Sharp GX10 - opinie
Telefony Sharp Sharp GX10 Opinie o Sharp GX10

Sharp GX10

w sumie: 5
  • 0

    1. ~zetnakatel  2006-04-08 21:57:44  host: host-81-190-51-72.lublin.mm.pl

    Błąd tu jest. Pisze że profili nie ma jak są.
    Jak to cudo połączyć z komputerem i foty i dzwonki poprzesyłać. Mam kabel forever ale nic z tego

  • 0

    2. ~prezes  2006-08-16 16:22:58  host: cxu218.internetdsl.tpnet.pl

    po co wogole jest ta irda w tym telefonie jesli i tak nie dziala

  • 0

    3. ~KOVAl  2006-10-16 12:08:05  host: a3-atm.krak.tke.pl

    kabel do sharpa gx 10 jest praktycznie nie zyteczny nie da sie zzucac fotek na kompa dziala on na zasadzie modemu

  • 0

    4. ~wojta  2006-12-04 01:10:40  host: ipnet-gw.157.157.99.10.simnet.is

    prosze czy ktoś mi powie czy można wgrać polskie menu i gdzie to się da zrobić i jak przeslać zdjecia na pc-ta. Dzięki

  • 0

    5. ~helpmi  2007-04-27 11:24:15  host: aanh119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak włączyć dyktafon??

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet