Siemens A65 - opinie
Telefony Siemens Siemens A65 Opinie o Siemens A65

Siemens A65

w sumie: 55
  • 0

    1. ~Chyba macie pomyłke !  2004-12-15 19:29:00  host: dk10.internetdsl.tpnet.pl

    Na www.my-siemens.com pisze ze teb telefon ma 3 zakresowy gsm a wy macie ze jest tylko 2 zakresowy a mam nadzieje ze go kupie bo bardzo mi sie podoba !!!

  • 0

    2. ~WitekT  2004-12-15 23:45:00  host: pollux.ds.pg.gda.pl

    Tak, zgadza się - już poprawiłem. Dzięki za zwrócenie uwagi! :)

  • 0

    3. ~Howado  2004-12-19 19:05:00  host: dk10.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon jest superrr!! Mały , lekki , zgrabny , funkcjonalny i dla tych co nie musza miec wypasionych telefonuch ten fonik przypanie do gustu! A jeszcze jedno nie ma kaledaza i wybierania gloswego ale ma dyktafon! pozdro i polecam ten telefon !!

  • 0

    4. ~Madzius  2005-02-26 20:00:00  host: dk10.internetdsl.tpnet.pl

    Zgadzam sie z Howadem

  • 0

    5. ~super_electric  2005-03-04 14:32:00  host: rtr.ilabs.pl

    Cos dla fanow polifonii Siemensowskiejjj.Także ludzie cco się presiadają zSamsunga C100 powinni być też zadowoleni.

  • 0

    6. ~Jarek  2005-05-02 20:12:00  host: wit-r2.virnet.pl

    Mój tata go ma i trochę się nim bawiłem. Polifonia jest faktycznie super i do tego odtwarza wave, ale wyświetlacz... mimo że ma 4096 kolorów to jest dosyć marnie wykorzystany i menu wygląda brzydko :/

  • 0

    7. ~Tweety  2005-05-08 00:01:00  host: bet225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny telefon. Malutki, leciutki, zgrabniutki... moim zdaniem taki trochę kobiecy. W środku ma wszystko co mieć powinien, ale bez żadnych zbędnych i niepotrzebnych bajerów. Sama go mam już od kilku miesięcy i nie zamieniłabym go nawet za nowszy. Mam tylko problem, bo zniszczyłam obudowe trochę, a jak narazie to nie można jej nigdzie chyba dostać. Jeśli ktoś wie, gdzie one mogą być do kupienia to bardzo proszę o kontak e-mailem. Telefon polecam!!!

  • 0

    8. ~pako  2005-05-18 10:56:00  host: dxb66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik jest fajny ale nic pozatym tylko Polifonia jest ful wypas i ks.telefoniczna.

  • 0

    9. ~D@ViDeK  2005-05-20 23:43:00  host: host-81-190-234-162.chelm.mm.pl

    Witam! Moim zdaniem telefon jest spox tylko ma pare wad: 1:slaby wyswietlacz
    2:nie ma dyktafonu:/(co mnie wkurzylo) 3:brak aparatu:[(a w tym telefonie by sie przydal,naprawde:D

  • 0

    10. ~mati  2005-06-11 18:33:00  host: wg138.internetdsl.tpnet.pl

    witam!mozna podłączyc do tego telefonu aparat??

  • 0

    11. ~Pawlik19  2005-06-21 15:42:00  host: proxy2.satfilm.pl

    mam ten modelik i bardzo mi sie podoba jest latwy w obsludze i jest pojemny

  • 0

    12. ~megi884  2005-07-03 02:10:00  host: prosie7-1.aster.pl

    czy można do tego telefonu podłączyć aparat cyfrowy??????????????????
    prosze o jak najszybsza odpowiedz!!!!!!!!!

  • 0

    13. ~Krasik  2005-07-03 11:08:00  host: dial-1373.zgora.dialog.net.pl

    Mam ten telefon jest fajny,latwy w obslydze
    Polifonia jest zajebista,tylko szkoda ze bez aparatu

  • 0

    14. ~Lampard  2005-07-06 11:44:00  host: abz138.internetdsl.tpnet.pl

    WITAM!!!! Będę miał Simensa A65 za pare dni? opłaca się go mieć TAK czy NIE . Proszę o jak najszybszą odpowiedź ! MOŻNA DO NIEGO PODŁĄCZYĆ APARAT ??????

  • 0

    15. ~franz  2005-07-08 16:55:00  host: bmb234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam!do tego telefomu pasuje aparat z siemensa c65 albo s65 nie pamietam ale pasuje zdjecia niezaciekawe:(

  • 0

    16. ~Demin  2005-07-09 17:51:00  host: eab246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja planuje sobie jego kupić :D najpuźniej będe go miał 14 lipca ale napewno za dobrom cene

  • 0

    17. ~kwiatek  2005-07-15 17:33:00  host: aqc67.internetdsl.tpnet.pl

    jest tu pomylka. ten telefon ma dyktafon.

  • 0

    18. ~WitekT  2005-07-22 19:29:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    kwiatek: dzięki, już poprawione! :)

  • 0

    19. ~martino  2005-08-08 22:44:10  host: mokadi.com.pl

    nie chce sie mdrowac ale chyba telefon ma notatnik bo w kazdym innym srwisie jest napisane ze go posiada

  • 0

    20. ~  2005-08-16 20:57:13  host: drg75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy w telefonach nie mających podczerwieni mozna ja zamontować ??

  • 0

    21. ~Dave  2005-08-19 21:56:17  host: dial-515.zgora.dialog.net.pl

    Czy ten foni serio ma 1,5mb pamięci??

  • 0

    22. ~Adir  2005-08-28 22:57:13  host: 80.51.241.206

    Czy mozna zamontowac aparat tak jak w idei

  • 0

    23. ~myziulka  2005-09-03 22:07:58  host: cjc32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiecie jak skonfigurować w nim wap...?

  • 0

    24. ~aparacik  2005-09-07 17:36:08  host: ab98.internetdsl.tpnet.pl

    fajny ma aparacik bo robi zdjęcia w rozdzielczości 640x480

  • 0

    25. ~myziulka  2005-09-08 16:49:57  host: cjf176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie moze ktos jak mam skonfigurowac usluge mms.. ??

  • 0

    26. ~Świder  2005-09-15 22:00:19  host: dial-395.bielsko.dialog.net.pl

    ludzie ja mam ten telefon i o aparat też ma

  • 0

    27.  2005-10-21 18:37:18

    martino: dzięki za zwrócenie uwagi, już poprawione! :)

  • 0

    28. ~madzia 8585  2005-10-26 13:31:00  host: ul218.internetdsl.tpnet.pl

    witam prosze mi odpowiedziec czy ten telefon ma finkcje " przypomnienia " jesli tak to jak ja uruchomic ??????? prosze o odpowiedz

  • 0

    29. ~Bolo  2005-11-18 18:14:56  host: bth40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak brak przypomnień i kiepskiej jakości obraz na wyswietlaczu to główne wady tego telefonu. Poza tym telefon jest ok.

  • 0

    30. ~Bolo  2006-01-05 08:09:15  host: aoz240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Opis tego telefonu jest wyjatkowo niedokładny. Nie ma w nim kalendarza a tym bardziej przypomnień ani notatek. Nie ma także minutnika jest tylko stoper. Wyjątkowo ubogi w oprogramowaniu telefon. Właściwie to jest oprogramowanie takie jak w C60 na 99%.

  • 0

    31. ~boss  2006-01-11 17:34:46  host: bba68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    O ile wiem, ten telefon nie ma kalendarza i notatnika... a moze sa gdzies ukryte? :-]... oprocz tego ma system glosnomowiacy.

  • 0

    32. ~m.b  2006-01-24 14:34:06  host: aei138.internetdsl.tpnet.pl

    mam tego fona i jest spoko tak ogółem ale niektóre rzeczy mnie wnnim wkurzają np to że nie ma kalendarza:/

  • 0

    33. ~Kaśka>15  2006-02-13 14:15:57  host: 82.177.36.119

    Fajny fonik!! Kupuję go sobie ale najpierw musze uzbierac na niego troche kaski obecnie mam nokie 3510i ale wole tego siemensika jest mniejszy i ładniejszy!!!!ale napiszcie mi czy oplaca sie go wymienic z nokii 3510i na tego siemensa!!!z gory wielkie dzieki piszcie i pozdro dla wszystkich papapapappapa:*:*:*:*:*:*:*:*

  • 0

    34. ~wz  2006-03-06 19:29:24  host: frell.kolornet.pl

    Mam ten telefonik od kilku miesięcy. Jestem z niego bardzo zadowolony. Jak na razie nie zamieniłbym go na nic innego w tym przedziale cenowym. Polecam!

  • 0

    35. ~jestescie dziwni?  2006-03-20 18:33:44  host: edz108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mialam ten telefon jest beznadziejny, wogole jaka grafika beznadziejna:/ Moze kilka plusow ten telefon ma ale ja i tak wole NOKIE sa o niebo lepsze

  • 0

    36. Anonymous  2006-03-26 21:36:56  host: lesna1-1-128-255.euro-net.pl

    siema znalazłem błąd bo ten tel. ma System głośnomówiący!! :P poprawcie ;) polecam dobry fon :)

  • 0

    37. ~kasia  2006-05-26 14:32:09  host: dus49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajna koma;) mialam ją ale sprezentowalam bratu na rzecz Sagema myX2v -jest 100 razy lepszy;) pzdr

  • 0

    38. ~  2006-10-28 19:02:36  host: xdsl-2121.lodz.dialog.net.pl

    mam taki telfon i nie wiem co mam zrobic zeby wysylac i otrzywywac mms pomozcie!!!

  • 0

    39. ~Godemi  2006-11-25 11:15:51  host: acq91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    o5tóz w kazym telefonie nie mającym aprataty, można go dołączyc. Trzeba tylko go kupic w serwisie.... np do sony ericsona T290i ( bez aparaty) kosztuje w granicach 30 zł.

  • 0

    40. ~rafaU.  2006-12-10 11:02:18  host: cez235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no tak... a dokladniej 1.8 mb :/

  • 0

    41. ~Michrz  2007-02-03 11:45:02  host: 088156120138.stk.vectranet.pl

    Ładny telefonik, mam go już 2 latka i sprawuje się bardzo dobrze. Gorąco polecam tym, którym nie są potrzebne nowoczesne bajery, a telefon do dzwonienia i sms-owania.

  • 0

    42. ~themalwika  2007-02-26 12:22:41  host: ecy249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon już 2 lata (Kończy mi się umowa i zamieniam go na Samsunga SGH-X510 albo Sagema my401x) jest fajny, ma dobrą baterie (ładować na wyłączonym fonie!). Nie wiem, po co wam cały kalendarz jak i tak jest na bierząco data... Jak na telefon w tej cenie jest świetny:)(co nie oznacza ze nie ma w ogóle wad;()

  • 0

    43. ~$$$ZCZX_LASZKI  2007-02-26 20:25:19  host: ip-83-2-86-117.static.xcore.pl

    Spoko telefonik... ma tylko 2 wady slaba jakosc wyswietlacza oraaz "ubogie" oprogramowanie... :P pozdr..

  • 0

    44. ~Katy  2007-04-24 22:02:13  host: aake189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefon od prawie 2 lat i troche mi sie znudził...Jednak przez te dwa latka sie nieźle sprawował i byłam zadowolona. Teraz bede mieś se k310i bo poprostu jest zajefajny!

  • 0

    45. ~KARA  2007-04-30 09:49:53  host: host-81-190-194-118.gizycko.mm.pl

    i ma tez dyktafon! przynajmniej ja mialam. Teraz mam motorole V3, ale z tamtego simensa jestem baaaaaaardzo zadowolona byl cool =* przezylam z nim wiele milosci... :p

  • 0

    46. ~basia  2007-05-16 18:18:35  host: chello089076077056.chello.pl

    mam ten telefon ponad 2 lata i jest fajny. największą jego zaletą jest bateria, mi trzyma około tygodnia z włączonym oszczędzaczem energii.

  • 0

    47. ~Elea  2007-06-05 17:04:10  host: aawz161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja również wymieniam ten telfon na inny. Konkretnie Sagema 401x. Ja tam byłam z niego zadowolona jest całkiem spoko...

  • 0

    48. ~hihihaha  2007-06-27 15:56:05  host: abwi26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałam ten tel. jakies 1,5 roku wzielam go z orange, z poczatku podobal mi sie nawet, ale kiedy zepsol sie po raz 4 mialam go dość ! poprostu padł!!! padl i wiecej sie nie włączył :/ Siemensy to najgrosze padła jakie mogly sie pojawić!

  • 0

    49. ~  2007-08-03 11:24:42  host: bdq152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja miałam ten tel 2 lata, jest w porządku jeśli chodzi tylko o dzwonienie i smsowanie, ma doczepiany aparat, ale trudno go dostać. Zdjęcia robi słabe, ale czego mozna sie spodziwać po takim tel;p w pewnym momenci strasznie mi sie wieszał i ma mało pamięci ale ogólnie jest w porządku:) ps. kontaktów w tel nie jest tylko 50, ja mam 160 i jest ok;p

  • 0

    50. ~BUBI  2007-11-05 18:13:23  host: ggs122.internetdsl.tpnet.pl

    jest głupi nie ma notatnika nie wiem jak sie wymienia obódowe jak by coś to piszcie.

  • 0

    51. ~  2007-11-05 18:15:41  host: ggs122.internetdsl.tpnet.pl

    też nie wiem jak ustawić mms no ale za niedługo będę sobie kupował lepszy tel.

  • 0

    52. ~amin  2007-12-29 15:52:43  host: eom170.internetdsl.tpnet.pl

    a no i chciałem dodać wsiorze że jeżeli macie jakiekolwiek problemy a z pewnością z tym gównem macie to trzaśnijcie o podłoge albo ściane...

  • 0

    53. ~paulinkaaa  2008-01-04 16:01:02  host: emu20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten fonik, jest fajny, ma dyktafon i mozna dokupic aparat. polecam!!!

  • 0

    54. ~storoteczka  2010-06-15 16:19:44  host: host931792483.static.kompus.3s.pl

    mam już ten telefon 5 lat, a kupiony jako używany dwuletni (intensywnie używany przez rowerzystę - porysowany i po upadkach), co daje 7 lat działania! :D (raz padł soft i tyle)

  • 0

    55. ~cep  2011-01-02 14:53:29  host: 83.2.35.218

    powiem wam tak telefonik jest za...... służył mi 6 lat potem miałem nowy który zgubiłem i z braku kasy na daną chwile kupiłem sobie znowu A65 i wiem że ten telefon jest nie do zajechania nurkował w śniegu pływał w betonie i rzucałem nim z całej siły chyba z 15 razy o ścianę i tylko bateria wypadła służył by mi do dzisiaj ale złącza się przepaliły przy ładowaniu a le to wina ładowarki była stara jednym słowem telefon jest SUPER

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet