Siemens C62 - opinie
Telefony Siemens Siemens C62 Opinie o Siemens C62

Siemens C62

w sumie: 9
  • 0

    1. ~warys04  2004-08-29 09:50:00  host: 80.51.253.14

    po kilku miesiącach spisuje się dobrze, baterie wytrzymałe ładuję 1 raz w tygodniu.Ale gdzie kupi akcesoria dodatkowe:aparat fot.,zestaw słuchawkowy itp.

  • 0

    2. ~Szymon  2004-11-27 11:23:00  host: en62.internetdsl.tpnet.pl

    KOOL telephon ale kurcze potrzebuje Aparat

  • 0

    3. ~aga  2005-02-13 15:58:00  host: cih37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    akcesoria mozna kupic w każdym serwisie skup-sprzedaz.telefon nie za dobry.jest powolny.długo czeba czekac zanim gdzies wejdzie.psuje sie i zawiesza.

  • 0

    4. ~Madzia  2005-06-08 18:21:00  host: proxy4.kom-net.pl

    niestety mam podobne doswiadczenia z tym telefonem jak aga.byl oddany do naprawy,wiec juz nie świruje,ale za to "chodzi" jeszcze wolniej!

  • 0

    5. ~super_electric  2005-07-13 16:17:00  host: akm243.internetdsl.tpnet.pl

    no jakiedyś byłem napalonyt na ten telefon ale w Idei nie było(i po dzis dzien ni ma:(( ) .

  • 0

    6. ~ewitka  2005-09-15 12:25:20  host: agx10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ciągle sie wyłącza i aparatu nima, mało dzwonków...

  • 0

    7. ~swierszczyk  2006-01-23 17:49:37  host: host-212-244-61-44.mtx.pl

    mam tem telefon i chwała bogu bo nareszcie po 1,5 roku doczekałem się wymiany w serwisie. Ten telefon był 5 razy na serwisie!!! i nic to niedało bo nadal niemogę z niego dzwonić a sms dochodzą po kilku godzinach...cieszę się że nareszcie zrobią wymianę na zupełnie inny model. Najpierw dokonali wymiany na taki sam tyle że nowy i co...nadal niedziała sms niemogę wysłać i wibracja niedziała dla mnie ten telefon to największa porażka siemensa i w przyszłości już nigdy siemensów, żadnych!!! i każdemu kto chce kupić lub wymienić telefon ostrzegam nigdy siemensa a szczególnie tego c62 badziew największy jaki może być bo już bym wolał czarnobiały nawet jakąć nokię 3310 lub coś podobnego byle dzwonił i sms wysyłał. Niepolecam tego modelu szczególnie i wogóle...

  • 0

    8. ~dagrama  2006-03-26 18:09:08  host: cam52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja jestem zadowolona z mojego telefonu

  • 0

    9. ~paweł  2006-08-06 10:09:54  host: nadbreg.moja.net.pl

    kupiłem na allegro tego siemensika i co okazało się że jest bez głośniczka ale mimo to telefon jest cool!!!!!!!!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-147-69.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet