Siemens AP75 - opinie
Telefony Siemens Siemens AP75 Opinie o Siemens AP75

Siemens AP75

w sumie: 14
  • 0

    1. ~DOGG  2005-10-18 06:49:23  host: ddc182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Shajs!

  • 0

    2. ~  2005-10-18 14:07:54  host: gl18.internetdsl.tpnet.pl

    nowy siemens - 0,5 mb pamieci i aparat 352 x 288 - stary c65 ma juz 9,8 pamieci wiecej a 352 x 288 bylo wtedy standartem

  • 0

    3. ~Maciek  2005-10-18 17:06:00  host: 86-63-96-40.asta-net.com.pl

    Moim zdaniem bardzo dobry model - pracuję w salonie sprzedaży jednej z sieci i wiem z doświadczenia, że właśnie na takie modele czeka rynek - nie każdy potrzebuje bajery, duża rzesza ludzi szuka po prostu taniego telefonu, żeby w razie kradzieży nie zaprzątać sobie tym zbytnio głowy i żeby kosztował "złotówkę" w najniższym abonamencie.

  • 0

    4. ~wilku92  2005-10-18 18:18:15  host: abf66.internetdsl.tpnet.pl

    poprostu telefon z niższej półki, dla tych którzy niepotrzebują super bajerów. a i cena tego telefonu bedzie na pewno bardzo niska.

  • 0

    5.  2005-10-18 19:21:06

    To badziewie jest gorsze od M35i

  • 0

    6. ~Cubus  2005-10-19 13:15:12  host: hipernet77.brda.net

    I znowu wracamy do epoki kamienia lupanego ;-)

  • 0

    7. ~  2005-10-19 14:41:47  host: bmz201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To poco dali tu aparat jak jest dla tych którzy niepotrzebują bajerów?

  • 0

    8. ~Maciek  2005-10-19 18:23:05  host: 86-63-96-40.asta-net.com.pl

    Po to, żeby różnił się czymś od poprzedników :)

  • 0

    9.  2005-10-31 17:12:24

    po to żeby coś kosztował

  • 0

    10. ~kamil  2005-12-31 19:54:45  host: wlan0-4.srem.net

    jak chcecie wypasiony telefon to macie serie cx i m siemensa, a jak wam malo to S czeka ;-)

  • 0

    11.  2006-01-12 18:04:39

    Poczekajcie do mraca.Zobaczycie co benq-siemens wypuści :)

  • 0

    12.  2006-02-12 23:12:16

    ta obudowa przypomina mi lg b2050

  • 0

    13. ~kemot  2006-02-17 19:23:31  host: if138.internetdsl.tpnet.pl

    czy wie ktoś może czy ten telefon ma słownik?

  • 0

    14. ~Wilko  2006-12-21 23:04:57  host: bzk131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ma słownik

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-139-136.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet