Siemens AX75 - opinie
Telefony Siemens Siemens AX75 Opinie o Siemens AX75

Siemens AX75

w sumie: 36
  • 0

    1. ~Polan  2005-03-01 01:27:00  host: systemy186.toya.net.pl

    co sie dzieje ? jakoś w czasie się cofamy ? Poważnie mnie zdziwiły te modele, ten nie ma aparatu ? co jest ?

  • 0

    2. ~M.Piech  2005-03-01 09:04:00  host: net1.chomiczowka.net.pl

    w sumie to prawie C65, tylko, że z gorszą polifonią, mniejszą rozdzielczością i bez dzojstika... ale za to dużo ładniejszy :))

  • 0

    3. ~Bartez  2005-03-01 12:58:00  host: bdt26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co to ma byc?? Czy ktoś to kupi nie sadze

  • 0

    4. ~glupi  2005-03-01 14:21:00  host: mediasat.proxy.astra-net.com

    chyba ze beda rozdawac za darmo

  • 0

    5. Lamerek  2005-03-02 15:00:39  host: gate.wsei.pl

    Nie wiem czy ktoś się zna na oznaczeniach telefonów Siemens'a, ale literka "A" oznacza najniższą klasę telefonów, i zarazem najtańszą. Natomiast "X" to pewnie jakaś modyfikacja w stosunku do podstawowej klasy. A poza tym są osoby które nie potrzebują zaawansowanego technologicznie telefonu, i które i tak nie wykorzystywałyby wszystkich "bajerów", które potrzebują telefonu tylko do dzwonienia i ewentualnie SMS-owania. Więc głupotą byłoby wydawanie 1000 - 1500zł na telefon z bajerami, skoro za klasę "A" można zapłacić 3-4 razy mniej (np. A57 kosztuje w salonie Siemensa tylko 289zł, i to bez żadnej promocji).

  • 0

    6. ~c65 rox  2005-03-06 16:23:00  host: 229-74.81-161.gts.tkb.net.pl

    Po 1.c65 jest ładniejszy po 2.nigdy nie wiadomo kiedy przyda się aparat.

  • 0

    7. ~aaaa  2005-05-02 20:23:00  host: wit-r2.virnet.pl

    hehe:
    Polifonia: Nie
    Polifonia (param.): 16 głosów
    Coś tu jest nie tak? :))

  • 0

    8. ~WitekT  2005-05-02 21:17:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    aaaa: dzięki, poprawione! :)

  • 0

    9. ~tedi115  2005-10-05 13:00:39  host: chello084010203183.chello.pl

    ten telefonik jest zajefajny !! tylko tyle że mam małe parometry polifonia a tek to jest sopx !!

  • 0

    10. ~banan_126p  2005-11-17 14:53:13  host: djp218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon to wynik mojej miesiencznej pracy ijest poprostu cool

  • 0

    11. ~marek  2005-12-17 19:36:39  host: bia237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiedzcie mi ile ten fon kosztuje bez aktywacji

  • 0

    12. ~Kufell  2006-01-07 23:22:33  host: 217.149.243.230

    Telefon jest spoko w tej cenie lepszego na rynku nie ma ... jego główne atuty wyświetlacz niewielki ale za to jaki 65 tys. kolorów , polifonia bardzo dobra no i prezętuje się bardzo ładnie ... i radze się nie wypowiadać jeżeli ktoś nie miał go w ręku ...

  • 0

    13. ~Boston  2006-01-18 17:00:45  host: rv26.internetdsl.tpnet.pl

    Fonek z małą ilością bajerów ale dobre i to. Gdybym nie kupił innego modelu Siemensa to przwdopodobnie kupił bym ten lub AX72. Telefon jest mały zgrabny i prezentuje sie naprawde "OK" Pozdrawiam.

  • 0

    14. ~lak  2006-01-22 17:34:16  host: ej196.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon ma aparat ale dołanczany można go kupić na allegro lub http://www.cyfrowyswiat.pl
    nazywa się QuickPic IQP-500 kosztuje od 40-100

  • 0

    15. ~Kasia  2006-02-04 22:27:01  host: agl58.internetdsl.tpnet.pl

    czesc
    chciałam się zapytac czy moze byc tak ze IRDA nie działa z nokią 6020? czy jeśli nie działa z tym telefonem to znaczy że jest w gole zepsuta?

  • 0

    16. ~artex  2006-02-07 08:20:08  host: bit103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cześć wszystkim. Telefonik jest super wypas, a polifonia jest 32 tonowa, mam go i porównując z innymi telami znacznie się wyróżnia. Wprawdzie ma trochę mało pamięci 1.5 MB:( ale da się wytrzymać. Jednym słowem jest OK
    Pozdro 4all

  • 0

    17. ~DICK  2006-03-09 13:52:03  host: chello084010003201.chello.pl

    Cześć wszystkim. AX75 w cenie 259 zł. + to co ma na pokładzie to ten telefonik jest super. Faktem jest że bateria jest trochę słaba ale są baterie (zamienniki) z innych firm np. 830 litowo-jonowa

  • 0

    18. ~4  2006-03-10 19:40:01  host: 217.144.192.81

    Telefonik ma wiecej bayerów niż AX72, jego mocną stroną jest bardzo dobry wyswietlacz... super się z nim czuje, jest bardzo leciutki , praktycznie nie czuje go w rece, wibracja sprawia ze telefon przez to nie usiedzi w kieszeni.... doskonały dla normalnych zjadaczy chleba w tym dla mnie

  • 0

    19. ~880118056  2006-03-16 16:25:07  host: abrf97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon napewno nie ma irda

  • 0

    20. ~djsus  2006-07-15 13:04:29  host: dzc95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny telefonik!!1ma dużo fajnych funkcji i jest niedrogi...dałem za niego 230zł :-)

  • 0

    21. ~cd-rom  2006-07-31 11:45:50  host: 80.54.131.66

    niewiecie gdzie znaleść soft do siemensa ax75? mam ten telefon, jest zajefajniscie wypasiony.
    Słyszałem, że jak sie wgra nowego softa to można mieć do 8mb pamięci i można wgrać odtwarzacz mp3.
    co wy na to

  • 0

    22. ~tek102  2006-09-28 19:13:35  host: abez217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wczoraj pozbylem sie tego .......Ten telefon nadaje sie tylko do wysylania i odbierania smsów a i pliki przez irde mozna poprzesylac chociaz z niektorymi nokiami wogole sie nie laczy ....a dzwonic to tylko przez zestaw sluchawkowy bo jakosc jaka slyszymy mozna porownac do halasu na ulicy Telefon sie wiecznie wiesza i jest mulasty jak nie wiem odradzam wszystkim...KUPILEM GO POL ROKU TEMU ZA 400ZL NOWKE ZALUJE DO TEJ PORY....

  • 0

    23. ~MatiS  2006-10-10 17:04:53  host: alf162.internetdsl.tpnet.pl

    A ja go kupiłem za 110 zł nowy z salonu plusa prawie po hurtowych cenach :P:P:P:P jest jak narazie spoko

  • 0

    24. ~tomi1081  2006-11-28 20:31:12  host: 88-199-101-30.tktelekom.pl

    hej mam okazje AX75 za 100zł ma rok ale wygląda jak by miał miesiąc! i ile kosztuje aparat do niego!

  • 0

    25. ~Kwiatek(on) specjalizacja sieme  2006-11-30 12:54:12  host: chello084010180095.chello.pl

    sluchcajcie.! ten fon to jest najlepszy telefon na rynku za te pieniadze.! mozna do niego wgrac program do mp3 i ma wszystkko co jest potrzbne:D chodzi on po 200zl do 400zl oczywiscie nuwki z gwarancja:d sa one bardzo wytrzymale i sa zajebiste ogolnie:D radze go kupic to seria limitowana i wzrasta jego cena:d co okolo miecha:D

  • 0

    26. ~N@t@li@  2006-12-30 13:16:08  host: 86-63-124-47.asta-net.com.pl

    moj fonik jest ladny i cool jesli komus sie on niee podobal to po co ja bral

  • 0

    27. ~plushman  2007-01-31 10:13:22  host: bkf156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak nazywa sie programik do mp3 i skad go mozna sciagnac????

  • 0

    28. ~Cuma  2007-02-09 19:35:44  host: ean218.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon to prawdziwa kicha. Nie nie ma na pokładzie z pozatym jest brzydki!

  • 0

    29. ~MADZIULA1234  2007-03-18 14:21:17  host: eqs164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JAK ODBIERAC MMS

  • 0

    30. ~MADZIULA1234  2007-03-18 14:22:49  host: eqs164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JAK MOGE ODEBRAC MMS W SIEMENSIE AX7 POWOEDZ CIE PIS PILNE

  • 0

    31. ~Mad  2007-03-24 13:12:09  host: cgu88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wchodzisz w wiadomości/ odebrane/ MMS/ i wybierasz wiadomość, naciskasz zobacz/opcje/odbierz MMS . I to wszystko! Uważam że telefon z takie pieniądze jest naprawdę świetny! Co do IRdY, mi działa, ale nie z nokią właśnie :/. Wg mnie np. dyktafon jest świetny! Na dodatek bateria chodzi 3-4 dni (na początku 7-8) przy intensywnym użytkowaniu. Polifonia brzmi średnio... Mówi się trudno.

  • 0

    32. ~Moo  2007-05-01 18:51:09  host: fcg146.internetdsl.tpnet.pl

    hmm.. mam tel i nawet może być... wady tela to mała pamięć, mały wyświetlacz,nie odtważa dużo dźwięków ale poza tym jest nawet spoko...

  • 0

    33. ~mateusz  2007-08-30 09:08:06  host: abie114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak sie włacza irde w tym fonie

  • 0

    34.  2007-09-28 23:57:19

    Telefon KOSZMAR... jak go miałem to zacinał się non-stop, na szczęście opchnąłem i mam spokój!

  • 0

    35. ~tomek1081  2007-10-18 17:10:00  host: 88-199-101-145.tktelekom.pl

    Witam. Mój ax75 nie chodzi z nokią 6020 i chyba tylko z tą jedną, z resztą fonów chodzi. A ja mam pytanie czy wie ktoś gdzie można znaleść softa do tego fona??

  • 0

    36. ~tomek1081  2007-10-18 17:12:32  host: 88-199-101-145.tktelekom.pl

    odp. dla opinii 19 Ten telefon ma IR być może spotkałeś sie z AX 72 sprawdź to.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-87-121-0.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet