Sharp 904 - opinie
Telefony Sharp Sharp 904 Opinie o Sharp 904

Sharp 904

w sumie: 38
  • 0

    1. ~mevo  2006-03-10 07:33:04  host: ebn214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Inspiracja prostokątem. Design, kolor obudowy i jeszcze ta imitacja normalnego zewnętrznego wyświetlacza nie podoba mi się. Przynajmniej niekóte ma dobre parametry (3.2Mpx, karty pamięci, polifonia 128 głosów). Nie sądze, by bateria długo trzymała tak długo, jak podaje producent. Druga kamerka jest CIF. Tylko 256k kolorów na wyśietlaczu VGA. Mogli się bardziej postarać. Pozdrawiam

  • 0

    2. ~  2006-03-10 08:12:05  host: dkm201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaki brzydki kolor ;)

  • 0

    3. ~M.Piech  2006-03-10 09:27:35  host: net1.chomiczowka.net.pl

    no więc Sharp prowadzi:]

  • 0

    4. ~luk  2006-03-10 09:34:11  host: 217.96.105.6

    To chyba pierwszy elefon z zoomem optycznym.

  • 0

    5. ~boczu$  2006-03-10 09:49:21  host: aks207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    oOo :O 640*480 :D to jest rozdzielczosc tylko ciekawo czemu nie wsadzili w niego Symbiana wteyd juz by NOKIA odeszla w tyl :P chociaz z tego co sie orientuje to Sharp to nigdy nie bedxzie tak znany jak Nkoia chyba ze obnizy cene np tego telefonu do 200 zeta :P POZDRO :D

  • 0

    6.  2006-03-10 10:01:56

    czytałem gdzieś że ma 3D surround sound,głośniki stereo...telefon może i fajny ale nie lubię V-ek...
    Hewe najs dej

  • 0

    7.  2006-03-10 10:44:54

    calkiem calkiem

  • 0

    8. ~  2006-03-10 11:41:04  host: c116-168.icpnet.pl

    najleprzy telefon ale cekawa jaka bateria

  • 0

    9. ~idol  2006-03-10 11:44:10  host: proxy3.tkdami.net

    gdyby nie te 28mm grubości i ta waha(151g), to fajny fetelon byłby:]

  • 0

    10. ~  2006-03-10 11:59:08  host: c116-168.icpnet.pl

    najleprzy telefon ale cekawa jaka bateria

  • 0

    11. ~genix  2006-03-10 13:56:25  host: sm42.internetdsl.tpnet.pl

    polifonia 128 głosów robi wrażenie ;-) a do tego 3,2 MPiX ;D shock

  • 0

    12.  2006-03-10 14:10:58

    wow wyswietlacz VGA na to czekalem :D

  • 0

    13.  2006-03-10 14:48:34

    Sharp tym telefonem powalił innych producentow na kolana !!!!!!! Takiego wyslwietlacza to chyba nik jeszcze nie wwalił do zwyklej komy :P:P a polifonia . . 128 GŁOSÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    14. ~konrad  2006-03-11 12:41:16  host: prosie18-1.aster.pl

    mam taki

  • 0

    15.  2006-03-11 14:10:26

    jezuuuuu. wyswietlacz jak w mda IV tylko ze 4 razy mnniejszy. polifonia 128 glosow!!!!!!!!! i zoom optyczny coraz popularnijeszy. szkoda tylko ze nie ma klawiatury qwerty

  • 0

    16. ~  2006-03-11 14:45:20  host: aai58.internetdsl.tpnet.pl

    wyświetlacz a polifonia! :)))

  • 0

    17.  2006-03-11 19:07:04

    ten wyswietlacz ma naprawde vga??

  • 0

    18.  2006-03-15 11:07:58

    konrad-nie maraj sie nawet

  • 0

    19. ~OG LOCK  2006-03-17 20:46:45  host: acor33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    480x640?? To jakieś żarty?? Jak oni to zrobili?? N92 się kryje. SHARP RYLEZ!!!!!!!

  • 0

    20. ~ADIG  2006-03-20 15:57:58  host: host-62-141-253-172.gorzow.mm.pl

    Parametry ma świetne ale wygląda beznadziejnie :(

  • 0

    21. ~junior  2006-03-28 09:40:25  host: ntwklan-62-233-159-254.devs.futuro.pl

    trzeba przyznac ze parametry nie ktore mam bardzo dobre ale nie chcial bym miec takiego telefonu jak on wyglada z zewnatrz jak nie udana nokia a kolor nie wiem komu bedzie sie podobal

  • 0

    22.  2006-03-29 13:34:35

    zjebisty ciekawe ile kosztuje

  • 0

    23. ~cinek  2006-04-10 17:55:45  host: ajc26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajne funkcje ale wygląd do bani

  • 0

    24. ~saggu  2006-04-19 19:53:42  host: lankomdns.lankom.com.pl

    ten kto twierdzi ze wyglada be.. to nie mial tego fona w dloni.wazy sporo (tyle co 3 snickers-y ale poprzednio mialem N-Gage wiec przywyklem do wymiarow:)ale materialy najlepszej jakosci a nie jakis trzeszczacy plastik jak SE:p bateria ma 900mA i wystarcza na 6-9 dni w zaleznosci jak czesto korzysta sie z multimediow (ja kozystam b.czesto-jego aparatkamera to prawdziwe cudo!!!) ~mevo oni sie postarali;) jest w bledzie ktos kto twierdzi ze kamera cif to problem(ludzie!!!! tam patrzy sie tylko kto dzwoni."cudna" N90 tez ma jako dodatkowa kamere CIF-a; zreszta i tak kosz takiej rozmowty w naszym pieknym kraju to ok 1.50zl/min) . jestem posiadaczem modelu 904SH (jest czarny wiec moze to siostrzany model?:); moj fon zamiast kodu aparatu rozpoznaje ludzi po twarzy!!!! malo tego- on rozpoznaje ruchy reki i najczesciej niepotrzeba do obslugi uzywac klawiszy!!! dla mnie ten tel jes idealny; brak symbiana mi nie przeszkadza(ale ja korzystam glownie z mp3,GPS,foto,video,dysk przenosny)"chlopak" ma chyba nawet tuner tv cyfrowej ale w Polsce to nie dziala. patrzac na na najbardziej "uzyteczne" dodatki nie ustepuje seri N90/91/92 :D

  • 0

    25. ~Algida  2006-05-02 10:07:55  host: da57.arreks.com.pl

    te mevo wielki spec sie znalazł jak ci sie nie podoba to spójrz w lusterko to zobaczysz co może sie nie podobać:/ a jak wam za cieżki to idioci nie kupujcie jaki problem to jest cudo :) nigdy go nie zmienie na żaden inny (a co do baterii to przy umiarkowanym użytkowaniu trzyma 4-4,5 dnia)

  • 0

    26. ~Yburg  2006-06-26 21:13:47  host: host-ip35-29.crowley.pl

    mevo, mówisz że "Tylko 256k kolorów na wyśietlaczu VGA." Twoje oko z tego co wiem rozpoznaje 300.000 kolorów, więc po oc Ci więcej? :) Telefon cudo, aczkolwiek design jest zbyt bardzo "kobiecy". ALe to moje zdanie. I tak go kupię ;] tylko nie wiem gdzie, póki co widziałem tylko japońskie wersje :( wiec gdize kupili Ci co mówią żę go mają ?? :>

  • 0

    27. ~  2006-07-17 11:55:10  host: aty181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    128 polifonicznyh dzwonków robi wrażenie ale oprócz tego mi się nie bodoba fajne scierwo: sharpy sie wpieprzają ja tam wolę nokie,Sony ericson,samsung tylko niektóre,siemens. no a nie senda i mitsubishi sagemy alcately sharpy philipse i panosaniccki

  • 0

    28. ~carlo  2006-09-20 18:23:22  host: eov26.internetdsl.tpnet.pl

    Ludzie, możecie przestać pieprzyć takie bzdety, że go macie, jest fajny i bateria trzyma 6 dni?? Ten telefon w ogóle nie został wypuszczony poza Azję, narazie jeszcze nie ma możliwości ściągnięcia z niego sim-locka, a zatem, jest nie do użytku w Europie!!!

  • 0

    29. ~noob  2006-09-21 19:33:16  host: acol81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    carlo, daj im trochę pofantazjować, wolno im ;) fajny fonik :D

  • 0

    30. ~nom  2006-10-13 18:19:59  host: chello084010080074.chello.pl

    moze ktos sie orientuje czy bedzie mozliwosc sciagniecia z niego simlocka a jezcze lepiej wgrania oprogramowania?

  • 0

    31. ~  2006-10-19 08:16:41  host: am250.internetdsl.tpnet.pl

    może ktoś wie ile ten fon kosztuje ?

  • 0

    32. ~olenka  2006-10-19 10:25:43  host: bfp103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no no ogolnie tel jest fajny tylko szkoda ze ten wyglad jest taki dziwnie prosty mogli sie troszke bardziej postarac:P

  • 0

    33. ~dropp  2006-10-26 10:48:33  host: due194.internetdsl.tpnet.pl

    jak go nigdzie nie mozna kupic?? tel jest do kupienia na allegro za ok 1900zl

  • 0

    34. ~Mglisty  2006-10-29 18:23:48  host: edi156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    640x480 - robić porta fallouta 2 i można grać :P

  • 0

    35. ~ppp  2007-07-29 23:26:05  host: acow163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak zdjąć simlocka?

  • 0

    36. ~Rezo  2007-08-15 14:52:54  host: 152-pra-8.acn.waw.pl

    Telefonik z wyglądu fajny, można już kupić na allegro (napewno fajniejszy od Nokii, mowie to w moim przekonaniu bo nie lubie Nokii ale nie mowie ze tez jest zla). To rozpoznawanie twarzy to dosc ciekawa opcja, a co do tego ze jest tylko wypuszczony na Azje to prawda i tylko z tamtad mozna go kupic. Mysle ze to nie problem "carlo" zeby go zakupic wiekszosc ludzi stac na wyjazdy za granice i wlasnie z tamta przywozimy tego typu tele. Mozliwosc sciagniecia simlocka jest ale jak na razie tylko w Chinach i Japonii (jest to wersja beta sciagniecia sima wiec nie gwarantuje ze zawsze sie uda). Polecam zakup jezeli ktos chce miec cos ciekawego i nowoczesnego.

  • 0

    37. ~stah  2008-06-26 20:02:31  host: avp146.internetdsl.tpnet.pl

    pierwszy telefon z zoomem optycznym? brech brech. ktoś ma tu słabe informacje ;P a samsung b600 i nokia n93? ;d nie dla każdego liczy się wygląd ale wolę swoją n73 niż TO :D

  • 0

    38. ~budzitsu  2010-04-23 21:52:35  host: aaus99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    slaby ten telefon i nie ma duzo rzeczy jak ktos tak napisal wejdz sobie i sprawdz nokie n79 to jest cacko i nie ma jakis 2 funkcji ktorych nie maja rowniez inne *** fony

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet