Siemens A60 - opinie
Telefony Siemens Siemens A60 Opinie o Siemens A60

Siemens A60

w sumie: 8
  • 0

    1. ~Cfany  2006-03-18 17:16:35  host: 80.54.97.48

    Po co robili taki telfon!? Toż to gorsze niz C60 !

  • 0

    2. ~Doda!  2006-04-13 16:44:21  host: ayt248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon dobry dla ludzi z cienkim portfelem i dla tych, dla których telefon to nie zabawka. Ale i dla takich cos sie w nim znajdzie, duzo na niego obudow, duzo dzwonkow i tapet. mimo ze nie ma ku temu specjalnych zdolnosci, polecam go kazdemu. a60 to c60 bez mozliwosci dolaczenia aparatu. ale ten wyswietlacz nie nadaje sie do zdjec. denerwuje bardzo mala pamiec. ale ogolnie fajny, mozna polecic jako telefon na poczatek przygody z komorkami:) pozdro!

  • 0

    3. ~matii  2006-07-26 19:23:04  host: qm254.internetdsl.tpnet.pl

    słuchajcie w tym telefonie niema żadnego kalendaża. I ma małą poamięć ale za to jest fajny tylko mało ma funkcji ale po zatym to fajny telefonik

  • 0

    4. ~LORD JAHU  2006-12-30 11:21:11  host: ban210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale z was buraki!! widac ze jestescie z badziewnego pokaolenia materialistów - a co wy chcecie w telefonie aparaty, mp3 i co moze chcecie tez poduszkę powietrzna.!!

  • 0

    5. ~  2007-03-06 17:44:53  host: epy163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moim zdaniem to a69 jest spoko denerwuje mnie ze długo mysli :P szkoda tez ze nie ma w nim IRDY a tak to spoko dla ludzi którzy tak jak ja nie lubią zbyt dużo bajerów :) polecam :)

  • 0

    6. ~Diabełl  2007-07-07 00:16:48  host: 80.48.192.30

    ja mam mojego A60 juz ponad 3 lata i jestem z niego zadowolony wytzymały jest jak ze stali ;d;d;d

  • 0

    7. ~Posiadacz A60  2007-11-08 11:06:26  host: bxv115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Świetny telefon! Mam go od prawie 3 lat i on jest chyba z tytanu! Wytrzymały, że hej! Uwielbiam go!

  • 0

    8.  2013-02-15 18:50:55

    Niestety, beznadziejna klawiatura. Skrzypi jak trumna z kopulującymi kościotrupami, przy czym nigdy nie wiemy, które naciśnięcie klawisza było skuteczne. Inne Siemensy z tego okresu mają klawiaturę przyzwoitą. W roku 2013 A60 jest "telefonem za kilka złotych dla niewymagającego użytkownika", ale lepiej wybrać inny model. Ze swą marną klawiaturą telefon nie zadowoli nikogo, w szczególności tych, co chcą "tylko dzwonić i SMS-ować".

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-202-12.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet