Siemens A51 - opinie
Telefony Siemens Siemens A51 Opinie o Siemens A51

Siemens A51

w sumie: 29
  • 0

    1. ~Handlarz z bazaru  2004-12-28 21:35:00  host: dnh218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czym to się różni od eSeSmańsko-szczymplusianego A52???

  • 0

    2. ~kroman  2004-12-30 21:15:00  host: 83.68.66.46.kutno66.tnp.pl

    ma kolorowy chyba

  • 0

    3. ~usper_electric  2005-01-03 14:06:00  host: cache.ilabs.pl

    nie wierze: jakby miał to by pisało przecież .. ile to trzyam ( w dniach?) i jaki tu jest rodzaj baterii????

  • 0

    4. ~Nika  2005-01-10 17:27:00  host: pd97.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl

    Też mi nowość!Niczym się to nie różni od Simka A52 czy nawet!!C6o,liczyłam na coś więcej...powiem jedno słowo:LIPA!!!

  • 0

    5. ~MłoDa  2005-07-13 12:33:00  host: 99.b.jawnet.pl

    Bez wibracji i dyktafonu:( ale poza tym to spox tel;-)

  • 0

    6. ~Łukasz  2005-07-16 12:01:00  host: aiv74.internetdsl.tpnet.pl

    wydaje mi sie ze jest to kolorowy wyswietlacz bo jest czarny przy wylaczeniu jest czarny - ale moze to tylko zrobili na reklame tylko nie wiem :(

  • 0

    7. ~Konrad  2005-08-08 10:38:38  host: monki.net.pl

    siemka mógłby mi ktoś powiedzieć czy warto go kupić ????

  • 0

    8. ~Bartek_F  2005-08-10 14:22:21  host: abz76.internetdsl.tpnet.pl

    On nie ma kolorowego wyswietlacza chyba ze kolorem nazwiecie czarno zolte wyswietlacze :D

  • 0

    9. ~Martusia  2005-08-28 13:14:24  host: nat.attu.pl

    Jak sie ustawia w Siemensie A51 automatyczna blokade klawiatury?

  • 0

    10. ~KachaX  2005-09-03 23:10:50  host: proxy.satfilm.pl

    Siemens A51 nie ma kolorowego wyświetlacza, ogólnie ma mało funkcji :) Ale można mu wymienić obudowę i jest względnie tani :)

  • -1

    11. ~bolo  2005-09-15 23:54:00  host: 81.15.226.6

    siema czy mi sie wydaje czy on nie ma wibry?

  • -1

    12.  2005-09-16 15:44:07

    a51 nie ma wibry a52 ma... modele wyzsze maja wiecej bajerow... niestety mam a51.. ale ma swoje zalety..
    1. dres go nie bierze
    2. kurde wubra by sie pezydala
    3. dzwoni i sms;uje a nie szpanuje....

  • -1

    13. ~Charles  2005-11-19 12:34:24  host: 213.25.108.137

    A52 rózni sie tym od A51, że ma wibre.

  • 0

    14. ~chankos  2005-12-22 13:31:56  host: 174-150.80-240.sze.tkb.net.pl

    w wielu miejscach pisze ze ma wibracje ale sie chyba nieda wlonczyc

  • 0

    15. ~sołtys  2006-03-20 18:20:59  host: 212.122.214.201

    Mam ten telefon i jest zajebisty choc tak go wymieniam:P

  • 0

    16. ~marcel  2006-03-27 17:54:04  host: aaxb44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam taki i mi sie podoba

  • 0

    17. ~rochu  2006-05-08 07:16:57  host: duf140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mozecie mi powiedziec jak sie włancza w nim tryb głośnomówiący

  • 0

    18. ~Kamana  2006-07-03 16:19:48  host: w3cache5.provider.legnica.org

    Na banq.On nie ma kolorowego:( mam go od 5 dni i dupa

  • 0

    19. ~roxy  2006-10-09 15:44:28  host: xdsl-6679.jgora.dialog.net.pl

    ja bardzo żałuję że go kupiłam, prawie wogóle nic nie ma!!!!!!!!!!! nie polecam go, szczęście że się wkońcu umowa kończy i pójdzie w śmietnik (telefon oczywiście)

  • 0

    20. ~axel  2006-11-24 16:17:38  host: axf122.internetdsl.tpnet.pl

    zajebisty telefon ma kolorowy ma mp3

  • 0

    21. ~szef  2007-01-20 23:43:38  host: 83.2.51.34

    axel co jeszcze? wi-fi? bluetooth? wyjaśniasz...:P a telefon jest do dupy

  • 0

    22. ~maarit  2007-02-14 19:18:11  host: 80.53.176.154

    telefon jest do d***. mialam go 2 lata, a juz po roku zaczął mi sie psuć. sam sie wyłącza, czasem sam wybiera połączenia, wysyla smsy lub sam odbiera....jedna wielka lipa....:/

  • 0

    23. ~ka  2007-04-29 10:09:50  host: ip-84.38.160.60.resman.pl

    zepsuł mi się. Chciałem go naprawić. Ale w końcu walnąłem nim o glebę. Nie jest wart nawet wysiłku jaki włożyłem w jego rozbicie. Pozdrawiam serdecznie!!

  • 0

    24. ~  2007-05-05 20:51:53  host: host-81-190-121-45.gdynia.mm.pl

    mi sie on wogole nie podoba telefon do dupy ppolecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!;]

  • 0

    25. ~kinga  2007-05-28 19:45:34  host: chello087206211068.chello.pl

    a ja go mam dlugi czas i jest super.mam go lata i ani razu mi sie nie zepsul ...jak ktos blokuje klawiature i dba o telefon to nie jest do d...ogolnie jest super ale w porownaniu z nowszymi telefonami jest do bani...wymieniam sobie na sony ericsson j220i

  • 0

    26. ~Kinga  2007-05-28 19:47:13  host: chello087206211068.chello.pl

    super-electric:Mi trzyma ogolo 7-8 dni przy srednim uzytkowaniu a jak na swoj wieku (tzn telefonu)xD to dlugo trzyma bo moj ma juz 3 lata

  • 1

    27.  2007-07-02 18:18:51

    Powiem wam tyle: jeden z najlepszych siemensów

  • 0

    28. ~czerli  2007-07-05 21:54:39  host: cmq59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mialem a52 i naszla mnie ochota na zucanie i z 10 razy nim zucilem na boisku i zakazdym razem spadal na glebe i sie trzymal dopuki w ppoprzeczke nie walnalem i mam teraz a51 ujdzie w tłumie do robienia zdjec mam cyfrówke a do sluchania muzy mp3

  • 0

    29. ~a51  2009-06-04 15:04:14  host: 188.33.11.64

    tym sie różni od a52, że a52 ma wibracje ;D

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-157-73.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet