Siemens A52 - opinie
Telefony Siemens Siemens A52 Opinie o Siemens A52

Siemens A52

w sumie: 63
  • 0

    1. ~pax  2004-11-30 17:31:00  host: host-ip11-209.crowley.pl

    fajny telefonik. ma jednak 2 wady: bardzo mała pamięć (przeraziło mnie to) i brak wapu. tak to ok

  • 0

    2. ~joe  2004-12-01 19:53:00  host: asv81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeżeli nie ma wapu,to dlaczego w opisie jest on zaznaczony?Teraz nie wiadomo czy warto go kupic!

  • 0

    3. ~WitekT  2004-12-02 01:56:00  host: pollux.ds.pg.gda.pl

    joe: rzeczywiście, do naszego opisu wkradł się błąd. Już został poprawiony. :)

  • 0

    4. ~dziewczyna  2005-05-01 20:08:00  host: acu204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wzięlam go tylko w abonamęcie , odrazu sobie zmieniam na lepszy model , juz wiem który bedę miała wkrótce tez siemensa tylko CX65 albo jeszcze lepszego :D nie nie mozna jakoś z nim zyć .

  • 0

    5. ~JoHnY  2005-05-17 13:21:00  host: cic14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja tam jakos z nim zyje. i nie narzekam, fakt ze skrzynka na wiadomosci mogła by wiecej powiescic ale jeszcze jedna dla mnie wazna rzecz to bateria.Mogła by troszke dłużej potrzymac ale tak ogółem Ok

  • 0

    6. ~sphinx118  2005-06-08 16:36:00  host: any61.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon nie ma kalendarza!! i jaka to polifonia skoro nie można sciągnąć i można mieć tylko 4 dzwonki własne :(

  • 0

    7. ~WitekT  2005-06-09 09:47:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    sphinx118: dzięki za zwrócenie uwagi, już poprawione! :)

  • 0

    8. ~pause  2005-06-09 19:53:00  host: pb138.lagow.sdi.tpnet.pl

    można spoko z nim żyć. telefon jest dla mnie super. jak ktoś kupiłby sobie kabel to może zmienić soft. Aha idzie wgrać dzwonki polifoniczne przez kabel ale najpierw trzeba telefon sflaszować, a pliki mid - ściągnięte z netu trzeba przerobić na inny format. i chodzi. Polecam.

  • 0

    9. ~Boston  2005-06-15 09:48:00  host: rv26.internetdsl.tpnet.pl

    Mam jeszcze model A52 ale zamienie go na CXT70. Fonik (a52) jest fajny mały lekki ale ta jego pamięć mnie dobija. Polifonia nawet spoko.

  • 0

    10. ~TiiL  2005-06-25 22:54:00  host: pb45.trzciana.sdi.tpnet.pl

    pause wyjasnij w jakim programie zmieniasz softa??

  • 0

    11. ~paulinam  2005-08-20 10:57:46  host: bjs50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nawet spoko.tylko mała pamiec i nie moge znalesc strony ktora by sciagała simlocka z telefonu

  • 0

    12. ~lelo  2005-09-26 13:38:30  host: bxk122.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon to jest dziadostwo mozna miec ino 4 swoje dzwonki i nieidzie go podłączyc do kompa bo nigdzie niema programu zeby to zrobic

  • 0

    13. ~QUNCIQ  2005-10-14 18:05:09  host: dak17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SIEMENSY SA DO DUSZY... LEPSZA NOKIA, bynajmniej dzwonki i wszystko jest... A tu głupiego programu nie idzie znależź

  • 0

    14. ~pause  2005-10-15 14:32:36  host: pb138.lagow.sdi.tpnet.pl

    Simlock » Simlock w Siemensie A52, A55 i A57 (testpoint)
    Usunięcie blokady Simlock pozwala na działanie telefonu z kartą SIM dowolnego operatora. Niestety usunięcie Simlocka w Siemensie A52 (od wersji 09), A55 (od wersji 11) i A57 wymaga przecięcia jednej ze ścieżek na płycie głównej telefonu (tzw. testpoint). Nie będzie to przeszkadzać w użytkowaniu telefonu, jednak stracimy możliwość aktualizacji oprogramowania w telefonie za pomocą SWUPa.

  • 0

    15. ~Tomek  2005-11-23 17:32:30  host: dbt227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Padło padło raz jeszcze toć to nawet trzeba rozwalic zeby simlocka zdjąc ??? a pamięc to ino pożel sie boze !!!

  • 0

    16. ~  2005-12-10 18:37:23  host: xdsl-8323.wroclaw.dialog.net.pl

    sciagnelem dzwonek
    i nie chce sie zapipac bo pokazuje sie w 4 czesiach !!!! Co mam zrobbic??????prosze o szybkie rozwazenie mojej sprawy!!!Z gory dziekuje ..Ten dzwonek to popcorn crazy froga>>jeszcze raz dzieki

  • 0

    17. ~mate  2005-12-13 15:26:23  host: 83.16.139.28

    ma moze ktos kod za ktorym bede mogl sciagnac simlock'a z siemensa a52

  • 0

    18. ~Wendy  2006-01-27 15:13:32  host: chello084010224218.chello.pl

    no mnie też dobija ta pamięc..:/Ale bardzo dziwne, bo na początq mi się mieściło 52-53 smsów a teraz 48-49 beznadziejne.. I wsumie kupiłam za 300zł go i teraz żałuje bo za tą cene mozna sobie kupić lepszego siemensa.:(

  • 0

    19. ~piotrek  2006-02-09 16:36:42  host: btx27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jaki taki szkoda że nie ma w nim wap-u jest mało miejsca w pamięći(cholernie mało)tak to może być

  • 0

    20. ~Mały  2006-02-17 19:31:41  host: dyz96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałem tego fona jest spoko moze niema duzej pamieci ale jest spoko. Kilka razy sie na niega wkurzyłem bo mi sie zawiesił

  • 0

    21. ~Dorcia  2006-02-22 15:42:17  host: eei202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajne ma gierki Wacko:)))

  • 0

    22. ~Gecko  2006-03-18 21:12:01  host: ejn249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dobry telefon, jak ktoś potrzebuje małego, zgrabnego telefonu do sms'owania i dzwonienia to moge go polecić :) Szkoda tylko ze w skrzynce mieści się mało wiadomosci.

  • 0

    23. ~svir  2006-03-19 19:19:49  host: 217.153.136.198

    jedno pytanko jak na nie go wgrac dzwonki z kompa, przez jaki program

  • 0

    24. ~Pink  2006-03-31 08:15:31  host: rtr-1.core.lanet.net.pl

    od niedawna mam SE k7001 ale przedtem mialam siemensa A52.oczywiscie teraz wydaje mi sie jednym wielkim badziewiem,ale wtedy ogółem był w porządku.Bateria trzymała tydzień i to mi sie podobało

  • 0

    25. ~bartoo  2006-04-24 16:58:41  host: sas.podlasie.pl

    siema wszystkim. czy ktoś wie jak ściągać simlocka z siemensa a52?

  • 0

    26. ~krzysiek  2006-04-28 22:07:07  host: chello087207219042.chello.pl

    No jak ktoś przechowuje nie wiadomo ile smsów nie wiadomo po co i MUSI mieć polifoniczne dzwonki do szpanowania w autobusie to faktycznie dramat :/ Telefon jest dobry - wytrzymały, poręczny i bateria długo trzyma.

  • 0

    27. ~  2006-09-20 14:46:12  host: auq200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    paulinam słuchaj poszukaj programu nokia free do sciągania simlocków.pozdrawiam.Alan.M

  • 0

    28. ~zwiro  2006-09-27 14:48:58  host: host-81-190-116-158.gdynia.mm.pl

    a jak sciagnac simlocka z tego programu nokia free bo sciagnelem go sobie ale jakos wpisuje kod i nic mi to nie daje:/

  • 0

    29. ~Viki  2006-10-30 18:10:35  host: cjr1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak można zdjąć simlocka z simensa A52?

  • 0

    30. ~siwusek:)))  2006-12-14 11:00:00  host: ip85148042.gmk.net.pl

    ten fon jest do bani chcialem sciagnoc simloka atu walek bo nie ma nigdzie programu

  • 0

    31. ~ostra  2007-01-06 15:52:10  host: byy224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kuwa chcialam sciagnac dzwone poluifoniczny i dostalam wiadomosc z jakims czyms i nie wiem co mam zrobic zeby go miec..;/

  • 0

    32. ~Wanio  2007-02-20 12:19:21  host: acms26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~ostra nic nie zrobisz bo niema wap-u

  • 0

    33. ~żołnierz  2007-02-25 00:24:10  host: pa206.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl

    Mam go 3 lata - rzuty o ściane, upadek z pierwszego piętra na trawnik, pływanie razem ze mną w jeziorze, zero awarji. I nie wymienie go pomimo jego wielu mankamentów. Polifonia? Nienawidze dzwonków, w ogóle. Kolorowy wyświetlacz? Po co? Aparat? Dzięki, mam nowego Canona. Pisze esy, maile, da sie nim rozmawiać, jest niezawodny choć drugi raz wymieniałem mu baterie. Dla ludzi niedbalskich szczerze polecam ten model, nie do zajeżdżenia póki co(odpukać). I nie szkoda jeśli ukradną albo sie zniszczy - jego wartość to jakieś 50 zeta. Polecam,

  • 0

    35. ~Bi@las  2007-04-09 19:29:05  host: 82.160.42.106

    hej... naprawde nikt nie wie jaki program ściąga simlocki z siemens A52?? ;/ bardzo mi zależy gdyby ktoś mógł podać nazweył bym wdzięczny;)

  • 0

    36. ~boco  2007-05-25 09:27:49  host: host-87-101-64-151.leon.com.pl

    nauczcie sie szukac w googlach! wystarczy tam wpisac "jak sciagnac simlocka z siemens a52"....co za matoły....

  • 0

    37. ~Anuś  2007-05-25 15:32:47  host: brq34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka ... kupiłam telefon siemens A52 w Samich swoich.. Chciałabym zmienić sieć ale jak wkładam inną kartę np.Orange pisze, ze jest to niemożliwe. Dlaczego ? Czy muszę mieć Sim locka Proszę o odpowiedź mój mail : anio921@wp.pl Z góry dziękuję.

  • 0

    38. ~piotrekTSW  2007-06-01 21:20:05  host: bsw244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pisze ze mozna miec dzwonki polifoniczne! Ale ja nie wiem jak na ten model je sciagnac?;> Prosze o dopowiedzi!

  • 0

    39. ~do piotrekTSW  2007-07-09 00:13:58  host: staticline16948.toya.net.pl

    zajrzyj: http://board.fks.pl/viewtopic.php?p=70506#70506

  • 0

    40. ~piomar  2007-07-11 00:52:22  host: staticline16948.toya.net.pl

    gdzie ustawic CSD w tym fonie?

  • 0

    41. ~Yahoo21  2007-07-17 17:47:33  host: gw-lan.mcon.pl

    Telefonik jest dobry dla ludzi którzy bardzo lubią małe i dobre telefony.Nie posiada irdy ani bluetootha ale jednak takie telefony mają swój urok

  • 0

    42. ~Yahoo21  2007-07-17 17:50:00  host: gw-lan.mcon.pl

    Telefonik jest dobry dla ludzi którzy bardzo lubią małe i dobre telefony.Nie posiada irdy ani bluetootha ale jednak takie telefony mają swój urok

  • 0

    43. ~Zarzuś  2007-09-07 18:45:10  host: cet94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie ma co ten fon jest naprawdę zajebisty, mam już ponad 3 lata i nie mam z nim problemów no może z baterią.

  • 0

    44. ~  2007-09-21 23:58:12  host: adw82.internetdsl.tpnet.pl

    macie tu link jak sciągnąc simlocka z tego telefonu a na przyszłośc nauczcie sie korzystac z google tam wszystko jest

  • 0

    45. ~DBHVAC  2007-10-11 11:41:41  host: dynamic-87-105-233-205.ssp.dialog.net.pl

    no fakt a52 zadzi zajebałem go siostrze i ma wszedzie zasieg a poz atym wszystko co kradzione jest zawsze lepsze

  • 0

    46. ~bibi114  2007-10-19 14:02:21  host: chello084010191051.chello.pl

    nie zamula to jest duzy + telefondo dzwonienia

  • 0

    47. ~yum  2007-11-14 14:54:58  host: c67-107.icpnet.pl

    Telefon jest super, naprawdę, pomimo, ze ma mono wyświetlacz, to jest to prosty telefon, piszesz, dzwonisz... Ma wszystko to, czego nie miały popularne Nokie... I wystarczy, bateria trzyma długo, mam do niego sentyment, dlatego nawet za dyche go nie oddam :P a o wiele lepsze "relacje" z nim niegdyś miałem, niż z obecnymi "cudami techniki"... ;) ...no i swojego czasu robił wrażenie, hehe :P w kilku słowach: mały, poręczny, ładny, wydajny i prosty w obsłudze.

  • 0

    48. ~czech  2007-12-27 02:52:45  host: ciy206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ach te wspomnienia... mój pierwszy nowy telefon... Trochę był za lekki i miał za małe klawisze ale fajny (zabawny) sprzęcik. Chętnie jeszcze raz bym go kupił (dla sentymentu).

  • 0

    49. ~niunia  2008-01-21 17:03:40  host: host-89-228-41-37.elk.mm.pl

    no więc tak, posiadam ten telefonik juz % rok. i jest naprawde zajefajny!!fakt że teraz zmieniam na nowoczesniejszy, ale naprawde nie zaluje tego zakupu. baterii tez przez 5 lat nie wymienialam ani obudowy...naprawde świetnie się sprawowal hehe mimo iz tyle razy mi spadl i wogole...spoko:)

  • 0

    50. ~aga22  2008-08-06 18:03:13  host: public25768.xdsl.centertel.pl

    mam ten tel. i mi się za bardzo nie podoba! nie długo mam kupić nowy tylko nie wiem który bo mam dwa do wyboru! czy ktoś może mi poradzić czy kupić samsunga j700 czy samsunga e250? błagam o radę!!!!!

  • 0

    51. ~Robcio1988  2008-09-09 09:15:14  host: egq138.internetdsl.tpnet.pl

    Najlepszy telefon użytkowy, żadnych bajerów i chodzi jak zegarek szwajcarski. Jak ktoś ma to CHĘTNIE KUPIE:]

  • 0

    53. ~nn  2009-07-31 12:45:05  host: hrq118.internetdsl.tpnet.pl

    A ja włąsnie mam zamaiar kupić ten telefon. Podoba mi się to że nie ma zbęnych bajerów z któych i tak wiem że nie będe korzystać.

  • 0

    54. ~emi(L)iush  2009-08-15 10:29:01  host: 77-253-126-235.adsl.inetia.pl

    heh telefon ten mialem za małolata i oceniam go jako b.dobry . w moich rekach się swietnie sprawował a że pomiesci tylko 4 dzwięki i nie ma kalendarza to nic nie szkodzi :)

  • 0

    55. ~  2009-08-20 19:57:52  host: dlq249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemens A52... Hmm... Moja druga w życiu "komórka"... Zakupiona w roku 2004, nadal w pełni sprawna. Akumulator, przy intensywnym użytkowaniu, "trzyma" nawet pięć dni. Swoją drogą, trochę to dziwne: można mieć w telefonie własne dzwonki ale nie ma możliwości ich ściągnięcia ani skomponowania. Jak więc umieścić je w telefonie ? Co do simlocka, to usunięcie go w tym telefonie jest prawie niemożliwe.

  • 0

    56. ~kiek  2009-12-29 14:19:02  host: apn-77-113-52-83.dynamic.gprs.plus.pl

    ten telefon jest do kitu i tyle

  • 0

    57. ~Stefson  2010-07-23 20:19:01  host: zary.vectranet.pl

    Achhh.. Kocham ten telefon! Wyborny do pisania smsów (na żadnym innym nie da się chyba osiągnąć takiej prędkości), bardzo poręczny i wytrzymały ja mało który. I niech się śmieje, kto chce, ale ja używam go do dziś:)

  • 0

    58. ~ania  2011-04-28 18:10:25  host: host-89-230-116-235.dzierzgon.mm.pl

    mój pierwszy telefon i zgadzam się z ~Stefson super prędkość pisania smsów :) pozdrawiam

  • 0

    59. ~Carlsberg  2011-05-10 10:20:29  host: 212.160.172.70

    Telefon do esów bajka:)a wibracje obudziły by zmarłego:)Pozdro:)

  • 0

    60. ~  2011-08-20 16:50:49  host: 80.48.68.172

    Mój pierwszy telefon, niestety już sprzedany, ale sentyment pozostaje ;) Świetne gry :D emi(L)iush : Taak, 4 dźwięki i obrazki, niezapomniane ;P

  • 0

    61. ~KOnv!ct  2012-02-09 13:45:08  host: bom19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej ej ej! mój czasem się zwieszał np. na mrozie :D polifonia była bajkowa, dzwonki sciągałem z gazety:D aaa gry też były epickie :D ten telefon posiadałem gdzieś w podstawówce, gdzie była mania pisania sms-ów jakieś 1000 na tydzień:D aaa i diode miałem taką bajerancką z Bravo Sport "Polska Gola" czy coś takiego. niestety telefon utopiłem... nie przetrwał spotkania z wodą ;p

  • 0

    62. ~slawex1983  2012-04-08 13:08:18  host: abti9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mój pierwszy nowy telefon. Bardzo podobał mi się jego wygląd i prostota obsługi. Do tego miał bardzo ładnie brzmiące dzwonki polifoniczne. Mały, lekki, wygodny. Ergonomią przewyższał dzisiejszego Wave S8600. No ale co tam miało być skomplikowanego, skoro żadnych bajerów nie było, więc wyświetlacz nie musiał być duży.

  • 0

    63. ~  2013-01-24 14:43:34  host: host-217-97-254-54.jrbnet.com

    ten telefon jest w moim domu już od 8 lat najpierw maiała go moja mama potem przeleżała w szufladzie prwaie rok nieużywany nastepnie ja używałam go prwie 3 lata znów lezał odłogiem i dopiero pół roku temu wzioł go mój brat telefon cały czas mam oryginalna baterie która trzyma bez mała 3 dni jest to jeden z tych modeli które sa wieczne

  • 0

    64.  2013-01-24 15:36:55

    ja miałem pewnie koło pół roku, szybko padł ale dlatego że był z komisu więc chyba jakiś lewy. Od tego czasu biorę tylko nowe, lub używane maks miesiąc i na gwarancji ;)

  • 0

    65. ~sssss  2014-04-21 13:25:37  host: 83.68.76.154.brzesko76.tnp.pl

    super telefon, mam go 11 lat dziala bez zarzutów

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet