Sharp GX15 - opinie
Telefony Sharp Sharp GX15 Opinie o Sharp GX15

Sharp GX15

w sumie: 7
  • 0

    1. ~miro  2005-02-14 16:27:00  host: klienci-net2.pai.net.pl

    Miałem okazję mieć go w dłoni. Bardzo fajny, estetyczny i solidnie wykonany. Robi ładne, ostre zdjęcia. Menu podobne do motoroli.

  • 0

    2. ~Dogg  2005-08-17 21:36:41  host: djj204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam aktualnie ten telefon i jest naprawde dobry!!! Jego duza wada to mala pamiec i brak zlecza kart pamieci!!! To jest dolina, przydaly by sie tez mp3 ale nie bede wybrzydzac.. Pozdro!

  • 0

    3. ~Pasiak  2006-04-18 15:18:46  host: dxp238.internetdsl.tpnet.pl

    Przyjemny telefonik robi wrazenie ma bardzo dobry wyswietlacz

  • 0

    4. ~konri  2006-09-17 15:15:20  host: dynamic174-180.tvk.torun.pl

    gdzie mozna znalezc instrukcje po polsku do niego?

  • 0

    5. ~nadia2302  2006-12-14 13:25:01  host: ccg232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szukam instrukcje do tego telefonu nie umiem sie nic obslugiwac mam go od kilu minut i nic ratujcie

  • 0

    6. ~karolina  2007-08-04 20:42:44  host: absj31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik nawet dobry, ale ekran jest troche słaby mam tel. już pół roku i padł mi wyświetlacz. Ogólnie jest dobry, ale nie polecała bym go osobiście

  • 0

    7. ~gvgv  2007-08-13 15:10:39  host: acvy161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gg

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-184-73-122-162.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet