

    222. ~Talka  2007-07-28 10:26:43  host: aar106.internetdsl.tpnet.pl

    trochę dziwny ten telefon, przez pierwszy rok w ogole sie nie wyłączał a dopiero po roku zaczęły sie schody, telefon robił sobie tygodniowe odpoczynki (nie włączał się przez tydzień) a pożniej znowu było wszystko ok... dziwne a zarazem śmieszne... szczerze... nie polecam!

  • 0

    223. ~Majkel  2007-08-04 23:06:24  host: aarm100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon ze sporą ilością bajerów (jak na 2004 rok), ale w praktyce tandetny, mało stylowy, nie grzeszący niezawodnością, z aparatem fatalnej jakości, dosyć słabą baterią. Ciekawostką jest aż 10,5 MB pamięci.

  • 0

    224. ~domka  2007-08-07 12:46:44  host: blv193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon od 2lat i jest superowy dużo funkci irda i takie tam różne niezamieniła bym go na żaden inny choć czasem sie wyłancza:)

  • 0

    225. ~dami_21  2007-08-08 12:47:59  host: acvl94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemanko wszystkim mam ten telefon od 2 lat nie zawiesza sie, bateria trzyma 6-8 dni, upadl mi z 10 razy ale dalej wszystko dziala bez zarzutu,niezmienie go nawet na nokie N90, ma irde przesylam kumplom dzwonki,aparat dziala jak powinien, obudowa, nie ma zadnej ryski po tych 10 upadkach naprawde polecam pozdro dami_21

  • 0

    226. ~karola  2007-08-08 15:30:25  host: 80.50.254.46

    bez obrazy ale siemens C65 to najgorszy telefon jaki miałam działał mi przez 1,5 roku a potem się wyłączył i już nie włączył. naprawa kosztowałaby 150zł. już nigdy nie kupie żadnego telefonu z tej firmy!

  • 0

    227. ~mami  2007-08-13 14:01:06  host: hera.tvtom.pl

    ja mam go 2,5 roku i jest wszytsko wporzadka tylko pare razy mi sie zawiesil ale tak to jest spoko

  • 0

    228. ~danda  2007-08-13 19:32:49  host: 212.160.172.70

    karola nie musisz kupować gdyż ta firna już nie istnieje :P c65 jest okrpny caly czas sie wiesza!!! klawisz który włącza i wyłącza telefon nie chce mi działać :( jescze 3 miechy jestem na niego skazana ;(

  • 0

    229. ~  2007-08-17 12:00:21  host: cmd148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten fonik od dawna. Jest naprwde dobry, stabilny i jestem 100% zadowolony.

  • 0

    230. ~  2007-08-17 14:31:33  host: cmd148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten fonik od dawna. Jest naprwde dobry, stabilny i jestem 100% zadowolony.

  • 0

    231. ~d  2007-08-17 15:03:36  host: cjo181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z 3 telefonów jakie dotychczas użytkowałem najstabilniejszy aparat

  • 0

    232.  2007-09-22 20:24:06

    Ja go upiłem dzisiaj jako drugi telefon bo mam jeszcze Nokie 5200.Chodź mam go dopiero od dzisiaj ale podoba mi sie ma fajne funkcje aparat też nie jest najgorszy jest spoko tylko bateria słabo trzymie pozdrawiam;);D

  • 0

    233.  2007-09-29 00:01:38

    Troszkę aparat ciemne zdjęcia robi. Ogólnie spoko ale w ostateczności wpadł mi do wody i ciągle sie klawiatura paliła...musiałem co chwile ładować baterię.

  • 0

    234. ~zioomek  2007-10-11 16:52:22  host: skoszewy.4web.pl

    mam ten telefon i jest fajny upadl mi chyba ze 100razy na chodznik i mi mama go wyprala w pralce i jescze dziala ale bede sobie kupowal nowy mozliwe ze se w810i

  • 0

    235. ~justi  2007-10-11 17:31:12  host: aee162.internetdsl.tpnet.pl

    tel mam przeslo 2 lata, powiem tak na tamte czasy by ok teraz to sie traci wsrod innych, zaleta odporna obudowa na wszelkie uderzenia :D wady: slaba bateria (5h) tel sie wylancza i nie chce wlaczyc ;P na te czasy nie polecam ;)

  • 0

    236. ~toro  2007-10-12 14:55:42  host: bje156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Spoko siemensik. bateria krutko trzyma ale to nic.

  • 0

    237. ~bartas64  2007-10-15 12:14:56  host: 212.122.214.227

    Straszny szajs.Jak ktoś nie wierzy niech wejdzie w menu grupy i poszuka numer po literkach.100% że się zawiesi!!!Poza tym sam się wyłącza.Nie jest wytrzymały bo to tandetny plastik.On tylko jest ładny TYLKO. Bateria słabiutka-Kto robi teraz 600 i to NI-Mh?! Tragedia i wtopa!

  • 0

    238. ~  2007-10-20 21:34:47  host: gti130.internetdsl.tpnet.pl

    Mam siemensa c65 od ponad 5 miesiecy bardzo sie ciesze ze go wlasnie wybralem bo. Wgralem do niego new softa z sl65 i ma wiecej pamieci bo az 14.43mb... . moge ogladac na nim filmiki grac w gry 3D aaa i dorobilem sobie taką latarke że w nocy daje taki efekt ze hoho ma tez nowa czcionke i nowe wgrane przezemnie ikonki. Poprostu Zaje..... fon dzieki za przeczytanie ... .Narqa... .

  • 0

    239. ~MAgda  2007-10-27 14:36:52  host: gdv90.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon prawie dwa lata. Właśnie bende go zmieniać. Jestem zachwycona z zapupu. Chciałabym znów trafić na tak dobry telefon. Choć aparat jest dziadowy przy Dobrym oświetleniu można uzyskać wprost cyfrowe zdjęcia.

  • 0

    240. ~SIFAK  2007-10-30 21:39:07  host: acxe212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CO TO ZA BŁĄD PRZY WCHODZENIU NA INTERNET HTTP error: 502 Bad gateway??? JAK TO NAPRAWIĆ??

  • 0

    241. ~[] []  2007-10-31 17:32:54  host: acph246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co to jest dobze ze nie jest moim jedynym fonem bateria slaba ok 2 dni aparat beznadziejny CIF i brak video w sw12 niewytrzymały jak upadł to nawet karta sim wypadla bateria wypada jak się nie zamknie klapki

  • 0

    242. ~paulinaand1300  2007-11-08 15:43:06  host: chello089078115049.chello.pl

    Nie polecam. Telefo mi się wyłączał i nie chcial się wlączyć, a w serwisie nicnie robili i telefon wyłączał się nadal, a po za tym , gdy ktos do mnie dzwonił to telefon nie dzwonił. Nie nadawał się do użytku.

  • 0

    243. ~Dizel  2007-11-08 22:25:29  host: ip-149-173.piotrkow.net.pl

    Telefon beznadziejny! nie dzwoniąc bateria trzyma 1,5 dnia (nawet nowa). Cóż z tego, że ładny, mały i lekki.

  • 0

    244. ~  2007-11-11 14:09:14  host: dsm68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka ;) posiadam ten fonik juz 3 lata i smiga jak nowy ale zdeczka mi sie znudzil wiec zamieniam go na nokie 6125 a tego dam braciakowi bo on ma SE K500i i musi go ladowc co dzien i do tego "dżoj" poszedl z dymem :D

  • 0

    245. ~  2007-11-24 19:28:32  host: staticline17362.toya.net.pl

    do d..y wylancza cie zawsze w granicach 8:55-9:49 nic nie widac na wyswietlaczu do d..y aparat nima mp3 i bluetooth

  • 0

    246. ~  2007-11-24 19:34:03  host: staticline17362.toya.net.pl

    jak wyslizgnal mi sie z reki s tylu wypadly wszystkie bebechy nawet karta sim ktora jest pod zapezpieczeniem alu

  • 0

    247. ~Margo xD  2007-12-03 16:33:58  host: 83-1-14-42.informel.pl

    telefon zawalsty !!!!!!!!!!

  • 0

    248.  2007-12-10 11:32:00

    znalazłem baterie 3500mAh to jakieś 20 dni bez dzwonienia (:D@)haha mam taką :s

  • 0

    249. ~Rox  2007-12-23 16:24:22  host: 82.160.29.8

    A tam, ja mam ten telefon prawie rok i nie narzekam:) Spadł z drugiego piętra w krzaki, to ma tylko kilka zadrapań, nic więcej^^ Wyprał się w pralce - nic go nie ruszyło. Zleciał z parapetu prosto na łeb mojego kota i na podłogę - nic mu się nie stało^^ Jestem bardzo z niego zadowolona:D Ma ładny design, jak na te czasy zdjęcia to nie rewelka ale nie o to w telefonie chodzi, dźwięk czysty i głośny, nic mi nigdy nie szwankowało, 3-4 dni bateria z bawieniem się^^

  • 0

    250. ~Gosia  2007-12-23 17:17:38  host: aeed246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałam ten telefon on po prostu jest do kitu prawie caly czas sie zawiesza i wogule bateria trzyma Gora 2dni, aparat kiepski ma tylko fajne gry i koniec nie polecam LUDZIE NIE KUPUJCIE GO!!!! STRACICIE PIENIĄDZE NA TAKIE DZIADOSTWO

  • 0

    251. ~b  2007-12-24 21:29:17  host: acqe231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemens... Jakie cuda można było z nim odwalać... Odpalanie filmików, kasowanie wszystkiego, zmiana ikonek, softa... Najbardziej "elastyczny" telefon jaki miałem ^^

  • 0

    252. ~Ja  2007-12-25 23:03:43  host: 213.199.238.134

    Mam ten telefon od prawie 2.5 roku. Jestem bardzo zadowolony, nie wiesza się często. Do rzeczy takich jak java, obrazki, dzwonki nadaje się, chociaż szkoda że nie odtwarza mp3. JEdnak główną wadą jest słaba fabryczna bateria. Ale można ja przecież wymienić ^^

  • 0

    253. ~Grzechu  2007-12-26 19:30:51  host: nat-zachod-2-128-255.uznam.net.pl

    Miałem go kiedyś ale po 1,5 roku zrezygnowałem. Zacinał się sam się wyłączał. Najlepszy był numer kiedy nie miałem pieniędzy na koncie i książka telefoniczna zniknęła dopiero po zasileniu wróciła z powrotem ciekawe ciekawe :P Najlepsze było tez to ze jak telefon spadł to rozpadał się na 3 części klapka,bateria i reszta telefonu. Oddałem go któregoś razu do serwisu wymieniono w nim wszystko dalej źle działał okazało się, że bateria była zła kupiłem nową i było to samo:/ Teraz jestem szczęśliwym posiadaczem k550i ;)

  • 0

    254. ~Ktosiek  2008-01-08 14:09:24  host: 78-131-137-132.tktelekom.pl

    Witajcie.Powiem krótko,wszystkie telefony komórkowe to wielkie badziewia za wyjątkiem Noki.Tylko Nokia i nic więcej. A SIEMENS - NIGDY WIECEJ!!!

  • 0

    255. ~Gosienka  2008-01-10 13:16:16  host: abki57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam włąsnie tez telefon i moze byc nawet nawet tylko szkoda ze zdjecia takie tandetne wychodza ale co tam i tak za niedługo mi sie znudzi tren telefon jak kazy po okolo 2 miesiacach:D:D bedzie trzeba polowac na jakis fajniejszy mysle o sony ericson k 700i bomba poprostu:*:*

  • 0

    256. ~Angela  2008-01-10 17:14:21  host: xdsl-5029.lodz.dialog.net.pl

    Hejka;) Mam ten telefonik już jakiś czas i bardzo mi pasuje;)) szkoda tylko, ze nie ma kamerki, ani mp3, ale i bez tego jest nawet jak na te czasy BARDZO FAJNY!!! nie potrzebuje, już takich specjalnych bajerów. A pozatym jest baaardzo wytrzymały! upadł mi już ze sto razy, nawet raz prał sie kilka minut w pralce, ale działa bez apsulutnego zarzutu!!! ma też zarąbiste gry - jak na te które spotykamy w telefonavh tej rangi... bardzo polecam go mimo pozorów osobom o zmiennych charakterach i upodobaniach, bo jak juz czytałam sama przed zakupem - telefon jest niesamowicie "elastyczny" mozna go ząbiście i dowolnie stiuningować, wgrywać, softy, programy, zmieniać obudowe, dokupować różne akcesoria, więc myśle, ze nie będzie mi się z nim nudziło, bo jak dotąd się to nie zdardzyło! wiec: plusy - wymienna obudowa, możliwosć dowolnego tiuningowania z fantazją, "elastyczność", wytrwałość, estetyczny wygląd, fajne gry, świetna jakość polifonii (!!!) IrDA, aparat, bardzo wiele dodatków typu : przelicznik walut, stoper, sekundnik, minutnik itp, bardzo przystępna (poprostu tania....!) cena minusy - czasem sie zawiesza, troche kitowa jakość zdjęć, słaba bateria. i co?? chyba więcej plusów!? a Ci co go oczerniają poprostu od początku wymagali od niego jeszcze więcej niż moze spoełnić. Poprostu rozpieszczone lalusie, które chcą mieć mp3 i inne bajery!!! bez przesady....! zal.pl pozdrpop dla wszystkich fanów siemensa c65 i zachęcam do kupna!!!

  • 0

    257. ~sieensc65  2008-01-14 21:42:03  host: acdr15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jestem użytkownikiem tego telefonu i ciągle sie wyłącza bateria krótko trzyma a teraz to się nawet włączyć nie chce

  • 0

    258. ~MrChaos  2008-01-21 23:42:13  host: 82.160.162.23

    ema wszystkim, mam siemensa Ct65 jest to to samo co C65, tel ma 4 lata :P ale jestem zadowolony, jest naprawdę wytrzymały, co do baterii to prawda jest do kitu dzien to gora ale pisze duzo eskow to moze przez to, 4 lata sie fajine sprawowal ale go zalalem.. jak najbardziej polecam, nawet teraz

  • 0

    259. ~Mike  2008-02-03 22:49:25  host: pc3-250.digicom.net.pl

    C65 miałem 3 lata, wiadomo- zawiesić sie czasem potrafił, bateria jeden dzień trzymała w porywach do 1,5... ale i tak go miło wspominam, bajerów miał jak na owe czasy sporo, zdjęcia pomimo ze były wielkości znaczków pocztowych to jakościowo całkiem niezłe (ale warunkiem było idealne oświetlenie), ikony w menu sobie zmieniłem i pewnie wiele takich na świecie nie było jak moj ;]... 10 mega pamieci, funkcjonalnością moze konkurowac z niejednym dzisiajeszym telefonem klasy średniej. Jak tylko sie mu wybaczy te drobne "humory" moze być dobrym i trwałym telefonem za małą kase.

  • 0

    260. ~ja wiem kto:)  2008-02-05 21:55:32  host: 195.205.141.5

    a ja kupilem za 20zl :D:D

  • 0

    261. ~~kasiaxxxx  2008-02-08 13:37:47  host: 86.43.90.193

    mam ten telefon od prawie 2 lat i jest to moj 4 telefon.jak dla mnie jest ok.jedyne wady to kiepskie zdjecia i tez czesto mi sie zacina( szcegolnie w czasie gier).poza tym lubie jego wyglad,ale chyba czas na zmine,jeszcze nie wiem na co.ogolnie lubie marke siemens.mialam do tej pory 3 simensy i trium(beznadzieja jak dla mnie).moja siostra ma sony ericsson k700i i jest z niego bardzo zadowolona.

  • 0

    262. ~Gufi  2008-02-08 17:55:43  host: abop200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam takiego obecnie. Uważam, że to nie jest telefon pierwszej klasy. Ma lipny aparat, malutki wyświetlacz, szajskie dzwonki i w ogóle!!!!Bardzo często sam mi się wyłącza lub zawiesza. Już drugi raz zmieniałem baterię na nową, a i tak trzyma maksymalnie 1 dzień w stanie czuwania i 20 minut rozmowy!!!!!!!!!!!!!!! Mam nadzieję że zmienię go na jakiś inny model ):(

  • 0

    263. ~Pati  2008-02-16 12:10:19  host: pradniki.gemini.net.pl

    hej nie polecam tego telofonu poniewaz: 1.Styki (pod klawiatura) b.szybko się przepalają ;( 2.Po niecalym roczku poprostu zaczal sie wylanczac i guzik w k. czerwonym strasznie się zacinał tak ze go ledwo uruchamiałam ;(. Ale, ogółem telefon dobry ;) jest idealny dla kogoś kto potrzebuje telefonu tylko do rozmów.

  • 0

    264. ~olo69  2008-02-18 21:36:20  host: nat-skynet-3-128-255.uznam.net.pl

    miałem ten tel 3 lata. zdjecia w porządku, w sumie dużo pomieścił (pamięć), brak mp3 nie przeszkadzał mi zbytnio ;))i jest zaje*iście wytrzymały ! tyle razy sie rozbijał że masakra a działał. super wytrzymały tel.

  • 0

    265. ~  2008-02-24 11:25:41  host: abep115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NIE POLECAM TEGO TELEFONU. Mialem ten telefon 2 miesiace wszystko sie zacinało. nowa bateria (orginalna) trzyma 1-2 dni. aparat wykonuje slabej jakosci zdjecia. po wysłaniu kilku smsów telefon sie wyłacza nie wiem z jakiego powodu.

  • 0

    266. ~Mateusz  2008-02-27 18:19:31  host: host892513912.3s.pl

    Cześć wam wszystkim mam simensa C65 i jestem z niego zadowolony Ma Irde Dyktafon Aparat GPRS I wogule jest ok i jest bardzo dobry mam ten telefon od 3 lub 4 dni i jestem z niego zadowolony Mam niebieskom obudowę PODZRO

  • 0

    267. ~Maniek  2008-02-29 13:56:30  host: acsn68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon 3 lata... byl zalany piwem spadal mi wielokrotnie na ziemie, asfalt, piach, w kaluze.. a mimo to caly czas dziala bez zadnych problemow.. :D jezeli chodzi o wytzrymalosc to jest to najleprzy telefon :) moze akurat trafilem na taki ale jak dla mnie to jest OK! :D

  • 0

    268. ~urraken  2008-03-13 18:38:49  host: proxy-14.tvk.torun.pl

    Mam go od prawie 3 lat.Przez ten okres zawiesił się z 5 razy.Aparat ma fatalny.Dźwięk jakościowo taki sobie ale głośny.Do telefonowania się nadaje(tylko). Pamięć 10 mb,ale to i tak więcej niż nowsze od niego NOKIE.bateria po 3 latach trzyma 1-2 dni.

  • 0

    269. ~piotr  2008-03-14 19:45:12  host: drc221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon już 3,5 roku. Na początku się zacinał, wgrałem nowy soft, wszystko chodzi ok od tamtej pory. Wg mnie aparat to porażka, ale ja i tak zdjęć nim nie wykonuję... Podoba mi się to że mimo że nie ma dzwonków mp3, to obsługuje pliki wav (nieco więcej zajmują, ale wychodzi na to samo...). Telefon ma sporo pamięci jak na tak stary model, a dzwonki do telefonu to robię za pomocą Winampa ;-) zmieniając odpowiednio ustawienia... Ma javę, mam nawet excela w wersji na ten telefon. Ogólnie jestem zadowolony. Co do baterii, to kupiłem nową na allegro. Kosztowała mnie 9zł, a wysyłka 11, ale teraz trzyma jakieś 3-5dni...

  • 0

    270. ~kotek  2008-03-17 15:45:44  host: esq152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest do bani wole nokie

  • 0

    271. ~  2008-04-05 12:50:56  host: 85.128.102.8

    Ogólnie telefon mi się podoba, ale ostatnio nie chcą mi pliki przez irde wchodzić...

  • 0

    272. ~  2008-04-23 18:50:33  host: acj66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiem co wy tak narzekacie mam go od 2 lat i wszystko ok oprócz tego że kilka razy sie wyłączył i zawiesił to co potrzeba to ma polecam:)

  • 0

    273. ~bartek  2008-04-23 18:52:06  host: acj66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mam go 2,5 roku i jest wszystko w porządku tylko parę razy mi sie zawiesił ale tak to jest spoko POLECAM :):)

  • 0

    274. ~ewela  2008-05-14 18:21:50  host: 80.244.146.80.ip.tnp.pl

    mam ten telefon rok i bardzo go sobie chwale jest odjazdowy i w tym telefonie jest wszystko super odjazdowe

  • 0

    275. ~ewka  2008-05-19 17:09:50  host: brzesko-217.75.59.205.brzesko59.ptc.pl

    hej ten telefon jest po prostu zarąbisty super

  • 0

    276. ~  2008-06-02 18:42:03  host: gfj250.internetdsl.tpnet.pl

    Witam! Tele fon dośćdobry, choć awaryjny, ale jak ktoś umie się zająć to jak najbardziej. Po wgraniu softa z SL65 jest bajecznie! Można się pokusić nawet o mp3! Jednocześnie zapraszam na forum: mobilec65 . fora . pl Pozdrawiam!

  • 0

    277. ~  2008-06-08 14:54:31  host: host254.jasman.pl

    Na początku przez pół roku miałam siemensa c60. Spox komórka. Póżniej przez pół roku miałam c65 :) Ogólnie byłam zadowolona. Działał spox, zawieszał się b.rzadko. Parę razy spadł i nic się nie działo. Dopiero za którymś razem spadł i później po włączeniu na ekranie były tylko jakieś kolorowe paski. I tak już zostało. Kupiłam więc Samsunga SGH-X150. Miałam go pół roku i wymieniłam się na okres próbny z kuzynami na siemensa c60 xD Mam go jakieś dwa miesiące. Jutro przyjdzie mi z allegro Sony Ericsson w200i. Zarąbista komóreczka xD Kumpel ma i jest b. zadowolony. Oto historia moich komórek xD Tak więc SE W200i będzie moją już 5 komórką xD Pierwszą komórkę miałam w listopadzie 2006 ( miałam 11 lat) a teraz mam 13 xD. Hehehe xD

  • 0

    278. ~madzik  2008-06-11 20:10:15  host: aeit245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    O boshee....ten telefon jest zje***any... Baterie muszę ładować całą noc i to wystarczy na jakieś góra 10 min ... nie ma żadnych bajerów... brzydka obudowa!!! ehhh szkoda słów

  • 0

    279. ~Ragno  2008-07-07 16:08:36  host: aaan167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mam od 3 lat. plusy: mały, lekki, łatwy w obsłudze i wytrzymały. minusy: sam się wyłącza, zacina sie w trakcie pisania szybko smsa i trzeba go skasować na "c", żeby móc wrócić do menu, słaba kompatybilność z komputerem, bardzo słaba bateria ( już od nowości trzymała 3 dni, teraz 1,5)

  • 0

    280. ~111  2008-07-09 22:45:34  host: abzv24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tan fon o 2-lat i mie denerwuje bateria trzyma jeden dzień dźojstik się szybko rozwala tak ogulnie niepolecam.

  • 0

    281. ~zaInTeReSowana  2008-07-12 12:26:26  host: pradniki.gemini.net.pl

    ha ha ha jak go widzę to poprostu nasuwa się jedno słowo żal !!!!!!!!!! Miałam go ledwo niecały 1 rok !!!!!!! Potem zaczęło się: 1.Nie działający wap. 2.Bateria która musiała być bez przerwy ładowana - trzymała raptem 2,3 dni (bez zabawy) 3.(NAJLEPSZE) Czerwony przycisk do włączania i wyłączania zaczą nie łączyć (Przy włączaniu modliłam się aby się uruchomił) 4.Prawa "kreska" (nad czerwonym) również się zacinała 5.Jakie 10 MB ???????? Może 2,3 nie więcej NIE POLECAM !!!

  • 0

    282. ~Blokers  2008-07-18 17:32:44  host: dlt23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak szedlem na korki z anglika to mi spadł 3 piętra. Obudowa sie troche połamała ale to wszystko. system w porządku. Dla mnie ten telefon jest jak toyota Hilux dla ekipy top gear, nawet nim w szkole grałem z kolegami w piłkę. :) pozdrawiam zmotoryzowanych.

  • 0

    283. ~elka  2008-07-20 23:20:10  host: 14-171.89-161.tel.tkb.net.pl

    hejka! ja mam ten telefon 4,5 roku :P bo nie kreca mnie jakies super nowosci ;) moze i bym go zmieniła ale on nie chce sie popsuc hehe, po setkach upadków nic mu sie nie stało, swietnie działa i sie nie zacina, bateria trzyma 3-4 dni (a przeciez jest juz tsra) jezeli duzo cos z nim robie,to 2 dni. najlepszy tel jaki miałam :)a dotki tez spoko wychodza jezeli w ciagu dnia i wogle wszystko ok :)

  • 0

    284. ~sIemA  2008-08-09 22:51:33  host: 77-253-176-95.adsl.inetia.pl

    Jest to fajny fonik przerobliem go: -super diody -dorobiłem do niego slot karty pamieci -wgrałęm nowego softa czyta mp3 i filmy -wymienilem wyswietlacz ma wiecej kolorow xD -zrobiłem odlotowa baterie bez grania trzyma 2 tygodnie z hakiem -zrobiłem do niego kamere

  • 0

    285. ~pomuscie  2008-08-15 10:08:34  host: public52981.xdsl.centertel.pl

    mam problem z tym fonikiem miałęm go w kieszeni wyciagłem i mi zgasł (mignąłwyswietlacz)niewiem czy to soft czy lcd poszedł sie walic!!

  • 0

    286. ~alin(k)a  2008-09-29 14:12:08  host: duu162.internetdsl.tpnet.pl

    Witam mam ten telefon ok 1.5 roku.No i szczerze mówiąc ma troche wad bo wyłancza mi się sam lub gdy troszeczke poruszy się baterią, kiedyś zrobiło mi sie tak że przez kilka miesięcy dżojstik mi przestał działać bez powodu a później z powrotem działałó i też bez powodu ;) no i to że trzeba go często ładować. Ale reszta jest wporządku Z wyglądu bardzo mi się podoba i ogólnie nie narzekam właśnie szukam jakiegoś nowego telefonu i troche ciężko będzie mi sięrozstać z tym simensem ;)

  • 0

    287. ~  2008-10-04 16:03:31  host: adsn140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go 4 lata i normalnie działa :) tylko bateria juz pada :P

  • 0

    288. ~olcia5  2008-10-30 14:14:45  host: hky90.internetdsl.tpnet.pl

    mialam ten telefon 1 rok ale kupilam iuzywany teraz zmienilam go na nokie 5200 siemensc65 jest super !!!!!!!! bardzo polecam jestem z niego zadowolona mam naszieje ze moja nokia tez tak sie sprawdzi teraz ma go moja mama i jest z niego bardzo zadowolona polecccam:!!!!!pozdr:)

  • 0

    289. ~pluus  2008-11-13 15:34:25  host: 088156135010.radom.vectranet.pl

    Ten telefonik jest normalnie dobani aparat słaby ciągle sie zacina mam go i jestem bardzo niezadowolony ale przynajmniej troche wytrzymały wypad mi skieszeni na schody i zleciał w dol i wyszedł bez szwanku teraz zmieniam na sonyericssona k550i a co do siemensa nie polecam

  • 0

    290. ~  2009-01-16 22:49:24  host: hon218.internetdsl.tpnet.pl

    ja jak się kiedyś wkuzyłem bo mi sie wyłączał i nie chciał sie włączyć i jak piepsznołem o podlogę to dziala poprawnie ale juz pul roku mam nowy a ten trzymam z sentymentu

  • 0

    291. ~luśka  2009-03-01 15:43:51  host: 91.206.155.239

    moim zdaniem jest OK . mam go od 3 lat i ani razu nie zawiódł ! POLECAM GORĄCO !

  • 0

    292. ~ja  2009-04-21 17:36:05  host: 91.193.160.242

    po 4 latach uzytkowania zawiesil mi sie tylko 1 raz. problem ze sporadycznym wylaczaniem wynika z charakteru softa, dzieki ktoremu mamy o wiele wiekszy plus- mnogich modyfikacji. faktycznie da sie w nim zmienic praktycznie wszystko. na swoje czasy po modowaniu posiadal wiecej funkcji niz o wiele "lepsze" i drozsze telefony. minusem jest w istocie dosc slaba bateria

  • 0

    293. ~Siemens  2009-10-15 19:54:35  host: 91.189.0.206

    Wedugł mnie ten telefon jest spoko

  • 0

    294.  2009-11-19 19:36:13

    można go przerobić żeby miał mp3 i nowe menu ale google.pl nie boli...

  • 0

    295. ~Bartek :D  2010-05-31 17:21:42  host: host-89-229-158-125.plock.mm.pl

    Powiem tyle , ze to nie jest telefon zaj.bisty , ktory ma wszystko , to jest fon do gadania czy pisania sms , a nie mp3 , radio , aparat 10.0 i więcj i inne bajery czego chcecie ; PP

  • 0

    296. ~vvv  2010-07-09 18:40:00  host: host-n1-64-23.telpol.net.pl

    Ten telefon to porażka miałem 2 takie modele i każdy padł po miesiącu nie polecam

  • 0

    297. ~xbx  2010-08-15 10:30:22  host: 2-2-213.komputerlan.com.pl

    Proszę pamiętać, że jest to telefon z 2004 roku.

  • 0

    298. ~myrable  2010-12-29 18:21:58  host: esl12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    O tym telefonie po 6 latach użytkowania mogę powiedzieć że nie jest zły, ani dobry. Mój był jednym z pierwszych modeli jakie trafily na rynek. Bateria do rewelacyjnych nie należała ale prędzej to wina złego formatowania. Miła praca na tym telefonie zaczęła się po wymianie softu (teraz V56) i jak ręką odjął wszystkie problemy znikneły ( zawiecha tel, sam sie wył.) dziś też sie sam wyłącza ale to wina że klapka słabo wiec teraz jest na taśme. Dość wytrzymaly bo wielkokrotnie mi upadał i nadal działa. Joystik i klawiatura są nie wytarte i pracują normalnie. Aparat kiepski ale jak chcesz robić zdjęcia to kup sobie cyfrówke bo telefonem nigdy nie będą tak dobre. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z tego modelu i polecam go jako prostego trwałego bez bajerów. Pomimo że kupilem nastepny telefon to tego zostawie bo te dzisiejsze "nowoczesne" to róznie z nimi bywa. Pozdrawiam

  • 0

    299. ~Deshawn  2011-01-19 15:12:44  host: 83.1.246.213

    Miałem ten telefon przez 2.5 roku. Bateria średniawa, ale to raczej wina tego że bardzo dużo go użytkowałem. Z softem nigdy nie miałem jakiś wielkich problemów, zdarzyło się zawiesić pare razy, ale to wielka rzadkość. Ale co mi się najbardziej w nim podobało. Szło z nim zrobić po prostu wszystko, tapety, gry, motywy, dzwonki, wszystko. To była jego największa zaleta. Aparat kiepski, ale zawsze uważałem że od robienia zdjęć jest aparat cyfrowy, a nie telefon. Ogólnie telefon na wielki plus.

  • 0

    300. ~hukenbek  2011-03-06 20:40:12  host: public6924.cdma.centertel.pl

    śietny telefon... Wyprzedzał swą generację o lata switlkne

  • 0

    301. ~Ganc2  2012-11-30 12:59:34  host: 159-205-106-20.adsl.inetia.pl

    nic niezwykłego, gdy bawię się nim dziś, ale jakieś 7 lat wstecz, z lekką nutą zazdrości patrzyłem się na kolegi i koleżanki, używających tegoż Siemensa.

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-179-146.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet