Siemens A55 - opinie
Telefony Siemens Siemens A55 Opinie o Siemens A55

Siemens A55

w sumie: 12
  • 0

    1. ~BlAxI  2005-10-14 22:12:56  host: host-195-82-180-194.nowiny.net

    Nie jest nowym telefonem ,ale według mnie spox

  • 0

    2. ~kibic  2005-10-14 22:13:26  host: host-195-82-180-194.nowiny.net

    zajebisty tel i szluz

  • 0

    3. ~xsd  2006-05-20 09:21:51  host: bxe26.internetdsl.tpnet.pl

    Co to za guwno skad on jest chyba z muzeum!!!! ja mam swojego se w800i i to wogule nie ma poruwnania

  • 0

    4. ~  2006-09-06 14:18:04  host: host-212-18-19-134.customer.m-online.net

    @ xsd - aleś wymyslil, dzieciaku. mamusia ci kupila w800i i sie ciesz, do czasu jak ci ukradna ;)) dla wszystkich gowniarzy do w800i powinni dodawac slownik ortograficzny :)

  • 0

    5. ~Spoko fon  2006-11-10 20:59:01  host: esj133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Spoko fonik [mały, lekki, łatwy w obsłudze, tani (w ramach 50-80zł)] PoLeCaM komuś komu telefon jest potrzebny wyłącznie do dzwonienia.. mi taki nie wystarcza ale dla starszych ludzi w sam raz :)

  • 0

    6. ~SZOGUN  2007-04-01 16:26:06  host: 213.25.204.1

    maly fajny ale siemens!! jak kazdy wie w siemensach poada oprogramowanie sam potrzebuje oprogramowania do cx75 ma ktos moze link?

  • 0

    7. ~Marika  2007-04-05 12:42:39  host: c179-124.icpnet.pl

    Jeśli ktoś potrzebuje kom do dzwonienia i esek tylko, to ten jest spox, jeden minus to taki, ze nie ma wibry:-/ pozdro.

  • 0

    8. ~wicia  2007-07-15 13:22:56  host: cka232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałam go pol roku. i polecam dla osob ktore nie maja zadnych wymagac. mogłby chociaz miec kolorowy wyswietlacz;)

  • 0

    9. ~anom  2008-02-09 09:07:27  host: public-gprs112577.centertel.pl

    xsd ty kur.o nienawidze takich ludzi , dzieciak jesteś i jarasz się a jak ci zaje.ą to będziesz płakał

  • 0

    10. ~  2008-02-24 12:50:39  host: bmz213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a55 to super telefon jak sie wgra soft od c55, jest szybki niezle sie pisze smsy, ale nie lepiej niz na starszych nokiach

  • 0

    11. ~Deshawn  2008-03-22 20:31:38  host: 213.199.238.134

    Do A55 mam sentyment bo to był Mój pierwszy telefon. Prosty, łatwy i przyjemny ';) poprostu telefon do dzwonienia i pisania smsów. Co do xsd to żal :/ zainwestuj lepiej w słownik ortograficzny niż w tego Twojego w800i...

  • 0

    12. ~Deshawn  2011-01-19 15:14:29  host: 83.1.246.213

    Mój pierwszy telefon :) banalny w obsłudze, dzwoni, pisze smsy. Czego chcieć więcej od takiego telefonu?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-66-57.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet