Siemens AX72 - opinie
Telefony Siemens Siemens AX72 Opinie o Siemens AX72

Siemens AX72

w sumie: 443
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1. ~  2005-10-18 18:50:51  host: aob226.internetdsl.tpnet.pl

    czym to sie rozni od ax7?5

  • 0

    2. ~grzer  2005-10-19 14:51:16  host: ab98.internetdsl.tpnet.pl

    chyba niczym

  • 0

    3. ~Jasio  2005-10-20 11:05:54  host: dxo146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kolorem ?:)

  • 0

    4. ~  2005-10-21 19:56:49  host: prosie8.aster.pl

    kolejne wodogłowie siemensa...

  • 0

    5. ~sola  2005-10-26 21:36:34  host: nat-mo4.aster.pl

    Co się czepiasz....ładny telefon

  • 0

    6. ~rafas  2005-10-30 16:27:02  host: doa118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    swietny... hmm m35i? kurdeee ale syf bez foto jeszcze

  • 0

    7. ~Paweł  2005-11-11 13:54:52  host: acf84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest do dzwonienia, a nie do robienia zdjęć. Do robienia zdjęć jest aparat fotograficzny!!!

  • 0

    8. ~Leszek  2005-11-11 21:07:20  host: auw116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jasne że przez telefon się rozmawia, a zdjęcia robi aparatem np. cyfrowym . Proste.

  • 0

    9. ~NeoLodz  2005-11-12 22:58:18  host: systemy244.toya.net.pl

    AX 72 od AX75 rozni sie tym ze ten pierwszy nie ma IRDY, a pozatym wszystko podobne. MOim zdaniem Aparaty cyfrowe w komorce to w wiekszosci Buble ( Chciaz sa wyjatki ).

  • 0

    10. ~macmartin  2005-11-14 14:19:27  host: cah90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    AX72 od jutra ma byc dostepny w orange :) i to calkiem przyjazny telefonik, ma wszystkie potrzebne funkcje, jest to telefonik dla ludzi, ktorzy chca dzwonic i smsowac a nie szpanowac telefonem. mozna dokupic za grosze dolanczany aparat QuickPic IQP-500 i juz macie fotki, oczywiscie jesli komus na tym zalezy :) Telefonik ma fajna polifonie i bardzo ladny jest :) Polecam wam ten telefonik, za te pieniadze nie ma konkureta (w miksie 25 bedzie oczywiscie za 1 zl :) )

  • 0

    11. ~ja-wa  2005-11-15 22:41:17  host: chello084010122222.chello.pl

    mam ten telefon i jest super fajny czysty wyswietlacz i super dzwik dzwonkow polecam bardzo ten model Brakuje jedynie w nim irdy co posiada model ax 75 ale do dupy ma kolory :P wiec wybralem ax72 :D Dobrze ze nie posiada aparatu co wpychaja do kazdego modelu noki dla ubogich dzieci Jak chce dobre zdjecie to uzywam cyfrowki Pozdrawiam :)

  • 0

    12. ~Darecki  2005-11-17 19:01:37  host: cup234.internetdsl.tpnet.pl

    Cześć Wam. Macie jakieś info czy ten telefon się wiesza?

  • 0

    13. ~sabrinka16  2005-11-18 16:36:57  host: bjb229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko czy ten telefonik ma podczerwień??

  • 0

    14. ~  2005-11-18 19:09:43  host: aee178.internetdsl.tpnet.pl

    ja ten telefon kupuje;)

  • 0

    15. ~x  2005-11-18 19:12:33  host: aee178.internetdsl.tpnet.pl

    SABINKO ten telefon nie ma podczerwieni...pisze w funkcjach...jedynie jak chcesz cos wypasnego na kompa to przez kabel USB

  • 0

    16. ~sabrinka16  2005-11-19 08:30:24  host: bjt114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dzięki za odpowiedź.Nawet bez podczerwieni jest fajny i chyba go kupuje

  • 0

    17. ~lol  2005-11-19 15:31:52  host: byw130.internetdsl.tpnet.pl

    siemanko a ile ten telefonik kosztuje w zestawie na świeta??????

  • 0

    18.  2005-11-20 17:11:28

    W orange w mixie 25 1zł!!! W popie jest za 269zł.

  • 0

    19. ~G:)  2005-11-20 17:37:23  host: fy210.internetdsl.tpnet.pl

    AX72 niema irdy takie cos po bokach to tylko ozdowba a AX75 ma irde:)

  • 0

    20. ~glupek  2005-11-20 18:16:54  host: 213-238-98-112.adsl.inetia.pl

    co tam slychac ? sabrinka , nie szpanuj

  • 0

    21. ~Chris  2005-11-20 19:40:24  host: sun2.smsnet.pl

    Czesc mam pytanie do ludzi ktorzy maja tego siemensa.Dzisiaj sobie wzialem go w mixie, ale po powrocie do domu zauwazylem, ze bateria jest niestabilna,jest luzna, co mnie bardzo denerwuje przy pisaniu esow, bo co jakis czas telefon skrzypi!Czy tylko u mnie czy u innych posiadaczy tego telefonu dzieje sie tak samo??

  • 0

    22. ~Chris  2005-11-20 20:54:10  host: sun2.smsnet.pl

    Czesc mam pytanie do ludzi ktorzy maja tego siemensa.Dzisiaj sobie wzialem go w mixie, ale po powrocie do domu zauwazylem, ze bateria jest niestabilna,jest luzna, co mnie bardzo denerwuje przy pisaniu esow, bo co jakis czas telefon skrzypi!Czy tylko u mnie czy u innych posiadaczy tego telefonu dzieje sie tak samo??

  • 0

    23. ~marzi  2005-11-21 23:10:54  host: dtw4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hejka:)czy ktoś wie ile trzyma bateria w AX72???

  • 0

    24. ~abc  2005-11-22 18:36:53  host: ckb165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    beznadziejny jest ten telefon, gowno, bateria nie trzyma 1 dnia, jest straszny!!!!!!!!!!

  • 0

    25. ~marzi  2005-11-22 20:31:07  host: dur184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    abc - ten telefon straszy??:)a może ściemniasz??

  • 0

    26. ~Darecki  2005-11-23 12:01:03  host: cup234.internetdsl.tpnet.pl

    Cześć. Jaki kabel USB z innego Siemensa pasuje do AX72?

  • 0

    27. ~redo  2005-11-23 13:02:04  host: 82.160.130.99

    pomocy oprogramowanie do ax 72 z kąd pobrac prosze o linki

  • 0

    28. ~Darecki  2005-11-23 14:49:19  host: cup234.internetdsl.tpnet.pl

    Cześć. Jaki kabel USB z innych Siemensów pasuje do AX72?

  • 0

    29. ~Darecki  2005-11-23 19:40:32  host: cup234.internetdsl.tpnet.pl

    Kurde zagląda tu ktoś czasem? co z tym kablem?
    I jeszcze pytanko. Czy w tym telefonie jest raport dostarczenia smsa? Bo jakosik znaleźć nie mogę... ale ja to sie nie znam i krzywo sikam :D

  • 0

    30. ~jebaniec  2005-11-23 22:21:52  host: apa14.internetdsl.tpnet.pl

    a ma empertrujki ?? albo w ogole jakis fajny to on jest??

  • 0

    31. ~sis'ka 16  2005-11-24 10:16:09  host: pb97.zakopane.sdi.tpnet.pl

    hhhmmmm... kopia AX75

  • 0

    32. ~nomi_ice  2005-11-26 14:38:34  host: aks10.internetdsl.tpnet.pl

    Zajebisty telefon jest w nim to co potrzeben niema cyfrowego aparatu i to jest plus bo sa osobne cyfrowki w ktorych zdjecia sa jakosciowo lepsze a minus to to ze nie ma irdy, ale zawsze mozna przesz kabel sciagac tepaety dzwonki it.

  • 0

    33. ~Qpa  2005-11-26 17:05:57  host: cdv56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja ide w poniedziałek sobie go sprawić ;)
    Mam nadzieje ze sie sprawdzi.......

  • 0

    34. ~Dorota  2005-11-26 18:48:19  host: ayf41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile kosztuje na kartę w popie?

  • 0

    35. ~redo  2005-11-28 13:08:43  host: 82.160.130.99

    z kod można pobrac oprogramowanie do siemensa ax 72 telefon jest super

  • 0

    36. ~bilder32  2005-11-28 15:55:23  host: host-81-15-142-135.kalisz.mm.pl

    Mam ten telefonik.Jest oka ;) a czy ktoś może mi powiedzieć gdzie są gry java do ściągnięcia do tego telefonu i skąd moge wziąźc kabel USB do niego???Prosze podpowiedcie gdzie je znajde!!

  • 0

    37. ~anonim  2005-11-29 17:20:17  host: w3cache.dialog.net.pl

    Aparat w telefonie bedzie czyms uzytecznym najpredzej za pare lat. Ten telefon ma wszystko czego mi potrzeba, bez zbednych polsrodkow. Kupie go :)

  • 0

    38. ~Seba  2005-11-30 17:09:17  host: bgv32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam wszystkich TELEFONIK sie nie wiesza, dzisiaj wlasnie moj ojciec kupil sobie go i powiem wam ze naprawde jest bardzo ladny,ma wszystkie potrzebe zeczy !!!!!!!

  • 0

    39. ~  2005-12-01 00:00:49  host: apa14.internetdsl.tpnet.pl

    Sabcia, nie szpanuj :P

  • 0

    40. ~katinka  2005-12-01 00:01:17  host: apa14.internetdsl.tpnet.pl

    a ma dyktafon?????????

  • 0

    41. ~  2005-12-01 20:46:35  host: apa14.internetdsl.tpnet.pl

    ej Wy... nie wiecie może czy ma on zmienną obudowęęęę? bo gdzieś tam pisali że nie ma, a w orange powiedzieli mi że ma...jak to w końcu jest????????????????? wie ktoś może?? dodam że w danych powinien być jeszcze taki odnośnik :WYMIENNA OBUDOWA...i wszystko:)

  • 0

    42. ~stopka  2005-12-01 20:48:31  host: apa14.internetdsl.tpnet.pl

    a juz widze... nie doczytałam, jest wymienne obudowy hiehieheiheiehiehieh, ale niech mi napiszą czy ma czy niebardzo:/

  • 0

    43. ~  2005-12-01 20:49:26  host: apa14.internetdsl.tpnet.pl

    to ma czy nie ma>??????

  • 0

    44. ~stopka  2005-12-01 20:49:49  host: apa14.internetdsl.tpnet.pl

    powiedzcie że ma

  • 0

    45. ~stopka  2005-12-01 20:50:54  host: apa14.internetdsl.tpnet.pl

    albo nie, powiedzcie jak jest naprawde:) czyli jeśli ma to powiedzcie że MA, a jeśli nie ma to że NIE MA:) i wszystko

  • 0

    46. ~ZXO  2005-12-02 16:48:53  host: klub.otd.pl

    ten telefon odtwarza mp3

  • 0

    47. ~stopka  2005-12-03 13:21:29  host: apa14.internetdsl.tpnet.pl

    a ja ie wiem qrde czemu tutaj w ogole nie dodają moich wiadomości skoro tak pilnie potrzebuje odpowiedzi;(

  • 0

    48.  2005-12-03 13:34:42

    stopka: po pierwsze - od zadawania pytań to jest forum. :) Po drugie - najwyraźniej podawałeś(aś) numer gg albo mail w treści, a takich komentarzy nie puszczamy.

  • 0

    49. ~adamus  2005-12-03 20:46:51  host: aoz34.internetdsl.tpnet.pl

    dziś go kupiłem i jestem happy :-)) pa

  • 0

    50. ~K!N!A  2005-12-04 08:28:09  host: sn-krakowiakow.ramtel.pl

    ello ja wlasnie jestem na kupnie telefonu juz 6 z kolei,i nie wiem czy kupic ten tel. doradzcie mi!!!! :(

  • 0

    51. ~stopka  2005-12-04 20:55:24  host: apa14.internetdsl.tpnet.pl

    qpić

  • 0

    52. ~stopka  2005-12-04 20:57:03  host: apa14.internetdsl.tpnet.pl

    ja żem se qpiła ale dalej nie wiem czy mozna w nim zmieniać obudowę... i chyba nikt nie wie bo nikt nie odpowiada...

  • 0

    53. ~comunicator  2005-12-05 19:22:00  host: xa66.internetdsl.tpnet.pl

    ciezko jest znalezc na www... oprogramowanie do tegomodelu mam kabel a nie mam programu KTO WIE GDZIE JE ZNALEZC

  • 0

    54. ~siemens  2005-12-05 20:19:39  host: oswiecenia.compower.pl

    mam ten telefon i serdecznie go polecam 65tys kolorow i total kozak :) ladny dzwonki super gry java tez spoko.

  • 0

    55. ~Banan  2005-12-06 13:28:31  host: 195.117.104.22

    od ax75 rozni sie irdą :) tzn ax72 nie ma - tyle ze mi sie wydaje ze wystarczy soft zmienic i wszystko bedzie gralo bo ax72 ma takie same "szybki" po bokach co w ax75 ktore sluza wlasnie do irdy, tyle ze w opcjach nie mozna tego wlaczyc... Zobaczymy jak troche czasu przeleci to pewno w sklepach beda ten soft zmieniac za mala oplata ;)

  • 0

    56. ~Happy  2005-12-06 14:01:45  host: aax105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja sobie dzisiaj kupuje te kome w popie na swieta:D To co ze nie ma aparatu na h** mi on:P A przejscie z nokii 3310 na siemensa ax72 to jak z malucha na BMW:D:D:P:P

  • 0

    57. ~ancia25  2005-12-06 21:58:58  host: bkm126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko. co to irda?

  • 0

    58. ~pavcio  2005-12-10 20:02:16  host: router.tvgawex.pl

    a co zgrami java w opcjach pisze że java jest ale na stronach z grami java jeszcze nie znalazłem żadnej gry na ten telefon.

  • 0

    59. ~  2005-12-12 17:21:54  host: cbo51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cze! Czy można sciągać gierki Java

  • 0

    60. ~andrzej  2005-12-12 18:37:50  host: squid3.eurocom.olkusz.pl

    kochani to kicha, mały wyświetlacz, bateria która dziala tylko 24 godziny a jak użyjesz kamere z fleszem? sam sobie to dogwizdaj czas reakcji na wywołanie dane funkcji to minimum 30 sek. dalej rysujace sie szybko wyśfietlacze to po prostu 19 wiek w tej dziedzinie

  • 0

    61. ~Mastah  2005-12-14 16:39:51  host: 83.8.84.91

    Czy wie ktos moze jakie formaty obsluguje, chodzi mi o dzwiek np, wiem ze amr-y przyjmuje ale jako dzwonek nie mozna ustawic...BZDURA!!

  • 0

    62. ~Becia  2005-12-15 14:27:07  host: cii9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JA dostanę go na gwiazdkę i jestem zadowolona nie potrzebna mi jakaś tak irda,bardzo mi się podoba zwłaszcza ,że to mój 1-wszy telefon jak za taki abonament i za 1 zł jest świetny!!:p:Dnie obchodzą mnie złe wypowiedzi na jego temat:P:P

  • 0

    63. ~kieliszek  2005-12-15 18:37:13  host: dps27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co do bateri w siemens ax72 to kupilem od cx65
    2400 mAh i trzuma mi tydzien jest troche
    grubsza ale pasuje.Pozdrawiam

  • 0

    64. ~Rayne  2005-12-16 13:39:08  host: 82.160.245.111

    w porównaniu z Sony Ericsson T290i (który kosztuje tyle samo) wybieram AX72

  • 0

    65. ~sanczo  2005-12-17 17:48:54  host: 16.85-237-176.tkchopin.pl

    co wy p**** to zajefajny telefonik jest:)

  • 0

    66. ~spytraxx  2005-12-18 13:33:03  host: aakh167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czyli to po bokach takie to napewno tylko ozdoba ???

  • 0

    67. ~Sporty  2005-12-19 18:31:01  host: host217-185.crowley.pl

    Ja taki telefonik dostane na swieta. Napisze cos wiecej jak juz go wyprobuje:P

  • 0

    68. ~dandi  2005-12-22 20:03:06  host: 80.50.77.126

    Nawet fajny telefonik...szkoda tylko, że nie ma irdy...pozatym ok. Pozdrawiam

  • 0

    69. ~czajannna  2005-12-23 09:38:03  host: csknet-84-234-33-108.csk.pl

    super telefon, dostaję go na święta, bardzo funkcjonalny i ma estetyczny wygląd.

  • 0

    70. ~mixSIk  2005-12-24 09:53:53  host: ahh146.internetdsl.tpnet.pl

    siemens AX72 to zajefany telefonik :) choc nie ma IrDY jest spoko :D polecam :) pozd]ro !

  • 0

    71. ~turgosiak  2005-12-24 19:41:24  host: 224-186.81-161.gts.tkb.net.pl

    ja mam pytanko co do tego telefona? jakoś mi ten telefon nie wibruje chociaż ma ustawiona opcję wibracje??kto mi pomoże?????

  • 0

    72. ~MaDzia  2005-12-25 13:31:40  host: abwd110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    calkiem spoko telefonik :P

  • 0

    73. ~piotrw  2005-12-25 13:38:25  host: efu199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak ustawia się dzwonki do poszczególnej grupy pprosze o krok po kroku

  • 0

    74. ~claudusia  2005-12-26 10:59:56  host: 217.97.253.125

    Telefon jest bardzo fajny, polecam!!!!

  • 0

    75. ~  2005-12-26 23:18:38  host: xdsl-2590.bielsko.dialog.net.pl

    cool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    76. ~Nikt  2005-12-27 15:37:18  host: aol42.internetdsl.tpnet.pl

    Czy do siemensa ax 72 jest dolaczany aparat fotograficzny??

  • 0

    77. ~jendrus  2005-12-27 15:38:02  host: 2.e-nterart.pl

    czy ten tel ma gry a jak ma to gdzie je moge znalesc w tel

  • 0

    78. ~Champion  2005-12-27 18:31:32  host: r4.ists.pl

    Jutro ide do orange po mojego AX72.Początkowo zastanawiałem sie nad 6030 ale wezme siemensa.Moja siostra ma c65 wiec sie troche boje że sie będzie zawieszał bo c65 to badeziewie straszne mam nadzieje że ten będzie inny

  • 0

    79. ~Champion  2005-12-27 20:03:05  host: r4.ists.pl

    Jak mam sformatować baterie na początku?Może od razu kupić na allegro zamiennik o dużej pojemności tylko mam wątpliwości co do bezpieczeństwa ich stosowania.odp

  • 0

    80. ~  2005-12-27 20:06:08  host: r4.ists.pl

    taki piękny to on nie jest ale za taką kase czego chcieć więcej.Ja na niego jestem skazany bo mojego Sam c100 uprałem przedwczoraj w pralce a AX jest najlepszy z tego co moge wziąć w orange

  • 0

    81. ~Darecki  2005-12-28 23:50:35  host: cup234.internetdsl.tpnet.pl

    Champion... jakbyś nie formatował bateria będzie Ci trzymać 2 dni :/

  • 0

    82. ~mysza  2005-12-29 13:56:30  host: abcb237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmm... dostałam telefonik na święta i musze powiedzieć że w sumie spoko...ale taaa bateria beznadziejnie krótko mi trzyma niecałe 2 dni :/ a formatowałam baterię....... więc nie wiem czy to już tak musi być ?? ale ogólnie czarny kolorek fAJNY NAJWAŻNIEJSZE ŻE JEST PORĘCZNY I MA ŁATWE MENI

  • 0

    83. ~jedrol  2005-12-29 19:33:26  host: dvx92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktos moze ile kosztuje dodadkokowo do siemens ax72 aparat??

  • 0

    84. ~Ancia25  2005-12-30 12:32:47  host: bgc50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do jedrol-W moim mieście w komisie kosztuje koło 50 zlotych a używany około 30 złotych.Ja mam pytanko do tych co też mają ten fonik jak się włancza dyktafon z góry dzięki!!!!

  • 0

    85. ~paweł78  2005-12-30 13:48:12  host: clr98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłem ten telefon 2 dni temu i jest do dupy nie ma iedr słaba jakosc zdjec mało pamieci.... brak mp3 poprostu jest do dupy.. :/ musze go sprzedac jak najszybciej

  • 0

    86. ~sabrinka16  2005-12-30 20:21:39  host: bfq24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja uważam że ten fonik jest świetny.Ma wszystkie potrzebne funkcje(oczywiście dla tych co nie potrzebują aparatu)jest ładny i mały.Polecam!!!!

  • 0

    87. ~anton  2006-01-01 12:16:11  host: ntwklan-81-219-215-194.devs.futuro.pl

    hej, czy wie ktos moze czy mozna do trgo telefonu podlaczyc aparat np od siemensa s55

  • 0

    88. ~mail  2006-01-06 16:13:26  host: enlubperg2.enterpol.pl

    Co byscie mi doradzili, brac AX72 czy Sony Ericsson T290i?

  • 0

    89. ~amel  2006-01-08 11:53:36  host: nat001.promax.media.pl

    super telefonik właśnie kupiłem :p
    ma zaje... wyswietlacz i spoko dzwoneczki:)
    P O L E C A M ! ! !

  • 0

    90. ~kazik  2006-01-08 11:55:26  host: nat001.promax.media.pl

    ello ktos ma moze info czy posiada mp3 lub dyktafon?????????

  • 0

    91. ~uŻyTkOwnIK SiEmEnSa AX72  2006-01-09 22:17:44  host: boi51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    oN JeSt SuPeR FaJnIe bY ByŁO JaK bY MiAł Irdę AlE i TaK JEst wYpAsIoNy.........PoLecAm

  • 0

    92. ~Michalex  2006-01-11 18:36:23  host: edk60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no tak to wygląda ale tak jakby ją miał z obu stron

  • 0

    93. ~mikolaj  2006-01-12 16:02:00  host: abrx29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam to wyjebane jakie sa opinie i tak go jutro kupuje !!!!! w orange

  • 0

    94. ~michalsw  2006-01-13 15:35:17  host: 83.68.91.82.mielec91.tnp.pl

    mam tego siemensa fajny telefonik tylko bateria slaba

  • 0

    95. ~Kuros  2006-01-13 21:58:14  host: bhj211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jaki kabel USB będzie pasował do AX72?? Telefon bardzo dobry tylko bateria troszkę mało trzyma. Ale i tak polecam. I jeszcze, czy są jakieś gry Java na tego fona??

  • 0

    96. ~WeRD  2006-01-14 08:23:09  host: afc162.internetdsl.tpnet.pl

    telefon nie lgupi ladny zgrabny jak za 1zl w mixie to przyjemny. ma tylko jedna wade = bateria! bardzo krotko trzyma w moim przypadkusa to gora 2 dni w2iec chyba bedzie trzeba kupic jakas pojemniejsza polimerowke :) pozdrawiam

  • 0

    97. ~magdusie:]  2006-01-15 13:40:31  host: cab15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzie moge obejrzyć fotki zrobione przez ten fonik?????

  • 0

    98. ~lol;)  2006-01-15 17:47:23  host: eio171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon i powiem wam ze fajny jest nawet :):):) tylko czasem sie zawiesza... ale toc czasem ;)

  • 0

    99. ~Pytanie  2006-01-16 15:25:22  host: lesna2-64-128-255.euro-net.pl

    Mam pytanie czy mozna do telefonow jakos dorobic IrDe?? Odp.Plz

  • 0

    100. ~osti  2006-01-17 23:24:59  host: cai198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaki kabel i ile kosztuje i jaki program prosze o pomoc!!!

  • 0

    101. ~kaban  2006-01-18 18:31:55  host: dej145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten sprzęt. Osprzynt jak u byka. Poli na kopa. K750i to sie chowa w oborze.

  • 0

    102. ~-jamal  2006-01-19 10:14:12  host: bde244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cholerny shit z tego fona!! mam go od tyga i ciagle mu bnateria pada. co za padło... a moze ktoś wie dlaczego? Czekam na odp ;] peace

  • 0

    103. ~Monia  2006-01-21 11:23:05  host: bom75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten fonik jest całkiem fajny jak by mi ktoś powiedział ile on kosztuje to była bym wdzięczna bo jestem na kupnie

  • 0

    104. ~Kamilu  2006-01-21 11:34:23  host: bom75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest spoks ale mam pytanko czy ma IrDe jeżeli ktoś dał by mi jakiś znak to była bym wdzięczna bo ten fonik to już mój 4 najpierw miałam motorole,motorole,nokie,siemensa i dopierio tego polecam model Siemens AX72

  • 0

    105. ~maniek  2006-01-21 13:09:42  host: unregister017029239087.c29.msk.pl

    wie ktos jak zmienic aby mozna bylo nagrywac na dyktafonie więcej niz tylko 25 sekund??

  • 0

    106. ~sylwia  2006-01-22 00:32:39  host: pc-91-15.akademiki.uni.torun.pl

    jak dlugo trzyma bateria?

  • 0

    107. ~Leon  2006-01-22 18:43:37  host: ayt18.internetdsl.tpnet.pl

    Spoczko telefonik właśnie go sobie kupiłem...dzwoni się supcio z niego a od tego chyba jest...

  • 0

    108. ~czaszka  2006-01-23 14:14:10  host: 194-mia-3.acn.waw.pl

    Mam ten telefon od 20 stycznia :) Wcześniej uzywałam Nokii 3210 przez 6 lat :) ale niestety padła.
    To jest mój pierwszy Siemens w zyciu - jestem z niego zadowolona, mały , elegancki, lekki ...Ma wszystkie podstawowe funkcje do komunikowania się z innymi.
    Irda i inne bajery w sumie nie sa mi potrzebne.
    Baterie ładowałam 2 godziny (tak jak w instrukcji) 22 stycznia ...dziś mam już pół baterii ;-/ ale może to z mojej winy bo jeszcze częto się niem bawię....ciągle zaglądam sobie w menu i "testuję".
    czy Cell Info ma wpływ na zywotnośc baterii ??
    Gry natomiast ma ten telefon beznadziejne !! kto wie skąd ściągnąć inne gry ??

  • 0

    109. ~Girl  2006-01-24 12:42:16  host: dial-83.lubin.dialog.net.pl

    Pfff.. Ten telefon jest naparwde niezły. Ci co mówią, ze jest do dupy, niech sobie kupią Motorolę C200 i zobaczą co jest prawdziwym bublem :/ Telefon nie jest do szpanowania a do dzwonienia

  • 0

    110. ~konfiguratorka :)  2006-01-24 16:41:05  host: 224-186.81-161.gts.tkb.net.pl

    jak skonfigurowac dostęp do internetu?czy smsem(ile to kosztuje?) czy jakoś inaczej bo nie wiem:) pozdro :)

  • 0

    111. ~nanka  2006-01-25 14:33:51  host: dyd238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kto wie jak skonfigurowac telefon bo ja nie nam zielonego pojecia prosze o pomoc

  • 0

    112. ~  2006-01-26 12:33:34  host: 194-mia-3.acn.waw.pl

    Mam ten telefon jest super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    113. ~Magda  2006-01-27 18:12:24  host: axw238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłam Siemensa AX72 i chciałam sobie zgrać różne bajery z kompa ale program Siemens Device nie odczytuje mi komórki, co mam zrobić?Czy ta komórka w ogóle ma taką funkcję?

  • 0

    114. ~Tomek :)(  2006-01-29 18:47:51  host: bol3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i musze przyznać że jest the bet .. ładny elegancki bez zbędnych bajerów...ma niestety jedną poważna wade jest nim bateria... czy ktoś wie może jaką można kupić batrią że trzymał mi tem telefon wiecej niż 3 dni?????

  • 0

    115. ~lugano  2006-01-31 13:42:06  host: z.astercity.tpnet.pl

    Wszystkim ktorzy poszukuja mocniejszej baterii polecem 800 Bluestara. Koszt okolo 35 PLN a dziala znacznie dluzej.

  • 0

    116. ~Davod  2006-01-31 17:32:05  host: base7.g-net.pl

    No wlasnie co to jest to po bokach wyglada jak IRDA

  • 0

    117. ~Prymul  2006-02-02 20:13:27  host: nat130.isp.tvkg.net

    telefon fajny nie ma irdy ale jest fajny za dobra cene ale bateria jest straszna

  • 0

    118. ~Freeman  2006-02-03 12:12:09  host: 80.51.184.67

    Kupilem sobie ten telefonik.Niby wszystko OK.Dopiero raz ladowalem baterie przez 12 godzin wiec nie jest jeszcze sformatowana.Jak narazie 1,5 dnia i jest prawie pusta.Czuje sie troszke oszukany bo Siemens podaje ze bateria powinna trzymac do 5 godz rozmowy a ja mam darmowy numer w orange i gadam z 2-3 godz dziennie nieraz.Wygadalem 40 minut i bateria juz siada.To jakis przekret !!!.Mam nadzieje ze po formatowaniu bedzie dobrze ale nadzieja matka glupich.Czy ktos wie jak dlugo sie laduje ta bateria normalnie???

  • 0

    119. ~rafalnet13  2006-02-03 13:28:58  host: alfa.filar.pl

    piękny telefon za tą kase a wszystkim dupkom co szpanują to zaden nie wystarczy

  • 0

    120. ~Freeman  2006-02-05 07:46:48  host: 80.51.184.67

    Ludziska wypowiedzcie sie na temat baterii bo mam spore obawy.Czy ktos juz formatowal ja poprawienie i jak wtedy trzyma???

  • 0

    121. ~kasiulka  2006-02-06 14:44:24  host: xdsl-120-228.wist.com.pl

    tym sie rożnie że ax72 nie ma IRDY a siemens ax75 ma, no i oczywiście kolorkiem, bo czarny jest ładniejszy:PP

  • 0

    122. ~fan SE  2006-02-06 15:18:57  host: klient-236-213.petrus.com.pl

    fajny telefon ale ja i tak wole SE

  • 0

    123. ~LUMPIK  2006-02-06 16:52:18  host: l1.aries.com.pl

    sopko tylko podajcie pełne funkcje

  • 0

    124. ~Tomek 86  2006-02-08 08:40:48  host: bol82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co do batrii do ja formatowałem swoją i trzyma mi co najmniej 4 dni(ale żadko kożystam z telefonu)natomiast kożystając cxzęsto to mi sie zdażylo że trzymał 2 dni(jednym słowem musze się rozglądnąc za nową baterią)

  • 0

    125. ~Mati  2006-02-08 21:23:38  host: cyu34.internetdsl.tpnet.pl

    GDZIE MOGE ŚCIĄGNĄĆ GRY NA TĄ KOMÓRE ??!!??!!??!!??!!??!!??!!??!!??!!??!!??!!

  • 0

    126. ~Łuki  2006-02-08 22:29:40  host: apg230.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik i uważam zejest zajebisty mam kabel i program wszystko działa bez zazutow i sie nie zawiesza !!!!!!!

  • 0

    127. ~Mati  2006-02-09 20:32:59  host: awv56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam sorry ale on hyba nie ma gier :C
    jedynie poloewa prosi o jakis link moze go podacie!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    128. ~Darson  2006-02-11 20:40:28  host: 212.14.58.44

    Dzis go kupilem super telefon jest poprostu swietny

  • 0

    129. ~KODSON  2006-02-12 11:30:01  host: aalf104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam prośbe podajcie mi stronke z programem do tego siemensa. Mam kabel poptrzebuje tylko programu.

  • 0

    130. ~CJ-HAKER  2006-02-14 19:40:23  host: gigant.artvox.pl

    SpOx Fon bede go kupywal!!

  • 0

    131. ~muchozzz  2006-02-22 17:30:55  host: ewd199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik i jest spoko poleca każdemu nawet sabrince naprawde jest super!!!

  • 0

    132. ~Homer  2006-02-23 12:17:47  host: cvg2.internetdsl.tpnet.pl

    IQP-500 nie wspułpracuje z AX72

  • 0

    133. ~Homer19  2006-02-23 13:15:39  host: cvg2.internetdsl.tpnet.pl

    nie działa IQP-500 do AX 72
    Siemens nie wprowadził na rynek jeszcze do AX72 aparatów cyfrowych

  • 0

    134. ~Raphalus  2006-02-25 12:20:09  host: abdl131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zajeb*** telefonik :) Bardzo polecam, troche wolny, ale za tą cenę nie dostaniecie lepszej komy!!Ma wszystko czego potrzebowałem :) Java, organizer, fajna polifonia, mms. A aparat mam zamiar sobie dokupic, 25 zł kosztuje :DSuper telefon, jedyna wada to słaba bateria, musze ja ładowac codziennie:/podłaczam na 1h i mam juz full nałatdowaną:Dmi to nie sprawia problemu:) POLECAM TEN TELEFONIK ;)

  • 0

    135. ~krzysiu  2006-02-25 20:00:22  host: dwb18.internetdsl.tpnet.pl

    jet kabel USB na ten telefon ( ax72)?

  • 0

    136. ~zurek  2006-02-28 13:00:02  host: nat-dom.aster.pl

    Padalec przez duże P !!!!! znam płytki chodnikowe bardziej przyjazne od tego modelu..no i brak portu komunikacyjnego......

  • 0

    137. ~ZIX16  2006-02-28 16:36:13  host: chello087207086193.chello.pl

    MAM TEN TELEFONIK JEST W SUMIEDOBTY TYLKO LIPA JEST Z PODŁ.ĄCZENIEM DO KAPA I MAM DUZA ROZKMINKE CO JEST PO BOKACHTEGO TELEFONU IRDA NIE >?? RACZEJ JAKIES LAMPKI JAK KTOS WI O CO CHODZI NIE PISZEEE

  • 0

    138. ~Eki  2006-02-28 18:29:41  host: 213-238-81-3.adsl.inetia.pl

    telefon jest zajefajny po co mi irda jak moge kupić kabelek z płytą za 20zł i se wgram co mi się podoba .polecam tego fona taka okazja morze sie jusz niepowturzyć jutro lece do orenge i go biore

  • 0

    139. ~koleś  2006-03-01 15:31:12  host: abxw151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jes fajny ale źle że nie ma IrDy chiciaż mówią że jeśli zmieni sie Softa to będzie obśługiwać ją bo ponać ma.

  • 0

    140. ~Jaro  2006-03-12 01:27:05  host: host245-72.smgr.pl

    Kupiłem ten telefon i niestety porażka. Bateria dobrze niedochodziła do elementu stykającego się, co w konsekwencji przerywało pracę telefonu. Dobrze go nie kupiłem a już jest serwisowany. Być może jak ten problem naprawią to wszystko będzie ok. Póki co muszę czekać 14 dni.

  • 0

    141. ~myszka  2006-03-14 13:29:25  host: dyj217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To fajny telefon,taki do rączki i fajnie się prezentuje.Klasyka w pełnym calu.Pozdrawiam tych którzy kochają elegancje.

  • 0

    142. ~keno  2006-03-19 21:43:00  host: bvl162.internetdsl.tpnet.pl

    jedno wado jesttych simensow wada bateri ktore trzymajo zaledwie 2 dni nie polecam modelu ax72 sam się przejechałem na nim

  • 0

    143. ~:P  2006-03-23 21:26:07  host: gi178.internetdsl.tpnet.pl

    prostackie cudo niemców :)

  • 0

    144. ~Mariusz Kowalik  2006-03-24 13:27:11  host: bpd59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest nawet zajebisty mam go moja siorka ale ja wole Samsunga SGH-E330

  • 0

    145. ~heh  2006-03-24 23:46:05  host: eir135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    paraty w tel sa niekiedy swietne !! np NOKIA N70!!

  • 0

    146. ~Andziulka  2006-03-26 21:56:47  host: 82.160.33.3

    Ja mam ten telefon juz 3 miesiace i jestem zadowolona.On jest odporny na rózne upadki z róznej wysokości.Dzwonki i grafika wyrypane.tylko jendo co mnie ciekawi to cena aparatu do tego fona wie moze ktos w jakich okolicach?Pozdroo

  • 0

    147. ~  2006-03-29 14:13:12  host: cyu34.internetdsl.tpnet.pl

    ;-( dlaczego na niego nie ma gier ??????? powie mi ktos

  • 0

    148. ~Witek mam siemensa ax72  2006-04-01 15:57:52  host: csknet-84-234-34-234.csk.pl

    siema sluchajcie mi sie zrobil taki trik w tym fonie mam go od gwiazdki i sformatowlaem baterje dzialala 3 dni ale muj brat mi jol zbieral i gral w gry i ja sie wkuzalem i je skasowalem 3 gry a potem sam niemialem co robic to jakos je odzyskalem te same trzy gry (weszlem menu rozrywka pobierz nowe gry i siemens mobile cos tam blebleble) i zassalem je. Gralem dlugo bardzo dlugo w te gry i mi baterja szybko padala z trzy razy dzinnie ladowwalem kome ale jak znowu brat mi sie dobieral do tej komy znowu je skasowalem i teraz zauwazylem ze po ladowaniu telefonu juz mi trzyma 6 dni i jeszcze z 2 dni raczej bedzie trzymala loncznie 8 dni fajnie:P
    A teraz mam prosbe bo na start dali mi jakies gry wappo2, statki, i jakies kulki. a one sol strasznie nudne i niewiem jak skolowac sobie inne bo nigdzie niemoge znalesc. a gdybym pzez kabel usb wzucel gry na inne modele siemensa czy by hodzily na moim telefonie przosze o odpowiec serdecznie dzenkuje.

  • 0

    149. ~thomas  2006-04-03 12:30:05  host: tp173.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon to hujstwo musye do niego dokuopc aparat bo dla mnie telefon bey apatatu to zlom a po zatym mam go jusz 2 miesioce

  • 0

    150. ~mózg  2006-04-04 18:21:55  host: bce143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Spoko telefonik o ma Irdę ale oprogramowanie tego nie obsługuje!!!!!

  • 0

    151. ~lost  2006-04-04 22:29:00  host: gs42.internetdsl.tpnet.pl

    na allegro są dostepne do niego baterie li-io 1700mh i polimerowe 1900mh, czy ktoś juz ich uzywał jak długo wtedy trzyma bateria-dzieki za odpowiedź!!!!!!!

  • 0

    152. ~darka  2006-04-05 10:35:09  host: ael14.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko-jak wam w tym telefonie baterie trzymają, długo? bo u mnie jakoś krótko...

  • 0

    153. ~Adi  2006-04-05 14:23:53  host: 212.244.202.162

    czy on ma IrDe

  • 0

    154. ~skazanyy  2006-04-06 18:21:16  host: nat-1.man.sealnet.kluczbork.net

    mam pytanie ile bateria powinna wytrzymać. ja kupiłem w ten sam dzień musiałem ładować potem po dwóch dnia sie rozładowała teraz mam drugi dzień i znowu musze naładować:(

  • 0

    155. ~skazanyy  2006-04-06 18:27:43  host: nat-1.man.sealnet.kluczbork.net

    ile powinna wytzrymac bateria?? ja kupiłem fona w ten sam dzień musiałem ładować potem za dwa dni a teraz mam znowu drugi dzień i bateria padła:(

  • 0

    156. ~skazanyy  2006-04-06 18:29:12  host: nat-1.man.sealnet.kluczbork.net

    ile powinna wytzrymac bateria?? ja kupiłem fona w ten sam dzień musiałem ładować potem za dwa dni a teraz mam znowu drugi dzień i bateria padła:(

  • 0

    157. ~vikingo  2006-04-06 20:08:29  host: drn173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To jak to jest z ta wbudowana IrDa? Bo jakos nie chce mi sie wierzyc. Nie wzialem w Orange tego fona wlasnie dlatego, ze jej nie mial... Gdzie by ona byla? A moze trzeba wgrac soft od ax 75?

  • 0

    158. ~mlody1988  2006-04-07 16:59:19  host: esf199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajefajny telefon.Ladny wyglad. super polifonia i ogolnie OK, POLECAM

  • 0

    159. ~Sema  2006-04-11 13:02:04  host: aka114.internetdsl.tpnet.pl

    chciałbym się dowiedzieć jak na tym telefonie włącza się podczerwień

  • 0

    160. ~josiek82  2006-04-11 16:00:23  host: 195.205.139.21

    Do lugano:
    Jak długo trzyna ta bateria Blue Stara 800 ???
    Pozdro for @ll użytkowników tego świetnego fonika

  • 0

    161. ~Kathleen  2006-04-13 08:54:59  host: proxy2-ndm.unicity.pl

    2 dni temu dostalam ten telefonik.jest przesuper!nie ma irdy ale ja sobie kupie kabel USB i bedzie wporzo=)

  • 0

    162. ~josiek82  2006-04-14 09:02:47  host: 195.205.139.21

    Kup se lepiej COM-a.
    (Taki jest moji osobiste zdani).
    Pozdro

  • 0

    163. ~zurawski  2006-04-14 18:18:39  host: host-n1-71-182.telpol.net.pl

    mi sie ogulem on podoba

  • 0

    164. ~Lalunia  2006-04-16 19:25:45  host: host-81-190-132-140.olsztyn.mm.pl

    Czytalam wiele opini i jestem w szoku ze niektórym z was trzyma bateria 4 dni, u mnie po sformatowaniu jak malo urzywam to 1,5 dnia a wyswietlacz naprawialam po 2 tygodniach wiec nie rozumiem tych pozytywnych opini. przyznaje ze wyglad ma elegancki ale w środku...biedniutki!!

  • 0

    165. ~buster  2006-04-18 11:35:21  host: xdsl-141.bielsko.dialog.net.pl

    To jak ludzie opłaca sie go kupować czy nie ??

  • 0

    166. ~gaba20  2006-04-19 16:09:57  host: hv82.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam ten teleoniki jestembardzo zadowolona tylko musze dokupic aparacik ma ktos moze do sprzedania???

  • 0

    167. ~niewiadomy  2006-04-20 17:32:27  host: ewz54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A jak otworzyc ten telefon aby wyczyscic go w srodku?????????????????????

  • 0

    168. ~tala  2006-04-22 08:29:33  host: bhp97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest spox...tylko ze po miesiacu mi sie zepsul!ale mam taki sam tylko ze nowy i jest ok

  • 0

    169. ~dżjustyz  2006-04-25 11:04:02  host: 213.155.184.5

    ale fajny=]

  • 0

    170. ~wika  2006-04-29 13:06:18  host: acof153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mjalam ten tel w orange a teraz mam w simplusie i nie moge mms odbierac. Co robic??:( a takto spoko telefon( propo aparatu to mozna doczepic!!!)

  • 0

    171. ~sylwester13  2006-04-30 09:23:47  host: cgp63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czego sie czepiacie???????????to fajny telefon

  • 0

    172. ~XxX  2006-04-30 15:52:22  host: alp42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy na ten telefon da się sciągnąć jakieś gry????

  • 0

    173.  2006-05-06 09:43:14

    kupiłam telefon simems AX72.Jestem z niego zadowolona, za jednym wyjątkiem , że trzyma baterię w czasie czuwania tylko 3 dni a podczas niewielkich rozmów tylko 1 dzień. Muszę zareklamować.Oczywiście baterię formatowałam wg. instrukcji.Co do samego telefonu to uważam że jest spoko, jest wizualnie ładny, o opływowym kształcie.Posiada jak za tą cenę dość szeroką gamę opcji.Już sobie podporzątkowałam numery telefonów pod klawisze.Wgrałam piękne melodie. Chociaż w telefonie jest ich sporo.Zapełniłam wiadomościami notatnik.Wczoraj telefonik mi przypomniał o urodzinach mojej koleżanki.Jest oky.

  • 0

    174. ~tomek  2006-05-07 15:53:19  host: ckt72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    OTO PRAWDZIWA OPINIA URZTKOWNIKA CZYLI MNIE ;)
    1.telefon kupilem za 240zł
    2.w środku bieda.. ale jak masz kabelek do pc to staje sie on coraz lepszy(jak na sowja cene)
    3. zasiegu nie gubi.
    4. bateria trzyma(tak piszą i tak jest) 220h czyli 9DNI!!! a jak ja go tak urzytkuje to mi trzyma 4 dni lub wiecej , jak sie na nim bawie caly czas to 2 dni

  • 0

    175.  2006-05-07 17:39:36

    kurde odpowie ktos czy na ten telefon sol jakie s gry wy jestes cie uposledzeni czy co? ze ani razu jaks ie zapytalem nikt nieodpisal pleby same

  • 0

    176. ~elektronik  2006-05-08 20:19:53  host: cml76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bateria w tym modelu ma tylko 600 czegos tam ;) pojemnosci czy jak,,, a przewarznie inne modele maja po 700, 800, jak malo trzyma to kupta sobie 1700 a 2 tyg wam potrzyma :p

  • 0

    177. ~james  2006-05-13 15:34:23  host: aczt142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    This phone is ( siemens ) very AX72 pretty (beautiful), great. In poor center (means) but ok. My mum of he (it) has and I and really, we are from it (him) from england szczęśliwi.Jestem but I love whole heart Polske and I am on your part coodziennie

  • 0

    178. ~max  2006-05-18 06:30:23  host: 62.29.136.37

    Totalny niewypał,bateria trzyma max.3dni-w tym czasie 4 rozmowy po ok.1min.,co na to producent/220 godz.czuwania/? 3razy w serwisie wymieniona bateria i to samo ,nigdy więcej siemens!

  • 0

    179. ~Moniczka  2006-05-19 22:57:03  host: l-net2.pai.net.pl

    siemCia wszystkim :) Mam juz ten telefonik z kilka miesiecy :) Ogolnie jest bardzo soczko ale szkoda ze nie podczerwieni :) i tak mam sporo kasiory na koncie wiec sciagam sobie sama dzwoniki albo przesyłaja mi koledzy :) apropo mozecie mi odpowiediec na pytanko ?? czy ten telefon ma ta podczerwien czy nie ?? bo przeczytałam tu ze ktos sie pytał czy mozna jakos ja właczyc ?? :/ prosze O ODPWIEDZ PLISKAAA !!! dzia z góry papa :* Buziole

  • 0

    180. ~Monisia  2006-05-19 22:59:09  host: l-net2.pai.net.pl

    ktos sie pytał tu czy sa na ten telefonik gry :) to odpowiadam mozna chyba raczej z neta sciagnac te gry na nasz telefonk papa Buziaczki :)

  • 0

    181. ~xxx  2006-05-24 08:31:34  host: ebu218.internetdsl.tpnet.pl

    i co z tą baterią...

  • 0

    182. ~Miecz  2006-05-25 19:39:11  host: chello087207216031.chello.pl

    MAM PYTANIE CZY W TEJ KOMIE DA SIE URUCHOMIĆ PODCZERWIEŃ (iRDa) CZY NIE Z GÓRY DANKJE ZA ODPOWIEDZ CHCE KUPIC BO MI SE K300i UKRADLI xD

  • 0

    183. ~kubis007  2006-05-25 21:21:30  host: cgq207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma on aparat bo ja juz sam niewiem???????????????

  • 0

    184. ~mj  2006-06-01 18:01:55  host: 217-153-241-130.zab.nat.hnet.pl

    telefon niestety zbyt delikatny jak na moje potrzeby, po 2 miesiącach mam już wytartą klawiaturę, straszliwie wolny. Wracam do mojego starego me45 z baterią 1800, ma przynajmniej irdę, którą często używam i jest mi potrzebna, a java i inne wodotryski i tak ich nigdy nie używałem. Potrzebowałem wytrzymałego telefonu do pracy, AX72 niestety taki nie jest.

  • 0

    185. ~kamil  2006-06-04 15:56:37  host: wlan0-4.srem.net

    mam pytanie do wlascicieli tego tel,czy obsluguje on polskie kreski i ogonki w smsach i powoduje to ze jeden sms to okolo 70znakow a nie 160?? pozdrawiam i prosze o odpowiedz

  • 0

    186. ~josiek  2006-06-08 14:59:31  host: 195.205.139.21

    Do Kamila:
    Nie Ax72 nie ma takich znaków w smsach dlatego 1 sms to 160 znaczków.
    Pozdro for @ll happy posiadaczów AX72

  • 0

    187. ~thhhhh  2006-06-09 14:20:17  host: aqu82.internetdsl.tpnet.pl

    grot szmata nie telefon aby sie psuje i jest.........

  • 0

    188. ~kamil  2006-06-13 19:06:36  host: wlan0-4.srem.net

    dzieki

  • 0

    189. ~jadzia  2006-06-15 12:06:20  host: egw50.internetdsl.tpnet.pl

    swietny telefon!!!!tylko szkoda ze ma tak malo funkcji :-[ bardzo stylowy!!wiem bo sama taki mam! jest na prawde super

  • 0

    190. ~jadzia  2006-06-15 12:09:09  host: egw50.internetdsl.tpnet.pl

    do ~kubis007: nie ma aparatu//chyba ze sobie dokupisz i doczepisz

  • 0

    191. ~jadzia  2006-06-15 12:12:30  host: egw50.internetdsl.tpnet.pl

    do szpider666: pleb to z ciebie!!!a an telefonie sa gry i dotego mozesz jeszcze sciagac inne

  • 0

    192. ~Nieznajoma  2006-06-17 11:43:31  host: 88-199-28-194.tktelekom.pl

    A wiecie moze czy Simens AX72 ma wymienne obudowy??

  • 0

    193. ~zadowolona  2006-06-17 23:11:04  host: w3cache.abp.pl

    czego sie czepiacie tego teleonu?
    pezeciez jest fajny1!!!

  • 0

    194. ~renegat  2006-06-18 00:07:33  host: 116.91.rev.vline.pl

    Jesli ktos moze to neich napisze czy mozna w tym modelu wlozyc pojemnjiejsza baterie (niekoniecznie firmowa) bo ta 600-tka mi nie wystarcza:/

  • 0

    195. ~renegat  2006-06-18 00:09:51  host: 116.91.rev.vline.pl

    Najbardziej mi sie podobalo haslo: "Telefon bez aparatu to złom" :D:D:D HAHAHA BEz śladu mózgu śą niektórzy z Nas..

  • 0

    196. ~Dzin  2006-06-19 16:46:32  host: bvr178.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon dobry ale baterjia bardzo krótko trzyma i to jest głupie w tym telefonie

  • 0

    197. ~  2006-06-19 21:23:23  host: aakt143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest świetny za te pieniądze. Jak potrzebuję nawigację to mam mój SPV C600 i TomTom Mobile. A ten tel jest świetny dla moich starszych, którym starcza zielona słuchawka i książka adresowa i od czasu do czasu jakiś budzik.

  • 0

    198. ~GreeN  2006-06-20 00:47:05  host: ip-87-204-77-189.stg.pl

    ma irede tj nie ax72 a ax75 tylko ze techcnicznie fon jest ten sam ponoc a rozni sie tylko softem niewiem tylko jeszcze jak wgrac soft od ax75 jak sie uda bedzie irda:P

  • 0

    199. ~GreeN  2006-06-20 00:48:42  host: ip-87-204-77-189.stg.pl

    ma irede tj nie ax72 a ax75 tylko ze techcnicznie fon jest ten sam ponoc a rozni sie tylko softem niewiem tylko jeszcze jak wgrac soft od ax75 jak sie uda bedzie irda:P

  • 0

    200. ~knubel  2006-06-21 22:06:45  host: knubel.ds.pg.gda.pl

    czy mozna w tym telefonie ustawic opcje raportow? jesli tak to gdzie?

  • 0

    201. ~Annie  2006-06-29 22:49:33  host: chello212186152114.chello.pl

    ile moze kosztować taki aparat do tego telefonu ?

  • 0

    202. ~pytanie  2006-07-01 18:48:12  host: proxy-14.tvk.torun.pl

    jak ustawic irde w fołnie, bo wiem ze mozna, tezeten, kumpela uruchomila (?)

  • 0

    203. ~krzysztof  2006-07-02 10:34:11  host: w3cache1.icm.edu.pl

    Mam pytanie-ten telefon ma dyktafon ??

  • 0

    204. ~Runcajs  2006-07-05 14:42:42  host: 217.96.105.2

    Krótko mowic telefon jest do dupy!! Oprogramowanie kleka tak ze czasami zacina sie
    ekran. O bateri to nie ma co mowic przy bawieniu sie padnie po paru godzinach a normalnie to trzyma gora 3 dni.

  • 0

    205. ~Julka...  2006-07-08 21:29:19  host: host-ip203-200.crowley.pl

    Aparat do tego fona kosztuje 60zl.Mozna w nim ustawić raporty.Szkoda ze bateria krótko wytrzymuje.Polecam ten telefon osobą
    mało wymagającym bo on nie ma dużo bajerów i tak ogólnie jest słaby.Ale ujdzie w tłoku są gorsze modele.Pozdro.

  • 0

    206. ~asreea  2006-07-09 18:19:56  host: pc-081-005.sti.net.pl

    uważam że aparat jest doskanały,telefon sluży do dzwonienia a nie do bawienia

  • 0

    207. ~MiŚkA  2006-07-13 12:13:49  host: xdsl-3639.lodz.dialog.net.pl

    beznadzieja tyen tlefon wiem że ci którzy piszą że ten telefon jest super mają kompleksy bo im mama nie chce innego kupić ryQq mam z waS

  • 0

    208. ~Madziula  2006-07-16 18:42:13  host: 89.187.224.11.ip.airbites.net

    Noom, telefonik nie jest idealny...mam z nim kilka problemików...=/

  • 0

    209. ~adam 14  2006-07-16 22:03:25  host: h237121.net.pulawy.pl

    i tak nokie są the best ja mam 6600 i jest super !!

  • 0

    210. ~Szwagier  2006-07-17 21:20:46  host: h-82-177-149-165.dolsat.pl

    ... to znaczy ... ja powiem tak, mój Mitsubishi m320 niestety miał crash test :) Kupiłem telfon AX72, hmm co prawda nie dorównuje, mojemu Mitsu, który był bardzo funkcjonalnym, czytelnym telefonem. Niestety.
    Jeżeli chodzi o Simensa AX72 bateria jak widać 600mAh - czyli dosyć mała pojemność. Ale na allegro mozńa kupić 1600mAh. Telefon jest lekki :) Jeszcze nie przyzwyczaiłem się do niego, ale to chyba kwestia czasu. Ma bardzo fajną funkcję Organizer, z której często korzystam i to mi wystarcza. Jeżeli ktoś może mi napisać jak ustawić raport doręczenia smsa to bardzo bym prosił o kontakt

  • 0

    211. ~asia  2006-07-18 18:07:46  host: bvm60.internetdsl.tpnet.pl

    a tu nie ma podczerwieni..?

  • 0

    212. ~Dorota  2006-07-19 19:49:29  host: 217.98.102.22

    a jak moge wysylac mmsy do Anglii do vodafone?jest prawidlowo skonfigurowany, to czemu nie moge wysylac?

  • 0

    213. ~Thomen  2006-07-21 11:26:07  host: 088156114175.stk.vectranet.pl

    Po pierwsze telefon to nie zabawka i nie słóży do zabawy tylko jak sama nazwa wskazuje do dzwonienia. Miałem wcześniej LG B2050 i bateria wcale dłózej nie trzymała wystarczy dobrze sformatować ją i nie pisać że jest słaby i ma słabą baterię...

  • 0

    214. ~krys  2006-07-25 13:36:39  host: aql202.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon morze i jest latwy w opsludze ale bateria jest tak slaba rze tego nieda sie opisaci

  • 0

    215. ~SIEMENS AX72 !!!!!  2006-07-26 15:21:22  host: arq18.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest bardzo fajny i prosty w obsłudze.bateria jest jaka jest ale pzeciez telefon nie służy do zabawy ylko do dzwonienie POLECAM POZDRO !

  • 0

    216. ~chyla  2006-07-27 19:16:06  host: proxy.speedway.lublin.pl

    czy ten telefon ma podczerwień? moim zdaniem jest słaby.

  • 0

    217. ~marta123  2006-07-31 15:37:43  host: caa221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy telefon siemens ax 72 ma podczerwiń jesli tak to jak sie ja ustawia????/

  • 0

    218. ~  2006-08-01 16:53:25  host: h-82-177-149-165.dolsat.pl

    nie ma podczerwieni ;-) Najbardziej mnie wkurza, że nie mogą z książki telefonicznej w telefonie z opcji wybrać "wyślij SMS do" :) Szkoda też, że nie ma czasu połączenia do poszczególnych osób w spisie połączeń wykonanych - wyświetla się tylko nazwa i numer. Jest czas ostatniego połączenia ale to nie to samo. :) Ogólnie telefon jest OK, tylko strasznie przymulony. Baterię można dokupić z tym nie ma problemu. Miałem wcześniej Mitsubishi m320 spoko telefonik był :) Pozdrawiam

  • 0

    219. ~aga  2006-08-04 23:00:10  host: 82.139.56.91

    hej mam telefon i on ma kilka wad np. staje mi zegarek...a czy ktos wie jak skonfigurować mmsy??pomóżcie a i jeszcze jak sie ustawia pin bo ja w orange nie dostałam a jak pisze swoj pin to mi sie pokazuje że błąd pinu:/ktoś wie o co tu chodzi??

  • 0

    220. ~Paulina  2006-08-05 13:09:03  host: 195.116.35.110

    własnie czekam na takiego fona strasznie sie zmartwiłam tym jak napisali niektorzy''jest słaba bateria'' No ale mam nadzieje ze bd trzymała PZD ;*:)

  • 0

    221. ~saruśqqa  2006-08-07 16:34:41  host: host-89-228-208-234.kalisz.mm.pl

    nie wiem o co wam chodzi z tą bateria mi tam tezyma ok 5 dni to moim zadniem bardzo dobrze mysle ze ten fonik jest supel i wpełni wystarczający :D:D:D jest the best

  • 0

    222. ~Niemodlin  2006-08-07 17:39:16  host: dzx169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefonik ma dyktafon:)ja mam go i uważam że jest oki:)gdybym miała jeszcze hajsu by kupić aparacik...fiuuu...a tak wogóle ile kosztuje taki aparat??bo ja w potrzebie:Dhe,he...kto lubi ten telefon ten jest cool!;)

  • 0

    223. ~Szwagier  2006-08-09 22:50:40  host: h-82-177-149-165.dolsat.pl

    Niemodlin, poszukaj aparatu na allegro, chybagdzieś widziałem za 30zł :) Pozdro

  • 0

    224. ~Paula^^  2006-08-11 13:11:05  host: pas-meteorow-1.ekspres.net.pl

    ehh co tu dużo mówić.. ja mam ax72 niecały tydzien.. no i powiem szcvzerze jets do dupy.. tzn.. moze nie tak do konca.. ale gówno w nim jest!! nic.. totalnie.. o bateri już nie wspomnę.. ale cóż.. jeszcze taki najgorszy nie jest.. ;/

  • 0

    225. ~Paula^^  2006-08-11 13:12:27  host: pas-meteorow-1.ekspres.net.pl

    oo zapomniałam dopisac.. że ma ładny wygląd..

  • 0

    226. ~dk  2006-08-11 17:28:00  host: bit98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmm też go mam i wśrodku nie było gówna. Dziwne

  • 0

    227. ~tomi  2006-08-11 17:32:51  host: 86-63-70-7.asta-net.com.pl

    tez mam go dla mnie jest beznadziejny do d...

  • 0

    228. ~david 18  2006-08-11 19:46:30  host: dek66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmmmm czy wi ktos moze gdzie w tym telefonie wlacza sie podczerwien bo szukalem i nie moge znalesc z gory dziex

  • 0

    229. ~dydelf  2006-08-12 20:26:33  host: cfm117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile razy sie mówiło ten tel nie ma podczerwieni!!! ja mam motorole c168 i jest git a ten tel tez dobry jest chciałem go wczesniej mam motorole :D

  • 0

    230. ~xxx  2006-08-14 12:35:57  host: 82.177.40.242

    telefon jest beznadziejny gdy dluzej rozmawiam nagrzewa sie i przerywa rozmowe bateria trzyma coraz mniej raport sms ustawia sie w: menu->wiadomosci->
    ustawienia->profile sms->sms(opcje->zmiana ustawien)->raport stanu

  • 0

    231. ~Hudy  2006-08-16 16:51:41  host: dvb165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moglby mi ktos wyslac linka gdzie moge poszukac jakis gier do tego tel. bo chyba da sie jakies pobrac??

  • 0

    232. ~łukasz  2006-08-21 22:28:37  host: dz.vast.net.pl

    jak dodac w nim zakladke wap bo nie mam pojecia?

  • 0

    233. ~macius  2006-08-25 15:52:51  host: byn58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś wie, jak zmienić w tym cudzie dzwonki? nawet w serwisie nie wiedzieli?

  • 0

    234. ~izka  2006-08-28 17:18:47  host: 80.51.166.203

    doradzcie mi bo jam ma taki problem ze jak wkladam moja stara karte na ktorej mam jeszcze kilka zloty to sms-y ktore wysylam dochodza dopiero po godzinie i pisze ze jesli ma dosc predzej to trzeba podac Id na smsy glupie prawda? a nadodatek nie znam id moze ktosz was zna????jesli tak to napiszcie z gory dzieks papa

  • 0

    235. ~katarzynka_18  2006-08-30 07:55:31  host: abxk157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja disiaj lece po ten fonik do salonu i fajnie :) a jak ktoś nie zna wyposażenia,to niech sie potem nie burzy że nie ma podczerwieni i mp3.

  • 0

    236. ~Daria  2006-08-30 20:34:13  host: eog146.internetdsl.tpnet.pl

    ja już mam ten telefon 3 dzień jest spoko ale bateria mi krótko trzyma nie wiem czy jest sens zamieniać na nową bo może okazać sie taka sama. Co prawda nie należy od do lepszych ale taki mi narazie dostarczy. Ale ta bateria to mnie na mase denerwuje trzyma mi tylko dobę

  • 0

    237. ~ania_93  2006-09-02 11:53:20  host: ead174.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i nie narzekam bateria mi trzyma nawet tydzień a mam go 6 miesięcy jest ładny (nie ma podczerwieni)jakby ktoś nie wiedział

  • 0

    238. ~Wiola2122  2006-09-03 17:35:16  host: buc34.internetdsl.tpnet.pl

    Jak ustawić w tym telefonie raporty doręczeń???

  • 0

    239. ~Wiola2122  2006-09-03 18:01:17  host: buc34.internetdsl.tpnet.pl

    Jak ustawić w tym telefonie raporty doręczeń???

  • 0

    240. ~koniko  2006-09-04 15:36:51  host: dgq105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    menu i powoli klawisze duś 5 9 3 >opcje >zmiana ustawień>>raport stanu

  • 0

    241. ~Rox  2006-09-07 13:23:19  host: ebs122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy wie ktos jak wylaczyc dzwiek glosniczka bo po podlaczeniu zestawu sluchawkowego telefonik gra nadal sam i jednoczesnie w sluchawkach

  • 0

    242. ~Firod  2006-09-07 18:39:19  host: xdsl-10944.lubin.dialog.net.pl

    Witam:) Mam ogromny problem.Od niedawna mam telefon Siemens AX72 i kupiłem sobie kabel usb firmy Tellme.Instaluje sterowniki załączone z kablem i restartuje kompa.i włączam spowrotem podłączam kabel do telefonu i co kurcze dalej ?Powiedzcie krok po kroku każde kliknięcie myszką najlepiej na gg 2057724 bo nie chce aby 30 złoty poszło w błoto. POMOCY PROSZE :(

  • 0

    243. ~Lukas  2006-09-10 16:06:04  host: abwn158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chće kupić tel i zastanawiam się między ax72 a c 65 co doradzacie

  • 0

    244. ~bagio  2006-09-10 16:06:29  host: alw66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kurde fajna obudowa ale bateria do du... ładowałem 16 godzin i nic dwa dni nie całe no i mało sie nia bawiłem ;/ chba nieudany zakup

  • 0

    245. ~maciek  2006-09-10 16:26:57  host: arz247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy w tym telu jest irda zcy nie??

  • 0

    246. ~Złom  2006-09-11 14:43:35  host: anw242.internetdsl.tpnet.pl

    Hejoo zjeby.Słuchajcie jak w tym telefonie komurkowym z opcją wysyłanie sms-uw Podłączać ładowarke? A coto jest blootoch?on ma irde?

  • 0

    247. ~bartek  2006-09-11 19:03:16  host: dkf101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos wie jak wlaczyc w tym tel podczerwien bo nie moge !!!

  • 0

    248. ~piotr  2006-09-12 13:02:22  host: dpu28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś wie jak uruchomić MMS-y w tym telefonie (era)?

  • 0

    249. ~bm  2006-09-14 18:42:26  host: chello084010121252.chello.pl

    Mozgi zrozumcie wreszczie ze w tym telefonie nie ma irdy jest za to w modelu ax75.

  • 0

    250. ~Ewelina  2006-09-14 23:01:50  host: 82.139.43.46

    teraz to juz nie wiem BRAC GO CZY NIE ??????? JESLI TAK TO LEPIEJ Z SALONU CZY PRZEZ NETA??????

  • 0

    251. ~darek  2006-09-20 13:39:29  host: pradnikc.gemini.net.pl

    Od 22.09.2006 w media markt krakow za 149 zl

  • 0

    252. ~lol  2006-09-21 15:44:13  host: cmr179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    głupki w tym telefonie wszystko jest a podczerwieni nie ma i tyle

  • 0

    253. ~igor  2006-09-24 20:35:52  host: nat03.krasnystaw.net

    czy ktos wie jak sciagnac dzwonki lub tepetki w tym telefonie

  • 0

    254. ~Jerrek  2006-09-29 14:49:51  host: asw113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktos czy wogole na ten telefon sa jakies gry oprocz tych co sa od poczatku ?
    Bo szukam i nie moge nigdzie znaleac
    Prosze o pomoc

    Ps. a tak wogole to ten telefonik spoko :D

  • 0

    255. ~paliŚka  2006-10-03 17:49:40  host: axb74.internetdsl.tpnet.pl

    Siemka nie wiem jak zmienic...wyglad...chodzi mi o wySwietlanie nie w menu tylko naprzyklad jak wezme kSiazka adreSow...no to mam na calym ekranie jedna rzecz a chce miec liSte...jak to zrobic...??

  • 0

    256. ~silapka  2006-10-03 17:51:32  host: axb106.internetdsl.tpnet.pl

    a jak zmienic tapete lub wygaSzacz...??

  • 0

    257. ~fiets  2006-10-05 17:03:21  host: 82.139.53.169

    Pomysleć wam sie nie chce, czy co? Troszke samozaparcia i chęci a nie wszystko na gotowe.

  • 0

    258. ~arek999  2006-10-06 03:33:40  host: 82.194.208.40

    do paliśka-w ustawieniach odznacz opcje "duże litery"

  • 0

    259. ~  2006-10-08 16:41:14  host: static-81-219-249-149.devs.futuro.pl

    z kad wziasc gry na siemens ax 72 ?!?! Prosze napisz ktos na nr gg 9008163 .. i mam pytanie czy jak inny telefon ma taki sam ekran i tyle samo kolorow to beda dzialac jego gry na siemensa ax 72 ?? prosze o kontakt nr gg !! Prosze napisz ktos

  • 0

    260. ~Peter  2006-10-12 19:58:05  host: bytom-15.streamcn.pl

    do lukasa: ja ci bym polecił c65, Jest ona lepsza o wiele niż ax72. Po pierwsze ma ona aparat, jak się mylę VGA. A po drugie, jeżeli kupisz c65 to sam zobaczysz;P

  • 0

    261. ~koniko  2006-10-13 02:18:51  host: dex147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiec po pewnym czasie posiadania tego telefonu stwierdzam co nastepuje: -strasznie przerywa w czasie rozmoey -irda,jakis kabel(mam 4 zaden nie chce dzialac) -wymienne obudowy(nosze telefon w kieszeni razem z zestawem małego bałaganiarza i ekraniku juz nie widze) -wlawisz up wysiada _______________ podsumowanie: całkiem nie zły tel

  • 0

    262. ~Piotrekm  2006-10-16 12:46:53  host: do-szkoly.kalety.net

    Mam pytanko. Mam fajne dzwonki i kabel USB do AX72 ale nigdzie nie umiem znaleść programu do siemensa ax72. Jeśli ktoś wie cos na ten tamat to prosze pisać na GG: 1627598

  • 0

    263. ~Maks  2006-10-19 19:08:47  host: aqu170.internetdsl.tpnet.pl

    jak i gdzie znaleść sterowniki do USB na siemensa AX72

  • 0

    264. ~ewelinka  2006-10-26 12:39:48  host: bke248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest spokosik tylko bateria troche słaba

  • 0

    265. ~filip  2006-10-27 22:36:53  host: bzv226.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon jest w miarę dobry prosty w obsłudze bardzo fajne menu,fajna klawiaturka i jest ładny dla oka a i cenowo nie jest drogi posiada 2 duże wady 1) bardzo słaba bateria nie warto ja formatować tylko od razu kupić wiekszą po 2) nie mozna sie połączyć z internetem

  • 0

    266. ~Mateusz  2006-10-30 14:03:49  host: gate.pcboot.pl

    Bardzo dobry teleonik z podczepianym aparatem

  • 0

    267. ~  2006-11-04 16:05:16  host: dzn93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaki dobry....qpowaty qrde......nowiusieńki wytrzymał nie cały miesiąc qrde zła jestem i już.....i dalej nie odzyskałam go z naprawy.....faktyczniue fajny telefon

  • 0

    268. ~dj jwey  2006-11-07 15:13:44  host: s32.zabrze.net.pl

    sa na nim jakies gry wogole fast answer plx

  • 0

    269. ~patrycja  2006-11-09 16:29:55  host: abig193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie kupujcie go!!! to jest szmelc

  • 0

    270. ~lala  2006-11-17 22:04:02  host: host-81-190-29-27.torun.mm.pl

    czy w tym tlefonie jest podczerwień ?? jeśli tak to powiedzcie gdzie !!

  • 0

    271. ~Lukash  2006-11-18 10:37:38  host: bzk10.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i w porownaniu z SE T610/T630 to katastrofa bateria krotko trzyma i dziwna jest osluga(ale to kwestia gustu) nie polecam

  • 0

    272. ~Piotrek  2006-11-18 20:55:43  host: bku120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam tak sam telefon jest dobry:)

  • 0

    273. ~Piotrek  2006-11-18 20:57:18  host: bku120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma podczerwień !!!!!!!!

  • 0

    274. ~Piotrek  2006-11-18 21:10:07  host: bku120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TEN TELEFON ZAWSZE MA WŁONCZONY PODCZERWIEŃ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

  • 0

    275. ~sowa jk  2006-11-23 23:16:34  host: ecf142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jle ten telefon na dzien dziszejszy moze kosztowac 6 miesieczny nie uszkodzony?

  • 0

    276. ~;]  2006-11-29 22:03:22  host: acie119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego fona i jest sweet... choc nie ma aparatu jest zajefajny...nie wiem na co komu aparat...:/ telefon jest do dzwonienia a nie do zabawy!!!!jak chce aparat to se kup... ;] niektórzy kupuja fony do szpanowania...nie wiem po co!!!

  • 0

    277. ~klasik2  2006-12-04 00:23:29  host: dwc43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon od 6 misięcy, bateria trzyma 2-3 dni, co chwilę szuka sieci, NIE POLECAM.

  • 0

    278. ~blazio13  2006-12-06 11:29:15  host: fdq187.internetdsl.tpnet.pl

    Najdebilniejszy telefon jaki widziałem. Mój kumpek go ma i zmienia po 2 tyodniach.

  • 0

    279. ~masakra:(  2006-12-10 20:57:10  host: 107-217.echostar.pl

    mam ten telefon pol roku i odejmujac dzien w ktorym go kupilam to...od pol roku marze o innym telefonie:/nareszcie nadchodzi ten dzien wymiany..wiec: wszystko landie pieknie ale bateria trzyma 1 dzien! lekka przesada. Chociaz nie szaleje z nim za bardzo to ekranik wyglada jakbym sie nad nim znecala;/...no i czasem sie zawiesza czego zupelnie nie rozumiem:|

  • 0

    280. ~ja  2006-12-21 08:41:59  host: abs98.internetdsl.tpnet.pl

    Nie kupujcie tego złoma!!!Bateria trzyma 1-2 dni przy małym urzytkowaniu.Jest bardzo wolny i wogule do d..y!!!Jedynym jego plusem jest ładny wygłąd.

  • 0

    281. ~beti  2006-12-21 22:24:41  host: 2.134.219.81.static.kielce.msk.pl

    ten fon jest do d..........

  • 0

    282. ~Lalu  2006-12-26 14:00:04  host: esx65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie pomóżcie! Gdzie można znaleźć sterowniki USB??

  • 0

    283. ~krytyk  2006-12-26 21:59:15  host: ael110.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefo i jak wszystkie SIMENSY są tak do dupy że to sie w pale nie miesici. Po 2 miesiącach wysiwetlacz mi sie zrypał. Bateria czyma 2 dni .ale w obsłudze jets prosty. nie opłaca sie kupywaci SIEMENSÓW .NOKIE są najleprze

  • 0

    284. ~Pager  2006-12-27 11:07:51  host: bum58.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon fajowy the best. Ma cztery duże wady: 1) Mało pamięci 2) Krótka bateria 3) Brak real music 4) Brak podczerwieni i bluetootch

  • 0

    285. ~Bartek  2006-12-27 16:44:03  host: bku77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja z tego telefonu zrobilem the best tunning!!! APARAT KAMERKA MP3 IRDA

  • 0

    286. ~Anonimka  2006-12-28 13:22:08  host: acgy82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bateria naładowana wytrzymała mi cały dzień,tylko!!!!!!!!(prawie gio nieuzywałam tylko 3 esy napisalam) Telefon jest do kitu bo niema Irdy:( A aparat można dokupić??bo u mnie w zestawie nie było jego a bym chciała miweć:)Proszę o szybką odpowiedź.

  • 0

    287. ~;(((  2006-12-28 16:31:05  host: oscieszynskie.ustron.ustronet.com

    jest głupi bateria trzyma ledwie 2 dni!!!!!!!

  • 0

    288. ~mati  2006-12-29 20:33:12  host: chello087207224206.chello.pl

    mam ten telefon juz rok a umowa konczy mi sie za rok... i bardzo zaluje ze go wzialem czekam az mi sie umowa skonczy ! Ludzie mówie wam nie bierzcie tego ! bateria trzyma ze 2 dni i nic nie ma ani podczerwieni ani aparatu... jesst do d*** posłuchajcie sie tych ktorzy ten fonik maja i nie upujcie tego hłamtwa

  • 0

    289. ~golas  2006-12-30 18:34:21  host: cik134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej on ma tylko midy czy tez amr??

  • 0

    290. ~Agata  2006-12-30 20:05:28  host: eoh253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przeklinam ten dzien w którym kupiłam ten telefon jest masakryczny szczególne tak jebana batreia wytrzymuje 2dni i chociarz sie wcale nim nie bawie.miałam do wyboru nakie i to był błod ze go nie wybrałam owiele lepsze są ale cóż czeba pomyślec nad zmianą telefony ale kasi brak :(wiec nie kupujcie go bo to szajs ;(

  • 0

    291. ~lola  2006-12-31 12:17:09  host: proxy.idealan.pl

    qrde kupiłam ten fon , mam go od 2 dni i padła mi wubracja :/ najpierw sie nie włączała , potem się właczyłą, a teraz mi znowu padła , nie wiem o co chodzi :( ogólnie jest ok, ale żeby nie ta wibra :/wie ktos moze czemu tak jest i kogos moze tak było??? normalnie nastawiam na wibracje ale mimio to nie idzie . qrde lipa miec fon bez wibry, chyba nie obejdzie sie bez zaniesienia do serwisu :/

  • 0

    292. ~lolka  2006-12-31 14:42:06  host: proxy.idealan.pl

    mam telefon od dwóch dni no i jestem z niego ogólnie zadowolona, ale jest pewien zonnk, posuła mi sie wibracja :/ nie wiem czemu, na początku nie chciało mi się włączyć, potem sie właczyło , a teraz znowu jakos sie nie da , qrde :/ może wie ktoś o co chodzi, moż eu kogos też cos takiego wystąpiło ??? pewnie bez oddania do serwisu sie nie obejdzie bo lipa mieć fona bez wibry , prosze o pomoc :/

  • 0

    293. ~lukas  2006-12-31 15:50:30  host: host-89-228-216-130.kalisz.mm.pl

    nie kupujcie tego to nic nie ma i jest stare nie ma nawet podczerwieni

  • 0

    294. ~QuMpelA  2007-01-01 00:57:14  host: rt-ilan.welnowiec.net

    Wiecie co jesteście pojebani dobry fon a wy tylko szpan no i co że trzyma ino 1-2 dni bateria i chuj z tym!!!!!! Jest fajny mały żadny stary!! Ludzie obudźcie się!!

  • 0

    295. ~Musol  2007-01-05 22:10:51  host: ahn234.internetdsl.tpnet.pl

    odradzam!!!!!! nie kupujcie szkoda kasy bateria siada po dwóch dniach ma małe wyposarzenie

  • 0

    296. ~Lukas  2007-01-05 22:11:56  host: ahn234.internetdsl.tpnet.pl

    Na baterie reklamacji nie przyjmują

  • 0

    297. ~Spinner  2007-01-05 23:44:42  host: dup163.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest spoko nie narzekam a to że niema wszystkich funkcji to nie znaczy że jest do dupy a jak ktoś chce jeszcze aparat i kamerę to lepiej niech sobie aparat debil kupi przynajmniej o niebo lepsza jakość będzie zdjęć kretyny jednym słowem mówiąc.

  • 0

    298. ~Zby  2007-01-08 14:08:15  host: gate.bielanski.med.pl

    Fajny telefonik do gadania, bez bajerów. Nie ma programu do połączenia z PC, nie ma IRDA. Dzwonki można sobie wybrać dla różnych grup użytkowników, ale tylko z katalogu wewnętrznego SRT, do którego nie da się wpisać nic nowego. Doskonała książka adresowa.

  • 0

    299. ~ania:)  2007-01-08 23:48:39  host: bsy190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest do kitu bateria trzyma 1-2 dni polofonnia do d**** szajs do potegi!!raz wyladowal na scianie!!ale za niedlugo nowy fon a ten ma jedyny plus ze (przynajmiej u mnie)jest twardy bo lecial juz po scianach jak sie zawieszalk ale dalej zyje!!!!!TO JEST JEDYNY PLUS!!!!!

  • 0

    300. ~cleopatra  2007-01-09 22:32:03  host: staticline11106.toya.net.pl

    Zgadza sie, ma wolny soft k*źwa, ujowe menu,aparatu za grosz nie ma..;/, ale najgorszy jest wyswietlacz maly jak c..uj. Przeklinam tą babe w orange, zeby ją jakas cegłówka przy..liła w łeb.Ale skubany jest twardy zawodnik bo ze 100 razy jebnal o glebe i nic i dalej żywy.

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-168-204.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet