Siemens A70 - opinie
Telefony Siemens Siemens A70 Opinie o Siemens A70

Siemens A70

w sumie: 30
  • 0

    1. ~TUBUS  2005-03-04 07:39:00  host: aphel.ltd.pl

    czy on ma monochromatyczny wyswietlacz ?? to juz chyba lekka przesada od serii A nie można sie wiele spodziewać ale juz A60 posiadał kolorowy naprawde cofamy sie w rozwoju. Bardzo mmi przypomina A57

  • 0

    2. ~TUBUS  2005-03-09 09:04:00  host: aphel.ltd.pl

    sprawdzilem na stronce producenta to jest wyswietlacz mono! z tego co wyczytalem ma mozliwoci takie jak A52 ! to juz lekka przesada

  • 0

    3. ~Jarek  2005-05-02 20:16:00  host: wit-r2.virnet.pl

    a65 jest niżej w nuemracji a ma znacznie większe możliwości. dziwne

  • 0

    4. ~Sensej  2005-09-28 22:26:46  host: 82.177.1.12

    niedawno kpilem ten kom ojcu. chcial prosty w obsludze telefon i taki wlasnie jest. sluchawka dobrze lezy w reku. telefon jest bardzo lekki i mały. obudowa bardzo dobrze dopasowana nie skrzypi. Kom nie zawiesza sie, bardzo szyko uruchamia. Bateria trzyma przy normalym uzytkowaniu ok. 5-6 dni. Świetny tel dla starszych osob kotrzy chca mic komorce do dzwonienia i pisania smsow i nie chca jej ladowac co 2 dni. Tlefon kupilem w orange z bateria lo-ion 650. Nie zawiesza nie, nie zwalnia przy psaniu smsow. Jest prosty i intuicyjny w obsludze. Osoby w tzw. duza łapą dzieki w miare szeroko umieszczonym klawisza nie beda mialy problemu w nawigacja. Naorawde świtny kom - polecam.

  • 0

    5. ~Mądrala  2005-11-15 09:01:34  host: host-ip97-225.crowley.pl

    a w reklamie orange jest że ma kolorowy wyświetlacz

  • 0

    6. ~ewelina  2005-12-10 18:24:08  host: aop217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny telefon tylko wkurza mnie to ze aby ścągnąć dzwonek polifoniczny to trzeba miec kabel bo inaczej nie da rady!!!!! ostatnio chcialam ściągnąć simloka to mi powiedzieli że kosztuje to około 100zeta:(((( bo trzeba zgłosić się do siemensa a niemczech aby ci kody przysłali jednym słowem nie opłaca sie!!! lepiej kupić starszy model i nie ma z tym problemu!!! pozdrawiam

  • 0

    7. ~km  2006-02-10 22:20:23  host: asw106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Na cholerę komu potrebny kolorowy wyświetlacz? Kolorowych sms-ów pisać nie będziecie.Numerów też wybierać kolorowych nie potrzeba.Jedynie kolor przydaje się w telefonie z aparatem fotograficznym,GPSem lub jeśli jest to palmofon.W innej sytuacji monochromatyczny jest lepszy bo zużywa o wiele mniej prądu oszczędza akumulator i jest czytelniejszy.

  • 0

    8. ~madzik  2006-02-13 15:54:44  host: bdp113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest cool

  • 0

    9. ~Basia  2006-03-14 20:12:14  host: vn74.internetdsl.tpnet.pl

    Ejjj ludzie! Czy ktoś wie czy można wymienić obudowe w tej komie?

  • 0

    10. ~  2006-04-04 09:58:21  host: 213.76.135.90

    ~Zibi Denerwuje mnie, że przy dzwonieniu (przy wyłączonej funkcji wibracja) najpierw jest krótka wibracja a później dźwięk. Moż e ktoś wie czy da się wyłączyć tę wibrację poprzedzającą dżwięk.

  • 0

    11. ~  2006-04-24 12:17:35  host: qh158.internetdsl.tpnet.pl

    ma spory brak zasiegu i wogole jest jak zabawka bez bawiacego nierozumiem czego myjecie te telefony po prostu kupcie sobie nowe ,a nie marnujecie wode inni chca pic a i jak dzwonie do pizzr=eri to przywoza mi telefony w pollitrowych butelkach a i niech nie brzeczy mi nocami

  • 0

    12. ~szejk  2006-04-30 15:44:43  host: aol178.internetdsl.tpnet.pl

    do ostatniej wypowiedzi!!!człowieku lecz się ;D

  • 0

    13. ~nieznajoma  2006-05-02 20:30:42  host: afe194.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam ten tel. od niedawna i jest bardzo fajny..!!kazdemu sie podoba..ja nie wiem co wy chccecie od tego tel. on jest zaglebisty...tylko szkoda ze nie ma kolorowego wyswietlacza ale to jest zbędne i niepotrzebne...!! bardzo jest fajny ten tel.

  • 0

    14. ~danex  2006-05-07 18:12:17  host: acgx192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon 6 miesiecy i jest good. jest malutki, zgrabny czytelny i prosty w obsludze :D jednynm mankamentem tego telefonu jest brak stopera, kalendarza, i tego ze jak chce sie zmienic dzwonek to nie da sie ich przlaczac tylko trzeba wychodzic i naciskac na nastepny zeby odsluchac go, pozatym jest cool

  • 0

    15. ~Krzysiu Jarzyna  2006-05-10 23:33:50  host: zj254.internetdsl.tpnet.pl

    właśnie kupiłem to coś za 45PLN i mam nadzieje że będzie taki fajny jak mówicie / pozdro :)

  • 0

    16. ~luti  2006-05-19 19:40:07  host: abxi37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super telefonik nie ma na co narzekać!!!!!Mi się podoba jest cool!!!Ma chyba z 15 dzwonków,no 4 we wlasnych!!1Reszta w ustawieniach.Ale są zajebiste.Bateria trzyma ok.6 dni 4 jak używa się często!!!Jestem zadowolony!!!Po co kolor!!!!

  • 0

    17. ~r  2006-07-13 10:28:03  host: ip-81-15-216-131.unregistered.net.telenergo.pl

    mam pytanko jak sie blo0kuje tom komurke

  • 0

    18. ~Adam483  2007-05-27 13:32:39  host: nat-131.mikolow.net

    Hejka wie moze ktos jak sciagnac obudowe z tego fona ??? zgory dziex xDxDxD

  • 0

    19. ~twix  2007-07-09 18:19:23  host: afb50.internetdsl.tpnet.pl

    tel może być,dla mnie wady to:słaba bateria,kiepski zasięg i powolne otwieranie i wysyłanie smsów.reszta jest ok.obrazków i melodyjek mi nie trzeba a więc nie przeszkadza że może mieć ich niewiele.smsy sie pisze super.są dwie fajne gierki:)

  • 0

    20. ~edzia  2007-08-28 16:07:36  host: jawor.jaw.vectranet.pl

    mam pytanko: czy jak pisze się esy w tym telefonie na t9 to można zapisywać słowa w słowniku? tak zeby za następnym razem juz to slowo było w telefonie? z góry dziekuje za odpowiedź;)

  • 0

    21. ~edzia  2007-08-28 16:54:45  host: jawor.jaw.vectranet.pl

    mam jeszcze jedno pytanko;) na jaki kolor podświetla się wyświetlacz w tym telefonie?:)

  • 0

    22. ~Ann  2007-08-31 11:47:22  host: bjy43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałam kiedyś ten telefon,lecz obecnie posiadam motorolę w375.Jak dla mnie ten siemensik jest spoko,nie mam mu nic do zarzucenia,no może to,że się czasem zacina...pzdr dla wszsytkich którzy są z niego zadowoleni :)

  • 0

    23. ~Gestfeind  2007-10-20 20:31:23  host: ekt4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Używałem ten telefon ponad rok, i mogę się z Wami podzielić moimi spostrzeżeniami. Telefonik mały, zgrabny, i nieźle wyglądający. Obudowa dorbze spasowana, nie otwiera się samoczynnie w kieszeni. Klawisze wygodne, jedynie do dolnych można mieć trochę zastrzeżeń. Wyświetlacz mógłby być większy, jednak nie ma tragedii. Dla ułatwienia wymienię wady: - długie wysyłanie sms-a: samo pisanie trwa krótko, jednak sms długo "wysyła się" - ustawienie dzownka to istana czarna magia :) w koncu po uporaniu się, i tak gdy dzownił ktoś z poza listy, to inny był dźwięk. Melodia przestawiała się itp. itd - soft trocge zrobiony "na odwal". Widać niedopracowania, spowolnienia, i pare mało znaczących błędów - przy pisaniu sms-a, w pewnym momencie nie widac trescie, piszę się na oślep, zanim kursor przeskoczy - po roku bateria padła. Wytrzymywała 2-3, i po prostu nagle nie ma siły się już uruchamiać. Dlatego postanowięm się z nim rozstać. Na koniec wymienię zalety, ponieważ w gruncie rzeczy to dobry telefon. - łatwa, intuicyjna obsługa - szybkie menu - mocna wibra - na prawdę wytrzymały telefon - wciągająca gra baloniki :) Generalnie polecam wszystkim. Tani i niezawodny. Nie spodziewajcie się fajerwerków, w koncu w samym załozeniu telefon miał słuzyc do dzownienia i smsowania, a nie do zabaw. Pozdrawiam !

  • 0

    24. ~mad  2007-10-27 18:54:57  host: host-81-190-103-148.rzeszow.mm.pl

    z tymi niewidocznymi sms ami mam to samo

  • 0

    25. ~Royal  2008-05-02 21:08:47  host: xdsl-8567.walbrzych.dialog.net.pl

    mam problem kolega mi zmienił kontrast w simensie a 70 i nie wiem jak tam wejsc bo nic niewidze czy mogłby mi ktos podac jakas kombinacje klawiszy zeby tam wejsc bardzo prosze :) zgóry dziekuje:0

  • 0

    26. ~grzesinho91  2008-06-14 14:57:45  host: abte243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon ładny, mały, lekki i prosty w obsłudze. Czy ktoś wie, czy da się z niego ściągnąć simlocka przez kod?

  • 0

    27. ~tla  2008-06-21 10:11:04  host: dog55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ustawienia->wyswietlacz->kontrast

  • 0

    28. ~KubaMax  2009-10-26 19:02:41  host: 80.50.129.2

    Witam! Miałem ten telefon aż 3 lata, bo nie potrzebowałem lepszego. Komórka świetna do dzwonienia i pisania sms. Często mi upadał i nawet raz spał pod gołym niebem, zmoczył się a gdy go znalazłem myślaŁEM, że po takiej nocy nie będzie się do niczego nadawal ale o dziwo tylko trochę zaczął charczec glosnik co po kilku dniach ustało. KTO CHCE PROSTY W OBSŁUDZE TELEFON NIECH SIĘ NIE ZASTANAWIA TYLKO KUPUJE, TEN TELEFON UDAŁ SIĘ SIEMENSOWI JAK MAŁO KTÓRY ZE STARSZYCH.

  • 0

    29. ~KubaMax  2009-10-26 19:12:08  host: 80.50.129.2

    Nie zgadzam sie z Gestfeind bo miałem ten telefon 3 latai wiem jak się zmienia dzwonek, bardzo łatwo. Trzeba tylko wejsć w menu--->dzwonki--->i wybrać jaki dzwonek się chce zmienić np. na sms, dokładnie nie pamiętam wszystkich folderów bo już go nie mam ale wim, ze dało się zmienic dzwonek i to nie jest wcale "czarna magia" jak to określił Gestfeid. Telefon jest dobry gdy ktoś używa go do dzwonienia i pisania sms a nie do grania w gry, słuchania muzyki mp3 i robienia zdjęć. Do tego sa odtwarzacze mp3, konsole komputery albo aparaty fotograficzne.

  • 0

    30. ~obcy  2014-07-11 21:47:29  host: host-31-135-162-4.inm.net.pl

    wspaniały , pierwszy telefon jest tam nawet gierka xD dobrze się rozmawia niezniszczalny :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-5-239.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet