Samsung Star 3 - opinie
Telefony Samsung Samsung Star 3 Opinie o Samsung Star 3

Samsung Star 3

w sumie: 17
  • 0

    1. ~  2012-01-19 18:51:16  host: 178.219.120.38

    pewnie skasuja mój komentarz. JUZ SAMSUNG NIE MA POMYSŁÓW NA TELEFON tylko robia wszystko na jeden h.... wszystko nie mal jak samsung galaxy s żałosne

  • 0

    2. ~Steavi  2012-01-19 21:00:49  host: cfn36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Uczepili się tych 3 cali zamiast dać te 3,2 :D

  • 0

    3. ~o1e  2012-01-20 11:11:19  host: net07.mlyniec.gda.pl

    3gs przecież zrobili...

  • 0

    4. ~  2012-01-20 14:33:41  host: cyberfox.pl

    "TFT 256tys kolorow" chyba samsung woli się cofać niż rozwijać

  • 0

    5. ~olowek  2012-01-20 15:40:11  host: 093105024010.suwalki.vectranet.pl

    Co to ma być!? ^^ Fajnie ze wifi b/g/n i bt 3.0, no ale reszta to troszkę nie na czasie...

  • 0

    7.  2012-01-20 21:00:04

    Jakbym widział Star II z dotykowymi klawiszami i gorszą rozdziałką ekranu (niewiele, ale gorszą :P).

  • 0

    8.  2012-01-21 16:16:37

    Taka rozdzielczość przy 3 calach?! Piksele będą miały rozmiar pięści! ;)

  • 0

    9. ~ja  2012-01-22 17:05:15  host: afav123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Słabszy nawet od samsunga monte.(2 lata po jego premierze)

  • 0

    10. ~ja  2012-01-23 07:15:45  host: z48-10.opera-mini.net

    pffff avilla z wifi

  • 0

    11. ~z  2012-01-25 10:28:51  host: 81-210-123-94.ip.netia.com.pl

    co za badziew.

  • 0

    12. ~astar  2012-01-31 18:39:46  host: 212.160.130.67

    właściwie czym się różni od Star II poza mniejszą pamięcią telefonu i gorszą rozdzielczością?

  • 0

    13. ~p1cq  2012-02-07 22:16:57  host: esp16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    omg... co wy sie czepiacie to telefon low-endowy dla kowalskiego co przedłuża umowe u operatora i dostaje fona za 1 zł wifi ale i ma bluetooth 3.0 ;)wiec nie rozumiem tych komenatrzy bedzie tanie jak barszcz jest wiele telefonów z lepsza specyfikacją ale i odpowiednio trzeba za nie zapłacić ...

  • 0

    14. ~  2012-02-28 23:07:57  host: z33-06.opera-mini.net

    za 500zł lepjej kupic już zwykły tel niż 3cale z rozdzielczoscią dla 2. Np. C3-02 i zaoszczędzic połowe

  • 0

    15. ~At-las  2012-04-19 13:23:17  host: v01-15.opera-mini.net

    Już wy-Star-3 tej samsungowej tandety, którą zalewa rynek!

  • 0

    16.  2012-04-26 16:33:58

    @11 czepiamy się tego ,że lepsze i tańsze telefony wyszły ponad 2 lata temu.

  • 0

    17. ~SZAŁ  2012-07-03 14:00:31  host: 212.160.172.70

    Drodzy kretyni piszący o tym telefonie w negatywny soposób, Samsung wydał taki telefon o takich fukcjach dla klientów mniej zamożnych.

  • 0

    18. ~kon  2013-06-12 15:20:32  host: gbm180.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ten tel posiada androida.?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-107-222.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet