Sendo X - opinie
Telefony Sendo Sendo X Opinie o Sendo X

Sendo X

w sumie: 18
  • 0

    1. ~KŁACZEK  2004-12-17 18:03:00  host: xdsl-122.bielsko.dialog.net.pl

    Jak dlamnie może być, a co do wybierania głosowego to można przypisać karzdej aplikacji.patent który mi sie w niej podoba to procesor graficzny.

  • 0

    2. ~:-X  2005-01-25 14:46:00  host: proxy1.tkdami.net

    hmmm "karzdej"??

  • 0

    3. ~Kamur13  2005-01-27 13:42:00  host: w3cache.tkk.pl

    Ciekawa zabaweczka.Nigdy nie spodziewałbym się,że firma,która wypuściła na rynek pierwsze bezpłatne telefony (rozdawali za darmo) zrobi coś takiego. Dobre,dobre...!!!
    Chciałbym to zobaczyć... Może już niedługo do mnie taki trafi.

  • 0

    4. ~BUMBUM  2005-06-11 22:00:00  host: ddd180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja juz jutro go bede miał :)

  • 0

    5. ~Gegan  2005-07-19 14:41:00  host: prosie13-1.aster.pl

    Mam dwa pytania; Ile to coś kosztuje i gdzie można znaleźć programy na jego symbiana ??

  • 0

    6. ~  2005-07-19 18:05:00  host: prosie7-1.aster.pl

    A jeszcze jedno. Bumbum skąd go weźmiesz bom się na niego napalił, ale nie wiem skad go wziąźć. Na allegro go ni ma, a na ebayu tylko 3, ale to na dodatek za granicą. Błagam zdradźcie mi gdzie w Warszawie znaleźć to cudo.

  • 0

    7. ~  2005-07-20 16:57:00  host: prosie17.aster.pl

    BŁAGAM ZDRADŹCIE SKĄD I ZA ILE GO WZIĄŻĆ .

  • 0

    8. ~a3e  2005-07-31 00:35:00  host: dsl-213-023-143-119.arcor-ip.net

    hehe ja mam ten telefonik i jestem bardzo z niego zadowolony. jak telepolis chce moge wam zrobic do niego "Test telefonu" :) tylko piszcie gdzie :D

  • 0

    9. ~adam3330sz  2005-07-31 01:06:00  host: dsl-213-023-143-119.arcor-ip.net

    Jak chcecie cos o nim wiedziec to piszcie bo go posiadam :)

  • 0

    10. ~  2005-08-02 20:30:00  host: prosie10-1.aster.pl

    no to napisz gdzie i za ile go kupiłeś...

  • 0

    11. ~r3  2006-01-22 23:01:58  host: axa4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest na allegro- wystarczy poszukać!!

  • 0

    12. ~mata15  2006-02-12 22:21:40  host: 80.51.239.38

    Witam.Mam pytanko:jakie max karty pamieci on czyta(do 2gb)jak wiekszosc czy inne?Z góry dzięki:)

  • 0

    13. ~REx  2006-08-31 21:50:29  host: w3cache.piotrkow.net.pl

    mam pytanie czy ten kom łatwo sie psuje??
    bo sa takie na allegro i wszystkie z jakąś wada

  • 0

    14. ~dawid4564654564  2007-02-20 16:37:11  host: feg147.internetdsl.tpnet.pl

    mam taki telefonik:) i niestety musze go sprzedać ponieważ potzrbna mi jest kasa. telefron sprzedam za 400zł. posiada normalne ślady użytkowania. jeżeli ktoś jest zainteresowany kupnem prosze o kontakt.

  • 0

    15. ~boskiboss  2007-03-06 20:55:21  host: feg147.internetdsl.tpnet.pl

    nie polcecam tego tela:) mój kolega go ma i jak go pierwszy raz zobaczyłem to był strasznie gruby:) za tego tela nigdy w życiu nie dał bym 400zł:) jest najwyżej wart 250zł:) zapomniałem dodać że z niego nie da się wysyłać mp3:)

  • 0

    16. ~tele boosski  2007-08-27 11:24:18  host: feg147.internetdsl.tpnet.pl

    nie da sie MP3 ale ma super szybki blutów i podoma mi sie bo mój kolega go ma

  • 0

    17. ~igor  2008-04-23 10:05:04  host: a1-grsph1-029.tosa.pl

    Jak się ma odpowiedni programik typu FExplorer to można wszystko wysyłać (łącznie ze standardowymi dzwonkami). Telefon mam od ponad roku i jestem zadowolony. co do jego grubości to mi pasuje ba ja musze czuć że mam telefon. jak jest za lekki to co pochwile sprawdzam czy mam go w kieszeni p rzy tym fonie tego robić nie musze :P

  • 0

    18. ~ljukank  2008-11-19 10:27:29  host: 212.160.172.70

    fantastyczny model

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-149-128.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet