Siemens C35i - opinie
Telefony Siemens Siemens C35i Opinie o Siemens C35i

Siemens C35i

w sumie: 31
  • 0

    1. ~haiper  2004-09-11 14:00:00  host: skomur-dnat.skomur.com.pl

    Miłem długo ten telefon i jak na swoje czasy był naprawde dobry (w sumie jest). Nie miał wygórowanej ceny a był niezawodny i posiadał wszystkie potrzebne Mi funkcje. Jedynym mankamentem był wyświetlacz. Mogli by zrobić chociaż o jedna linijke większy. Ale mimo to bardzo dobrze go wspominam (he he jaka personifikacja )

  • 0

    2. ~durex  2005-07-06 12:59:00  host: pa79.sulejow.sdi.tpnet.pl

    siarex...

  • 0

    3. ~wernix  2005-11-29 19:22:11  host: proxy.jomar.ostrowiec.pl

    telefonik jest spoko ale tylko jedno mnie denerwuje, to ze nie mozna sobie nic na niego wgac :/

  • 0

    4. ~xxx  2005-12-13 17:49:52  host: aom85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do niczego czesto sie zawiesza i ogolnie od niczego

  • 0

    5. ~Bossik  2006-02-19 20:32:34  host: bastion.jsw.pl

    to cos to badziew nad badziewiami >H

  • 0

    6. Anonymous  2006-03-26 21:45:02  host: aaxm219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mialam go i zepsul sie po pol roku, ten badziew jest nic nie wart:/

  • 0

    7. ~Rado  2006-04-06 23:53:12  host: 82.160.76.100

    miałem ten tel.naprawdę sporo czasu, kiedy się pojawił był WYPASIONY, ale po długiej eksploatacji bateria naprawdę kiepsko trzymała - kilka godzin i zaczął się wieszać - prawie przy każdym smsie. Baterie można było 'zmodernizować' dolutowując kondensator i wtedy trzymała naprawdę sporo.

  • 0

    8. ~audik  2006-07-01 19:26:19  host: bhn152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja go mam i mowie ze jest zawalisty ladny poreczny tylko wymienialem baterie i sklejalem dzyndzel zamka tylnej pokrywy. dziala bez zarzutu ;D POLECAM!!

  • 0

    9. ~lyla  2006-07-20 13:38:08  host: eoe183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moj dzialal przez 5 lat, nadal dziala i pewnie jeszcze mi sie przyda gdy nowy sie popsuje. spadal mi chyba ze 100 razy i nic mu nie bylo. nie wyglada na 5latka, gdyby nie to ze z kilku klawiszy zszedl nadruk wygladalby jak nowka. moj siemens jest niezniszczalny..

  • 0

    10. ~nick  2006-08-03 00:30:31  host: pb196.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl

    Mam go od wielu lat i nie mogę zdecydować się na nowszy, nigdy nie sprawił mi najmniejszego problemu, ani razu się nie zawiesił, najmniejszych usterek mimo grubiańskiego traktowania staruszka. Części i akcesoria są tanie jak barszcz, zresztą wszystko jak dotąd działa bez zarzutu. Wymieniłem tylko baterię i teraz ładuję go raz na tydzień. Zmienię na nowy jak padnie, ale to pewnie za kilka następnych lat, bo mam niezniszczalny egzemplarz. :)

  • 0

    11.  2006-08-09 03:56:51

    Zgrabny telik, który działa średnio... 10 miesięcy średnio intensywnego użytkowania. Drugą wadą są też piszczące dzwonki

  • 0

    12. ~jack  2006-09-02 22:15:11  host: 213-238-90-127.adsl.inetia.pl

    to tym sie dzwoni?

  • 0

    13. ~k0n1u  2006-09-12 19:15:22  host: abzv158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    c35i = dno
    zawiasy, wyłączanie sie, bateria która nie może odpalić fona nawet na ładowarce o zasięgu nie wspomne :/ pod nadajnikiem nie łapie :/

  • 0

    14. ~bobikufel  2007-04-09 00:17:29  host: abqp213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    często sie zawiesza i ma słabą baterie ale i tak to dobry telefon daje 7

  • 0

    15. ~m  2007-05-08 13:24:50  host: xdsl-7440.elblag.dialog.net.pl

    fajne gry a reszta to hu*&%$": ;ppp

  • 0

    16. ~  2007-07-22 21:42:40  host: bnc16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefon, jak na swoje czasy był po prostu genialny a teraz tez jest lepszy od tych niektorych gownianych telefonow zawieszajacych sie co piec minut, ktore nie nadaja sie ani do pisania smsów, ani do rozmawiania, robienia zdjec i sluchania muzyki. ten telefon jest niezniszczalny, uzywalam go przez 4 lata i zawiesil sie chyba ze 2 razy!

  • 0

    17. ~Voitaz  2007-08-21 13:23:11  host: apn-100-181.gprsbal.plusgsm.pl

    Telefonik w swoich czasach wariacki. Mój ma 7 lat i dalej działa, chociaż używam już innego. Dobrze wspominam, nie do zdarcia :)

  • 0

    18. ~Shelby  2007-09-14 20:40:16  host: aaze113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zawieszał się ale jest nieśmiertelny ... mój nadal działa mimo że po mnim miałem już 4 inne fony ;)

  • 0

    19.  2007-11-03 11:59:10

    bardzo stary fon nie polecam kiedys to był dobry ale teraz ??

  • 0

    20. ~;)  2008-06-10 20:21:44  host: abkc98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja też go miałam kiedyś. Był super niestety mi go skradziono. Jak dla mnie jest super, w dzisiejszych czasach dla tych, którzy nie potrzebują telefonu dla szpanu (bajery różne). Teraz mam Siemensa A52, a wolałam C35 i (chociaż ten też nie jest zły ;) Więc polecam ;)

  • 0

    21. ~mysza-j  2008-08-18 20:52:12  host: 119-044-022.adsl.szeptel.net.pl

    zawiesza się ? wgraj soft w wersji 18 i wyższej (będziesz miał(a) c35i zamiast c35 i brak zwisów) ale polecam v18

  • 0

    22. ~Gites  2008-09-29 16:34:28  host: egw204.internetdsl.tpnet.pl

    U mnie Ten Tel robił za telefon domowy i bardzo dobrze służył. NIGDY sie nie zawieszał, a najczęstsza gra w jaka grałem to labirynt :) bateria 5 - 6 dni

  • 0

    23. ~  2008-10-05 20:12:09  host: host-217-172-235-56.gdynia.mm.pl

    Ahhhh to był mój pierwszy telefon. Jeszcze do dzisiaj tęsknie do najlepszej gry labirynt '3d'

  • 0

    24. ~kodziolol  2008-10-06 22:15:36  host: host-81-190-236-215.wroclaw.mm.pl

    Ale zato mozesz kontakt dodac :D jezeli usuniesz jedna z 99 pozostalych ;]

  • 0

    25. ~s  2008-12-26 19:27:43  host: klikonet-host-207.etop.pl

    pierwszy telefon, wytrzymaly. choc jak z ojcem sie wymienilem na nokie to siemens pozyl jeszcze tylko 2miesiace u niego w kieszeni:/ szkoda,bo udany model

  • 0

    26. ~TOM  2009-03-20 16:20:00  host: ip-79-175-221-229.cable.smsnet.pl

    Był doskonale ukształtowany ,fajnie leżał w dłoni ,i uważam że pod względem wyglądu był dziełem sztuki

  • 0

    27. ~paseo  2009-07-21 11:31:55  host: c203-196.icpnet.pl

    to był moj pierwszy telefon miałem 4 lata

  • 0

    28. ~gregorfaz  2009-08-23 08:35:32  host: 77-253-49-128.adsl.inetia.pl

    Łezka się kręci mój pierwszy fon hehehehe zaj... telefon można było wgrać mu inne Logo hehehe i te klikanie przy pisaniu sms'ka :))))

  • 0

    29. ~MisterAdam  2010-01-18 19:46:15  host: systemy89.toya.net.pl

    moj pierwszy telefon i godny polecenia. Radze zmienic baterie na wieksza (ok. 1000 mAH) a nie oryginalną (500 mAH), bo takto bateria dluzej trzyma.

  • 0

    30. ~luki1234  2012-03-30 10:43:45  host: ipi51.internetdsl.tpnet.pl

    Miałem ten telefonik w 2002 roku. Strasznie nudny, 0 możliwości personalizacji, ani logo, ani dzwonka. gry tragicznie nudne. Dodatkowo po pewnym czasie zaczął gubić zasięg... LIPA Ogólnie to nokia 3210 jest 100razy lepsza..

  • 0

    31. ~Basia  2012-09-05 13:05:11  host: hbp110.internetdsl.tpnet.pl

    Mialam. I nadal lezy w szufladzie ;) Dlugo trzymal (dostal baterie 1250mAh). Bylby jako zapasowy jakby smarfonik odmowil wspolpracy ale C35 zaczal sie wieszac(brak odpowiedzi na klawisze,trzeba wyjac baterie i na nowo wlaczyc - jest jakis sposob na to?) ogolnie milo go wspominam :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-48-3.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet