Sendo P200 - opinie
Telefony Sendo Sendo P200 Opinie o Sendo P200

Sendo P200

w sumie: 15
  • 0

    2. ~NaTaLkA  2005-07-11 13:22:00  host: adh13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja miałam ten telefon już dawno i jak na telefon z mono ekranem i dzwonkami to nie jest taki zły więc jak ktos chcial by taki telefon to ten polecam jak najbardziej:)

  • 0

    3. ~DAREK99  2005-08-21 13:22:04  host: router.tvgawex.pl

    W grudniu roku 2005 będzie 3 lata jak mam moje SENDO ale coś dziwnie dzialła jak się bateria prawie wyczerpie to pojawia mi się "WŁÓŻ KARTE SIM" i niewiem czemu tak jest...Może mi ktoś powie o co tu chodzi ???

  • 0

    4.  2007-05-01 12:33:11

    to jest najbardziej odporny na kradzież telefon na świecie :)

  • 0

    5. ~AGNES  2007-07-07 14:55:27  host: 212.160.172.70

    NIE PRAWDA BO MI UKRADLI TAKI FON

  • 0

    6. ~MB!  2007-09-01 15:38:39  host: dfe249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hey, Ten telefon nadaje się do najgorszych warunków xD dostałem go kiedys w promocji za 1 zł. do abonamentu dawno dawno ;)) Swojego czasu był dobrym telefonem :)

  • 0

    7. ~robaczywy  2008-11-19 10:25:16  host: 212.160.172.70

    jest świetny i mam go do teraz nie zamienię go na żaden inny!

  • 0

    8. ~ja12  2010-01-17 15:51:05  host: ip-91.189.223.194.skyware.pl

    nie najgorszy

  • 0

    9.  2010-05-19 20:14:10

    Jaki kwas. w dzisiejszych czasach ktos tego uzywa? chyba do sciagania tapety ze scian.wstyd. jak w prl-u czarnobialy tv.dla niektorych to tez kolory.

  • 0

    10. ~pepe pan dziobak  2011-10-01 11:27:39  host: 78.133.208.202

    Byłem kiedyś za młodu świadkiem ciekawego zdarzenia, otóż gdy wracałem z gimnazjum z kolegą, który miał ten telefon jakieś starsze ziomki w dresach chciały nas okraść. Ja telefon zostawiłem na szczescie w domu, a on wyciągnął SENDO. Nie chcieli go ukraść, bo stwierdzili że to złom i nas zostawili :)

  • 0

    11. ~pablo  2011-11-24 13:38:27  host: 77-252-252-254.ip.netia.com.pl

    Mówcie co chcecie, ale inaczej byście śpiewali gdyby to był wasz pierwszy telefon. Nie miał nic ale ja osobiście czuję do niego sentyment. Działa jak się okazuje do dnia dzisiejszego:)

  • 0

    12. ~Jagvet  2012-02-21 18:36:22  host: 90-156-56-160.internetia.net.pl

    ahh łezka się w oku kręci. To był pierwszy telefon jaki miałem, tak sam zresztą miała moja dziewczyna/narzeczona/niedługo żona. 10 lat temu to było:) Jak posiadacze smartshitów się śmieją to znaczy, że wówczas sikali w pieluchy:) To były fajne czasy. Właśnie szukam sobie telefonu głównie do rozmów muzyki i zdjęć i masakra. Same dotykowce...

  • 0

    13. ~nokiafan  2012-03-15 19:53:56  host: z46-03.opera-mini.net

    walić dotykowce! Nie ma to jak stare dobre telefony z klawiaturami. Wydaje mi sie ze producenci sie pogubili bo telefony maja aparaty,muzyke,neta,sreta... Ale telefon powinien sluzyc do dzwonienia i smsowania a nie do Bóg wie czego. Nie długo to telfon będzie przenośną restauracją!

  • 0

    14. ~Piotrek  2012-12-16 03:20:01  host: btr248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Smieja sie z niego dzisiejsze gimbusy ktorzy na slowo telefon znaja dotykowce. Piekne czasy;) 10 lat temualbo i wiecej mialem ten telefon i cena smsa bodajze w erze magiczne 33 grosze pozniej spuscili do 29... :) ale kazdy sie cieszyl tym co mial jeden z lepszych jak na owe czasy koledzy mi zazdroscili:) pozniej juz szybko poszlo kolorowe wystwietlacze itp...

  • 0

    15. ~aga  2013-06-19 17:01:04  host: user-5-173-195-77.play-internet.pl

    Mój pierwszy.... cena za minutę połączenia w plusie coś koło 2,50;-) dawne czasy.. ale obecnie jeszcze działa dałam go w spadku teściowi

  • 0

    16.  2014-08-12 17:12:28

    W mixie w plusie 30 zł był za 1 zł jeśli dobrze pamiętam :D był dla mnie i moich kolegów takim tańsym zamiennikiem dla Nokii 3310/3210

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-17-16.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet