Sharp GX25 - opinie
Telefony Sharp Sharp GX25 Opinie o Sharp GX25

Sharp GX25

w sumie: 13
  • 0

    1. ~rafi  2005-05-09 13:32:00  host: edp56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tojest spoko telefon

  • 0

    2. ~Pytanko  2005-10-10 07:21:49  host: bmm75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ma karty pamięci

  • 0

    3. ~mar!uSzekk  2005-10-15 22:57:47  host: ahv187.internetdsl.tpnet.pl

    Siemanko all! Jeżeli ktoś posiada ten phon'ik i wie cokolwiek o nim prosiłbym o jakiekolwiek informacje, ponieważ niedługo stane się jego szczęśliwym posiadaczem ;) Czy są problemy ze zdjęciem simlocka lub wgraniem polskiego menu?
    Z góry dzięki!

  • 0

    4. ~Maraz  2006-01-05 02:34:49  host: chello084010082060.chello.pl

    telefon ma dosc malo pamieci wewnetrznej (ok 2,1 mb) i nie ma slotow na karty...

  • 0

    5. ~zychu  2006-01-17 00:32:14  host: dpm211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hehe moja znajoma ma ten tel w edycji ferrari :P

  • 0

    6. ~Tomek  2006-05-29 16:11:23  host: 62.141.217.23

    Mam ten telefon i jest super extra bombelkowy polecam każdemu

  • 0

    7. ~tkarlak@op.pl  2006-06-20 14:45:21  host: bwq138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super telefon ale szkoda ze ma tak malo pamieci i niema Mp3

  • 0

    8. ~  2006-06-25 14:56:59  host: host-81-190-249-213.elk.mm.pl

    Telefon jest OK.Gdyby ktoś coś wiedział o polskim sofcie proszę o wiadomość na forum.

  • 0

    9. ~Pati  2006-10-15 11:27:23  host: abxh146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Napiszcie którym klawiszem mam go włączyć.

  • 0

    10. ~fidel  2006-10-15 18:27:07  host: arb250.internetdsl.tpnet.pl

    siema, mam ten telefonn od tygodnia i jest bardzo fajny ma przedewszystkim dobry aparat który robi porzadne zdjecia ( tutaj probka http://img355.imageshack.us/my.php?image=picture073pq8.jpg ) w sumie polecam tylko malo ma pamieci i nie odtwarza mp3

  • 0

    11. ~NETA  2007-01-05 23:13:00  host: 212.160.86.241

    Jak mam ustawić funkcje w tym telefonie żeby odbierac mms?plis piszcie jak wiecie

  • 0

    12. ~dycio44  2007-06-19 18:09:33  host: ekh210.internetdsl.tpnet.pl

    Siemka mam ten telefonik lecz nie wiem gdzie można ściągnąć polskiego softa z góry dzięki

  • 0

    13. ~  2008-02-22 23:37:54  host: 088156096020.stk.vectranet.pl

    mialem dziesiatki telefonow, lacznie z takimi cackami jak samsung d900i, se k800 czy nokia e50...ten sharp byl jednym z najlepszych telefonow jakie mialem. idealne wymiary jak dla mnie, idealne funkcje, wszystko co potrzeba, szybko, bez zbednych bajerow no i trwalosc bardzo wysoka

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet