Siemens A35 - opinie
Telefony Siemens Siemens A35 Opinie o Siemens A35

Siemens A35

w sumie: 19
  • 0

    1. ~5465  2005-02-15 17:06:00  host: 83.68.66.40.kutno66.tnp.pl

    zajebisty fon. JEDYNKA!! :P

  • 0

    2. ~kilgor  2005-09-27 02:28:09  host: 84.10.16.118

    miałem kiedyś ten shit z zestawu popa....jezuuuu....tragedia...

  • 0

    3. ~w  2006-03-26 23:26:10  host: aaoq137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon był super:) nie psuł się ni nic.

  • 0

    4. ~lux telefon  2006-06-19 18:35:48  host: aaxw99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dobry dla poczatkujacych, bezawaryjny, podtsatwowe funkcje ma, bardzo prosty w obsludze

  • 0

    5. ~Aras  2006-07-30 12:17:28  host: dgq50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No, co wy chcecie od tego telefonu lepszego nie widziałem, a siemens benq do pięt mu nie doruwnuje!!!! :)

  • 0

    6. ~Guglis  2006-08-06 17:09:42  host: dop120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mialem ten telefon przez tydzien, potem juz nic niedzialalo!!!! dalem dziecku zeby sobie nim pozucalo :/

  • 0

    7. ~Hujoza  2006-08-06 17:10:25  host: dop120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon do dupy, mialem go 2 dni i sie rozpadl, klawiatura sie stopila w temperaturze 45 stopni!! a moj pies zwalil ja z 0.5 metrowego wysokosci stolu i sie poolamal!

  • 0

    8. ~pawel  2006-08-12 15:15:50  host: bmv150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon z funkcjj i baterii do kitu ale jest wytrzymale 1 zostal "uprany" i 2 razy wypadl mi z kieszni nic mu sie nie stalo

  • 0

    9. ~pawel  2006-08-12 15:18:04  host: bmv150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon z funkcjj i baterii do kitu ale jest wytrzymale 1 zostal "uprany" i 2 razy wypadl mi z kieszni nic mu sie nie stalo

  • 0

    10. ~dingo  2006-08-28 17:18:21  host: nat-10.nencki.gov.pl

    Telefon w sam raz dla starszych osób: do dzwonienia, SMSów i więcej im nie trza. Dodatkowe atuty to: duże rozmiary (dla niewprawnych palców) i antena na zewnątrz (mniejsze promieniowanie) ;-)

  • 0

    11. ~stary71  2007-05-24 00:06:13  host: wlan-92-153.betanet.pl

    To moja pierwsza komórka, działała bardzo długo bez awarii. Nadzwyczaj prosta w obsłudze, dobra dla starszych i mniej sprawnych osób. Melodie dzwonka można sobie ułożyć samemu. Stylizacja prosta, ale oryginalna (wygiety, dynamiczny profil bardzo mi się podobał). Gdyby mi go nie ukradziono po paru latach eksploatacji - miałbym go do dziś. Solidny i praktyczny

  • 0

    12. ~blee  2007-08-19 21:19:42  host: cpc3-brig7-0-0-cust456.brig.cable.ntl.com

    telefo9n ok lecz staaaaaaaaaaaaaaary i bateria do duuuuuup.

  • 0

    13. ~Babcia  2007-10-01 16:58:39  host: chaos.tpnet.pl

    Moja babcia ma ten telefon jest super, nawet nie ma sygnału jak SMS przychodzi :P Polecam go dla wszelkich posiadaczy Nokii N95 8GB czy Sony Ericssonów k850i

  • 0

    14. ~ktos  2007-11-10 22:49:21  host: dynamic-78-8-19-32.ssp.dialog.net.pl

    macie cos do tego telefonu , macie cos do mnie

  • 0

    15. ~MICHAŁ GĄDEK  2009-02-14 00:02:43  host: public38185.xdsl.centertel.pl

    MAM GO NADAL JEST SUPER

  • 0

    16. ~Zioom  2009-03-22 19:42:03  host: aayz10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To był mój pierwszy telefon... Maszyna była nieśmiertelna :p Zaliczył na budowie upadek z czwartego piętra szybem wentylacyjnym... Wyskoczyła bateria i obudowa antenki... Po złożeniu działał jeszcze długo, tylko podczas rozmów trochę piszczał.

  • 0

    17.  2009-06-15 17:59:00

    Był to mój pierwszy telefon, był dosyć duży i solidny, posiadał zegarek na ekraniku oraz smsy. Ja miałem czarno-niebieskego. Raz za kiedy robił się negatyw na wyświetlaczu. Mam go gdzieś na półce, działa ale ma słabą baterię. Widzę błąd, ten telefon nie posiada alarmu wibracyjnego.

  • 0

    18. ~magda  2013-06-03 20:37:16  host: 213-238-94-100.adsl.inetia.pl

    to był mój pierwszy telefon. Jak na tamte czasy był super

  • 0

    19. ~powerrowsky  2015-09-01 23:55:33  host: 151.248.62.114

    Też mogę się pochwalić, że posiadałem ten oto telefon ;). Jak na tamte czasy to ten kto posiadał telefon komórkowy na ulicy był bogiem. Pamiętam jak udało mi się nakłonić mamę, aby kupiła mi takowy. W salonie ERY kosztował ponad 600zł.
    Jak na tamte czasy wygląd i tak nie powalał, gumowo-dziwne przyciski strasznie denerwujące, jak przychodził sms od innej sieci, zamiast treści pokazywały się "?????????????" Beka ;d ale nie żałuje, że go posiadałem. 5!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet