Siemens C60 - opinie
Telefony Siemens Siemens C60 Opinie o Siemens C60

Siemens C60

w sumie: 121
  • 0

    1. ~dawidek  2004-12-15 15:04:00  host: abj38.internetdsl.tpnet.pl

    Czy opłaca się dokupić do niego aparat??? Jakie wycodzą fotki???

  • 0

    2. ~Monia  2004-12-27 21:11:00  host: ip-4-0-255.ld.euro-net.pl

    Czy mógłby ktoś powiedziec czy jest to fajny kom.? Bo ja chciałabym to kupic ale nie wiekm czy sie opłaca.

  • 0

    3. ~Anka  2005-01-08 17:40:00  host: kasz1.netis.net.pl

    JA MAM TAKI SAM PROBLEM JAK Monia NIE WIEM CZY TA KOMA JEST FAJNA ?

  • 0

    4. ~Azja  2005-01-16 16:13:00  host: bej92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja kupuje ten model w czwartek, mam tylko pare pytań:
    Czy obudowa do tego phona jest wymienna i czy mozna do niego dostac silikony?
    Czytalam wiele opinia na temat a65 i nie spotkalam sie z zadnymi negatywnymi chyba ze typu; nie ma wbudowanego aparatu i malo funkcji. Jak na tą cene to naprawde sie oplaca :).

  • 0

    5. ~the.lucas  2005-01-18 22:54:00  host: chello084010023147.chello.pl

    Obudowa jest wymienna i jest silikon.

  • 0

    6. ~Neo  2005-02-21 16:35:00  host: dro139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tu jest napisane że nie ma dyktafonu,systemu gośnomówiącego,wybierania gosowego to bzdura!!!Ten telefon to ma!!ten opis zniecheca kupienia radze go nie czytać...

  • 0

    7. ~WitekT  2005-02-22 13:39:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    Neo: to normalne, że przy takiej ilości telefonów w katalogu znajdą się jakieś błędy. Nie ma jednak sensu, moim zdaniem, siać jakiejś paniki... Twoje uwagi zostały uwzglednione, a dane tego modelu poprawione. Dzięki!

  • 0

    8. ~urlich von juningen  2005-03-06 22:36:00  host: aow170.internetdsl.tpnet.pl

    kicz!!!1!!!!!!!!!!

  • 0

    9. ~will vandom  2005-03-08 18:19:00  host: ain27.internetdsl.tpnet.pl

    który tel jest lepszy siemens c60 czy sony ericsson T230????????????????????

  • 0

    10. ~WitekT  2005-03-08 18:24:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    will vandom: z takimi pytaniami to raczej na forum. :)

  • 0

    11. ~Monia  2005-03-18 15:30:00  host: host-81-190-145-140.olsztyn.mm.pl

    Podpowiedzielibyście mi czy mam kupić tego simensa czy nokie 3100 powiecie?

  • 0

    12. ~MATiASS  2005-05-05 16:06:00  host: atl126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Polecam fona kumpel ma bawilem sie POLECAm dokupic aparat zdjecia swietne naprawde !

  • 0

    13. ~Agatek  2005-05-19 21:13:00  host: bjk147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Świetne?Żeby czasem!Ogólnie przyznam że fajny,ale fotki wychodzą jak kolorowe plamy...może gdyby był większy wyświetlacz...spox.

  • 0

    14. ~piotrek  2005-05-27 18:52:00  host: bm177.bm.cm-uj.krakow.pl

    Telefon jest taki sobie. Wyswietlacz kolorowy ale niezbyt dobra rozdzielczość (przeglądane zdjęcia nie wyglądają najlepiej). Obudowy wymienne ale nieprzyjemnie skrzypiące (oryginalne są drogie, podróbek nie warto kupować bo po 3 - 4 tygodniach nadają się tylko do wymiany). Oryginalna klawiatura jest twarda i nieprzyjemna w dotyku (trudno wyczuwalny skok klawiszy). Nieogryginalne miękkie ale się szybko ścierają. Ogólnie dał bym najwyżej 5 pkt na 10. Dzisiaj ten telefon to już nic specjalnego.

  • 0

    15. ~Przemoo  2005-06-13 11:59:00  host: aij3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemens C60 jest lepszy od sony ericssona T230 bo siemens C60 ma gry java

  • 0

    16. ~wicio  2005-06-21 12:49:00  host: aik250.internetdsl.tpnet.pl

    yyyyy T230 tez ma jave jak o tym jest mowa;/,a co do tego telefonu to nie podoba mi sie za bardzo.Wogole nie podoba mi się w tych starych Siemensach ten przycisk do książki telefonicznej,jakoś pomieszany jest z innymi.

  • 0

    17. ~tina  2005-06-27 16:14:00  host: 80.51.11.2

    zdjecia wycodza SUPER!!!a jak sie zrzuci na kompa przez kabel to zdjecia wychodza wyrabiscie tak jakby bylo robione z zwyklego aparatu a nawet lepiej, a wiec opyka sie kupic!!!!!!!!!JA kupilam i nie zaluje!!!

  • 0

    18. ~zok  2005-06-28 15:00:00  host: cgk72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest zaj***ebisty, mam go od pol roku i nie zaluje... moze jakby mial troche wiecej pamieci... ale i tak jest super.
    Jak ktos chce fajny telefon a nie chce za niego duzo zaplacic to polecam ten model:P

  • 0

    19. ~Daniel  2005-07-22 23:10:00  host: c40-48.icpnet.pl

    Mam siemensa c 60 i nie moge znaleść w nim dyktafonu gdzie on jest prosze o odpowiedź.I jeszcze jedno jak się odbiera dzwonki wysyłane mms.I jak się wysyła????

  • 0

    20. ~Daniel  2005-07-23 00:30:00  host: c40-48.icpnet.pl

    Dzięki ziomy pozdro dla was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    21. ~olka  2005-08-04 23:46:49  host: awr90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten fonik do pół roku i w poniedziałek się go pozbywam!!!! kupuje nokie 3100!!! siemens c60 to lipa nieodporny na upadki zacia się! nie polecam

  • 0

    22. ~szpieg  2005-08-05 12:02:23  host: umg.grudziadz.pl

    dyktafon jest w mms :D wgraj nowe oprogramowanie. Dyktafon jest normalnie w galeri dzwiekow a teleofon oblsuguje WAV w nowym sofcie! mozna wgrac dzowonki w tym formacie, naprawde brzmia rewelacyjnie :)

  • 0

    23. ~pola  2005-08-11 17:47:25  host: awd235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    boże haaaahaa jak ktos nie wie gdzie w tym fonie ujest dyktafon to jest z nim naprawde zle wchodzisz na własne>dzwięki>nowy dzwonek i tyle masz już dyktafon

  • 0

    24. ~matiz  2005-08-11 21:32:04  host: r2-do-r1-kaj.plj.com.pl

    ten telefon jest do bani mam ten telefon jest no no ten no beeeee!!!

  • 0

    25.  2005-08-18 22:59:23

    dyktafon to inaczej nagrywanie!!! c60 to dość niezły telefon ale ma wady klawisze i wyświetlacz

  • 0

    26. ~RAF4L  2005-08-23 12:03:14  host: cln195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ta koma sie bardzo nieoplaca i jest niefajna :/
    Lepsza od tego jest nokia 3100 a niewiele drozsza a jak macie kase poloecam taka kome jak ja czyli MOTOROLE e398

  • 0

    27. ~Bastek_ZBO  2005-08-26 17:03:41  host: Kal9-Kal3-r1.bater.net.pl

    Podobno w tym telefonie jest dyktafon, Prosze o pomoc jak do niego dojść ???????
    Nie mam instrukcji obsługi wiec mam problem :/

    !!!!!!!!! HHHHHHHEEEEEELLLPPPPPPPP !!!!!!!!!!!!

  • 0

    28.  2005-08-27 15:26:51

    to dobry telefon na średnio zawansowanych !! ja mam simensa cxv70 i jestem zadowolony!! c60 ma jedną wade wyświetlacz za mały!!

  • 0

    29. ~DjExit  2005-09-30 23:50:40  host: axe249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest zajebisty!!!

  • 0

    30. ~juzia  2005-10-02 17:22:02  host: host-81-190-182-56.gorzow.mm.pl

    ja mam ten telefon. obudowy mozna wymieniac, i mozna dostac silikony.

  • 0

    31. ~  2005-10-08 08:56:14  host: proxy.satfilm.pl

    Spoko telefon

  • 0

    32. ~Ziom  2005-10-08 19:53:45  host: c117-105.icpnet.pl

    telefon super. gdzie jest dyktafon w tym fonie.

  • 0

    33. ~RadekNR`  2005-10-24 21:28:46  host: nemezis.interblock.pl

    kur... mam siemens c60 i nie mam dyktafonu ... ma ktos z was moze jakis soft zeby byl dyktafon ??? prosze o szybka odpowiedz

  • 0

    34. ~maks  2005-11-26 17:36:42  host: bzf104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest super!!!

  • 0

    35. ~Przemo  2005-12-10 10:52:01  host: bwd26.internetdsl.tpnet.pl

    nawet nawet ten telefon

  • 0

    36. ~Fakir  2005-12-14 17:16:40  host: 62.141.219.167

    Jakiego programu potrzebuje aby moc bez przeszkód wrzucać obrazki itp na simensa c60 przez kabel usb. Jakiego programu potrzebuje aby z simensa c60 zrzucić zdjęcia na komputer przez kabel usb.

  • 0

    37. ~pepik  2005-12-15 23:32:23  host: 83.238.235.152

    siemensa c60 nie polecam wkurza mnie ten telefon posiadam go od m-c i zaraz go wyrzuce do smietnika wczesniej mialem i nadal mam nokie 3510 to jest super telefon moze nie ma kolorowego i dolaczonego aparatu ale przynajmniej ma pozadne menu a nie taki szajs jak w c60 odradzam ten telefon

  • 0

    38. ~d_o_m_i_n  2005-12-25 19:32:23  host: 62.29.133.84

    teleon lepszy od se t230 -wiem bo miałem oby dwa.
    dyktrafon jest w mmsach
    a wpisów do książki jest 250

  • 0

    39. ~ripper  2006-01-16 22:24:30  host: ato112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego fona od pół roku i ogólnie jest spox za te cene polifonia i kolor opłaca sie choć jakość kiepska poza tym troche drewniany w dotyku no i ciężko z niego zdmuchnąć simlocka

  • 0

    40. ~ripper  2006-01-16 22:31:07  host: ato112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego fona od pół roku i ogólnie jest spox za te cene polifonia i kolor opłaca sie choć jakość kiepska poza tym troche drewniany w dotyku no i ciężko z niego zdmuchnąć simlocka

  • 0

    41. ~Siemens C 60  2006-01-19 16:03:19  host: abx98.internetdsl.tpnet.pl

    Witam Serdecznie wszystkich! ja mam pytanko gdzie w tym fonku jest dyktafon? prosze o odpowiedź! Dziękuje pozdrawiam Bóg Zapłać!

  • 0

    42. ~labedz  2006-01-22 20:39:58  host: eny109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nic ciekawego. nie ma nwet organizera

  • 0

    43. ~apollo  2006-01-23 22:36:13  host: abqe215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon to kicz...jest do dupy...mam go juz 2 rok...i ledwie chodzi....odradzam...a zdjecia wychodza bardzo kiczowe...;/

  • 0

    44.  2006-02-15 09:21:20

    ile ten telefon ma pamieci prosze powiedzcie??

  • 0

    45. ~^.LCT.^ Arjen [PL]  2006-02-19 20:53:30  host: 80.48.222.254

    1. Sony Ericsson T230 NIE MA java :P
    2. Który lepszy?
    3. C60 ma dyktafon i glosnomuwiące
    4. Miałem t230 i kupiłem C60 OPŁACA sie panie will vandom, zresztą jest ładniejszy fajne fotki no i wchodzi wiecej gier. A obudowa nie skrzypi az tak
    5. Wada lub zaleta T230 - nagrywanie trwa az do zapelnienia MAŁEj pamieci
    6. T230 jest mniejszy ale o 9mm
    7 Cya kto gra w soldata?

  • 0

    46. ~KAMIl  2006-02-20 17:31:08  host: bastion.jsw.pl

    /NIEWIEM CO MAM KUPIC CZ
    Y TEGO SIEMENSA CZY NOKIE 3510i DORADZCIE PLISSS!!!!!!!!

  • 0

    47. ~Elvis  2006-02-23 19:03:34  host: c77-34.icpnet.pl

    Nie moge w nim znależć dyktafonu prosze napiszcie dzie jest prosze

  • 0

    48. ~turzanin  2006-02-24 20:07:53  host: cfq192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    elvis sa 2 mozliwosci dyktafon jest jeden wsrod dzwonkow(w nowszych wersjach)nagrywa na 30 s ale mozna ustawic jako dzwonek proponuje ta wersje oraz jest dyktafon jak sie tworzy nowy mms jest tam dzwiek nagrywa sie na nim 1.12 s ale nie mozna dzwieku ustawic na dzwonek

  • 0

    49. ~Kamil  2006-02-25 11:03:21  host: proxy.satfilm.pl

    miałem go jest bardzo wadliwy ;-( musiałem zanieść go do naprawy 2 razy raz z kontrastem 20zł a drugi z softem 40 zł kupiłem go na allegro za 110zł

  • 0

    50. ~damian  2006-02-25 12:02:20  host: public-gprs28515.centertel.pl

    mam do wyboru nakie 2600 lub siemensa c 60 co mam brać pomóżcie

  • 0

    51. ~damian  2006-02-25 12:21:03  host: public-gprs28515.centertel.pl

    mam do wyboru nakie 2600 lub siemensa c 60 co mam brać pomóżcie

  • 0

    52. ~turzanin  2006-02-28 17:34:27  host: cff158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    choc siemens ma wiecej funkcji to lepiej wez nokie bo ona jest mniej wadliwa ni bedzie ci tak jak siemens blokowac wylaczac ani nie bedzie ci sie dlugo pisac smsow bo bo w siemensie to jest udreka jak szybkko piszesz to on nie wyrabia i powoli dziala to jest w wiekszosci aparatow tak po za marginesem to go sprzedalem bo mi nie odpowiadal i jak chcsz miec telefon tylko do smsow i dzwonienia to polecam nokie 2600

  • 0

    53. ~POLO_17  2006-03-05 19:39:16  host: proxy.rawa.maron.net.pl

    CZY MOZNA MIEC KABEL USB DO C60??:)

  • 0

    54. ~turzanin  2006-03-05 21:34:39  host: cgj254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chyba tak ale zwykly kabel napewno mam i go uzywalem teraz go uzywam do siemensa c75

  • 0

    55. ~Damian  2006-03-10 18:16:45  host: snake.dziesiata.com

    Danie, jak wejdziesz w menu-dzwonki- nagraj nowy i masz, albo przypisz do jakiegos klawisz opcje nagrywania

  • 0

    56. ~mali  2006-03-14 11:33:20  host: 83.238.71.2

    a wie ktoś ile można nagrywać gyktafonem albo niech mi ktoś podpowie ktury lepszy siemens c60,somy ericson t230 czy nokia 3510i

  • 0

    57. ~Kamil  2006-03-22 15:03:13  host: cyj106.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ma ktoś softa do siemensa c60

  • 0

    58. ~labedz  2006-04-17 11:05:26  host: epb224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon to wielki shit. W opisie jest napisane ze ma kalendarz i wybieranie głosowe ale ich nie ma. I w dodatki bardzo wolno dziala. Nie polecam

  • 0

    59. ~milunia  2006-04-24 14:00:08  host: edd69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gorszych pytan byc nie moze hahahhaahhhahhahahahahhh

  • 0

    60. ~kacpi  2006-04-30 18:49:39  host: xdsl-2819.bielsko.dialog.net.pl

    w siemensie c 60 dyktafon jest w
    Własne--->Dźwięki--->Nowy dzwonek

  • 0

    61. ~esik  2006-05-11 16:15:11  host: euw23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajebisty telefon ma dyktafon mozna ustawiac nagrane dzwonki,robi zajebiste zdiecia miałem ale sprzedalem i załuje bo kupilem motke v500 i sie zepsuła

  • 0

    62. ~Agata  2006-05-17 23:28:14  host: cvs82.internetdsl.tpnet.pl

    ludzie, ile wy macie lat?! aparat, dyktafon, gierki java...telefon jest głównie do dzwonienia i sms-owania a nie do jakis innych pierdołek, które są dobre chyba tylko dla marnych szpanerów. Jeśli chcecie aparat, to są cyfrówki...o wiele lepszej klasy, a jeśli chcecie gry...hmm, to może do przedszkola sie cofnąć? Takie jest moje skromne zdanie;)

  • 0

    63. ~zeus  2006-06-13 13:05:01  host: pa247.ciepielow.sdi.tpnet.pl

    telefon sie nienadaje do gier i innych pierduł tylko do dzwonienia

  • 0

    64. ~IARO  2006-06-16 17:20:59  host: rt10.internetdsl.tpnet.pl

    brzydki i do dupy jak każdy siemens motorola C550 to jest dopiero telefon!ma aparat o wiele więcej pamięci i jezt wytrzymała a kosztuje o wiele mniej

  • 0

    65. ~dz  2006-06-27 11:24:31  host: host-80-240-175-166.elomza.pl

    telefon obslugje pliki wav. standardowo ma 2mb pamieci. mozna rozszerzyc to do 4,7mb wgrywajac nowy soft. gry chodza bez zarzutu. a jak nie umiecie wgrac patchow, i wgrywacie te badziewne dzwonki loga i inne smieci to sie nie dziwcie ze wam sie tnie telefon.

  • 0

    66. ~ŻURAW  2006-06-28 21:22:07  host: host-81-190-244-235.grudziadz.mm.pl

    ja niewiem gdzie wy widzicie w siemensie c 60 dyktafon ja jakoś niemoge go znaleść w menu

  • 0

    67. ~dz  2006-07-06 12:44:59  host: host-80-240-175-166.elomza.pl

    Żuraw : albo wchodzisz do dzwiekow, i tam masz Nowy dzwonek, albo wchodzisz w Wiadomosci - nowy MMS - Dzwiek - nagraj nowy dzwiek (jakos tak) nagrywasz, zapisujesz do dzwonkow.

  • 0

    68. ~PAcek  2006-07-23 13:23:04  host: proxy3.tkdami.net

    dlaczego na siemensie c 60 nie odczytuje mi wav chcarz powinien??

  • 0

    69. ~Pack  2006-07-24 14:13:04  host: alf73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pokombinuj z czestotliwsocia Pacek, najlepiej wejdz na stronke siemensiak.pl tam wszystko do tego modelu jest
    Pozdrawiam

  • 0

    70. ~xxvvvxxv  2006-07-26 15:24:35  host: tl18.internetdsl.tpnet.pl

    jaki mam wybrać telefon siemensa c60 czy siemnsa cx65 czy nokie 6020

  • 0

    71. ~synek  2006-07-31 11:37:39  host: 80.54.131.66

    ej ludzie gdzie można znależć new softa do siemensa c60 albo do siemensa ax75? help !!! z góry thanks

  • 0

    72. ~Joaś  2006-08-05 00:42:56  host: bmj216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeżeli ktoś zastanawia sie nad kupnem tego telefonu to ostrzegam: nie róbcie czegoś czego będziecie żałować do końca życia, ponieważ jest to najmgporszy śmieć jaki kiedykolwiek widziałam. Miałam go i nie polecam. nie ma żadnych zaskakujących funkcji, a teraz za te same pieniądze możecie mieć bardziej wybajerzone telefony. poza tym zxaczepy przy obudowie bardzo szybko sie urywają i odpada tylnia klapka a po jakimś czasie nawet bateria. jest to defekt każdego telefonu tego właśnie modelu. NIE POLECAM!! ODRADZAM!!!!!!!!!!

  • 0

    73. ~AAA  2006-08-12 16:15:51  host: ip-81-210-12-34.netia.com.pl

    ogolnie tel zwykly zepsul mi sie niedawno jestem smutn BO BARDZO SIE DO NIEGO PRZYWIAZALAM EHH OGOLNIE TO NIE MA NIC SZCZEGOLNEGO ZWYKLY JEST:) SZKODA ZE MI SIE ZESPOL ALE TERAZ KUPUJE JUZ NOWSZY Z APARATEM ITP..

  • 0

    74. ~marika  2006-08-29 10:59:57  host: ev86.internetdsl.tpnet.pl

    telefony modelu sony erikson sa beznadziejne bo maja wade w oprogramowaniu i czesto sie zawieszaja juz z nie jednym takim przypadkiem sie spotkałam wic osobiście polecam nokie

  • 0

    75. ~o ludzie co za polacy  2006-09-03 11:33:30  host: 85.198.201.94

    SIEMENS C60 MA DOŁANCZANY APARAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    76. ~polalu  2006-09-11 13:27:50  host: cahillob-adsl.adsl.esat.net

    przeczytalam ta specyfikacje i stweirdzam ze mija sie z prawdą. Siemens c60 nie ma dyktafonu,ani kalendarza, ani wybierania głosowego. pozdrawiam.

  • 0

    77. ~zeus  2006-10-19 14:17:26  host: pa247.ciepielow.sdi.tpnet.pl

    do d... ten telefon!!! bardzo siada program [soft] narka

  • 0

    78. ~zeus  2006-10-20 14:03:13  host: pa247.ciepielow.sdi.tpnet.pl

    ma dyktafon i kalendarz ale wybierania głosowego chyba niema. pozdrawiam

  • 0

    79. ~viola  2006-11-24 17:59:50  host: 213.25.189.50

    Miałm ten tel i na poczatku był nawet ok-i do czasu gdy zaczał mi się często zawieszac aż w końcu wyłączył się i nie chciał włączyć-na szcz ęście był na gwarancji więc w tydzień czasu mi go naprawili.Klapka beznadziejna-szczepy szybko się urywają..Miesiąc po sprzedaniu wyłączył się i juz nie włączył.Nie wiem czy tylko mi sie trafił taki felerny czy to cała seria...pozdroofka od Kłapołuszka;-)))

  • 0

    80. ~tamlin  2006-11-26 14:08:09  host: ciu105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeśli nie mogę odpalić c60 to jak sformatować i wgrać oprogramowanie?

  • 0

    81. ~ktos  2006-12-06 17:46:23  host: dtf217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dobry telefon zawsze mozna kupic doczepiany aparat a jesli komus zalezy na super wypasah to radze wybarc inny telfoen ps.:telefon sluzy do dzwonienia a nie zabawy i szpanowania

  • 0

    82. ~on  2006-12-09 16:45:42  host: djq170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lubie ten telefonik jest super bardzo łatwy w obsłudze tylko nie moge sie dostać do dyktafonu

  • 0

    83. ~Keisha  2006-12-15 17:59:45  host: djk158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od dwoch lat i jest ok, nie potrzebuje jakis specjalnych bajerow, przyzwyczailam sie do niego, oprocz felernej obudowy:/ wszystko ok, ale już za 2 miesiace zmiana! na nokie 6103 xD

  • 0

    84. ~Keisha  2006-12-16 19:31:09  host: djb2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~on - ja bym tego nie nazwala dyktafonem:P tylko 30 sekund wchodzi... wchodzisz we WLASNE potem w DZWIEKI potem NOWY DZWONEK i NAGRAJ

  • 0

    85. ~grzesiek92ster  2006-12-25 16:25:14  host: abgl68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik od 2 lat i jak narazie nic sie nie psuje. Jego najwieksza wada to slaba obudowa i bardzo malo funkcji. Na szczescie juz niedlugo wymieniam na nowy. Ale tak ogolnie to spoko telefonik. Pozdro

  • 0

    86. ~Bartoolo  2007-01-11 13:44:17  host: aakv250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mój siemens i inne są spoko

  • 0

    87. ~  2007-01-17 15:46:04  host: wyznawca-22.streamcn.pl

    Keisha wchiodzisz na menu potem na wiadomosci potem na nowy mms i puste pole w dzwiekach dajesz dodaj i nowe nagranie tam masz 1:20 minute

  • 0

    88. ~PLUS+  2007-01-23 17:14:02  host: byx49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    On wytrzymał mi 5 lat i jeszcze mi się trzyma.

  • 0

    89. ~kalu  2007-02-03 11:57:16  host: ayg192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie ten telefon jest pancrny moj ziomal nim rzuca o asfalt i nawet mu klapka z tylu nie odpadnie(ale zabkow juz nie ma:P)

  • 0

    90. ~grzesiek92ster  2007-03-20 16:33:36  host: biv225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bierz nokie 6020 bo siemensy to szajsy/

  • 0

    91. ~stfu!  2007-03-30 02:20:18  host: cik147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałem ten telefon prawie 3 lata (ktoś miał lepkie ręce) i narzekać nie mogłem, ani razu nie miałem z nim żadnego poważniejszego kłopotu - niezawodny i wytrzymały telefon (nie raz spadł na beton czy cuś), a na dodatek wygodny w obsłudze. Jego jedyne wady to samoodblokowywanie się czasem klawiatury, łatwo odpadająca tylna klapka, no i brak organizera. PS.Po tym jak się przykleił do czyiś brudnych łap zmuszony jestem do korzystania z Motoroli C375 i mam o niej o wiele gorsze zdanie

  • 0

    92. ~kola  2007-04-25 08:36:44  host: sonel.pl

    Czy ktoś miał problem z samoistnym wysyłaniem SMS-ów przez ten telefon do wszyskich osób zapisanych w pamięci? Jak sobie z tym poradzić?

  • 0

    93. ~  2007-06-17 12:21:10  host: epb58.internetdsl.tpnet.pl

    mam takiego fajny dużo bajerkóww nie ma ale ogólnie jestem z niego zadowolony mi wytrzymał naprawde dużo jest "pancerny"

  • 0

    94. ~Kora  2007-07-05 22:55:58  host: 87-204-164-2.ujscie.net

    Ten telefon jest po prostu wypasionny!!!!ludzie polecam..najlepszej jakości zdjęcia;-P super radio..kamera i GpS to wszystko zanajduje sie w tym wlasnie telefonie!!dodatkowo przy zakupie 3Mg..polecam...bayy;-d hehe

  • 0

    95. ~wojteeek ;p  2007-08-07 17:35:21  host: chello089076043241.chello.pl

    jak ktoś szuka dyktafonu w tym modelu to Menu/Własne/Dźwięki/Nowy Dzwonek =) mam ten telefon 2 lata a bateria trzyma dłużej niż u innych nowych telefonów niektórych. Jest świetny i wytrzymaly. na kajakach bylem ostatnio i wpadl mi do jeziora i spedzil tam jakies 20 sekund nawet sie nie wylaczyl xD tylko zaparowal ale nadal działa ok. Idę z biegiem czasu i niestety musze go wymienić =) czy ktoś mi powie jaki telefon najbardziej sie oplaca wziac z oferty orange mix ? byle miał mp3 bo mi sie popsulo a lubie sluchac xD

  • 0

    96. ~lolo :P  2007-08-13 23:34:27  host: abuo49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi spada na betony itp bardzo czesto i jakos sie nie przejmuje bo wiem, ze jest wytrzymaly i sie nawet nie wylaczy :D a z reszta telefon ma sluzyc do dzwonienia nie? ktos chce porobic zdjecia to niech sobie aparat kupi a jak chce sobie posluchac muzyki to mp3 sie kłania :P c60 jest spoko i w ogole :P mam go prawie 3 lata i jedyny problem jaki mialam to samoodblokowanie sie klawiatury xD pzdr :P

  • 0

    97. ~Kamol93  2007-09-09 20:17:26  host: 88-199-28-188.tktelekom.pl

    ja mam tego fona od 1.5 roku i spisuje sie calkiem nizle(poza obudowa, ktora szybko sie niszczy). troche sie muli ale jak to siemens.juz za 3 dni go wymieniam na sagema my501x.

  • 0

    98. ~lukaszkkk  2007-10-03 23:32:05  host: 212.160.172.70

    Telefon naprawde wytrzymaly. Mam go juz 4 lata. Nie do zajechania.

  • 0

    99. ~Me. -.-  2007-10-04 19:10:12  host: acaw49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A mój przeżył już duuużo, ma ponad dwa lata. Klapka odpada sama (już druga), niektóre klawisze ciężko sie wciskają, bateria ostatnio mi się rozpadła na 2 części, ale poskładałam i działa. Czasami pojawia sie taka duża krecha na środku ekranika, ale ujdzie. xD Chociaż narzekam, narzekam bardzo, ale bardzo kocham ten telefon i szkoda mi go wymienić na jakiś inny. Ale niedługo trzeba będzie...

  • 0

    100. ~matt  2007-10-05 21:05:40  host: 80.50.59.242

    mam ten telefon... nie kupujcie tego badziewia!!!!!!!!!

  • 0

    101. ~witti  2007-11-07 22:08:14  host: chello081018219181.chello.pl

    tak i może wytrzymały, ale sam wysyła samoistnie sms-y po 1.22 zł za sztukę pod stacjonarne. ponad 20 zł w ciągu 2 tyg. wtopione. rtme małpa interia.pl

  • 0

    102.  2007-12-08 00:44:22

    Zmieniłam go parę dni temu na Nokie N73. Wiecie co? Nie żałuję, a dziwne, bo ten telefon przeżył ze mną najpiękniejsze chwile. W końcu to na jego klawiaturze wpisywałam ukochany numer ;)

  • 0

    103.  2008-01-08 20:51:03

    Miałem kiedyś ten telefon, nie sprawiał większych problemów, jak go w ógole nie ruszalem to bateria trzymała ponad tydzień! Fajny telefon, ale w dzisiejszych czasach to już dno.

  • 0

    104. ~ziomek  2008-01-12 00:06:50  host: 088156065007.bsk.vectranet.pl

    dajcie mi jakas stronke skad moge pobrac oprogramowanie do c60

  • 0

    105. ~k  2008-01-21 12:17:38  host: station-176-140-87-77.ticom.pl

    miałam ten telefon i przyznaje że bardzo ciesze się że oddałam go babci.zmieniłam go na se k700i.ten telefon służy tylko do dzwonienia i sms-owania.nie polecam tego telefonu.

  • 0

    106. ~zeus  2008-02-01 13:45:15  host: pa247.ciepielow.sdi.tpnet.pl

    najgorsze padło jakie mniałem!!!!!!!

  • 0

    107. ~Gania  2008-02-04 13:33:38  host: cgo132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bateria trzymała mi 6 dni, wiec było ok :) Najgorsza była ta plastikowa obudowa!!! Poza tym blokowanie klawiatury- koszmar! Nie raz wysyłał mi puste sms-y, ponieważ sam się odblokował!

  • 0

    108. ~domin  2008-06-19 16:11:16  host: 088156047097.ols.vectranet.pl

    k: Telefon służy głównie do dzwonienia i wysyłania smsów... no ale durne pokemonki jeszcze wpychają tam mp3 i inne badziewia i sie dziwnią ze im bateria wystarcza na 2 dni... ;/

  • 0

    109. ~ania  2008-07-16 12:17:48  host: 83-238-53-2.ip.netia.com.pl

    mam ten tel i jest jednym slowem do bani!! szajs jakich malo... bateria góra 1 dzien ;/////

  • 0

    110. ~666999566  2008-10-09 23:37:35  host: 80.53.102.122

    Kupiłem go w mix plusie .Telefonu używam tylko jako zegarka i odbieram nim rozmowy. Bateria trzyma 6 dni na przyciemnionym wyświetlaczu i to mi pasuje:D Ostatnio kartę doładowującą kupiłem ponad rok temu i od teraz numer się utrzymuje dzięki częstemu wykorzystywaniu rozmów odbiorczych. Sms-y wysyłam z bramek internetowych a dzwonie tylko na stacjonarne dzięki pewnemu programikowi internet calls pozdro all xD xD xD

  • 0

    111. ~  2009-09-03 01:15:38  host: 94-195-112-248.zone9.bethere.co.uk

    Telefon jest tylko i wylacznie do dzwonienia i smsowania reszta jest do dup. nawet obudowa sie rozsypuje przy upadku z 1 metra!!!! 1/10

  • 0

    112. ~  2009-10-29 21:59:34  host: dxu15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja wlonczycz dyktafon

  • 0

    113. ~  2010-01-05 12:02:34  host: v01.tvgawex.pl

    jak dla mnie to jest on idealny... nie potrzebuję różnych bajerów, to co on posiada to mi starczy, nigdy mi się nie psuł, wibracje ma porządną, wygląd ładny, sprawnie działa to najważniejsze. Żadna "nówka" mi go nie przebije :)))) daję 10/10

  • 0

    114. ~pixi  2010-08-03 17:00:04  host: 83.68.90.17.mielec90.tnp.pl

    a więc.....jeśli chcesz go mieć tylko do: -dzwonienia-smsowania-grania to jest dobry ale nic więcej nie zrobisz;/ moja sis go miała a teraz mama...ten telefon np. właśnie dla osób starszych dobry jest ale dla młodziezy nie;/zdecydowanie nie;/

  • 0

    115. ~martynkamotylek;*  2010-08-26 15:09:40  host: 83.68.90.17.mielec90.tnp.pl

    a więc fon dość dobry dla ludzi nie wymagający,raczej sl uszący do smsowania i dzwonienia,mało funkcji i brak aparatu;/ ale dla kogoś starszego świetny;)

  • 0

    116. ~Artur  2010-09-29 23:11:10  host: 241net157.net.zeork.com.pl

    mam ten telefonik w 2004 rok dałem za niego sporo kasy ale do tej pory słży mi bez awari a pisze nim bardzo dużo smsó i myśle że telefon powinien mieć funkcje dzwonienia i smsowania a nie inne głupoty bo do zdjeć to jest profesionalny apart co jest do wszystkiego to jest do niczego :)

  • 0

    117. ~sznurek  2011-07-15 07:28:13  host: host-89-229-148-28.plock.mm.pl

    Świetny telefon, mam go od lat i bardzo sobie chwalę, moi znajomi mają te wszystkie ajfony, a ja z kolegą mamy Siemensy C60 i gardzimy nimi, jak trzeba napisać SMS'a to my to robimy najszybciej, telefon jest mały i mieści się w kieszeni do tego ma świetne gry, polecam, 10/10.

  • 0

    118. ~mike  2012-01-01 16:18:04  host: user-164-127-158-142.play-internet.pl

    Zamula przy pisaniu esów, czasami po wprowadzeniu tekstu trzeba odczekać kilka sekund zanim telefon wklepie go do smsa. Pozatym mam go od nowości juz kilka dobrych lat jako zapasowych i poa baterią telefon jest pancerny :D

  • 0

    119. ~luki1234  2012-03-30 10:39:51  host: ipi51.internetdsl.tpnet.pl

    Miałem ten tel 2005 roku przez kilka miesięcy. Miał sporo wad: słabej jakości obudowa, tylna klapka nie trzymała, były problemy z konfiguracją, czasami tracił zasięg. Tragiczne fotki po podłączeniu aparatu. Miał działać na całym swiecie, a jak pojechałem do USA to działał tylko w miastach... Nie polecam :P

  • 0

    120. ~Daniel  2015-04-02 13:27:48  host: ip-176-111-25-34.himax.com.pl

    No co powiedzieć bardzo fajny telefon ma internet i gry ale nie wiem czy kupić do niego aparat i muj ma już 12 lat

  • 0

    121. ~daniel  2015-04-02 13:35:54  host: ip-176-111-25-34.himax.com.pl

    Bardzo tajny telefonii do gierek i do rozmowy i latwy w obsłudze

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-171-35.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet