Samsung SGH-ZV50 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-ZV50 Opinie o Samsung SGH-ZV50

Samsung SGH-ZV50

w sumie: 16
  • 0

    1. ~  2006-08-14 14:24:55  host: bme142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    65tyś kolorów i 2Mpix. Jeny. Co to ma być??

  • 0

    2.  2006-08-15 15:41:36

    kupilam ostatnio ten phon ale nie jestem za bardzo zadowolona ://// za ta kase moglabym miec lepszego.. nic tylko go sprzedac ^^xD

  • 0

    3.  2007-02-12 19:58:22

    2 Mpix i 65 tys. kolorów może oznaczać tylko jedno - słabe odwzorowanie barw, gdy oglada się zdjęcia w telefonie.. Ciekawe, czy przenosi się to na zdjęcia oglądane na kompie:)

  • 0

    4. ~DEnisek  2007-03-25 18:40:16  host: cwb58.internetdsl.tpnet.pl

    powiem wam jedno o tym fonie nie ma dokładnego opisu !! poniewaz nie ma on 65 tys. koloró tylko 262 tys. bo mam oferte z vodafone i tak tam pisze :D ze jest 262 tys. kolorów

  • 0

    5. ~Mati  2007-07-17 18:05:34  host: ggd252.internetdsl.tpnet.pl

    Ile ten fon kosztuje??

  • 0

    6. ~  2007-08-03 14:19:13  host: cgf133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po ile on chodzi??

  • 0

    7. ~HUMMER  2007-08-23 09:33:38  host: dynamic-87-105-67-38.ssp.dialog.net.pl

    Ten fon chodzi po 650zł, ale jest spoko,jak na taką cene

  • 0

    8. ~  2007-09-07 18:17:06  host: bjd84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ma on radyjko ??

  • 0

    9. ~ii  2007-09-11 19:49:26  host: biz63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    działa w polsce tak ??

  • 0

    10. ~...  2007-10-06 16:12:58  host: big70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    działa w Polsce i nie ma radia

  • 0

    11. ~marek12423  2008-03-07 16:02:08  host: beg21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam poszukuje baterii do samsunga ZV50 ,czy może ktos wie gdzie ją można kupic.

  • 0

    12. ~konrad125  2008-03-11 12:09:50  host: aafg187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo polecam samsunga zv50 bateria czym w miere jedt dobry w obsłudze

  • 0

    13. ~miła  2008-03-31 18:53:11  host: accu175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak szczerze mówiąc to nie można nigdzie baterii kupić do tego telefonu, jak by ktoś wiedział gdzie można kupić to napiszcie, prosze

  • 0

    14. ~poszukiwaczka  2008-03-31 19:03:39  host: accu175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej marek, ja też poszukuję baterii do mojego samsunga zv50, i nigdzie nie mogę znaleźć

  • 0

    15. ~Barwen  2008-11-17 16:47:06  host: 088156136063.radom.vectranet.pl

    mam maly problem z butkuthem wysylac moge ale ktos mi nie da sie wiecie czemu ??

  • 0

    16. ~eaw  2008-12-03 18:46:10  host: acdt244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja teżposzukuję baterii do niego i nigdzie nie ma.......

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-175-236.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet