Siemens C30 - opinie
Telefony Siemens Siemens C30 Opinie o Siemens C30

Siemens C30

w sumie: 9
  • 0

    1. ~Nawahoo  2004-12-10 17:38:00  host: atu203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    heheheh moja pierwasza kom!!! tyle razy mi spadla i nadal dziala...

  • 0

    2. ~china  2005-06-18 14:07:00  host: nat1.daminet.pl

    napiszcie co ma to szybciej bedzie hehehe..:P:P:P

  • 0

    3. ~kck  2005-11-02 19:33:00  host: abp118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po co się tak rozpisywać w danych najlepiej rozpisywać, że nic nie ma :D:D:D ale jest spoko telefonik -- Klasyk :)

  • 0

    4. ~żbiku  2005-11-06 08:43:23  host: 120-167.espol.com.pl

    ale ma super wyświetlacz, 65tyś kolorów :-)

  • 0

    5. ~dami  2006-01-09 20:00:12  host: cfx166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dla mnie to on ma 2 mg pixele

  • 0

    6. ~rado  2006-04-06 23:47:22  host: 82.160.76.100

    używałem tego telefonika naprawdę sporo czasu. Bateria nawet niezle trzymała (bo fonik praktycznie nie miał żadnych funkcji) i ten wypasiony czerwony wyświetlacz - to był wypasik. Od kilku lat leży bo pewnego dnia bateria się zjarała!!! Poprostu po puszczeniu sygnałka zaczęła się grzać aż stała się gorąca i tel.się spi&^%^&$%, hehe

  • 0

    7. ~Papaya  2007-04-11 19:38:50  host: w3cache02.cvdnet.pl

    czemu pisze ze nie ma zegarka skoro go ma? nawet na zdjeciu to widac.

  • 0

    8. ~  2007-09-11 23:34:40  host: host892514915.waldex.net

    jeee :D mam go w szufladzie nadal na chodzie :D a ta gierka z seryfem wymiata

  • 0

    9. ~Serafin  2008-06-10 20:44:45  host: acfx132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co wy od niego chcecie to jest fajny fonik ma aparacik 3.2mpx i blue wogule jest spox, troche duze wymiary ale ekranik jest dobrze dopasowany.... y sory to nie ta strona

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-169-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet