Siemens C45 - opinie
Telefony Siemens Siemens C45 Opinie o Siemens C45

Siemens C45

w sumie: 6
  • 0

    1. ~kroman  2004-12-22 16:17:00  host: 83.68.66.25.kutno66.tnp.pl

    dostalem ten telefon po 1,5 roq ciezkiej pracy z nim od mojego taty. uzywalem go 0,5 roQ nastepnie sprzedalem koledzie i on uzywal go tez ok 0,5 i on tez sprzedal i nic sie z nim nie dzieje poprostu bardzo bardzo bardzo... solidny telefon naprawde!!

  • 0

    2. ~n-posaidacz  2005-06-16 21:17:00  host: leszka-czarnego.man.busko.pl

    miałem go przez rok. nie sprawiał żadnych problemów. POLECAM

  • 0

    3. ~funfel  2007-02-03 08:24:35  host: aqk206.internetdsl.tpnet.pl

    Bardzo solidny telefon wytrzymały i moż na długo sie nim sie posługiwać.....polecam!

  • 0

    4. ~KornFanHead  2008-04-27 00:02:58  host: rb-4.esnet.pl

    Mam ten telefon jako zastępczy i jako "na imprezy". Jestem bardzo zadowolony. Bateria spokojnie 5-6 dni. Ma wszystkie funkcje telefonu z monochromatycznym wyświetlaczem. Na swoje czasy bił na głowe nokię 3310. Doskonały jako budzik. Bardzo dobre kalwisze i wyświetlacz bardzo wyraźny nawet w dzień. A w allegro można go kupić za 30zł. Polecam jako telefon gdy wychodzimy na jakąś impreze i boimy się o nasz dobry model.

  • 0

    5. ~zzz  2008-07-25 21:04:01  host: hmo250.internetdsl.tpnet.pl

    mozna go patchowac tak jak inne Siemensy. Zmienic menu, wgrac kilka nowych funkcji. Jako zastepczy jest dobry. Zwlaszcza ze jest tani.

  • 0

    6.  2016-02-02 10:52:03

    Jak na swoje czasy był to naprawdę kultowy telefon.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet