Siemens C55 - opinie
Telefony Siemens Siemens C55 Opinie o Siemens C55

Siemens C55

w sumie: 19
  • 0

    1. ~kub_us  2004-11-29 15:17:00  host: 212.182.117.42

    ten telefon kładzie na łopatki nawet 6210...
    a możliwości ma większe niż 3510i haha

  • 0

    2. ~koralowiec1  2005-05-26 13:15:00  host: pp124.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl

    Używam go jako telefonu firmowego do codziennej pracy... Nic się nie wiesza. Ale bateria trzyma najwyżej 2 dni (ale rozmów mam w pip).

  • 0

    3. ~pat  2005-06-06 14:58:00  host: cbe143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon świetny do pisania sms-ów. poza tym jest mały i wytrzymały:)nawet jak spadnie na beton z kilku metrów nic mu sie nie stanie:)dobry do pracy

  • 0

    4. ~master  2005-08-06 18:07:04  host: c1-ophisb-086.tosa.pl

    wie jak sie w nim lamie simlocka ??

  • 0

    5. ~c55  2005-11-15 20:57:17  host: ip-213-17-223-227.netia.com.pl

    mam ten phone juz 2 lata i jest swietny. nigdy nie bylo z nim problemow, poreczny, polifonia, java... jesli szukasz prostego i niezawodnego telefonu to to wlasnie ten! Polecam.

  • 0

    6. ~Mika  2006-04-13 17:49:03  host: nat07.piotrkow.net.pl

    Nio takto jest fajniutki jak na tel. bez kolorowego wyswietlacza...a co do jego wytrzymalosci to trzeba uwazac...bo moj po kilku upadkach sie sypnal...szkoda...:(

  • 0

    7. ~mateo  2006-07-12 14:45:06  host: wifimax.pl

    Super telefon miałemgo 2 lata temu a trzy lata temu go kupiłem za 220 zł(bez pudełka i gwarancji) która w ogole nie była przydatna. Telefon super twardziel nie narzekałem!!!

  • 0

    8. ~nika  2006-09-18 13:53:41  host: host-87-74-32-179.bulldogdsl.com

    mamgo juz pare kat i jestem zadowolona. Trzyma sie dobrze tylko ekran troche sie teges ;P ale to nic :D i tak kupuje juz nowy. polecam, naprawde!

  • 0

    9. ~maaartaaaa  2007-02-01 17:28:15  host: alo212.internetdsl.tpnet.pl

    to co powiem to powiem ale wam powiem:D:D:D ten telefonik jest bardzo ale to bardzo wytrzymały:):):)polecam naprawde!!!!a najfajniejszy jest ten z niebieskim wyświetlaczem:)FULL WYPAS:):):)

  • 0

    10. ~Kasia  2007-05-15 12:03:41  host: epp58.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam swojego siemensika już ponad 3 lata, przez ten czas zdążył już pływać, latać, skakać na główkę podczas jazdy na rowerze, ogólnie jest bardzo... wysportowany... i wytrzymały oczywiście... tylko kilka małych rysek, to wszystko... i ten sexi niebieski wyświetlacz... jest boski... serdecznie polecam...

  • 0

    11. ~wicia  2007-07-15 13:21:40  host: cka232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mozna jakos w nim wyłaczyc potwierdzenie wysłanej wiadomosci;/?

  • 0

    12. ~kolorowy misio  2007-08-16 20:55:59  host: fhost-33.mtm-info.pl

    wicia: Menu->Ustawienia->Wymiana danych->Profile SMS->Opcje->Zmień ustawienia->Raport przyjęć

  • 0

    13. ~kolorowy misio  2007-08-16 20:57:56  host: fhost-33.mtm-info.pl

    Kilkuletni tel działa bez żadnych zarzutów. Oryginalna bateria działa mi ok 3 dni - a to dlatego że rozmawiam po kilka godzin dziennie

  • 0

    14. ~kasia  2007-10-16 21:41:09  host: 80.54.154.131

    ja mam swój już 4 lata 2 lata używałam go ja a potem przejęła go moja mama. faktycznie raz był na samym początku po kupieniu oddany do reklamacji ale po naprawie działa bez szwanku i wygląda słodziutko z tym niebieskim podświetleniem i białą obudową:D:D

  • 0

    15. ~  2007-11-16 15:02:10  host: bum156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo fajny telefon, poreczny, praktyczny. maly. jak na dzisiejsze czasu dosc zacofany w funkcjach, ale mialam go przez 2 lata i nie narzekalam, teraz ma go moja babcia i jest bardzo zadowolona, problemow nie ma dalej ;P

  • 0

    16. ~A.  2007-12-08 23:03:46  host: aln150.internetdsl.tpnet.pl

    Mój pierwszy fon. Bardzo go lubiłam. Sentyment...

  • 0

    17. ~BA7MAN PL  2009-03-06 11:09:09  host: 87-205-238-223.adsl.inetia.pl

    ogólnie używam SE k530i (nic wielkiego) ale tego siemenka używam do esów super sprawa :D:D:) ]:)-->--

  • 0

    18. ~czadowy  2010-06-15 12:47:22  host: 212.160.172.70

    czadowy tel :P pro own pwnage

  • 0

    19.  2014-05-30 16:25:15

    kub_us chciałeś powiedzieć że ma możliwości większe niż *3510* a nie 3510i bo 3510i bije to coś na glowe

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-160-153-233.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy uważasz, że odejście od kart SIM na rzecz rozwiązań wbudowanych to dobry pomysł?

ARM zapowiada iSIM - kartę SIM zintegrowaną z procesorem

 

Zobacz wynik | Opinie (0)

Archiwum Ankiet