Samsung SGH-Z720 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-Z720 Opinie o Samsung SGH-Z720

Samsung SGH-Z720

w sumie: 114
  • 0

    1. ~arti  2006-09-01 09:09:26  host: um-router.metronet.pl

    3 Mpix a 65 tys. kolorów??? Lipa

  • 0

    2. ~Dari  2006-09-01 09:24:03  host: elg202.internetdsl.tpnet.pl

    Chyba się coś pomyliło. 65 tys kolorów ????

  • 0

    3.  2006-09-01 16:40:55

    Taki telefon... 3Mpix aparat i 65 tysiecy kolorów wyświetlacz? Czy aby napewno?

  • 0

    4. ~redharry  2006-09-01 22:06:15  host: efo202.internetdsl.tpnet.pl

    to jest nie możliwe żeby on miał 65,000 kolorów na wyświetlaczu i aparat 3mpix to wogule do siebie nie pasuje

  • 0

    5. ~  2006-09-03 12:12:56  host: ald222.internetdsl.tpnet.pl

    ludzie jak patrze na to co piszecie to mi sie niedobrze robi:( nawet jeśli by miał 65 tysiecy to wyświetlacze samsunga co maja 65 są 100% lepsze niż 256 noki!! zreszta tu nie liczy sie liczba kolorów tylko rozdzielczość!! a ta jest bd!!!

  • 0

    6. ~dawid  2006-09-03 12:41:17  host: proxy.chelmno.marton.net.pl

    on ma 262 tyś. kolorów, sprawdziłem na stronach samsunga.

  • 0

    7. ~Ziom-anonim  2006-10-01 13:47:02  host: aye168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie jest tylko jedno pytanie ... ile ????

  • 0

    8. ~  2006-11-07 11:58:07  host: bvg229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kurka kurka..podoba mi się to co widze..

  • 0

    9. ~kuba  2006-11-12 17:58:09  host: epf36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tylko kiedy i za ile bedzie mozna go kupic?

  • 0

    10. ~wers  2006-12-29 18:23:34  host: bxb8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co się dzieje, posty nie wchodzą?

  • 0

    11. ~  2007-01-08 22:19:34  host: 213.134.172.48

    a niech ma 65k kolorow mniej pradu zre :D widziliscie go juz w realu ????

  • 0

    12. ~  2007-01-14 15:27:36  host: 195.189.142.239

    *Witku dobrze zrobiles, ze blad w opisie poprawiles.

  • 0

    13. ~Lypa  2007-01-20 17:51:29  host: acsu14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mój kolega ma taki jest ok wyswietlacz super i zdiecia tez dobrej jakosci... mysle ze calkiem przyzwoity telefon wyglada b/d

  • 0

    14. ~Mast  2007-01-21 15:54:17  host: cbq21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super telefon, ciekawe jaka bedzie cena jak już wejdzie do Polski :)

  • 0

    15. ~wers  2007-01-22 15:33:30  host: bwt66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    *Lypa możesz zapytać jaki jest w tym fonie Bluetooth - v1.2 czy v2.0 i usb v1.1 czy v2.0?

  • 0

    16. ~wers  2007-01-22 15:35:28  host: bwt66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    *Lypa na stronie vodafon podają, że ma 2.0 i usb i Bluetooth a na polskich stronach, że ma 1..

  • 0

    17. ~majhen  2007-01-23 18:12:50  host: public-gprs11401.centertel.pl

    kto temu telefonowi dał 7.07 ??

  • 0

    18. ~HolyCrom  2007-02-01 01:39:49  host: bds186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    znajoma ma ten telefonik i musze powiedziec ze obraz na nim jest niesamowicie czysty. poprostu rewelacyjny :D

  • 0

    19. ~KOBALTUS  2007-02-21 15:59:05  host: 80.50.201.74

    TELEFON JEST REWELKA

  • 0

    20. ~tasior  2007-02-27 20:43:44  host: fjr130.internetdsl.tpnet.pl

    wszystko takie niby fajne, cacy ale nawet głupiego radia nie ma.

  • 0

    21.  2007-03-14 22:18:34

    moje marzenie... oprócz N73 =) :P:P

  • 0

    22. ~Ravu  2007-03-27 20:36:26  host: bte153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przecież tam PISZE 256 Tys.kolorów nieumiecie czytać ??

  • 0

    23. ~Jasnowidz  2007-04-02 21:32:24  host: abwx15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    D900 i dodajcie sobie HSDP i UMTS. Myślę, że od wakacji będzie dostępny ;))

  • 0

    24. ~viper  2007-04-23 21:37:12  host: chello062179021215.chello.pl

    wypasiony telefon, fajnie, że już niedługo w play będzie dostępny

  • 0

    25. ~tramonto  2007-05-18 00:02:17  host: aarr129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ehh... ja mysle, ze dzisiaj porzadny telefon to sie bez GPS i WI-FI nie pokazuje. Szkoda, bo lubie samsungi, chociaz APARATY MAJA KIEPSKIE

  • 0

    26. ~Justyna  2007-06-02 18:17:11  host: abpm173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy można zmieniac kolor menu????

  • 0

    27. ~Michal  2007-06-16 23:39:06  host: chello062179054200.chello.pl

    Dobrze, że nie ma radia i GPS, nie będą chcieli go dzieciaki i przez to dla normalnych ludzi jest dostępny;)

  • 0

    28. ~Kacper  2007-06-23 15:13:35  host: staticline23104.toya.net.pl

    Czy można w nim ustawic MP3 jako dzwonek??

  • 0

    29. ~-  2007-07-09 18:56:25  host: abrr175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon będzie dostępny w Nowym Twoim Mixie w Orange.

  • 0

    30. ~jaaa  2007-07-17 19:02:23  host: dxw30.internetdsl.tpnet.pl

    w orange jest .... od 19 lipca...jest od 999zł do 499zł :) polecam

  • 0

    31. ~strefano  2007-07-20 21:31:40  host: aaru239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś wie ile trzyma bateria w tym telefonie?

  • 0

    32. ~gigi4ever  2007-07-25 11:06:53  host: 195.117.208.112

    w orange przy abonamencie 107zł brutto dla firm jest po 120zł brutto. Miodzio ten telefonik.

  • 0

    33. ~  2007-07-25 11:21:31  host: 195.117.208.112

    ~- 2007-07-09 18:56 abrr175.neoplus.adsl.tpnet.pl Ten telefon będzie dostępny w Nowym Twoim Mixie w Orange. W mixie go nie ma.

  • 0

    34. ~Banan  2007-08-02 14:10:44  host: p2.infonetsc.pl

    nie wiedzę w tym telefonie nic nowego:( jest to kopia Samsunga z400 z wyglądu i funkcji z zamienionym aparatem z 2mpix na 3mpix i HSDPA. Zamiast czekać na niego lepiej sobie wziąć z400 w playu i będzie to lepszy interes ja bynajmniej tak zrobiłem i jestem z tego faktu zadowolony:)

  • 0

    35. ~qwakozaurus  2007-08-04 13:37:07  host: inet20909na-0.eranet.pl

    Pamietajcie ze telefon nie ma stabilizatora obrazu stad zdjecia nie wychodza idealnie.Bardo niewyrazne niektore zdjecia,mimo ze probuje nie ruszac telefonem przy ich robieniu.Troche mnie to rozczarowalo.Lepszy se k800 jesli idzie o photo bo mimoze m gorszy objektyw ma wyrazniejsze zdjecia.

  • 0

    36. ~macias  2007-08-08 10:14:29  host: s1.eurodruk.com.pl

    banan - to nie jest ulepszona kopia z400 tylko d900, jest duzo cieńszy od z400 (którego posiadam) kupie se go :)

  • 0

    37.  2007-08-11 11:12:41

    N73 bije go na szyję, z doświadczenia wiem, że Samsung tylko ładnie wygląda (nie obrażając jego użytkowników).

  • 0

    38. ~hvh  2007-08-19 11:06:06  host: gim170.internetdsl.tpnet.pl

    MAm ten telefon prawie od miesiąca, wszystko chodzi idealnie, bateria trzyma 3-4 dni, Mp3 mozna ustawiac na dzwonek, ogolnie moim zdaniem wszystko jest oki!!

  • 0

    39. ~Torres  2007-08-25 17:13:31  host: c62-218.icpnet.pl

    Witam, mam prośbę żeby ktoś kto ma już może ze 3 miechy Z720, pokusił się o jego zwartą ocenę. Chcę go kupić, miałem D600E, ale mi zginął, nie wyobrażam sobie czegoś poza samsungiem. Nie wiem jak chodzą na nim karty micro SD, czy te 20 MB nie ogranicza telefonu. pozdro, zgóry dzięki

  • 0

    40. ~jusia133  2007-08-26 14:19:21  host: aahs84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest świetny i naprawdę stylowy, tylko czy ktoś wie jak wyłączyć te wkurzającego dźwięki klawiszy???

  • 0

    41. ~eter  2007-08-26 15:48:42  host: coj97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie do posiadaczy Z-720 albo pokrewnych z serii płaskich rozsuwanych samsungow.odebralem ten telefonik kilka dni temu i widze ze podczas ładowania ekran ciągle jest podświetlony...w D600 dało sie bez problemu wyłączyć podświetlanie w trakcie ładownia a tu nie moge nigdzie znaleźć takiej opcji ! przy okazji wiecie moze jak wyglada sytuacja z funkcja Mobile Tracker,warto to włączać,czy coś to kosztuje itd. pozdrawiam

  • 0

    42. ~gosia  2007-08-27 14:47:11  host: v100-s1.sferia.net

    hej! mam do wyboru kupić ten tel lub SE K800i jak sądzicie co jest lepsze dla kobiety??

  • 0

    43. ~sylwek  2007-08-29 13:16:47  host: user0-230.satfilm.net.pl

    mam ten telefon od kilku dni.. moim zdanie jest super. co mnie szczególnie zaskoczyło..-bateria, trzyma już 5 dzień i z 3 kresek, pozostały jeszcze 2 (przy umiarkowanym korzystaniu z telefonu. załadowanie mp3'ek, jakaś fotka od czasu do czasu). szczerze mówiąc bardzo miłe zaskoczenie, tym bardziej, że sprzedawca mówił, że jeśli wytrzyma 3, maksymalnie 4 dni to będzie świetnie. Poza tym aparat robi fajne fotki, jest duże bajerów ale nie rzucają się one w oczy co moim zdaniem jest plusem. Polecam (chociaż cena jest proporcjonalna do możliwości, a więc spora..) :)

  • 0

    44. ~JOJO  2007-08-31 14:30:56  host: bwg131.internetdsl.tpnet.pl

    MAM PYTANKO A CZY JEST OPCJA ZASTRZEGANIA SOBIE NUMERU W JEGO MENU (OBECNIE MAM SONY ERICSSON I KIEDY CHCE ZASTRZEGAM SOBIE NUMER)

  • 0

    45.  2007-09-09 10:32:46

    @JOJO-napewno posiada taką funkcję bo w Z300 tak jest. Wchodzisz w ustawienia->połączenia->identyfikacja.

  • 0

    46. ~myszka  2007-09-11 14:28:59  host: cql3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktos moze mi powiedziec czy w tym telefonie jest flash??!!

  • 0

    47. ~Arek  2007-09-11 20:44:38  host: byk176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam :D mam pytanie czy w tego typu telefonach często psuje sie to rozsuwanie bo chce go kupić ale sie boje że nie wytrzyma 2 lat;/ odpiszcie prosze czy to sie psuje??

  • 0

    48. ~  2007-09-13 17:39:23  host: dqe19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko czy aparat w samsungu robi ładne zdjęcia

  • 0

    49. ~PAWEL_BZS  2007-09-16 10:31:08  host: 088156065007.bsk.vectranet.pl

    mam pytanie czy ktos wie cos na temat tego czy ten telefon odtwarza filmy na pelnym ekranie w poziomie?? i w jakim formacie nagrywa filmy

  • 0

    50. ~sssss  2007-09-18 09:55:14  host: proxy2.tkdami.net

    Czy w tym telefonie da sie ustawic mp3 jako sygnal sms? I czy to prawda, ze nie można w nim pisac dlugich wiadomości????

  • 0

    51. ~marcin  2007-09-21 09:20:46  host: ede146.internetdsl.tpnet.pl

    co do mobile trackerm, miałem włączoną tą funkcję w z400. niestety miałem. działa ona w ten sposób ze jesli ktos wsadzi inna karte niz twoja to tel wysyła sms na zaprogramowane wczesniej numery bez wiedzu aktualnego użytkownika. nie było w nich informacji o położeniu telefonu tylko numer z ktorego przyszedł sms. a dalej to juz tylko dupa. pomimo uslalenia przezemnie osoby do ktorej dależał owy numer i podaniu tych danych policji, jaki i podania kolejnych dwuch numerów z danymi ( telefon przechodził z rączki do rączki) nie udało mi sie go odzyskać a prokuratura umożyła postępowanie!!! jeden mój błąd to że nie zmieniłem kodu aparatu i jak się zorientowali ze z nim jest cos nie tak to po jakiś dwuch tygodniach prawdopodobnie wyłączyli tąfunkcję. a telefonu dalej nie ma. teraz sie włas nei zastanawiam nad z720... bo tamten był naprawdę fajny

  • 0

    52. ~ppppp  2007-09-22 11:26:02  host: acpl234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak sądzicie, bedzie w play czy nie, bo mi sie ten telefon podoba, ale wole play a nie orange

  • 0

    53.  2007-09-25 12:13:45

    @Arek-W Nokii może tak, ale nie w Samsungu. Mój kolega ma D600e od dwóch lat i sprzęt działa jak ta lala. Podobnie mój Z300 (klapka)

  • 0

    54. ~wujo444  2007-09-25 23:48:29  host: cdx122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    myśle że jęzeli chodzi o Samsunga to nei ma sie czego bać - od lat produkuje bdb jakości slidery.

  • 0

    55. ~Dabronik  2007-09-28 13:24:59  host: alm210.internetdsl.tpnet.pl

    Witam mam zamiar sobie go kupić i zobaczyłem na allegro Samsung Z720 z GPS, więc moje pytanie jes takie czy ten telefon ma nawigację GPS lub czy można ją zakupić do niego

  • 0

    56. ~Anonimowy  2007-09-30 09:54:04  host: bee125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy głośnik głośno daje gdy puszcze jakoś muzę?I jeszcze jedno pytanie czy samsungi to twarde fony jak nokie.?mam nokie n70 i jest spoko.Jaką można maksymalnie załadować do niego kartę pamięci?Jaka pojemność?

  • 0

    57.  2007-10-05 21:40:22

    filmy nagrywa 3GP i MPEG4

  • 0

    58. ~kinia  2007-10-06 22:01:01  host: bxd103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam Czy jest ktoś w stanie mnie oświecić, czy w tym telefonie da się założyć smycz...

  • 0

    59. ~kinia  2007-10-07 15:43:50  host: nat-162.ghnet.pl

    witam, czy w tym telefoniku można założyć jakoś smycz?

  • 0

    60. ~gringo  2007-10-07 21:19:10  host: proxy.tvgawex.pl

    Mam go dwa tygodnie w sieci Orange, wczesniej mialem Nokie 6230i. Oto podsumowanie (plusy i minusy): - zatyczka do gniazda USB - zbyt delikatna, bardzo latwo ją oderwac - jakosc dzwieku w sluchawkach - brak basu - gniazdo do sluchawek umieszczone z boku zamiast z dolu - utrudnia to schowanie telefonu do kieszeni z podlaczonymi sluchawakmi - nie mozna jednoczesnie sluchac muzyki i uzywac innych funkcji telefonu - kiepskie dzwieki - dzwonka, klawiszy - boczny klawisz aplikacji - bezuzyteczny - nie mozna zagladac do ksiazki adresowej i do managera plikow podczas polaczenia USB z komputerem - trudno wyjac karte SIM - trzeba uzywac pęsety - w interfejsie telefonu - za duza czcionka i denerwujace przewijanie tesktu menu - synchronizacja kontaktow z outlookiem - zle interpretowane poszczegolne sekcje kontaktu - podczas ladowania nie mozna wylaczyc podswietlania wyswietlacza - brak radia - brak mozliwosci nagrywania rozmow dyktafonem + design i wykonanie + dobry, duzy wyświetlacz + HSDPA + słownik T9 jakby inteligentniejszy + podlinkowywanie numerów telefonów i adresow http w SMSach + copy-paste w SMSach + tryb offline + automatyczna odpowiedz SMSem przy odrzuceniu polaczenia + Mobile tracker + przegladarka plikow PDF, doc + w miare dobry aparat foto + dobra przegladarka stron internetowych

  • 0

    61. ~tomek  2007-10-11 12:37:00  host: z-proxy2-do-rs1.ptp.duna.pl

    chcialbym sie dowiedziec, czy mozna gdzies kupic baterie do tego telefonu, jestem z Białegostoku i w tym miescie nie ma na razie baterii do tego modelu... prosze o odp!! dziekuje

  • 0

    62. ~Antas  2007-10-13 17:36:40  host: esl202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dlaczego jak wgrywam gry java, i chce je włączyć to mi wykakuje ze format nieobsługiwany??

  • 0

    63. ~m.j.m  2007-10-16 04:30:50  host: eby169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super telefonik i tyle.Mam go od tygodnia poprzednio miałem Nokię N95 i nigdy bym do niej nie wrócił.Nokia z tym powolnym Symbianem to śmiech przy tym Samsungu.

  • 0

    64. ~DKN  2007-10-18 01:37:49  host: xdsl-4514.jgora.dialog.net.pl

    Faktycznie ten telefon nie ma radia ?

  • 0

    65. ~  2007-10-22 23:32:03  host: abiv157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go od 2 miesiecy , bardzo dobry tel , solidnie wykonany ale najchetniej bym go zmienil !!! nie mozna podpiac smyczy , brak stabilizatora w aparacie (zdjecia sa bardzo slabe i rozmazane), brakuje mi kilku funkcji z SE , gniazdo ladowarki i suchawek z boku a nie z tyl . Zamienie go na k850 , albo n95 8 GB

  • 0

    66.  2007-10-24 07:29:34

    @DKN-radia w nim nie uświadczysz

  • 0

    67. ~  2007-10-31 20:54:07  host: dial-584.bielsko.dialog.net.pl

    mam telefonik od tygodnia. bardzo fajny,glosnik jest glosny,tzn gdy leca mp3 i da sie na fula to naprawde glosnio,zdjecia wychodza sliczne,mozna sobie je jeszcze przerabiac w nim a na kompie wychodza jak z cyfrowki. jeszcze nie narzekam na fonika wiec polecam:P

  • 0

    68. ~jo  2007-11-07 15:36:15  host: cgx153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a po ile on jest?

  • 0

    69. ~  2007-11-13 23:16:13  host: egm142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy w tym telefonie jest wygaszacz ekrany jako zegara?

  • 0

    70. ~Gość  2007-11-15 16:45:48  host: 195.205.186.76

    witam. mam pytanie co do jakości zdjęć w tym fonie, jakies trasznie zamazane mi wychodzą:(, czy ten fon tak ma czy ja nie umiem robić zdjęć? wystarczy że lekko porusze i zdjecia są rozmazane. czy tylko ja tak mam? czy ten tel jest taki słaby jesli chodzi o oftki?

  • 0

    71.  2007-11-28 00:11:44

    Mam to niby cudo od II miesięcy dostałem go jako telefon firmowy prywatnie bym go nie kupił.Mało instynktowy a nawet wku..........cy.Fakt dzwonie na mase dziennie dwie trzy godziny niewyjęte ale bez ładowarki się nie ruszam ,mp3 nieporozumienie włączysz i telefonu nima korektora nima aparat bez rewelki,dzwięki klawiszy są najlepsze z tego wszystkiego moi synowie maja podobne w swoich za 5 zyla tylko mi brakuje tam reksia i karetki na sygnale a jak je wyłączysz to ciągle swieci sie ikonka w prawym rogu i po cholere .Wole SE mam poczciwego SE 750 od trzech lat o problemów

  • 0

    72. ~maniasty  2007-12-09 14:54:56  host: public-gprs35512.centertel.pl

    telefon jest fajny chociaz brakuje mu stabilizatora pobrazu bardzo lubi przelpoaczyc sobie fun kcje i uaktywnia czasem rzeczy ktore sa wylaczone. pytanie mam czy ten telefon posiada odtwarzanie filmow albo jak to zrobic abym moglsobie ogladnac np wladce piercieni??pamiec mam 6g wiec wejsc wejdzie ale nie idzie ibraz why?

  • 0

    73. ~olcia  2007-12-17 12:30:24  host: dlk224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko czy mimo ze ma 3mpix to robi dobre zdjecia bo mam nadzieje ze nie takie jak SE W200i

  • 0

    74. ~maciek  2007-12-21 05:15:24  host: 87-205-44-146.adsl.inetia.pl

    Wam tez sie grzeje podczas ladowania????

  • 0

    75. ~Bisqp  2007-12-31 12:52:58  host: iwn-gw.man.poznan.pl

    z720 to mój 4ty samsung, tym razem jest średnio, zaczne od minusów, bateria to koszmar, romawiam ze 3 godziny dziennie i ładuje telefon bez przerwy, dobrze że mozna go ładować przez USB, kamera porażka w D600 była lepsza, nie wiem dlaczego jest tylko rozdzielczość 176x144, jakość tragiczna, zauważyłem że przednia kamera jest lepsza, można kręcić nawet w nocy ;). Aparat jest wolny ale dość dobry, można zrobić dobre zdjęcia dokumentów i bez problemu je wczytać do ABBy i zrobic znich doc albo pdf. Dzwięki są słabe, może mam jakis felerny model głośnika ale na mrozie to sobie trudno porozmawiać. D600 był bardziej dyskretny Z720 ma wielką infomacje o połączeniach i sms po co to komu, wiem ze to kwestia softu ale poco było przerabiać coś dobrego. A plusy dobrze wykonany, lekki, dobre profile, szybki internet, dobry wyświetlacz, dobry system głośnomówiący, latwo sie pisze smsy i e-mail klawize są dobrze wyczuwalne no i inteligentny T9 po polsku i angieslku, tu jestem pod wrażeniem. Ani razu sie nie zawiesił, a daje mu popalić. Trochę samsung wtopił chyba z tym modelem myślę o kamerze i sofcie, reszta do przyjęcia ale mogło by być lepiej, pewnie zrobia niedługo z730 i bedzie lepszy...

  • 0

    76. ~lola  2008-01-09 14:31:05  host: ibb90.internetdsl.tpnet.pl

    niewiem co macie do tego telephonu jest po prostu SUPER!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    77. ~jovvitka  2008-01-12 17:19:44  host: aeci87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten tel i jestem z niego zadowolona :P:P Ale porownajcie sobie (z720) do (d900i) sa prawie identyczne jezeli chodzi o opcje itp. SAMSUNG CHYBA SŁYNIE Z TEGO ZE PRODUKUJE TAKIE SAME TEL (PRAWIE)TYLKO ZMINIA OPCJE :P:P:PPOZDRO:*

  • 0

    78. ~lelayhla  2008-01-29 16:39:12  host: xdsl-7713.jgora.dialog.net.pl

    czytalam parametry tego telefonu ale czy to prawda ze nie mozna pisac w nim dlugich wiadomosci? czy jest opcja do wlaczenia powyzej 160 znakow???

  • 0

    79. ~JURED  2008-02-01 20:51:51  host: ibd210.internetdsl.tpnet.pl

    Mam go 5 godz.żadna rewelacja.Dla mnie brakuje wi-fi,bateria grzeje się bardzo podczas pracy. Nie jest intuicyjny Trzeba go sie uczyć.Ktoś napisał soft i kamera nie bardzo.Zgadzam sie.Pozdrawiam

  • 0

    80. ~madzia  2008-02-04 21:11:23  host: acyy115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy można w nim ustawic MP3 jako dzwonek??

  • 0

    81. ~smaky  2008-02-21 14:50:02  host: cmpc016-225.cnet2.gawex.pl

    czy ktoś orientuje się ,gdzie moge kupić ochraniacz silikonowy do z720 ,bo mam problem .help !!!!!!!!!!!

  • 0

    82. ~madzia  2008-03-01 18:17:48  host: ibb90.internetdsl.tpnet.pl

    czy da sie sciągać gry na tego phona bo mi coś sie chrzani i zadna gra nie da sie ściągnąć

  • 0

    83. ~  2008-03-02 11:42:14  host: system8589175111.mtvk.pl

    co z tymi smsami wkoncu jak to z tym wyglada ??????????????? i jak z aparatem???????????????????

  • 0

    84. ~gabrysia  2008-03-17 20:08:42  host: awr10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej wszystkim! Mam pytanie! Ile mniej wiecej kosztuje ten telefon??

  • 0

    85. ~granic  2008-03-29 19:26:20  host: abae66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dodatkowo posiadaczy telefonu moge poinstruować jak wgrać jave przez zwykły kabel USB jesli nie umiecie ;)

  • 0

    86. ~niezdecydowany  2008-04-15 16:06:16  host: xdsl-9219.elblag.dialog.net.pl

    napisz prosze w wątku, bo jesli to zbyt skomplikowane to nie kupuje tego telefonu dzieki z gory

  • 0

    87. ~mathaeuss  2008-04-18 16:04:37  host: 81.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl

    Witam.odradzam bardzo.Telefon drigo a aparat bez stabilizacji obrazu jest w rzeczywistosci gorszy od aparatu w nokii e50 z 1.3 mega.Poprostu telefon zenada.Odrazu go sprzedalem.Zawiodlem sie na tej marce.To prawda ze obiektywy samsung robi dobre do cyfrówek i ten obiektyw tez jest fajny,tylko co z tego jak rozmazane zdjecia wychodza

  • 0

    88. ~Olla  2008-04-20 22:02:24  host: bzy66.internetdsl.tpnet.pl

    witam, mam ten telefon od 14 lutego i bardzo polecam go osobom które wiele wymagają od telefonu. Naprawdę nie zawiesza sie, bateria trzyma ok 3-4 dni w zależności ile korzystam. Wyświetlacz mega zajebisty! Na początku był dla mnie trudny w obsłudze ale po kilku dniach rozpracowałam go. Moj telefon posiada funkcje HSDPA ogólnie polecam go. Podro

  • 0

    89. ~DziuGi  2008-04-25 14:05:43  host: chello089076212014.chello.pl

    ale zal...omg... mam ten fon... i jest super ...xd naprawde...! a zdjecia robi piękne! naprawde ladnie to chyba ty maszjais powalony model mathaeuss zal moze nim rzucasz.. ale ja osbsluguje go normalnie...xd i dbam o niego bateria trzyma mi 2 tygopdnie jak czasem napsize eska a 3 dni jak pisze np 100-200 esow dziennie i slucham mp3! telefon jest bardzo dobry przyjemny oft wyswetlaqcz cudo...! ale moze zrzerac duzo batrii jak sie nie przyciemni kontrastu! naprawde za taka cene warto go kupic i do tego taki plaski!! i jest piekny^^ esy pisze sie bardzo przyjemnie,.... fajne sa klawisze...wszystko dopracowane...zreszta po co tu sie wypowiadaja osoby ktore nawet nietrzymaly tego fona reku ???ZAL wezcie sie ogarnijcie!

  • 0

    90. ~hahcjda  2008-04-29 17:17:11  host: gim170.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon jest super do czasu.... mam go od lipca 2007... pierwsza usterka była w grudniu: poszedł wyświetlacz i taśma, oddałem go do naprawy a serwis przy okazji wgrał mi nowsze oprogramowanie. Od tego czasu z telefonu zrobiła sie padaka!! chodzi bardzo powoli. Oddałem go na gwarancje po raz 2 z powodu : gubi zasięg, sam przerywa rozmowy, zacina sie, bateria trzyma 1 dzień, źle się rozsuwa, a serwis? wymienił jakąś częśc odpowiedzialną za zasięg a reszte zostawił i telefon dalej chodzi tak jak chodził! Radze przemyślec czy warto go kupic bo telefon jest fajny do czasu jak sie nie zepsuje. Telefon ok ale nie nasze serwisy;)

  • 0

    91. ~KlauduNiaa  2008-05-26 09:44:01  host: adov129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka . mam ten sam model telefonu . w sumie .. polecam Goo : ) . Aparat jest super ! ;D , kamera taka sObie , mam telefOn juz 5 mies. ii klapka chodzi mi doskonale a cały czas sie nią bawie . ;D yy gorzej z baterią . trzyma 3 dni . a jak dużo piszeCie to nawet niecały dzien . : ( ale jjak przyciemniCie kontast to bedziE okii . ja przyciemniłam i trzyma mi z tydzień . Buziaa :-* jeszcze raz .. PoOlecem .

  • 0

    92. ~mazz  2008-05-31 09:59:42  host: aarx79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie do posiadaczy tego telefonu. czytałem na jednym z forum że nie można zmienić motywu telefonu jeżeli telefon jest z orange. jestem zainteresowany kupnem wiec proszę o odpowiedź, z góry dziękuję

  • 0

    93. ~DziuGi  2008-06-16 21:36:10  host: chello089077179085.chello.pl

    niemożna zmienić motywu ... ale po co ? Ten z orange jest piekny... zreszta po co komu wiecej motywow...naprawde nie macie co z fonem robic "??? :*

  • 0

    94. ~L  2008-06-17 21:44:18  host: chello089078240219.chello.pl

    Jak się zmienia dzwiek sms??? Z góry dzięki za odpowiedz.

  • 0

    95. ~gabi  2008-08-09 21:45:26  host: abmb43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy warto go kupic????

  • 0

    96. ~TOM  2008-08-10 12:59:10  host: 85.219.135.49

    nie zmienia...

  • 0

    97. ~ciapek  2008-08-23 12:02:01  host: xdsl-5132.lodz.dialog.net.pl

    Słyszałem, że można nim nagrywac filmiki w formacie mpeg-4, mi nagrywa tylko w 3gp.. Macie jakies instrukcje?? Po za tym, telefon ogólnie fajny, najbardziej podoba mi się to że można na niego wrzucac filmiki o wielkości 100 - 200 mb i spokojnie sobie z nimi radzi :D pozdro

  • 0

    98. ~dzwnek sms  2008-08-24 23:14:00  host: ip-84.38.160.60.resman.pl

    ustawienia ->profile telefonu ->opcje edytuj ->dźwięk wiadomości -> opcje zmień -> i przerób sobie jakąś mp3 na mmf i wybierasz sobie i gotowe :)

  • 0

    99.  2008-08-25 13:39:44

    Mam pytanko... :D - Słyszałem że można nim nagrywac filmiki w formacie 3gp i mpeg-4, mi nagrywa tylko w 3gp.. Macie jakies wskazówki?? Po za tym to fonik fajny, najbardziej podoba mi sie to ze mozna na niego wrzucac filmiki o wielkosci 100- 200 mb i spokojnie sobie z nimi radzi.. :D pozdro

  • 0

    100. ~Miszcz cientej ripos  2008-09-10 22:35:33  host: e1-156-j6.elartnet.pl

    LUDZIE LUDZIE LUDZIE !!! MAM TEN TELEFON OD 3 MIESIĘCY I DO TEJ PORY NIE GRAŁEM NA NIM ANI RAZU !!! TEN TELEFON NIE MA ANI JEDNEJ GRY !!! CHOCIAŻBY NAJPROSTSZEGO WĘŻA !!! PROSZĘ O POMOC JEŚLI KTOŚ WIE COŚ NA TEN TEMAT... Z GÓRY DZIĘKUJĘ. POZDRAWIAM.

  • 0

    101. ~Jurek  2008-11-08 16:57:52  host: aus44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, czy ktoś może wie, jak w tym telefonie ustawić wygaszacz z zegarkiem, tak jak jest w np. Nokii?W Samsungu mi odpowiedzieli, że nie ma takiej możliwości.Czy można wgrać inne oprogramowanie? Jeśli ktoś wie, to proszę o podpowiedź. Pozdrawiam.

  • 0

    102. ~loggerx  2008-11-22 22:54:12  host: acmi150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zazwyczaj nie zamieszczam internetowych opinii, tym razem zrobię wyjątek, bo uważam telepolis.pl za świetną stronę. Telefon mam od 2 dni. Bateria nie odbiega od dzisiejszych standardów - po pierwszym kilkugodzinnym ładowaniu i kilkunastogodzinnej zabawie aparatem, muzyką, BT itd. z 3 kresek zrobiły się 2. Jak na taki wyświetlacz i taką zabawę to nie tragedia, chociaż ciężko porównywać do mojego drugiego telefonu - (Nokia 6310i, ładuję co 4-5 dni, a wydzwaniam około 500-600 minut miesięcznie). Jak na razie nie rozumiem natomiast trzech spraw: 1. po co komu włączony w trakcie ładowania włączony wyświetlacz pokazujący stan naładowania? 2. dlaczego po pierwszym podłączeniu telefonu do ładowarki ledwie udało mi się zrobić kawę, bo po piętnastu może minutach wyświetlacz pokazał, że telefon jest już w pełni naładowany. 3. nie starałem się szczególnie, ale jeszcze nie udało mi się sprawić by błysnęła lampa (czyżby trzeba byłoby to ustawiać ręcznie?). Z plusów, o których tutaj nie przeczytałem, całkiem fajną sprawą są zdjęcia seryjne. Choćby dlatego, że trudno zrobić (bez lampy) ostre zdjęcie, a strzelając 15 zdjęć w serii można liczyć na to, że któreś jednak ostre będzie. Żałuję trochę, że nie wybrałem Samsunga F300, a miałem taką możliwość, bo byłoby z nim może więcej zabawy, a z720 przetestowałbym u kolegi (wybrał taki sam). Skusiło mnie trochę HSDPA, z którego i tak pewnie nie będę za często korzystał. Sam telefon ładny, klawiatura (wbrew temu czego się spodziewałem po rozmiarach) całkiem wygodna.

  • 0

    103. ~arczi  2009-01-19 20:59:20  host: 118-120.echostar.pl

    użytkują go od kilku tygodni i w zależności do czego się potrzebuje tak tel służy, na pewno zaletą jest bardzo dobrej jakości wyświetlacz oraz świetna przeglądarka do internetu... brakuje mi kilku funkcji od SE.. i jeszcze dobra jakość rozmów... ogólnie polecam...

  • 0

    104.  2009-01-19 23:14:21

    do (102) loggerx: stary w tym modelu nie ma przecież lampy błyskowej ;] Coś mi się wydaje, że pracujesz w TP :) Pozdrawiam, U.

  • 0

    105.  2009-01-19 23:49:27

    do kinia (58 i 59) Da się przyczepić smycz do tego telefonu. Może i producent tego nie przewidział ale jednak. Ja to zrobiłem wczepiając sznureczek smyczy pod śrubkę znajdującą się pod pokrywą baterii. Może nie wygląda to na pierwszy rzut oka jakoś specjalnie ale nic nie odstaje, pokrywa ładnie się zamyka i zaczep jest stabilny. Na wrzucie zamieszczam dokumentację z całej operacji, która trwała 2 minuty (trzeba dobrze przykręcić śrubkę..

  • 0

    106. ~daro  2009-02-07 13:35:41  host: cdo43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ze sliderami to mam go rok ponad i slider uszkodzony.w serwisie jezcze uznali to jako mech. uszkodzenie parodia.dwa razy taśmę miałem wymienianą i dwa razy kamerę.może trefny.a zdjęcia fajne robi.

  • 0

    107. ~boo  2009-02-18 18:53:18  host: adly160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zdecydowanie odradzam telefon. Aparat fot. to jakas pomylka, jakosc zdjec jest dobra ale zrobienie ostrego zdjecia to wyzwanie, delikatne poruszenie telfonem i zdjecie jest niewyrazne, aparat dziala bardzo wolno. Telefon mam 1,5 roku, po 3 miesiacach uzywania zepsly sie oba aparaty (taka sama sytuacja z telefonem kumpla). Naprawa w serwisie niestety na wiele sie nie zdala, po 2 tygodniach to samo. Telefon czesto sie zawiesza. Po 6 miesiacach awaria plyty w telefonie, serwis, po jakim czasie znow to samo. Zdecydowanie odradzam zakup, identyczne usterki wystepuja w telefonie znajomego. Do tego bardzo slaba bateria, jesli czesto uzywamy telefonu radze nie rozstawac sie z ladowarka. Jakosc sluchawek dolaczonych do telefonu mizerna, to samo dotyczy jakosci odtwarzanego dzwieku przez telefon. Bardzo ograniczona mozliwosc wlasnej konfiguracji - przypisywanie innych funkcji kwawiszom. Plusy: ladny wyswietlacz, hsdpa. Jeszcze jedno, brak mozliwosci wgrywania zewnetrznych aplikacji przez kabel, telefon ich nie rozpoznaje.

  • 0

    108. ~  2009-03-03 17:27:59  host: public-gprs133724.centertel.pl

    mam go dwa tygodnie i w sumie jest ok... denerwuje mnie,że nie mogę minimalizować odtwarzacza mp3, co w soniakach jest tradycyjne.nie mam z nim większych problemów.

  • 0

    109. ~nbf  2009-04-29 15:48:35  host: 212.160.172.70

    Uzywam ten model jako telefon sluzbowy czyli glownie do polaczen glosowych. NIe mam powodow do narzekan, ewentualnie bateria powinna sie ladowac troche szybciej.

  • 0

    110. ~Olcia  2009-08-03 18:27:47  host: proxy.amtel.net.pl

    Szczególnie nie polecam tego telefonów gdyż wyswietlacz,taśma bardzo szybko sie psuja..i nie warto brac tego szajstwa jakie robie Samsung.!!

  • 0

    111. ~kasia_balu  2009-09-23 16:09:51  host: 212.160.172.70

    Po miesiącu używania mogę śmiało stwierdzić, że jest bardzo dobry. Świetnie spisuje się jako modem HSDPA, ma bardzo ładny wyświetlacz, fajny soft. Domyślnie podstawia numery z książki przy wybraniu już 3 pierwszych cyfr. Aparat tylny robi bardzo dobre zdjęcia - oczywiście jeśli ustawi się jasność, balans bieli itd. i oczywiście nie trzęsą się ręce. Minusem jest jakość nagrywania kamerkę. Program do obsługi samsung PC Studio ma także dużo przydatnych funkcji. Bardzo dobrze chodzi wyszukiwarka google, z internetu można skorzystać w każdym praktycznie miejscu. Wygodny, lekki, klapka chodzi doskonale. Rozmawiam bardzo dużo - bateria wystarcza na minimum 2 dni, można doładować przez usb. Aplikacje można wgrać przez kabel jak i bluetooth.

  • 0

    112. ~xyzz  2009-10-13 22:20:07  host: abvb177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon 2 lata.Oceniam go średnio.Zawiódł mnie 2 razy(taśma i płyta) szkoda że bateria trzyma tylko 2-3 dni przy krotkich rozmowach.Zdjecia to wiadomo ze mozaika :PA reszta to na poziomie

  • 0

    113. ~Łoker  2010-03-19 10:23:43  host: ivi98.internetdsl.tpnet.pl

    Super telefon i wogóle a wyświetlacz 262 tyś kolorów a nie 65 tyś

  • 0

    114. ~harley  2010-10-29 19:58:25  host: aemg11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam 3 lata i co róż phone freeze wyskakuje już mam dość napraw

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-75-176.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet