Siemens A31 - opinie
Telefony Siemens Siemens A31 Opinie o Siemens A31

Siemens A31

w sumie: 18
  • 0

    1. ~pawelek32  2005-11-25 15:23:12  host: alw81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    taki sam badziew jak podobny do niego SE t230

  • 0

    2. ~UWG_Rysiu  2005-11-25 20:16:47  host: gatetk.biezanow.net

    duzo lepszy od tego badziewia bo ma 65 tys kolorow wiekszy wyswietlacz i ma jave i troszke wiecej pamieci wiec nie mow :]

  • 0

    3. ~mulder  2005-11-29 17:54:23  host: host-81-190-142-226.olsztyn.mm.pl

    pozostalosci starego siemensa niedlugo BENQ zaprojektuje jakies cacko :D

  • 0

    4.  2005-12-13 18:44:50

    lipa - jak wszystkie siemensy ! ---SAMSUNG & NOKIA --- the best !

  • 0

    5.  2005-12-16 23:05:21

    podobny do C75, tylko ze bez foto :)

  • 0

    6. ~komandos  2005-12-31 17:48:07  host: ra.osk.enformatic.pl

    Sony Ericsson T230 jest najlepszy

  • 0

    7.  2006-02-01 13:00:52

    do komandos : wtedy i tylko wtedy jeśli mu nie zrobisz tuningu obudowy...

  • 0

    8.  2006-05-09 14:15:35

    Ale zauważcie, że jak na taki telefon ma dobrą baterię. Ja mam 750 i trzyma 6 dni, wiec tutaj tez niezle musi trzymać.

  • 0

    9. ~oooo-ga  2006-08-13 17:27:19  host: eoo170.internetdsl.tpnet.pl

    ja nie dlugo dostene taki fon ... nie wiem czy mam sie cieszyb, bo opisujecie nie za ciekawie .... ;/

  • 0

    10. ~krecha  2006-08-28 14:29:06  host: public-gprs2773.centertel.pl

    czy w polaczeniach wybiaranych pokazywana jest godzina kiedy polaczenie jest realizowane?

  • 0

    11. ~leo  2006-10-13 13:08:14  host: azi79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    e złom to to niejest jest dobry i leprzy od se t230 bo tamten ma tylko 4000 kolorów a siemens ma 65 tyś kolorów i apropos on ma dyktafon i niewiem czemu w opiszie niema że jest ja go mam ale miałem se t290 i naprawde nie narzekałem a nagrywarka jest naprawde dobrej jakości i aparat podłanczany jest w zestawie (przynajmniej ja miałem) TEN TELEFON JEST SPOKO!!!!!:))

  • 0

    12. ~Leo  2006-10-22 21:07:59  host: azg135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    E tam samsung to gówno a nie !!!!!!!

  • 0

    13. ~ja 6  2007-01-18 18:53:53  host: dwh210.internetdsl.tpnet.pl

    on ma dyktafon

  • 0

    14. ~Marta  2007-01-31 11:27:18  host: fbk242.internetdsl.tpnet.pl

    Ja tez mam dostac ten telefon. W sumie to juz jest w drodze, tyle ze ja sama za niego place. Z początku sie z niego cieszyłam bo obecnie mam siemensa a 52, bez kolorowego i w ogole, ale on jest malutki, a Wy tu mowicie ze to cegła :/// Juz sie boje :/

  • 0

    15. ~dj piotrs  2007-03-22 18:33:41  host: host-89-228-39-180.elk.mm.pl

    telefon jest super , ma wszystkie podstawowe funkcje jakie powinien miec telefon . Ładne kolory , łatwy w obsłudze ,ma 4 gry i fajne dzwonki .Bateria poprawnie sformatowana trzyma naprawdę długo . Polecam !!!

  • 0

    16. ~kamil  2009-06-21 21:03:19  host: absp210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zal mi takich ludzi c mwuia ze badziew niech wymysla lepszy

  • 0

    17. ~gośc  2014-03-19 08:20:04  host: 79-139-108-30.przemysl.hypnet.pl

    Mam ten telefon do dziś. Jest tylko słabsza bateria, ale może uda mi się kupić nową. Telefon jest super.

  • 0

    18. ~  2015-05-09 13:37:08  host: ip-82-177-173-229.net.azartsat.pl

    Stary dobry telefon

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-37-177.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet