Siemens C55 - opinie
Telefony Siemens Siemens C55 Opinie o Siemens C55

Siemens C55

w sumie: 19
  • 0

    1. ~kub_us  2004-11-29 15:17:00  host: 212.182.117.42

    ten telefon kładzie na łopatki nawet 6210...
    a możliwości ma większe niż 3510i haha

  • 0

    2. ~koralowiec1  2005-05-26 13:15:00  host: pp124.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl

    Używam go jako telefonu firmowego do codziennej pracy... Nic się nie wiesza. Ale bateria trzyma najwyżej 2 dni (ale rozmów mam w pip).

  • 0

    3. ~pat  2005-06-06 14:58:00  host: cbe143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon świetny do pisania sms-ów. poza tym jest mały i wytrzymały:)nawet jak spadnie na beton z kilku metrów nic mu sie nie stanie:)dobry do pracy

  • 0

    4. ~master  2005-08-06 18:07:04  host: c1-ophisb-086.tosa.pl

    wie jak sie w nim lamie simlocka ??

  • 0

    5. ~c55  2005-11-15 20:57:17  host: ip-213-17-223-227.netia.com.pl

    mam ten phone juz 2 lata i jest swietny. nigdy nie bylo z nim problemow, poreczny, polifonia, java... jesli szukasz prostego i niezawodnego telefonu to to wlasnie ten! Polecam.

  • 0

    6. ~Mika  2006-04-13 17:49:03  host: nat07.piotrkow.net.pl

    Nio takto jest fajniutki jak na tel. bez kolorowego wyswietlacza...a co do jego wytrzymalosci to trzeba uwazac...bo moj po kilku upadkach sie sypnal...szkoda...:(

  • 0

    7. ~mateo  2006-07-12 14:45:06  host: wifimax.pl

    Super telefon miałemgo 2 lata temu a trzy lata temu go kupiłem za 220 zł(bez pudełka i gwarancji) która w ogole nie była przydatna. Telefon super twardziel nie narzekałem!!!

  • 0

    8. ~nika  2006-09-18 13:53:41  host: host-87-74-32-179.bulldogdsl.com

    mamgo juz pare kat i jestem zadowolona. Trzyma sie dobrze tylko ekran troche sie teges ;P ale to nic :D i tak kupuje juz nowy. polecam, naprawde!

  • 0

    9. ~maaartaaaa  2007-02-01 17:28:15  host: alo212.internetdsl.tpnet.pl

    to co powiem to powiem ale wam powiem:D:D:D ten telefonik jest bardzo ale to bardzo wytrzymały:):):)polecam naprawde!!!!a najfajniejszy jest ten z niebieskim wyświetlaczem:)FULL WYPAS:):):)

  • 0

    10. ~Kasia  2007-05-15 12:03:41  host: epp58.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam swojego siemensika już ponad 3 lata, przez ten czas zdążył już pływać, latać, skakać na główkę podczas jazdy na rowerze, ogólnie jest bardzo... wysportowany... i wytrzymały oczywiście... tylko kilka małych rysek, to wszystko... i ten sexi niebieski wyświetlacz... jest boski... serdecznie polecam...

  • 0

    11. ~wicia  2007-07-15 13:21:40  host: cka232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mozna jakos w nim wyłaczyc potwierdzenie wysłanej wiadomosci;/?

  • 0

    12. ~kolorowy misio  2007-08-16 20:55:59  host: fhost-33.mtm-info.pl

    wicia: Menu->Ustawienia->Wymiana danych->Profile SMS->Opcje->Zmień ustawienia->Raport przyjęć

  • 0

    13. ~kolorowy misio  2007-08-16 20:57:56  host: fhost-33.mtm-info.pl

    Kilkuletni tel działa bez żadnych zarzutów. Oryginalna bateria działa mi ok 3 dni - a to dlatego że rozmawiam po kilka godzin dziennie

  • 0

    14. ~kasia  2007-10-16 21:41:09  host: 80.54.154.131

    ja mam swój już 4 lata 2 lata używałam go ja a potem przejęła go moja mama. faktycznie raz był na samym początku po kupieniu oddany do reklamacji ale po naprawie działa bez szwanku i wygląda słodziutko z tym niebieskim podświetleniem i białą obudową:D:D

  • 0

    15. ~  2007-11-16 15:02:10  host: bum156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo fajny telefon, poreczny, praktyczny. maly. jak na dzisiejsze czasu dosc zacofany w funkcjach, ale mialam go przez 2 lata i nie narzekalam, teraz ma go moja babcia i jest bardzo zadowolona, problemow nie ma dalej ;P

  • 0

    16. ~A.  2007-12-08 23:03:46  host: aln150.internetdsl.tpnet.pl

    Mój pierwszy fon. Bardzo go lubiłam. Sentyment...

  • 0

    17. ~BA7MAN PL  2009-03-06 11:09:09  host: 87-205-238-223.adsl.inetia.pl

    ogólnie używam SE k530i (nic wielkiego) ale tego siemenka używam do esów super sprawa :D:D:) ]:)-->--

  • 0

    18. ~czadowy  2010-06-15 12:47:22  host: 212.160.172.70

    czadowy tel :P pro own pwnage

  • 0

    19.  2014-05-30 16:25:15

    kub_us chciałeś powiedzieć że ma możliwości większe niż *3510* a nie 3510i bo 3510i bije to coś na glowe

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-124-106.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet