Siemens AL21 - opinie
Telefony Siemens Siemens AL21 Opinie o Siemens AL21

Siemens AL21

w sumie: 26
  • 0

    1. ~carmel  2005-11-25 13:19:52  host: 80.50.169.226

    bida z nędzą...

  • 0

    2. ~123  2005-11-25 22:38:32  host: bqw231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mysle, ze do prepaid'ow z haslem "komorka dla dziewczynki z podstawowki" sie nadaje :-PPPPPPP

  • 0

    3.  2005-11-26 09:59:14

    zgroza...:(

  • 0

    4.  2005-11-26 16:20:53

    carmel - gorzej

  • 0

    5. ~super_electric  2005-12-03 20:42:27  host: akm243.internetdsl.tpnet.pl

    wszystko zajee*** . Tylko ten aparat... :cry: :(

  • 0

    6. ~mlody  2005-12-06 12:03:47  host: amp202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie przeciez ten tel to seria A bedzie w niskiej cenie i do tego ma kozak wyglad, chyba nie do konca wiecie co to jest segmentacja rynku wsioki!!!

  • 0

    7.  2005-12-16 23:03:07

    co wy chcecie od tego tela, on jest spoko tylko jesli takie menu jest naprawde to ja wysiadam, juz bym lepsze w paincie zrobil :D

  • 0

    8. ~Lesio  2006-02-23 22:42:35  host: eca107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałaem tego tela w rekach - jest okropny... menu wyglada jakby go dziecko kredka namalowalo:(:(:( od 1 do 10 daje mu 2:( Mozna sie poplakac - z wygladu myslalem ze znalazlem cud techniki a tu taka niemila niespodzianka;(cry;( TOTALA PORAZKA ZE STRONY SIEMENSA... masakra nie telefon - odradzam kupowanie - zreszta jak go zobaczycie to i tak sami zwatpicie w ta marke... Niby tani - ale za taka cene to i tak idzie znalezc cos zdecydowanie lepszego - NIE POLECAM... ba - odradzam zakup tego szmelcu... ok koncze bo sie troszke za bardzo rozpisalem:)

  • 0

    9. ~sowka  2006-07-03 23:49:00  host: dfx107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    rzeczywiście nieciekawy ten telefonik, praktycznie nic w sobie nie ma... jesli ktos potrzebuje telefon do dzwonienia i smsowania to moze smiało brac, ale jeski oczekuje czegos wiecej to ten telefon w 1000 % odpada :P

  • 0

    10. ~lala  2006-07-13 12:09:56  host: czn202.internetdsl.tpnet.pl

    co wy chcecie od tego telefonu jest fajny

  • 0

    11. ~cichy  2006-07-23 16:04:54  host: 201.248-244-81.adsl-static.isp.belgacom.be

    kupilem ten telefon i jestem zadowolony co wy ku... gadacie

  • 0

    12. ~rafal  2006-08-09 00:08:59  host: 80.169.64.205

    jak sciagnac simoka z tego telefonu :P bo go kupilem

  • 0

    13. ~  2006-08-10 21:23:34  host: 217.116.110.179

    tylko martechem

  • 0

    14. ~arek  2006-08-19 19:20:52  host: cache-los-ac06.proxy.aol.com

    wlasnie kupilem ten telefon i mysle ze jest zajefajny, chyba najlepszy jaki mialem, wy prawie wszyscy gadacie bzdury, co wy chcecie od tego telefoniku !!!

  • 0

    15. ~arek  2006-08-19 21:53:49  host: cache-los-ac06.proxy.aol.com

    wlasnie kupilem ten telefon i mysle ze jest zajefajny, chyba najlepszy jaki mialem, wy prawie wszyscy gadacie bzdury, co wy chcecie od tego telefoniku !!!

  • 0

    16. ~arek  2006-08-19 23:59:44  host: cache-los-ac06.proxy.aol.com

    wlasnie kupilem ten telefon i mysle ze jest zajefajny, chyba najlepszy jaki mialem, wy prawie wszyscy gadacie bzdury, co wy chcecie od tego telefoniku !!!

  • 0

    17. ~siwy 9999  2006-09-18 18:24:19  host: bqo207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co tak nzekacie chce go kupic i nie wiem co robic pomozcie!!!!plis :)

  • 0

    18. ~siwy888  2006-09-18 18:25:51  host: bqo207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niewiem kupic czy nie?? pomuzcie plis

  • 0

    19. ~misiu  2006-11-13 19:33:35  host: acss250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    śmieszny troche szkoda że nie ma mp3 tak by można było jakoś go znieść

  • 0

    20. ~19at  2006-12-17 20:57:45  host: dvo42.internetdsl.tpnet.pl

    Fajny siemens co wy chcecie zeby telefon mial mikser,kuchenke !!!!i.t.p

  • 0

    21. ~MArek Nowak  2006-12-26 18:22:25  host: blw101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłem ten tel i nie narzekam :)

  • 0

    22. ~spd82  2007-01-02 14:51:55  host: abeq224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon to limitowany model. powstal na potrzeby niemieckiego media markt i dlatego nie ma bajerow. ale w swojej prostocie nie jest najgorszy.

  • 0

    23. ~AGala  2007-01-24 20:22:30  host: bmr124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Beznadzieja!!!!!i tyle.Zaluje ze go kupilam!!masakra nic nie ma!!!!!nawet mp3 nie kupujcie go do bani!!ostrzegam ze bedziecie żałować tak jak ja!!!!!

  • 0

    24. ~wodzo  2007-02-07 09:58:30  host: chello087207247067.chello.pl

    jak chcecie fajny tel.rozsuwany to polecam samsunga c-300 wypasiony fonik za mala kaske ja go kupilem w sklepie bez simlocka za 319 zeta ma malo pamieci bo tez kolo 2mb ale wyglada jak d500 czy d600 i to jest plus,a i menu wyglada przyzwoicie,osobiscie jakbym mial kupic tego siemensa wybral bym nokie 7650 przynajmniej ma symbiana,4mb pamieci i aparat mialem go i byl swietny.pozdro :-)

  • 0

    25. ~Alex  2007-04-21 18:17:56  host: bfj103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile kosztuje ten telefon????odpiszcie!!!!!

  • 0

    26. ~olcia  2007-09-28 18:11:45  host: ggb206.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam tem tel od kilku miesięcy i gdybym chciała tel dla szpanu jek wiele osób to proponuje takim osobą nokie E65

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-147-69.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet