Siemens A50 - opinie
Telefony Siemens Siemens A50 Opinie o Siemens A50

Siemens A50

w sumie: 26
  • 0

    1. ~  2005-02-14 11:38:00  host: ei242.internetdsl.tpnet.pl

    fajny telefon

  • 0

    2. ~kazik  2005-06-13 15:04:00  host: pa185.zlotoryja.sdi.tpnet.pl

    jak na jego cene calkiem dobry telefon:). Mam go 2 lata i jak narazie bez awarii. Polecam;]

  • 0

    3. ~  2005-07-17 12:38:00  host: aiv74.internetdsl.tpnet.pl

    BEZ BAJEROW CZYLI TELEFON DO DZWONIENIA - ALE MA 50 WPISOW W KSIEDZE KONTAKTOW - CZYLI TELEFON DO NICZEGO :C

  • 0

    4. ~Mati  2005-07-31 18:20:00  host: cqq221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Master ma taki :)

  • 0

    5. ~KK  2005-12-29 09:29:10  host: radlin.net

    bardzo fajny telefon.Lekki i poręczny mam go już 2 lata[w sierpniu będą 2 lata] Narazie nie ma żadnych wypadków.Polecam!

  • 0

    6. ~Pato  2006-02-02 22:18:55  host: bz26.internetdsl.tpnet.pl

    Mam go 2 lata , leciutki sprawny w 100% nie narzekam na niego .. nie to co inne co chwila się spują niezawiesza sie i cacy .. tylko nie ma dodatkowych funkcji ale tak to super :)

  • 0

    7. ~  2006-02-11 18:35:01  host: 213.77.105.210

    mialem taki telefon jakies 2 miesiące, i sprawowal sie naprawde bardzo dobrze, hehe POLECAM jak na taka cene jest OK

  • 0

    8. ~posiadacz a50  2006-06-05 20:10:26  host: c92-52.icpnet.pl

    dobry telefonik jak na tą cenę ja go kupilem za 5zl więc na nic szczegolnego nie licze wazne ze da sie dzwonic i ma dwie fajne gierki

  • 0

    9. ~dzidzia  2006-06-24 13:06:39  host: abcv223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam napewno ponad 50 :) ok 100 ;] miałam pewne problemy z pamięcią i ciągle się zawieszał, ale teraz już nauczyłam się jak z nim postępować, mam go od ponad 2 lat i bateria wciaż bez problemu wytrzymuje nawet 5 dni! ;] bez częstego używania ;) ahh i jeszcze jedno jest wytrzymały na różne wypadki losowe :P

  • 0

    10. ~kapa  2006-09-18 11:04:21  host: bql163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefoh ma wap???

  • 0

    11. ~Żywczyk  2007-07-26 18:32:47  host: akr162.internetdsl.tpnet.pl

    Mam go ponad 4 lata i powiem, że jest niezniszczalny. Przeżył 3 rajdy politechniki krakowskiej. Dzwonię po ok 4 godziny na miesiąc, dopiero po 3 latach bateria zaczęla padać, a w maju tego roku bylem zmuszony do jej wymiany. Nowa bateria ( ma chyba 750 mAh ) trzyma od 3 do 5 dni w zależności od intensywności używania. No i przeżył atak dresów gdy jeszcze był coś warty ;) Dzwoni i SMS'uje a od robienia zdjęć to mam osobno cyfrówkę :) Nieśmiertelna maszyna - a co do aktualnych modeli Siemensa to szkoda gadać...

  • 0

    12. ~Kilinka  2007-08-05 11:19:53  host: feo194.internetdsl.tpnet.pl

    mój siemensik służy mi ponad 3 lata i strasznie trudno mi się z nim rozstać no ale w końcu muszę bo zaczyna się rozpadać, zresztą nic dziwnego (przeżyl już tyle upadków,że te zabaweczki dla dzieciaków już dawno by wysiadły). Telefonik nie do zdarcia! Wiem, ze to już zabytek ale mam do niego wielki sentyment i wcale nie wstydze się go wyciągać na ulicy kiedy dzwoni!!!:)

  • 0

    13. ~Rozboj  2007-08-23 09:33:47  host: acyu106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Właśnie zmieniłem ten telefon na SE k510i ale nadal trzymam go w szufladzie na wszelki wypadek. Prawie 5 lat niezawodnej pracy i bateria nadal trzyma 5-6 dni. Poza tym jest niezniszczalny: upadki na ulicy, na beton, noc w trawie na ogrodzie. A wyglądem wcale nie straszy. Jesli ktos potrzebuje naprawde dobrego telefonu za małe pieniądze, do tego do czego słuzy telefon czyli do dzwonienia i sms-ów to brać w ciemno.

  • 0

    14. ~zadowolony2001  2007-08-29 12:18:18  host: host-81-190-174-230.lomza.mm.pl

    wlasnie kupilem go w miksie za 1zł jestem zadowolony nie potzebuje w komurce takih zecy jak np. mms, kololowy wyswietlac

  • 0

    15. ~ko  2007-10-24 22:38:36  host: abng162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niezniszczalny! po 4 latach bateria jeszcze trzyma 2 dni.Trochę wytarła się klawiatura.udany model

  • 0

    16.  2007-11-03 11:57:48

    mocny telefon polecam za tanie pieniaszki co chcecie lepszego

  • 0

    17.  2007-12-08 00:36:01

    No ej... Moja Mama go ma. Ostatnio jak go podawałam po schodach z I piętra na parter, to została tylko malutka ryska na dodatek nie na ekranie tylko na obudowie :D Zresztą po co Mamie lepszy?

  • 0

    18. ~Zdzisek  2008-03-01 19:13:19  host: aeax118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go już 6 lat i nie narzekam!!!! Bardzo sprawny. Do dzwonienia idealny i nigdy mnie nie zawiodl. Po prostu swietny. Bateria po 6 latach trzyma jak nowa. Po prostu udany model!!! Goroco polecam wszystkim!!!!

  • 0

    19. ~Rilla  2008-04-01 14:17:11  host: adtq18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go jeszcze po mamie. Jest niesamowity. Wypada mi i wypada ale ani jednej rysy nie ma! Nie ma co udany model.Wszystko co potrzebne ma.Czasami coś wydziwia ale włączam od nowa i wszystko działa lepiej niż poprzednio!Super!Gorąco polecam!I nie wierzcie tym którym coś nie odpowiada!

  • 0

    20. ~Marti [mua]*  2008-04-21 21:18:24  host: eme90.internetdsl.tpnet.pl

    Miałóam ten fonik jakiś rok temu , ale nie miałam go długo. Pewnego razu mi spadł i .. na wyświetlaczu kompletnie nic nie było widać. Ale to było mocne uderzenie o kafelki . Pozatym telefonik spoko tylko bez bajerów. Ale dla tych którzy potrzebuja telefon tylko do dzwonienia to gorąco polecam . Buziaczki =*

  • 0

    21. ~Anka  2008-08-19 17:18:51  host: acsf241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od ładnych paru lat jest po wielu przejściach a nadal działa ;] pozdro ;p

  • 0

    22. ~Mision  2008-08-21 15:32:57  host: acdt46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ah, mój pierwszy telefon... Bulnęłam wtedy za niego 250 zeta ;/ Przeżył kilka upadków, zalanie soczkiem...occhhh..teraz ma go moja mama ;):D I już 5 razy pisząc niego smsa na konkurs, coś wygrała ;DDD Faaajny fon

  • 0

    23. ~  2008-11-19 08:19:46  host: ip-94-42-37-211.multimo.gtsenergis.pl

    to jest najlepszy telefon uzywam go nacodzien i sprawdza sie idealnie(nie jak te sony ericsson w których dzojstik po 2 latach pada)

  • 0

    24. ~:)  2009-01-10 16:08:51  host: gw.ms.lnet.pl

    Heh, dopiero teraz, po ok 5-7 latach użytkowania, dowiedziałam się ze ten fonik ma kalendarz :)

  • 0

    25. ~pedro  2010-02-20 20:57:06  host: b1b7-me.krak.tke.pl

    porzadny telefonik jak na tamte czasy . teraz to tylko wypuszczają nic wiecej wtedy to miały telefony to coś :)

  • 0

    26. ~  2010-04-01 11:00:27  host: chello087206189242.chello.pl

    Mam go od 6 lat, po 4 latach wymieniłem w nim baterię. Kilka razy mi spadł, a raz wpadł do kałuży i nic mu się nie stało. Dalej działa jak nowy.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet